Tuesday, June 05, 2007

Κούνια-μπέλα

Πήγαμε στην γιατρό μας την Δευτέρα να συζητήσουμε τα αποτελέσματα να δούμε τις σκέψεις και τις προτάσεις της...

Αλλά το κορίτσι δεν γουστάρει γιατρούς να την πασπατεύουν και να της λένε ακαταλαβίστικα (εκτομή, χημειοευαισθησία, ακτινοευαισθησία, αντιαγγειογένεση...μπλιάξ!), το κορίτσι θέλει κούνιες. Όχι κούνιες, όπως κούνια/τσουλήθρα/τραμπάλα/γύρω-γύρω/κ.λπ., όχι! ΚΟΥΝΙΕΣ είπαμε! Μιάμιση ώρα στην ίδια κούνια βιδωμένη και τόσο χαρούμενη όσο το πρώτο λεπτό που κάθησε. Βάλε μας στην κούνια και πάρε μας την ψυχή. Του μπαμπά της συγκεκριμένα πάρε του το χέρι και κάντου μασάζ γιατί αύριο θα έχει και άλλη δόση κούνια-μπέλα...

Μόλις έρθει καινουριο παιδάκι στην διπλανή κούνια (και έρχονται πάρα πολλά όσο εμείς είμαστε στον ταλαντωνόμενο θρόνο μας) το ενδιαφέρον μας ανανεώνεται, ενώ εάν έρθει κανένα μεγαλύτερο και κάνει και μαγκιές τότε το γέλιο μας το ακούει και η διπλανή παιδική χαρά.

Είπαμε με τη μαμά της να της βάλουμε μια κούνια στο σπίτι να την έχει όποτε γουστάρει να κουνιέται (χμμ τώρα που το είπα αυτό κάτι σκίρτησε στην καρδιά μου του φτωχού μπαμπά, να κουνιέται;; γιατί;;; σε ποιον;;), αλλά δεν συμφωνώ: το κορίτσι μου μπορεί να βγει να πάει στην παιδική χαρά, ούτε από το χέρι δεν μπορείς να την κρατήσεις από την λαχτάρα της όταν φτάνουμε, γιατί να της το χαλάσω αυτό; Όχι, όσο μπορεί θα πηγαίνει στην παιδική χαρά με τα άλλα τα παιδάκια, θα με τραβάει απο το χέρι (και εμμμ από τη μύτη...) για να την πάω κι ας είμαι κουρασμένος, και θα κάθεται όσο θέλει να κουνιέται (να! το είπα και δεν ντρέπομαι ως μπαμπάς!).

Είναι περίεργο...σε διάφορες χαζοαμερικάνικες ταινίες όταν θέλουν να δείξουν κάτι που να θυμίζει παράδεισο, κάτι αγγελάκια-παιδάκια δείχνουν να κάνουν αμέριμνα κούνια...

57 comments:

Greca said...

Κουκλιτσα μου,
οταν με το καλο τελειωσουν ολα αυτα θα παρεις τα αδερφακια σου, τη μαμα, το μπαμπα και οσους αλλους θες να ερθετε να παμε βολτα με τα ανηψακια μου στο αττικο παρκο.. εκει να δεις ζωακια, πουλακια, κουνιες, και τραπεζια μεγαααααααααααααλα για πικνικ.. ορεξη να εχετε τα παιδακια να τρεχετε περα δωθε και ας μη σας προλαβαινουμε εμεις στο κυνηγητο... αντε λοιπον σε περιμενουμε... ολοι μας..
Σε φιλω για την ωρα
Ειρηνη

Victoria said...

Γλυκο μας αγγελουδι, σε φανταζομαι να γελας και γεμιζει η ψυχη μου... και νιωθω ακομα πιο σιγουρη οτι θα τα ξεπερασεις ολα... για να συνεχιζει να ποναει το χερι το μπαμπα σου απο την πολυ κουνια που θες... σε φιλω γλυκα... σε σκεφτομαι και εσενα και τα αδερφακια σου και τη μαμα και το μπαμπα σου... να μου τους φιλησεις ολους ε? μια ζεστη αγκαλια και απο μενα... καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκα κουκλιτσα...

tzotza said...

