Thursday, January 17, 2008

Συναισθήματα

Πρώτα σύντομη ενημέρωση:

Από χτες τη νύχτα μέχρι και τώρα ο πυρετός έχει κάνει γενική επίθεση και μας διέλυσε. Η Λυδία μεταφέρθηκε στο ογκολογικό για στενότερη παρακολούθηση και πήγαμε απευθείας στην
 λεγόμενη "τριπλή" αντιβίωση και μάλιστα στην μεγάλη δόση της που δίνεται 
για να καλύψει κάθε ενδονοσοκομειακή και άλλη λοίμωξη. 

"Τριπλή" έχουμε κάνει και άλλες 2-3 φορές τα προηγούμενα χρόνια όταν είχαμε hickman. Εκτός από τον πυρετό λοιπόν τώρα θα μας διαλύσει και η αντιβίωση... Ας είναι, τουλάχιστον τώρα ελπίζω να πέσει γρήγορα ο πυρετός για να κοιτάξουμε τα υπόλοιπα. 

Σήμερα πήγε να την δει και η πολυαγαπημένη της "γιαγιά Β", η υπέροχη γυναίκα που από πριν την διάγνωση της Λυδίας και μετά, όλα αυτά τα χρόνια, έχει σταθεί δίπλα της με αγάπη
πραγματικής γιαγιάς και έχει καταφέρει να είναι το πιο αγαπημένο πρόσωπο της Λυδίας εκτός της οικογένειας. Δεν την κατάφερε βέβαια ούτε αυτή να της χαμογελάσει, αλλά έχουμε υπομονή.




Πριν από λίγο που κοίμισα τα άλλα δύο και πήγα για μια γρήγορη επίσκεψη στην Λυδία, βρήκα την μαμά με αυτή την ζωγραφιά 

Όταν η μαμά ρώτησε την Λυδία "ποια είναι η Λυδία¨, εκείνη με βαθύ αναστεναγμό και χωρίς δισταγμό της έδειξε την κάτω. 

Αχ,  Λυδία μου ...

66 comments:

Αλεπού said...

Πραγματικά σας εύχομαι το καλύτερο. Την έβαλα μέσα στην ψυχή μου τη Λυδία και θα εύχομαι και θα ελπίζω για να γίνει καλά και να έχει τη ζωή που της αξίζει!

cinderella said...

Φιλιά ζεστά και τρυφερές αγκαλιές σε όλους σας και στο καθένα ξεχωριστά. Αυρίο να μην υπάρχει πυρετός, να μην υπάρχει τίποτα και το μικρό να μας δείχνει τη πάνω φατσούλα στη ζωγραφιά, χωρίς δισταγμό!

butterfly said...

Αχ, τη ζουζούνα...υπομονή σε σας, υπομονή στο τιγράκι πώς να πω; Έχει περάσει τόσα τις τελευταίες μέρες, δικαιολογημένο είναι.

Περαστικά να είναι, να είστε δυνατοί και αισιόδοξοι, όσο δύσκολο κι αν είναι...

Δεν θα κουράζομαι να το λέω: μπορούμε να κάνουμε κάτι;

Anonymous said...

Υπομονη και ευχομαι αυριο να ξημερωσει μια μερα χωρις πυρετο και θα ερθει και η μερα, ευχομαι το συντομοτερο, που η Λυδια θα δειξει την πανω εικονα και θα σας χαμογελασει. Καληνυχτα!

Anonymous said...

Σας ανακάλυψα σήμερα και μόνο τις ενημερώσεις του Ιανουαρίου έκανα 3 ώρες να τις διαβάσω ... δεν μπορούσα, κάθε λίγο και λιγάκη έφευγα απο το γραφείο μου για να μη με δουν οι άλλοι βουρκομένο.
Είσαστε έμπνευση για εμένα, δεν μπορώ παρά να υποκληθώ στη δύναμη που έχετε και περισσότερο απο όλους στη Λυδία.
Είμαι πατέρας 2 παιδιών και "πρώην" καρκινοπαθής ... τυχερός στην ατυχία μου είχα διάγνωση σε στάδιο 1. Μετά απο 2 χειρουργία και 6 κύκλους χ/θ ένα ξέρω πλέον ... θα είχα χάσει την μάχη εαν δεν υπήρχαν συνεχώς δίπλα μου οι αγαπημένοι μου άνθρωποι, απο αυτούς αντλούσα κουράγιο και δύναμη και εκείνοι απο εμένα δίνοντας τους καθημερινά την υπόσχεση ότι θα γυρίσω κοντά τους υγιής. Και έτσι έγινε, όπως το ίδιο θα γίνει με το κοριτσάκη σας, ΝΑ ΜΗΝ έχετε καμια αμφιβολία για αυτό.

