Monday, October 20, 2008

Μαγνητική αύριο

Αύριο το απογευματάκι, άστατος ο καιρός προβλέπεται, θα γίνει η μαγνητική. Την έχω περιγράψει άλλη φορά τη διαδικασία της τριμηνιαίας αυτής εξόρμησής μας να κατοπτεύσουμε το κέντρο του πεδίου της μάχης. 

Ποια λόγια να βρω να περιγράψω τι συμβαίνει στο μυαλό και τις καρδιές μας; Αυτές τις ημέρες το μυαλό δεν είναι, δεν μπορεί να είναι, πουθενά αλλού. Όλες μας οι σκέψεις, κάθε στιγμή που περνάει, κάθε αναπνοή μας, κάθε εικόνα που βλέπουμε μπροστά μας κάθε φορά που ανοιγοκλείουμε τα μάτια μας, όλα έχουν με κάποιο τρόπο σκαλισμένη πάνω τους την αγωνία της MRI. Στο δρόμο για τη δουλειά σήμερα, σκεφτόμουνα πόσοι από τους γύρω μποτιλιαρισμένους οδηγούς έχουν περάσει από μια τέτοια δοκιμασία, υποθέτοντας ότι είναι πολλοί, όχι η πλειοψηφία βέβαια, αλλά αρκετοί. Και μετά στο φανάρι, το κόκκινο, παρατηρώντας το με αυτές τις διαθλαστικές γραμμές πάνω στο γυαλί, μού φάνηκε ύποπτα παρόμοιο με το εγκεφαλικό ανάγλυφο όπως φαίνεται στα φιλμ της μαγνητικής. Κάθε αλλαγή στον μοχλό των ταχυτήτων με το δεξί χέρι αναπόφευκτα μου θύμιζε ότι την ελέγχει το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, αυτό που στο Λυδιάκι μου υποφέρει. Να μην συνεχίσω, το πιάσατε το νόημα. 

Πονοκέφαλο είχε χτες και δυσκολία να κοιμηθεί. Γύρω από το ματάκι το αριστερό που αρκετές μέρες τώρα το τρίβει δείχνοντας πως κάτι το ενοχλεί. Μια-δυο τουμπίτσες φάγαμε το σαββατοκύριακο, μια περπατώντας μπλέξαμε τα ποδαράκια και την άλλη δεν είδαμε το σκαλοπάτι. Βάλτε και την ενούρηση τις πρωινές ώρες πάλι σήμερα. Μια δυο παραπάνω αφαιρέσεις επίσης είδαμε τις τελευταίες μέρες. Ήπια πράγματα θα έλεγε κανείς. Είναι όμως συμπτώματα εξέλιξης στη νόσο ή όχι;

 Μπορεί αύριο να μην μάθουμε αμέσως, ίσως αποτελέσματα να έχουμε μεθαύριο. Θα τα έχουμε όμως. Δεν ελπίζω σε συρρίκνωση, θα ήταν ανέλπιστη επιτυχία. Θα ήταν όμως καλά εάν τουλάχιστον είχαμε σταθερότητα. Να έχει κρατήσει λίγο ακόμα η επίδραση της ακτινοβολίας, να έχει δράσει λίγο και η θαλιδομίδη....

Εξέταση για τον πρωτέα θα πρέπει να κάνουμε πάλι αυτές τις μέρες. Βράδυ, αφού γυρίσει ο μπαμπάς από τη δουλειά. Ταχύτητα αντίδρασης από τη μαμά να πάρει στο μπουκαλάκι το προς εξέταση δείγμα, αφού πείσει την Λυδία να κάνει τσίσα λέγοντας πως τα θέλουν οι γιατροί για να κάνουν πιο νόστιμο το γάλα τους ή για να καθαρίσουν τα αυτιά τους. Ταχύτητα αντίδρασης από το μπαμπά να το πάρει και να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο Παίδων να το δώσει. Έκτος όροφος, νοσηλεύτριες έτοιμες να φτιάξουν παραπεμπτικό και να βάλουν το αυτοκολλητάκι, γρήγορη ενημέρωση τους για το πώς πάει η "μπουμπου" (έτσι την λέει η Κατερίνα) και βουρ στον πρώτο για να δώσω το μπουκαλάκι, να απαντήσω στο στάνταρ ερώτημα γιατί το φέρνω εγώ (ο γονιός) και όχι ο αρμόδιος νοσοκόμος. Μετά...ξαφνικά ο ρυθμός της καρδιάς πέφτει, μπορώ να σύρω τον εαυτό μου στο αυτοκίνητο (παρκαρισμένο μέσα στο νοσοκομείο) ρίχνοντας μια πικρή ματιά προς τον έκτο όροφο, κάνοντας μια μικρή προσευχή για όλα τους εκεί πάνω, και βγαίνοντας από την πύλη με την ελπίδα να μην ξαναχρειαστεί να μπω. Το καρτελάκι όμως με την άδεια εισόδου στο πάρκινγκ του νοσοκομείου το βάζω με προσοχή (τεσσεράμισυ χρόνια τώρα) στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, για την επόμενη φορά, ως συνετός και οργανωμένος μπαμπάς. Μετά βουρκώνουν τα μάτια, καταπίνω τα χάπια μου (αυτά για την σύνεση και την διατήρηση της οργάνωσης της ψυχής μου, ή τουλάχιστον για αυτό μου τα έδωσε ο γιατρός) και επιστρέφω στο σπίτι. 

