Tuesday, May 13, 2008

Θεματάκια

Η Λυδία φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την πρόσφατη γαστρεντερίτιδα σχετικά εύκολα, αν και έχει λιγάκι χάσει τις δυνάμεις της. Από σήμερα πίνει και γαλατάκι κανονικά οπότε ελπίζω να επανέλθει.

Χτες και σήμερα παρατηρήσαμε κάποια μικρή κλίση στο κεφάλι και το σωματάκι της που δεν την είχαμε δει το προηγούμενο διάστημα. Επίσης μου φαίνεται πως έχει λίγο χειροτερέψει η διαφοροποίηση μεταξύ δεξιάς και αριστερής πλευράς στο πρόσωπο (μετά την επέμβαση έχει μια κλίση το στοματάκι της όταν μιλάει προς τα αριστερά και το αριστερό ματάκι της είναι ελαφρώς πιο κλειστό/πεσμένο - αυτά εν μέρει δικαιολογούνται από την επέμβαση). Αυτά μας έχουν ανησυχήσει κάπως, περιμένουμε να δούμε αν η παρατήρησή μας είναι σωστή για να μπορέσουμε να μιλήσουμε στους γιατρούς. Είχαμε και κάτι διαμερτυρίες για ζαλάδες και δήλωσε ότι δεν θέλει να πάει βόλτα (δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια...), αλλά αυτά οφείλονται προφανώς στην ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών.

Τον τελευταίο καιρό μάς κάνει μπόλικα "γυμνάσια" το βράδυ γιατί θέλει και μπαμπά και μαμά μαζί της για να κοιμηθεί και δεν την κάνεις καλά με τίποτε. Ευτυχώς Λένια και Γιωργής έχουν δείξει αρκετή κατανόηση που κανένας δεν τους διαβάζει ένα βιβλιαράκι ή δεν τους λέει ένα τραγουδάκι πριν πάνε για ύπνο (αυτό το κάνουμε κάθε βράδυ σχεδόν ανελιπώς εδώ και ενιάμιση χρόνια). Επίσης μερικές τελευταίες νύχτες ξυπνάει και μας ψάχνει - εάν δεν είμαστε στο κρεβάτι δίπλα της, αρχίζει το σαφάρι στο σπίτι!

Ουφ, ο μικρός κύριος ανήσυχος μέσα μου "χτύπησε" πάλι...

Νεώτερη ενημέρωση: αύριο πρωί επίσκεψη στο ογκολογικό για εξετάσεις, αξιολόγηση και μάλλον αξονική...

46 comments:

Anonymous said...

Ναυτίλε μου Καλημέρα! Μετά από διάφορες προσωπικές περιπέτειες μπορώ και πάλι να σας γράψω. Καταλαβαίνω ότι και η παραμικρή διαφοροποίηση σε συμπεριφορές και συμπτώματα σας αναστατώνει αλλά ίσως να μην πρέπει και τόσο. Ίσως απλά μεγαλώνει το κοριτσάκι μας και αλλάζει μέρα με την μέρα. Να μου την φιλήσεις όπως και όλη την Οικογένεια σε παρακαλώ, και εύχομαι και ελπίζω να αγχώνεσαι άδικα.

Anonymous said...

Καλημερούδια!

Η τελευταία παράγραφος είναι το απόλυτο σημάδι ότι όλα είναι φυσιολογικά: Όλα τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία θέλουν να κοιμούνται με μπαμπά και μαμά, γονείς φίλοι του blog παρακαλώ να υποστηρίξετε την άποψή μου! Εμείς πάντως όλο το βράδυ περπατάμε συμμετέχοντας στο σαφάρι που ξεκινούν τα βλαστάρια μας μόλις ανακαλύψουν ότι δεν είμαστε κοιμισμένοι δίπλα τους...Μπράβο όμως στα μεγάλα σας, που δείχνουν τέτοια κατανόηση!

Για τα άλλα θεματάκια που προκύπτουν από τη μικρή κλίση, ομολογώ πως περιμένω με αγωνία να δούμε τι θα πουν οι γιατροί, πιστεύω όμως πως -αν όντως υπάρχε κάτι - ειναι φυσιολογική πορεία της επέμβασης, και πιστεύω πως θα υποχωρήσει σύντομα. Μακάρι παναγία μου να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου, ποτέ ξανά!

