Wednesday, January 16, 2008

Σύντομη ενημέρωση

Ο πυρετός απόψε ανέβηκε πολύ και οι γιατροί άρχισαν πάλι τις εξετάσεις. Φώναξαν και τον γιατρό από το ογκολογικό να την δει. Της έβαλαν ένα άλλο δυνατό αντιπυρετικό και πριν από λίγο άρχισε να πέφτει.

Αρκετά εξαντλημένη. Προσπαθεί με όρεξη να φάει και τα πάει αρκετά καλά ως προς αυτό. Κινητικά την είδα σήμερα κάπως βελτιωμένη. Τα άκρα της δουλεύουν αρκετά καλά. Δεν μπορεί να στηρίξει καλά το κεφαλάκι της και κουράζεται εύκολα. Ο κορμός της είναι αρκετά άκαμπτος. Όλα αυτά είναι από την κατάκλιση και πιστεύω ότι σύντομα θα βελτιωθούν. Έκανε μόνη της τον σταυρό της, μου έβγαλε τη γλώσσα, αρχίσαμε να μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με τον μπαμπά σφίγγοντας το χέρι του, έκανε μόνη της το γνωστό κοροιδευτικό κόλπο "σουφρώνω τα χείλια και με τα δαχτυλάκια τα χτυπάω σαν χορδές". Εξακολουθεί να μην μας μιλάει, δεν γελάει ούτε κλαίει, δεν διαμαρτύρεται όταν την τρυπάνε για να της πάρουν αίμα, δεν φωνάζει όταν η μαμά βγαίνει από το δωμάτιο.

Συνέχεια της θυμίζουμε πόσο την αγαπάμε και η μαμά Της προσπαθεί να την παίρνει αγκαλιά.

Έχουμε και θα έχουμε υπομονή. Αν μας κάνει ο εχθρός την χάρη να μας αφήσει λίγο χρόνο ανακωχής, θα την βοηθήσουμε να γίνει καλύτερα κι από ό,τι ήταν πριν.

Έφυγα κατα τις έντεκα το βράδυ από το δωμάτιο. Η μαμά της (έχω χάσει τον λογαριασμό πια, πόσες μέρες έχει να κοιμηθεί πάνω από 15 λεπτά συνεχόμενα) είχε μόλις πιει έναν δυνατό καπουτσίνο και ήταν έτοιμη για την ολονύκτια επίθεση του πυρετού με τα υγρά και τις κομπρέσες στο πλάι. Με πήρε μια αγκαλιά και προσπάθησε αποτυχημένα να την κάνει σφιχτή. Μπορεί το σώμα της να ταλαιπωρείται και να δείχνει την κόπωση, η καρδιά της όμως δυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο. Τι να πω....μαμάδες!

Να μην ξεχάσω να σας πω για τις φοβερές νοσηλεύτριες! Καταπληκτικές, ευγενικές προσεκτικές, εξυπηρετικές, επαγγελματίες. Κάνουν φοβερή δουλειά και αξίζουν πολλά. Κάνουν τα πάντα για να ανακουφίσουν την μικρή και να βοηθήσουν την μαμά. Σας ευχαριστούμε πολύ!

66 comments:

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Ήσυχη νύχτα να έχετε όλοι σας
Από όλους μας

butterfly said...

Αχ, το τιγράκι που ταλαιπωρείται...Τώρα με τα φάρμακα θα ησυχάσει λίγο. Ελπίζω όλες οι εξετάσεις να είναι καλές.

Σας σκεφτόμαστε, ελπίζουμε να έχετε μία ήσυχη νύχτα που να φέρει ένα ελπιδοφόρο πρωινό. Μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε, να ανακουφίσουμε είτε τη μαμά, είτε εσένα, είτε τα άλλα δύο ζουζούνια σας;

ράγες said...

