Saturday, January 19, 2008

καλυτερεύουμε

Είναι πρωί Σαββάτου και τα πράγματα φαίνονται δειλά-δειλά να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Ο πυρετός κάνει τις επιθέσεις του, αλλά είναι πιο αραιές και υποχωρεί σχετικά πιο εύκολα και γρήγορα. 

Η ίδια αρχίζει να αισθάνεται καλύτερα και δείχνει λίγο πιο ζωηρή. Δεν έχουμε φυσικά γέλια, ούτε μας μιλάει ακόμα, αλλά είπαμε, πρέπει να δείξουμε υπομονή (μάθαμε ότι ένα άλλο πιτσιρίκι που είχε κάνει παρόμοια επέμβαση έκανε ένα εξάμηνο να γελάσει.... θα δούμε...). Πάντως με όσες δυνάμεις έχει προσπαθεί να παίξει μαζί μας και αχολείται με τα πράγματα που της κινούν το ενδιαφέρον. Δυστυχώς Τσάρλι και Λόλα δεν μπορούμε να δούμε (εκτός από μια φορά που της βάλαμε και είδε) γιατί οι γιατροί λένε πως η γρήγορη εναλλαγή χρωμάτων, εικόνων, κινήσεων κ.λπ. μπορεί να της προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις τώρα που ο εγκέφαλός της είναι ταλαιπωρημένος. 

Η μαμά της ίσως βγει για 1-2 ώρες σήμερα για να έρθει να την δουν τα άλλα δύο καμάρια μας. Φωτογραφίες από το νοσοκομείο έχω, αλλά δεν ανεβάζω γιατί δεν με ικανοποιούν καλλιτεχνικά, ο φωτισμός του δωματίου είναι χάλια και όλο εμφανίζονται κάτι ανεξήγητες γραμμές σαν σωληνάκια προς τα χέρια της, και κάτι ασπρίλες σαν επίδεσμοι στο κεφάλι της... 


68 comments:

Maria Mikro Analogo said...

Τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει εδώ και μέρες!!! :D Τα σωληνάκια και οι επίδεσμοι είμαι σίγουρη πως είναι οφθαλμαπάτες! Για ξαναπροσπάθησε σε λίγες μέρες πάλι μήπως έχουν εξαφανιστεί τελείως :)

sealike2 said...

Περαστικά με την ευχή και την ελπίδα ότι όλα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο!!Καλή δύναμη, καλό κουράγιο και σε εσάς!!

Anonymous said...

Αχ!! Bravo!
Με υπομονή και επιμονή όλα
θα είναι ομορφότερα και
καλύτερα από πριν!!
ΠΟλλά φιλάκια και πολλές ζουζουνιές στο μικρό μας Ήρωα!!
Πολύ Δύναμη στη Μαμά Της και στο Μπαμπά Της !

keadas said...

όλο και καλύτερα
τις ευχές μου

mamma said...

πολλά φιλιά

Anonymous said...

Πριν λίγες μέρες έμαθα κι εγώ την ιστορία της μικρής Λυδίας. Σας επισκέπτομαι καθημερινά, σ' αυτό εδώ το blog, για να μαθαίνω τα νέα σας, και είστε στην σκέψη μου ένα μεγάλο μέρος της μέρας. Τις προηγούμενες ημέρες δεν κατάφερα να σας γράψω ούτε μια λέξη γιατί ο κόμπος στο λαιμό μου ήταν μεγάλος και έννοιωθα μικρή και ανήμπορη την ψυχή μου μπροστά στο μεγαλείο της δικής σας. Σήμερα όμως ένοιωσα μεγάλη χαρά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, με το ίδιο τρόπο που και εσείς μοιράζεστε μαζί μας τα συναισθήματα σας. Είμαι μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκεφτώ ότι όλο αυτό που σας συμβαίνει είναι η σκληρή πραγματικότητα της ζωής - ίσως το πιο σκληρό της πρόσωπο - και όχι ένα κακό όνειρο που δεν κρατάει παρά μόνο λίγα λεπτά μιας νύχτας. Ευχόμαι η καλή νεράιδα του παραμυθιού ν' ανταμώσει σύντομα την πριγκηπέσα σας και με το μαγικό της ραβδάκι να μεταμορφώσει όλα αυτά τα αντιαισθητικά αξεσουάρ που έχει πάνω του το κοριτσάκι σας, σε χαρούμενες κορδέλες που πάνω θα γράφουν τις χιλιάδες ευχές μας για υγεία και χαρά! Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου εύχομαι και προσεύχομαι για σας!

