Thursday, December 06, 2007

Μικρή ανατροπή μιας πλαστής ησυχίας

Να πάρει...

Και έχω σκεφτεί πολλές φορές να τους γράψω ένα γράμμα, να τους πω... Όταν θέλετε να βάλετε στην ωραία μουσική ραδιοφωνική εκπομπή σας ένα στενάχωρο τραγούδι, ένα ασματάκι αποχαιρετισμού, ένα μινόρε για καημούς και βάσανα, βάλτε πρώτα μια ανακοίνωση "ακολουθεί στενάχωρο τραγουδάκι" όπως βάζουν στις πολιτικές διαφημίσεις, ή "το τραγούδι που ακολουθεί είναι κατάλληλο για ανηλίκους. Απαραίτητη η χρήση χαρτομάντηλων ή μανικιών"...

Γιατί όταν έχεις κάτι μερούλες που έφτιαξες διάθεση, που δεν συνέβη τίποτε το απρόοπτο και δεν είχες να κοιτάξεις το ημερολόγιο για την επόμενη εξέτασή Της, μαγνητική Της ή κάτι παρόμοιο, δεν θέλεις ξαφνικά να σου πέσει στα αυτιά το (α)κατάλληλο άσμα και να σε κάνει λιώμα, να σου υπερχειλίσει τα υγρά, να σε στείλει ψυχολογικά αδιάβαστο, να σου δείξει πόσο μπουμπούνας είσαι που νόμιζες πως δουλεύοντας παραπάνω και ετοιμάζοντας αλλαγές στα έπιπλα θα ξέφευγες από αυτά που σε βασανίζουν...

Ή μήπως θέλεις, γι' αυτό και δεν πάτησες το κουμπάκι να πας στον επόμενο σταθμό...

37 comments:

Βιργινία said...

Πάντα έτσι δεν γίνεται; Η μουσική έχει απίστευτες δυνατότητες..Σε στέλνει στα ουράνια ή σε ρίχνει στα κάτεργα..Αυτό όμως μας δείχνει ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ..ΟΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ;-)

τα φιλιά μου :-)

Anonymous said...

ποιο τραγούδι ναυτίλε μου σου χάλασε αυτη την πλαστή ησυχία ;;; να απαγορεύσουμε σε όλους τους σταθμούς της αθήνας να το παίζουν...
ΓΩΓΩ

mamma said...

Καλησπέρα ναυτίλε.
Οι μικρές εκτονώσεις βοηθάνε. Μήπως γιαυτό δεν άφησες το τραγούδι να παίζει;
Ένα τρυφερό χάδι από εμάς για σας.

Equilibrium said...

Για αυτό "(α)κατάλληλο" το τραγουδάκι?.. Ήθελες να αλλάξεις σταθμό, αλλά το χέρι σαν να είχε παραλύσει και δεν έκανες την κίνηση?..

Κάτι τέτοιες ώρες είναι λυτρωτικές Ναυτίλε μου και τις έχουμε όλοι ανάγκη. Και "εργασιοθεραπεία" μπορεί να'ναι αποτελεσματική, παραμένει όμως μια ψευδαίσθηση. Όσοι το'χουμε επιχειρήσει, το ξέρουμε τλκ. Να δακρύζεις για το θαύμα που συντελείται, σκέψη θετική, όπως κάνουμε όλοι μας, που ας αφήσατε να σας γνωρίσουμε και να παίρνουμε διδάγματα ζωής από το παράδειγμά σας.

Ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ!

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Γεια
από όλους μας για όλους σας

cinderella said...

Ελπίζω κι αυτό το τραγούδι που δεν μας ηρεμεί ούτε στο ελάχιστό, που μας τάραξε και που μας χάλασε τη διάθεση, πρώτα σε σας και έπειτα σε μας, να τελειώσει σύντομα. Αμέσως αν γίνεται.
Πολλά φιλιά που και πάλι δεν είναι αρκετά!

Anonymous said...

ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ν ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Anonymous said...

