Monday, January 14, 2008

3η Μ/Χ ημέρα

Είμαστε στην τρίτη μετεγχειρητική μέρα. Η Λυδία παρουσιάζει έναν πυρετό που ανεβοκατεβαίνει από 37 έως 39 και την έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Μέχρι σήμερα έχει πιεί μόνο γάλα και νερό. 2-3 κουταλιές πουρέ έφαγε νωρίτερα σήμερα Κυριακή.

Από την πάνω από 3 μέρες έλλειψη φαγητού, την ταλαιπωρία της εντατικής και την ακινησία των ημερών αυτών, είναι αρκετά εξαντλημένη. Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι μάλλον αναμενόμενα. 

Η νευρολογική της πορεία κρίνεται από τους γατρούς φυσιολογική. Χεράκια και ποδαράκια δείχνουν να έχουν αντέξει καλά το άγγιγμα της λεπίδας. Αναπνοή, κατάποση ΟΚ. Με τα ματάκια το πρόβλημα που είχαμε είναι ότι κοίταζε μονίμως αριστερά και δεν έδειχνε να μπορεί να εστιάσει σε πρόσωπα και αντικείμενα και να αντιδράσει κατάλληλα. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα παραμένει σε μικρότερο όμως βαθμό καθώς δείχνει να καταφέρνει να εστιάσει πάνω μας, έστω για λίγο, αντιδρά με συστολή της κόρης στο φως και εντοπίζει αρκετά καλά τα αντικείμενα από την στιγμή που θα εστιάσει σε αυτά. Της ζήτησα να μετρήσουμε μαζί τα δάχτυλά μου και, χωρίς να μιλάει, ακούμπησε χωρίς βοήθεια ένα-ένα τα δάχτυλά μου χωρίς να αποκλίνει ιδιαίτερα. Έχουμε ακούσει λίγες κουβέντες απο το στοματάκι της, αλλά αυτές οι λίγες είναι τυπικές της Λυδίας. 

Δεν μας έχει ακόμα χαμογελάσει, αλλά ούτε και διαμαρτυρηθεί. Στην επικοινωνία της μαζί μας δεν δείχνει ιδιαίτερα συναισθήματα. Είναι πιθανόν αυτή η κατάσταση να οφείλεται στα φάρμακα της νάρκωσης και της καταστολής σε συνδυασμό με το σοκ που έχει υποστεί από την επέμβαση ο εγκέφαλός της. Μας είπαν να δείξουμε υπομονή και αυτό θα κάνουμε. Είδε με θαυμαστή για την όλη κατάσταση προσήλωση μερικά επεισόδια Τσάρλυ και Λόλα και κουνούσε το πόδι της με τη μουσική. Επίσης αναμενόμενο είναι  ότι δεν μπορεί να καθήσει μόνη της καθιστή ούτε μπορεί να κρατήσει καλά το κεφαλάκι της. Όταν την σηκώσαμε όρθια για να την αλλάξουμε, έβαλε δύναμη στα ποδαράκια της αλλά φυσικά δεν κατάφερε να σταθεί μόνη της.

Συνολικά είμαστε  χαρούμενοι γιατί δεν έχει παρουσιάσει αρκετές από τις βλάβες που περιμέναμε, έχει όμως άλλες που δεν αναμέναμε και φαίνεται πως ούτε οι γιατροί περίμεναν. Ωστόσο αυτή τη στιγμή φαίνονται αισιόδοξοι ότι με λίγη υπομονή θα δούμε βελτίωση. 

Μέσα μας παλεύουν οι εικόνες του πριν και του μετά της επέμβασης και αυθόρμητα ανεβαίνουν μέσα μας οι τύψεις. Σε αυτή τη φάση όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην εξελισσόμενη μάχη και επομένως καταπνίγουμε οτιδήποτε άλλο και προσπαθούμε.