Anonymous said...

Είδες που όλα πηγαίνουν καλύτερα???
Όλα θα περάσουν και όλα θα ξεχαστούν και το τιγράκι μας σύντομα θα σας μιλήσει για να σας πεί ποσο σας αγαπάει... και πόσο της λείψανε οι κούνιες...
Τότε να δεις πόσα χαμόγελα θα μοιράσει στον κόσμο... και φυσικά σε εσάς....

Φιλιά και στους 5 ήρωες!!!!!!!!!

Anonymous said...

Aχ,Ναυτίλε με εκανες χαρούμενη σήμερα,γιατί είδα μια αισιοδοξία στο γραπτό σου...Θα έρθει γρήγορα η μέρα που θα γελάμε και θα κλαίμε μόνο από χαρά θα δείς,όλα θα πάνε καλά...Όταν πάτε σπίτι η διάθεση της ζουζούνας μας θα φτιάξει γιατί θα είναι μαζί με τα αδελφάκια της και τους καλούς γονείς της.Υπομονή και θα χαμογελάσει το μικρό τιγράκι μας...Να ξέρεις πως είμαστε εδώ για ότι χρειαστείτε,
ακόμα και τον καραγκιόζη θα κάνω για να γελάσει το Λυδιάκι μου και τον κλόουν...όλα για να δώ το όμορφο χαμόγελό της!!!Όσο για τις φωτογραφίες δεν χρειάζονται,γιατι η Λυδία μας είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μας η πιο όμορφη πριγκίπισσα!!!Να της δώσεις τα φιλιά μου και μιά μεγάλη αγκαλιά.
Αλλα και στην μαμά και στα αδελφάκια της!!!!Να είστε καλά και δεν σταματώ όλη μέρα να σας σκέφτομαι και να προσεύχομαι στον Θεό να πάνε όλα καλά!!!!
ΧΑΡΑ

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Δόξα τω θεώ..
Επιτέλους! από νωρίς το πρωί ερχόμουν για να μάθω νέα της.
Σ΄ευχαριστώ και πάλι που βρίσκεις το κουράγο να μας ενημερώνεις.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Anonymous said...

τι χαρα μου εδωσες...δεν μπορεις να φανταστεις.....αντε λιγο ακομα κ θα τον ξεπερασουμε τον κακο πυρετο.....οχι για μια κ δυο αλλα για πολλες ωρες να διωξεις τη μαμα να παει στα παιδια της..ωρες ειναι να νιωσουν παραμελημενα...πολλα φιλια στο μικρο σας αγγελο...ολα θα πανε καλα

Anonymous said...

το καλυτερο δωρο που μπορουσες
να μου κανεις ηταν αυτο
να ειναι καλα η κορουλα σου
την λατρευουμε
αχ βρε ναυτιλε τη λατρευουμε αληθεια
να ειστε καλα αυτα τα νεα περιμεναμε
μια εβδομαδα τωρα
φιλια σε ολους σας απο ολους μας
μαμα μαρινα

Anonymous said...

Δόξα σοι ο Θεός!
Σήμερα πήραμε τα νέα που τόσες μέρες περιμέναμε με αγωνία.Καλή δύναμη και όλα να είναι περαστικά.

Anonymous said...

Πολύ χαίρομαι!!!
Καλά νέα ακούμε!!!
Ο Θεός να την έχει καλά!!!

Anonymous said...

Μπράβο!!! Υπεροχα νεα Ναυτιλε :)

Anonymous said...

