Wednesday, August 13, 2008

Σύντομα νέα

Η θεραπεία με την θαλιδομίδη συνεχίζεται. Συνεχίζεται και η υπνηλία και η αυξημένη κούραση. Αιματολογικά δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα. Τα επίπεδα του αντιεπιληπτικού ήταν σχετικά χαμηλά (ίσως εκεί να οφείλονται τα αυξημένα επεισόδια αφαίρεσης) και έτρσι αυξήσαμε την δόση του αντιεπιληπτικού.

Είμαστε εν μέσω λίγων ημερών αλλαγής περιβάλλοντος. Η αλήθεια είναι ότι είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να διαχειριστείς σωστά λίγες μέρες διακοπών όταν είσαι παγιδευμένος όλον τον υπόλοιπο χρόνο από το άγχος, την κούραση, τις ιδιαίτερες φορντίδες. Όμως είμαστε όλοι μας εδώ μαζί, βλέπουμε τα τρία μας καμάρια να εκτονώνονται και να απολαμβάνουν τα μπάνια και την φύση. Και αυτό είναι ωραίο. Πληγώνει, όπως πληγώνει ακόμα και το ομορφότερο τριαντάφυλλο στον κόσμο, αλλά δεν θα σταματήσουμε να το κρατάμε και να μαζεύουμε την ομορφιά του.

Δεν νομίζω πως ψυχολογικά είμαι καλύτερα, απλά οι "απειλές" της ισορροπίας μου είναι λιγότερες αυτές τις ημέρες.

Η μικρή κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει όσο πιο αξιολάτρευτη γίνεται. Τις τελευταίες μέρες την βρίσκει να μας παιδεύει: "Θα σου λείψω μαμά" λέει στην αστραπιαία βουρκωμένη μαμά της. Και μετά: "θα πάω στο σχολείο στην δασκάλα μου και θα σου λείψω"...

73 comments:

τέσσερα said...

:')*

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Μας λείψατε..

ΠΑΥΛΟΣ said...

Η καρδιά μας και η ψυχή σας είναι πάντα μαζί σας...

Anonymous said...

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Το ζουζουνι σας δεν θα σας λειψει ΠΟΤΕ!!!!
Θα ειναι παντα ΕΔΩ!!!!

catherine said...

Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε όσο μπορείτε.
Φιλάκια πολλά στη Λυδία!
Καλές Διακοπές!!!

Anonymous said...

Όλα θα πάνε καλά καλέ μου Ναυτίλε. Μέχρι στιγμής μα ζήτησες τις προσευχές μας. Της έχεις πολύ έντονες. Για σας και ιδιαίτερα για την Λυδία. Έντονες κι όσο γίνεται πιο πύρινες. Η ασπίδα αγάπης όλων μας ενισχύεται και αγκαλιάζει όλη την οικογένεια. Ό,τι αλλο θελήσετε, πέστε το!!! Είμαστε εδώ!!!

ria said...

και μας μας λειψατε τόσες μέρες που δεν είχαμε νέα σας!

και το σημερινό ποστ είναι πολυ καλύτερο από το προηγούμενο!

αν συνοδευόταν και από μερικές φωτογραφίες...

καλά να περνάτε, να διασκεδάζετε και να χαμογελάτε (είναι απαραίτητο!)

Anonymous said...

Χαρήκαμε που μάθαμε νέα σας. Έχουμε γίνει πια μέλη της οικογένειας...Νάστε καλά!
Πολλά φιλιά στην γλυκειά Λυδία!

Anonymous said...

ax vre nautile..

emeis

Aνεμος said...

μας λείψατε περιμέναμε με ανυπομονησία ένα ποστ
ένα φιλάκι στη μικρή και μια προσευχή από εμένα
θεέ μου αν υπάρχεις πάρε εμένα εγώ έζησα τη ζωή μου άσε τη μικρή προς τη η αδικία μεγαλοδύναμε??

Anonymous said...

ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ .
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
ΠΑΝΤΟΤΕ
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΑΣ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!
Φιλιά στα αγγελούδια σας!
Όλα θα πάνε κατ' ευχήν.

