Monday, May 07, 2007

Νέα Εποχή!

Εντάξει, αποφάσισα ότι η προσπάθεια που είχα ξεκινήσει δεν πρέπει να πάει χαμένη. Τo γυρίζω λοιπόν στα Ελληνικά για να μπορώ να γράφω πιο γρήγορα, αλλά και για να μπορούν να διαβάζουν και φίλοι και γνωστοί που ενδιαφέρονται.

Τα λέμε!

Ο μπαμπάς της

7 comments:

Anonymous said...

Ευχές, ευχές, πολλές ευχές

nikolas said...

AGAPITI M LYDIA KAI MPAMPA TIS LYDIAS SAS EYXOMAI OLOPSIXA NA PANE OLO KALA KAI NA VGITE NIKITES (POU PHA VGITE EIMAI SIGOUROS) SIMERA EMATHA TO PROVLIMA SAS APO MIA FILI KAI TO SKEYTOMAI SINEXIA. PRAGMATIKA ELPIZO NA PANE OLA KALA GT SAS A3IZEI. EIMASTE MAZI SAS KAI PERIMENOUME ME ANIPOMONISIA TA KALA NEA ME POLU AGAPI APO TIN KIPRO.
NIKOLAS

Anonymous said...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ(ΓΙΝΕΤΑΙ?). Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ

nautilus said...

zoe ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Ναι, σκοπεύουμε να ομορφύνουμε κι άλλο, αν δεν σας πειράζει :-)

Anonymous said...

Λυδία μου!

Ματάκια μου, μόλις διάβασα το μπλογκ σου!!!
Θέλω τόσα πολλά να σου πω, κι όμως έχω κλείσει ένα δεκάλεπτο κοιτάζοντας την οθόνη του υπολογιστή μου, γιατί δεν ξέρω πως να ξεκινήσω!!!

Εύχομαι καρδούλα μου (προσεύχομαι, σε όποιον και ότι μπορεί να με ακούσει) να πάνε όλα καλά! Έχω μια αισιοδοξία όμως πως όλα θα πάνε τελικά καλά... Και αυτό γιατί είσαι ένα τόσο μικροσκοπικό πλασματάκι με τόση δύναμη μέσα σου, που μπορείς να γοητεύσεις και να νικήσεις τους πάντες... καλούς και κακούς!!!

Είσαι τυχερή γιατί έχεις δύο υπέροχους γονείς, που σε αγαπάνε όσο οτιδήποτε στον κόσμο!!!
Και εύχομαι το αντάλλαγμα για την αγάπη τους, να το εξαργυρώσεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο...

Με ναζάκια την πρώτη μέρα του σχολείου, που δε θα θες να πας, και ίσως να φοβάσαι και λίγο, αλλά όταν γνωρίσεις τους συμμαθητές σου, θα περνάς τόσο όμορφα...!!!(ίσως καμιά φορά να ξεχνάς να δίνεις φιλί και στη μαμά και το μπαμπά, αφού θα βιάζεσαι να πας να παίξεις...)

Με το όμορφο και γλυκό σου πείσμα, όταν θα θες να πας εκείνη την ημερήσια στο γυμνάσιο, και όταν σου φέρνουν αντίρρηση, θα μπορείς με ένα γλυκό φιλί να τους τουμπάρεις, και τελικά να σε αφήνουν...

Με ένα ξεχωριστό βλέμμα, από τα βοτσαλένια ματάκια σου, -όταν θα δώσεις εξετάσεις και θα πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου για να ζήσεις-, απλά... για παρηγοριά που θα βλέπει ο μπαμπάς και η μαμά το κοριτσάκι τους να έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα - και ας εξακολουθείς να είσαι ακόμα ένα μωράκι γι' αυτούς...

Με πελώρια χαμόγελα, όταν θα γυρίζεις νωρίτερα από τις σπουδές σου και θα τους εκπλήσεις ευχάριστα και θα σε ρωτάνε κάθε 5 λεπτά "Θες κάτι αν φας;" ...