Όσο για τον μικρό κύριο ανήσυχο μέσα σου, νομίζω ότι πρέπει να του αναρτήσεις στο καθρέφτη σου το τελευταίο σχόλιο της Τόνιας στο προηγούμενο post σου, για να θυμάται τι καταφέρνουν να κάνουν οι αγωνίστριες.

Φιλιά στην οικογένεια και καλημέρα σε όλους!

Anonymous said...

Καλημέρα Ναυτίλε. Μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι. Ισως να είναι κάτι παροδικό, θα δείτε.
Μήπως είναι και λίγο σκέρτσο ή νάζι λέω μήπως. Δεν ξέρω κι εγώ καλέ μου Ναυτίλε.
Εσεις ξέρετε καλύτερα απ τον καθένα.
Να μου τους φιλήσεις όλους. Τελικά στην οικογένεια σας ολοι πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατοί άνθρωποι
και οι μεγάλοι και οι μικροί!!

ΑΝΑΣΑ said...

Ανήσυχε κύριε, ...πάρε την Λυδία και την μαμά της το Σαββατοκύριακο μια βόλτα στην θάλασσα

*Νινέτα* said...

Καλημερούδια!Πολύ χάρηκα με το post,καλά Λέει η @Λυδία οτι το Λυδιάκι μεγαλώνει και αλλάζει.
Μας έχεις τάξει και φωτογραφίες,μην ξεχνιόμαστε!!Μας έλειψε η φατσούλα της!
Και πάλι καλημέρα σε όλους!

Anonymous said...

Ουφ! Πάει και η ίωση! Άντε και να ανακτήσετε δυνάμεις γρήγορα! Όσο για την κλίση, εύχομαι να μην είναι τίποτα.
Όσο για τον ύπνο, υποστηρίζω ένθερμα τη μαμά Ειρήνη. Για να καταλάβεις τι γίνεται αλλού, εμείς είχαμε καταλήξει να κοιμάμαι εγώ με τις δύο μικρές (6,5 και 4) στο διπλό και ο μπαμπάς στο κρεβάτι της μεγάλης. Επειδή με μάλωσε μία ψυχολόγος το Μάρτιο, τώρα τις έχω καταφέρει και κοιμούνται στα κρεβάτια τους. Αλλά τι να το κάνεις; Χθες το βράδυ είδε πρώτα η μία εφιάλτη στις 3:00 και μετά η άλλη στις 4:30... Τρικλίζω σημερα :)

Anonymous said...

ΑΑΑ!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΩ.
Εχω μια κορούλα 3 1/2 χρονών είναι και μονάκριβη και χαιδεμένη και το λοιπον κοιμάται μαζί μας κάθε βράδυ. Τι να πω και δωμάτιο full extra έχει αλλά εκείνη με την "μαμούλα" της θέλει. Σωστα όχι μανούλα "μαμούλα" με λέει.

alfie said...

Και μένα η κόρη μου, 2 χρονών, μόνο μαζί μου κοιμάται, αλλιώς σηκώνεται και με ψάχνει. Προχτές μάλιστα έδιωξε τον μπαμπά της απο το κρεβάτι. Και η ανιψιά μου,που είναι λίγο πιο μικρή, το ίδιο, στο κρεβάτι των γονιών της κάθε βράδυ.
Είναι κακομαθημένα όλα τους αλλά πείτε μου κι εσείς αν μπορείτε να αντισταθείτε όταν ακούτε μέσα στη νύχτα αυτό το γλυκό ''μανούλα'' ή όταν βλέπετε το σπλάχνο σας με το μαξιλαράκι του, ξυπόλητο να σας έρχεται αγκαλίτσα! Εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ πάντως. :)
Ελπίζουμε όλοι Ναυτίλε το Λυδιάκι να είναι μια χαρά και απλά να χει ταλαιπωρηθεί απο την ιωσούλα που πέρασε. Μήπως ένας ωραίος περίπατος στη θάλασσα, σε συνδυασμό μ ένα μεγάλο παγωτό να ήταν το φάρμακο για την γκρινίτσα?
Πολλά φιλάκια σ όλους σας αλλά το πιο μεγάλο και ζουμερό φιλάκι στη Λυδία και μόνο σ αυτή.
χχχχχχχχ