Χρήστος.

Anonymous said...

....

Anonymous said...

Αχ,Ναυτίλε μου,δεν ξέρω τι να πώ...
λύγισα με αυτά που διάβασα...
κουράγιο να σας δίνει ο Θεός!!!Μακάρι τον πυρετό της Λυδίας μου να τον έπαιρνα εγώ...και τι δεν
θα έδινα η Λυδία μας να ήταν χαρούμενη και να μην χρειαζόταν να περάσει ξανα καμία ταλαιπωρία...
Λυπάμαι...Όμως θα προσεύχομαι γι'αυτήν ο Θεός να την βοηθήσει και σπιτι της γρήγορα και δυνατή να γυρίσει!!!Να μου την φιλήσεις και μια ζεστή αγκαλιά να της δώσεις από μένα...Μια καλύτερη μέρα να ξεκινήσει για έσας,εύχομαι.
Φιλιά και σε όλη την οικογένεια.
ΧΑΡΑ

ράγες said...

Μην ανησυχείς Ναύτιλε μου, το ανθρωπάκι που έδειξε η Λυδία στη Ζωγραφιά αντιπροσωπεύει το πείσμα της. Σας κάνει μούτρα και καλά κάνει, γιατί δεν ξέρει πως όλα αυτά τα κάνετε για το καλό της. Στο μυαλό της μικρής Λυδίας είναι οι κούνιες, τα παιχνίδια, η ζεστασιά του σπιτιού. Μην απογοητεύεσαι! Εδώ ενήλικα άτομα μπαίνουν στο νοσοκομείο για απλό λόγο και πέφτουν ψυχολογικά. Πόσο μάλλον ένα παιδί που έχει υποστεί για δεύτερη φορά τη διαδικασία μιας δύσκολης επέμβασης και τα πέρα δώθε στα νοσοκομεία στο μικρό διάστημα που ανέτειλαν τα βοτσαλένια μάτια της για τα οποία αφιερώνω τους παρακάτω στίχους:
Γιατί τα μάτια σου εγώ έχω φιλήσει
στην αγκαλιά σου η καρδιά μου έχει σβήσει
οι δυο μας φύγαμε σε όνειρα μετάξι
μαζί σου, αγάπη μου, εγώ έχω πετάξει
Δε πειράζει, δε πειράζει, αν δε θες να μου μιλάς
αν κρυφά μόνο κοιτάζεις κι όλο μούτρα μου κρατάς
Μη σε νοιάζει, μη σε νοιάζει, δε θα σπάσει το σκοινί
Σαν παιχνίδι να μας μοιάζει δίχως τέλος και αρχή
Δεν αντέχω άλλο, έλα, έλα πάρε με αγκαλιά
Να πεθάνουμε στα γέλια να ‘ναι πάλι όπως παλιά

moukelis said...

Αχ το παιδάκι μας...Μωρέ ο παλιοπυρετός την έχει εξαντλήσει.Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό και να μην δείξει απλά την χαμογελστή φατσούλα,αλλά να γίνει αυτή η φατσούλα.

Anonymous said...

Αχ γλυκούλα μου τι τραβάς!
Μακάρι να περάσουν όλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Anonymous said...

Θα τελειώσουν Ναυτιλε μας, όλα θα περάσουν και θα γίνει πάλι χαρούμενο το μωρό σου, το μωρο μας :) Υπομονή...

Sophey-Franny said...

.... νομιζω οτι ειναι μια θλιψη της για ολο αυτο που ηρθε στα πιο γλυκα της χρονια.... Ποιος δεν την νιωθει τη μικρη τιγρουλα μας??

αλλα τα λογια του φιλου παραπανω ειναι ο,τι πιο αληθινο εχει ειπωθει:
θα είχα χάσει την μάχη εαν δεν υπήρχαν συνεχώς δίπλα μου οι αγαπημένοι μου άνθρωποι, απο αυτούς αντλούσα κουράγιο και δύναμη και εκείνοι απο εμένα δίνοντας τους καθημερινά την υπόσχεση ότι θα γυρίσω κοντά τους υγιής.