ξερεις λυδια μου,οταν πηγαινω και εγω στις κουνιες με τα δικα μου παιδακια,καθομαι και εγω και κανω κουνια..πειραζει?
μη νομιζεις,και εμεις οι μεγαλοι, παιδακια ημαστε,απλα καποιες φορες πρεπει να το κρυψουμε..ετσι δεν ειναι μπαμπα της λυδιας?
θυμαμαι οταν ημουνα εγω μικρη και εκανα κουνια και νομιζα πως αν τεντωσω τα ποδια μου λιγακι ακομη,θα ακουμπουσα τα συννεφα στον ουρανο..
η κουνια ειναι πιο συμαντικη απο μια απλη 'κουνια μπελα'..σου μενει για ολη σου την ζωη..
καληνυχτα και ονειρα γλυκα γλυκια μου..(καλη δυναμη μπαμπα!!!)

Sadprince said...

Είσαι χαζομπαμπάς και το χαίρεσαι φίλε και να το χαίρεσαι.
Η μικρή σου Λυδία εκτός του ότι είναι μια μικρή πριγκήπισσα σου βγήκε και ζωηρούλα τι να κάνουμε?
Πάντα έτσι να είναι και πάντα να στολίζει τον άσχημο κόσμο μας η μορφή της. Θα είμαστε κι εμείς κοντά της ακόμα και στις κούνιες...

Anonymous said...

Αχ, κι εμείς λατρεύουμε τις κούνιες!Κι όταν πάμε στην παιδική χαρά δεν ξεκολλάμε! Πολλά φιλιά και την αγάπη μας στη Λυδία & τα αδελφάκια της, και καλό κουράγιο στη μαμά και τον μπαμπά...

ggk said...

Κούνια και πάλι κούνια!!!

Καλημέρα και πολλά φιλιά στη Λυδία και σε όλους σας :)

Anonymous said...

Καλημέρα από τα Χανιά. Πολλά φιλιά στη Λυδία. Όλα θα πάνε καλά!

Στελλα said...

Kαλημέρα κι απο μένα.
Καλά κούνια μπέλα γεμάτα χαμόγελα και γέλια.::))

Aurellia said...

Λυδιάκι μου έχεις πολλά φιλάκια απο το Νικόλα μου, ειναι 5,5 χρονων και επιτέλους βρήκε μια σωστή κυρία που της αρέσει να κουνιέται όλη την ώρα :))) και μπορεί να μοιραστεί την υπέρμετρη αγάπη του για την κούνια!
Πολλά πολά κουνιστά φιλάκια μικρή κουνιστούλα!

aggelika said...

Καλημερα Λυδία και μπαμπά της... Σας ευχομαι να είναι ατελίωτες οι ώρες της κουνιας!!

Anonymous said...

Κούνια Λυδία, και με το καλό όταν μεγαλώσεις θα κάνεις μόνη σου.Και τότε... ποιος σε κρατάει. Πολλά φιλιά στον μπαμπά,στην μαμά και στα αδερφάκια σου. Ολα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρος.

Αλέξανδρος.

ameno said...

Καλημερούδια!!!
Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα όλοι σας!! Λυδία, μαμά, μπαμπάς, αδερφάκια...
Η σκέψη μας και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σας...

iLiAs said...

Ελπιζω να σας πετυχαίνω στις κούνιες!
Την καλημέρα μου!

Anonymous said...

κουνήσου εσύ λυδία μου
κι άσε μας εμας να κουνιόμαστε την κούνια που μας κούναγε

σήμερα δεν έχει ψαράκι αλλά έναν πολύχρωμο ανεμόμυλο σαν κι αυτούς που φύτεψα στο μπαλκόνι μου

Μαριλένα said...
This comment has been removed by the author.
Μαριλένα said...

Καλά τα λέει η μαμά της Λυδίας: εκτός από τις κούνιες στο πάρκο και μια στο σπίτι.
Και στις δυο κόρες μου έτσι έκανα, την ίδια τρέλα με τη Λυδία μας είχαν για τις κούνιες.
Τώρα η μια είναι πια 17, αλλά ολόκληρη γυναίκα, ακόμα τρελαίνεται για κούνια. Ετσι, βάλαμε κάτω από ενα δέντρο στο εξοχικό στην Αίγινα.
Κάθεται στην κουνια λοιπον, κάτω απο το πεύκο και παίρνει αγκαλια την εφτάχρονη αδελφή της και κουνιούνται παρέα.
Ολο αυτό το είπα, γιατί θέλω, μόλις η Λυδία μας περάσει απ' αυτή την ιστορία (που θα την περάσει) να τη φέρεται να κάνει κουνιά αγκαλιά με την Ελένη.

kwstask said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ....ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΨΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ? ΟΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ..

nautilus said...