Όταν θα βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα ενημερώσω. Όπως πάντα, οι παραπάνω σκέψεις και ευχές και προσευχές σας αυτές τις ημέρες σίγουρα δε θα πάνε χαμένες. 
 

 

81 comments:

Anonymous said...

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλύτερα. Παίρνουμε δύναμη από το κουράγιο σας και σας δίνουμε όλη μας την αγάπη.

zakis and family

Anonymous said...

Διάβαζα χτες την ιστορία σας μέχρι τις 2 τη νύχτα. Δίνετε μια δύσκολη μάχη και σας θαυμάζω για το κουράγιο και τη δύναμή σας. Εύχομαι από καρδιάς τα αποτελέσματα της μαγνητικής να είναι αυτά που θέλετε. Το κοριτσάκι σας είναι μεγάλη αγωνίστρια κι εσείς μαζί της. Θα σας σκέφτομαι στις προσευχές μου. Να είστε καλά.

Anonymous said...

Χριστέ μου! Τι να πω? παρακολουθώ καθημερινά τον αγώνα σας.... Δεν θα πω πολλά, εξάλλου με έχουν καλύψει όλοι οι άνθρωποι που αφήνουν τα σχόλια τους. Θα προσευχηθώ για το Λυδιάκι σήμερα, εύχομαι και ελπίζω όχι μόνο στην σταθερότητα αλλά και στην μείωση του παλιο-όγκου....είμαι σίγουρη ότι η Λυδία θα τα καταφέρει.
Τις καλύτερες ευχές μου κ όλα θα πάνε καλά!!!

Anonymous said...

Απο εχτές το βράδυ που σας πρωτογνώρισα απο αυτό το blog, στην σκέψη μου είναι η μικρή σας Λυδία. Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να πάνε καλά με το μικρό σας κοριστάκι. Ο Θεός να σας δίνει κουράγιο σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που αντιμετωπίζεται.

Anonymous said...

Παιδί με το γρατσουνισμένο γόνατο
κουρεμένο κεφάλι όνειρο ακούρευτο
ποδιά με σταυρωμένες άγκυρες.
Μπράτσο του πεύκου γλώσσα του ψαριού
αδερφάκι του σύννεφου!

Κοντά σου είδες ν' ασπρίζει ένα βρεμένο βότσαλο,
άκουσες να σφυρίζει ένα καλάμι.
Τα πιο γυμνά τοπία που γνώρισες,
τα πιο χρωματιστά.

Βαθιά-βαθιά ο αστείος περίπατος του σπάρου,
ψηλά-ψηλά της εκκλησίτσας το καπέλο
και πέρα-πέρα ένα βαπόρι με φουγάρα κόκκινα.

(...)

Παιδί με το γρατσουνισμένο γόνατο
χαϊμαλί τρελό σαγόνι πεισματάρικο.
Παντελονάκι αέρινο,
στήθος του βράχου κρίνο του νερού.
Μορτάκι του άσπρου σύννεφου!

Οδυσσέας Ελύτης.


Νοερές τονωτικές ενέσεις θετικής σκέψης από όλους μας!


Raven.

Nena said...

Καλή επιτυχία και περιμένουμε τα καλά σας νέα.

Anonymous said...

Kali epityxia... dynami... iremia... kai agapi...

