Monday, May 19, 2008

"Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή..."

Τώρα θα περιμένουμε την εξέταση των αρχών Ιουλίου. Αυτή θα είναι ίσως η κρισιμότερη μαγνητική που έχουμε κάνει μέχρι τώρα: θα δείξει εάν η ακτινοβολία έκανε την δουλειά της και σε τι ποσοστό.

Σήμερα έδειξα σε όλους τους γιατρούς την μαγνητική. Μετά από τέσσερα χρόνια οι εκφράσεις των προσώπων τους μου είναι αρκετά εύγλωττες. Η γενική εντύπωση όλων είναι ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι σαφώς καλύτερα ("δεν είναι αποκαρδιωτική η εικόνα" άκουσα...). Ήταν ξεκάθαρη η αίσθηση όλων ότι υπάρχει σαφής στον ορίζοντα η πιθανότητα να συνεχίσει εκεί μέσα να υπάρχει ζωντανός όγκος, κάτι που δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου καλό. Η ογκολόγος άρχισε μάλιστα κιόλας να μας αναφέρει τι θεραπεία θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε έπειτα... Το βλέμμα της σήμερα ήταν από τα πιο σκοτεινά και στεναχωρημένα που έχω δει...

ΟΚ, σε 6-8 εβδομάδες η επόμενη πληγή ή η επόμενη γιορτή... Εντάξει, μην αρχίσετε τα ωραία περί δύναμης της μικρής και δικής μας και περί στατιστικών που δεν λένε την αλήθεια κ.λπ. Σήμερα είμαι χάλια, αύριο είναι η γιορτή της και θα ήταν ωραίο δώρο να της πάω μια καθαρή μαγνητική, έτσι δεν είναι; Ένα μικρό κοριτσάκι είναι, δεν ξέρει πόσα κρίνονται σε 6-8 εβδομάδες, ξέρει την πληγή της, ξέρει ότι δεν είμαστε καθόλου εντάξει γιατί 26 μέρες ακτινοβολιών της λέγαμε ότι μετά θα είναι σίγουρα όλα καλά και το βαβά θα περάσει το αυτοκίνητο και θα το κάνει λιώμα, και τώρα όμως δεν είμαστε τόσο σίγουροι...

Την κοιτάζω στα μάτια, αλλά όχι πολλή ώρα αυτές τις μέρες... Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα αντέξω. Τα βοτσαλωτά μάτια της που βλέπουν 4 χρόνια την πληγή, δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο κοφτερά έχουν γίνει. Κι η αγάπη... το ταξίδι της στις πληγές... ως το μόνο σωτήριο αιμοστατικό.

124 comments:

Anonymous said...

Χίλια δίκια έχεις. Σας σκέφτομαι.

mamma said...

:(

Anonymous said...

Σας διαβάζω από καιρό, αλλά ποτέ δε μπόρεσα να σου πω τίποτα. Δεν είχα λόγια... Σήμερα ήθελα οπωσδήποτε να σου πω κάτι. Αλλά δεν έχω λόγια.
Ένα μικρό κοριτσάκι σε αγαπάει και σε εμπιστεύεται. Μη φοβάσαι, γιατί το βλέπει με τα βοτσαλωτά μάτια της, μέσα στα δικά σου. Κοιτα τη ίσια και καθαρά. Αυτό είναι το μόνο που της χρωστάς και που μπορείς να της δώσεις.

Anonymous said...

Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Με το σημερινό σου παρέλυσα, Ναυτίλε. Ο καιρός θα δείξει. Αγκάλιασε αύριο το κοριτσάκι σου, ευχήσου της "Χρόνια Πολλά" από όλους μας, πάρε λίγη από τη δύναμή της, και μέχρι τον Ιούλιο έχει ο Θεός. Μέχρι τότε η εικόνα που θα πάρετε στα χέρια σας ίσως να είναι αυτή που όλοι περιμένουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι η ακτινοβολία κάνει ακόμα τη δουλειά της.
Σας φιλώ όλους,
Γιώτα

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ
ΛΥΔΙΑ!!!

Anonymous said...

Δεν θα σε αφήσω ποτέ μόνη Λυδία μου, όσα χρόνια και να χρειαστούν, θα κερδίσεις... <<<< Αρκεί να έχεις στο μυαλό σου αυτό.>>>>

Meli said...

Κουράγιο, δύναμη...
Είναι ο πόνος που σε κάνει να νιώσεις τη χαρά, να αξιολογήσεις τα πράγματα σωστά.
Χωρίς τον πόνο δεν θα υπήρχε η χαρά, χωρίς τη δυστυχία δεν θα υπήρχε η ευτυχία.
Δυτυχώς έτσι είμαστε φτιαγμένοι. Κι αυτή η ζωή δεν είναι δίκαια. Ελπίζω να υπάρχει λόγος γι αυτό αλλά δεν τον ξέρω.

Σας σκέφτομαι πολύ.

Meli said...

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά!

Anonymous said...

Λυδία, Χρόνια πολλά και χίλια φιλιά.

Anonymous said...

S.οι πόνοι της αγάπης είναι γλυκύτεροι απ'όλες τις άλλες απολαύσεις!
Mην αμφιβάλεις ποτέ για ό,τι Της προσφέρετε...W.

Princess said...

Χρονια της πολλα ναυτιλε! Και πρωτη φορα νιωθω τοσο πολυ τουτη την ευχη!

Anonymous said...

