Tuesday, December 11, 2007

Κι άλλα λογάκια, ξένα!

Μια από τις βασικές μας στεναχώριες από την αρχή της περιπέτειας της Λυδίας ήταν το πώς θα αναπτυχθεί η ομιλία της, μια και τα σχετικά κέντρα από το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου λείπουν. Μέχρι πριν από ένα περίπου χρόνο το άγχος συνεχιζόταν αμείωτο μιας και έδειχνε σημεία προόδου αλλά πολύ λίγα. Εδώ και ένα χρόνο που τελείωσαν οι χημειοθεραπείες, και στον τομέα αυτό η ανάπτυξή της είναι εκρηκτική!

Τα βράδυα που την παίρνουμε στο κρεβάτι να την κοιμίσουμε, αφού κάνει διάφορες τούμπες και μας κάνει και την ανακεφαίωση της ημέρας, είμαστε πλέον βέβαιοι ότι θα μας κάνει την χάρη να αποκοιμηθεί όταν σκάει φιλάκι στην μαμά και της λέει "γλυκούλι! αγαπώ!". Μετά μαζεύουμε την μαμά από το σεντόνι με την σπάτουλα σαν λυωμένη σοκολάτα.

Τέλος πάντων, από χτες προστέθηκε στο καληνύχτισμα και το πιο γλυκό gute Nacht που έχετε ακούσει, που το ξεσηκώσαμε - από πού αλλού - από επεισόδιο Lola & Charlie στα γερμανικά!

Μαμά Της, πότε είπαμε ξεκινάει το κορίτσι εντατικά ιδιαίτερα στα γερμανικά; (Επίσης για να το γνωρίζουν και οι υποψήφιοι, ξέρουμε να μετράμε άψογα μέχρι το επτά!)

43 comments:

Anonymous said...

Ευτυχισμένε μπαμπά, δεν θα την προλαβαίνεις στις κουβέντες ειδικά όταν θα σου ζητάει χατίρια. Ευτυχούμε και εμείς σήμερα που σας αγαπάμε με τα σημαντικά νέα που μας μετέφερες.
Πάντως το πατέ ελιάς και το ψωμάκι μια χαρά το ζήταγε όταν την είχα αγκαλιά.
Σας αγαπώ πολύ όλους σας, γονείς και πιτσιρίκια και εύχομαι τις πιό όμορφες γιορτές της ζωής σας να κάνετε φέτος.
Λυδία

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΕ .ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ
ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΒΑΓΓΟ (Η ΑΛΕΞΑΝΡΑ ΑΠΟ ΝΑ ΝΗΠΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ)
ΚΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ
ΛΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΓΚΡ ΓΚΡ ΓΚΡ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΕΤΕΒΑΙΝΩ
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ.ΑΦΟΥ ΤΗ ΔΕΙ
ΜΕ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΞΑΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.(ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ)
ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΒΟΥΡΛΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ,ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΕΔΩ.ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ !!!!

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ!!!
ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΤΑ!!!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ
!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΕΑ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΚΟΝΤΕΣΙΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

nautilus said...

Μαμά Μαρίνα, όπα, να διορθώσω μια ασάφεια: μέχρι το επτά στα ελληνικά, όχι στα γερμανικά. Έτσι όπως το έγραψα...

Παρόλα αυτά και στα ελληνικά αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Κάτσε να ξεκινήσουμε τα εντατικά και θα πούμε πολλά και στα γερμανικά

Τη φωτογραφία τύπωσέ την του παιδιού να γλυτώσεις τα πήγαιν-έλα. Έχεις την έγγραφη άδεια του δημιουργού για ανατύπωση :-)

Λυδία, να 'σαι καλά! Ελπίζουμε να σου ξαναχαϊδέψουμε το χέρι σύντομα...

Βιργινία said...

Λοιπόν λέω να βάλουμε στη λίστα τον ανιψιό μου.Είναι 7 ετών,πολύ της αγκαλιάς και του φιλιού ίσως γιατί έχασε τον μπαμπά του πριν κάποιο καιρό σε ατύχημα και αποζητάει αγάπη ;-)

nautilus said...

βιργινία, δεκτός! και αν μας επιτρέπετε, του στέλνουμε μια αγκαλιά όσο πιο μεγάλη μπορούμε. Δεν θα είναι σαν του μπαμπά του...γμτ...

andreas vlachos said...

Mpravo, mpravo, to kalokairi anypomonw na synodeysw thn trimelh xorwdia se tragoudia!