Anonymous said...

Άντε ντε..... και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Η Ρία έχει δίκιο μερικές φωτογραφίες θα έκαναν την ανάρτηση μάλλον χαρούμενη :)
Τι νομίζεις ότι το τιγράκι δεν είναι πονηρό ? :p κούνια που μας κούναγε.... στο έχω ξαναπεί οι μικρές μας σε λίγο καιρό θα μας "πουλάν" και θα μας "αγοράζουν".
Φιλιά σε όλους
Χαρούλα

Anonymous said...

Ευχαριστούμε Ναυτίλε. Να είστε όλοι καλά.

Anonymous said...

Ευχαριστούμε Ναυτίλε. Να είστε όλοι καλά.

thinking4G said...

Να περασετε οσο καλυτερα γινεται.

Anonymous said...

:)

Anonymous said...

Καλή ξεκούραση, Ναυτίλε και οικογένεια!
Η διάθεση μπορεί να μην αλλάζει εύκολα όταν έχει συσσωρευτεί μέσα σας τόση συναισθηματική κούραση, αλλά αλίμονο αν δε χαιρόσασταν τις στιγμές που είστε όλοι μαζί.
Μη συννεφιάζετε, Ναυτίλε...
Να περάσετε όμορφα τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών σας.

Φιλιά,
Ευγενία

Greca said...

καλα να περασετε! αυτες οι μερες ειναι αποκλειστικα δικες σας... απολαυστε τες!!!

Σας αγαπαμε!

φιλια σε ολους σας και μια μακρινη αλλα παντα μεγαλη αγκαλια!

ειρηνη

Το Ψωλικό Εξπρές said...

toses meres xoris nea anusuxisa. Eutuxws pate diakopes na xalarwsete.

wilma said...

Να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε με ενέργεια τη μικρή διότι το σχολείο πλησιάζει!
Η Λυδία βλέπει μπροστά, ποιος τολμά να κοιτάξει αλλού?

lila said...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.Καλές διακοπές και με το καλό να ξαναμπείτε στην ρουτίνα της καθημερινότητας.Φιλιά πολλά στην μικρή Λυδία.

Μαριλένα said...

πάντα στη σκέψη και στις προσευχές μου.
να είστε όλοι καλά.

Anonymous said...

Γεια σας.
Ελπίζω αυτό το comment να διαβαστεί από κάποιον.
Για λόγους που κανείς σας δεν φαντάζεται η ενασχόληση μας με τη μικρή Λυδία σταμάτησε πλήρως την καρκινογέννεση. Αν δεν έχει προκληθεί πρόβλημα σε σημαντικό όργανο η Λυδία θα γίνει τελείως καλά και όλα θα είναι μία πικρή ανάμνηση. Συνεχίστε τις θεραπείες όπως σας συτήσανε οι γιατροί και σύντομα θα δείτε τι εννοούμε. Προ πάντων μη χάνετε την πίστη σας ότι όλα θα πάνε καλά και ότι ο θεός πάντα ακούει. Καλό δεκαπενταύγουστο.
Χ.

Anonymous said...

Είναι ίσως λίγο αγενές, αλλά θα μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω την φράση "Λυδία μας". Ανώνυμε "Χ" σε ευχαριστούμε για το αισιόδοξο μήνυμα που έγραψες και μας γέμισε χαρά!!! Ναι έτσι θα γίνει όπως το λες! Όλα αυτά θα γίνουν μια ανάμνηση, όχι κακή, αλλά καλή θα έλεγα, γιατί μόλις το Λυδιάκι θα τα ξεπεράσει όλα, τότε θα δούμε πως το ίδιο το μικρό και οι γονείς του μας δίδαξαν τι σημαίνει "αγωνίζομαι" και "προσπαθώ".