οκ είχα γράψει μια πραγματικά μεγάλη απάντηση με σχόλια για καθέναν από εσάς που γράψατε εδώ, έκανα καταλάθος back και ...σβήστηκαν όλα... συγγνώμη δεν έχω κουράγιο να τα ξαναγράψω τέτοια ώρα, η Λυδία έχει πυρετό (μια χαζοαμυγδαλίτιδα στρεπ θετική) και έχουμε ψιλοξενυχτήσει χτες, το ίδιο προβλέπεται για απόψε.

Σας ευχαριστώ όλους για την επίσκεψη και τις ευχές σας!

ci said...
This comment has been removed by the author.
ci said...

Εύχομαι να είναι καλύτερα σήμερα και να μπορέσει σύντομα να κάνει κούνια με τις ώρες:)

Αποστόλης said...

Μια προσευχή, μια σκέψη, ένας λυγμός, ένα χάδι κοντά της.

Καλή δύναμη σε όλους
Αποστόλης

Evi said...

Tην πιο γλυκια μου Καλημερα σε ολους σας κι ενα γλυκο φιλακι στην Λυδια μας!
Ευχομαι να περασει γρηγορα ο πυρετος και να μην ταλαιπωρειτε αλλο!
Να της δωσετε την αγαπη μας!

Anonymous said...

"Κούνια-μπέλλα έσπασε η κουτέλα, του ποντικού τ΄αυτάκια, της γάτας τα μουστάκια"

Φιλάκια άπειρα στην μικρή αγωνίστρια και μεγάλη αγκαλιά στους γονείς και τ΄αδερφάκια της.
Κι αν η ζωή ήταν άδικη απέναντί της και απεναντί τους η δύναμη τους είναι τέτοια που όλα θα τα ανατρέψει και το αγγελουδάκι θα βγεί νικήτρια.
Χίλιες ευχές μέσα απ΄την ψυχή μου.
Ε.

trying escape the truth said...

Εύχομαι η μικρή σας Λυδία να βγει γρήγορα νικήτρια από αυτό το γολγοθά (και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει με τέτοιους γονείς) και να σας χαρίζει άπειρα χαμόγελα και γέλια καθώς θα μεγαλώνει.
Να είστε δυνατοί και γεροί όλοι σας
Καλημέρα

testsd1222 said...

Χθες μας τρέλανε στη βροχή σήμερα έβγαλε πάλι ήλιο.. Όπως κατάλαβες ,Όλα γυρίζουν μικρή κούκλα. Κι εσυ χαζομπαμπά να τ'ακούς αυτό.

Η Λυδία είναι σκέτη γλύκα και μόνο που κοιτάζω αυτό το χαμόγελο της στην φώτο βλέπω την όμορφη πλευρά της ζωής...

Anonymous said...

Λυδιάκι, έχεις γενναίο μπαμπά,γενναία μαμά, γενναία αδερφάκια.

Μα, κυρίως, έχεις γενναία ψυχούλα!

Πάλεψε καρδούλα μου! Πάλεψε όσο μπορείς, και θα τα καταφέρεις!

Θα δεις, που όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα κι απ' ότι όλοι ευχόμαστε!

Πολλή δύναμη και πολύ κουράγιο!

Θα νικήσεις Λυδία μου!!!! Θα νικήσεις!!!!

Evita T. said...

Καλησπέρα σας,
Μέσα από τη καρδιά μου σας εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και να ξέρετε πως σας έχουμε συνεχώς στη σκέψη μας..

Εβίτα (και ο μικρός Ορέστης)

Greca said...