Anonymous said...

Είμαστε κοντά σας.

lila said...

Να πάνε όλα καλά!Καλή δύναμη και κουράγιο.

Anonymous said...

Σας σκεφτόμαστε,σας αγαπάμε.
Καλή δύναμη σε όλη την Ναυτιλοοικογένεια και μακάρι να πάρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
Ε.Π

Anonymous said...

Ένα κεράκι απόψε, μαζί με το πρώτο καντηλάκι για τη γιορτή την αυριανή του Ιερομαρτύρα Σωκράτους το δεύτερο καντηλάκι στον Αη Γιώργη θα είναι για την αυριανή MRI από το τιγράκι μας (δύο έχουμε αλλά για τώρα μας φτάνουν :)).
Ελπίζουμε μαζί σας για ένα "μικρό θαύμα" και σήμερα θα προσευχόμαστε μόνο γι'αυτό.
Μη σκάτε για το τρίψιμο στο ματάκι, μπορεί να είναι καμιά εποχιακή αλλεργιούλα , είναι και ο καιρός τους άλλωστε.
Με ρέγουλα τα χαπάκια αφεντικό!!!! (κράτα και κανένα για μας)
Φιλιά σε όλη την Ναυτιλοοικογένεια
Χαρούλα

Anonymous said...

Καλή επιτυχία από τα βάθη της καρδιάς μας. Αναμένουμε με αγωνία και ελπίδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Anonymous said...

Εύχομαι να πανε και πάλι όλα καλά. Το Λυδιάκι θα τα καταφέρει και θα βγεί δυνατή και μαζί της κι εσείς. Σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα και ευχές για μια ευτυχισμένη ζωη.. Γιώτα

Anonymous said...

Ολα θα πάνε κατ ευχήν .
Καμμία προσευχή δεν πάει χαμένη .
ΔΥΝΑΜΗ .

ραχήλ

anepidoti said...

'Αφωνη προσκυνώ την πατρότητα μ' ότι αυτό σημαίνει.
Δεν πιστεύω για να προσευχηθώ, αλλά όλες μου οι καλές σκέψεις είναι μαζί σας.

Anonymous said...

Εύχομαι ολα να πάνε καλά.
Θα προσεύχομαι και'γω μάζι σας.
Περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα.
Καλή δύναμη και ο θεός μαζι σας.

Anonymous said...

Μακάρι τα αποτελέσματα της μαγνητικής να είναι σταθερά κι ο 'εχθρός' ακίνδυνος. Τόσα θαύματα συμβαίνουν, γιατί όχι κι αυτό;

Ευχές από καρδιάς
για κουράγιο και δύναμη,
Μ.

Anonymous said...

Μακάρι όλα να πάνε καλα

Anonymous said...

Σας διαβάζω κοντά ενα χρόνο καθε μέρα... Πάντα γράφω ανώνυμα και πάντα δεν ξέρω τι να γράψω. Το μόνο που μπορώ να κάνω...
Να προσευχηθώ για τη Λυδία.
Κουράγιο σε όλη την οικογένεια...

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ.Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Πάντα προσευχόμαστε Ναυτίλε πάντα ευχομαστε να γίνει καλά κι αυτο θα κάνω και σήμερα για μια καλή καθαρή μαγνητική. Χάνω και τις λέξεις και τα λόγια. Ολα καλά Παναγίτσα μου να πάνε.
Την αγάπη μου να μου την φιλήσεις κι ένα φιλί στο αριστερό ματάκι της.
Ευδοκία

Bleeding Soul said...

Mpampa tis ludias krata kala...Makari na pane ola kala....to aksizei to koritsaki...Exei mia dunamh k 8elhsh gia zwi p elaxista atoma exoun...Oi prosefxes m mazi sas...

La Gigi said...

δεν περνάει μέρα χωρίς να σας σκεφτούμε και να προσευχηθούμε σιωπηλά με όλη τη δύναμη της ψυχής μας. και αυτή τη φορά θα είμαστε μαζί σας, μαζί με το κοριτσάκι μας!
Οι πιο θετικότερες σκέψεις μας είναι για εσάς, όλους. Όλα καλά...

Anonymous said...

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά αύριο να είναι όλα καλύτερα. Καλή δύναμη σε όλους σας
Εύη

Dr_MAD said...