Ειναι γεγονος. Ζω στην Αγγλια, κι οταν ακουω ραδιοφωνο απο Ελλαδα (e.g. δευτερο) ή οταν γυριζω, συνειδητοποιω οτι υπαρχει μια υποθάλπουσα μελαγχολια στην μοντερνα Ελληνικη τραγουδοποιια, τουλαχιστον για το εντεχνο.Ισως αυτο αντικατροπτιζει την εποχη, ισως παλι οι εταιριες δισκων επενδυουν κι ενισχυουν συνειδητα αυτη την ταση. Θελει προσοχή..

anamella said...

Καλησπέρα ναυτίλε.
Καμιά φορά ίσως χρειάζεται ένα μικρό ερέθισμα για να ξεσπάμε.
Κάνει καλό πού και πού να αφήνουμε τα αισθήματα ελεύθερα.
Μην εμποδίζεις τα δάκρυα να φύγουν.
Μπορεί να είναι από χαρά μπορεί και από λύπη !!!
Άστα να κυλήσουν ανέμελα !!!!
Καλό βράδυ.
Μ΄ενα αγγελικό χάδι για την Λυδία.

butterfly said...

Ααχ, πόσες φορές μου έχει συμβεί και αυτό! Ανατριχιάζω, δακρύζω, κλαίω...έτσι, ξαφνικά. Αλλά είναι καλό να ανοίγουν οι βρύσες λιγάκι. Όλοι χρειαζόμαστε λίγη εκτόνωση...

Την αγάπη μου!

marilia said...

Καλό είναι να αφήνουμε τα... διάφανα ανθρωπάκια* μας να τρέχουν και να παίζουν, πού και πού, ελεύθερα, αλλιώς... θα μας κατηγορήσουν για αντιπαιδαγωγικούς και καταπιεστικούς! ;)

Αγκαλίτσα αλμυρή, τόοοοοοοοοοοοοοοοοοση!

*κι εγώ στο τελευταίο μου ποστ τα έμαθα. Δεν ήξερα πιο πριν ότι υπήρχαν...

Anonymous said...

Ειναι πολυ ανθρωπινο να βάζουμε φρένο στον ίδιο μας τον εαυτο οταν πάει να ξεθαρέψει και να αναθωρησει... Δεν είναι έυκολο να το ελεγξουμε, ειναι λογικό, μην σε στεναχωρει.

Anonymous said...

καλημέρα Ναυτιλε μου,
αυτο το τραγουδι που έτσι απλα σου χάλασε τη διαθεση ας γίνει η αρχη για να ξεσπασεις και συ να εκτονωθεις... εμείς εδω είμαστε για να σε ακουμε να σε στηρίζουμε όσο μπορούμε και να απαλύνουμε τον πόνο τον θυμό τις κακές σκεψεις που σε βασανίζουν.....

μια γλυκιά τεράααααστια αγκαλιά στη Λυδιουλα μας και σε όλη τη φαμιλια....

σας φιλώ
Κελλυ

Anonymous said...

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
.ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ .ΠΟΥ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ.
ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΑΜΠΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ?ΚΡΑΤΑ ΜΠΑΜΠΑ ΓΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ

BUTTERFLY said...

Ειναι ομως και λυτρωση αυτη η ξαφνικη μελαγχολια. Μη φοβασαι τα τραγουδια που σε κανουν να κλαις, ουτε τα δακρυα σου. Να φοβασαι τη μερα που δεν θα εχει μεινει μεσα σου τιποτα αληθινο και που ουτε ενα τραγουδι ουτε τιποτα αλλο δεν θα ειναι ικανο να αγγιξει την καρδια σου και να βρεξει τα ματια σου. Γι' αυτο αντεχεις σαν βραχος διπλα στη Λυδια, επειδη μπορεις νε αισθανεσαι...
Τα φιλια μου!

Anonymous said...

Συμφωνώ με την από πάνω. δεν υπάρχει χειρότερο από το να μην μπορείς να κλάψεις.πιστεύω δείχνει περισσότερη αδυναμία από το να κλαις.ασε που αργά η γρήγορα θα σε οδηγήσει στην κατάθλιψη. και άλλο πράγμα δεν ήθελε τώρα η Λυδία, έναν μπαμπά με κατάθλιψη!ακου που σου λέω!
την πιο γλυκιά μου καλημέρα!

matia said...