Φιλάκια στην Λυδία πολλά! Οι προσευχές μας συνεχίζονται αμείωτες. Λυδιάκι μας...η Παναγία να σε έχει στην αγγαλιά ης και να σου δίνει δύναμη μέχρι οοολα να ξεπεραστούν

ΧΑΪΝΗΣ

Anonymous said...

maxairi stin kardia itan to "tha sou lipso mama".... Den mporo oute na to epanalavo xoris na anatrihiaso!

Ipirja pantote "kontra" alla proti fora elpizo o X. na exei dikio.

kwstask said...

Κουραγιο Ναυτιλε και ολα θα πανε καλα.Μπορει ο εχθρος να το παιζει σκληρο καρυδι αλλα και η Λυδια ειναι βαρυ σφυρι που θα σπασει επιτελους αυτο το σκληρο καρυδι και θα απαλλαγει για παντα απο αυτο.Η Λυδιουλα δεν θα μας λειψει ποτε!Θα γερασει και θα γινει γιαγιουλα με ασπρα μαλλια και τοτε θα φυγει πληρης ημερων απο κοντα μας.Τωρα ομως οχι,οχι,οχι!Οσο κι αν ο εχθρος θελει την νικη.Το μονο που καταφερνει ειναι να πηγαινει τον αγωνα σε παραταση ξανα και ξανα αλλα στο τελος εμεις και οχι αυτος θα νικησουμε!Οπου κι αν ειστε καλα να περνατε καλοι μου και-Ναυτιλε-οτι κι αν χρειαστειτε μην διαστασεις να με παρεις τηλεφωνο ακομα και στις 3 τα χαραματα.Εχεις το ελευθερο απο εμενα να μου κανεις εγερτηριο οτι ωρα κι αν χρειαστει το οτιδηποτε!

La Gigi said...

αχ και να 'ξερε εμάς πόσο μας έλλειψε!!

Anonymous said...

εμπαινα, ξαναεμπαινα, δεν εβλεπα νεα...τρομαξα...

Κοριτσάκι μας...αυριο ναυιλε θα της αναψω κερακι..

Anonymous said...

Den mporousa na dianohthw oti tha eniwtha toso entona synaisthimata diabazontas ena blog apo to internet.

Anonymous said...

Έστω και αν έχω πολύ καιρό να αφήσω σχόλιο, σε διαβάζω και έχω πάντα στη σκέψη μου τη μικρή Λυδία. Και επειδή έρχεται Δεκαπεντάυγουστος και τα θαύματα συμβαίνουν, εύχομαι να βιώσετε όλοι στην οικογένεια το θαύμα.Ίσως να βαρέθηκες τόσα χρόνια, να περιμένεις το θαύμα, όμως σκέψου ότι το βλέπεις κάθε μέρα μπροστά σου. Είναι θαύμα που ζει η Λυδία μετά από όσα πέρασε και είμαι σίγουρη πως στο τέλος θα τα νικήσει όλα. Καλή δύναμη!

Apocalypto GR said...

Επιτέλους ΠΟΣΤ! ποσο χαιρομαι που ολα πανε καλα! πωπω παιζει η μικρή ε; απαπα αν το ακουγα εγω αυτο θα ειχα κοψει φλεβες!!! ατιμουλα! εχει φοβερη δύναμη ρε γαμωτο μπράβο της!

Και οσο για το "Λυδία μας" που ειπε καποιος παραπάνω στα σχόλιο δεν νομίζω οτι ειναι αγενές. Μπορει να μην εχουμε αμμεση σχεση με την μικρουλα ομως το οτι οι δικοι της μοιραζονται την προσπάθεια τους μεσα απο αυτο το blog και το οτι μαθαινουμε τι γινεται μας κανει να ζουμε και να αγαπαμε ολο και περισσοτερο την μικρη ζουζουνα.

επειδη προσωπικα εχω μια αδελφουλα λιγο μεγαλυτερη απο την Λυδια που δοξα το θεο δεν εχει να περασει τον γολγοθα αυτο αλλα επειδη την αγαπω, ζω λιγο ποιο πολυ με ποιο αληθινο τροπο τα οσα περαντε κι εσεις.

