Thursday, October 23, 2008

Νεώτερα

Πήραμε τη γνωμάτευση των ακτινολόγων. Λείπει βέβαια η ερμηνεία από ογκολόγους και νευροχειρουργούς.

Το κομμάτι του όγκου που φαίνεται στην μαγνητική έχει περίπου το μέγεθος που είχε πριν ξεκινήσει να αυξάνεται, περίπου ενάμισυ χρόνο πίσω. Το σκιαγραφικό φωτίζει αρκετά έντονα που σημαίνει ότι πρόκειται για έναν ενεργό όγκο. 

Υπάρχουν και κάποιες άλλες παρατηρήσεις για την αύξηση κάποιων αιματωμάτων και μια μικρή μετάθεση στη μέση γραμμή, την σοβαρότητα ή μη των οποίων θα μας διευκρινήσουν οι γιατροί. Το οίδημα είναι ακόμα εκεί, αλλά ηπιότερο.

Η ουσία: Πετύχαμε να κερδίσουμε χρόνο. Δεν πετύχαμε να εξαφανίσουμε τελείως τον ορατό όγκο. Το μέγεθος του υπολείμματος σε συνδυασμό με την γνωστή ιστολογική του φύση, δηλώνει πως λογικά πρέπει κάποια στιγμή να αναμένουμε την ίδια πάλι διαδικασία επαναδραστηριοποίησής του.

ΌΜΩΣ τώρα ο όγκος είναι σταθερός, έχουμε μια αναμενόμενη ποιότητα ζωής και το θάρρος να ψάξουμε για το τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Μας δίνεται η δυνατότητα να ελπίζουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε κι άλλο για να έχει το παιδί μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής - όσο κι αν είναι το μάκρος της. Δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε ότι το μέλλον θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αλλά η Λυδία μας είναι εδώ, γελάει, ρίχνει πονηρές ματιές και συνεχίζει να πουλάει τσαμπουκά στον εχθρό. 

Είμαστε όλοι γεμάτοι βαθιές πληγές από τις μάχες. Κάποιες κακοφόρμησαν και μας ταλαιπωρούν. Ο μπαμπάς και η μαμά Της χαμογελάμε σήμερα για τα αποτελέσματα και απλά προσπαθούμε να ξανασφίξουμε αυτή την αγκαλιά που όλοι μας χρειαζόμαστε. Να σφίξουμε πάλι τα δόντια και να ξαναπιστέψουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε. Πριν από λίγο καιρό έγραφα για την καθαρή απόλαυση να είσαι δίπλα σε έναν πραγματικό γενναίο πολεμιστή. Έχει γίνει φανερό ότι με έχει εγκαταλείψει τελευταία. Αλλά να που μου δίνει ο εχθρός την ευκαιρία μέσα σε αυτή την ανακωχή να ανασυνταχθώ - και δεν πρέπει να την χάσω.  

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές και τις ενθαρρύνσεις σας. Τις επόμενες μέρες θα επικεντρωθούμε να δούμε τα αιματολογικά και ενδοκρινολογικά μας, αλλά κυρίως να λύσουμε τον γρίφο της ενούρησης που είναι πολύ πιθανόν πλέον να είναι παρενέργεια της θαλιδομίδης.   

67 comments:

Anonymous said...

Τι υπεροχα νεα!!! Εχω χαρει απιστευτα πολυ!!!

Μπραβο!!

Αντε γονεις, παρτε κουραγιο και συνεχιστε για το καλο της Λυδιας.

Ενα τεραστιο χαμογελο απο μενα σε ολους σας.

Νικολ

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΑ(ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ)ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Evita T. said...

Etsi bravo!

Pshla to kefali!

Kante kouragio, aggaliaste sfixta sfixta to koritsaki sas kai sunexiste!

Thn agaph mas kai olh mas th 8etikh energeia thn exete pia sigourh parea.

filia se olh thn oikogeneia apo olous mas

AFourla said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

den 8elo na klaio ka8e fora pou diavazo ta post sou nautile, alla den mporo.tora klaio omos apo xara!euxomai o 8eos na sas dosei thn dunamh kai ta opla na nikhsete ton ex8ro. eseis kai oloi osoi talaiporountai apo to idio pragma.
kalh dunamh se esas kai sto paidi sas.