DEN AFHNW SXOLIA SXEDON POTE ALLA SHMERA THA AFHSW AKRIVWS EPEIDH THELW NA MILHSW GIA LOGIKH AFOU H MERA EINAI DUSKOLH GIA DUNAMH.....OXI DEN THA MILHSW GIA DUNAMH.....THA MILHSW DIA THS LOGIKHS KAI TWN STATISTIKWN POU LENE TA EKSIS GIA EMENA:NAI OTI PERNATE EINAI ISWS TO DUSKOLOTERO PRAGMA GIA MIA OIKOGENEIA.GIA 2 GONEIS.GIA TA ADELFIA.GIA OLOUS SAS.KAI NAI TO MEGALUTERO POSOSTO TWN STATISTIKWN ISWS NA EINAI DUSOIWNO KAI APOGOITEUTIKO.ALLA EXW MATHEI ENA PRAGMA.PWS DEN UPARXEI KANONAS XWRIS EKSAIRESH KAI EKSAIRESEIS.VASH AYTOU KAI VASH THS PSUXRHS KAI LOGIKHS STATISTIKHS EGW THA PW PWS KANENAS DEN MPOREI NA PROKATAVALLEI TIPOTA.GIA AUTO MHN STENOXWRIESTE PERISOTERO APO OSO EXETE STENOXWRITHEI HDH.NOMIZW PWS VASH TWN OSO EXEI PERASEI TO MEGALUTERO DWRO GIA THN LUDIA EINAI TO OTI SHMERA G I O R T A Z E I.DEN MOU ARESEI NA LEW MHN STENOXWRIESTE OLA THA FTIAXOUN KLP KLP.EGW LEW PWS DEN GINETAI NA MHN STENOXWRITHITE.EINAI MALLON ADUNATO KAI ANAPOFEUKTO.FANTAZOMAI PWS KATHE MERA THA PERNAEI DUSKOLA GIA DUO GONEIS POU ANTIMETWPIZOUN KATI TOSO DUSKOLO.TO MONO POU THA PW EINAI NA STENOXWRIESTE GIA TO TWRA KAI OXI GIA TO META GIATI TO META KANEIS GIATROS KANEIS APO EMAS KAI KANENAS GENIKOTERA DEN TO KSEREI.EINAI AYTO EFIKTO?DEN KSERW.APLWS NOMIZW PWS EINAI LIGOULAKI PIO EFIKTO APO TO NA VREITE KEFI DUNAMH KAI KOURAGIO EN MESW TETOIAS ANAMONHS.KAI KATI TELEUTAIO.ISWS KAI STHN ARXH THS ASTHENEIAS NA MHN FANTAZOSASTAN TA PRAGMATA 4 XRONIA META.PWS SHMERA THA GIORTAZETE.ISWS H ANAMNHSH EKEINOU TOU AGXOUS, XALARWSEI TO TWRINO.ENTAXEI LIGOULAKI EIPAME!!!!!!!!:)SAS KOURASA KAI ZHTW SUGGNWMH.NA XAIRESTE TO LUDIAKI SAS KAI NA EXETE MAZI TOU KURIOLEKTIKA XRONIA P O L L A.

ypomoni said...

Λυδία μου,

εύχομαι να δώσει ο Θεός να το ξεπεράσεις χαρά μου...

Να γίνει το θαύμα και να μην ξαναπονέσεις ματάκια μου...

Ούτε εσύ...
ούτε η μαμά...
ούτε ο μπαμπάς...

Προσευχόμαστε και ελπίζουμε...

και μακάρι κανένα άλλο παιδάκι...


Χρόνια πολλά ψυχούλα μου,

Η Παναγιά να σε σκεπάζει...

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Από όλους μας για όλους σας

Anonymous said...

Μόνος σου ξέρεις την απάντηση Ναυτίλε...

Πόλεμος είναι. Από τη μια μεριά το παιδί, από την άλλη η ασθένεια. Δεν είναι η έκβαση το θέμα. Είναι το παιδί, η μάχη, η ασθένεια. Και μια αγκαλιά να τα χωράει όλα αυτά.

Anonymous said...

Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σας! Χρόνια πολλά στη Λυδία μας.. Ο Θεός να είναι πάντα δίπλα της και δίπλα σας και να σας δίνει τη δύναμη και την αγάπη Του..

Οι προσευχές και οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σας για να πάνε όλα καλά τώρα και για πάντα..

Anonymous said...

Eίναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνάτε...και απορώ ώρες ώρες πως έχετε το κουράγιο και μας γράφετε κιόλας.Ό,τι και να πούμε είναι λίγο.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε να το ξεπεράσετε όλο αυτό γρήγορα...Είναι τόσο γλυκό και όμορφο κοριτσάκι που της αξίζει κάθε ευτυχεία...Κουράγιο κοριτσάκι..Θα 'ρθουν καλύτερες μέρες..Θα το δεις..

Τάνια

Anonymous said...

Χρόνια πολλά στη Λυδία! Μια αγκαλιά κι ένα σκαστό φιλί κι από μας...
παιδάκι είναι, και τα παιδάκια ούτε κοιτάζουν το παρελθόν, ούτε φοβούνται το μέλλον ούτε κάνουν μαυρες σκέψεις, το μόνο που τα νοιάζει είναι η κάθε μέρα να ναι γεμάτη με παιχνίδια και χρώματα και γέλια - ακόμα κι αν αυτή περνάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου...
το ξέρω οτι θέλει τεράστια ψυχική δύναμη, αλλα αυτό που πρέπει να φροντίσετε πάνω απ όλα είναι να κάνετε την κάθε μέρα της ξεχωριστή και μαγική και υπέροχη - γι αυτήν και για σας τους ίδιους, που ισως χρειαστεί να δανειστείτε λίιγη από την παιδική της "αφέλεια" (ή μάλλον "σοφία") για να αντιμετωπίσετε και τα μεγαλίστικα πράγματα...

και 2 φιλάκια στ άλλα δυο ζουζούνια, που είναι πιο "αφανεις" αλλά εξίσου Μεγάλοι ήρωες

Ε.

Ιφιγένεια said...

Χρόνια πολλά , γλυκά , χρωματιστά γεμάτα με ελπίδα και χαρά !!
Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί για να καμαρώνετε το Λυδιάκι σας, το Γιωργάκη και το Λενιώ σας !!!
Ναυτίλε το δώρο μας είναι η αγάπη και η θετική μας ενέργεια ! Σας την χαρίζουμε απλόχερα !
Είσαι σε πολύ δύσκολη φάση ... σε καταλαβαίνω ... όμως έχετε περάσει και χειρότερα ... θυμίσου πως ήταν τότε που κάνατε την εγχείρηση κλπ κλπ ...
Το Λυδιάκι με την βοήθεια σας θα κερδίσει , είπαμε είναι ΙΝΔΙΑΝΑ !!!
Καλημέρες και σκάστης κι ενα φιλάκι από εμάς , εντάξει ??

Anonymous said...

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια υγείας, χρόνια χαμόγελου, χρόνια χρωματιστά, πολύχρωμα, μουσικά, υπέροχα, αγαπημένα, μαγικά και βοτσαλωτά!!!!!
Λυδιάκι σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και πολλή πολλή αγάπη!
Ναυτίλε και Ζωή, να τα χαίρεστε και τα τρία υπέροχα παιδιά σας!
Να έχετε μια όμορφη, αγαπημένη μέρα.

(πόσες φορές γιατροί διαψευστήκατε...)

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΛΥΔΙΑΚΙ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΝΑΥΤΙΛΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ,
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

stalamatia said...

Σήμερα γιορτάζει το κορίτσι μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΔΙΑ .

Anonymous said...

ΔΙΗΛΘΟΜΕΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΞΗΓΑΓΕΣ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΑΝΑΨΥΧΗΝ..
Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΙΓΗ ΑΝΑΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ!
από μια άλλη Λυδία

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά για σήμερα και τίποτε άλλο. Να της αφιερώσω το υπέροχο ινδιάνικο τραγούδι που από εκείνη το έμαθα, που έχει τόση μελαγχολία και δύναμη μαζί.
Δεν πιστεύω, δεν θεωρώ τον εαυτό μου χριστιανή, αλλά σήμερα θα μπω σε μια εκκλησία και σιωπηλά, χωρίς κεριά και προσκυνήματα, ένα δάκρυ θα αποθέσω για τη Λυδία και ένα βλέμα ικετευτικό θα υψώσω προς εκείνο το κάτι, το άγνωστο.

Totally Stranger In My City said...

Ολες μου τις ευχές για χρόνια πολλά,
και για ό,τι καλύτερο σε αυτόν τον ανισο και άδικο αγώνα

Anonymous said...

Κουραγιο ....

Ολα θα πανε καλα ...

Σε εχει αναγκη η μικρη Λυδια και πρεπει να σταθεις ψηλα και να συνεχισεις αυτον τον αγωνα ..

Χρονια πολλα μικρουλα !!

fRoDo

Anonymous said...

Μια μάχη είναι...
Τον Πόλεμο ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

Να τους χαιρόμαστε Ναυτίλε.

Φιλιά Χαρούλα

Anonymous said...

Χρονια Πολλα στο λυδιακι μας Ναυτιλε και οικογενεια.

Λιγο μουντα μετα το post που εκανες αλλα δεν θα σε αφησουμε να μας χαλασεις την διαθεση ΑΚΟΥΣ

Και αυτο το ΑΚΟΥΣ παει ΚΑΙ σε εσενα Ναυτιλε

Γιατι καλα το βαβα το κυνηγαμε και το πολεμαμε με ολες μας τις δυναμεις και δεν του αφηνουμε ουτε σπιθαμη να κανει, αλλα να το αφηνουμε να βρισκει τροπο να μπει και στην σκεψη μας ΤΩΡΑ!!!!

ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ

Το ακους και σει και το κολοβαβα

Δεν θα μπει στην σκεψη μας και εμεις θα γιορτασουμε για να του την σπασουμε το ακους

Γιατι ειναι μεγαλη νικη ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ

Και θα πουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γιατι ετσι γουσταρουμε

ΤΟ ΑΚΟΥΣ!!!!!

Αντε πρωι πρωι με συνχισες

Σωατα τα λεει ο φιλος στο greeklish post

Για θυμισου λιγο πριν 9~6~3 μηνες σε τι φαση ησουν (ημασταν) και τωρα μας γκρινιαζεις για τι θα γινει σε εναμιση μηνα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΛΥΔΙΑΡΑ ΜΟΥ

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά, Καλά κι Ευλογημένα!
Παναγιώτα κα μαμά Νικολέττα

Anonymous said...

Χρόνια σου πολλά..πολλά και ευτυχισμένα Λυδιάκι.
Ναυτίλε- Ζωή να τη χαιρόσαστε τη μικρούλα σας...
Να τη χαιρόμαστε όλοι τη μικτή μας Ινδιάνα.
Σας φιλώ και σας σκέφτομαι

Anonymous said...

Σήμερα μόνο χαμόγελα και χρόνια πολλά για την πριγκηπέσα μας.Να τη χαίρεστε.
Ελένη

Anonymous said...

χρονια πολλα πριγκιπεσσα μου...

Anonymous said...

Εχθές το απόγευμα επισκέφτηκα το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας στην Καβάλα. Απο εχθές το απόγευμα ένα κερι καίει εκεί για την μικρή μας Λυδία. Ενα κερι και μια προσευχή στο εικόνισμα της Αγίας για την θετική εξέλιξη της υγείας της μικρής μας.

Χρόνια της Πολλά .

Anonymous said...

Διαβάζω για τη μάχη αυτή σχεδόν ένα χρόνο,αλλά ποτέ δεν έγραψα,γιατί πραγματικά δεν ήξερα τι να γράψω,όμως πάντα μαθαίνω τα νεότερα για τη Λύδια.
Χρόνια της ΠΟΛΛΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου!
Καλή δύναμη πραγματικά σε εσάς,τους πιο δυνατούς γονείς που έχω γνωρίσει.
Πραγματικά,εύχομαι να πάνε όλα μα ΟΛΑ ΚΑΛΑ και να μη χρειαστεί άλλο post,τουλάχιστον όχι για τη μάχη αυτή...
Πολλές αγκαλιές και φιλιά σε όλη την οικογένεια!

Αθηνά από Θεσσαλονίκη

Anonymous said...

Αγαπητέ μπαμπά της,
πέρυσι ανήμερα της γιορτής της είχες ζητήσει απ΄όλους μία "έξτρα σκέψη- προσευχή για τη Λυδία". Σήμερα, που ξημέρωσε πάλι η γιορτή της σας συνοδεύουν πολλές, πάρα πολλές σκέψεις και προσευχές απ΄ όλους εμάς εδώ, που νοερά στεκόμαστε πλάι σας και αγωνιούμε μαζί σας.
Χρόνια πολλά γεμάτα αγάπη για τη Λυδία, που τόσο απλόχερα της την προσφέρετε!

Vicky said...

Σας "παρακολουθώ" με αγωνία καθημερινά. Σιωπηλά και διακριτικά. Δεν έχω ξαναγράψει παρόλο που νοιώθω τη Λυδία δικό μου παιδί. Νοιώθω τόσο μηδαμινή σε αυτό που περνάτε, που ακόμα και τα λόγια συμπαράστασης μου φαίνονται φτωχά και δεν τα λέω.

Σήμερα όμως δεν μπορώ να μην ευχηθώ στην καρδούλα μου: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΔΙΑ! Μία απλή τετριμμένη ευχή που κρύβει τόσα μέσα της...

Είστε μία καταπληκτική οικογένεια. Να είστε όλοι καλά!

apneagr said...

Χρόνια πολλά ψυχούλα μου,

Η Παναγιά μαζί σου...

Μαριλένα said...

Xρόνια Πολλά κι Ευλογημένα.

θα ειναι.
όσο άσχημο κι αν ειναι το πεσιμο, σηκωνεσαι και παλευεις ξανά.

χρονια της πολλά.

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Χρόνια πολλά Λυδία. Πολλά και καλά μωρό μου!
Kαι του χρόνου να έχουμε ξεχάσει αυτές τις μέρες που περνάμε τώρα.

Anonymous said...

