Friday, July 11, 2008

[Δεν μπορώ να βρω τίτλο]

Η μαζική επίθεση του τελευταίου εξαμήνου, με την επέμβαση και τις ακτινοβολίες δεν έφερε την αναμενόμενη οπισθοχώρηση του εχθρού.

Η πρώτη εικόνα από την μαγνητική και την φασματοσκοπία δείχνει την συνύπαρξη νεκρωμένου και ενεργού όγκου. Δεν έχω δει τις εικόνες ακόμα ούτε έχουμε την επίσημη διάγνωση με μεγέθη κ.λπ. Αυτά θα τα έχουμε την Δευτέρα το απόγευμα. Η ουσία παραμένει όμως παραμένει.

Δεν πετύχαμε αυτό που ελπίζαμε. Προφανώς επιτύχαμε μια μικρή καθυστέρηση της νόσου, όχι όμως όση θα ελπίζαμε χρησιμοποιώντας το ισχυρότερο όπλο μας. Οι "επίσημες" "θεραπευτικές" δυνατότητες έχουν λοιπόν τελειώσει. Τώρα μας μένει να κινηθούμε στις πειραματικές μεθόδους, ίσως και σε κάποιες εναλλακτικές. Θα το σκεφτούμε, αφού μιλήσουμε και με τους γιατρούς και δούμε βέβαια και την ακριβή εικόνα που δίνει ο όγκος. Εάν έχουμε απλά υπόλειμμα ή μιλάμε για νέα ανάπτυξη...

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει και η μαγνητική στην σπονδυλική στήλη. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα εκεί και δεν αναμένεται και σήμερα κάποια έκπληξη, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς.

Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την συμπαράστασή σας. Όταν θα ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερώσω.

53 comments:

Giannis123 said...

Εύχομαι όλες οι νέες ειδήσεις να είναι πιο αισιόδοξες.

Ο Θεός μαζί σας.

Anonymous said...

Τι να γράψω και εγώ.. Μια "μικρή" Ειρήνη είμαι που δε ξέρει τίποτα...

Ξέρω όμως να είμαι φίλη και ως φίλη θα σας ζητήσω να περιμένετε την ψυχραιμία τα επόμενα αποτελέσματα που πιστεύω ότι θα είναι πιο ελπιδοφόρα και πιο θετικά από ότι φάνηκαν εχθές.

Καλή δύναμη και για σήμερα.

aremare said...

Τα άτιμα τα λόγια δεν βγαίνουν
ευκολα.
Τον αγώνα σας Ναυτιλε, τον αγώνα σας.
Ξέρω πως αποκλείεται να εγκαταλείψετε τον αγώνα σας.
Μη βάζετε το κεφάλι κάτω, ούτε τώρα,
ούτε ποτέ.
Για τον Θεό δε ξέρω τπτ, οι ανθρωποι όμως είναι μαζί σας.

Anonymous said...

+ μια μάχη ακόμα. Γερά. Ξέρετε εσείς.

Anonymous said...

Δε θέλω αποσυντονισμό και αδυναμία τώρα. Το μερτικό σας το έχετε δώσει και με το παραπάνω και είναι η δυναμή σας που μας έχει κάνει να περιμένουμε με αγωνία καθε μέρα τα Post σας.

Στα απλα και πρακτικά ολοι μαζί θα βάλουμε ένα χεράκι. Ψώνια, παιδότοπο, διάβασμα, service το αυτοκινητο, οτι δεν εχετε το χρονο να κανετε. Εσεις επικεντρωθείτε στην ουσία: να φροντιζετε τα παιδιά σας, να τους δινετε δυναμη και να τα κανετε να χαμογελούν.

Anonymous said...

Ο Θεός είναι μαζί σας, κουράγιο όσο μπορείτε...

Anonymous said...