AFourla said...

Poly xarika me ta nea sas. Na eiste panta kala kai na parete oloi twra mia vathia anasa se aytin tin anapayla tou polemisti. Eyxomai olo kai megalyteres kai pio syxnes anapayles sto mellon kai olo kai pio vathies anases anakoufisis.

apneagr said...

βαστάτε γερά και ψηλά το κεφάλι

Anonymous said...

Ti allh apodeiksh xreiazetai oti h Lydia agwnizetai akoma kai malista me perissoteres dynameis?

Kai h paratash isodynamei me nikh apenanti se ayto ton exthro.

Anonymous said...

Υπέροχα νέα. Θα ήθελα να μπορούσα να κεράσω εγώ "το γλυκό του κουταλιού" στη Λυδία, τη Ζωή, το Γιώργο και τη Λενιώ, σε όλους σας. Ναυτίλε θυμάμαι ακόμα την πίκρα και την απαισιοδοξία του προ-προηγούμενου ποστ. Και θα πληγωθούμε και θα λυγίσουμε αλλά θα ξανασηκωθούμε. Θα ατενίσουμε πάλι το δρόμο να έχει παιδιά που πηγαίνουν ή γυρνούν από το σχολείο τους. Πιο πέρα θα υπάρχουν παιδικές χαρές για αναρίθμητες αιωρήσεις στις κούνιες. Όλα θα πάνε καλύτερα. Για όλους σας. Εμείς που θαυμάζουμε το κουράγιο και τα επιτεύγματά σας, θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε.

Anonymous said...

Μπράβοοοοοο!!!!Έτσι να συνεχίσετε, πάρτε το Λυδιάκι από το χέρι και δείξτε της για ακόμη μια φορά πόσο πολύ την αγαπάτε και πόσο τυχερή είναι(παρ'όλες τις περιπέτειες) που έχει γονείς που δίνουν και τη ζωή τους..Είστε ένα μεγάλο μάθημα για όλους εμάς..μπράβο σας..Σας εύχομαι και πάλι το καλύτερο.

Meli said...

Σήμερα θα κοιμηθώ χαρούμενη.

Μπράβο!!

Anonymous said...

Polu kala nea!! Parte dunami twra gia ti sunexeia!
Ena megalo fili sti Ludia!!!
Georgia

Anonymous said...

Τώρα μπορώ να πω ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Συνήθως αντιδρώ αρκετά έντονα και με τα καλά και με τα κακά νέα αλλά προχθές κάτι "δεν μου άρεσε" (το ρημάδι το οίδημα γιατί επιμένει;), μάλλον θέλω να ξαναρχίσει να γράφει ο "παλιός" Ναυτίλος που αντί να του δίνουμε κουράγιο πέρναμε απ' αυτόν :P
Όλα "καλά" και συνεχίζουμε να πολεμάμε, και τώρα φυσικά περιμένουμε με ακόμη μεγαλύτερη αγωνία φωτογραφίες από το Τιγράκι μας!!!!
Μαζέψτε δυνάμεις όλοι και ξανά στη μάχη, "καλή" η θαλιδομίδη αλλά εμείς θέλουμε μια "ατομική βόμβα" για να ξεπαστρέψουμε μία και καλή τον εχθρό.
Φιλάκια σε όλους και καλό Π.Σ.Κ.
(Όχι ότι δεν θα διαβάζω τα ποστ)
Χαρούλα

run Stella, run said...

τα καλυτερα νεα!

καθε πρωι πριν ξεκινησω την δουλεια μου, μπαινω να διαβασω τις εξελιξεις σας!

μπραβο!
παντα τετοια!

Φιλη απο Κυπρο said...

You made my day!!! Χαίρομαι τόσο πολύ που κερδίσετε αυτή την μάχη. Έτσι κερδίζονται οι πόλεμοι…..μια μάχη κάθε φορά….άλλες μεγάλες, άλλες μικρότερες αλλά όλες με καθοριστική σημασία.
Και χαίρομαι τόσο πολύ που νοιώθω Ναυτίλε μου, την ψυχολογία σου να ανεβαίνει…..
Καλό Σαββατοκύριακο!