Σήμερα γιορτάζεις, Λυδία. Είναι η μέρα σου! Κάν' τους όλους ό,τι θες! Και άσε τους μεγάλους ν' ανησυχούν για το αύριο. Εσύ έχεις το σήμερα. Και σήμερα γιορτάζεις! Πολλά φιλάκια, γλυκιά μου!

Anonymous said...

Χρόνια σου Πολλά, Λυδία!

Και, Ναυτίλε...
"Υπάρχει ακόμα υπάρχει κάτι που δεν έχει χαθεί
Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή" ...!!!

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ.ΩΣ ΠΑΘΟΥΣΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ.ΧΤΥΠΑ,ΚΛΩΤΣΑ,ΒΡΙΣΕ,ΦΩΝΑΞΕ,
ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.Η ΠΙΕΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΩΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΛΓΟΘΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΥΧΕΣ.ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Χρόνια πολλά, Λυδιάκι. Χωρίς πόνους και φόβους.

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά Λυδία και ευλογημένα. Η αγάπη και το φως να σε συντροφεύουν πάντα.
Πάλεψε και η νίκη θα είναι μαζί σου. Σ'αγαπώ πολύ.
M.

Anonymous said...

Ε, Ναυτίλε. Μη το κάνεις αυτό. Δυνατά! Κόντρα σε στατιστικές και σε βλέμματα γιατρών. Το τιγράκι είναι πολύ πιο δυνατό απ' όλα αυτά και το ξέρεις.

Χρόνια πολλά, πολλά, πολλά στο Λυδιάκι! Και η επόμενη γιορτή σπίτι τον Ιούλιο και πανηγυρική!

euaggelia said...

Με πονάει αυτό που διαβάζω...υποφέρω πραγματικά.
Τίποτα άλλο...


Λυδιούλα, Χρόνια Πολλά μωρό μου. Του κόσμου τα καλά να έχεις μέσα από την ψυχή μου.

Anonymous said...

Λυδία μου, χρόνια ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ, να (θα) ζήσεις ευτυχισμένη, γερή και δυνατή, θα περάσει το βαβά, θα δεις....... μαμά και μπαμπά ΤΗΣ, ξέρω ότι κάποιες φορές το βάρος είναι ασήκωτο, οι πόρτες φαίνονται όλες κλειστές, και φως πουθενά, σας σκέφτομαι και προσεύχομαι να έχετε δύναμη και κουράγιο, keep thinking positive and fighting head on..... Σας φιλώ, Φ.

tdjm said...

Κανένα σχόλιο

Πέρα μόνο από το ότι


Είμαι εδώ!!

AFourla said...

Xronia polla!!!! na ziseis Lydia mesa apo tin kardia mou

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και πολλή αγάπη στη Λυδία μας.
Ναυτίλε τα πράματα μπορεί να είναι δύσκολα, αλλά να θυμάσαι οτί και σε αυτούς που τα παιδιά τους είναι τώρα υγιή, κάποτε θα τους έλεγαν ότι είχαν 5,10 ή 20% πιθανότητες ίασης.Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήξεραν τι θα συμβεί στο μέλλον, ένιωθαν και αυτοί απελπισία αλλά στο τέλος
σε πείσμα των πιθανοτήτων κέρδισαν.

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΥΔΙΑ !!!

Γιορτάζεις σήμερα λοιπόν μικρό μας αγγελούδι
Γλυκό μας κοριτσάκι εσύ, πανέμορφο λουλούδι
Με τα ματάκια τα έξυπνα, τα μάτια αυτά τα πλάνα
Μας έχεις κλέψει την καρδιά, τσαχπίνα μας Ινδιάνα
Όλοι όσοι σ΄αγαπούν προσεύχονται για σένα
Να ζήσεις χρόνια όμορφα, χρόνια ευτυχισμένα !!!

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά Λυδία μου ! Πριγκήπισσά μου ! Που δεν σταματάς να δίνεις μαθήματα ζωής σε όλους μας!
Ο αγώνας συνεχίζεται. Σε 1,5 μήνα θα ξαναεκτιμήσετε την κατάσταση. Μας έχετε συνηθίσει σε απίστευτο θάρρος και δύναμη, και θέλουμε να σας βλέπουμε έτσι.
Οι γιατροί είναι πάντοτε επιφυλακτικοί και δίνουν τις χειρότερες εκδοχές για να είναι ασφαλείς.
Σας φιλώ. Σας στέλνω την αγάπη μου, σε σας, στα αδερφάκια μα το πιο μεγάλο στην Πριγκήπισσα.

butterfly said...

Σσσς, Ναυτίλε. Κλάψε τώρα, και μετά πήγαινε στο Λυδιάκι να περάσετε τη γιορτή της μαζί!

Μια καθαρή μαγνητική, πώς δεν θα'ταν το καλύτερο δώρο, κι όμως δυστυχώς δεν μπορεί να το προσφέρει κανένας γονιός. Αυτά που μπορείτε να προσφέρετε, τη φροντίδα, το νοιάξιμο, τις σωστές αποφάσεις, την αγάπη, τα παιχνίδια, τα προσφέρετε και με το παραπάνω.

Να'ναι καλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής εύχομαι. Κι όσο κι αν πληγώνει που χρειάζεται να την περιμένετε με τόση αγωνία, δεν ξέρετε τι θα γίνει. Και στο μεταξύ, όσο κι αν είναι λυπηρό, καλό είναι που οι γιατροί ξέρουν και σκέφτονται τι μπορεί να γίνει. Εσείς έχετε τα όπλα σας κι αυτοί τα δικά τους!

Να περάσετε όμορφα στη γιορτή της σήμερα! Να της δώσετε πολλά-πολλά φιλιά από μας, και αν χρειάζεστε οτιδήποτε, εδώ είμαστε.

Anonymous said...

Λυδία, χρόνια πολλά, κοπελίτσα μου.
Ναυτίλε, τόσα χρόνια υπερβαίνεις τον εαυτό σου.Έλα, λίγο ακόμα, μάτια μου

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά Λυδιάκι.Χιλιάδες ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα...και θα είναι ευτυχισμένα να το δεις .....Ναυτίλε..τα παιδια τα κοιτάμε πάντα με καθαρά μάτια ....καθάρισε λοιπόν τα μάτια σου και κυρίως την ψυχή σου...γιατι τα παιδια βλέπουν πέρα από τα μάτια...και όλα θα πανε καλα στο τέλος ...θα το δεις ...ολα ...κάποιος εκει ψηλά σας το χρωστάει και ξέρει να κρατάει καλούς λογαριασμούς...πίστεψε με ...το ξέρω καλά.
Αντωνία

Anonymous said...