Η μαμά της βρίσκεται στο τρίτο 24ωρο αγρύπνιας, είναι ιδιαιτέρως κουρασμένη, αλλά αντέχει με τον θαυμαστό αυτό τρόπο για το οποίο και άλλη φορά έχω εκφράσει την απέραντη εκτίμηση και απορία μου. 

Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες και με πολλά σκαμπανεβάσματα. Το κυριότερο όπλο μας είναι ένα μεγάλο ΣΕ ΑΓΑΠΩ που της βάζουμε κάθε λίγα δευτερόλεπτα στον ορό της. Το δικό της όπλο το ξέρετε: ΘΕΛΩ να ΝΙΚΗΣΩ και να ΖΗΣΩ. Θέλω βόλτα, κούνιες και φουσκωτά, και εννοώ να τα έχω όσο πιο γρήγορα γίνεται!  

58 comments:

Anonymous said...

"Το κυριότερο όπλο μας είναι ένα μεγάλο ΣΕ ΑΓΑΠΩ που της βάζουμε κάθε λίγα δευτερόλεπτα στον ορό της. Το δικό της όπλο το ξέρετε: ΘΕΛΩ να ΝΙΚΗΣΩ και να ΖΗΣΩ. Θέλω βόλτα, κούνιες και φουσκωτά, και εννοώ να τα έχω όσο πιο γρήγορα γίνεται!"

Και με την σειρά μου το ίδιο...
Ο Θεός να την έχει καλά!!!
Όλα να περάσουν γρήγορα!!!

Anonymous said...

όλα να πάνε καλά παιδιά, σας το εύχομαι ολόψυχα. από προχθές που ανακάλυψα το blog κάθε μέρα περιμένω να διαβάσω τα νεότερα, η Λυδία θα τα καταφέρει!!

Anonymous said...

ειστε ηδη νικητες, συνεχιστε με την αγαπη και την δυναμη που σας ενωνει και ολα μια μερα θα αποτελουν παρελθον...
Η σκεψη μου ειναι εκει.

Anonymous said...

Ναυτίλε μου,είχα να μπώ από την Παρασκευή,γιατι έλειπα και τώρα που ήρθα μπήκα να δώ τα νέα σας...
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Λυδία μας να γίνει καλά και οι δυσκολίες αυτές που έχει τώρα να τελιώσουν και να βγείτε γρήγορα από το νοσοκομείο,για να πάτε σπίτι και όπου θέλει η Λυδία μας...
Κουράγιο στην μαμά της και σε εσένα,το κοριστάκι σας να γίνει καλά και όλα θα φτιάξουν...είναι δυνατή και σαν τιγράκι θα παλέψει και θα νικήσει...Υπομονή και θα τελιωσουν οι συνεφιασμένες μέρες,
θα έρθουν μόνο ηλιόλουστες για την οικογένεια σας,είμαι αισιόδοξη πως όλο θα πάνε καλά...Το αγγελούδι μου θέλω άλλο να μην πονέσει και να
χαρεί την ζωή του και με το πείσμα του και το χαμογελό του να ομορφαίνει την ζωή σας!!!Σας στέλνω την αγάπη μου,την πιο μεγάλη αγκαλιά μου και τα φιλιά μου και στους πέντε!!!Γρήγορα να πάτε σπίτι σας υγιείς...
ΧΑΡΑ

Anonymous said...

Μπράβο και στους δύο σας για την δύναμη που δείξατε μέχρι τώρα. Την αγάπη μας.
ap

Sophey-Franny said...

αν ειχατε επιλογη (κι αν ειχαμε ολοι οι ανθρωποι επιλογη) θα ηταν τιποτα να μην ειχε συμβει. το μικρουλακι σας να ηταν ξεγνοιαστο στις αλανες και να εριχνε παγωτο σοκολατα πανω του την ωρα που θα κανε μια ακομα σκανταλι. Οχι και να νιωθετε τυχεις που παλευετε κοντα της, που τη θελετε μαζι σας, που υπεραγαπατε τουτο το μουτρακι και το θελετε στη ζωη σας.