Anonymous said...

Αυτό το 4ήμερο μην σκεφτείτε τίποτα, διασκεδάστε, περάστε καλά όλη η οικογένεια, βγάλτε τα όλα από το μυαλό σας.
Καλή δύναμη, καλή επούλωση.

Anonymous said...

Μπράβο ρε παιδιά, δηλαδή τι άλλο να πω, παρά ένα τεράστιο μπράβο, όλο δικό σας.

Μας κάνετε για μια ακόμη φορά υπερήφανους.

Την Κυριακή θα προσπαθήσω να επισκεφθώ τον ΄Αγιο Δημήτριο, μπορείτε να ποντάρετε ότι ένα κεράκι θα ανάψει και για εσάς στον προστάτη της πόλης μου.

Κοιτάξτε να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες, σας χρειάζεται και το δικαιούστε.

Anonymous said...

Είναι καλά νέα, Ναυτίλε μου! είμαστε όλοι τόσο μα τόσο χαρούμενοι που δεν μπορείς να φανταστείς!! Σφίξε τα δόντια και προχώρα...ξέρεις εσύ!! σας σκεφτόμαστε καθημερινά και σας αγαπάμε!
Χριστίνα

next_day said...

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!
Υπέροχα νέα!!
Συνεχίστε δυνατά..πάρτε τις ανάσες σας και συνεχίστε με την ίδια και ακόμα περισσότερη δύναμη!!
Φιλιά σε όλους!!!

euaggelia said...

Θεέ μου, πόσο χαρούμενη αισθάνομαι....
Ένα μεγάλο μπράβο στην Λυδία μας για την δύναμη της ψυχής της ....

Anonymous said...

Βαστάω γερά
βαστάω καλά
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ
ευχες και την αγάπη μας

Νικόλας,Μίνα,Μιχαλίος

Anonymous said...

Διάβασα κάπου, μπορεί να 'ταν κι εδώ στα σχόλια πριν από κάποιο διάστημα, ότι η πίστη έχει νόημα και ουσία μόνο όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές... Εκεί είναι που πραγματικά χρειάζεται και έχει λόγο ύπαρξης.

Το τιγράκι είναι δυνατό και δεν κάνει πίσω. Ναυτίλε, όλα θα πάνε καλά. Συνέχισε να πιστεύεις στη Λυδία. Ένα βήμα κάθε φορά!

Anonymous said...

οσες φορες και να στο πω μονο κουραστική θα γίνω ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.... ειστε καταδικασμένοι !!!! στην επιτυχια και στην ευτυχια....

σας λατρευω....

κελλυ

Anonymous said...

:D Μία νίκη... γιατί όταν υποχωρεί ο εχθρός είναι νίκη!
Μου φτιάξατε τη μέρα σήμερα!

Anonymous said...

Να τα τα καλα τα νεα!!!!!!!!!!!!!!
Μοιραστε γλυκο χαμογελο, σημερα ξεχειλιζει το βαζακι! Καρδιασατε χρονο και σιγα σιγα θα κερδισετε και εδαφος!!!! Την αγαπη μου!
Χριστινα

Anonymous said...

sinxaritiria! ola tha pane kala!

efxomai oti kalitero gia to mellon!

sas skeftomai sinexeia!

Anonymous said...

Και μάκρος θα έχει η ζωή της Λυδίας και πλάτος και υψος!!
Γιατί θα γίνει πολύ ψηλή Ναυτίλε και θα καμαρώνεις σαν χαζομπαμπάς.
Σας αγαπάμε και σας θαυμάζουμε πάντα.
Ευδοκία

ATHENA said...

ΟΥΦ...!

Anonymous said...

Είμαι πολύ χαρούμενη για τα νέα σας... και χαρούμενη που το μικρό σας αγγελουδάκι μέσα στο δύσκολο πρόσωπο που της έχει δείξει η ζωή, να έχει εσας για γονείς...
Σας νιώθω σαν μέλη της οικογενείας μου... ψάχνω κάθε μέρα να ακούσω νέα σας, να ακούσω οτι όλα πάνε καλά, να ελπίζω ...
προσεύχομαι... και σας σκέφτομαι
κουράγιο και δύναμη....

xryc agripnia said...