Μα θα πρεπει να αλλαξετε την παλια σας φωτογραφικη μηχανη!Να παρετε μια καινουργια και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα τα βγαζει ετσι οπως ακριβως πρεπει και ετσι οπως θελουμε!!!
Η Παναγια μας εχει στην αγκαλια της την Λυδιουλα!Μην στεναχωριεστε!Υπομονη!

Γιωτα - Θεσσαλονικη

Anonymous said...

Άστες φίλε μου, αυτές τις κακές φωτογραφείες, με τα παράξενα σημάδια...

Σε λίγες εβδομάδες, θα βγάλεις άλλες, στο φώς του ήλιου, με την Λυδία να τρέχει. Δεν θα πειράζει αν είναι λίγο κοπυνημένες, Θα είναι καλύτερες, απο αυτές που ήδη έχεις.

Είμαι σίγουρος.....

Μιχάλης

Anonymous said...

ΒΑΛΣΑΜΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΑΣ!

marilia said...

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Χοροπηδάω, το σνούπι, και κοντεύω να ξεριζώσω την ουρίτσα μου απ' το κούνημα!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Μπαμπά της, μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις φωτογραφική μηχανή! Η παλιά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα αγάπης!

Φιλιά και αγκαλιές τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσες! :)

Μαριλένα said...

Αντε, άντε, το μωρό μας.. Τέτοια ανακούφιση, μονο από τα δικά μου παιδια έχω παρει :)
Δοξα τω Θεώ.
Την αγάπη μου στέλνω. Θα βοηθήσει, δε μπορεί.

τo τέρας της «αμάθειας» said...

ΟΛΑ θα πάνε καλά και στις φωτογραφίες, η μόνη ασπρίλα που θα εμφανίζεται πολύ σύντομα, θα είναι το λαμπερό χαμόγελο της γλυκειάς Λυδίας! :) :)

mpoumpoula said...

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!
άντε να συνεχίσουμε έτσι!!
φιλιά σε όλους!

cinderella said...

Καλυτερεύουμε!!! :)))
Αφου καλυτερεύουμε, πλατιά χαμόγελα και ζεστά φιλιά από όλους μας σε όλους σας!! Φωτογραφίες δεν θέλουμε! Ευχάριστα νέα θέλουμε και τέτοιες ειδήσεις!! Πάντα!!!!

VassilisK said...

καλά πάμε μπαμπά Της. Είναι αμαζόνα η μικρή! Φωτό δε θέλουμε τώρα, αλλά να 'σαι έτοιμος για να μας τραβήξεις το πρώτο χαμόγελο, το πρώτο γέλιο! Άντε το δεύτερο :)

Anonymous said...

Ναυτίλε, μας δίνεις πολύ μεγάλη χαρά!!!! Είναι αδύνατον με τέτοιους γονείς, τέτοιους γιατρούς, τον καλό Θεούλη που την αγαπά και τόσες προσευχές από εμάς να μην πάει καλά. Περιμένουμε κάθε μέρα όλο και καλύτερα νέα. Καλή δύναμη, με όλη μας την αγάπη!!!

Anonymous said...

ναι μαλλον οφθαλμαπατες ειναι,ωραια νεα,καλη συνεχεια

Στοχαστης said...

Εεεεεεεεετσι μπράβο! Αντε σιγα σιγα να παιρνει τα πανω της,εχει χασει κι επεισόδια το κοριτσάκι μας! Σιγα σιγα ολο και καλυτερα ευχομαι και πιστευω οτι θα ειναι! Πολυ το χάρηκα, Ναυτιλε, τα καλυτερα ευχομαι. Οσον αφορά τις εικαστικες διαφωνιες σου πιστευω οτι με τις μερες θα αλλάξουνε οι φωτιστικες συνθηκες και θα εξαφανιστει καθε τι ανεπιθυμητο για τα φωτογραφικα σου γουστα, θα δεις!

moukelis said...

