Tuesday, January 22, 2008

Αριθμητική: αφαίρεση

Χτες και σήμερα η μικρή στη προσπάθειά της να πει κάποιες λέξεις εμφανίζει κάποια δυσκολία. Γενικά ο τρόπος που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το στόμα, την γλώσσα και τα χείλια της είναι κάπως περίεργος και βγάζει ήχους που δεν είχαμε ακούσει άλλη φορά. Τις πρώτες δύο μετεγχειρητικές ημέρες που μας είχε πει 2-3 λεξούλες δεν είχαμε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο.

Επίσης αρχίσαμε να παρατηρούμε κρίσεις "αφαίρεσης". Τις είχαμε αυτές για αρκετό καιρό μετά και την πρώτη επέμβαση και κράτησαν σχεδόν δύο χρόνια. Τώρα παρουσιάστηκαν και μάλιστα κάπως έντονες. Στις κρίσεις αυτές τα ματάκια μένουν να κοιτάζουν όπως όταν αφαιρούμαστε και κοιτάζουμε με απλανές βλέμμα όταν μας απασχολεί κάτι, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για αντιδράσεις αναστολής λειτουργίας μερών του εγκεφάλου λόγω της ταλαιπωρίας της επέμβασης. Συνήθως οι κρίσεις αυτές κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα. Τώρα τις έχουμε συνηθίσει, στην αρχή φρικάραμε, τώρα απλώς μας δημιουργούν ανησυχία. Αυξήθηκαν τα αντιεπιληπτικά της και θα την δει ένας καλός παιδονευρολόγος.

Η διάθεσή της είναι αρκετά πεσμένη, αλλά είναι σαφές ότι την επηρεάζουν και τα αντιβιωτικά αλλά και ο εγκλεισμός στο δωμάτιο.

Έχει πλέον καθημερινή επίσκεψη και θεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή ο οποίος έδειξε και στην μαμά πώς να την "πιλατεύει" την υπόλοιπη μέρα. Επίσης έρχεται και η νηπιαγωγός του νοσοκομείου και κάνει μαζί της σύντομες (10λεπτές) δραστηριότητες. Σήμερα μασήσαμε και τσίχλα.

Όλες οι καλλιέργειες ήταν αρνητικές που σημαίνει ότι ο πυρετός εξηγείται ως αποτέλεσμα της επέμβασης ή ως σύμπτωμα κάποιας ίωσης που δεν έδωσε άλλα συμπτώματα. Χτες και σήμερα μόνο λίγα δεκατάκια παρουσιάζει. Ιστολογική επίσημη δεν έχουμε ακόμα, ετοιμάζεται.

68 comments:

Anonymous said...

Περιμενουμε με αγωνια ολοι μας...ο Θεος μαζι σας!!!
Να της πεις οτι την λατρευουμε ολοι εμεις που αναπνεουμε καθημερινα μαζι σας!!!

Φιλη απο Κυπρο said...

ατε με το καλο ολα να περασουν.
Περιμενουμε με αγωνια.
Σας σκεφτομαστε ολους.

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ
ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΡΙΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ
ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ
ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΡΙΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ
ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
elpi said...

Τι να πω..θεε μου ζω με την αγωνια σας.Μπαινω καθε μερα γεματη αγχος να δω πώς πάτε...Υπομονη ακομη λιγο
Μην μας αφηνεις χωρις νεα

Anonymous said...

Η μετεγχειρητική περίοδος είναι πάντα δύσκολη, κάντε υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Σας σκέφτομαι συνέχεια.

(Χρήστος)

BUTTERFLY said...

Επιτελους επεσε ο παλιοπυρετος!!!!
Οσο για τα υπολοιπα, ε ειναι τουλαχιστον φυσιολογικα μετα απο τετοια επεμβαση! Οσο για τη διαθεση της, ε για ελα στη θεση της! Εδω εγω ολοκληρη γυναικα κι αν μεινω μια δυο μερες κλεισμενη μεσα με πιανει η ψυχη μου, οχι τωρα το μωρακι που θελει να βγει να παιξει και καθεται στο κρεβατακι του?
Αληθεια, χρειαζεστε κατι? Αιμα, κατι για το παιδι?
Αντε να βγουν και οι ιστολογικες να ησυχασουμε ολοι!!!

Anonymous said...