Σιγα σιγα θα το λειωσουμε το θεριο!

Σας αγαπαμε και ελπιζω να νοιωθετε εστω και λιγουλακι πιο δυνατοι απο αυτο.

Anonymous said...

WELL DONE ΛΥΔΙΑ!

philos said...

Πραγματικά σας εύχομαι να πήρατε δυνάμεις και ελπίδα. Εύχομαι να συνεχίζονται οι μικρές αυτές αλλα πολύ σημαντικές νίκες της μικρής μας Λυδίας!

Anonymous said...

Μπράβο σας, μπράβο στη Λυδία.

Έύχομαι πολλές ηλιόλουστες μέρες και μόνο τέτοιες.

Στέλλα

Elias said...

Έχετε πολύ βαθειά πίστη όλοι σας Ναυτίλε και η αγάπη μεταξύ σας συνθλίβει μέχρι και όγκους!Να έχετε θάρρος και να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν είτε εξ αποστάσεως είτε από κοντά.Χαίρομαι πραγματικά για τα σχετικά καλά νέα για τη Λυδία.Μην απογοητεύεστε,τα αντιαγγειογενετικά είναι η τελευταία εξέλιξη και ελπίδα της Ιατρικής απέναντι στους όγκους.Πιστεύω ότι θα έχετε ανακωχή διαρκείας.Πολλά φιλιά στα 3 μπουμπουκάκια σας!!!
Ηλίας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Θαυμάσια! Όμορφα! Υπέροχα!
Να που η ελπίδα και η χαρά ξαναγυρνά το πρόσωπό της προς τα εδώ,μ'ενα χαμόγελο μεγάλο.
Λυδία μας, Αγγελούδι μας ,
τα καλύτερα σου εύχομαι.

Sad_Vampiress said...

Υπεροχα νεα!!!!!

και μια ακομα καλυτερη συνεχεια!

Μαριλένα said...

όλα καλά θα πάνε, ολα καλά.

Anonymous said...

Mε όλη μου την καρδιά εύχομαι να σας πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα. Πολλά φιλιά στην κουκλίτσα Λυδία και στα άλλα δυο αγγελουδάκια σας.

Bleeding Soul said...

Wraia...pragmatika xarhka para polu..pws k pws perimena na ma8w ti egine me tis eksetaseis...gia otidhpote neotero perimenoume neo post :)

Anonymous said...

Με κανατε πολυ χαρουμενη με τα νεα σας, ειλικρινα ελπιζω και προσευχομαι σε ακομα καλυτερα...
Το τιγρακι μας θα νικησει!
Πολλα φιλια σε ολα τα μελη της οικογενειας.
Καλο βραδυ και καλο κουραγιο...

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΑΥΤΙΛΕ. ΕΤΣΙ. ΠΑΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

Anonymous said...

Για κάθε σοβαρή ασθένεια υπήρξε πάντοτε ο πρώτος που θεραπεύτηκε από αυτή. Για αυτόν οι προγνώσεις βάση στατιστικών αποδείχθηκαν λανθασμένες.
Εύχομαι ολόψυχα η Λυδία να καταγραφεί στα ιατρικά πρακτικά ως η πρώτη που νίκησε αυτή τη μορφή καρκίνου.

Anonymous said...

niothio poly xaroumenh shmera...htan kati pou perimena bebaia pos ola tha htan kalytera!!!!!!einai poly dynath h lydia tha ta kseperasei ola..ayto einai apolyta sigouro.oso gia saseiste yperoxoi goneis...sas skeftomai diarkos!!!!!!!polla filia...

Anonymous said...

Μπράβο ρε γαμώτο! Τα περιμενα πως και πως τα νέα, λίγο καλύτερα βεβαια αλλα αφού κερδίζουμε τον εχθρό δεν εχει σημασία. λιγες λακούβες στον δρομο προς την νικη ειναι αυτες!

ολα καλα θα πανε!

Την καλημέρα μου!

Β.