Έλα μπαμπά,δεν τραβάς από σωστή γωνία...Αν δοκιμάσεις να τραβήξεις από το πλάι,θα δεις και δύο άσπρα φτεράκια πίσω από τους ώμους.Από εκεί πρέπει να τραβάς.
Είδες ο παλιοπυρετός;Πόσο θα κρατούσε;Κατάλαβε ότι έχανε την ώρα του και αποφάσισε να μαζέψει τα μπαγκάζια του και να φύγει.
Άντε και κάθε μέρα και καλύτερα!

Natassa said...

αγωνιώ να μάθω νέα και έτσι όπως άνοιγα την σελίδα σας και διάβασα "καλυτερεύουμε" ένιωσα μια φοβερή ικανοποίηση. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση και του χρόνου τέτοια μέρα όλα αυτά να είναι για όλους σας μια μακριά παλιά ιστορία ... :)

roadartist said...

Υπομονή.
Μη βάλετε καλύτερα φωτογραφίες της.
Θα περιμένουμε να τη δουμε οταν θα ειναι καλα και παλι χαμογελαστη.
Σας φιλω.
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
Θα το δεις :)

Anonymous said...

Μπράβο!!! Μακάρι από δω και πέρα ο δρόμος να γίνεται όλο και λιγότερο ανηφορικός.

Anonymous said...

Η χαρά μου είναι απίστευτη !
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα λόγια σου Ναυτίλε! Έιχα καιρό να νιώσω τέτοια ψυχική ευεξία !
Πολλα φιλια στην Λύδια! και στην μητέρα της!
Καλή συνέχεια.... καλή δύναμη!
Όσο γιατις φωτό που λές .... πιστεύω ότι πρέπει με την πρώτη ευκαιρία , να αγοράσεις μια καινούρια .... αυτή πάει χάλασε!

Μ.Φ.Χ
Αφροδίτη Δ.

Anonymous said...

Επιτέλους !!! :)
Τα ωραιότερα νέα της ημέρας !!!

Σας σκέφτομαι.
Φιλία

Χρήστος.

Αννα said...

Γιουπι!!!
Χαιρομαι, χαιρομαι, χαιρομαι!!!
Ολα να πηγαινουν καλυτερα απο εδω και εμπρος!!!

Ernesto said...

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ;;;Η ΚΟΛΛΗΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!



ΣΑΣ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑΥΤΙΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ!!


ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

Dreamgirl said...

Με το που είδα τον τίτλο χαμογέλασα! Και θα πηγαίνει καλύτερα και καλύτερα και καλύτερα!!!

Η αγάπη μου και η σκέψη μου μαζί σας!

iLiAs said...

..να έχετε ένα ήρεμο σαββατοκυριάκο..όλο και καλύτερα.

Nena said...

΄Ελα! Μπράβο! σας σκέπτομαι πολύ και σας στέλνω μ όλη μου τη δύναμη ευχές κι αγάπη.

Anonymous said...

Τέλειαααααααααααααα Κάθε μέρα και καλύτερα από εδώ και πέρα χάρηκα όσο τίποτα σήμερα για τα νέα. Περιμένουμε ακόμα καλύτερα αύριο.:)

stalamatia said...

Πολλές αγκαλιές και φιλιά όλο και καλύτερα τα νέα ,όσο για τις φωτογραφίες όποτε είσαι εσύ έτοιμος.

Anonymous said...

Δόξα σοι ο Θεός! Βέβαια, τόση προσπάθεια από τέτοιους γονείς, τόση αγάπη, τόσες ευχές, τόσες προσευχές στον Θεό και στην μητέρα Παναγία... είναι δυνατόν να μην βοηθούσαν! Κουράγιο! Όλο και καλύτερα!... Υπομονή και θάρρος! Γεναιότητα!(Όλα αυτά τα έχετε ήδη!) Είστε ήρωες γονείς και έχρονται στιγμές που αποδυκνείεται αυτό!... Για παράδειγμα, σήμερα! Θα' ρθει η στιγμή που η μικρούλα Λυδία, το αγγελάκι σας, θα σας αγκαλιάσει και θα σας πει το μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ". Είδατε;... Τίποτα δε πάει χαμένο! Όλα αμείβονται! Κι εσείς, ήρωες γονείς, αξίζετε ΤΕΡΑΣΤΙΑ αμοιβή! Ναυτίλε, ο Θεός μαζί σας! Η Παναγία μας να σας δίνει κουράγιο!...
Προσευχές για την μικρή Λυδία και τους θαυμάσιους γονείς της!!!...