Αφού έχετε αρχίσει να σκέπτεσθε εναλλακτικές θεραπείες μια από αυτές είναι η ενδοφλέβια χορήγηση μεγάλης ποσότητας βιταμίνης C .Εάν χορηγηθεί από το στόμα ο οργανισμός παίρνει ότι χρειάζεται και το υπόλοιπο το αποβάλλει, όμως αν χορηγηθεί ενδοφλεβίως έχει την ικανότητα να κατευθύνεται στα καρκινικά κύτταρα και να τα καταστρέφει - μόνο αυτά ενώ αφήνει τα υγιή ανέπαφα, κάτι που δεν κάνουν οι συμβατικές θεραπείες.Αξίζει να το ψάξετε έχουν θεραπευτεί άνθρωποι που με την κλασική ιατρική αντιμετώπιση δεν είχαν δεί βελτίωση.Στο κάτω κάτω ο Linus Pauling που ανακάλυψε τις ιδιότητές της έχει πάρει δυό Νόμπελ.Τώρα αν δεν χρησιμοποιείται ως επίσημο πρωτόκολλο θεραπείας μην ξεχνάμε ότι είναι αποτελεσματική και πάμφθηνη.

Χίλιες ευχές
fencer

Anonymous said...

Εσύ δεν μπορείς να βρεις τίτλο,εμείς δεν μπορούμε να βρούμε λόγια να γαληνέψουν λίγο την ψυχή σας.Έχουμε όμως ένα δεδομένο.Την αγάπη μας για τη ΛΥΔΙΑ.
Μαζεύουμε τα κομμάτια μας και προχωράμε.Της το χρωστάμε, το χρωστάμε σε όλα τα παιδιά που υποφέρουν.
ΕΛΕΝΗ
ΥΓ.Ακούγεται βαρετό αλλά όπου μπορούμε να βοηθήσουμε δεν έχεις παρά να σφυρίξεις.Να'χετε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο.

Anonymous said...

θα συμφωνήσω με aremare, τον αγώνα σας Ναυτίλε, τον αγώνα σας! ό,τι μπορεί να γίνει θα το κάνετε, θα το πολεμήσετε το βαβά με όλα τα όπλα, τα δικά σας, τα δικά μας, ΟΛΑ, είστε συγκλονιστικές ψυχές, μοναδικοί άνθρωποι και ο εχθρός θα κάνει πίσω, πρέπει να κάνει πίσω! κι εσείς με ψυχραιμία και αισιοδοξία να χαράξετε την περαιτέρω ένδοξη πορεία σας!!!!! η οικογένεια των 5 λατρεμένων προελαύνει!!!!! σας φιλώ και σας αγκαλιάζω

Anonymous said...

η σκεψη μας μαζι σας
τι να πω ...
ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Anonymous said...

... από την τελευταία σκληρή μάχη πέρασαν 4 μήνες. 4 μήνες που η Λυδία πέρασε όπως δικαιούται να περνάει κάθε παιδί στην ηλικία της. Αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση και χρειάστηκε κόπος και αγώνας.
Κουράγιο και δύναμη σας εύχομαι για την επόμενη μάχη που θέλω να πιστεύω ότι θα την κερδίσετε ...

Anonymous said...

Δεν λυγίζουμε καλέ μου Τάσο. Με ότι μέσον υπάρχει θα πολεμήσουμε, η Λυδία ξέρει από πόλεμο, ξέρει από δύσκολες μάχες. Δεν μπορεί κάποια λυση θα υπάρχει.
Ας περιμένουμε και την Δευτέρα τ'αναλυτικότερα αποτελέσματα και
βλέπουμε.

Καλή δύναμη

Evita T. said...

Ολη η αγάπη, όλη η θετική ενέργεια και όλη η τύχη του κόσμου ας είναι μαζί σας. Κουράγιο..

Anonymous said...

Τα λόγια τα πολλά είναι περιττά..
Ομως σας σκεφτόμαστε όλοι μας εδώ και δεν σταματάμε να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε!
Ισως καθυστερώντας τη νόσο, να ανακαλυφθεί κάποια καινούρια θεραπεία, ίσως να βρεθεί κάποιο φάρμακο, ίσως...
Eλπίζω ότι αυτά που έχω ακούσει, ότι έχει βρεθεί το φάρμακο για τον καρκίνο και δεν το λένε επειδή γίνεται πόλεμος από τις φαρμακοβιομηχανίες και τα συμφέροντα, να μήν είναι αλήθεια...