κάθε μέρα και καλύτερα. Την αγαπούμε πολύ, και εσάς το ίδιο που τόση δύναμη έχετε.. Μαρία - Κρήτη

Anonymous said...

Πολλές ευχές και προσευχές για όλους σας. Η δύναμη και η παλικαριά Σας σίγουρα Την βοηθούν πολύ.
Κουράγιο και δύναμη, εύχομαι όλα να εξελιχτούν με τον καλύτερο τρόπο.

Anonymous said...

Τίς πολλές ευχές μας για κουράγιο σε κάθε σκωτσέζικο ντους που έχετε να αντιμετωπίσετε. Θα τα καταφέρετε.

Στέλλα

moukelis said...

Σιγά σιγά όλα θα πάνε καλά.Περιμένουμε με περισσή αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.Φιλιά στη μικρή,αλλά και στα υπόλοιπα παιδάκια σας,που υπομονετικά περιμένουν να γυρίσετε όλοι σπίτι σας.

keadas said...

πάντα μαζύ σας

Nena said...

Αγαπητέ Ναυτίλε, από το ύφος καταλαβαίνω πως κι εσύ είσαι κάπως πεσμένος και με το δίκιο σου, καθώς βλέπεις καινουργια πράγματα που ίσως σε ανησυχούν. Δικαια όμως?Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα καθώς κι ο πυρετός υποχωρησε. Ξέρεις ό,τι χειρότερο για τον οργανισμό ειναι τα αντιβιωτικά, που όμως της είναι απαραίτητα οπότε θα κάνετε κι άλλο υπομονή ώστε να λειτουργήσουν.
Σας σκέπτομαι πολύ, προσπαθώ νάμαι κοντά σας κι άλλες ώρες της μέρας κι εύχομαι να πιάσουν οι ευχές όλων μας. Ευχαριστώ που μας ενημερώνεις.

Anonymous said...

Ειδα την ιστοσελιδα σε ενα φορουμ και την εχω βαλει στα αγαπημενα.

Εχω πραγματικα συγκλονιστει πρωτα απο το κουραγιο της μικρης και μετα το δικο σας. Ειναι πλεον καθημερινη συνηθεια να επισκεπτομαι το μπλογκ και ανυπομωνω για ενα ποστ σου, σημαδι οτι υπαρχει εξελιξη θετικη.

Την εχω συμπεριλαβει στην καθημερινη μου προσευχη και σημερα πηγα και αναψα ενα κερακι για αυτην.

Καλη δυναμη σε ολους

Anonymous said...

Ναυτίλε, μήπως κουράστηκες; Λίγο εκτιμάς ότι νικήθηκε ο πυρετός. Η πρώτη σας νίκη. Ο δρόμος τη φορά αυτή είναι ίσως μακρύτερος. Αλλά ξέρετε τα κατατόπια και τις δυσκολίες του. Οι προσευχές μας μαζί σας.

nautilus said...

Μην ανησυχείτε! δεν υπάρχει κούραση εδώ! Σε περιπτώσεις όπως αυτή της επέμβασης και του όλου χειρισμού της κατάστασης της Λυδίας, υπάρχουν πολλοί ανεξέλεγκτοι παράγοντες και χίλια πράγματα που πρέπει κανείς να προσέχει. Όλο και κάτι στραβώνει και πρέπει κανείς να είναι σε ετοιμότητα. Απλά γράφω πράγματα που παρατηρούμε, που μας ανησυχούν, που προκαλούν την κινητοποίηση των γιατρών κ.λπ.

Ασφαλώς ανησυχούμε και στεναχωριόμαστε και βουρκώνουμε (μέχρι εκεί - δεν μας επιτρέπονται τώρα άλλα), αλλά η υπομονή και η αισιοδοξία και η θέληση είναι ακμαίες. Αλλοίμονο να "πέφταμε" από τώρα! Αλλά δεν είμαστε και "χαζοχαρούμενοι", ξέρουμε με τι εχθρό έχουμε να κάνουμε. Αυτό κυρίως που μας ενοχλεί είναι που έχουμε πρόσφατη την προηγούμενη εξαιρετική εικόνα της και η σύγκριση είναι τραυματική (τόσο για μας όσο κυρίως για την Λυδία) έστω κι αν σκεφτόμαστε ότι σίγουρα θα βελτιωθεί. Θέλουμε, απαιτούμε το παιδί μας πίσω όπως ήταν, μόνο χωρίς τον όγκο!

Giannis123 said...