Anonymous said...

ante me to kalo aderfe

Anonymous said...

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ,ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ :)

νατασσΆκι said...

Υπέροχα νέα!
όλα καλά θα πάνε, σιγά σιγά, θα το δεις

Μεγάλο φιλί στην πολεμίστρια, και στα άλλα δυο παιδάκια, και μεγάλη αγκαλιά στη μαμά..
Καλό κουράγιο
*κι ευχαριστούμε που ενημερώνεις, έχουμε κι εμείς αγωνία.

butterfly said...

Αχ, υπέροχα! Επιτέλους!! Να καλυτερεύει το Λυδιάκι σωματικά, να καλυτερεύει και ψυχικά-και να ανακουφιστείτε και εσείς! Αυτά είναι υπέροχα νέα, και εύχομαι τα πράγματα να συνεχίσουν έτσι, και όλο και καλύτερα...

Υπομονή-επιμονή-ξεκούραση-αισιοδοξία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι να σας βοηθήσουμε κάπως περισσότερο, γιατί και η μαμά θα έχει εξαντληθεί τόσες μέρες, αλλά και εσείς έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ;

Anonymous said...

Οπως το ειπες, καλυτερευουμε!!Ολα θα πανε καλα! Πολλα φιλια και πολλες αγκαλιες στη Λυδια και σε σενα και στη μαμα της! Να 'στε καλα!

Equilibrium said...

Όμως από τις ψυχές σας καλέ μου Ναυτίλε εκπέμπεται φως πολύ, με δύναμη μαζί, και νέα κάθε μέρα όλο και πιο αισιόδοξα! Πολύ χαρήκαμε όλοι μας εδώ στο Πήλιο, έχετε την αγάπη μας!

L'heure Bleu said...

Your two kids ate home are SO VERY patient and full of selfless love. I congradulate them (and you as parents) for their patients and unselfishness. Not having mom around for so long isnt as easy as it seems. Bravo to them and to you for who you are and whom you have made them into. hugs and kisses and endless affection to Lydia... Lydia the stars are the limit! Dont give up!

Anonymous said...

Συγχαρητήρια (δυστυχώς πολύ φτωχές οι λέξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση) για την υπομονή και το κουράγιο σας. Βέβαια η Λυδία είναι ίσως που χρειάζεται τα εύσημα σε όλη αυτήν την περιπέτεια αλλά "το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο τον καρκίνο". Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επανακτήσει τις δυνάμεις της, την υγεία της, και με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας να αντιπαρέλθει τη δοκιμασία της και να γίνει μέσω της αυτής (που θα γίνει ασφαλώς) πιο ώριμη από κάθε άλλον γύρω της. Θεωρώ ότι τα εμπύρετα μετεγχειριτικά της συμπτώματα είναι φυσιολογικά και θα πάψουν ή τουλάχιστον θα καμθούν σημαντικά μετά την πάροδο 3ημέρου από την έναρξη της αντιβιωτικής αγωγής.
Να είστε καλά και οι προσευχές μου (όπως και όλων φαντάζομαι στο παρόν ιστολόγιο) μαζί σας.

Anonymous said...

μολις ειδα την ιστορια σας...κ εμεινα αφωνη....επεσα με τα μουτρα και διαβαζα,και διαβαζα....κι ευτυχως ειναι η στιγμη που τα νεα ειναι καλα...ευχομαι στη μικρουλα σας περαστικουλια....θα σας μιλησει κι ολα θα πανε καλα...
*με λενε κι εμενα λυδιααα....*

Anonymous said...