Anonymous said...

Τελικά θα αποδείξει όλη η οικογένεια και ιδίως οι γονείς πως όταν αντιμετωπίζεται ακόμα και η πιο δύσκολη περίπτωση με ψυχραιμία και προσεγμένες κινήσεις όλα πάνε καλά! Ειλικρινά χαίρομαι για την θετική αυτή εξέλιξη. Σίγουρα θα υπάρχουν και ανησυχητικά σημάδια αλλά μη ξεχνάμε ότι ο εχθρός υποχωρεί πάντα σταδιακά μέχρι να τον πατήσετε κάτω, να γίνει ένα με το χώμα.

Οι προσευχές μας συνεχίζουν να σας συνοδεύουν...Θάρρος και αισιοδοξία!

ΧΑΪΝΗΣ

Giannis123 said...

Αυτός ο πόλεμος έχει και νίκες έχει και ήττες.
Όταν θα έρθουν πάλι οι ήττες θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το εχθρό τον έχουμε νικήσει πολλές φορές.
Και να παίρνουμε κουράγιο και να ανασυντασόμεθα και να κερδίζουμε την επόμενη μάχη.
Μέχρι την τελική νίκη.
Εύχομαι ο θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο γιατί της Λυδίας της αξίζει να ζήσει.

Anonymous said...

Επιτέλους μια γλυκιά αίσθηση ανακούφισης :) Από 'δω και πέρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα!Ζήστε αυτές τις στιγμές όσο καλύτερα γίνεται και ετοιμαστείτε για ακόμα χαρούμενες μέρες!!

Πολλά φιλιά και μια τεράστια αγκαλιά σε όλους σας!

Αθηνά από Θεσσαλονίκη

Dimitris said...

Μου δώσατε μεγάλη χαρά.
Πολλά μπράβο!

Anonymous said...

η χαρα μου ειναι απεριγραπτη. αυτο το Της με κεφαλαιο οταν αναφερεσε στην μαμα Της με λιωνει. εισαστε ενωμενοι οικογενεια με απεραντι αγαπη ο ενας για τον αλλον. συνεχιστε ολα μα ολα θα πανε καλα

Anonymous said...

Υπεροχα νεα!! Ευχομαι τα νέα να ειναι παντα καλα απο εδω και στο εξης! Μου φτιαξατε την διάθεση!

Μια μεγαλη αγκαλια σε ολους σας!

Anonymous said...

Μπράβο, μου φτιάξατε την μέρα,πόσο μάλλον πρέπει να ησυχάσατε και σεις.
Έτσι, η θετική μας σκέψη θα σας ακολουθεί για πάντα.

Πολλά φιλιά
sundy

Anonymous said...

Ποιότητα ζωής. Το είπες μόνος σου...Για αυτήν συνεχίστε να παλεύετε.Χαίρομαι που έχετε αντιληφθεί ακριβώς την κατάσταση της μικρής. Παλεύει γερά!! Μου φαίνεται ένα μικρό θαύμα η μάχη της με έναν τόσο κακοήθη όγκο.

Ελπίζω και το πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλές μάχες ακόμα. Για να τη δείτε να μεγαλώνει, να πηγαίνει σχολείο, να σας δείχνει την αγάπη της για όσα της προσφέρετε.

Αθηνά said...

Οταν νιώθουμε οτι δεν αντέχουμε άλλο πια, ο Θεός το βλέπει και μας στέλνει μια αχτίδα φωτός. Ζεστάνετε σ'αυτή τις πληγές σας και πάρτε κουράγιο. Δεν είστε μόνοι, Κάποιος σας προσέχει. Κι οι προσευχές μας σας συνοδεύουν.
Αγκαλιά ζεστή σε όλους!

Anonymous said...

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ 3 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!

Unknown said...

η λυδία μας είναι ένας ήρωας.
εθνική γιορτή πλησιάζει!
τη θέλουμε να γιορτάσει πολλές γιορτές ακόμη, πολλά πολλά χρόνια...
να φύγουμε εμείς και εκείνη να μένει...
να ζει!

Anonymous said...

Από τα καλύτερα νέα που έχω διαβάσει. :)

Μαμά Ειρήνη

...απλά, μ'αρέσει να ζω... said...