Μοναχα αγαπη μπορουμε να δωσουμε σε κεινους που πονανε... Κι αυτο ειναι το δυνατοτερο φαρμακο απο ολα....

Anonymous said...

EYXOMAI ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ
ΕΠΕΣΕ Ο ΠΑΛΙΟΠΥΡΕΤΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ
ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ .ΛΟΓΙΚΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.
ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ .
ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΡΕΤΗ ΜΕΡΑ!!
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

stalamatia said...

Μόλις πέσει ο πυρετός θα αλλάξει και φτσούλα μάλλον δεν θα χρειάζετε θα χαμογελάει η ίδια .Το γλυκό μου έχει τόσα συναισθήνατα μέσα του!!

τo τέρας της «αμάθειας» said...

Αχ! Λυδία μου...
Κουράγιο μωρό μου, Κουράγιο!!!

joanna said...

Παιδάκι μου......την θλίψη σου.....
κουράγιο...

Anonymous said...

Συντομα θα γίνει πάλι η "πάνω" ζωγραφιά, θα δεις....υπομονή :)

elpi said...

Θεε μου τι να πω...Να στε γεροι να αντεξετε..και μεις σας σκεφτομαστε

Anonymous said...

Πόσο πολύ θα ήθελα να είχα ένα μαγικό ραβδί να εξαφανίσω την θλίψη από το πρόσωπο της. Πόσο θα ήθελα να την απαλλάξω τον πυρετό της .
Που να βρω ένα τέτοιο μαγικό ραβδί ... μήπως ξέρεις κανείς ....;

mamma said...

:-(((((((
Κουράγιο πατέρα.
Γρήγορα περαστικά.

marilia said...

Καλημέρα! Υπομονή και σύντομα θα ξαναχαμογελάσουμε, Μπαμπά!

Anonymous said...

Είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα πάνε πραγματικά πάρα πολύ καλά. Έχετε τη δύναμη κι εσείς κι εκείνη να την κάνετε καλύτερα απ' ότι ήταν πριν. Το αισθάνομαι: το μωρό σας θα γίνει καλά!

Anonymous said...

Ναυτίλε θα σου πω ένα περιστατικό σε νοσοκομείο της Ν.Υόρκης που έζησε φίλη μου και ίσως να εξηγεί κάτι από την συμπεριφορά της Λυδίας.
Πήγε λοιπόν η φίλη μου τον 4χρονο γιό της να του κάνουν ράμματα μετά από ένα σκίσιμο μεγάλο που είχε κάνει στο κεφάλι. Το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα από την ώρα που χτύπησε και αιμοραγούσε έντονα. Οι γιατροί δεν την άφησαν να τον κρατάει αγκαλιά όσο γινόταν αυτή η διαδικασία, ούτε να τον δει αμέσως μετά, παρα μόνο όταν του πέρασε ο πόνος γιατί είπαν ότι ο μικρός θα συνέδεε στο μυαλό του τον πόνο που πέρασε και την ταλαιπωρία με την μητέρα του και δεν έπρεπε να του συμβεί αυτό.
Ίσως είναι μια άποψη και αυτή εσύ που μιλάς με τους γιατρούς θα την αξιολογήσεις.
Την αγάπη μου σε όλους.

euaggelia said...

Καλημέρα Λυδία!

Για μένα υπάρχεις μέσα στην καρδιά μου μόνο με την πρώτη φατσούλα!
Αυτή που θα έχεις για πάντα, σε λίγο καιρό από τώρα, που όλα θα πάνε καλά!


Χριστόφορος....

Anonymous said...

Ναυτίλε, γνώρισα την οικογένειά σου μέσα από αυτό το μπλογκ. Δεν σας ξέρω προσωπικά και το πιθανότερο είναι να μη συναντηθούμε ποτέ. Όμως κάθε μέρα μπαίνω για να μαθαίνω νέα της Λυδίας. Η σκέψη μου είναι συνέχεια μαζί της και μαζί σας. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και με άλλους "άσχετους" σαν κι εμένα. Δεν μπορεί λοιπόν, τόσοι άνθρωποι σάς σκέφτονται με αγάπη, σίγουρα κάτι θα φτάνει ώς εσάς. Συνέχισε να μας λες τα νέα από το "μέτωπο", κι εμείς θα συνεχίσουμε να σας στέλνουμε αγάπη και ψυχική δύναμη.