Όλοι είμαστε εδώ. Τόσος κόσμος που σας έχει αγαπήσει ειλικρινά. Αλλά αγαπημένοι μας γονείς να προσέχετε και τον εαυτό σας. Φοβάμαι για σένα και για τη μανούλα. Πάρτε δύναμη και έμπρακτη βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους...όμως είμαστε και εμείς εδώ για ό,τι χρειαστεί.
Δεν θα μιλήσω για στατιστικές δεν μπορώ εγω να μιλήσω για την έκβαση. Θα πω όμως για πρόσφατη δική μου εμπειρία από πολύ κοντινό μου νέο άνθρωπο με σπάνια επιθετική μορφή στο κεφάλι που ένα μήνα μετά από χειρουργείο 20 ωρών ήταν πάλι στο σημείο μηδέν. Όλοι ήταν απαισιόδοξοι αλλά το πάλεψε σκληρά, αγωνίστηκε, έκανε τις θεραπείες του και είναι εδώ και είναι καλά. Είναι θαύμα αυτό? Δεν νομίζω. Ο άνθρωπος αυτός που έχασε το μάτι του στο χειρουργείο το πρώτο πράγμα που μου είπε στο νοσοκομείο είναι ότι δεν τον πειράζει. Ο Θεός του έδωσε δύο μάτια, το μόνο που τον νοιάζει είναι να τα καταφέρει. Και τα κατάφερε. Υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες, λιγότερο ή περισσότερο τραγικές. Είμαι σίγουρη ότι ο καθένας μας έχει από μία να διηγηθεί. Εσείς βιώνετε τη δικιά σας και αγωνίζεστε με τον καλύτερο τρόπο. Ο αγώνας σας δεν θα πάει χαμένος.
Τις καλύτερες ευχές για τη μικρούλα μας. Σας αγαπάμε και σας σκεφτόμαστε.

Δέσποινα

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και καλά στο Λυδιάκι...
Άντε και του χρόνου χωρίς βαβά!

La Gigi said...

Χρόνια Πολλά στο κοριτσάκι μας!

philos said...

Χρόνια πολλά Λυδία!
Η αγάπη μας, οι ευχές και οι προσευχές μας είναι τα μοναδικά δώρα που μπορούμε να σου κάνουμε.
Ελπίζω να μας κάνεις σύντομα και συ το δικό σου μεγάλο δώρο.
Κυρίως για την μητέρα σου και τον πατέρα σου.
Και πάλι σου εύχομαι Χρόνια πολλά πολλά!

Fatale said...

Xρόνια πολλά μικρούλα!!

Μια ευχή να χαμογελάει συνέχεια και με την αγάπη μας όλα θα ανατραπούν.

ας μη χαθεί η αισιοδοξία
ας κυλήσουν οι μέρες τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν..

Φιλάκια και μια αγκαλιά Λυδάκι

Anonymous said...

Ναυτίλε μου σήμερα ειδικά δεν θα τα καταφέρεις να με κάνεις να κλάψω. ΟΧΙ
Σήμερα ειναι γιορτή, γιορτάζει το παιδί σου γιορτάζει το παιδί όλων που βρισκόμαστε εδώ και διαβάζουμε με αγωνία, που αλλοτε κλαιμε κι άλλοτε γελάμε,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΣΟΙ Σ'ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

Ναυτίλε και Ζωή σας εύχομαι να την χαιρόσαστε τώρα και για πάντα και είμαι σίγουρη ότι όλες οι στενόχωρες προβλέψεις με την δύναμη του Θεού θα διαψευστούν.
Τα χρονια που θα γιορτάσετε θα είναι πολλά περισσότερα απ'οσα φαντάζεστε.
Θέλω να την αγκαλιάσετε και να της δώσετε πολλά φιλιά από μένα.

σας σκεφτομαι πάντα

Ευδοκία

Dr_MAD said...

Χρόνια Πολλά Λυδία :-D

Αν μου περισσέψει λίγος χρόνος αργότερα, θα σου παραγγείλω από τους δικούς μου εδώ μερικές ζωγραφιές σαν την άλλη φορά.

Να τη χαίρεστε!

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ.
ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΜΑΜΑ ΣΑΝΤΡΑ - ΚΟΡΗ ΜΑΡΙΑ

Φιλη απο Κυπρο said...

Ειναι η γιορτή της αύριο και θα το γιορτάση μαζί σας γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΄ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.
Να είστε γεροί και δυνατοί.
Ίσως η Λυδία να μην χρειάζετε μιά μαγνητική.....είμαι σίγουρη ότι θα είναι απόλυτα χαρούμενη και ευτιχισμένη με την γιορτούλα της, την χαρά, τις αγκαλιές και ενα παιγνίδακι δώρο...σαν όλα τα παιδιά που είναι εδώ!

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑΥΤΙΛΕ? ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟ 100% Κ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Η ΛΥΔΙΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΟΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΤΟΥΣ!
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ "Κ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ?" ΒΟΗΘΑΕΙ. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.
ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...
ΠΟΛΥ Σ ΑΓΑΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΛΥΔΙΑΚΙ...
ΛΙΤΣΑ

Anonymous said...

4η γιορτή της σήμερα και είναι πάλι κοντά σας, στην αγκαλιά σας με τα όποια προβλήματα, αλλά είναι ΕΔΩ και αυτό είναι από μόνο του άξιο χαράς.
4 χρόνια βασανισμένα αλλά και με πολλές στιγμές ευτυχίας μαζί της που δεν τις είχατε δεδομένες.
Όλες μου οι ευχές για το Λυδιάκι και για εσάς να μπορέσετε να χαρείτε την σημερινή μέρα και του χρόνου να την χαρείτε καλύτερα.

Me:Moir said...

Χρόνια πολλά στο γλυκό Λυδιάκι. Με την ευχή τα αποτελέσματα της επόμενης μαγνητικής να είναι το καλύτερο δώρο όλων σας και όλων μας. Σας σκέφτομαι και σας στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά.

Anonymous said...

μαμά και μπαμπά ΤΗΣ
Ο φάκελλος της ΛΥΔΙΑΣ είναι ακόμα ανοιχτός, ακόμα προστίθονται σελίδες.Διαβάστε τα post του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου...,του Απριλίου.... . Κι όμως είμαστε ακόμα όλοι ΕΔΩ, ξέπνοοι, ξενυχτησμένοι, θυμωμένοι, αγανακτισμένοι με γιατρούς, θεούς και δαίμονες... ΑΛΛΑ ΕΔΩ!Ακόμα μπορείτε και αντικρύζετε τα βοτσαλωτά ΤΗΣ μάτια, και μέσα από σας και εμείς.Αυτό έχει σημασία!Γι αυτό μην χάνετε στιγμή από το βλέμμα ΤΗΣ.Κάνατε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ...προχωραμε!
Μαμά Άννα & Μιμάκος

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΜΑ said...
This comment has been removed by the author.
phospholipid said...