Όλα να σας πηγαίνουν καλάαα...

Magda said...

Έτσι!!!
Έτσι!!!!
Έτσι και καλύτερα!!!
Μπράβο Λυδία - αρχηστράτηγέ μας!!!
Έχεις ένα στρατό δικό σου.
Εσύ οδηγείς κι εμείς σ' ακολουθούμε, με Πίστη, με απέραντη και ολόζεστη αγάπη, με την καρδιά μας να την κάνεις ο,τι θέλεις εσύ!!
Τα σέβη μου σε Σένα και στο ακαταμάχητο επιτελείο Σου!!!

Αγάπη, πολλή αγάπη σε όλους σας!!!

Μ.Θ

eirini said...

Μακάρι τα πράγματα να συνεχίσουν έτσι! Μόνο καλά νέα να έχετε από'δω και πέρα!
Η σκέψη μας είναι μαζί σας...

Nena said...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω όσα "λες" κι όσα κάνετε και θαυμάζω πάντα το κουράγιο σας.Αλλά και πως να μην είστε έτσι δυνατή όταν πρόκειται για το Λυδιακι σας και όλων μας. Βεβαίως εξακολουθώ να προσεύχομαι και για σας. Και δεν χρειάζεται να ευχαριστείς κανέναν μας. Είμαστε πια μέλη σας.

AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΚΚΑΣ said...

Δέν σάς ξέρω αλλά κλάμματα μού έρχονται από τήν συγκίνηση,τό θάρρος καί τήν δύναμη σας.

ΕΥΓΕ!

Anonymous said...

καλησπέρα
τι έγινε πήγαμε στην παρέλαση με τα σημαιάκια; ή πήγαμε τσάρκα στην θάλασσα;
(μη τυχόν και ήρθατε και δε σας πήρε το ματάκι μου λόγω φόρτου εργασίας :P)
περιμένουμε τα καλύτερα νέα από τους "υπόλοιπους" γιατρούς που λείπουν.
Σας στέλνουμε γλυκά φιλιά και πολλά χαμόγελα για να γεμίσετε βαζάκια (εγώ τα γεμίζω με γλυκό κυδώνι ελάτε να πάρετε)
Φιλία Χαρούλα κλπ

Anonymous said...

Αγαπητέ, αξιοθαύμαστε πατέρα της Λυδίας, με συγκλονίζει το κουράγιο, το ήθος και η αξιοπρέπειά σας. Είμαι ειδικευόμενη παιδίατρος στο "δίπλα" νοσοκομείο Παίδων και με έχετε συγκινήσει απίστευτα. Ο αγώνας σας είναι πολύ δύσκολος, αλλά η μικρούλα Λυδία φαίνεται ότι ξέρει να πολεμάει. Εύχομαι από το βάθος της ψυχής μου ο Θεός να σας προστατεύει και να σας δίνει δύναμη. Προσπαθήστε να κρατηθείτε και να κρατήσετε την οικογένεια. Οι προσευχές μου θα είναι μαζί σας.

Anonymous said...

είμαι τελικά πολύ λίγος...
και πολύ λίγη η σύντροφος μου που δε θέλει πια να είιναι μαζί μου...
καί τα τρία μου αγγελούδια πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλα μπροστα στη δική μας μικρότητα...
Να είστε καλά. Είστε ήδη ευλογημένοι
Γιάννης Τ.

Ιφιγένεια said...

Ετσι μπράβο , μόνο καλά νεα από δω και μετά !!!
Θα περάσει κι αυτό καλέ μου Ναυτίλε .. Προς το παρον σας στέλνω όλη τη θετική μου ενεργεια πασπαλισμένη με πολύ αγαπη και μπολικα φιλιά για όλη την Λυδιο-οικογενεια !

Καλημέρες !

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ !!!!

τι εγινε η γνωματευση ναυτιλε μας???? πες μας τα νεα σου!!!!

φιλια πολλα γλυκα σβουριχτα πρωτα στη Λυδια μας και μετα σε ολους σας!!
κελλυ

Anonymous said...

Γράψε μας κάτι ........