Λυδια κουκλιτσα μου,
περαστικα με την αμυγδαλιτιδα..ξερεις τι εκαναν εγω οταν ημουν αρρωστη και ειχα πολυ πυρετο? Τραγουδαγα... ο,τι τραγουδι εβαζα στο νου με τον παππου μου... δεν μπορεις να φανταστεις τι λεγαμε... συναυλιες ολοκληρες... παντως επιανε..μετα παπαλα ο πυρετος..χωρια που μα8αινα καινουργια τραγουδια.. ;-) ευχομαι αστερακι μου να εισαι καλυτερα σημερα..και σου στελνω μια ηλιαχτιδα να σου δωσει ενα φιλακι... και απο ολη τη φαμιλια φιλια πολλα και σε ολους τους αλλους.
Θα τα ξαναπουμε
Ειρηνη

nautilus said...

καλά πάμε, ο πυρετός ηπιότερος και ο πονόλαιμος το ίδιο. Έχουμε αρχίσει να τρώμε λιγάκι. Για τραγούδι ούτε κουβέντα, Ειρήνη! η φωνή της και σήμερα είναι πιο βαριά και δύσκολη να βγει κι από τραγουδίστριας της εθνικής.

Για τους προσεκτικούς αναγνώστες έβαλα και ένα καινούριο λινκ με τον σύλλογο των γονέων με νεοπλασίες. Δεν πρόκειται να σας γράψω εδώ "δώστε εκείνο, ή γίνετε δότες μυελού ή ..." κ.λπ. Μεγάλα παιδιά είμαστε, όποιος θέλει να κάνει κάτι θα το βρει και θα το κάνει. Όμως όποτε σας φέρει ο δρόμος σας ένα πρωί από "Αγία Σοφία" ανεβείτε στον έκτο στο ΚΕΘ ή στον πρώτο στο ΤΑΟ (φορέστε μια μάσκα για καλό και για κακό, μην κολλήσετε ίωση εκείνον τον πιτσιρίκο που περιμένει να βγει μετά από 2-3 μήνες στην "εφοδο") ή πάτε σε οποιαδήποτε παιδοογκολογική κλινική στον τόπο που μένετε και μετρήστε πόση ώρα μπορείτε να αντέξετε να μείνετε εκεί μέσα. Εγγυώμαι ότι θα βγείτε άλλοι άνθρωποι. Έστω κι αν ξεθωριάσουν τα υπόλοιπα στην μνήμη με τον καιρό, τα βλέμματα των παιδιών δεν θα σβήσουν. Νομίζω πώς όλους μας κάποια στιγμή θα έπρεπε να μας πηγαινουν σε τέτοια μέρη (που εξάλλου είναι δίπλα μας), να είναι αυτό κομμάτι της βασικής μας εκπαίδευσης στην ανθρωπιά.

patsiouri said...

Κουκλίτσα μου γλυκιά!

Με τέτοιους γονείς δέν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Εγώ έχω σταματήσει την κούνια εδώ και χρόνια αλλά δυστυχώς το τρελλό μου κεφαλάκι κουνιέται ακόμα, έτσι σε θέλω κι εσένα στη ζωή σου, γερή, με τους γονείς και το αδερφάκι σου και μία γερή δόση τρέλλας για να τα παλεύεις όλα!@

elia kirc said...

κουνια, η χαρα των παιδικων μου χρονων, επεσα , χτυπισα ξαναεπεσα και ομως δεν την αφεινα ποτε..
το γελιο ειναι ζωη ,οσο δυσκολη και να ειναι η κατατασταση το γελιο σε κραταει στη ζωη
ευχομαι αυτη η μικρη ψυχουλα να γελαει για παντα!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Παράδεισος εδώ είναι η ψυχή του μπαμπά, που βλέπει το αγγελούδι του να χαίρεται και δεν χορταίνει και στάζει βάλσαμο στην ψυχή του.
Και σου εύχομαι να είσαι, κύριε μπαμπά, πάντα χαρούμενος από την παρουσία της και να χαίρεσαι να την κουνάς και να χαίρεσαι, ακόμη πιο πολύ, μεθαύριο όταν όλα θα έχουν μείνει πίσω σαν ένα κακό όνειρο και την κούνια της θα σπρώχνει ο καλός της...

Γλαρένιες αγκαλιές

Anonymous said...

Περαστικά σου όμορφη. Αντε να περάσει γρήγορα αυτός ο πυρετός και φύγαμε για κούνιες. Η ράνια και η μελένια οι κορούλες μου σε περιμένουν να σου διαβάσουν τον Μικρό πρίγκηπα.
Μπαμπά, μαμά και αδερφάκια εύχομαι τα καλύτερα, μακάρι να υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν εσάς ο κόσμος μας θα ήταν σίγουρα καλύτερος.
Αλέξανδρος

Greca said...