Χρόνια πολλά για την Λυδία. Να ξέρετε πως ,αντί για κέρασμα, σήμερα όλη μέρα σε μια σκοτεινή αγγλική επαρχιακή πόλη θα καεί ένα μυρωδάτο κεράκι για την κόρη σας.
Yeha-Noha!

ELENA said...

Χρόνια σου πολλά Λυδιάκι !
Κουράγιο μπαμπά και μαμά , κουράγιο να περάσουν όλα . Να το χαίρεσται το κορίτσι σας για πολλά , πολλά χρόνια !
Η Παναγίτσα να είναι πάντα μαζί της !

Anonymous said...

χρονια πολλα καρδουλινα μου χρονια καλα ζωη μου!!

να τη χαιρεστε υπεροχοι 4!!!

κελλυ

alfie said...

Χρόνια Πολλά μα πάρα πολλά και καλά στο Λυδιάκι μας. Μπορεί σήμερα οι ευχές μας ίσως να σας ακούγονται κάπως αλλά θα θέλαμε όλοι να ξέρετε ότι σας αγαπάμε πραγματικά, το Λυδιάκι πιο πολύ βέβαια, και ας μη σας ξέρουμε προσωπικά. Κι οι ευχές μας είναι πέρα για πέρα αληθινές και μέσα από την καρδιά μας.
Δεν είστε μόνοι παιδιά.
Γλυκά φιλάκια
χχχχχ

Anonymous said...

ΛΥΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Anonymous said...

Μόνο δυο λέξεις...
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ

Trelokampero

Stratos Bacalis said...

Να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά και καλά στη Λυδία - και κουράγιο και δύναμη σε σας και σε αυτήν! Οι σκέψεις μας μαζί σας!

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά και στους τρεις!!! Να τους χαίρεσαι, Ναυτίλε!
Μεγάλο παράδειγμα είστε για όλους μας!!! Ευχαριστούμε!

ATHENA said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!
ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΛΥΔΙΑΚΙ :-)

ΝΑΥΤΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΜΑ
POSITIVE THINKING ΛΕΜΕ!
ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

Anonymous said...

ΛΥΔΙΑΚΙ και αγαπημένη οικογένεια

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

και μια και βλέπω κάμποσους στίχους... να θυμάστε:
"...ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό..."

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά λουλουδάκι μας...
Χρόνια Πολλά, Χρόνια Πολλά, Χρόνια Πολλά κι ευλογημένα!

Anonymous said...

fΕχω γράψει πολλές φορές και έχω αφήσει ευχές. Αυτήν τη φορά θα ήθελα να ενημερωθώ περισσότερο για το επενδύμωμα.
1) Καταρχήν οι στατιστικές τι ελπίδες δίνουν;
2) Εχει γίνει κάποια πρόοδος στις θεραπείες;
Θα μπω τώρα στο site του Memorial να ενημερωθώ, όμως και πάλι θα δώσω ξανά τις ευχές μου για πλήρη ίαση!

Anonymous said...

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα κι ευλογμένα!!!
Χρόνια πάρα πολλά και πανευτυχή!!!
Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου, η φετινή γιορτή να είναι η τελευταία που το γιορτάζετε μαζί με τόσο πόνο!
Εύχομαι του χρόνου πρώτα ο Θεός, η Λυδία κι εσείς να κάνετε τη πρώτη πιο ευτυχισμένη γιορτή!!!
Ότι, ότι, ότι ευχές θα θέλατε, να πραγματοποιηθούν!
Η Αγία Λυδία βοήθειά της και βοήθειά σας, σε αυτό το τόσο δύσκολο δρόμο που βρίσκεστε!
Ο Θεός και η Παναγία μαζί σας!!!

taexei400 said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

marilia said...

Χρόνια πολλά, καλά, γλυκά και ευτυχισμένα, Λυδιάκι μας! :):)

Anonymous said...

Χρόνια πολλά στο Λυδιάκι και χρόνια πολλά στην αγάπη σας.

Όμως, γιατί να μην την κοιτάξεις στα μάτια? Δεν υπήρχε υστεροβουλία σε αυτά που της λέγατε. Σε αυτήν την μάχη δυστυχώς εσείς έχετε το ρόλο του στρατηγού που επιλέγει τις τακτικές. Στα μάτια να την κοιτάξεις, γιατί εκεί μέσα εκείνη βρίσκει αυτό που μόνο εσείς μπορείτε να της δώσετε, την αγάπη σας, μην της την πάρεις αυτήν την ματιά.

Για τις δικές σου πηγές αντοχής, τί να πώ...ό,τι και να πω θα ακουστεί αστείο ή κυνικό. Εσύ ξέρεις καλλίτερα.

Από εμένα οι χίλιες ευχές και ό,τι ζητήσετε και μου είναι δυνατόν

Στέλλα

Anonymous said...

Χρονια πολλα στην μικρη μας Λυδια!!!
Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε οπως τα εχετε φανταστει...
Και το βαβα θα το πατησει το αυτοκινητο και θα το λιωσει μια και καλη...

Πωλινα, 16 ετων...

Anonymous said...

Xρόνια πολλά κουκλίτσα...Πολύχρονη...Πολλά ζεστά φιλάκια στα μαγουλάκια..

Τάνια

Anonymous said...

Λυδια μου σου ευχομαι χρονια πολλα πολλα και ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ.

Anonymous said...

χρόνια πολλά Λυδία και υπέροχη οικογένεια!!!! χρόνια πολλά και καλά από εδώ και πέρα!!!!! σας σκέφτομαι...... σας στέλνω όσο κουράγιο και χαμόγελο και αγάπη και αληθινή συμπάθεια μπορεί να χωρέσει σε αυτά τα ... ψηφιακά 01010101010101111000!

Anonymous said...