Anonymous said...

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ
ΨΥΧΡΑΙΜΑ .ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΟΓΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ
ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ¨?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΛΕΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΧΑΖΕΣ ΑΛΛΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ
ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ
ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ,ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΓΟ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ.
ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Για ακόμα μια φορά κουράγιο!Ακονίστε τα σπαθιά σας όλοι και παλέψτε!

Anonymous said...

Υπομονή... και πίστη σε αυτό που κάνετε τόσα χρόνια τώρα. Σύντομα θα έρθει η δικαίωση.

Προσευχόμαστε για όλους σας.
Ο Θεός να σάς δίνει δύναμη...

Anonymous said...

αχ ναυτιλε μου!

mamma said...

... :(

Anonymous said...

[τίτλος:] "Οι μεγάλοι ήρωες φαίνονται στα δύσκολα"

Και το Λυδιάκι και όλοι σας έχετε αποδείξει ότι είστε ΜΕΓΑΛΟΙ και ηρωικοί μαχητές οπότε κι αυτή η νέα πρόκληση θα είναι για σας...ψωμοτύρι!

κουραγιο, θετική ενέργεια, όρεξη για μάχη και θα δείτε πόσο γρήγορα θα έχετε στη διάθεσή σας ένα σωρό νέα όπλα κατά του εχθρού. Ούτως η άλλως διαθέτετε πλεόνασμα από το πανίσχυρο υπερόπλο - το μοναδικό που δεν εχει ποτέ ηττηθεί στην ιστρια- αυτό που λέγεται αγάπη.

Και μην ξεχνατε οτι κάθε οργανισμός ειναι μοναδικός - σ' αυτές τις περιπτώσεις παραλληλισμοί και προγνωστικά είναι εντελώς άχρηστα...

με πολλή αγάπη και θαυμασμό

Ε.

Anonymous said...

Κουράγιο. Δεν ξέρω τί άλλο να πω. Σας σκέφτομαι.

Φιλη απο Κυπρο said...

Ναυτίλε μου,
Τα λόγια είναι λίγα και δέν ξέρω πιά αν η αγάπη μας που ξεχειλιζει σ' αυτόν εδώ τον χώρο μπορεί να βοηθήση τα συναισθήματα σου.

Ενα είναι σίγουρο αυτη την στιγμή. Ερχεται Σαββατοκύριακο και η Λυδία χρειάζεται ένα καινούργιο μαγιό για την παραλία...

Dr_MAD said...

Εύχομαι να είναι καθαρή η ΣΣ και να έχετε ευχάριστα τη Δευτέρα. Μακάρι να μην είναι νέα ανάπτυξη φίλε μου. Ολη μου τη θετική ενέργεια στέλνω και σύντομα θα σου στείλω κάτι, μπας και ανεβάσουμε τη διάθεση της μικρής πριγκιπέσσας σου

Anonymous said...

Μην σταματήστε να πιστεύεται ότι το παιδί θα γίνει καλά. Δοκιμάστε οπωσδήποτε ενναλακτική θεραπεία. Έχω κι εγώ μια κόρη και πέρυσι είχαμε μια σοβαρή περιπέτεια. Δοκιμάσαμε μέσα σε όλα και ενναλακτική θεραπεία (ενεργοθεραπεία) και το παιδί έγινε καλά. ότι κι αν κάνετε όμως πρέπει πρώτα εσείς να μην χάσετε την πίστη σας και να πιστέψετε βαθειά μέσα σας ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την καλή υγεία της μικρής. Πρώτα μάχεστε εσείς ως γονείς και μετά η Λυδία.
Πραγματικά έχω σοκαριστεί και σας σκέφτομαι συνέχεια. Σας εύχομαι από καρδιάς να γίνετε καλά...
Ανώνυμη - Ζάκυνθος

Anonymous said...

STAND YOUR GROUND

http://www.youtube.com/watch?v=yHJMp5bz9u8

Anonymous said...