Ευχομαι στα καλύτερα για την MRI αύριο και λίγο υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα. Μη σε παίρνει από κάτω ρεεε. Κρατα λίγο ακόμα, όλοι σε σένα στηρίζονται. Εύχομαι και πάλι τα καλύτερα για αύριο, είμαι σίγουρος ότι η πριγκίπισσά μας θα δώσει κι άλλες μάχες νικητήριες

andreas vlachos said...

Elpizw h magnhtikh na exei kala apotelesmata. Oi skepseis olwn mas oso makria ki an eimaste einai me th Lydia, to Giwrgo kai th Leniw parea me tous goneis tous gia trabala kai kounies!

Anonymous said...

αχ μωρέ γλυκέ μου Ναυτίλε!
Άκουσα για θαύματα τώρα τελευταία, για φίλο που η θαλιδομίδη έπιασε και βοηθούμενος και από μια εγχείριση "το γύρισε". Νεότατος, με πολύ ίδια κατάσταση με τo Τιγράκι σου.
Ιατρικά θαύματα που βοηθήθηκαν από ασθενή με θέληση.Και η Λυδιούλα σας(μας) έχει περίσσια από αυτή!
Δεν ξέρω γιατί το λέω αυτό, δεν ξέρω αν δίνει κουράγιο. Ελπίζω να είναι ένα μικρό φωτάκι, όσο μιας μικρής πυγολαμπίδας και να φωτίσει λίγο τη μέρα σου.

mariaverde said...

καλησπέρα!
σας διαβάζω βδομάδες τώρα αλλά δεν έχω γράψει ποτέ γιατί τα λόγια μου φαίνονται ανόητα. ζείτε τον χειρότερο εφιάλτη και μυρίζετε αξιοπρέπεια και δύναμη. Σας αξίζουν τα καλύτερα και πληρώνετε για αυτά. Όλες οι ευχές και οι προσευχές μαζί σας!

elekat said...

Εύχομαι συρύκνωση, εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!
Προσεύχομαι για πλήρη ίαση και αποκατάσταση της υγείας της μικρούλας!
Περιμένουμε με αγωνία τα νέα και κάνουμε ευχές και προσευχές!
Δεν μπορεί το σύμπαν να απογοητεύσει τόσες καρδιές...

Anonymous said...

Η σκέψη μου και οι προσευχές μου θα σας συνοδεύουν αύριο όλη μέρα.
Με πολλή αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά για την Λυδιούλα.
Σας αγαπάμε
sundy

stalamatia said...

Όλες οι προσευχές για σας Ναυτίλε μας.Θα περιμένουμε τα αποτελέσματαπου εύχομαι ολόψυχα να είναι τα καλύτερα.

Gourounella said...

Ο Θεός μαζί σας.
Φιλιά, καλό κουράγιο

Anonymous said...

Ναυτιλε μου,
Απο τα βαθη της ψυχης μου σου ευχομαι να μοιραζεις σε ολυς μας γλυκο χαμογελο σε λιγες μερες
Πετρος απο Θασο

cinderella said...

Σας αγαπάμε πολύ. Πολύ όμως...
και όλα θα πανε καλά γιατί έτσι πρέπει...

Ιφιγένεια said...

Εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου , τα πραγματα να πανε καλύτερα κι απο καλά !!! Με όλη τη δυναμη της ψυχής μου και όλη τη θετική ενεργεια του σύμπαντος είμαι δίπλα σας !!!

Ολα θα πάνε μια χαρά Ναυτίλε ! Είμαι σίγουρη !!!

Meli said...

Αγαπημένοι μας,
σας ευχόμαστε τα καλύτερα για το Λυδιάκι Σας!
Αγωνιούμε μαζί Σας και Σας στέλνουμε όλη μας τη θετική σκέψη.

ATHENA said...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ! ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ!

(ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?! ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΟΧΙ! ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΚΑΛΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ!)

ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ AYΡΙΟ.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Anonymous said...