Anonymous said...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .ΕΜΕΙΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!!!!
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΜΙ Η ΛΥΔΙΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ.
ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ!!ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ,,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ,ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

marilia said...

χιχιχιχιχι! Και είχε αρχίσει να εμφανίζεται μια κατσουφιά στο αριστερό μου μάτι! Μέχρι να μετρήσει η Λυδία μέχρι το εφτά... εξαφανίστηκε! :):):):):):):)

Φιλί και αγκαλιά τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση! :)

Equilibrium said...

Μια χαρά μου τά'πε και μένα όταν παίζαμε μαζί στο Άλσος. Αντε να της μαθουμε Oh Tannenbaum! που 'ναι κι επίκαιρο...

mpoumpoula said...

γιουπι γιουπι γιουπι!
μπράβο στη μικρή μας Λυδία...να μου τη φιλήσετε!
Danke sehr!

moukelis said...

Καλέ μήπως είναι καμιά πριγκήπισσα από Αυστρία μεριά το κορίτσι μας;ΚΑΙ μέχρι το επτά;Η μαμά να μαζευτεί πάραυτα από τα σεντόνια,κάνει το κρεβάτι σοκολατί και το Λυδιάκι θυμώνει.
Στέλνω αγκαλίτσες και πολλά φιλάκια στην πιο γλυκιά,πολύγλωσση πριγκηπισσούλα.

Neraida said...

Η μικρή νεράιδα χτυπά το μαγικό ραβδάκι κι εύχεται:
"κι άλλα να πεί, χίλια λογάκια αγάπης, δύο χιλιάδες αγγαλιές, τρείς χιλιάδες χαμόγελα τουλάχιστον το χρόνο, κάθε χρόνο"!

Πολλά φιλάκια στο γλυκό μουτράκι.

anarxaki said...

Μαμά Της, Μπαμπά Της, ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
Τώρα που βρήκε τον τρόπο για να παρακάμψει αυτή την ασήμαντη λεπτομέρεια (που μας λείπουν εκείνα τα μέρη του εγκεφάλου ντε!), τώρα δεν τη σταματάει τίποτα!
Όχι ότι τη σταματούσε πριν...

Και ξαναρωτάω: Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι πρέπει να τρέξετε, να αγοράσετε μαγνητοφωνάκια και πολλές πολλές κασέτες γιατί δεν θα την προλαβαίνετε!!!!

Κι επειδή ένα παιδί μέχρι τα 5 μπορεί να μάθει να μιλάει μέχρι και 3 γλώσσες ταυτόχρονα, η επόμενη καληνύχτα σε ποια θα είναι; Γαλλικά; Αγγλικά; Μήπως Ισπανικά που μ' αρέσουν κιόλας;

kwstask said...

Kαλημερα πατερα Ναυτιλε και μαμα zoe! Εχτες η Λυδιουλα γιορταζε!Ηταν παγκοσμια μερα του παιδιου!Χρονια της πολλα λοιπον!Ωστε γερμανικα η φρουλαιν Λυδιουλα μας?Καθολου ασχημα πρεπει να πω!Και μεχρι το εφτα ε? Μπραβο της Λυδιουλας!Ειδες Ναυτιλε μου?Και χωρις αυτα κομματακια εγκεφαλου που μας λειπουν τα καταφερνει μια χαρα η Λυδιουλα μας!Δε μασαει,λεμε!

cinderella said...

To μικρό οργιάκι για άλλη μια φορά μας έκλεισε πονηρά το μάτι και μας έβγαλε κοροϊδευτικά τη γλώσσα;; Αφού το παιδί είναι αστέρι! Και να μετρά ξέρει φυσικά, και λεξούλες λέει στα γερμανικά και σε λίγο θα γράψει κίολας και θα μείνουμε να τη χαζεύουμε! :)
Φιλιά στο πανέμορφο ψυχουλίνι!!

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ.ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΕ ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΝ ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ.ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΣΟΥ .
ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΜΑΣ.
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ


ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

tk said...

φίλε μου όποτε διαβάζω τα νέα σου, κλαίω απ' έξω μου και χαμογελάω από μέσα μου! και γίνομαι λίγο πιο δυνατός κάθε φορά... γιατί η δικιά σου δύναμη φτάνει να μας βοηθήσει όλους στις δικές μας μικρές δυσκολίες... να 'σαι καλά φίλε μου... να χαρείς και τα τρία σου αγγελούδια, όσο περισσότερο μπορείς...