Πριν από μερικές μέρες έμαθα και εγώ την ιστορία σας. Από τότε διαβάζω συνεχώς για να μάθω νέα σας, να μάθω πως πάνε τα πράγματα για τον μικρό σας άγγελο. Αν και ήθελα από την αρχή να σας γράψω και εγώ μερικά πράγματα δε μπορούσα να εκφράσω αυτά που ένιωθα. Σήμερα το πρωί που έμαθα τα νέα σας ένιωσα κάποια ανακούφιση! Σας εύχομαι τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και το αγγελούδι σας να σας ξαναχαμογελάσει και να μην μουτρώσει ποτε ξανα! Όλα θα πάνε καλά! Το εύχομαι και το ελπίζω! Σας σκέφτομαι συνέχεια και προσεύχομαι για εσάς! Μαμά, μπαμπά υπομονή, κουράγιο και δύναμη! Είστε και οι δύο αξιοθαύμαστοι, μπράβο σας! είμαι σίγουρη ότι όλα θα περάσουν. Απλά εύχομαι να γίνει το συντομότερο δυνατό! Σας στέλνω την αγάπη μου και πολλά πολλά φιλιά στη μικρή μας Λύδια!

Aggelos Spyrou said...

Εύχομαι γρήγορα να έρθει το γελάκι στα χείλια της.

Σίγουρα γελάει η ψυχή της με εσάς γονείς.

Anonymous said...

Μόλις πριν από λιγο βρέθηκα στο blog σας και έμαθα για τον αγώνα σας.
Η σκέψη μου θα είναι κοντά σε σας και το αγγελούδι σας.
Καλό κουράγιο, εύχομαι οτι με τις προσευχές όλων αυτών που σας νοιάζονται, η μικρή Λυδία θα γίνεται μόνο καλύτερα...

θα έλεγα ότι: said...

καλημερα λυδακι!!!!
χαιρομαι που πας καλυτερα μωρο μου!!!!
φιλακια γλυκα απο ολους μας!!!

Anonymous said...

Λίγο ακόμα και όλα θα περάσουν. Οι αμυγδαλιές θ' ανθίσουν. Η Λυδία θα σας χαμογελάσει...
Γιάννης

Anonymous said...

H Λυδία - είπαμε - ειναι πολεμίστρια. Τιγράκι πολύχρωμο και ειπαμε...θα κάνει "φου" στις κακουχίες που περνάει...

Μικρή μου Λυδία....στελνω μια Συμπαντική αγκαλιά να σε συντροφεύει...

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ
ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΠΑΛΙΟΠΥΡΕΤΟΣ
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ
ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ .ΕΙΝΑΙ
ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ .ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΑΣ !!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

μακαρι να πάνε όλα καλά .Κρατήστε γερά , με δύναμη ψυχής !!

Vlaxos (Σιάτρας Σπύρος) said...

6 λέξεις μόνο:
Γερά, κρατάτε γερά...
Υπομονή και αγάπη

Anonymous said...

πολλή αγάπη στην όμορφη Λυδία, που πολεμάει με τόση δύναμη. Όλο και καλύτερα, που είναι σίγουρο με το πείσμα που έχει η τιγρούλα σας (και λίγο μας, αν το επιτρέπετε - αγάπης κτητικό..) φιλιά απο την Κρήτη, Μαρία

bissextile said...

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό) (2310 993506 & 2310 993944)ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ,ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ρ

Ioannana said...

Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα... όσο για τη χαλασμένη φωτογραφική, πεταξτε την! Δεν της πάνε μιας τιγρούλας τα σωληνάκια κ οι επίδεσμοι!

Timonakos said...

Bravo auto einai
Dinami,kouragio kai kali kardia!
Epimenei!!!

Anonymous said...