Στην κρίσιμη τελευταία δοκιμασία της επέμβασης, η Λυδία στάθηκε δυνατή! Αυτά που καταφέρνει να κάνει είναι και πολλά για λαμβάνοντας υπόψιν και τη σοβαρότητα της επέμβασης και την μικρή ηλικία της!
Μην ανησυχείς Ναύτιλε η μικρή Λυδία επιφυλάσσεται για περισσότερες σκανδαλιές και ζουζουνιές μόλις φτάσετε με το καλό σπίτι( άντε για να ξεκουραστεί και η καημένη η μαμά)
Εύχομαι καθημερινά να φτάσει όσο πιο σύντομα αυτή η στιγμή, που θα μας ποστάρεις φωτογραφίες με τα τρία αγγελούδια σου να παίζουν ανέμελα σε κάποια παιδική χαρά.
Ευχαριστούμε που μέσα στη δύσκολη καθημερινότητά σου μας ενημερώνεις για τη Λυδία!!!

cinderella said...

Άλλη μια μέρα που η μικρή μας έβγαλε τη γλώσσα στον εχθρό και μας έκλεισε πονηρά το μάτι. Ελπίζω ο πυρετός να πέσει σύντομα. Φιλιά πολλά στην ηρωίδα μαμά και στη πεισματάρα κόρη! Και φυσικά και σε σένα υπομονετικέ μπαμπά!!

Anonymous said...

Μπράβο στη δυνατή ψυχούλα!
Μπράβο σε σας τους δύο που δεν την αφήνετε ούτε δευτερόλεπτο να νιώσει μόνη σε όλα αυτά!

Anonymous said...

Nαυτίλε,εχω γίνει κουραστική,αλλά θα το ξαναπώ υπομονή και όλα θα πάνε καλά.Ευχομαι ο πυρετός να σταματήσει να ταλαιπωρεί το κοριτσάκι μας και θα δείτε γρήγορα θα έχει βελτίωση σε όλα...Η μαμάδες
ή οι γυναίκες έχουν δυνάμεις κρυμμένες και όταν χρειαστεί τις βγάζουν...να μου την φιλήσεις την μαμά και την καταλαβαίνω...Ευχομαι η αυριανή μέρα να είναι ακόμα καλύτερη για την Λυδία μας!!!Ο Θεός μαζί της να είναι και να σας δίνει δύναμη!!!Σε ευχαριστώ που μας ενημερώνεις,τα περιμένω με αγωνία...όλοι είμαστε στο πλευρό σας και εαν μπορούμε σε κάτι να βοηθήσουμε θα είναι χαρα μας!!!Το γλυκό μουτράκι μας να είναι δυνατό και με πείσμα να συνεχίσει να παλεύει...Αντε να βγεί από το νοσοκομείο γρήγορα για να πάει σπίτι της και θα δείς πως όλα θα γίνουν καλύτερα κι από πρίν!!!Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε,γιατί έχετε πολλές στιγμές μαζί της και με τα αδερφάκια της να περάσετε,
στις κούνιες...Θα ζητήσει ανταλλάγματα για αυτά που τώρα περνάει...χαχαχαχα!!!τι νομίζεις θα σκεφτεί εκείνη πως θα σε ξεζουμίσει...χαχαχα!!!Ευχομαι μια καλύτερη μέρα να ξεκινήσει για εσάς!!!φιλιά και στους 5,αλλά στο τιγράκι μου τα περισσότερα!!!
ΧΑΡΑ

Anilikos said...

Δώστε της ένα φιλάκι κι από μένα αύριο

philos said...

Να σαι καλά που χεις το κουράγιο και μας ενημερώνεις.
Η γυναίκα σου ένας ήρωας. Σας εύχομαι να κρατηθείτε δυνατοί και να έχετε καλύτερα νέα τις επόμενες ημέρες!
Σας σκέφτομαι συνέχεια!
Να έχετε μια ήσυχη νύχτα!

νατασσΆκι said...

ένα φιλάκι και μια αγκαλιά κι από μένα
Καλημέρα

Anonymous said...

ANTE SHMERA ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ
ΕΠΕΣΕ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ
ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΩΧΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΛΥΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ .ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΣΥΧΗ ΝΥΧΤΑ!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ,ΕΛΠΙΔΑ,ΔΥΝΑΜΗ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Αθηνά said...