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ {ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ} ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.{ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ}
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Καλησπέρα,
θα συμφωνήσω με όλα τα προηγούμενα ποστ Ναυτίλε.....
Εμείς μέχρι και πριν 4 μήνες είχαμε βάρδιες... Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή η μεγάλη, Τρίτη - Πέμπτη - Κυριακή ο μεσαίος και η μικρή ήταν στην κούνια στο δωμάτιό μας...... ασχολίαστο το πως κοιμόμασταν εμείς, το αφήνω στην φαντασία.....
Τώρα κοιμούνται τα δύο μεγάλα στο ίδιο δωμάτιο και η μικρή στο δικό της.
Βέβαια βραδυνές επισκέψεις έχουμε που και που αλλά έχουν μειωθεί σημαντικά.
Για να πω και την αλήθεια βέβαια η καλύτερή μου είναι όταν έρχονται και τα τρία στο κρεβάτι και κάνουμε ότι κοιμόμαστε όλοι μαζί......
Όλα θα πάνε καλά θα δεις..... και άντε στείλε τον κύριο ανύσηχο να κάνει λίγο κούνιες να ηρεμήσει....
Φιλιά Χαρούλα

Nena said...

Χα Χα mister ανήσυχε. Η αφεντιά μου, ως τα 17 μου! ήθελα να κοιμάμαι στο κρεβάτι των γονιών μου, κι αν ακόμα λείπανε, και μετά με ξυπνούσαν να πάω στο δωμάτιό μου.Ασε τώρα, τι να λέμε. Μεγαλώνει το μικρό σας και καλά κάνει.

marilia said...

Καλέ, τι αστεράκια παιδάκια έχετε;
Φιλάκια τόοοοοοοοοοοοοοοοσα και στα τρία ζουζούνια! :)

philos said...

Παντως τα γυμνάσια που σας κάνει η Λυδία μας τα κάνει και εμάς ο μικρός από τότε που μπήκε μόλις για 8 ημέρες νοσοκομείο. Εύχομαι να μην είναι σοβαρά τα συμπτώματα που παρατηρείτε και σύντομα να δυναμώσει και να βρεί την ορεξή της για βόλτες.

Φιλη απο Κυπρο said...

Αγαπητε Ναυτιλε,

Ποιος μπορει να αδικηση τον μικρο κυριο ανησυχο που ξυπνα μεσα σου?
Χτες με ειδοποιησαν απο το σχολειο της κορης μου - που ειναι 15 χρονων - οτι λυποθυμησε ξαφνικα. Ευτυχως τιποτε ανησυχητικο (?) - η διαγνωση stress
Ομως μεχρι να φτασω στον γιατρο.....και εσυ μου λες για σας που περασατε τοσα!
Εππιζω να ειναι ολα καλα για την αγαπημενη μου Λυδία και η διαφοροποιηση (αν υπαρχη) να μην σημαινει τιποτα...
Οσο για το βραδυ....που νομιζης κοιμηθηκα εγω χτες, λογω της λυποθυμιας της 15ης μου???????

Anonymous said...

Ναυτίλε μου είναι νωρίτερα η επίσκεψη ή κάνω λάθος ? (Νόμιζα ότι θα πηγαίνατε Ιούνιο)

Anonymous said...

Όλα θα πάνε καλά γιατί η θετική μας σκέψη δεν θα επιτρέψει τίποτα κακό να σας ταλαιπωρήσει άλλο ... όσο για τα βραδινά καμώματα ... η κορούλα μου Αγάπη - Ωκεανίς είναι 5,5 ετών και είναι ζήτημα να έχει κοιμηθεί μόνη της ένα μήνα συνολικά από τότε που γεννήθηκε... κοιμάται ανάμεσά μας και τελευταία μας κάνει και παρατήρηση ... πως τη στριμώχνουμε !!!
Rena

nautilus said...

@anonymous, λόγω των περιγραφόμενων συμπτωμάτων και κάποιων άλλων πάμε επειγόντως. Μάλιστα τέθηκε θέμα να πάμε ακόμα πιο γρήγορα, απόψε βράδυ, αλλά θα είχαμε πρόβλημα να βρούμε τους γιατρούς που θέλαμε και θα είχαμε καθυστερήσεις σε εξετάσεις κ.λπ.

Anonymous said...