Ηδη οπως λετε ειναι αρκετα καλυτερα απ' οτι περιμενατε... Ηδη αυτο το πλασματακι ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με τι γραφουν ολα τα εγχειριδια ιατρικης...

η μαχη αυτη ειναι συλλογικη. ολοι σας (και οι 5) πολεματε με μπροσταρη τη Λυδια. Αυτο εχει σημασια. Κι οσο κι αν δεν δυναμαι να μπω σε αυτη τη θεση, ευχομαι ολοψυχα να εχετε παλι κοντα σας το μικρακι που ξερατε, σαν περασει η μπορα της εγχειρησης.... φιλια και ΥΠΟΜΟΝΗ!

ράγες said...

αυτός ο ορός αγάπης είναι που κράτησε τη Λυδία! Για να πολεμάς για κάτι σημαίνει ότι το θες πολύ! Και η Λυδία θέλει να κρατηθεί γιατί και εσείς θέλετε να την κρατήσετε κοντά σας!
Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τον ορό αυτό: δεν έχει παρενέργειες_αντίθετα θετικά αποτελέσματα για τα οποία η ιατρική κοινότητα αδυνατεί να δώσει απάντησεις!
Εσύ Ναύτιλε συνέχισε να μας δίνεις από τον ορό της αξιοπρέπειάς σου και του ήθους σου!!

Equilibrium said...

Και θα τα έχει όσο πιο γρήγορα γίνεται! νικητές και ηττημένοι δεν χωρούν εδώ. Μόνο αγάπη κι αξιοπρέπεια στον αγώνα. Οι τύψεις γρήγορα θα χαθούν μπροστά στη βελτίωση της υγείας της τιγρίας μας! Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε! φιλι στην άγρυπνη και δυνατή μάνα, φιλί στα αδελφάκια που την αγαπούν, φιλί στον στηλοβάτη Ναυτίλο, φιλί στην αγωνίστρια Λυδία!

Anonymous said...

Μετράει, είναι έτοιμη για ζεμπεκιές, θέλει και φουσκωτά; Ναυτίλε, όλα πάνε καλά!!! Μην σε ρίχνουν διάφορα, το δύσκολο έχει περάσει, είστε όλοι μαζί ενωμένοι!! Κι εμείς εδώ το ίδιο!! Είναι θηρίο η μικρή!! Και πάλι όμως, θαυμασμός για το κουράγιο και τη δύναμή σας νιώθω, τις μεγαλύτερες ευχές μου και σε 'σένα και στη μαμά της, είστε ήρωες!! Μην το ξεχνάτε, να παίρνετε και από αυτό δύναμη!!!

Anonymous said...

Η ΛΥΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Αθηνά said...

Εύχομαι το πρώτο (μετεγχειρητικό) χαμόγελο της Λυδίας να έρθει σύντομα και μαζί να επιστρέψει και το δικό σας.
Οι προσευχές μας όπως πάντα μαζί σας.

stalamatia said...

Ξεκουράσου Ναυτίλε έχεις να τρέξεις μόλις φύγετε όλοι από το νοσοκομείο πολύ,τι νόμισες ? οι βόλτες και οι κούνιες γράφουν Λυδία.Καλό κουράγιο και φιλιά στη μαμά και στη Λυδία μας.

Anonymous said...

ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ
ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ
ΣΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΡΩΓΑ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ?ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ .ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΜΑΖΙΤΗΣ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ .ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΥΚΛΑ ΣΑΣ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

run Stella, run said...

καλη δυναμη ευχομαι και ο Θεος να σας προσεχει.

moukelis said...