Ελπίζω σήμερα το βράδυ να μας γράψεις ότι ο πυρετός υποχώρησε. Όσο για τα υπόλοιπα, σαν καλύτερα να πηγαίνουν τα πράγματα μου φαίνεται.
Για τη μαμά της ό,τι και να πει κανείς, λίγο είναι.
Κουράγιο, σας σκεφτόμαστε.

Anonymous said...

καλημερα ελπιζω να ξυπνησατε καλα σημερα,
να ξερετε πως ολοι μας ειμαστε κοντα σας, γνωστοι-αγνωστοι , μαμαδες και μπαμπαδες
καλο κουραγιο

Anonymous said...

Καλή δύναμη παιδιά, σε όλους σας! Προσοχή στη μαμά, χρειάζεστε μιά μικρή απόσταση για να μπορέσετε να είσαστε χρήσιμοι στη μικρή.

MonachusX2 said...

Κουράγιο. Όλα θα πάνε καλύτερα. Σύντομα θα περάσει ο εφιάλτης.

Anonymous said...

Καλημέρα!
καλή ανάρρωση Λυδία!
σ' ευχαριστούμε Ναυτίλε που μας ενημερώνεις.
Η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι μαζί σας.
Κάθε μέρα, κάθε ώρα και μια μικρή νίκη!

joanna said...

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε σας και στη πριγκίπισσα.Ο θεός να είναι πάντα στο πλευρό σας.Ευχαριστούμε που μας ενημερώνετε!

Anonymous said...

Ναυτίλε ,
είσαστε όλοι σας πραγματικά « παλικάρια».
Να κρατάτε γερά….
Φιλιά

Anonymous said...

Μεσα απο την καρδια μου της ευχομαι να γινει γερη και δυνατη.

euaggelia said...

Λυδιάκη, κάνε υπομονή! Όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο που για τελευταία φορά πρέπει να υποστείς!
Η κάθε μαμά είναι μία ηρωίδα....

Η συγκεκριμένη μαμά είναι μία αγωνίστρια ψυχής... και ο μπαμπάς όμως αξίζει κάθε έπαινο.

Μακάρι όλες οι οικογένειες του κόσμου να ήταν τόσο ενωμένες όσο εσείς... μακάρι....

anamella said...

Μπράβο μαμά και μπαμπά για το κουράγιο σας και την δύναμη !!!
Πολλά φιλάκια στο Λυδιάκη ο Θεός ειναι μαζί σας !!!
Υπομονή ο πυρετός θα πέσει τα δύσκολα πέρασαν !!!!!
Καλημέρα περιμένουμε νέα με αγωνία

Anonymous said...

Περιμένουμε τη στιγμή που θα γράψεις πως ο πυρετός έπεσε...
Φιλιά πολλά στη μανούλα!

Anonymous said...

Καλημέρα !!
Όλες οι προσευχες μας και οι ευχες για το αστερακι σας !! Ειστε πολύ δυνατοί , σας θαυμάζω όλους !
Ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά !!!!! Πόλλες ζεστές αγκαλίες για την μαμα , τον μπαμπα και τα αστεράκια σας ! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !
ifil

tdjm said...

Kαλημέρα.

moukelis said...

Καλημέρα μαμά,καλημέρα μπαμπά,καλημέρα αδερφάκια,καλημέρα και σε όλους εδώ.Μπαμπά ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Καλέ εδώ του έδωσε και κατάλαβε το κορίτσι την Παρασκευή,έναν πυρετό θα φοβηθούμε;Εδώ τρώει,βγάζει τη γλώσσα,ψαρεύει με το μαγνητικό καλάμι,ωχριά μπροστά της ένας χαζοπυρετός που επιμένει.Θα του ρίξει ένα φονικό βλέμμα με τις βοτσαλοματάρες της και μην τον είδατε.Καλή ξεκούραση στη μαμά,και καλό κουράγιο σε όλους σας.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΛΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΛΥΔΙΑ " ΝΙΚΗΣΑΜΕ "

Anonymous said...