Αυτό που χρειάζεται για μια ακόμη φορά είναι ψυχραιμία- αλλά βέβαια εσείς το γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμάς που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας στέλνουμε την αγάπη μας και να προσευχόμαστε μαζί σας. Μήπως είναι η ώρα, πριν αρχίσετε αμφίβολης ποιότητας και ασφάλειας εναλλακτικές θεραπείες, να σκεφτείτε σοβαρά τη λύση κάποιου μεγάλου εξειδικευμένου κέντρου του εξωτερικού (MD Anderson, Memorial)?
Ανήκω στον ιατρικό χώρο και, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις προθέσεις και ικανότητες των συναδέλφων στα νοσοκομεία της χώρας μας, στους συγκεκριμένο τομέα της νευρο-ογκολογίας η ιατρική στην Αμερική είναι απλά εκατομμύρια έτη φωτός μπροστά. Αν μη τι άλλο ίσως η Λυδία θα μπορούσε να ενταχθεί σε κάποιο ΣΟΒΑΡΟ ερευνητικό/πειραματικό πρωτόκολλο,παρακολουθούμενη από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

'Οποιο δρόμο και να επιλέξετε στη συνέχεια εμείς θα είμαστε εδώ δίπλα σας.

Anonymous said...

Και γω λόγια να γράψω....
Είμαστε εδώ για οτιδήποτε!!!!

Φιλιά Χαρούλα

elekat said...

Συμφωνώ με τον αποπάνω κύριο και πιστεύω κι εγώ ότι στο εξωτερικό έχουν άλλα μέσα!
Δεν ξέρω βέβαια το οικονομικό πως διαμορφώνεται αλλά τότε που ψάχναμε για ένα συγγενικό μου πρόσωπο, μάθαμε ότι υπαρχουν ειδικά κέντρα όπως το Memorial Hospital αλλά και πανεπιστημιακές κλινικές που έιδικεύονται στον καρκίνο!
Καλή επιτυχία εύχομαι ότι και άν αποφασίσετε!

Anonymous said...

Αστειευεστε καλε? Ακου λεει το οικονομικο. Και ολοι εμεις δε θα βοηθησουμε καθολου?

Αν Ναυτιλε το εξωτερικό μπορει να ειναι αυτο που λειπει απο το να κερδισει τον αγωνα η Λυδια, ουτε να το συζητας. Πακετο με τη Μαμα Της και εξω, και εμεις ολοι θα βοηθησουμε και με τα εξοδα και με τα μικρα που μενουν πισω και περιμενουν. Και οι γιαγιαδες που βοηθανε εμας μαζι, ολους θα μας βοηθησουν. Μην τρελαθουμε τωρα.....



Σημασια εχει το παιδι, η μαχη, η ασθενεια. Και η αγκαλια σας που τα χωραει ολα.

pinelopi t. said...

Ναυτίλε μου μην αφήνεις τίποτα να σου ρίχνει το ηθικό.. η Λυδία το πολεμάει και θα καταφέρει.. μόνο μη χασετε εσείς το κουράγιο και την πίστη σας σε κεινη.. το ξέρω εύκολα λόγια ίσως.. όμως είναι αναγκη η Λυδία να νοιώθει μόνο πίστη ότι θα κερδίσει τον πόλεμο για να παίρνει κι εκείνη δύναμη.. τα παιδιά τα αισθάνονται όλα... είμαστε εδω.. σας σκεφτόμαστε.. κι αν ακόμη και οι πειραματικές θεραπείες αποφασίσετε μετά από ενημερωση από τους γιατρούς ότι μπορεί και να βοηθήσουν μη σκεφτείτε έξοδα..αν πρέπει να φύγετε στο εξωτερικό να το κάνετε χωρις ενδοιασμό.. όπως και όσο μπορεί ο καθένας μας από δω μεσα θα βοηθήσει.. ελπίζω να το ξέρεις και να το συνυπολογίζεις στις αποφάσεις σου!Η σκέψη μας μαζί σας..

Anonymous said...

Εσυ δεν μπορεις να βρεις τιτλο κ γω δεν μπορω να βρω λογια....η σκεψη κ η αγαπη μου μαζι σας....

Anonymous said...