Anonymous said...

Σας σκέφτομαι συνεχώς, μακάρι σήμερα να είναι μια καλύτερη ημέρα..

Μαμά Ειρήνη!

Anonymous said...

Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου η Λυδιούλα να γίνει γρήγορα καλά και να αφήσετε πολύ πολύ πίσω σας όλες τις δύσκολες στιγμές.

Όλα θα πάνε καλά! :)

Anonymous said...

αχ ψυχή μου παιδί μου!!!!!!!!!!

θα ερθω να τον παρω τον πυρετό σου να τον τσακίσω τον αναθεματισμένο!!!!!

κανε κουράγιο Ναυτίλε μου!!! ολα θα περάσουνε. διαβασα τα νεά σήμερα και σφουγγαρίζω εγω στο γραφειο εφυγα να μη με δουνε.. απο τσαντίλα και απο νεύρα για την πριγκήπισσα λυδια που ταλαιπωρειτε και ποναει το μωρο μας!!! φιλησε μου τη και οτι χρειαστειτε ειμαι σιγουρη οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!

σας φιλω.
Κελλυ

Anonymous said...

Σας εύχομαι μέσα απ΄την καρδια μου να πανε όλα γρήγορα καλά και το μικρο ζουζουνακι σας να'ναι πάντα σαν την πρωτη φατσουλα - όλο χαμόγελο!!!

Ιφιγένεια said...

Ειμαι σίγουρη ότι η επόμενη ενημέρωση θα λέει : ¨Τον κατατρωπόσαμε τον ...... τον πυρετο !! ¨
Δεν μπορεί ... τόσος κόσμος το εύχεται ...
Κουράγιο , υπομονή και ατελείωτη ελπιδα !!
Η Λυδία σας (Λυδία μας)είναι θηρίο !!!!!

ANNA said...

ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΔΙΟΥΛΑ..ΕΧΩ ΚΕΡΩΣΕΙ...ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΤΕ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ

elekat said...

Μου κάνει εντύπωση ένα τόσο μικρό παιδάκι μετά από τέτοια ταλαιπωρία απλώς να μην χαμογελάει αντί να γκρινιάζει ατελείωτα ή να κλαίει!! Γιατί δεν είναι ότι δεν έχει επίγνωση της κατάστασης (αφού έδειξε την κάτω ζωγραφιά)! Αρα το παιδί έχει υπομονή και θέληση! Μπράβο σε ένα τόσο μικρό κοριτσάκι να δίνει τέτοια μαθήματα σε μας τους μεγάλους που ένα συνάχι έχουμε και κάνουμε λες και...

Vasilis said...

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη Λυδίτσα, αυτόν τον μικρό άγγελο, που σήμερα γνώρισα μέσα από αυτό το blog και πραγματικά στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση και ίαση. Η Λυδίτσα έκτός από την οικογένειά της, έχει μαζί της και όλους εμάς! Εύχομαι πίστη και καλό κουράγιο σ'εσάς και την αγάπη μας στην μικρή! Πραγματικά, αν σε κάτι μπορούμε να βοηθήσουμε, θα ήθελα να μας ειδοποιήσετε.

Equilibrium said...
This comment has been removed by the author.
Equilibrium said...

Προσεύχομαι το Λυδιάκι να ταυτιστεί πολύ σύντομα με το χαμογελαστό πρόσωπο της ζωγραφιας της μαμάς της!..

Anonymous said...