Μια χαρα πάει το κοριτσάκι μας,είναι λογικό να υπάρχουν αυτά τα μικρά θέματα στην αρχή νομίζω,δεν είναι και λίγο μια τέτοια επέμβαση στην ηλικία της.Τύψεις να αρχίσετε να νιώθετε όταν ξεθεώνει όλα τα άλλα παιδάκια στις κούνιες τρέχοντας και γελώντας,άλλος λόγος δεν υπάχει.Να μου τη φιλήσετε και καλό κουράγιο(νομίζω ότι αν η μαμά συνεχίσει να ξαγρυπνάει,θα τη βγάλει νοκ άουτ σύντομα με κανένα σ'αγαπώ πάλι και βλέπω να λερώνουμε με μαμά-σοκολάτα ΚΑΙ τα σεντόνια του νοσοκομείου...)

euaggelia said...

Καλημέρα!
Τα χαμόγελα θα έρθουν σίγουρα... και θα είναι πολλά... Χαίρομαι πολύ για την θετική πορεία της Λυδιούλας. Ένα μεγάλο Μπράβο πρώτα σε αυτή την ψυχούλα που υποφέρει με τόση αξιοπρέπεια και μετά σε εσάς για την δύναμη της ψυχή σας.
Ευαγγελία - Χριστόφορος

elpi said...

Δεν υπάρχει μερα να μην μπω και να σε διαβασω, μερα χωρίς να την σκεφτω και να προσευχηθω νοερα..Κουραγιο..φιλια στην μαμα-ηρωιδα-για μενα μονο αυτες ειναι ηρωιδες-και ολα θα πανε καλα

tdjm said...

Aγαπημένε μου Ναυτίλε.
Υπομένουμε και επιμένουμε.
Ολά θα πάνε καλά.
Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι ένα μακρινό όνειρο...
Να δω τι θα λες όταν θα την κουβαλάς πάλι στους ώμους....!!!

Κάθε μέρα μια μικρή νίκη.

Anonymous said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ "ΜΑΣ" ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ, ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ! ΖΩΗ, ΣΗΛΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

Anonymous said...

Κουράγιο Ναυτίλε.
Σύντομα το τρενάκι θα τρέχει μόνο ευθεία.
Φιλιά πολλά και στα τρία αγγελούδια σου

Maria Mikro Analogo said...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας. Θα τα αντιμετωπίσει όλα η Λυδία μας με τον καλύτερο τρόπο γιατί πολύ απλά ξέρει να αγωνίζεται. Και με τα ματάκια της όλα καλά θα πάνε, και ο πυρετός θα της πέσει και θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο έτοιμη για παιχνίδια και χαμόγελα! Καλή δύναμη σε όλους σας που όπως και η αγάπη, δεν σας λείπει καθόλου :)

AFourla said...

Xarika me ta kala sas nea kai elpizw oti kathe mera ta symptwmata tha meiwnontai kai i Lydia tha epanelthei plirws sto paidaki pou itan prin. Polla filia apo olous mas apo stockholmi.

magsoulini said...

Λίγη υπομονή ακόμη, αυτά που παρουσίασε μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο είναι αναστρέψιμα, πολύ άμεση ήτανε και η όλη αντίδρασή της, θα πάνε όλα πολύ καλά. Η απόφασή σας ήτανε πολύ σωστή, αφαιρέθηκε ότι έπερεπε να αφαιρεθεί, όσο για το συναίσθημά της, μην κάνετε ζήλειες στον Τσάρλι και Λόλα

Anonymous said...

Ναυτίλε τώρα θέλει υπομονή.
Και θα σου έλεγα να είσαι έτοιμος (θερμαντικές, διατάσεις) γιατί το κορίτσι θα θέλει κούνια-μπέλα.
Μπαμπα καμήλα δεν ξεφεύγεις εύκολα.

Αλέξανδρος.

roadartist said...

το ΣΕ ΑΓΑΠΩ όντως το μεγαλύτερο όπλο, εναντια σε ολα..
Να ειστε καλα, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ το ειπαμε..αυτο! Και δεν θα αλλαξει! Τα φιλιά μου!

BUTTERFLY said...