Kαλησπέρα κύριε ανήσυχε,κοίτα να πας με τα παιδάκια σου καμια βόλτα και την γυναικούλα σου και όλα θα πάνε καλά!!!Είστε όλη η οικογένεια φοβερή,αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι...Πίστεύω πως η Λυδία μας εξαντλήθηκε και γι'αυτό έχει πέσει λίγο.Τώρα που θα γίνει καλύτερα θα σας τρελάνει πάλι με τα καμώματα της.Θα ζητάει πάλι κούνιες και βόλτες και τότε ποιός σας πιάνει.
χαχαχα Όσο για το ότι κοιμάται δίπλα σας ξέρω και άλλα παιδάκια που το κάνουν και εκείνη έχει και ένα δίκιο παραπάνω...Όλα θα πάνε
καλά,θα περιμένουμε τα νέα σας με αγωνία,αν και πιστεύω πως όλα θα είναι θετικά.Να προσέχετε και να είστε όλοι καλά.Σας στέλνω την πιο μεγάλη μου αγκαλιά και πολλά φιλιά για να τα μοιραστείτε!!!Ο Θεός μαζί σας!!!
ΧΑΡΑ

Anonymous said...

Συγνώμη, λόγω κεκτημένης ταχύτητας ξέχασα το όνομα πριν φιλιά Χαρούλα.

sadwolf13 said...

Ολα καλα θα πανε ...
Περιμενουμε νεα ...
Παντως και ο δικοσ μου γιος μολις πριν 3 μηνες στα 3,5 του πηγε στο κρεββατι του ...
Αλλα και τωρα υπαρχουν βραδυα που τα περναμε στο κρεββατι του κυριως εγω ...
Και φυσικα η σαββατιατικη σιεστα ειναι ολοι μαζι ( και ο σκυλος μαζι ) στο κραββατι το μεγαλο ...
ΦΙλια

Αθηνά said...

Μία επιπλέον προσευχούλα απόψε για τη Λυδία και την Γενναία Οικογένειά της. Ναυτίλε, είμαστε όλοι μαζί σας κι ευχόμαστε ο αυριανός έλεγχος να δείξει πως όλα βαίνουν καλώς. Αν μπορέσεις, γράψε δυο λόγια για τα αποτελέσματα. Θα περιμένουμε με αγωνία.

Anonymous said...

λοιπόν,για κατεβάστε τα κουβαδάκια σας κι ετοιμαστείτε για παραλίες κι όσο για τον κύριο ανήσυχο μια ζεστή αγκαλιά απ' όλους μας!
την αγάπη μας στη Μαμά σας,φιλάάάάκια στα 3 τιγράκια,τι να πω για Λενιώ και Γιώργη,φαίνονται τόσο ευλογημένα παιδιά,τόσο ώριμα!Πολλά,πολλά φιλιά σε όλους σας!

Χρύσα

Anonymous said...

Αγαπητέ Ναυτίλε,
δεν θα ήθελα τίποτε άλλο στον κόσμο από το να είχα ακόμα το κοριτσάκι μου και να ξαγρύπναγα κοιτάζοντάς το να κοιμάται μαζί μας...
Θέλω να πω με αυτό, ότι
το θέμα είναι αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Κι από ότι έχω καταλάβει εσείς πάντα το βλέπατε μισογεμάτο. Τί άλλαξε λοιπόν τώρα;
Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου όλα να είναι καλά στον αυριανό έλεγχο και να περάσετε χιλιάδες βράδυα ακόμα με την μικρή Λυδία στην αγκαλιά σας.

Liah said...

Perimenoume enagwniws ta nea apo tis simerines e3etaseis... Agapimene mas Nautile min argiseis na mas enimerwseis, tha kardioxtupoume oloi anamenontas. Euxomai olopsuxa na pane ola kala.. Kalimera , euxomai i mera sas na einai pragmatika kali :) Filia sti Ludia mas.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ.ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ *ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ* ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ.

Meli said...

Εύχομαι τα καλύτερα. Είστε πάντα στην σκέψη μου και στις προσευχές μου από τότε που έμαθα για σας.

Anonymous said...

Περιμένω νέα σας....

Ευχές για καλά νέα.

Anonymous said...

οταν όλα τα παιδια κοιμουνται με μαμουλα και μπαμπουλη εσυ απορεις γιατι το λυδιακη μας θελει το κρεββάτι σας? εχει ταλαιπωρηθει αρκετα και το ξερει και η ιδια πλεον. το καταλαβαινει. τα αλλα σου τα δυο τα ΑΣΤΕΡΙΑ δεν εχω λόγια. ειναι αξια συγχαρητηριων.
θεωρω και θελω να πιστευω πως και με την ιωση ταλαιπωρηθηκε αρκετα και ισως για αυτο να αντιδραει ετσι? σημερα σε παρακαλω περιμένουμε νεα σου. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!! ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.... ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ.!!!!!!!!!!

Σου στελνω και γω 3 τσουβαλια αγκαλια να εχεις ενα για τη λενια ενα για το γιωργη και ενα για την μικρη μου φιλη.... αντε και ενα να το μοιραστεις εσυ και η ΖΩΗ!!!!