Anonymous said...

Eιμαι πολύ χάλια,η κακοκεφια και η θλίψη μου έχει χτυπήσει την πόρτα...μπήκα να δώ τι κάνετε και με τα νέα σας γέλασε το χειλάκι μου...Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε,η Λυδιούλα μας θα κάψει καρδιές και από λέξεις θα μάθει πολλές...Είναι αστέρι το παιδί τι να λέμε...Κι εγώ στα σεντόνια θα έλιωνα σαν παγωτό άν ήμουν εκεί...Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι
και δεν θα πάψω να παρακαλώ τον Θεό να κάνει καλά τελείως το Λυδιάκι μας...Να είστε καλά,να περνάτε καλά και έχετε πολλά ακόμα να ακούσετε από το αγγελούδι μας...
Είμαι εδώ για εσάς...η φίλη σας...
ΧΑΡΑ.

Anonymous said...

Με την σπάτουλα η μαμά ε? χιχι :) το ανηψακι μου συνομηλικο παρακαλω να καταγραφει... δινει και φιλακια στο μάγουλο και κανει και μα! :)
Μα μα μα
xxx

Anonymous said...

εκτος απο πανεμορφο κοριτσακι ειναι και πανεξυπνο.ευχομαι να της φερει ο αη Βασίλης ,οτι δωρο επιθυμει κι εσεις οι γονεις να την βλεπετε μερα με την μερα να προοδευει και να ξεπερναει ολα τα εμποδια

iLiAs said...

Πολύ θετικά και αισιόδοξα τα νέα σας!
Ομορφο βράδυ να έχετε. φιλιά!

butterfly said...

Αχ, μα αφού η ζουζούνα σας εκτός από τιγρία και πεισματάρα (το έχω καταλάβει εγώ, μη νομίζετε) είναι και πανέξυπνη (φαίνεται στα ματάκια της)! Διαβάζω ότι τρώει και πατέ ελιάς...πώς να μην λιώνει η μαμά της, κι εμείς που σας διαβάζουμε;

Πολλά-πολλά γλυκά φιλιά, ευχές για πανέμορφες καληνύχτες και υπέροχες γιορτές σε σας και στη Λυδία...

Και ένα νανουρισματάκι, σε περίπτωση που (λέω εγώ τώρα) σας τελειώσει η έμπνευση: Farewell and goodnight

mamma said...

Όμορφα!
Να μου την φιλήσετε, ναι;

BUTTERFLY said...

Καλημερα, Goodmorning, Bonjour, Bonjiorno, Buenos Dias! Και σε οποια αλλη γλωσσα γουσταρει η πριγκιπεσσα να το ακουσει!

anamella said...

Ευχάριστα νέα !!!!!
Μπράβο Λυδιάκι!!!!!
Μπαμπά και μαμά όταν θα ξεκινήσει η γλωσσούλα της να λέει δεν θα προλαβαίνετε.Υπομονή κι έρχεται !!!
Μην ξεχνάμε ότι είναι γυναίκα !!!

Μ΄ένα αγγελικό χάδι για τη Λυδία.

Anonymous said...

Xριστέ μου και Παναγία μου!!!! ποσους γαμπρους πια.????????????????? αχχχχχχχχχχχ Ναυτιλε και Μαμα σας τα ειπα εγω... ουρά η γαμπροί οχι της Ευτυχίας αλλα της Λυδίας....

και γερμανομαθεις η Πριγκήπισσα!!! μ αρεσετε.!!!!! λοιπον Τάσο μου τελος θα κανω γιο και ας ειναι και εεεε στο περιπου 4-5 χρονια μικροτερος γιατι πρεπει να συμπεθερέψουμε.... (Μαμά Μαρίνα μη τσακωθούμε... θα νοικίσει ο καλυτερος)

Ναυτίλε μου με κάνεις χαρούμενη πολύ και θα πάω να αναψω κ αλλο κερί στην εκκλησια για το ζουζουνέλι μας!!!!

φιλια σε ολους σας!!!

κελλυ (η νεα συμπεθερα)

υγ. το καλυτερο δώρο για τα χριστουγεννα ειναι το οτι ειναι καλά το μωρο μας ... (ειναι καλυτερο νεο και απο την προταση γάμου που περιμενω..... χιχιχιχιχιχ)

Anonymous said...

κελλυ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΕΑ
ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ
ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!

ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Καλα μιλαμε τι μωρο ειναι αυτο!!!!Σαγαπαμε πολυ Λυδιακι!!!
Γιωτα - θεσσαλονικη

Anonymous said...