Ανοιξα τον υπολογιστη και φοβομουν να μπω να διαβασω τη εγινε, γιατι δεν ειχα μπει απο Παρασκευη...ευτυχως δακρυσα και ηταν απο χαρα για το μικρο τιγρακι που εχει τετοιο πεισμα και τοση υπομονη! Να δεις που ολα θα φτιαξουν...αφου ηδη παει καλυτερα, θα επανελθει ισως πιο γρηγορα και απο οτι φανταζοσαστε. Ολοι εμεις το ευχομαστε! Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι για σας!!!Κουραγιο και κοντευετε!

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΜΠΩ, ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ. ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗ ΛΥΔΙΑ.
ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΗΣ.
ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ.
ΛΙΛΑ

ellinida said...

"αυθόρμητα ανεβαίνουν μέσα μας οι τύψεις"
Διώξε τις γιατί δεν έχουν θέση. Δεν είχατε άλλη επιλογή. Θαύματα συμβαίνουν καθημερινά. Γιατί όχι και σε σας;
Πίστη και αγάπη, στάλες θέλησης, αυτή είναι η δύναμη που πέφτει στάλα στάλα στον ορό της.
Δεν είμαι γιατρός αλλά ξέρω από κάποιον φίλο που έκανε αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο ότι είχε προβλήματα όρασης στην αρχή. Οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι ότι θα επανέλθει. Επανήλθε όμως με τον καιρό.
Κουράγιο και δύναμη. Σ'ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις.

Anonymous said...

Έχει πείσμα και τσαγανό το τιγράκι μας και θα τα καταφέρει:))
Φιλιά στα μαγουλάκια της και στη..μαμά ιδιαιτέρως!

elekat said...

Ολες οι λειτουργίες με τον καιρό θα αποκατασταθούν! Είναι πολύ μικρή και έχει αντοχές! Το κυριότερο ήταν να αφαιρεθεί ο όγκος και έγινε! Δεν νομίζω οτι υπήρχαν άλλες επιλογές και το παιδάκι έχει αντιδράσει από ότι γράφεις Ναυτίλε αρκετά καλά. Εύχομαι όλα τα καλύτερα από δω και πέρα!

alfie said...

Παιδιά, η Λυδία μας θα τα καταφέρει. Είναι δυνατός παίχτης. Σας περιμένουν δύσκολες στιγμές, το ξέρω αλλά οι καλές θα είναι περισσότερες, είμαι σίγουρη. Η Λυδία θα βγει νικήτρια. Η επιστήμη και ο Θεός είναι στο πλάι της. Και μαζί με αυτούς, και όλοι εμείς που σας αγαπάμε και προσευχόμαστε για εκείνη αλλά και για όλα τα παιδάκια που υποφέρουν.
Εγώ και το Ελευθεράκι μου σας στέλνουμε χιλιάδες φιλάκια

Unknown said...

Όλα να πάνε καλά. Υπομονή και κουράγιο.

tessy!!! said...

Αξιολάτρευτη Λυδιούλα, απίστευτοι γονείς.. καλή δύναμη.
Σύντομα να μας πείς για τις πολλές πολλές φωνούλες της και τα πολλά Ο-ΧΙ της, όταν την σταματάτε από τις κούνιες της και τις τσουλήθρες της.

Anonymous said...

Αγαπητοί γονείς,

ευχαριστούμε που μέσα στην πίεσή σας μας ενημερώσατε, και ξέραμε από πολύ νωρίς ότι όλα πήγαν καλά.
Από ότι μπορώ να αντιληφθώ τα πράγματα είναι αισιόδαξα!
Εύχομαι δύναμη σε όλους σας και εύχομαι και οι γιατροί που έκαναν τόσο προσεκτικά την επέμβαση να βρουν το καλό που σας έκαναν, μπροστά τους.

Κουράγιο σε όλους, εννοείται ότι περιμένουμε με αγωνία νέα σας!