Με μικρές βόλτες στην παιδική χαρά, με το μπαμπά, που θα σου διηγείται το πόσο έλαμπες όταν έκανες κούνια, και θα τον βάζεις να σου πει ξανά και ξανά την ίδια ιστορία...

Με κάποια ξενύχτια με τη μαμά, που θα της εκμυστηρεύεσαι κάποιον έρωτα σου, και θα την βάζεις να το πει αυτή στο μπαμπά με τρόπο (ε, μπαμπάς είναι... κι είπαμε - θα είσαι πάντα το μωράκι τους)

Με την ελπίδα πως θα είσαι τόσο μα τόσο ευτυχισμένη, γιατί σου αξίζει...
Και θα το καταλάβεις όταν φέρεις κι εσύ στον κόσμο το δικό σου μωράκι (τη μικρή ζωούλα ή το μικρό Γιωργάκη), και θα το χαζεύεις με τα βοτσαλένια ματάκια σου - ναι, θα έχουν παραμείνει ίδια - , και οι μαμά και ο μπαμπάς, θα σε καμαρώνουν και θα σε χαζεύουν καθώς τα ματάκια σου θα λαμπιρίζουν από ευτυχία... και δε θα μπορούν να πιστέψουν για πότε το μωράκι τους μεγάλωσε...!!!

Συνέχισε να χαμογελάς Λυδία μου... Συνέχισε και θα έχεις τη δύναμη να νικήσεις τα πάντα...
Η ευχή μου, οι εύχές μου... η προσευχές μου, θα είναι για να είσαι πάντα χαμογελάστή... Και το πάντα να είναι πάααααρα πάαααααρα πολλά χρόνια ακόμα...

ΥΓ(Μην ξεχνάς να χαμογελάς στο μπαμπά και στη μαμά... σε υπεραγαπούν... αν και είμαι σίγουρος πως το έχεις ψιλιαστεί και τους τουμπάρεις ήδη με τα ναζάκια σου...)

ΥΓ2( Ήθελα τόσο να σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι όμορφο... έψαξα, αλλά δε βρήκα κάποιο mail να το στείλω... Λέγεται "Το τραγούδι του Χελιδονιού"...)

APSOY said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Συγγνώμη αν μακρυγόρησα...
Δεν το κατάλαβα ότι βγήκε τόσο μεγάλο το σχόλιο...

Σου στέλνω και τους στίχους του τραγουδιού που -δυστυχώς- δεν ξέρω πως αλλιώς να στέιλω...

"Το τραγούδι του Χελιδονιού"
Χάρις Αλεξίου
(μουσική/στίχοι: Χάρις Αλεξίου)

Έλα εδώ κοντά, να σου δώσω ένα φιλάκι
Έλα μη μου κλαις, άσπρο μου χελιδονάκι

Ο Θεός να μας φιλάει
από μάτι που κοιτάει πονηρά
Ο Θεός να μας σκεπάζει
όταν η ψυχή τρομάζει την χαρά
Πες μου, τι σε πολεμάει

Γέλασε ξανά, κρυσταλλένιο μου αγγελούδι
Η άνοιξη να 'ρθει, να φωτίσει το τραγούδι

Μέλισσες και πεταλούδες
να στολίζουν τις φτερούγες που φοράς
και τα σύννεφα ν' ανοίξουν
τον Θεούλη να σου δείξουν, να μιλάς
Να σταθώ κι εγώ στο πλάι

Με τραγούδια και ζαφείρια
θα σου κάνω τα χατίρια
Μην πονάς, θα σου στείλω εγώ δελφίνια
απ' την Πάφο ως την Κερύνεια να γυρνάς
Όλες του νησιού τις χάρες να φοράς
χελιδόνι, τη ζωή να τραγουδάς

Γέλασε ξανά...

Αλήθεια προσεύχομαι...
Και αλήθεια, είμαι αισιόδοξος!!!
Είσαι γεννημένη νικήτρια!!!
φιλάκια Λυδία μου
(και μαμά και μπαμπά της Λυδίας...)!