Κι εγώ μαζί σας φίλοι.
Αν πρεπει το Λυδιακι να φύγει στην Αμερική αν υπάρχει εκεί το φως στην άκρη του τούνελ όλοι θα βοηθήσουμε οικονομικά. Υπάρχουν άκρες και το έχω πει και στο φίλο μας τον Τάσο.
Μην σκεφτούν καθόλου τα χρήματα εδώ προέχει το παιδί μόνον αυτό...

Για ότι χρειαστείτε εδώ είμαι

Ευδοκία

Anonymous said...

Το οικονομικό μην το σκέφτεσαι καθόλου. Ο καθένας πιστεύω ότι θα σπρώξει όσο μπορεί και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Ψυχρή λογική που τόσο αγαπάς Ναυτίλε: Πριν εξαντληθούν τα περιθώρια δεν προδικάζουμε τίποτα ούτε το βάζουμε κάτω!

Φιλάκια στην πιο γλυκιά ινδιάνα του κόσμου που ακούει στο όνομα Λυδία

Ξέμπαρκος

euaggelia said...

Πονάω πολύ με αυτό που διαβάζω...

Anonymous said...

Μήπως είναι υπόλειμμα από το οίδημα κι όχι υπόλειμμα όγκου;
Δεν ξέρω ρε γμτ δεν μπορει τοσες ακτινοβολίες έκανε το μωρό.
Τέλος πάντων οι γιατροί είναι οι αρμοδιοι, αυτοί θα πουν.

Anonymous said...

Κουράγιο κοριτσάκι μου, είμαστε όλοι μαζί σου και ενώνουμε τις ευχές μου τους γονείς σου.

H παρέα της AcroBase.gr

Το Ψωλικό Εξπρές said...

NA PANE OLA KALA EUXOMAI.
AGAPA TIN...!
MIA GLUKIA KALISPERA APO TO NISI TWN IPPOTWN...

Anonymous said...

Σας το έχω ξαναγράψει.

Δοκιμάστε και την ομοιπαθητική όσο είναι καιρός και πριν τα φάρμακα δηλητηριάσουν κάθε κύταρο από το αγγελούδι μας.

Θεραπεία ομοιοπαθητική θα κάνει και όλη η οικογενεια που βιωνει αυτή τη κατάσταση για να πάρετε δύναμη και θάρρος.

Πηγαίνετε σας παρακαλώ!

Καλή δύναμη σε όλους σας.

Anonymous said...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ "ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ".ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΑΝΘΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

butterfly said...

Τουλάχιστον υπήρξε καθυστέρηση. Και περιμένετε να δείτε και τα μεγέθη τη Δευτέρα, και τι λέει ο γιατρός. Είναι ακριβείς εξετάσεις αυτές.

Να πάνε κι όλα καλά με την επόμενη της σπονδυλικής στήλης, και μην σκέφτεσαι κακά πράγματα τώρα, ναι;

Όσο ο όγκος συγκρατείται, όσο κομμάτια του πεθαίνουν, όσο το Λυδιάκι νιώθει καλά κι έχει τις δυνατότητές του, νικάτε.

Σας σκεφτόμαστε. Να μας πείτε αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι - κάποια ερώτηση, κάτι διαδικαστικό, οτιδήποτε; Σας φιλούμε γλυκά.

Anonymous said...

Ο θεός να στηρίζει την ψυχή σας και την αγάπη σας που όλο και πο πολύ βαθαίνει. Κάθε ευχή μαζί σας.

Σ.

stalamatia said...

Σας αγαπάμε .

Anonymous said...

Oλα θα πάνε καλά .
ολα θα ειναι καλά .
Μην αποθαρρύνεσθε .
Οι ευχές μας μαζί σας.

Anonymous said...

Pisteuo sta thaumata,
Kai opos egine thauma se kollito mas paidaki me asximi morfi karkinou sta kokala kai ejafanistike, etsi eimai sigouri pos tha ginei kai me tin kouklitsa mas. To pisteuo me oli tin dunami tis psyxis mou.
Sas skeftomai,sas agapo kai panta sas exo protous stis proseuxes mou.
mia mama

Anonymous said...