Φιλιά στα παιδιά.

Anonymous said...

Πίστη, θάρρος και υπομονή χρειάζεται και έχετε αποδείξει όλοι μέχρι τώρα ότι έχετε μεγάλα αποθέματα από όλες αυτές τις αρετές! Καλό κουράγιο σε όλους σας, τα νέα είναι ήδη ευχάριστα και τα καλύτερα έρχονται!!

θα έλεγα ότι: said...

οι σκεψεις και οι καρδιες ολων μας ειναι διπλα σας και ολοι μαζι κραταμε το χερακι στο αγγελουδι σας!!!
ολα θα πανε καλα!!! ειμαι απολυτα σιγουρος!!!!
το ζουζουνακι σας θα ξαναγεμισει πολυ γρηγορα το σπιτη σας με τις φωνες του και ολα αυτα θα ειναι σε λιγο καιρο μια αναμνηση!!!!
να οτυ δωσετε ενα γλυκο φιλακι απο την κορη μου η οποια καθε μερα με ρωτα για την Λυδια!!!!

Dark_Maiden said...

Πείτε της, πως κι εμείς την αγαπάμε, για να μεγαλώσει η "δόση του Σ'ΑΓΑΠΩ" και να κάνει γρήγορα δουλειά :)
Κουράγιο! Όλα θα γίνουν!

Anonymous said...

Σίγουρα θα τα καταφέρεις Λυδία. Κουράγιο μόνο. Να ξέρεις ότι είμαστε όλοι δίπλα σου, έστω και από μακρία. Όλοι σου ευχόμαστε να τελειώσι αυτός ο πόλεμος και βγεις νικήτρια. Σε έχουμε στην καρδία μας.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

Anonymous said...

Ναυτίλε και μαμά της, το ένα δέκατο της δύναμης που δείχνετε αν έχω, δε θα φοβάμαι τίποτα στη ζωή μου. Και το ένα εκατοστό της αγάπης που δίνετε στα παιδιά σας να δώσω εγώ κάποτε στα δικά μου, θα είμαι καλή μάνα. Κουράγιο και υπομονή, ώρα την ώρα και μέρα τη μέρα θα κερδηθεί η μάχη. Ετσι την έχετε δώσει και την κερδίζετε σχεδόν 4 χρόνια τώρα. Αν περισσεύει καθόλου χώρος, βάλτε της και λίγο από τις σκέψεις όλων μας στον ορό της.

Αγγελική Ν said...

Η αγάπη μου κοντά σας!
Κουράγιο! Όλα να πάνε καλά!Γρήγορα να την συνοδεύετε στις κούνιες!

Μιλ1 said...

Μπράβο! Συνεχίστε με πολλά "Σ' αγαπώ", χαμόγελα και extra δόσεις Τσάρλι και Λόλα.
Οι δικές μας προσευχές συνεχίζονται!

Είστε υπέροχοι γονείς!

Nena said...

Ναι και θέλει και θα νικήσει και θα απολαύσει κούνιες φουσκωτά κι ό,τι επιθυμεί.Ακριβώς γιατί το θέλει πολύ.Τι παιδί είναι αυτό! Η υπομονή της και το θάρρος της απίστευτα. Μακάρι όλα να περάσουν γρήγορα. Μέσα απ την καρδιά μου.

Dreamer said...

Λυδία μου, θα τα καταφέρεις σίγουρα!!!!!

Anonymous said...

Μπράβο στη μικρή Λυδία, στην οικογένειά της, στους ανθρώπους που την προσέχουν, στον κοινό σας αγώνα. Οι ευχές μας μαζί σας.

Στέλλα

Anonymous said...

Ολα θα πανε καλα ...

Anonymous said...

Έχει ο Θεός! Σας παρακολουθούμε και χαιρόμαστε με τις ευχαριστες εξελίξεις. Ευχόμαστε...
Καλή συνέχεια!

marilia said...

