Tuesday, October 16, 2007

Περί ακτινοβολίας συζήτηση

Σήμερα είχαμε συνάντηση με την ακτινοθεραπεύτρια όπως είχα γράψει στο προηγούμενο post.

Ευγενική, μας δέχτηκε χωρίς να χρειαστεί ραντεβού και αναμονές, αναλυτική και χωρίς βιασύνες και δεν πληρώσαμε δραχμή. Πανεπιστημιακή μονάδα, με σημαντική εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα.

Υποστηρίζει ότι η ολική ακτινοβολία, εγκεφάλου και σπανδυλικής στήλης είναι η καλύτερη γιατί εάν ακτινοβολήσουμε μόνο το σημείο του όγκου (όπως θα θέλαμε εμείς), παραμένει η πιθανότητα διασποράς στην σπονδυλική στήλη, όπου κάθε όγκος σημαίνει σοβαρά νευρολογικά/κινητικά προβλήματα προς το "τέλος". Όμως εάν ακτινοβοληθεί η ΣΣ θα έχουμε παρενέργειες άμεσες αλλά και μακροχρόνιες.

Στην αρχή μας έλεγε ότι οι παρενέργειες δεν είναι τόσο σοβαρές και ότι και στο νοητικό κομμάτι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα κ.λπ. Όσο πέρναγε η ώρα και προχωρούσε η κουβέντα και καταλάβαινε ότι εμείς το έχουμε ψάξει το θέμα και ότι ξέρουμε τι εξέλιξη μπορεί να έχουμε και τι σημαίνει ακτινοβολία και τοξικότητα και δευτερογενείς όγκοι κ.λπ. και όταν της είπαμε και τις λεπτομέρειες της ιστολογικής, άρχισε να μας λέει για το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και να κοιτάξουμε και την τοπική ακτινοβολία και να της στείλουμε και τις δεύτερες γνώμες από ΗΠΑ και τι "βουνό" που είναι η περίπτωση...

Ήταν πολύ ειλικρινής τελικά και μας είπε ότι εάν θέλουμε τοπική μπορεί να το κάνει. Μας καθησύχασε και ως προς το πώς θα καταφέρει η μικρή να κάτσει φρόνιμη στο μηχάνημα και να μην κουνιέται. Περίπου τριάντα συνεδρίες πρέπει να γίνουν.

Τώρα περιμένουμε να γίνει (μάλλον την επόμενη εβδομάδα) ο έλεγχος της ΣΣ για σκόρπια καρκινικά κύτταρα, μια κρίσιμη εξέταση στη φάση αυτή.

Εντωμεταξύ κοιτάζοντας πάλι την ιστολογική (πόσες φορές την έχω διαβάσει και κάθε φορά καταλαβαίνω και κάτι περισσότερο) είδα τον δείκτη MIB (δείκτης της μιτωτικής δραστηριότητας των κυττάρων) να είναι 15 σε ορισμένα σημεία. Σε άρθρα είχα διαβάσει ότι όγκος με πάνω από 4 ΜΙΒ θεωρείται φουλ κακοήθης. Να πάρει... Είναι και αυτό το παλιογονίδιο το p-53 που κι αυτό είχε βρεθεί πειραγμένο στην ιστολογική...Να ξαναπάρει.

Για άλλη μια φορά καταλαβαίνω ότι η πιτσιρίκα πρέπει να έχει πολλά κουράγια και πολλούς αγίους για να τα έχει βάλει με όλα τα αυτά τα "κακοήθη" και να έχει αντέξει μέχρι τώρα...

Γι'αυτό τίποτε από τα παραπάνω δεν θα με πτοήσει! Πάω τώρα για τους γνωστούς πανηγυρισμούς (που λέγαμε) για το τέλος μιας ακόμα ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗΣ μέρας!

39 comments:

Anonymous said...

Ναυτίλε μου.
ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...
ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ...
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ...
ΓΩΓΩ.

Giorgio said...

Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο.Άπειρα μπράβο σε σας και πάνω από όλα στη Λυδία...
Όλα θα πάνε καλά!!!

oneirosineparmenh said...

navtile sigxorese me pou ta logia einai liga kai ftoxa...an mporousa na mazepso thn agaph mou kai to thavmasmo mou gia sas kai th lidioula se ena toixo pou na sas kalipsei apo oles tis kakotopies, o toixos tha htan aprospelastos. exete kathe evxh apo mena na ginei kala to koritsaki sas, kai mia iposxesh oti otan mia mera tha teleioso tis spoudes mou kai tha doulepso se nosokomeio tha palepso gia thn lidia kai thn kathe lidia...kante mia peloria agalia to ti lidioula avrio kai apo mena :)

cinderella said...

Μπαμπά ναυτίλε, κουράγιο και φιλιά στη μικρή μας. Το βασικότερο που καταλαβαίνω είναι οτι έχετε ξεπεράσει προ πολλού το στάδιο της άγνοιας και αυτό σας βοηθάει να κινείστε πιο οργανωμένα και σίγουρα εναντίον του εχθρού!
Φιλιά στο μικρό αστέρι!

Anonymous said...

Είμαι σίγουρη πως έχετε στο πλευρό σας όλους τους Αγίους,την Παναγία μας και τον Θεό και πως θα την νικήσουμε την ασθένεια.Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή και για την Λυδία μας και για όλα τα παιδιά του κόσμου που υποφέρουν.Να είστε αισιόδοξοι και να έχετε πίστη και ο Θεός θα κάνει το θαύμα του.Σας σκέφτομαι κάθε μέρα και παρακολουθώ τα νέα σας.Φιλιά και στους πέντε και εύχομαι ο Θεός να σας στείλει καλύτερες μέρες...ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΧΑΡΑ.

Anonymous said...

Ο Θεός να παίρνει απο μας δύναμη κ να την δίνει σε εσάς.Οτι και να πώ είναι λίγο.Θέλω μέσα απο την ψυχή μου να γίνει η Λυδία καλά.Κουράγιο και Πίστη.
Γιώτα - θεσσαλονίκη

Anonymous said...

Καλημέρα!

Διαβάζω εδώ και ένα μήνα για τη Λυδία, τυχαία από το blog του Άγγελου και πραγματικά έχω συγκλονιστεί! Δεν το χωράει ο νους μου, ότι ένα τόσο γλυκό και μικρό πλασματάκι, που δεν έχει φταίξει σε τίποτα, υποφέρει τόσο πολύ!
Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο και αρκετούς συγγενείς και γνωστούς. Είμαι και εγώ μητέρα ενός τρίχρωνου παιδιού και η περίπτωση της Λυδίας με πονάει λες και είναι δικό μου παιδί.
Δεν πιστεύω στο Θεό, γιατί αν υπήρχε, δεν θα ήταν τόσο άδικος και σκληρός.
Πιστεύω όμως στην Ελπίδα και στη Δύναμη της Θέλησης. Η αγάπη η δική σας και όλου αυτού του κόσμου που ενδιαφέρεται για τη Λυδία, είναι η Δύναμη να γίνει η Λυδία Καλά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή όπως αξίζει σε όλα αυτά τα μικρά αθώα αγγελούδια που έρχονται στον κόσμο.
"Όταν πραγματικά θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις" όπως λέει και ο Paulo Cohelo.
Έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη μέσα μας από όση νομίζουμε. Αν το πιστέψετε, θα κάνετε τα Ονειρα σας Πραγματικότητα!
Από τότε που εφαρμόζω στη ζωή μου να ευελπιστώ για το καλύτερο και να είμαι αισιόδοξη, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, όλα μου πάνε καλά. Σαν μια μαγική δύναμη, που άλλη τη λένε θεϊκή και άλλη τύχη.
Εσείς με τη Αγάπη, τη Θέληση σας, την Ελπίδα και την Πίστη ότι η Λυδία θα γίνει καλά και το Κουράγιο που σας δίνει όλος αυτός ο κόσμος που μαθαίνει για τη Λυδία και Εύχεται μαζί σας να πάνε όλα καλά, θα την Σώσουν!
Πάντα υπάρχει Ελπίδα, ακόμα και σε αυτή την ανίατη αρρώστια. Ξέρω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που σώθηκαν σαν από "θαύμα", όπως ο αδερφός μου που στα 16 του παρουσίασε μια μορφή καρκίνου αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και τώρα στα 25 του είναι καλά.
Με σύμμαχο την πολύτιμη βοήθεια όλων αυτών των Γιατρών και την Πρόοδο της επιστήμης στην καταπολέμηση του καρκίνου, Ολα Θα Πάνε Καλά!
Αρκεί να Ελπίζεται! Και όταν υπάρχουν στιγμές που όλο αυτό το βάρος που έχετε σας καταβάλλει, δείτε τα σχόλια όλων αυτών και πάρτε Κουράγιο και Δύναμη!
Να ξέρετε, ότι δεν είστε μόνοι σας. Με το blog σας αυτό, έχετε καταφέρει να βρείτε πολλούς σύμμαχους στον αγώνα σας και η Θέληση Ολων μας να γίνει η Λυδία γρήγορα καλά, θα είναι η Κινητήρια Δύναμη που θα Νικήσει και θα χαρίσει τη Ζωή στη Λυδία!