καθημερινα προσευχομαστε για εσας! ελπιζω πολυ συντομα να δουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ σε ενα ποστ που να λεει ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ! και να γεμισει το blog με μια εμφανιση με μπαλόνια και παιχνίδια!

φιλιά πολλά!!!

moukelis said...

Αχου το μωρό...Καλά μπάνια,να χαρείτε θάλασσα και ήλιο!

STRIMENOS said...

Μια προσευχή για τη Λυδία και για όλους που βρίσκεστε κοντά της.Μια προσευχή

Nena said...

Η Παναγιά μαζί σας κι εύχομαι πάντα όλο και καλύτερα νέα να μας γράφεις. Να χαρείτε τα παιδάκια σας με τα μπανάκια σας και νάστε έτσι πάντα δεμένοι όλοι μαζί.

Anonymous said...

επιτέλους έχουμε νέα σας!!
Να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε!

Alkmini said...

Η Παναγια σημερα να σας δωσει δυναμη και θεραπεια στο Λυδιακι.
καλες διακοπες.

Nefelli said...

Καλό Δεκαπενταύγουστο στην υπέροχη οικογένεια σας.
Εύχομαι η Παναγιά, να μην απομακρυνθεί ούτε λεπτό από το πλευρό της Λυδίας "μας".
Υγεία σε όλους σας.
Καλές διακοπές να έχετε και η σκέψη μας, θα σας συντροφεύει.

Anonymous said...

Η Παναγιά που σήμερα γιορτάζει να σας έχει γερούς και να σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε την μάχη μέχρι τελικής νίκης του εχθρού.
Προσεύχομαι να μην λυγίσετε, να κρατήσετε το ηθικό σας ψιλά και να κανακεύετε όσο μπορείτε το αγγελούδι σας και τα άλλα του αδέλφια.
Δεν σας κρύβω ότι "προσωπικά επαγγελματικά μου προβλήματα", μου φάνηκαν τόσο ασήμαντα και τόσο πεζά κάθε φορά που σας φέρνω στο νού μου.

Η Παναγιά μαζί σας μαζί με τις ευχές και τις προσευχές όλων μας.
Παναγιώτης

Anonymous said...

αχ βρε τασο που εισαι και μας λειψατε τοσες μερες να ακουσουμε τα νεα σου.θα σας λειψει το λυδιακι ε??? ε βεβαια αλλα μεχρι το σχολειο θα παει πουθενα αλλου!!!! καλες διακοπες εστω και ολιγοημερες να κανετε μπανακια και βουτιες και πολλα παιχνιδια αλλα καμια φωτογραφιουλα με τα νεα μοντελακια της θα τη θελαμε..... εγραψα το ονομα της στο χαρτακι χτες στην εκκλησια αναψα και ενα κερι για την οικογενεια σας και ενα για την δικη μου. να στε καλα χρονια πολλα για σημερα σε ολους μας... υγεια ευτυχια και να δεις που ο φιλος Χ κατι ξερει....

σας φιλω γλυκα και χρονια πολλα!!!

κελλυ

Anonymous said...

Η Παναγία να σας δίνει δύναμη, να είστε όλοι καλά!! Τις ευχές μου για ότι καλλίτερο για εσάς και το κοριτσάκι σας!

Anonymous said...

σας σκέφτομαι,σας διαβάζω,δε γράφω συχνά,τί άλλο να πώ...


να περάσετε πολύ πολύ καλά,είστε στις προσευχές μας!

π. ΛίΒυος said...

Είναι και θα είναι εδώ!!!! Εχετε την αγάπη μας!!!!!!
Μαζί ο καθένας με τον δικό του τρόπο θα προσπαθήσουμε!!!!!

Anonymous said...

Όλες οι προσευχές μου για την μικρή μας Λυδία!

Λυδιάκι κράτα γερά για τον μπαμπά και την μαμά!
Θα νικήσει Ναύτιλε το μωρό μας αυτό το "τέρας" που την ταλαιπωρεί να είσαι σίγουρος.

Ο Θεός μαζί σας.

Anonymous said...