AN KAI PARAKOLOUTHO TIN ISTORIA SAS POLY KAIRO TORA DEN EXO GRAPSEI POTE.
SIMERA LOGO KAI TIS GIORTIS TIS MIKRIS THELO KATARXAS NA TIS EFXITHO XRONIA POLLA KAI KALA KAI ME TI SEIRA MOU NA PO POS DINETE ENA LABRO PARADEIGMA SE OLOUS EMAS PARADEIGMA DYNAMIS ELPIDAS KAI ADOXIS!!!
OPOS OLOI OI ANTHROPOI ETSI KI ESEIS EXETE TIS STIGMES ADYNAMIAS SAS TIS STIGMES POU KAI TA SIDERA THA LYGIZAN POSO MALLON ANTHROPOI ME EVGENI KAI ALITHINA SYNAISTHIMATA OPOS ESEIS.
PERAN AFTOU DEN EXO KATI ALLO NA PO PARA NA EFXITHO NA PERASEI GRIGORA AFTI I STIGMI ADYNAMIAS GIA NA NIOSETE OLOI LIGO KALYTERA KAI PANO AP OLA I MIKRI MAS LYDIA POU TOSO EXEI ANAGKI TIN DIKI SAS THETIKI MATIA!!!
VENCEREMOS!

μια αντανάκλαση said...

Χρόνια της πολλά!
Το καλύτερο δώρο της νομίζω ότι το έχει ήδη και είστε εσείς.

Anonymous said...

'Σας διαβάζω από καιρό, αλλά ποτέ δε μπόρεσα να σου πω τίποτα. Δεν είχα λόγια'............. Μόνο για σήμερα με όλη τη σημασία της ευχής 'ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ'

...απλά, μ'αρέσει να ζω... said...

Χρόνια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά στη Λυδιάρααααααααα...

Υ.Γ. Στα μάτια να την κοιτάς και να της μάθεις ότι το τραγούδι δεν τελειώνει εκεί!!!!Συνεχίζει..."Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή..." (και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία - δεν είναι τυχαίο που ο τίτλος είναι "ΓΙΟΡΤΗ"...)

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΔΙΑ ...

bissextile said...

Λυδία, Χρόνια πολλά

Anonymous said...

Απ' τα βάθη της καρδιά μου, ευχές πολλές, για Χρόνια Πολλά, γεμάτα υγεία, ευτυχία και χαρά! Ευχές πολλές για τη Λυδιούλα που γιορτάζει, ευχές και για σας, τους υπέροχους γονείς της. Σας σκέφτομαι...

Anonymous said...

Είναι άδικο. Και για τη Λυδία και για όλα τα παιδιά του κόσμου σαν την Λυδία.

Μια ευχή, να πάνε όλα καλά.
Και πραγματικά χρόνια πολλά στη Λυδία.

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΉ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ!!!ΓΙΩΤΑ

Anonymous said...

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στη γλυκιά Λυδία.Και μια μεγάλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη για σας και τα αδερφάκια της.

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ said...

Χρόνια πολλά Λυδία ..Μια προσευχή κορίτσι μου για σένα..

Anonymous said...

Χρόνια πολλά. Αμέτρητες ευχές να λήξει ο εφιάλτης.

Μανώλης

Anonymous said...

λυδιακι χρονια σου πολλα καρδουλα μου.ολες οι θετικες σκεψεις μαζι σου.σε αγαπω πολυ πολυ πολυ αμετριτα φιλακια

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά!Με πολλές αγκαλιές και φιλιά.Εύη

dinadoc said...

Λυδιάκι, χρόνια πολλά και ευλογημένα!!!!!
Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να ξεπεράσεις γρήγορα και αυτό το προβληματάκι που προέκυψε και ο όγκος να έχει μηδενισθεί!!!
Το δώρο που όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε σε σένα και την φανταστική οικογένειά σου θα ήταν α)μια "καθαρή" μαγνητική
β)και μια ήρεμη ζωή μακριά από ασθένειες και νοσοκομεία....
Αυτό όμως,δυστυχώς, δεν εξαρτάται από μας.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για σένα είναι να προσευχόμαστε για σένα και για την
καλή σου οικογένεια και να σε σκεφτόμαστε......Αντίθετα, εσύ μας
έχεις δώσει πάρα πολλά:μας έχεις διδάξει με τη μαχητικότητά σου και με όλη σου τη στάση- και μας έχεις βοηθήσει
να μην μεγαλοποιούμε τα δικά μας μικρά προβλήματα!!!
Πολλά φιλάκια και άπειρες ευχές.....Ένα γλυκό χαμόγελο για όλη την οικογένεια....
Φανταστικοί γονείς να τη χαίρεστε!!!!


Ντίνα

Anonymous said...

Χρόνια πολλά, Λυδία! Όλα θα πάνε καλά. Ξέρεις εσύ από μάχες και θα την κερδίσεις και αυτή. Και μετά αυτά θα έχουνε περάσει και όλοι θα σε καμαρώνουμε και θα είμαστε περήφανοι όπως άλλωστε είμαστε και ώρα. Να τη χαίρεστε την κούκλα!

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΔΙΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ.
ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Anonymous said...

χρόνια πολλά

ellinida said...

Ποτέ δεν ξέρω τι να πω... ποιό είναι το σωστό και ποιό το λάθος.
Ωστόσο ένα μπορώ να το πω.
Μην κοιτάς την επόμενη πληγή. Σκέψου ότι αύριο είναι μέρα χαράς. Και την αξίζετε όλοι, και την χρειάζεστε όλοι. Μόνο το σήμερα να κοιτάς, μπορείς;
Ξέρεις πως κάθε στιγμή που περνάτε είναι πολύτιμη, έτσι δεν είναι;
Εξάλλου μπορεί να σας εκπλήξει όλους η Λυδία μας, είναι μιά τίγρης!
Χρόνια της πολλά.

Μιλ1 said...

Θα ευχηθώ με όλη μου την ψυχή ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Λυδιάκι μας, χωρίς πόνο και βαβά...

Εμείς συνεχίζουμε να προσευχόμαστε...
Και επιστρατεύουμε όλη μας την αισιοδοξία και τη θετική μας ενέργεια για να εξοντώσουμε όλοι μαζί τον εχθρό.

Anonymous said...

ΓΛΥΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ! ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!
ΤΟΣΕΣ ΕΥΧΕΣ... ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ... ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ!

Raven

Anonymous said...

Χρόνια της Πολλά & Καλά...
με Υγεία ..πολλά Χαμόγελα..πολύ Αγάπη..πολλές Αγκαλιές...
καθόλου Πονο και Πληγές...

Μαμα Της & Μπαμπά Της να τη χαίρεστε .. άπειρες ευχές/προσευχές για γρήγορη και τέλεια ανάρρωση.

Ελένη

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ & ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Anonymous said...

ma mas zisei i Lidioula mas.
to koritsaki pou mas didaksi ti tha pei palevw..

emeis

Anonymous said...