Καλή Δύναμη και Ολα Θα Πάνε Καλά, γιατί Ολοι μας το Ευχόμαστε και το Ελπίζουμε!

Anonymous said...

Ο εχθρός βάζει όλα τα όπλα του, αλλά καμμία Πόλη δεν πήρε ακόμη και αυτό είναι ελπιδοφόρο για το κοριτσάκι μας.
Όλοι μαζί κρατάμε το χέρι σας μπαμπά Ναυτίλε και εσείς της Λυδίας σχηματίζοντας ένα δυνατό σκοινί αγάπης και υπομονής για να κρατιέται μαζί μας και να πολεμάει στον καθημερινό της αγώνα.
Κάθε στιγμή που είναι μαζί σας, κάθε μέρα που ξυπνάει το πρωί και μια μεγάλη Ευτυχία.
Όλοι μαζί σου στους καθημερινούς πανηγυρισμούς, να το ξέρεις. Εκεί είναι η σκέψη μας, πάνω από το κρεβατάκι της κάθε πρωί για να ανατείλει ο ήλιος μαζί της.

run Stella, run said...

ο χρονος ειναι με το μερος σας, εχετε περασει ηδη τοσα πολλα με τη γλυκυτατη λυδια !
ολη η σκεψη μου μαζι σας.

butterfly said...

H epimonh sas, oi gnwseis sas, h agaph gia th lydia, mazi me ikanous kai eyaisthitous giatrous einai shmantika opla gia o,ti kai an ginei.

Kalous panhgyrismous :) kai thn kalhmera mou. Egw pantws eida shmera poly omorfous kyknous sto dromo gia to ergasthrio!

alfie said...

Η Λυδία ειναι πραγματικά τιγρία! Εχει απιστευτη δύναμη και είναι ολοφάνερο ότι την κληρονόμησε από εσάς. Καλή συνέχεια με τις εξετάσεις σας και να περνάτε συνέχεια όμορφες στιγμές όπως αυτές που μας περιγράψατε το Σαββατοκύριακο. Πολλά ζουμερά φιλάκια στο Λυδιάκι.
χχχχχχ

Maria Mikro Analogo said...

Η Λυδία έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι έχει τις απίστευτες αντοχές. Μη σας φοβίζει τίποτα. Να γιορτάζετε την κάθε "συνηθισμένη" μέρα σας για να παίρνετε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη :-)

andreas vlachos said...

Symmetexw ki egw stou panhgyrismous sas me mia kathysterhsh logw diaforas wras! Kouragio kai filia se olh thn oikogeneia!

Anonymous said...

"Έπεσα" τυχαία πάνω στο blog σας χτες και απο τότε δε μπορώ να σας βγάλω απο το μυαλό μου.

Η Λυδία σας είναι υπέροχη όπως και όλη σας η οικογένεια.

Καλή δύναμη σε όλους σας.

Anonymous said...