Eνημερωθηκα για την τρομερη αυτη δοκιμασία της κορούλας σας αλλά και της δικής σας τυχαία, από ένα άλλο blog και με μεγάλη ανακούφιση όσο και τεράστια χαρά διαβάζω ότι η κατάσταση της υγείας του μικρού σας αγγέλου καλυτερεύει. Τα λόγια είμαι πολύ μικρά και ανεπαρκή για να εκφραστεί κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά ένα είναι σίγουρο: έχετε ενα καταπληκτικό παιδί, μια πραγματική αγωνίστρια και νικήτρια της ζωής. Να είστε πάντα περήφανοι γι'αυτό. Σας ευχαριστούμε θερμά για τα μαθήματα κουράγιου και δύναμης που μας δίνετε
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι πάρα πολύ σύντομα να διαβάσω ότι η μικρή Λυδία είναι πολύ καλά και γερή
Οι ευχές μας και η σκέψη μας μαζί σας...
Καλή δύναμη!

elekat said...

Αχ καημένοι γονείς... Τι να πω Χριστέ μου...Ωραίος τύπος λοιπόν είναι η Λυδία! Μία ολοκλρωμένη προσωπικότητα με απόψεις που τις δείχνει συνέχεια με τον τρόπο της! Εύχομαι να της δώσει ο Θεός, η Παναγία, η Μόίρα, η Τύχη της την ευκαιρία να μας τα λέει απο δω και πέρα για ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ μέχρι τα 100!!!

La Gigi said...

Τέλεια τα νέα!!!! Μπράβο στο κορίτσι μας που τα καταφέρνει μια χαρά και πάλι. Ε δεν μπορεί να πάει κάτι λάθος το θέλουμε όλοι τόσο πολύ που δεν έχουμε ανάγκη κανένα σύμπαν να συνομοτήσει, συνομοτούμε μόνοι μας και όλα θα γίνουν όπως θέλουμε!!!

Sweet and bitter said...

:) :) :)
Εγώ το ήξερα από την αρχή! Είναι τιγράκι η Λυδία και κανένας δεν μπορεί να πολεμά για πολύ με τίγρεις!
Τα φιλιά μου σε όλη την οικογένεια και μια μεγάλη αγκαλιά στο Λυδιάκι!

Anonymous said...

Καλημέρα!Διάβασα την συκλονιστική σας ιστορία σήμερα και είμαι τρομερά συγκινημένη και σοκαρισμένη επίσης!Έχω βιώσει αντίστοιχη κατάσταση στην οικογένεια μου και αυτό που θα ήθελα να τονίσω και σας παρακαλώ πιστέψτε με είναι το εξής: Ο μικρός σας άγγελος δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει όσο και αν χρειαστεί να παλέψει, όσο και αν χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί! Η δύναμη και η θέληση της για την ζωή, η αγάπη η δική σας και όλων των απλών ανθρώπων που σας συμπαραστέκονται καθημερινά δεν πρόκειται να νικηθούν από κανένα πυρεττό και από καμία αρρώστεια! Είναι νόμος απαράβατος πως την ζωή μας την καθορίζουμε εμείς ακόμη και στην αρρώστεια, γιατί τα πάντα εξαρτώνται από την θέληση και την πίστη μας! Και όλοι μαζί αλλά κυρίως η μικρή Λυδία έχουμε ατελείωτη πίστη και θέληση που μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη και τον πιο επικύνδινο εχθρό!Σας εύχομαι τα καλύτερα και σας ορκίζομαι στην ψυχή του πατέρα μου που ήταν ότι πολυτιμότερο είχα και έχασα στην ζωή μου πως θα προσεύχομαι καθημερινά να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στον δρόμο σας! Το κοριτσάκι σας θα μείνει ο άγγελος της γης!!!

Φιλη απο Κυπρο said...

Τα καλυτερα νεα που μπορουσα να ακουσω Δευτερα πρωι!
Αν και παρακολουθω την εξελιξη, ειναι η πρωτη φορα που γραφω! Ειμαι τοσο χαρουμενη που δεν μπορουσα να αντισταθω!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
Μην ανησυχης για τις φωτογραφιες...Δεν χρειαζονται. Φτανει που παει καλα
Με την αγαπη μου