Θα περάσει κι αυτό, δεν μπορεί θα περάσει. Η ζωή θα γελάσει όπως πρώτα ξανά. Θα περάσει κι αυτό κι αν λιγάκι πονάει ε! πόνος είναι περνάει θα περάσει κι αυτό...
Θάρρος και δύναμη. Υπομονή και κουράγιο. Θετική σκέψη και αισιοδοξία.
Είμαι μια μανούλα και εγώ που η κόρη μου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας (νευρολογικής φύσης). Το όνομά της ΛΥΔΙΑ και ένα χρόνο μικρότερη από το αγγελούδι σας. Αισθάνομαι να είναι το δικό μου παιδί το τιγράκι σας. Το λατρεύω και το πονάω. Σας αγαπώ και σας εκτιμάω απεριόριστα.
Έχω καταλάβει ένα πράγμα. Ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας, είτε καλό είτε κακό πάντα υπάρχει ένας σκοπός .Όταν έρχεται η ανεμοθύελλα στην ζωή μας πάντα ακολουθεί και η λιακάδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτή η λιακάδα να μπει στην ψυχή σας πολύ σύντομα και να βγάλει από το μυαλό σας και τη σκέψη σας όλα τα δάκρυα, όλες τις πίκρες και τις αγωνίες όλο αυτό το διάστημα και όλα τα αναπάντητα "γιατί", "γιατί στο μωρό μου" "γιατί σε εμάς". Απάντηση δεν θα πάρουμε ποτέ γιατί δεν υπάρχει. Η μόνη απάντηση που μπορώ να σας δώσω είναι μια. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Είμαι σίγουρη γι΄αυτό.

roadartist said...

....περνάω σας διαβάζω..αλλά δεν αφήνω σχόλιο..
Δεν ξερω τι να γραψω. Το μονο που θέλω σύντομα η Λυδία να έχει το πρωτο μουτράκι.. Υπομονη και ολα θα πάνε καλά :) ... τι μπορώ να κάνω για να σας βοηθήσω.. υπάρχει κάτι?

Anonymous said...

Σήμερα διάβασα για τη Λυδία και αμέσως σπάραξε η ψυχή μου. Ανάλογη κατάσταση αντιμετώπισα πριν από χρόνια με πολύ αγαπημένο μου ανιψάκι και γι' αυτό μπορώ να καταλάβω έστω και λίγα πράγματα από τον αγώνα της Λυδίας αλλά και τον δικό σας. Θα προσεύχομαι καθημερινά για τέλεια θεραπεία της Λυδίας. Ζητείτε από τον Ιησού Χριστό. Κάνει ακόμα θαύματα και θεραπεύει. Να ξέρετε ότι η χάρη του Θεού και η αγάπη του Χριστού είναι μαζί σας.

Βασίλης

Anonymous said...

Καλό μεσημέρι. Σήμερα διάβασα για πρώτη φορά την περιπέτεια της μικρής Λυδίας σας. Εύχομαι πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου όλα να περάσουν σύντομα και να μην υπάρχει ούτε σαν ανάμνηση στο μυαλό όλων σας. Δώστε της την αγάπη μου και να ξέρει ότι θα την σκέφτομαι και θα προσεύχομαι σε ότι υπάρχει εκεί ψηλά. Θα περιμένω νέα σας αύριο για τον παλιό πυρετό που την ταλαιπωρεί και την κάνει να είναι μουτρωμένη σαν την ζωγραφιά. Θα περάσει όμως είμαι σίγουρη!!!! Γιατί η μικρή σας είναι πραγματικός ΗΡΩΑΣ. Πολλά πολλά φιλιά

Alkmini said...

καλη σου μερα Ναυτιλε και απο μενα.
απο το μπλογκ του Σωτηρη (http://sotkanel2.wordpress.com/) νομιζω εμαθα για τη Λυδια και σημερα μπηκα και διαβασα διαφορα σκορπια.
δεν ξερω αν πολλες πολλες σκεψεις και προσευχες κανουν κατι στο συμπαν για να γινει καλα η Λυδια.
ας το προσπαθησουμε μεσα απο τη μπλογκοσφαιρα να δουμε αν πετυχουμε το στοιχημα.
Κουραγιο Ναυτιλε.

Anonymous said...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Από και πέρα θα είναι στις προσεύχες μου ανάμεσα στους δικούς μου ανθρώπους. Κουράγιο.

Ioannana said...

¨οχι, δε θα νικήσει ο πυρετός, εμείς είμαστε περισσότεροι και πιο αποφασισμένοι. Βλέπετε πόσοι σας σκεφτόμαστε και σας στέλνουμε τις προσευχές μας, δε γίνεται να μην τα καταφέρουμε!

Όλη μου η αγάπη και η σκέψη για την Τιγρούλα!

Giannis123 said...

Ελπίζω να μην γίνεται ενοχλητικό να "σχολιάζω" σε κάθε σου ποστ με πάνω - κάτω τις ίδιες τετρημένες ευχές.
Δεν ξέρω όμως τι άλλο να σου πω.
Η εικόνα της Λυδίας βρίσκεται συνεχώς μπροστά μου.