η μικρή πριγκηπησα γιατι ετσι θα αποκαλλω απο δω και περα το κοριτσι μας τη λυδια μας... εχει ολη την Ελλαδα στο πλευρο της να την γλυκοφιλαει να της χαμογελαει και να τις δινει ευχες και προσευχες.... ειναι δυνατον μπαμπα ναυτιλε να μην επιτυχει το κοριτσι μας?????????????????

η λυδια ειναι καταδικασμενη να επιτυχει γιατι ολοι εμεις την αγαπαμε και τη θελουμε γρηγορα κοντα μας να μας ανταμιψει και να μας δωσει πισω ενα ενα τα φιλακια που της στελνουμε!!!!!!!!

ολα θα πανε καλα! το νιωθω ειμαι σιγουρη. δεν υπαρχει αλλος δρομος για την πριγκηπησσα!

φιλησε τη μου!

κελλυ

Dreamgirl said...

Εύχομαι τα αποτελέσματα τον εξετάσεων να είναι τα καλύτερα!
Πολλά φιλιά σε όλους!!!

holyme said...

Καλά αποτελέσματα και να είστε καλά!Η σκέψη μου και η προσευχή μου στο μικρό σας και σε σας:-)

joanna said...

Η σκέψη μου μαζί σας με τις καλύτερες
ευχές μου.πολλά φιλιά στην πριγκιπέσσα μας

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Καλό βράδυ από όλους μας για όλους σας...

glam said...

το ποιό βαθύ σκοτάδι ειναι λίγο πρίν το ξημέρωμα;
μακάρι!!

Anonymous said...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και οι πανηγυρισμοί της κάθε μέρας σας να είναι ατελείωτοι!
Πολλά φιλιά στο μικρό θησαυρό σας!

Λυγερή Βασιλείου said...

Είμαι πάρα πολύ λίγη για να σου δώσω κάτι από μένα.
Ο λόγος μου είναι πάμπτωχος για να σου τον απευθύνω.
Η ματιά μου δεν αντέχει τη λάμψη σου για να σε κυττάξω.
Μόνο την καρδιά μου μπορώ να ακουμπήσω δίπλα στην δική σου και κείνη θα ακούσει τους κτύπους της.
Σ' αγαπώ

Anonymous said...

Πολλες οι ψυχές που ειναι μαζί σας.
Πάρτε την "αύρα" μας και κάντε την δύναμη.

VassilisK said...

Όσες φορές και να διαβάζω το μπλογκ σας, Μπαμπά της, δε μπορώ να μη σκεφτώ πόσο άτυχα είναι όλα αυτά τα παιδάκια που δεν έχουν γονείς σαν και εσάς...
Πόσο λίγος αισθάνομαι μπροστά σου Ναυτίλε. Μακάρι αν γίνω και γω μπαμπάς, να καταφέρω να σε φτάσω έστω και λίγο!
Πολλά φιλιά στη κουκλάρα μας. Και αν ρωτήσει "γιατί" πες της γιατί το αξίζει!!!

iLiAs said...

..έχει απίστευτες αντοχές το κουκλάκι!
θα τα καταφέρει!

Anonymous said...

δεν ξερω πως αντεχει τουτο το τιγρακι τοσα πολλα.... το σιγουρο ειναι παντως πως ειστε το ιδιο τυχεροι μ' εκεινη... αυτο το μουτρακι ηρθε για να γνωρισει τον κοσμο μας για οσο κι αν κρατησει αυτο! δινετε και παιρνετε τοση αγαπη! παρτε δυναμη απο τη Λυδια και σκεφτειτε με γνωμονα εκεινη και την καλυτερη δυνατη ποιοτητα ζωης που θα εχει....

φιλια--χρυσαλλιδα

Equilibrium said...

Το θαύμα ήδη συντελείται, εδώ και καιρό, το νιώθετε έτσι? Και η θαυματοποιος είναι το τιγρακι σας. Ας ζήσουμε το θαυμα αυτό όλοι μας με τη δικιά σας σεμνότητα. Τίποτε άλλο...

Μοιράιδα said...

Ναυτιλε μου ενα γλυκο φιλι στην μικρη και εναχαμογελο ειναιη δυναμη που θελει
αποεμενα λοιπον οσα πιο πολλα φιλια καιχαμογελα!
ειστε ηδη νικητες

ang3lian said...