Βάλτε και μερικές σταγόνες από τα ΣΕ ΑΓΑΠΩ του καθενός από εμάς στον ορό της, έτσι, για τόνωση. Και, επιτέλους, έχει δίκιο το παιδί! Θέλει κούνιες, φουσκωτά και λοιπά... παιδικά ΤΩΡΑ! :)

Δακρυάκια χαράς, αλλά λέω να αντικαταστήσω με πλατιά πλατιά χαμόγελα...

Φιλιά και αγκαλιές σε όλους σας! :)

Anonymous said...

Μπραβο ειστε πολυ δυνατοι!!!!!Το κυριοτερο οπλο ολων μας ειναι η προσευχη.Πραγματικα μονο ετσι κερδιζεται καθε ειδους μαχη!Συνεχιστε δυνατα,σιγουρα η Λυδια θα τα καταφερει!!!!!!!!!

Γιωτα - Θεσσαλονικη

MonachusX2 said...

Εύχομαι νάναι πολλά τα χαμογέλα. Μόνο χαμόγελα και από τη μικρούλα και από εσάς όλους.Την αγάπη μου.

tk said...

Καλά νέα...

Σκέφτομαι τον αγώνα που κάνω εγώ αυτές τις μέρες με το πόδι μου, σκέφτομαι όλους τους μικρούς και μεγαλύτερους αγώνες που κάνουμε καθημερινά όλοι. Και ο αγώνας της Λυδίας, και ο δικός σας μου δίνουν κουράγιο, όπως πιστεύω και σε πολλούς άλλους. Ελπίζω να παίρνετε και εσείς το λίγο που μπορούμε να σας δώσουμε. Για να γευτείτε πολλά χαμόγελα από το μικρό, γενναίο κοριτσάκι σας...

Τα φιλιά μου και την αγκαλιά μου να της δώσετε...

Μαριλένα said...

Και θα τα έχει ΟΛΑ το μωρό μας.
ΟΛΑ

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Ο-ΧΙ!!!! άλλη ταλαιπωρία γι' αυτό το κορμάκι το τρυφερό και χιλιοταλαιπωρημένο
Ο-ΧΙ παι..

Μπαμπά Λυδίας είμαι φοβερά συγκινημένη κάθε φορά που διαβάζω νέα σας.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Anonymous said...

Είναι μικρή αλλά δυνατή
είναι χειμώνας αλλά την άνοιξη θα έχει περασει η ταλαιπωρία και θα ξεχυθεί με τα αδερφάκια της στις κούνιες ,η ζωή θα της δείξει μόνο όμορφα πράγματα απο δω και πέρα.

Anonymous said...

ωραια τα νεα σας,φιλακι στη λυδια

Anonymous said...

Συμπληρώστε και απο τους (πολλούς) ανώνυμους περαστικούς ένα μεγάλο ΣΕ ΑΓΑΠΩ στον ορό της μικρής ηρωίδας και ενα μεγάλο ΚΟΥΡΑΓΙΟ + ΥΠΟΜΟΝΗ + ΕΠΙΜΟΝΗ + ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ... στον ορό των γονιων - ηρώων... κάτι μπορεί να καταφέρουμε μαζί με τις προσευχές μας...

iLiAs said...

..κι όλα τα Θέλω της θα γίνουν πράξη.

konstantinos said...

Θα νικήσετε και θα ζήσετε όλα αυτά που θέλετε!
Ήδη νικάτε!

Anonymous said...

τα δύσκολα θα περάσουν,η Λυδία θα σηκωθεί ,θα παίξει ,θα τρεξει,θα χαρεί τη ζωή...
προσευχόμαστε κι ευχομαστε αυτο να συμβεί οσο το δυνατόν πιο συντομα..
καλή δύναμη μπαμπα Ναυτίλε...
υπομονή ,απαντοχή και κουράγιο...
τα καλύτερα είναι μπροστα και σας περιμένουν:)