Λοιπόν αγαπητέ μου Ναυτίλε θα σε αντιγράψω. Θα σου πω: «Ποια λόγια να βρω να περιγράψω τι συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά μου» όταν νιώθω ότι έχεις λυγίσει; Ότι σου τελείωσε το «γλυκό του κουταλιού» που μας κερνούσες με πίστη, αισιοδοξία και απαντοχή; Ότι οδηγείς και η σκέψη σου τρέχει αλλού; Ότι κάποιοι έκριναν πως χρειάζεσαι χάπια για να βοηθήσουν «την σύνεση και την οργάνωση της ψυχής σου». Δεν τα αντιγράφω για να σε στεναχωρήσω. Γράφω για να σου πω ότι δεν πρέπει να νιώσεις ενοχές που νιώθεις έτσι και που συνειδητοποιείς την κάμψη αυτή. Ότι και οι δυνατοί, ή αυτοί που ένιωθαν ότι ήταν, κάποτε λύγισαν και ότι χρειάστηκαν φάρμακα για να επανέλθουν. Γράφω για να σου πω πως υπάρχουν πολλοί που προσεύχονται για το Λυδιάκι και για τα παιδιά του 6ου ορόφου. Που προσδοκούν καλά νέα στην επόμενη ανάρτηση.

xryc agripnia said...

Εμεις εδω...Θα περιμενουμε.

Anonymous said...

Πόσο σε θαυμάζω...
Μακάρι να πάνε όλα καλά. Όσο καλύτερα γίνεται. Σας σκεφτόμαστε συνεχώς και περιμένουμε νέα. Όποτε μπορείς... Καλή δύναμη!

Με αγάπη από τα Χανιά.

Anonymous said...

o theos mazi sas..
emeis

mporei na mi grafoume toso sixna pia, eneka fortou paidiatrikis alla kathe mera rixnoume ekastoi ena vlefaro sto blog.

Anonymous said...

Καλό κουράγιο,
σας θαυμάζω,
Εύχομαι ότι καλύτερο στο κοριτσάκι σας και σε εσάς!
Όλα να πάνε καλά!

tdjm said...

Καλή επιτυχία ...
Καλή επιτυχία...
Καλή επιτυχία...

Anonymous said...

Έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις και ξέρω...η αναμονή τέτοιων εξετάσεων είναι πολύ δύσκολο μονοπάτι....ξέρω πως είναι να προσπαθείς να κοιμηθείς και στον ύπνο σου να σε κυνηγούν άσχημες και φρικτές εικόνες...ξέρω πως είναι να κοιτάς στα μάτια τον άνθρωπό σου και μέσα σου να σπάει κάθε κομμάτι σου...ξέρω πως είναι να σε παίρνει ο ύπνος με προσευχές...ξέρω πως είναι να βρίσκεσαι μέσα σε μια κάψουλα εγκλωβισμένος και να μην σε νοιάζει τι γίνεται στον κόσμο παρά μόνο ο άνθρωπός σου...ξέρω τι είναι να κόβεις βόλτες στους διαδρόμους των νοσοκομείων και η καρδιά σου να παίζει ταμπούρλο..ξέρω όμως ότι η ελπίδα δεν χάνεται ΠΟΤΕ...και ακόμη ξέρω πως θαύματα ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! Και το ίδιο θα συμβεί και για την κόρη σας!!! ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!! Καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου!
ΕΙΡΗΝΗ

Anonymous said...

ολα θα πανε καλα αγαπημένοι μου!!!
και ο πρωτεας θα ξεκουμπιστει και ο ογκος εχω μεγαλο και καλο προαισθημα θα εχει συρικνωθει και σε λιγο θα παει και αυτος στα τσακιδια....... ολα θα πανε καλα

πιστη δυναμη ψυχραιμια γιατι εφτασες στο τελος ναυτιλε και ζωη μου και σε λιγο ανοιγει αλλη πορτα πιο μεγαλη και πιο ομορφη. αυτη που θα χαρειτε με τη μπουμπουκα μας χωρις αλλα προβληματα και αγχος.

ολα θα πανε καλα!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕΝ... ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...

σας φιλω γλυκα

Κελλυ

Anonymous said...

Πόσο απελπιστικά οικεία μου είναι όσα περιγράφετε... Κουράγιο...

Anonymous said...

μαζί σας! με τις θετικότερες σκέψεις!

KourtGeo said...

Όλα να πάνε κατ'ευχήν!!Καλό κουράγιό και καλή δύναμη...

Cacofonix said...

Ο Θεός να σας βοηθήσει και προπάντων να βοηθήσει το Λυδιάκι...

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Τι να πω, γράφω και σβήνω συνέχεια.
Προσεύχομαι και γω για τη Λυδία, για τα αποτελέσματα της μαγνητικής να είναι όσο γίνεται καλύτερα.

kalamari said...