'Ετσι μπράβο, έτσι σας θέλουμε και τέτοια να διαβάζουμε! (Το post το είδα από την πρώτη στιγμή αλλά δεν χρειαζόταν να γράψω τίποτα, είναι φανερό ότι η αισιοδοξία έχει χτυπήσει ζενίθ!)

Αγαπητοί γονείς, συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε και όλα θα πάνε καλά.

Σας εύχομαι ένα καλό ΣΚ και ποτέ μη ξεχνάτε, U R the Best!

Φιλιά στα παιδιά ..

Μία μαμά

Υ.Γ. Τι θα γίνει με τις συμπεθέρες; Σαν πολλές δε μαζευτήκαμε; Ας αρχίσει η παράθεση της προίκας, για να έχετε και εσείς ως γονείς μία βάση για να ξεκινήσει η επιλογή.. Εμείς πάντως διαθέτουμε -όπως έχω ξαναπεί- τα πιο όμορφα πεταχτά (όχι μεγάλα, απλά πεταχτά) αυτιά του κόσμου. Μεγάλο προσόν, δε συμφωνείτε;

Anonymous said...

Τι γλυκό κοριτσάκι η Λυδία μας!!!Πόσο θα ήθελα να της ζούλαγα τα μαγουλάκια της.
Σας εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο ΣΚ παρέα με τα αγγελούδια σας, αλήθεια και οι δυο είσαστε υπέροχοι γονείς και σας θαυμάζω.
Φιλιά σε όλους, αλλά το μεγαλύτερο στην κούκλα που έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας......
Όλγα

nautilus said...

Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστούμε πολύ που περνάτε και μας αφήνετε μηνύματα.

Σε excel τους έχω βάλει τους υποψήφιους, για να μπορούν να γίνουν και τα συγκριτικά μετά!
,
μαμά Ειρήνη, εγώ δεν είπα τίποτε για προίκα, έτσι! εγώ για χρώμα και ομάδα μίλησα! Τα πεταχτά (αλλά όχι μεγάλα!) αυτιά καταγράφονται, αλλά το εάν είναι ατού θα το αποφασίσει η ίδια...

Χτες το βράδυ η νεαρά είχε κέφια (ίσως και να φταίει το trileptal, χμ πρέπει να κοιτάξω τις παρενέργειες...) και μας τράβηξε μέχρι ...ε... μέχρι...δεν μπορώ να πω πόσο αργά γιατί με την μαμά της μάς πήρε ο ύπνος πριν κοιμηθεί εκείνη. Θα πρέπει να της φανήκαμε μάλλον βαρετοί που δεν εκτιμήσαμε την λογοπλημμύρα και τις τούμπες της στο κρεβάτι.

Ενδιαφέρον Σ/Κ μπροστά μας! Πρέπει να κάνουμε σχέδια για τις διακοπές, τελικό κατάλογο για το τι θα έχει ο σάκος του ΑιΒασίλη και πώς θα γιορτάσουμε τα γενέθλια - η 4η Ιανουαρίου πλησιάζει! Εντάξει έχουμε να προγραμματίσουμε και κάτι εξετασούλες μαγνητικούλες και τσιμπηματάκια και το κλείσιμο του χειρουργείου, αλλά ας μην τα λέω τώρα αυτά και χαλάω το κλίμα.

Καλό ΣΚ σε όλους!

Anonymous said...

φτου και θα λειπω αμερικη στις 4. θα κανουμε και παρτυ?????????? θα το χασω... αν θελετε το καθυστερειτε μεχρι τις 11 του μηνα που γυρναω......

καλο σκ ναυτιλε μου και περιμενουμε νεα ...


υγ. οι γαμπροι παρακαλουνται οπως αποστειλουνε με φαξ βιογραφικο σημειωμα τους καθως και λεπτομερη καταγραφη της προικας!!!!!!!!
η λυδια μετα απο συκσκεψη με τους δικηγορους της απο μεγαλη εταιρεια της Νεας Υορκης θα αποφανθει!!!!!!!!!!!!!

η συμπεθερα!
κελλυ

Anonymous said...