Καλά να περνάτε! Μας λείψατε και περιμένουμε νέα σας. Όποτε μπορείτε...

Με αγάπη από τα Χανιά.

Anonymous said...

κουράγιο καλέ μου Ναυτιλε και σε σένα και στην μανούλα της μικρής, αυτό που θα σου πώ εγώ αν σε παρηγορεί είναι πως καθε βράδυ προσευχομαι για σένα και την μικρούλα μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και που ξέρεις μπορεί η επιστήμη να σε ξαφνιάσει τελευταία στιγμή και πόρτες που δεν τις φανταζόσουν να ανοιχτούν μπροστά σου σε σένα , την μανούλα και το παιδί. Μην σταματάς να ελπίζεις, μην τους επιτρέψεις να σου στερήσουν το δικαίωμα αυτό ούτε οι γιατροί ούτε κανείς...
έχεις την απεριόριιστη στηριξή μας και το ξέρεις!
συνέχισε τον αγώνα θα δικαιωθείς!
μακια!

Madame de la Luna said...

Να περάσετε όμορφα και να βρείτε το κουράγιο να επιστρέψετε για να συνεχίσετε τον αγώνα. Υπάρχει τόσο σοβαρός και όμορφος λόγος άλλωστε. Να 'στε όλοι καλά.

Anonymous said...

Den me 3ereis kai to pio pi8ano na min me ma8eis pote opws kai pollous allous pou grafoun edw.
Kratoume kai emeis ena kommati apo tin kardia mas gia esas.

Kala na pernate

Filia

Anonymous said...

Καλή τύχη στο αγγελούδι σας & κουράγιο σε εσάς... Η θετική μου σκέψη, οι ευχές μου και οι προσευχές μου είναι μαζί σας! Σίγουρα περνάτε δύσκολα, αλλά δεν είστε μόνοι!
Μία άγνωστη που σας νοιάζεται.

sadwolf13 said...

παλι εδω μετα απο καιρο
εχω αναψει κερακια σε καθε απιθανο ξωκλησι που επισκευτηκα και ευχομαι για το καλυτερο
διακοπεσ τελος για μας αλλα για τον μικρο κωνσταντινο εχει ακομα δεκαπεντε μερες στο χωριο με παππου και γιαγια ...
ευχομαι ολα να πανε καλα με την θαλιδομηδη και να εχουμε καλα νεα
και παλι κοντα σας απο δω και περα
φιλια

Anonymous said...

Έχω την εντύπωση πως αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο σε πάρα πολλά εξωκκλήσια της Παναγίας, σε νησί, βουνό και κάμπο σε όλη την Ελλάδα, άναψε ένα κερί για την Λυδιούλα.

Δεν έχει σημασία το πόσο θρήσκοι είμαστε... Όταν όμως βρεθήκαμε σε αυτούς τους τόπους, νοιώσαμε την ανάγκη για μία παράκληση για τους φίλους μας.

Κοίτα Ναυτίλε τι έκανες...

Να είστε όλοι καλά.

Dotoros said...

Κάθε μέρα σας ανάβω ένα κεράκι στον Αγ.Διονύσιο στην Ζάκυνθο να σας δίνει κουράγιο για να ανταπεξέλθετε σ'αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια της ζωής σας.Συνεχίστε να πολεμάτε κάθε μέρα και είμαστε μαζί σας

Anonymous said...

Κουράγιο,
δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
Έχω καρκίνο του μαστού και δεν με νοιάζει να πεθάνω,θέλω μόνο να είναι όλου του κόσμου τα παιδιά καλά.Εύχομαι ότι καλύτερο για την Λυδία και προπαντός για τους γονείς της. Να αντέξουν χάρι και των άλλων παιδιών αυτήν την δοκιμασία.

Sophey-Franny said...

axou mwre to giavraki ...

dim juanegro said...

η αγάπη είναι σαν το φιλί της ζωής
και η ανα-πνοή ακόμα μια στιγμή ευτυχίας
αφήνω ένα χαμόγελο
και χτύπους από την καρδιά
φουσκώνοντας τα πνευμόνια μου
διαβάζοντας την "δύναμη"
να είστε καλά
να είστε ελεύθεροι
και καλά μακροβούτια. :)

Anonymous said...