Σας φιλω γλυκα

ΚΕλλυ

Anonymous said...

όλα θα πάνε καλά!! λίγοι είναι οι γονείς που δεν κάνουν "βάρδιες" με τα παιδιά τους στο ίδιο κρεβάτι!!! αλλά έχει και την πλάκα του!!! όλες οι ευχες μας για γρήγορη έξοδο από το νοσοκομείο χωρίς επιπλοκές!! εξάλλου το καλοκαιράκι είναι μπροστά μας και περιμένει να το γλεντήσετε με πολλές τσαλαβούτες!!!

σας φιλούμε γλυκά γλυκά γλυκά όλους
υγ. γράψε μας δύο λόγια όταν μπορέσεις pleeeaaseeeeee!!!

Χριστίνα-Γιάννης-Ράνια

Anonymous said...

Άντε...... είναι κιόλας 10.30 και δεν έχουμε νέα περιμένουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φιλιά και θετική ενέργεια
Χαρούλα

Anonymous said...

mΕύχομαι καλά αποτελέσματα όλα να είναι μια χαρά Παναγίτσα μου!!
Περιμένουμε με αγωνία.

Φιλάκια σ΄ολη την οικογένεια

penny said...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Anonymous said...

elpizoume ola na pane kala.. perimenoume me agwnia tis e3eli3eis twn e3etasewn... mhn ms kratate se asgwnia kale mou nautile!!!

filia sth ludia mas, sth mama ths, sta uperoxa aderfakia ths k s esena..

euaggelia said...

Ναύτιλε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι να σου γράψω. Μόνο ότι ανησυχώ...
Είμαι σίγουρη ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα έχεις θα μας ενημερώσεις...σε παρακαλούμε

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Περιμένω όπως και όλοι μας να μας γράψεις τα καλά νέα. Ενα γλυκό φιλάκι στη Λυδία...

Anonymous said...

Είναι κιόλας 2 μ.μ. ακόμαααααααα??
Ο λαός απαιτεί καλά νέα να μάθει :)
Χαρούλα

Anonymous said...

Χαρούλα μου πρέπει να έχουμε υπομονή αυτές οι "πόρτες" δεν είναι εύκολες. Γιατροί, εξετάσεις όλα θέλουν χρόνο φαντάζομαι. Κι ο Ναυτίλος και πιεσμένος θα είναι και στενοχωρημένος ολίγον τι φαντάζομαι.
Οπότε θα περιμένουμε γλυκιά μου όποτε εκείνος γράψει

Anonymous said...

Ναυτίλε μου μη χάνεις την αισιοδοξία σου! Όλα θα πάνε καλά. Το τιγράκι έχει άγρια δόντια, όλα τα βάζει κάτω.

Πολλές θετικές σκέψεις, περιμένουμε όλοι να μάθουμε νεότερα!

Χρήστος Αθανάσουλας said...

Kαλημέρα! Την αγάπη μου...

Ιφιγένεια said...

Ολα να είναι καλά !

anamella said...

Καλησπέρα εύχομαι ο αυριανός έλεγχος να πάει καλά περιμένουμε νεότερα !!!
Ο θεός μαζί σας !!!!!

Anonymous said...

Eva μου,
δεν "βιάζομαι" απλώς έχω αγωνία....
Ο άντρας μου με κοροιδεύει γιατί λέει ότι πιο πολύ κοιτάω τα ποστ της Λυδιάς παρά αυτόν...... χιχιχιχι
Χαρούλα

Anonymous said...

Ευχομαι όλα να πάνε καλά...Ναυτίλε μου,περιμένουμε νέα ευχάριστα!!!
Αγωνιώ κι εγώ όπως όλοι και προσευχομαι όλα να πάνε καλά...
Να προσεχετε και στέλνω φιλιά σε όλους σας και την πιο ζεστή αγκαλιά μου...Ο Θεός μαζί σας!!!
ΧΑΡΑ

Equilibrium said...

Λοιπόν πως πήγε? Αγωνιούμε!!!

moukelis said...

Εντάξει,περιμένουμε νεότερα από τις εξετάσεις Ναυτίλε,όλα θα είναι εντάξειελπίζω.Πιφ,τώρα με αγχωσες κι εμένα...Ορίστε το κατάλαβες μπαμπά Της;Γράψε μας νέα μόλις γυρίσετε.

ΑΝΑΣΑ said...

ο θεός μαζί σας