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά...κουράγιο

Anonymous said...

Οι επίσημες θεραπείες μπορεί να έχουν τελειώσε. Αλλά η αγάπη μας και η ελπίδα μας δεν έχουν τελειώσει. Και με τις μικρές μας δυνάμεις θα κάνουμε μια μεγάλη συνισταμένη για οτιδήποτε χρειαστείτε.

moukelis said...

Υπολείμματα θα είναι Ναυτιλε,δεν θα το έπιασαν όλο οι ακτινοβολίες,που θα μας πάει,φοβήθηκε και κρύφτηκε ο ύπουλος εχθρός.
Περιμένουμε με αγωνία νέα σας,μην το βάζετε κάτω...

Ιφιγένεια said...

Eίμαστε όλοι εδώ ! Να το ξέρετε αυτό ! Είμαστε εδω με όλες μας τις δυναμεις για ότι κι αν χρειαστεί !!
Το σ/κ να πατε για μπανακι ! Μεχρι την Δευτέρα να περάσετε καλά !

Σας αγαπάμε πολύ και σας σκεφτόμαστε συνεχεια !
Καλό γλυκο βράδυ Λυδιο-οικογένεια !

magsoulini said...

Ας περιμένουμε το απόγευμα της Δευτέρας με τις λεπτομέρειες της μαγνητικής είναι σημαντικές. Αυτή τη στιγμή η εικόνα είναι πολύ καλύτερη από ότι πριν τα Χριστούγεννα, ένα ένα βηματάκι, όπλα θα βρεθούν. Παραμένω αισιόδοξη, φιλιά στη Λυδία και στα άλλα παιδιά. Έύχομαιτο Σαββατοκύριακο να ξεχάσετε το Παίδων και να είναι μόνο παιδική χαρά!

Xainis said...

Καλό Σ/Κ. Δεν πήγε κι άσχημα η υπόθεση, όπως γράφτηκε, κρύφυηκε για λίγο ο κερατάς, αλλά δεν θα γλυτώσει το τελικό χτύπημα!!!! Από καρδιάς καλή συνέχεια!!!

Xainis said...

Ένα φιλάκι στο Λυδιάκη, ένα νανούρισμα και μια καληνύχτα!!!! Όλα θα περάσουν!!!!!! Η νίκη είναι κοντα!!!

Έλα εδώ κοντά
να σου δώσω ένα φιλάκι
έλα μη μου κλαις
άσπρο μου χελιδονάκι

Ο Θεός να μας φυλάει
από μάτι που κοιτάει πονηρά
Ο Θεός να μας σκεπάζει
όταν η ψυχή τρομάζει την χαρά
Πες μου, τι σε πολεμάει;

Γέλασε ξανά
κρυσταλλένιο μου αγγελούδι
η άνοιξη να 'ρθει
να φωτίσει το τραγούδι

Μέλισσες και πεταλούδες
να στολίζουν τις φτερούγες που φοράς
και τα σύννεφα ν' ανοίξουν
τον Θεούλη να σου δείξουν, να μιλάς
Να σταθώ κι εγώ στο πλάι

Με τραγούδια και ζαφείρια
θα σου κάνω τα χατίρια
Μην πονάς
θα σου στείλω εγώ δελφίνια
απ' την Πάφο ως την Κερύνεια να γυρνάς
όλες του νησιού τις χάρες να φοράς
χελιδόνι, τη ζωή να τραγουδάς...

Καληνύχτα γλυκιά μου!

lemon said...

Κι εγώ μέσα, πες αν χρειάζεστε κάτι, οτιδήποτε.

Anonymous said...

Θα σας έχω στις προσευχές μου προς τον ένα και αληθινό Θεό που θεράπευσε τη φίλη μου απο καρκίνο στο τελευταίο στάδιο ,ναι,μ'ενα θαύμα.Μη φοβάσαι ,μόνο έλπιζε στον Χριστό και ζήτα Του να σε ελεήσει.
Δεν θα χαθώ ,αν θες να μιλήσουμε είμαι διαθέσιμη.
με αγάπη,
μια μαμά