Αυτό που κράτησα απο όλα και που έχει την μεγαλύτερη σημασία,είναι ότι δεν συνέβη τίποτα το απρόοπτο,και ότι όλα είναι καλά.
πολλά φιλιά στην πριγκιπέσσα μας

nautilus said...

καλησπέρα σε όλους, μια μικρλη ανατροπή είπαμε είναι. Κάποιοι τρόμαξαν...


την κατάθλιψη την παλεύω τρία χρόνια τώρα. Δεν το παίζω έξυπνος και δυνατός. Όταν με παίρνει από κάτω, με παίρνει, οκ, τελεία. Την παίρνω μετά κι εγώ από πάνω και πατσίζουμε και πάμε παρακάτω. Στους πολέμους υπάρχουν και απώλειες, και η δική μου ψυχική ισορροπία δεν είναι "παράπλευρη" απώλεια, είναι κανονική απώλεια, μάχιμη! Αρκεί να καταφέρνω να ξαναγυρνάω/να με ξαναγυρνάνε στα ίσα μου μετά.

Όσο έχω τις τέσσερις ζωές να κάνουν το σύμπαν μου άνω κάτω, μη με φοβάστε!

Καλό ΣΚ σε όλους, μη ξεχάσετε να πάρετε φεύγοντας λίγο γλυκό χαμόγελο σε οικογενειακή συσκευασία για το σπίτι. Φρέσκο, προσφορά της Λυδίας, να το βάλετε κάτω από το δέντρο.

Anonymous said...

Αγαπητέ μπαμπά,

Έχετε καταγράψει πολύ συγκεκριμένα και αναλυτικά κάτι πολύ ανθρώπινο, που συμβαίνει σε όλους.. Προσωπικά επιλέγω να πιστεύω ότι κάτι τέτοια είναι χρήσιμα τελικά και ας "με χαλάνε"..

Εξάλλου αυτή είναι η δουλειά της μουσικής, να σε "στέλνει" αλλού!

Το κακό είναι ότι τέτοιες φάσεις τις περνάω συνήθως στο αυτοκίνητο, τη μόνη φορά στο 24ωρο που είμαι μόνη και ακούω μουσική, και θα τρακάρω καμιά φορά όταν ακούω (πολύ συχνά) τραγουδάκια σαν και αυτό που σας ξεσήκωσε αγαπητέ μπαμπά..

Ευχαριστούμε που γράψατε μπαμπά Της, ας γράφετε και όταν δεν έχετε κάποια ενημέρωση για την υγεία της μικρούλας, εξάλλου μια χαρά τα λέτε, έχετε και θαυμάσιο (και πολυπληθή) κοινό, μην το αφήνετε παραπονεμένο.

Τι κάνει η οικογένεια;

Υ.Γ. Και αν δε σας κάνουν οι γαμπροί που έχουν παρελάσει τελευταία προς έγκριση (αυτός της Ευτυχίας νομίζω ότι παίζει στον τελικό) έχουμε και εμείς έναν συνομήλικο της νύφης με τα πιο τέλεια πεταχτά αυτιά του κόσμου..

Αλλά δε θα σας κάνει στην ομάδα, ή θα με διαψεύσετε και θα σας κάνει το Παόκι; (Σαλινικιός γαρ ...)

Καλησπέρα σε όλους!

Μια μαμά

Anonymous said...

Καλό Σαββατοκύριακο και σε σας όλους!
Το χαμόγελο μπήκε ήδη κάτω από το δέντρο!

Anonymous said...

ΕΙΔΑΤΕ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΟΥ?ΤΟΣΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ?
ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΑΣ. ΑΧ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ
ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΝΕΩΤΕΡΑ.
ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΓΟ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΕΡΑ ΣΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ
ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ(ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΙΛΙΑ)
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Ομολογώ ότι ανησύχησα με τη "μικρή ανατροπή", αλλά τελικά νομίζω ότι που και που μας χρειάζεται και κάποια εκτόνωση....Όσο μεγαλώνω τόσο πιο ευσυγκίνητη γίνομαι, και επειδή ακούω πολύ μουσική, συχνά προσπαθώ να συγκρατηθώ.....
Τι κάνει η κουκλίτσα μας ???
Σας εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο ΣΚ στη ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.
Φεύγοντας για το σπίτι, βέβαια και ετοιμάζομαι να πάρω μια μεγάλη δόση γλυκού χαμόγελου, προσφορά της γλυκιάς Λυδίας,για να το βάλω κάτω από το δέντρο στο σπίτι.