Δεν ξέρω που στα κομμάτια έχει κρυφτεί ο "καλός θεουλης" και δεν βλέπει...

Anonymous said...

Μέσα απ΄την καρδιά μου εύχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πάνε ΟΛΑ μα ΟΛΑ ΚΑΛΑ και ΘΕΤΙΚΑ αποτελέσματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
Καλή δύναμη που τόσο την χρειάζεστε..

Αθηνά από θεσσαλονίκη

Anonymous said...

Τις ευχές μου για σήμερα.

Η μέρα είναι τόσο όμορφη...φιλιά σε όλα τα μικρά σας και στο Λυδιάκι ιδιαιτέρως.

Στέλλα

Anonymous said...

Ελπίζω και προσεύχομαι για εσάς! Δεν ξέρω τι άλλο να σας ευχηθώ... Σας στέλνω την αγάπη μου.

Ευαγγελία απο Θεσσαλονίκη

Anonymous said...

ευχομαι ολα να πανε καλα.... αν οχι ανελπιστα καλα... τουλαχιστον καλα.... με εκανες να βουρκωσω...σκεπτομενη οτι εκτος απο τον πονο σας κ την αγωνια σας ... πρεπει να πεισετε κ το κοριτσακι σας ... οτι θα πανε ολα καλα... οτι δεν διαφερει σε τιποτα απο τα αλλα παιδακια.... η λυδιουλα θα βγει νικητρια στο τελος... ειμαι σιγουρη γι αυτο... εχει ενα αστερι πανω απο το κεφαλακι της.. ναυτιλε.... λογω του μαυρου κλιματος των ημερων ανεβασε μας μια φωτογραφια της.. με ενα γλυκο χαμογελο της ετσι που να φωτισει τα παντα ....

euaggelia said...

Η αγάπη μου...η προσευχή μου... η ψυχή μου... μαζί σας

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Anonymous said...

Όλα να πάνε καλά, ρε γαμώτο....

Anonymous said...

Οι σκέψεις μας κάθε μέρα κοντά σας με την ευχή να πάνε όλα καλύτερα.

Anonymous said...

Καλή επιτυχία στη μαγνητική της Λυδιούλας. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε τα καλύτερα...

Anonymous said...

Μακαρι να πανε ολα καλα. Η Παναγια και ο Χριστος να βαλουν το χερι τους.

Anonymous said...

Ola na pane kala ola...mesa apo th psuxh mou

Anonymous said...

οι ευχές και οι προσευχές μας μαζί σας... μακάρι όλα να πάνε καλά.

Elias said...

Προσεύχομαι για σας...Μακάρι να δει ο Θεός τα δάκρυά μου για τη Λυδία σας!
Με αγάπη
Ηλίας

Ginger said...

H θετική μου σκέψη είναι δίπλα στην Λυδία...

Anonymous said...

Τι να γράψει τώρα κανείς...

Με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχετε.

Anonymous said...

Πώς είσαστε; Πήγατε;
Ο καιρός πάντως είναι "αίθριος" ελπίζω το ίδιο και η "κατάστασή σας".

Vassiliki said...

Αν η αγάπη των γύρω βοηθάει, τότε όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Γιατί την αγάπη όλων μας την έχετε κερδίσει. Ένα γλυκό φιλάκι στη Λυδία και μια αγκαλιά για σένα.

Anonymous said...

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΛΥΔΙΑΚΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ.ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!

Anonymous said...

Σας σκέφτομαι καθημερινά και προσεύχομαι. Είμαι σίγουρη ότι το μικρό Λυδιάκι θα τα πάει καλά. Αντιμετοπίζω παρόμοιες δυσκολίες από μικρό κοριτσάκι. Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας σχεδόν προς το τέλος και είμαι από Κύπρο. Τώρα είμαι 23 ετών και η κατάσταση μου πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι γιατροί όλου του κόσμου λένε ότι η κατάσταση μου είναι πρωτοφανείς. Τέλος πάντων να μήν σας ζαλίζω με τα δικά μου, το παλεύω και εγώ μεχρι τελικής πτώσης. Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.

SkyWatcher said...

Το σίγουρο είναι ότι δεν είσαστε μόνοι.
Δεν σταματάμε να προσευχόμαστε.
Και περιμένουμε...

Sophey-Franny said...