Εύχομαι αυτή η μικρή και όμορφη φατσούλα, που δείχνει να έχει πολύ δύναμη και όρεξη για ζωή, να σας δίνει δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες και να αποδείξετε σε όλους μας ότι με την αγάπη, την επιμονή και την υπομονή μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Καλό κουράγιο!!!!
Ο Θεός μαζί σας!!!

Anonymous said...

Μακάρι ενας αγγελος να ειναι δίπλα στον δικό σας αγγελο. Οι ευχές ολων μας, μα πιο πολύ της ψυχουλας της και της δικής σας γενναίας ψυχής, να φτάσουν εκει που πρέπει και να ανακουφίσουν την πανεμορφη γλυκιά δυνατή πεισματάρα Λυδία. Μακάρι καθε λεπτό που θα περνά να ειναι ενα βήμα μπροστά γι'αυτήν την μικρή πολεμήστρια!

Όνειρα γλυκά.. said...

Δεν έχει σημασια τι γραφούμε εδώ , λόγια παρόμοια και στοιχιωμένα από την ελπίδα ..

Αυτό που μετράει είναι ότι είμαστε εδώ , δίπλα σας και περιμένουμε με αγωνία τα καλά νέα ..

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.. εκτός από το να προσευχόμαστε ..

Καλημέρα ..

Anonymous said...

Ax re Naftile i opws se lene...
Eise mathima zwis...

Na pane ola kala panagia mou...

Anonymous said...

Σας σκεφτόμαστε συνέχεια, προσευχόμαστε για σας.
Ο θεός είναι μαζί σας.

Anonymous said...

Μόνο μια λέξη μου έρχεται να φωνάξω...
Μ Π Ρ Α Β Ο
Μπράβο στην Λυδιά για το πως αντέδρασε και συνεχίζει να αντιδρά σε αυτή την επέμβαση
Μπράβο στον Ναυτίλο για το πως αντέχει και ξέρει να πολεμά τον εχθρό
Μπράβο στην μαμά Της για το πως στέκεται ακόμη όρθια και αντέχει.

Το μικρό τιγράκι ξέρει και ας μην μιλάει ακόμη... ότι είναι νικήτρια

mpoumpoula said...

ευχομαι σήμερα όλα να ναι καλύτερα!
φιλιά σε όλους σας!

Anonymous said...

Σήμερα διάβασα την ιστορα σας , και εχω συγκλονιστεί απο την δύναμη ψυχής και των τριών σας
της Λυδιας , του Ναυτίλου και της Μητέρας της Λύδιας.
Ευχόμαι να βγήτε νικητες απο της δυσκολη αυτη μάχη.... ολα να πάνε καλα απο εδω και πέρα.
Οι προσευχές μου ειναι μαζί σας.

Anonymous said...

Καλημέρα στην πιο ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

να ερθω να παρω τον κερατά τον πυρετο εγω να ξεκουραστει τον μωρο μας????

κανε κουράγιο Ναυτίλε μου και υπομονη. να πεις στην μανουλα να ξεκουραστει λιγάκι και να κοιμηθει γιατι εχει δρομο και μερες ακομα μπροστά της. την θελω δυνατή και ηρεμη οσο μπορει.

σας σκεφτομαι και προσεύχομαι καθε μερα για εσας.

σας λατρευω και ειμαι παντα στο πλευρό σας.

φιλια στην κουκλα μας και στη μανουλα ομως. μεγαλες αγκαλιες για να τις παρουμε την κουραση αλλα και να τις δωσουμε κουράγιο.

να πεις στην λυδια οτι την περιμενει ο φιλος της ο χριστοφορος και ολοι οι γαμπροι.

σας αγαπω πολυ.
κελλυ

George said...

Σήμερα είδα την ιστορία και σαν γονιός που είμαι με άγγιξε πολύ. Η δύναμη και η θέληση σας είναι εκπληκτική. Καλή Δύναμη και εύχομαι ολόψυχα να βγείτε νικητές.

Unknown said...