Nα ρωτησω μονο κατι θελω.., Ειχα δωσει δειγμα για να γινω δοτης μυελου των οστων οποτε βρεθω συμβατη και χρειαστει..αλλα μου ειπαν προσφατα οτι τα δειγματα καταστρεφονται και πρεπει να δινω δειγμα αιματος συχνα η οποτε ακουσω οτι χρειαζεται..δεν μπορεσα να το διασταυρωσω ακομα... (στο νοσοκομειο μου το ειπαν αυτο) ξερεις κανεις τι ισχυει? και μπαμπα δε χρειαζοταν να τραγουδαω δυνατα..πολλες φορες απλα εκανα τα μμμμμ η τα ααααα στα ρεφρεν... η απλα ψιθυριζα..αντε κουκλιτσα ολα καλυτερα πανε... και που'σαι ακομα... ;-)
φιλακιαααααααα

nautilus said...

Ειρήνη, δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί ο όγκος της Λυδίας δεν αντιμετωπίζεται με μεταμόσχευση μυελού. Πάρε τηλ. στο 210 6453759 (εθνική «δεξαμενή» εθελοντών δοτών μυελού στο μαιευτήριο «Έλενα») ή στο 210 7467654 που είναι το τμήμα αιμοδοσίας του «Αγία Σοφία» και χειρίζονται τους δότες. Εκεί θα σου πουν σίγουρα πράγματα. Επειδή έχω δει παιδιά που σήμερα είναι μια χαρά γιατί πέρασαν από αυτή τη διαδικασία, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να αυξηθούν οι δότες μυελού και όποιος θέλει ας επικοινωνήσει με τα παραπάνω τηλέφωνα. Έτσι κι αλλιώς, μια απλή αιμοληψία χρειάζεται για να έχουν δείγμα, τίποτε άλλο.

Anonymous said...

Ξέρεις μπαμπά τι μου θύμησες....
Χρόνια, χρόνια πίσω. Βαθια κρυμένα μέσα στα ντουλάπια της ψύχης μου. Της ύπαρξης μου.
Είχα που λες κάποτε έναν αδερφό. Έπασχε από μια ανίατη ασθένεια. Ποτέ δεν πήγε στο σχολείο. Ποτέ δεν έπαιξε με τ΄άλλα παιδάκια. Ποτέ δε μίλησε σαν φυσιολογικό παιδί.......
Τους χειμώνες κλεινόμασταν στο σπίτι. Έβρεχε πολύ στο νησί.
Μα με το μύριζε άνοιξη βγαίναμε στους δρόμους.
Τον έπαιρνα από το χεράκι και πηγαίναμε στην κοντινή παιδική χαρά.
Του άρεσε να κάνει κούνια. Πόσο του άρεσε.
Κι εγώ τον κούναγα ξανά και ξανά.
Κι αυτός γελούσε ευτυχισμένος.
"Κιο τσιλά, κιο τσιλά... τον ουνανό"
Ναι, πιο ψηλά, πιο ψηλά. Να φτάσουμε στον ουρανό. Ν΄αγγίξουμε το Θεό.

Καλή σου μέρα γλυκιέ μου μπαμπά. Κι όταν τελειώσουν όλα βάλε κι εμένα στη λίστα για την παιδική χαρά. Ξέρω καλά να κουνάω την κούνια, να φτάνει ίσαμε τον ουρανό.

Greca said...