Απ' ότι κατάλαβα θα χρειαστείτε άπειρη υπομονή.
Αυτά τα ματάκια όμως το αξίζουν.
Ο Θεός μαζί σας.

stalamatia said...

Θα την έχετε πίσω τη Λυδία ο θεός να σας δίνει κουράγιο εμείς είμαστε εδώ και σας αγαπάμε όλους .Φιλιά στη κούκλα μας και στη μανούλα.

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗς ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ !!
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΟΥ
ΠΩΠΩ ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ
ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ !!

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Κουράγιο και δύναμη. Περιμένουμε όλοι με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Όλα να πάνε καλά!!! Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!! (και πολλά γλυκά φιλιά σαν τσιχλόφουσκες στο Λυδιάκι μας)

Chrisa said...

Κουράγιο και θα δείτε πως όλα καλά θα πάνε!! Πρέπει να πάνε όλα καλά!!!

butterfly said...

Εξαιρετικά νέα ότι πέρασε ο πυρετός και ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό! Επίσης εξαιρετικό το ότι σιγά-σιγά κάνει φυσιοθεραπεία και παίζει με τη νηπιαγωγό. Είμαι σίγουρη ότι σπάσιμο της μέρας και οι διαφορετικές δραστηριότητες θα της φτιάξουν τη διάθεση και θα της βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση-η αδράνεια δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν!

Πολλά γλυκά φιλιά και εμπρός για μικρές νίκες!:)

Anonymous said...

Κουράγιο Λυδιάκι και γονείς! Μακάρι να βγει καθαρή η ιστολογική και να ξεμπερδέψατε με τον αλήτη τον καρκίνο για να επικεντρωθείτε στα νευρολογικά από δω και μπρος. Είναι κι αυτός ένας γολγοθάς από μόνος του, αλλά τουλάχιστον στην άκρη αυτού του τούνελ υπάρχει φως.

L'heure Bleu said...

keeping fingers and ...in this case, toes crossed for a good test result!
Kouragio mom and dad, She knows you love her and are doing all you can...its just difficult to show you:)
Thoughts and prayers are with you!

marilia said...

Φιλί σβουριχτό στο μαγουλάκι! :)

Anonymous said...

Κουράγιο! Μπράβο Ναυτίλε! Μη χάνεις το κουράγιο σου! Όπως είπες, δεν πρέπει να πέσετε από τώρα! Είναι μια μεγάλη δοκιμασία που προσευχόμαστε πολλοί για καλύτερα αποτελέσματα! Ο Θεός μαζί σας! Είδες τελικά για το πυρετό; Όλα πάνε καλύτερα! Οι κρίσεις αυτές θα φύγουνε σίγουρα! Η ψυχολογία της με τη βοήθεια του Θεού κι αν προσευχηθείτε κι εσείς, πίστεψε με πως θα ανέβει! Με την αγάπη και την τεράστια προσπάθεια που δείχνετε στη Λυδία σας αξίζει το χαμόγελο της και θα το έχετε! Αφού το θέλετε πραγματικά, θα το έχετε! Υπομονή! Ταλαιπωρία, άσχημη ψυχολογία κλπ. θα φύγουνε.
Εύχομαι και προσεύχομαι για το καλύτερο! Μπράβο για την τεράστια αγάπη σας!
Ο Θεός και η Παναγία μας, η μητέρα όλων μας, μαζί σας!!!

Anonymous said...

Χρειάστηκε και το δικό μας παιδί να νοσηλευτεί με παρόμοια ασθένεια για τρεις μήνες συνεχόμενους στο νοσοκομείο. Με τη συνεχή κατάκλιση τα ποδαράκια του είχαν αδυνατίσει πολύ ώστε με δυσκολία να κάνει λίγα βήματα. Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι με δυσκολία ανέβηκε ἐνα σκαλοπατάκι, για να μπει μέσα. Η εικόνα αυτή μας προκαλούσε θλίψη, καθώς συγκρίναμε κι εμείς που προηγουμένους χοροπηδούσε σαν το κατσικάκι. Όμως μετἀ περίπου από λίγες εβδομάδες τα ποδαράκια δυνάμωσαν και άρχισαν πάλι οι σκανταλιές. Όταν μετά το βλέπαμε να σκαρφάλωνει πάλι στα δέντρα μέναμε έκπληκτοι. Κάντε κουράγιο, αυτά όλα είναι αναμενόμενα και με υπομονή θα φτιἀξουν. Κι όσο για το ότι η Λυδία είναι θυμωμένη μαζί σας δεν το πιστεύω. Όλα αυτά είναι παρενέργειες της επέμβασης που θα διορθωθούν. Άλλωστε τα παιδάκια
στην ηλικία αυτή δεν κρατούν κακία και ειδικά στους γονείς τους.
Σαε σκεφτόμαστε.