Σας διαβάζω πάνω από έξη μήνες άλλα σήμερα με αφορμή την γιορτή σου ΛΥΔΙΑ πήρα την απόφαση να σας γράψω μία Κρητική μαντινάδα: "....Από τον κήπο του ουρανού φεγγάρι βιόλες κόψε στην αγκαλιά της να της πας γιατί γιορτάζει απόψε.....". ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ & Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους σας.ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΧΑΝΙΑ.

Anonymous said...

Xronia Polla sthn koukla mas!

Exeis kai esy indianiko aima re Nautile!Mhn peftete twra!Toso kairo mas bajete ta gyalia me thn dynamh pou deixnete!

O Theos H Panagia kai oloi oi Agioi tha bohthisoun na pane ola kala me to mikro sas aggeloudi kai na exete kouragio! Proseuxomai kathimerina

Polla filia se olh thn oikogeneia Giannhs

Anonymous said...

Ναυτιλε μου ,Ζωη μου και μικρη μου Λυδια γεια σας.Για αλλη μια φορα διαβαζοντας το τελευταιο κειμενο
σου Ναυτιλε ενιωσα τι κρυβεται πτσω απο την επιφανειακη γαληνη και ηρεμια που προσπαθεις να δειχνεις προς τα εξω.Για αλλη μια φορα δεν αντεξα να διαβασω ολη τη σελιδα σου και τα σχολια χωρις να δακρυσω.Μην ξεχνας ειμαστε μαζι σας και ειμαι βεβαιη οτι η Λθδια μας θα διαψευσει και παλι ολα τα προγνωστικα και θα βγαλει ξανα τη γλωσιτσα της κοροιδευτικα σαυτη την τοσο υπουλη και ατιμη αρρωστια.

Ομως τωρα ας τα αφησουμε αυτα.Η κουκλα μας εχει σημερα τη γιορτη της.Χρονια πολλα αγαπουλα μου μικρη
νΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ.....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΙΑ.....

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΔΙΑΚΙ

? said...

χρόνια πολλά! καλή δύναμη.

Anonymous said...

Πρέπει να ''βρέθηκα'' (θά έχει κανένα 3μηνο τώρα) στο blog σας έπειτα από αναζητήσεις σε σελίδες που αφορούσαν τον καρκίνο, τις θεραπείες, τη ζωή των ανθρώπων που παλεύουν μ αυτόν. Όλα όσα διάβασα και είδα είναι εξαιρετικά οδυνηρά, σε κάθε σελίδα ένιωθα πως επρόκειτο για μένα, για τα αδέρφια μου, την οικογένειά μου...δεν ξέρω ακόμα πώς αντέχετε να ζείτε όλο αυτό τη στιγμή που πρόκειται για το παιδί σας..με εντυπωσιάζει ακόμα και το γεγονός ότι καταφέρνεις και διατηρείς αυτό το ιστολόγιο!!!Ίσως, θα μου πεις, αν ήμουν μητέρα να το κατανοούσα..επειδή είμαι ακόμα 20 τα ''παιδάκια'' μου (με την έννοια των ανθρώπων που αγαπώ πιο πολύ ή τελοσπάντων εκείνων στους οποίους έχω την πιο μεγάλη αδυναμία) είναι τα αδέλφια μου, που και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να πάθουν κάτι χάνω τον κόσμο...θα ήθελα να μας πείς λοιπόν εαν θέλεις για τα αδελφάκια της Λυδίας, σε ποιά ηλικία βρίσκονται και το πώς αντιμετωπίζουν την ασθένεια της αδερφής τους. Συγγνώμη αν σε ταλαιπώρησα με το μακροσκελές κείμενό μου αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω και το κάνω γιατί ήθελα να πώ αυτά ακριβώς τα πράγματα, σε αυτό ακριβώς το σημείο..επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και για τον ενικό που χρησιμοποίησα, ο μόνος λόγος ήταν ότι δεν μου ''ταίριαζε'' να μιλήσω διαφορετικά. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια να συνεχίσει να είναι δυνατή όπως και σήμερα και η κατάσταση της Λυδίας να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα!Και, φυσικά, χρόνια της πολλά!!να είναι πάντοτε ευτυχισμένη και να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία με αυτή τη γενναιότητα..

BLUEPRINTS said...

χρόνια της πολλά κι αβασάνιστα από εδώ και μπρος

Anonymous said...

Λυδια Χρονια σου Πολλα!
Ολα καλα 8α πανε!

Anonymous said...

λοιπον..θελω να αφησω και εγω ενα σχολιο μιας και ειμαι κι εγω σε παρομοια θεση με την Λυδια!βεβαια εγω ειμαι 16 χρονων "γαϊδουρα"!
Μακαρι να μπορουσα να σας εκφρασω το ποσο σας κατανοω...ειναι δυσκολα,ξερω δε λετε ψεμματα...η
Λυδια εχει σιγουρα πολλη δυναμη ακομα!Η Λυδια σας εχει γινει μαχητης...σιγουρα κανεις δε θελει να υπαρχουν αρρωστιες και προβληματα!!Ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ για τις πληγες που μιλατε...ξερω πως μερικες φορες απογοητευομαστε και για μια στιγμη νομιζουμε πως δε θα αντεξουμε...Το παιδακι σας ομως σας χρειαζεται τωρα πιο δυνατους γιατι απο εσας παιρνει δυναμη κι αυτο!Μη σταματατε να ελπιζετε..οχι τωρα!Σιγουρα θα ερθουν και καλυτερες μερες..Ελπιζω οι πληγες της Λυδιας να κλεισουν οσο πιο συντομα γινεται!!ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ...Μη ξεχνατε πως πριν το ουρανιο τοξο ερχεται η καταιγιδα..ο Θεουλης την αγαπα την Λυδια και ειναι μαζι της!!

Συνεχηστε με την ιδια δυναμη και με το ιδιο κουραγιο...

Σας φιλω και σας στελνω
απειρη αγαπη και δυναμη!
Εύη

nautilus said...

εύη, σε ευχαριστώ θερμά για τα λόγια θάρρους και δύναμης που μου έγραψες. Είμαι σίγουρος πως αντιμετωπίζοντας κι εσύ με αυτόν τρόπο την κατάσταση, θα τα καταφέρεις να νικήσεις και να θριαμβεύσεις. Έχεις δίκιο, γονατίζουμε για λίγο, μετά μαζεύουμε πάλι τα κουράγια μας και προχωράμε.

Καλή δύναμη και εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι και από την πλευρά μας, στην διάθεσή σου.

tdjm said...

Πέρασα να πω μια καλημέρα.

Ευχομαι να περνάτε καλά..σε ακρογιαλιές μαγικές και ονειρεμένες.