......... κουράγιο .......

Αθηνά said...

Έξτρα δυνατή προσευχή σήμερα...

BUTTERFLY said...

Οταν θες κατι πολυ, ολο το συμπαν συνωμοτει για να το καταφερεις, ετσι δεν λενε? Κοιτα τωρα ποσοι ανθρωποι θελουν παρα πολυ να γινεις καλα και θα καταλαβεις μικρο αστερακι οτι ολο το συμπαν συνωμοτει για να γινεις καλα! Και θα γινεις! Μπορει να ταλαιπωρεισαι τωρα, αλλα θα ερθει η μερα που η θετικη μας ενεργεια και η αγαπη μας θα φτασουν κοντα σου και θα σε γιατρεψουν! Αλλωστε πιστευω οτι ηδη η θεληση σου για ζωη και η αγαπη της υπεροχης οικογενειας που εχεις βοηθανε παρα πολυ! Χαμογελασε ματακια μου και παρε δυναμη να ανεβεις αυτο το Γολγοθα και να σταθεις ψηλα και πανω απο ολα αυτα! Λυδιακι μου γλυκο σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!!

Μαριλένα said...

Aχ μωρό μου, σύντομα μα τα καινούρια φάρμακα, θα γίνεις καλά. Σύντομα..

Anastasia said...

Κουράγιο και πίστη χρειάζεται σ'αυτές τις περιπτώσεις. Ελπίζω όλα να γίνουν καλύτερα και άλλο πόνο στην ζωή σας να μην βρείτε! Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες για εσάς αλλά και για όλους.

Anonymous said...

Οι ευχές όλων δεν χωράνε σε κανένα Blog του κόσμου. Σίγουρα όλοι ευχόμαστε το καλύτερο! Μπορούμε όμως να σας δείξουμε την αγάπη μας και μέσω των μυνημάτων να σας παρηγορήσουμε και να προσευχηθούμε όλοι μαζί στον Θεό. Αυτός μόνο κρίνει και πράττει το σωστότερο για όλους. Θα λέγαμε ότι είναι ένας σταυρός... Ναι, είναι ένας σταυρός- βαρύς σταυρός που χρειάζεται πίστη για να τον σηκώσετε μέχρι το τέλος. Και θα τα καταφέρετε! Γιατί όχι;;... εφ' όσον υπάρχει πίστη, αγάπη και εμπιστοσύνη σ' αυτόν που... μόνο αυτός έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει μέχρι τέλους... αναφέρομαι για τον Κύριο, Θεό μας, πατέρα όλων μας. Η δική μας παρηγοριά, ας είναι δείγμα αγάπης και υπόσχεσης προσευχής στον παντοδύναμο να δίνει κουράγιο, δύναμη και ότι καλύτερο σ' αυτή τη περίπτωση.
Μαζί σας, θα προσευχόμαστε όσοι νοιώθουμε την ανάγκη και την αγάπη να το κάνουμε. Πιστέψτε στην αγάπη του Κυρίου και θα πάνε όλα καλύτερα...
Ο Θεός μαζί σας!!!...
________
Κάποιος που προσεύχεται για την Λυδία και για όποιον πονά γι' αυτή!

Nena said...

Αύριο είναι άλλη μέρα. ΄Αλλωστε είναι ακόμα ταλαιπωρημένη κι ο οργανισμός της παλεύει να ισορροπήσει. Ασφαλώς είναι λυπημένη αφού πετάει η καρδούλα της γι άλλα που είμαι σίγουρη θάρθουν σύντομα. Την αγάπη μου.

Anonymous said...

Κάνετε το καλύτερο για το παιδίσας!Μην έχετε καμιά αμφιβολία γι'αυτό!
Έχετε τον απεριόριστο σεβασμό μου για τη δύναμη την οποία επιδείξατε όλο αυτό το διάστημα!
Εύχομαι την καλύτερη έκβαση σ'αυτήν την περιπέτεια,σύντομα να δείτε το παιδάκι σας όπως πριν!

Χρύσα

Anonymous said...

Με ένα βαθύ χαμόγελο η Λυδία θα δείξη στη Ζωή και το πάνω προσωπάκι. Για τη ζωή θα πρέπει να σας δείξει και το πάνω πρόσωπο, το χαμογελαστό. Γιατί το αξίζετε. Γιατί προσευχόμαστε για να συμβεί.
Γιάννης.