Κουκλιτσα μου,
μπηκα απλα να σε ρωτησω πως εισαι.. αν επεσε ο παλιοπυρετος... αν μπορεις να καταπιεις καλα... και αν το δεις ημερα αυτο βγες στο παραθυρο και κοιτα τον ηλιο... αν του χαμογελασεις με ενα μεγαααααααααααααααλο χαμογελο και του στειλεις και ενα μεγααααααααααααααλο φιλι να ξερεις οτι αυτος θα φωτιζει τη γη πιο δυνατα και τις καρδιες ολων μας πιο πολυ... και η αιτια θα εισαι εσυ κουκλιτσα μου.. με το χαμογελο και το φιλακι σου.. γιατι θα χαιρεται που σε εχει φιλη του... αντε χαρα μου χαμογελα..ολα θα πανε καλα... μαμα, μπαμπα και αδερφακια σας ευχομαι καλο σαββατοκυριακο (αν και θα τα "ξαναπουμε"). Να'στε ολοι καλα...
Φιλια και απο ολη την οικογενεια "Χωραφα"...
ειρηνη
Υ.Γ. Θα χρησιμοποιησω τους αριθμους τηλεφωνου που μου δωσατε..ευχαριστω πολυ.. και απλα να προσθεσω οτι με λιγο αιμα κατα την αιμοληψια μπορειτε αν βρεθειτε συμβατοι να δωσετε γελιο σε ενα παιδακι, χαρα σε ενα γονιο, ζωη σε μια καρδουλα.. Ενημερωθειτε πανω απο ολα... και καντε το.. η ευλογια του Θεου να σας συντροφευει.. :-)

ameno said...

Αγαπητή οικογένεια της Λυδίας...
δεν σας ξεχνώ ποτέ, ελπίζω όμως να σας ξεχάσουν οι ιώσεις και οτιδήποτε ταλαιπωρεί την κοπελα μας... ελπίζω το λαιμουδάκι να είναι καλά και το Λυδάκι μας να ειναι χαρούμενο και γελαστό...

Φιλιά πολλά στην ζουζούνα μας...

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Λυδία μυστικό:
Εμείς όταν έχουμε αμυγδαλίτιδα τρώμε και λίγο παγωτό, έτσι για να δροσιστεί ο λαιμούλης μας.
Καλό σας βράδυ
Νερίνα, Νερίνα τζούνιορ και Νάσια

Anonymous said...

Να έχεται ενα όμορφο σαββατοκύριακο, με πολλά χαμόγελα και ακόμα πιο πολύ κούνια.

Άλέξανδρος

Anonymous said...

Είστε γενναίοι. Πολύ γενναίοι. Μπαμπάς,μαμά ,Λυδία , και τα αδελφάκια όλοι.... Σας θαυμάζω.. και σας αγαπώ... είμαι μαμά..μας πεντάχρονης κουκλίτσας και ενός δίχρονου μπόμπιρα. Και νιώθω την Λυδία δικό μου παιδί. στα μάτια της βλέπω τα μάτια των δικών μου παιδιών. και στην αγωνία σας νιώθω την δική μου αγωνία.
Θα προσεύχομαι νύχτα μέρα για την Λυδία.. Και θέλω να σταθώ δίπλα σας΄με όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε... Ηθικά , υλικά όπως θέλετε.. Μπαμπά , μαμά Λυδίας μπορείτε να με βρείτε στο georgia_axon@yahoo.gr.
Περιμένω νέα για την μικρή μας και θα είμαι δίπλα σας.
με εκτίμηση και αγάπη.
ΓΩΓΩ

Anonymous said...

Η σκεψη μου Θα ειναι κοντα σας. Ευχομαι να ειναι πολυ καλυτερα η Λυδία απο το πονολαιμο... και συντομα να ξεπερασει ολα τα προβληματα υγειας που εχει.
Πολλα φιλιά
Γαβριελλα

Anonymous said...

Πέρασα κι εγώ να πω την καλησπέρα μου...εύχομαι να είναι καλύτερα η κούκλα. Τα φιλιά μας και την αγάπη μας.

Victoria said...

πως ειναι η ζουζουνιτσα μας σημερα? περασε ο πυρετος? ο λαιμος καλυτερα??? πολλα φιλια και αγκαλιες σε ολους σας και περαστικουλια στο αγγελουδι μας...

Griz said...

Δύναμη από εσάς και όλα θα πάνε καλά.
Η μικρή δεν έχει να φοβάται τίποτα, θα γίνει μια χαρά και θα αρχίσει την κούνια της.. ζωής μετά!

Βλέπω ότι γράφουν στα comments πολλοί γονείς.. εγώ μικρή είμαι ακόμα [φοιτήτρια] και δεν έχω παιδάκια να παίξει μαζί τους αλλά πολλάαα φιλάαακια να της δώσετε!

nautilus said...

φίλοι, ο πυρετός έπεσε και ο λαιμός φαίνεται ότι μας ενοχλεί όλο και λιγότερο.