Γονεις της Λυδίας,
δεν εχω παιδι ακομη, αλλα το τράβηγμα στο στομάχι μου, σήμερα, που πρώτη φορά διάβασα όλο το blog, νομίζω ότι με κάνει να πλησια΄ζω έστω και λίγο την αγωνία σας. Σε όλα τα πράγματα χρειάζεται θετική σκέψη, όσο άσχημοι κι αν είναι οι οιωνοί. Και μόνο που κάθεσαι και ανοιγεις τον υπολογιστή και γράφεις όλα αυτά που είναι απείρως δύσκολο να ακούς και να παραδεχτεις για το παιδί σου, σημαίνει ότι είσαι στον αγώνα.
Καλή δύναμη
Αγγελική

kwstask said...

Καλησπερα Πατερα Ναυτιλε,μαμα zoe,Λυδιουλα και λοιπη οικογενεια.Θελω να πιστευω πως ολα θα πανε καλα και πρεπει,η μαλλον επιβαλλετε να πανε ολα καλα!Οι καλυτερες ευχες μου αλλα και εγω-παντα,μα παντα-στο πλευρο σας.... ΥΣΤ:θα σας στειλω ενα e-mail.

a.c. said...

Παληκάρι η Λυδία,
η δικιά μας Λυδία.

Να ξέρετε ότι μπορεί να μην την έχουμε δει από κοντά, αλλά πάντα την σκεφτόμαστε και ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό για την ίδια και για τους γονείς της.

Anonymous said...

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΩΑ ΑΥΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ,ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΥΝΑΜΗ!
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

Anonymous said...

ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ,ΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ!
ΛΥΔΙΑΚΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ,ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ,Η ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΖΩΗ!

Anonymous said...

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΩΛΟΑΡΩΣΤΙΑ!
ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΔΙΑ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!
ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΚΑΤΟΚΑΡΚΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ Η ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΩΛΟΑΡΩΣΤΙΑ!!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

Anonymous said...

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

ΛΥΔΙΑ!!!!

VENCEREMOS

Anonymous said...

Εύχομαι να είστε όλοι καλά...Λόγο βροχής φαντάζομαι πως μείνατε μέσα,θα είδατε πολλά παιδικά και θα είσασταν και οι πέντε πάνω στο κρεβάτι χαρούμενοι και αγκαλιασμένοι.Έτσι εγώ σας φαντάζομαι και σας ζηλεύω.Να περνάτε καλά και να μαθαίνετε όλο πιο πολλά το Λυδιάκι,να παίξετε πολλά παιχνίδια,για να είναι χαρούμενα τα παιδάκια σας και εσείς.Σας φιλώ και τους πέντε και σας σκέφτομαι...
ΧΑΡΑ.

lemon said...

Μακάρι η σκέψη μας να μπορούσε να βοηθήσει, έστω και λίγο, τη μικρή να γίνει καλύτερα, κι εσάς να σας ελαφρύνει απο το βάρος...
Να είστε καλά, εύχομαι.

freedom for my soul said...

Ναυτιλε, Ζωη, γλυκιά μου Λυδία και γλυκα της αδερφάκια,

Δεν ξέρω απο που να αρχίσω, δεν ξέρω ποιές λέξεις μπορούν να εκφράσουν ειλικρινά όσα νιώθω....είστε όλοι σας υπέροχοι άνθρωποι, οπλισμένοι με μια δύναμη ψυχής μοναδική.... συγχωρέστε με που τα λόγια είναι λίγα .....ολα τους φαίνονται φτωχά...

μια αγκαλιά, μια μεγάλη απέραντη αγκαλιά στέλνω σε όλους σας, όση αγάπη κι όση θετική ενέργεια έχω....

Καλή δύναμη και υπομονή....ο θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο κι όλα εύχομαι να πάνε καλά, σε όποια απόφαση κι αν καταλήξετε....

tessy!!! said...

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΛΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΟΥΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΡΑΒΔΑΚΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ...
Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
ΥΠΟΜΟΝΗ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..