Anonymous said...

Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το τι θα έπρεπε να περιμένετε από μια τέτοια επέμβαση, αλλά μου ακούγονται αρκετά φυσιολογικά (όσο και σκληρά) αυτά που συμβαίνουν. Το θετικό είναι ότι φαίνεται να παρατηρείται βελτίωση και είναι πολύ σπουδαίο.
Το γλυκό μας κοριτσάκι θα γίνει ξανά όπως πρώτα. Πίστη, αγάπη και αφοσίωση θέλει. Ιδιότητες που τις έχετε ούτως ή άλλως, οπότε όλα θα πάνε καλά.
Όλες μου οι ευχές μαζί σας

La Gigi said...

Όλα καλά θα πάνε δεν θα κουραστώ να το λέω! Σίγουρα συμβαίνουν πράγματα που δεν έχουν συμβεί στο παρελθόν αλλά έχετε καταφέρει τα δυσκολότερα, και έχετε ένα παιδί με απίστευτη δύναμη, θέληση και με ένα αστεράκι ολόλαμπρο πάνω από το κεφαλάκι Της. Την αγάπη μου και πάνω από όλα το θαυμασμό μου στη μικρή νεράιδα.

Anonymous said...

κουράγιο μπαμπα και μανούλα... όλα θα πάνε καλά... η Λυδια είναι μαχητής και δίνει μαθηματα ζωής σε ολους μας...
προσευχομαστε για σας

Equilibrium said...

Και θα το έχετε το κοριτσάκι σας πίσω όπως ήταν πριν και δίχως την κακιά αρρώστια μέσα της! Τη μανούλα και το κουράγιο της θέλω να αγκαλιάσω με αυτό το σχόλιο, και να δώσω ένα φλκ στο μαγουλάκι της Λυδίας. Όσο για τη σκέψη μου την κρατώ για σένα Ναυτίλε!...

Anonymous said...

Ναυτίλε μέρα με τη μέρα η λυδία θα είναι καλύτερα.
Και μετά την έβαψες... Κούνια μπέλα κάθε μέρα.

Φιλιά σε εσένα στη Μαμά και στη Λυδία.
Οι άλλοι δυο μικροί ήρωες είναι καλά?

Αλέξανδρος.

ράγες said...

Είναι δύσκολο το στάδιο της αποκατάστασης, όμως εσύ Ναύτιλε θα αντέξεις... έχεις υποχρέωση να αντέξεις, γιατί η μικρή τα πάει περίφημα, δεν τα παρατάει και δείχνει πόσο πολύ θέλει να ανέβει τα σκαλοπάτια της ζωής, όσο δύσκολα και να 'ναι... εύχομαι μετά το τέλος της περιπέτειας της Λυδίας να ανοιχτούν μπροστά -στον ανηφορικό δρόμο που τώρα ανεβαίνει- όλοι οι ορίζοντες των ευκαιριών, της χαράς και των όσων μέχρι τώρα έχει στερηθεί. Αυτό είναι το μόνο που τις αξίζει. Και αξίζει στο κάθε παιδί που περνάει δοκιμασία.
καλές αντοχές στις ανηφόρες...

Αρί-μαρί said...

Σ'ευχαριστούμε Ναυτίλε που μέσα σε όλα όσα αντιμετωπίζεις, βρίσκεις τον χρόνο να μας γράφεις πως τα πηγαίνει το μικρό μας κοριτσάκι..
Όλοι ανησυχούμε και περιμένουμε τα νέα σας πως και πως!!!
Να μου το φιλήσεις το κοριτσάκι μας.
Η Παναγία μαζί σας...

τo τέρας της «αμάθειας» said...

H πιο σκοτεινή ώρα της νύχτας είναι αυτή, λίγο πριν το χάραμα...
ΧΑΡΑΖΕΙ για τη γλυκειά Λυδία, ΧΑΡΑΖΕΙ!!:) :)

run Stella, run said...