Η σκέψη μας είναι κοντά σας
Πολλά φιλάκια
Όλγα

Anonymous said...

Αγαπητέ ναυτίλε,
χρειαζόμαστε στην ζωή μας λίγη εκτόνωση κι ας είναι με δάκρυα,ας είναι η ζωή σου γεμάτη με δάκρυα χαράς ή εκτόνωσης και ποτέ λύπης...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.Είσαι δυνατός δεν σε φοβάμαι ,έχετε μια αγαπημένη οικογένεια και δυνατή και έτσι εύχομαι να παραμείνετε!!!Βλέπω γαμπροί για την Λυδία μας σωρό μαζευτήκανε...Σ'ευχαριστούμε για το χαμόγελο της Λυδίας που μας
στέλνετε στην οικογενειακή συσκευασία,γιατί το χρειαζόμαστε,το έβαλα πάνω για κορυφή.Όπως γελάει η Λυδία μας να μας ανοίγει την καρδιά και σαν αγγελούδι να μας μαγεύει...Να περάσετε ένα όμορφο και ζεστό Σ/Κ,
γιατί δεν θέλω να μου κρυώσετε.Φιλιά και στους πέντε και να μου προσέχετε,να περάσετε πολλές ευτυχισμένες στιγμές!!!!!
ΧΑΡΑ.

Anonymous said...

Έτσι είναι η ζωή, μόλις τελειώσει ένα τραγούδι ξεκινάει άλλο, ίσως πιο χαρούμενο, ίσως πιο λυπητερό....

Μην τα αφήνεις όμως να σε παρασύρουν στην κατάθλιψη. Μιας και διανύετε περίοδο "ησυχίας" εκμεταλλέυσου αυτόν τον χρόνο για να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Το μυστικό είναι ένα: μην μένεις πολύ μόνος σου, αφιέρωσε ολο τον ελεύθερο χρόνο σου στα παιδιά, κι εκείνα θα σε αποζημιώσουν.

Δεν είναι απαραίτητο να το ρίχνουμε στην δουλειά για να ξεχνάμε τα προβλήματά μας, εμένα πάντως δεν με έχει οφελήσει η εργασιομανία μου μέχρι στιγμής. Στο χέρι σου είναι να ανέβεις ψυχολογικά, και τα παιδιά είναι το καλύτερο "φάρμακο" για τις στεναχώριες!

Πολλές αγκαλιές σε όλη την οικογένεια.....

Αντα

iLiAs said...

Καλο σαββατοκύριακο να έχετε με χαρούμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Anonymous said...

Μιας και μιλάμε για τραγούδια...

"Όποιος ψηλά δεν πέταξε δεν ξέρει τί 'ναι κάστρο
κι όποιος το φως δεν άγγιξε ποτέ δεν γίνετ' άστρο..."

βασίλης said...

Πολλά τραγούδια και εκπομπές είναι ακατάλληλα για παιδιά. Δυστυχώς υπάρχει κακώς εννοούμενη ελευθερία. Τις ευχές μου

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΝΑΥΤΙΛΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο
ΒΑΓΓΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΠΥΡΕΤΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΙΩΣΟΥΛΑ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΤΡΕΠ-ΤΕΣΤ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΒΑΓΓΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΩΝΕΣ ,ΚΑΚΟ,ΚΛΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΣΩ.
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
,ΜΑΜΑ ΠΑΜΕ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΛΥΔΙΑ.ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΑΣΤΙΣΑ ΒΟΥΡΚΩΣΑ.ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΙΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ .
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΓΓΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΑ
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Gwgw said...