Λυδιάκι, Ναυτίλε, Ζωή υποκλινόμαστε στον τεράστιο αγώνα σας να κερδίσετε αυτά που όλοι θεωρούμε αυτονόητα.
Σας αγαπούμε πολύ & πολλοί και χαιρόμαστε για κάθε 24ωρο μάχης που κερδίζει το κοριτσάκι μας.
Ένα φιλί και ένα χάδι σε σας και σε κάθε παιδάκι που βλέπετε στο "Παίδων" αυτές τις ημέρες.

Μύθος said...

Κρατήστε γερά παιδιά! Και Ναυτίλε, δυνάμωνε εσύ τη μαμά της, το χρειάζεται. Εύχομαι ότι καλύτερο από την ψυχή μου.

BUTTERFLY said...

Λοιπον απο οτι καταλαβαινω πλην του πυρετου ολα τα αλλα επανερχονται και αρκετα γρηγορα μαλιστα. Για τον πυρετο οι γιατροι τι λενε? Φυσιολογικο δεν ειναι μετα απο τετοια επεμβαση? Ανυπομονω να μαθω τα αποτελεσματα των εξετασεων. Παντως το οτι μπορεις μεσα σε ολα αυτα να εχεις και το μυαλο σου να ενημερωνεις κι εμας που αγωνιουμε απο μακρυα ειναι απιστευτο! Δεν ξερεις μεσα απο τη δικη σου ασχημη εμπειρια ποσο κοσμο εχεις βοηθησει να ξαναβρει την ανθρωπια του! Θα ηθελα πολυ μολις τελειωσει ο εφιαλτης αυτος να σας γνωρισω ολους απο κοντα! Φιλια στην υπεροχη οικογενεια σου!

Stratos Bacalis said...

Σας σκέφτομαι συνέχεια... κουράγιο και δύναμη! Φιλιά!

κελλυ said...

ολα θα πανε τελεια.... ειμαι σιγουρη.... πιο σιγουρη δε γινετε... τοση θετικη ενεργεια εδω μεσα.... και τον πυρετο θα ριξουμε... και θα σηκωθουμε απο το κρεββατακι μας και ολα θα γινουνε.....

kelly

industrialdaisies said...

Να πάνε όλα καλά. Οι ευχές όλων μας μαζί σας.

keadas said...

μαζύ σας !

Anonymous said...

Η δυναμή σας και το κουράγιο σας είναι τα όπλα σας σε αυτήν την μάχη. Η υπομονή και επιμονή της μικρούλας σας θα είναι το τελικό χτύπημα που θα σας φέρει τη μεγάλη ΝΙΚΗ.Ευχαριστώ και σας σκέφτομαι με πολύ αγάπη.Να σας έρθουν τα καλύτερα του κόσμου και σύντομα.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2

Anonymous said...

« Αρχάγγελε Ραφαήλ παρακαλώ πήγαινε στο πλάι της Λυδίας και βοήθησε την να νοιώσει καλύτερα. Σε παρακαλώ να την περιβάλεις με την θεραπευτική σου ενέργεια και να οδηγήσεις τις πράξεις και τις σκέψεις εκεί που πρέπει, ώστε να θεραπευτεί.»

marilia said...

Φιλιά και αγκαλιές σε όλους σας, αλλά αυτή τη φορά, ένα παραπάνω στη μαμά της. :)

Anonymous said...

η προσευχές μου μαζί σας

Giannis123 said...

.
.
.
....................
.
.
.

Anonymous said...

Οι ευχές μας σε όλους σας, και σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σε αυτούς που κρατάν τα μετόπισθεν.

Στέλλα

Ioannana said...

Αφου σας σουφρώνει και τα χειλάκια για να κοροϊδέψει, η μικρή ξέρει τι κάνει!

Περιμένουμε νέα και σας στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και τις προσευχές μας.

tk said...

Πέρνάω κάθε μέρα για τα νέα...

Καλή συνέχεια φίλε μου...

Anonymous said...

GIATROS. E MILOPOYLOS 3912914 PARTE MIA GNOMI DEN XANIS TIPOTA

Anonymous said...

http://users.otenet.gr/~cancerem/page01.htm

Anonymous said...