Καλό ΣαββατοΚύριακο σε όλους!
Να κάνετε σχέδια έτσι σας θέλω μέσα στην αισιοδοξία και στην χαρά...Δεν φεύγετε από την σκέψη μου και από την προσευχή μου,γιατί είστε κλεισμένοι στην καρδιά μου...
Να είστε και οι 5 καλά και να περνάτε ακόμα πιο καλά...Το κορίτσι μας έχει μπαταρίες ντούρασελ,πρέπει να προμηθευτείτε κι εσείς...χαχαχαχαχα!!!!!Εύχομαι πάντα να είναι ζωηρή και χαρούμενη,
κι ας σας εξαντλεί...να πάρετε βιταμινες θα τις χρειαστείτε...χαχαχα!!!Φιλιά και στους πέντε και να προσέχετε...
ΧΑΡΑ

Pan said...

Άσε το κορίτσι να παίξει και να ευχαριστηθεί με την ψυχή του!
Ακούς εκεί υποψήφιοι!!!

Anonymous said...

Καλό Σαββατοκύριακο τσούρμο!
Χουχουλιάρικο, αγαπησιάρικο και ... συνηθισμένο ;-)

philos said...

Και μας ο μικρός εχθές τον ακοίμητο είχε και χωρίς φάρμακα!
Αν έχουνε έντονες συγκινησεις μες τη μέρα δεν κοιμουνται εύκολα εχω παρατηρήσει.
Και αυτό είναι καλό. Χαίρεσαι να τα βλέπεις έτσι!
Δεν φαντάζεστε πόσο χαρούμενο με έχετε κάνει με αυτά σας τα τελευταία νεα.
Τα φιλιά μου στην μικρή και τις θερμοτερες ευχές για όμορφες γιορτές να έχετε!

Greca said...

βιργινία έχω κανει ήδη πρόταση εδώ και πολύ καιρό για τη μικρή...
2 μεγαλυτερους ανιψιούς εχω...και 3 λιγο μικρότερους!!! θα γίνει μάχη...
πόσο μου άρεσε αυτό με τη μαμα κκαι τη σπάτουλα...
να'στε όλοι καλα!
καλή εβδομάδα εύχομαι!!!!
ειρήνη

BUTTERFLY said...

Καλημερα και καλη εβδομαδα! Ετσι απλα για να σας δωσω κουραγιο, πριν απο 25+ χρονια ενας ξαδελφος μου ειχε το ιδιο ακριβως με τη Λυδια και του παρουσιαστηκε οταν ηταν 3 ετων. Και φανταστειτε οτι τοτε η ιατρικη ηταν πολυ πιο πισω απο ο,τι ειναι σημερα! Κι ομως το ξεπερασε και ειναι σημερα κοτζαμ παληκαρι μια χαρα και σφυζει απο υγεια! Εντωμεταξυ, επειδη μενει Ιταλια, οταν τον γνωρισα εγω ηταν γυρω στα 12 και δεν ειχε το παραμικρο "κουσουρι", τιποτα που να μαρτυραει τι ειχε περασει! Ε, τι στο καλο! Και στη Λυδια ετσι εκριβως θα γινει!

tdjm said...

φιλιά στο κορίτσι μας.

Επειδή έχω φόρτο εργασίας..να σας ευχηθώ..
Τα καλύτερα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Να προσέχετε το αστέρι μας.

Σας φιλώ
Με αγάπη
Ντίνα

Κέλλυ said...

αφου γραφω που γραφω ειπα να κανω κανονικη εγγραφή ως μια συμπεθερα πλεον του ναυτιλου.....

σε ευχαριστω πολυ για το μαιλ σου ναυτιλε μου και να εισαι σιγουρος πως θα ειμαστε σε επαφή!

φιλια στα ζουζουνια σας και ευχομαι να σας πιασει πονοκεφαλος απο την λογοδοιαρια της!!!!!!!!!!!!

υγ... τη προικα να βγαλουμε να δουμε τι γινετε.. ε.....

σας φιλω γλυκα
κελλυ

Dreamgirl said...

Αφού το παιδί είναι αστέρι!!! :)
Να δεις σε λίγο πόσες λεξούλες θα λέει, γλώσσα δεν θα βάζει μέσα!

Για τις επόμενες μέρες δεν θα μπορώ να παρακολουθώ τα νέα σας... Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα στις γιορτές! Και να ζήσετε το θαύμα των ημερών! Καλά Χριστούγεννα σε όλη την οικογένεια και σπέσιαλ φιλάκια για τα 3 πιτσιρίκια! :)

run Stella, run said...

με τη σπατουλα η μαμα, με τη σπατουλα και μεις..

καλες γιορτες να περασετε και frohe Weihnachten!