νερίνα, το παγωτό δεν δούλεψε γιατί δεν δέχτηκε ούτε να το βάλει στο στόμα της, μολονότι της αρέσει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι γενικώς δεν έχει πολύ όρεξη για φαγητό ακόμα.

όσοι στέλνετε φιλιά, να είστε σίγουροι ότι μεταφέρονται σχολαστικά και με ακρίβεια. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα...

celesti, η απώλεια σημαδεύει έστω κι αν κάποια στιγμή παραχώνεται στα βάθη της ψυχής κάτω από την καθημερινότητα. Οι απώλειές μας είναι από τα μεγαλύτερα κέρδη μας.

γωγώ, το κρατάω το email σου. Ευχαριστώ και εσένα και όλους για την διάθεσή σας να βοηθήσετε.

αλέξανδρε, μας βλέπω Κυριακή απόγευμα για κούνιες, δεν κρατιέται η μικρή. Αυτή τη στιγμή κάνω τις σχετικές διατατικές στο χέρι, περνάω προληπτικά μια θερμαντική κρεμούλα και πάω να ψάξω για την lasonil μου.

Ο Καλος Λυκος said...

Καλησπέρα από την άλλη άκρη του κόσμου... μακάρι όλα να πάνε καλά. Κουράγιο.

Greca said...

Καλημερα κουκλιτσα μου(η μαλλον καλησπερα πια.. αν και το καλημερα μου αρεσει περισσοτερο!!! φτιαχνει τη διαθεση...)
ειδες? ολα καλυτερα πανε!!!! εμ με τοση αγαπη πανω απο ολα απο την οικογενεια σου και μετα απο ολον τον κοσμο δε γινεται να'ταν αλλιως τα πραγματα... Και σημερα κουνιες απ'ο,τι διαβασα... χιχι στο μαρτυρησα!!!! αλλα σσσσ μη δειξεις οτι το ξερεις... Αντε κοριτσακι μας ολα καλα!!!! και τα καλυτερα ερχονται... Να το ξερεις ;-)
φιλακια
Ειρηνη

x-ray said...

Εφόσον τα φιλιά μεταφέρονται σχολαστικά και με ακρίβεια, δώστε κι ενα απο μένα!

Anonymous said...

Ζωντανό παιδί η Λυδία, γι'αυτό λατρεύει τις κούνιες.
Καλή δύναμηlna

Victoria said...

Καλησπερουδια για απο μενα σε ολους... χαιρομαι πολυ που η Λυδια μας ειναι καλυτερα... τη φανταζομαι στις κουνιες να γελαει καθως ο μπαμπας τη σπρωχνει ψηλα... πολλα φιλια και αγκαλιτσες απο μενα...

ATHENA said...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΛΥΔΙΑ, ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙAΒΑΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ;-)
ΤΟ ΛΕΝΕ
ΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣΗΜΙΣΥ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΑΡΚΟΥΔΟΥ

ΦΙΛΑΚΙΑ, ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ,
ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ :-)))

alekos markellos said...

καλή δύναμη, κάθε μέρα!

Anonymous said...

Πολυ καλά νέα. Κάθε φορά που θα περνάω απο τα μέρη σας θα είναι και πιο ευχάριστα.

Πολλά φιλιά σε όλους σας.


Αλέξανδρος.

Credit said...

Αχ μωρέ Λυδία κουτσουνέλα νωρίς-νωρίς στα βάσανα. Να σου την πάρει ο μπαμπάς την κούνια στο σπίτι. Εμείς έχουμε μια στα πεθερικά μου. Έχει διαλυθεί σχεδόν από τα δύο πρώτα εγγόνια και τώρα επισκευάζεται για το τρίτο.
Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη!
Και στην κοριτσούνα πολλά φιλιά από το Σωτήρη που είδε τη φωτογραφία της στην οθόνη και χτυπάει τα χέρια του...

nautilus said...

Καλημέρα σε όλους. Όλα πάνε καλύτερα, είμαι σίγουρος πως οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι ευχές σας έπιασαν τόπο.

Athena, ευχαριστούμε για το βιβλίο!

Credit, ετοιμάζω και άλλες φωτογραφίες, αλλά η μικρή δεν κάθεται ούτε δευτερόλεπτο ακίνητη για μια καλή πόζα. Μου φαίνεται θα χρειαστώ εξοπλισμό παπαράτσι…

Anonymous said...

VENCEREMOS