Anonymous said...

Λυδιάκι σου στέλνω κι άλλους πιο δυνατούς ιρλανδέζικους αέρηδες να σε δροσίσουν και να σου ρίξουν τον πυρετό!
Ναυτίλε και μανούλα της, υπομονή και κουράγιο.
Ευχές πολλές και καλές.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

:-(

Ράγισε η ψυχή μου.....
΄Οχι άλλος πόνος γι΄αυτό το παιδί!
Ο-ΧΙ!!!

Προσευχόμαστε όλοι για τα καλύτερα.
Θέλουμε την επόμενη φορά όχι να σας δείξειτη ζωγραφιά/προσωπάκι αλλά να μας το πει η ίδια πως είναι και πάλι ένα χαρούμενο παιδάκι

Φιλιά και Γλαρένιες αγκαλιές

tk said...

Αχ καρδιά μου...

ellinida said...

Αύριο θα είναι μιά καλύτερη μέρα. Το ελπίζω με όλη μου την ψυχή.

Anonymous said...

αύριο όλα θα είναι καλύτερα και πιο φωτεινά....

Anonymous said...

Σήμερα πήγα στην εκκλησία και προσευχήθηκα να πάνε όλα καλά... και θα πάνε!!! θα πέσει ο πυρετούλης το νινάκι θα ξαναγελάσει!

Anonymous said...

Αν η σκέψη ήταν παρουσία, τότε Ναυτίλε να ξέρεις πως όλοι εμείς θα είμασταν δίπλα σας. Βάστα γερά.. Θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα. Είμαι βέβαιη. Υπομονή και ελπίδα. Σας σκέφτομαι όλη μέρα.

τέσσερα said...

:'(

Dr_MAD said...

Χμου...
Μου φαίνεται μπαμπάκα θα σου στείλω και τις υπόλοιπες ζωγραφιές των παιδιών, για να αναθαρρήσει λίγο το Λυδιακι. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η ψυχολογία

Κουράγιο και δύναμη να σας δίνει ο Θεός και ένα γλυκό φιλί στο ζεστό μετωπάκι του αγγέλου σας

Anonymous said...

Κάνε κουράγιο μικρό τιγράκι και άσε τις ευχές μας να πάρουν μακριά τον πυρετό... Ελπίζω σε λίγες μέρες να χαμογελάς πάλι πλατιά και αυτή η μάχη να είναι η τελευταία για σένα!!

L'heure Bleu said...

I wish I had a magic wand.....

Anonymous said...

Μπορεί η Λυδία να σας έδειξε την κάτς φατσούλα αλλα μάλλον δεν ξέρει ούτε η ίδια πώς μόνο η πάνω ζωγραφιά μπορεί να απεικονίσει τη γλυκιά της φατσούλα...Να μην ανυσηχείτε για τίποτα...Η Λυδία είναι δυνατή σαν λιονταράκι και δεν φοβάται τίποτα...Άντε, καιρός να πάρετε μαθήματα απο την κορούλα σας μου φένεται.Να της δώσετε ενα γλυκό φιλάκι την επόμενη φορά και να της πείτε οτι είναι απ' όλους εμάς που την αγαπάμε και της ευχόμαστε περαστικά

Anonymous said...

Περίμενα με αγωνία να δώ κάτι καινούργιο για την Λυδία μας,
έμπαινα συνέχεια,αλλά δεν είδα κι έτσι θα περιμένω να βρω το πρωϊ...
Ελπίζω να είναι καλά τα πράγματα...
Ο Θεός μαζί σας!!!Σας σκέφτομαι συνέχεια,αν δεν πάει η Λυδία μας σπίτι δεν βλέπω να ησυχάζω...
Είμαστε εδώ για εσάς και εαν μπορούμε να βοηθήσουμε θα ήταν χαρά μας...Υπομονή,φιλιά σε όλη την οικογένεια.
ΧΑΡΑ

Μιλ1 said...

Υπομονή και δύναμη και σε λίγο καιρό θα ζωγραφίζει ΜΟΝΟ χαρούμενες φατσούλες!

Κ.Ν. said...

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΥΔΙΑ. οχι σαν ιστολογιο αλλά σαν την ίδια τη ζωή.
περαστικά, ο ΘΕΟς ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.