θα προσεύχομαι κάθε βράδυ για το αγγελούδι σας. όλα θα πάνε καλά. η παναγία μαζί σας.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Λυδία τα κατάφερα!!!
Χάρη σε σένα βρέθηκα στην κορυφή του Άθω . Τ' όνομά σου βρίσκεται χαραγμένο στον βράχο του Αγίου Όρους διαρκής προσευχή και τάμα κάθε χρόνο τέτοια μέρα να ξανανεβαίνω για να μου θυμίζει πόσο δύσκολη είναι η ανάβαση και πόσο γλυκιά είναι η ζωή στην κορυφή.
Εκεί που με τον δικό σου αγώνα βρίσκεσαι μόνιμα.
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου.

Anonymous said...

πόση αγαπη χωραει τελικά σε ένα...blog!μακάρι όλο αυτό να μετατρέπεται σε δύναμη για τη μικρή ¨μας¨ Λυδία

BUTTERFLY said...

:-) :-) :-)

Anonymous said...

Emis simera arxisame kai pernoume tharos apo esas. Min stamatas na elpizis imaste mazi sou.

Anonymous said...

ολη η θετικη μας σκεψη και αγαπη κοντα σας. ευχομαστε η θαλιδομηδη να εχει τα καλυτερα αποτελεσματα.

Anonymous said...

"Η μικρή κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει όσο πιο αξιολάτρευτη γίνεται." να στε καλα, να περασετε ομορφα!

Anonymous said...

προσευχόμαστε

Meli said...

Σας σκεφτόμαστε.

Anonymous said...

Πολλά φιλιά και πολλές βουτιές,
και αύριο που ναι της Παναγίας λέμε να πάμε σε ένα μοναστήρι στην Ναύπακτο θα σας έχουμε στις προσευχές μας.
Φιλιά Χαρούλα

pinelopi t. said...

να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας.. να χαιρεστε όλες τις στιγμές που είστε όλοι μαζί.. η ζωή είναι απρόβλεπτη! Τα φιλιά μας στη Λυδία.. είναι δυνατό παιδί και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν το βάζει κάτω.

Anonymous said...

Καλή δύναμη! ;-)

Unknown said...

εύχομαι να είσαστε όλοι μαζί και να είστε καλά

καταλαβαίνω τι σπαρακτικό είναι η μικρούλα να παίζει με το μέλλον της, λέγοντας 'θα σου λείψω μαμά' 'γιατί θα πάω στο σχολείο'
ξέρω τι είναι τέτοιοι πλάγιοι διάλογοι...
έχετε την αγάπη μας
το λυδιάκι είναι ένα μικρό πολύτιμο κλεφτρόνι: κλέβει καρδιές, τις γεμίζει καλοσύνη και αθωότητα, και μετά μ'ένα χαμόγελο, μας τις επιστρέφει αλλαγμένες.
για την αγάπη προς τη λυδία
ευχαριστούμε τους γονείς της που μας δίνουν νέα της.
έχετε την αγάπη και τις προσευχές μας,
να είσαστε καλά, να είναι κάθε μέρα καλύτερα το λυδιάκι σας!

molemou said...

filakia

Anonymous said...

Emeis panta edw kai oi skepseis mas panta sto Lydiaki.

Nena said...

Κι εμείς που πηγαινοερχόμαστε κι ανάβουμε κεριά όπου υπάρχει εκκλησιά και μοναστήρι, είμαστε πάντα κοντά σας και περιμένουμε τα καλύτερα νέα σας.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Λυδία μου,πέρασα να σου πω καλή εβδομάδα.Φιλιά πολλά σε όσους αγαπάς.Να είσαι καλά αγάπη μου.
(Συγνώμη μπαμπά Ναυτίλε ,αλλά οι αδυναμίες δεν κρύβονται!)
Φιλιά πολλά.