Το σκέφτηκα πολύ για να σου αφήσω αυτό το σχόλιο αλλά τελικά πιστεύω αξίζει τον κόπο. Τόσο καιρό που μπαίνω που κ που και διαβάζω το blog σου έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές αντί να σκέφτεται την Λυδία να σκέφτεται τα άλλα δύο μικρά σου αγγελούδια. Δεν ξέρω γιατί αλλά πολλές φορές αναρωτιέμαι τι να έχουν μέσα στην ψυχούλα τους; Πώς να νιώθουν; Πώς αντιλαμβάνονται όλα αυτά και τι τους έχει προξενήσει; Ίσως είναι πολύ σκληρό αυτό που σου γράφω αλλά αυτά τα δύο παιδάκια έχουν ένα πιο σίγουρο μέλλον, έχουν μια ολόκληρη ζωή μπροστά τους. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από αγάπη και προσοχή πόσο μάλλον τα παιδιά. Αλίμονο δεν λέω ότι δεν τα αγαπάτε αλλά ίσως πνιγμένοι σε όλα αυτά δεν τους το δείχνετε όσο θα έπρεπε. Μπορεί να μην σας μένει καιρός να σκεφτείτε με αυτόν τον τρόπο. Λογικά το πρώτο που θα σκεφτείς είναι ότι έχουν την υγεία τους άρα είναι μια χαρά. Μου κάνει εντύπωση που μέσα από όλη αυτή την κατάσταση σκέφτομαι έτσι. Ειλικρινά δεν θέλω να σας φορτώσω περισσότερο και εύχομαι ποτέ κανείς να μην βρεθεί στην θέση σας. Κουράγιο και πολλά φιλάκια και στα τρία σας αγγελουδάκια!!

kwstask said...

Πατερα θα συμφωνησω με την butterfly. Mπορει το τραγουδι να σε εκανε λιγο κομματια αλλα αμεσως μετα συνεχισες α εισαι βραχος και θα συνεχιζεις γιατι οι 3 αγγελοι σου και πανω απο ολα η Λυδιουλα μας σε χρειαζονται!Φιλια στα αγγελουδια σου.Θα ειμαι παντα διπλα σου οτι κι αν χρειαστει.

Anonymous said...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΤΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗΣ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΛΥΔΙΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΗ
ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ .
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ
ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΟΥ .

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΕΣΑ ΛΥΔΙΑ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Greca said...

τελικά όταν είσαι κάπως λες και συνωμοτεί όλο το σύμπαν και σου στέλνει τσουπ το τραγουδάκι που είτε θα σου φτιάξει και άλλο τη διάθεση είτε θα σε ρίξει εντελώς! λες και κάποιος εκεί έξω σε βλέπει!
λες και το τραγούδι αυτό γράφτηκε για σενα!
καλημέρα! καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
φιλιά σε όλους σας!

Anonymous said...

χριστοφορος βαγγος και ποσοι ακομα γαμπροι της ευτυχιας για την κοντεσσα λυδια.........ο ρε σφαγειο θα γινουμε ποιος θα την παρει την ομορφη.......

να μου τους φιλησεις ολους τασο μου ... και να μη ξεχνας να μας ενημερωνεις ακομα και αν δεν εχεις νεα.... θελουμε να ξερουμε οτι η ομορφη... ομορφαινει ακομα πιο πολυ και οτι εινια καλα......


φιλια και στους τεσσερεις........

Anonymous said...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!! Πέρασα να πω ένα γεια και να αφήσω τις ολόψυχές μου ευχές για μία πραγματικά όμορφη εβδομάδα και ένα φιλί στη Λυδία!!

Anonymous said...

ναυτιλε πιστευω ολοι θα θελαμε
να ακουμε νεα απο το λυδιακι.
ειμαστε εδω και περιμενουμε
να ακουσουμε νεα του σαββατοκυριακου.ηταν ζωηρουλα η κοντεσα μας? ενα φιλι απο το βαγγο
μου που συνηλθε και δεν θελει
νσ παντρευτει την αλεξανδρα απο το νηπιαγωγειο αλλα την λυδια.αντε να σας την κανουμε κερκυραια.πολλες
καλησπερες

μαμα μαρινα

Anonymous said...

ναι... θελουμε να σας διαβαζουμε οσο πιο πολυ γινεται.... καλη βδομαδα!