Εγω θα δωσω ενα φιλακι στο μπαμπα αυτη τη φορα. . . Δεν ξερω γτ στα κομματια συμβαινουν ολα αυτα. . . Αλλα σε καποιους θα συμβουν και μερικες φορες αυτος ο "απιθανος" καποιος εισαι συ. . . Καπου ειχα ξαναγραψει για την κοπελα με τον σπορο που εψαχνε να φυτεψει στο σπιτι που δεν ειχε γνωρισει πονο και δεν εβρισκε ενα τετοιο σπιτι. . . Δεν ξερω τι να πω γτ καμια λεξη δεν εχει σημασια. . . Ενα φιλακι για το μπαμπα λοιπον [κι ενα για τη μαμα]. . .

Anonymous said...

Σας αγαπάμε και δεν σας ξεχνάμε ποτέ, έστω κι αν βρισκόμαστε πια τόσο μακριά από την πατρίδα. Οι ευχές κι οι προσευχές μας σας συνοδεύουν πάντα. Η Παναγιά μαζί σας.
Παναγιώτα και μαμά Νικολέττα

Anonymous said...

Η αγάπη μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί σας.
Ελπίζω η εξέταση να έδειξε τα καλύτερα.

Φιλη απο Κυπρο said...

Όλες μας οι ευχές και προσευχές μαζί σας. Σας σκεφτόμαστε…..

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Λόγια φτωχά...
πώς να περιγράψουν όλα αυτά που νοιώθω...
Μια λέξη μόνο μπρεί να περιέχει την ουσία των συναισθημάτων.
ΑΓΑΠΗ
Για όλους σας μα κυρίως για την Λυδία.
Τώρα πια θα υπάρχουν αποτελέσματα.
Όποια κι αν είναι δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα.
Μαζί σας με την αγάπη μου.

Anonymous said...

Εύχομαι πραγματικά όλα να πήγαν πολύ, πολύ καλά.

Magda said...

Δεν μπορώ να κρατώ άλλο την ανάσα μου!!!
Απο προχθές ήθελα να γράψω μα δεν έβγαινε. Μου είχε κοπεί η αναπνοή απο την αγωνία....!!
Μα με μαλώνω συνεχώς.. Γιατί τόση αγωνία;; Αφού πιστεύω ειλικρινά ότι όλα θα πάνε άριστα στο τέλος, γιατί τόση αγωνία;;;
Ο "καλός θεούλης" δεν έχει κρυφτεί πουθενά. Είναι δίπλα μας, μαζί μας. Είναι φανερό... από το κουράγιο με το οποίο φορτώνει κάθε λίγο την ψυχή μας... από την δύναμη της Λυδίας μας... από την τόση θέρμη που καίει τόσες ψυχές σε κάθε προσευχή τους για Εκείνη, για τον Ναυτίλο, για την οικογένεια..για τους ήρωες του έκτου... για σένα ψυχούλα απο την Κύπρο..
Όλα θα πάνε κατ' ευχήν!! θα το δείτε!!
Και δεν θα ξεχάσουμε μετά...
Τώρα που οι ψυχές μας εκπαιδεύτηκαν τόσο στην προσευχή ας μην την στερήσουμε από όποιον την χρειάζεται!!!

ΑΓΑΠΗ για όλους

Μ.Θ

elpi said...

Μην μας κρατας σε αγωνια...τι εγινε;

Anonymous said...

???????
Πάω να πάρω την μεγάλη από το σχολείο ελπίζω όταν επιστρέψω να έχεις αναρτήσει τα καλά νέα....
Την αγάπη μας σε όλη την οικογένεια.
Φιλιά Χαρούλα

Ioulita said...

Σας γνώρισα σήμερα, τυχαία, ψάχνοντας ένα ποίημα. Από το "παιδί με το γρατσουνισμένο γόνατο, χαϊμαλί τρελό, σαγόνι πεισματάρικο" βρέθηκα στην οικογένειά σας... Κάτι μου λέει μέσα μου ότι η Λυδία σας είναι πολύ δυνατή και πεισματάρα. Αν μπορεί η παρουσία μου εδώ να σας δώσει έστω και λίγη δύναμη, θα είναι ό,τι λιγότερο μπορώ να κάνω. Δεν βρίσκω λόγια να σας πω, μόνο ότι με έναν περίεργο τρόπο είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον....Εύχομαι να γίνει ο,τι καλύτερο...!