Ναι μια μεγάλη αγκαλιά ... Γιατί οι μαμάδες μπορούν. Και οι μπαμπάδες.. Γιατί μας δίνετε ένα μεγάλο μάθημα. Και εμείς μπορούμε να σας λέμε κουράγιο. Γιατί αύριο πρέπει όλα να είναι καλύτερα. Και η Λυδία να σας χαμογελάσει.

Μιλ1 said...

Εύγε!
Ο Θεός μαζί σας!
Καλή δύναμη στο τιγράκι μας, τη μανούλα, τον μπαμπά και τα αδερφάκια της!

Anonymous said...

....

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Εύχομαι κάθε μέρα που περνά αλλά και όσο το δυνατόν συντομώτερα, να αποκατασταθεί η κατάσταση και να γυρίσετε στην οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού σας.

Αχ, αυτή τη λαμπρή μαμά και θησαυρό.... να την φυλάς σαν τα μάτια σου...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Μαριλένα said...

Υπομονή. Κι ο πυρετός θα πέσει κι ολα θα πάνε μια χαρά. παραπάνω από μια χαρά. Περιμένουμε και προσευχόμαστε. Της άναψα κεράκι σήμερα το απογευμα. Την ευλογία του Θεού να έχετε. Την αγάπη μας και τις προσευχές μας σας αφήνω.

Anonymous said...

Όλα θα πάνε πολύ καλά..το μικρό μας τιγράκι θα γίνει καλά,και θα σου βγάζει γλώσσα :)

Anonymous said...

Αγαπημένε μας Ναυτίλε.Μία δυνατή αγκαλιά σε σένα.Κουράγιο σε όλους σας.Είμαστε μαζί σας. Δεν είναι ανίκητος ο γ.....

Anonymous said...

Μία δυνατή αγκαλιά σε σένα αγαπημένε μας Ναυτίλε. κουράγιο σε όλους σας.
Δεν είναι ανίκητος ο γ........

Anonymous said...

"Τη δυνάμει Σου πάσης, λοιμικής ασθενείας και πυρετού χαλεπού, τους σε προσκαλουμένους, απάλλαξον εν τάχει, Μιχαήλ Αρχιστράτηγε,και οφθαλμίας δεινής και πάσης μαλακίας."
Από την παράκληση του Ταξιάρχη Μανταμάδου Μυτιλήνης.
Μια προσευχή απ΄όλους μας για τη Λυδία.

L'heure Bleu said...

Olo tou kouragio mias aperanths aggalias gia olous sas... mama krathsou, koita na prosexeis ton eayto sou...mou fenete eisai o syndesmos ths mikrhs pros ton eksw kosmo, k o mpampas me ta adelfia o dikos sou.
Prayers for you all.

Anonymous said...

Φαίνεται ότι τα δύσκολα πέρασαν... Περαστικά στη Λυδία, ο Θεός μαζί σας!

La Gigi said...

Δεν μας τρομάζει τίποτα! Η μικρή μας νεράιδα θα τους νικήσει όλους.

Anonymous said...

Εκτός από ευχές δεν ξέρω τι μπορεί να πει κανείς τέτοιες ώρες... Διαβάζοντας την εγγραφή νιώθω τη δύναμη που έχει αυτό το παιδί, τη δύναμη που έχεις τόσο εσύ όσο και η μητέρα της... Κουράγιο κι όλα θα πάνε κατ' ευχήν..

Ελπίζω να έχει μια απύρετη νύχτα και σύντομα να χαμογελάσει!!!

Εύχομαι να βγει το συντομότερο με περισσότερη δύναμη και διάθεση για κούνιες, παιχνίδια και σκανταλιές.

Να σας έχει όλους καλά ο Θεός!!

Anonymous said...

Ο Κυριος μαζι της,να της στειλει αγγελους να της κανουν συντροφια και να τη θεραπευσει.Εχω καιγω παρομοιο προβλημα με τον μικρο μου.Κουραγιο και δυναμη απο τον Πατερα μας τον Θεο.