μεσα απο την καρδια μου, ολα να πανε καλα ευχομαι.
τα αγγελακια να φυλανε τη λυδια.

Anonymous said...

καλημερα μαμα και μπαμπα της λυδιας να ειστε καλα και να δωσετε ενα μεγαλο φιλί στο κοριτσι-παληκάρι σας!΄:-)
μια μαμα από την Αθήνα

Anonymous said...

Το κυρίοτερο που κρατώ από αυτήν την ανάρτηση είναι ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ το παιδί σας πίσω και υγιές!

Είμαι πάντα μαζί σας.

BUTTERFLY said...

Ετσι μπραβο Ναυτιλε, δυναμη και υπομονη! Δεν ξερω γιατι σας εστειλε ο Θεος αυτη τη δοκιμασια...ισως για να αγγιξει το τιγρακι μας με τη θεληση και το πεισμα της τις ζωες ολων μας και χωρις να το ξερει να τις ομορφυνει!
Και σου αφιερωνω τον στιχο απο ενα πολυ αγαπημενο τραγουδι-λιγο αλλαγμενο: "Τωρα περνατε μια ανηφορα, μας μη φοβασαι εχετε ανεβει και βουνα!"
Τα φιλια μου στην μικρη και στα δυο αλλα αγγελουδια. Αν χρειαστειτε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ να μην διστασετε.
Ελπιζω συντομα να παρουμε και τα θετικα αποτελεσματα των εξετασεων και αν θελετε να μπορεσω να επισκεφτω το Λυδιακι και να σας γνωρισω απο κοντα! Μεχρι τοτε...θα περιμενουμε ολοι εναγωνιως τα νεα σας!

tdjm said...

Yπομονή...
Θα περάσει...
Την μαμά και τα μάτια σας.

Anonymous said...

Πολύ ευχάριστα τα νέα της υποχώρησης του πυρετού. Βήμα - βήμα όλα τα κάστρα θε πέσουν. Όσο για την διάθεση το ξέρω ότι σας στενοχωρεί, αλλά δεν έχω δει και κανέναν μετά από επέμβαση σε νοσοκομείο να είναι ευδιάθετος. Πόσο μάλλον το Λυδιάκι, που είναι και παιδάκι.
Όσο περιμένουμε τα νέα από νευρολόγο και ιστολόγο, συνεχίστε την προσπάθεια. Είμαστε μαζί σας και είμαστε πολλοί !!!

Anonymous said...

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το κοριτσάκι σας.
Και καλή δύναμη!

Anonymous said...

ναυτίλε καλημερα

χαιρομαι που αν και λιγο σας ταλαιπωρει το λυδιουλι με την ομιλια και την αφαιρεση τουλαχιστον ολες οι εξετασεις ειναι αρνητικες. ας μη ξεχναμε οτι το ψαχουλεμα στο κεφαλακι της δεν ηταν και λιγο και τωρα να πιεζετε το μικρο μας. θα δεις ολα θα πανε καλα.

εξαλλου αυτο το ζιζανιο εχει σπασει ολα τα κοντερ και ολες τις προβλεψεις..... θα μας κανει και αλλες σκανταλιες και αλλες κουνιες και θα σε ταλαιπωρησει πολυ ακομα στις παιδικες χαρες με τα παιχνιδια της.πιστη υπομονη και δυναμη.

και μολις γινει καλα και βγειτε απο κει που ειστε τωρα... εχει να λαμβανει πολλες Ντορες η μικρη ζουζουνα!!!

φιλια πολλα στη Ζωη στα πιτσιρικα αλλα και στη Λυδιουλα ΜΑΣ!!!!!!

κΕΛΛΥ

Anonymous said...

ετσι οπως το βλέπω ειναι σαν ενα βήμα την φορά... ελπίζω να αρχίσει να καλπάζει σύντομα και να σας πει ολα αυτά που βασανίζουν την ψυχούλα της... κουράγιο και η παναγία μαζί της και μαζί σας...

anamella said...

Απ οτι βλέπω έχουμε κάποια πρόοδο !!!!!
Όσο για τα υπόλοιπα πιστεύω οτι θα ξεπεραστούν σιγά σιγά !!!!
Παιδιά κουράγιο ο Θεός και εμείς είμαστε μαζί σας !!!!!!
Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση γιατί κι εμείς ζούμε με την αγωνία.
Φιλάκια στη Λυδία μας !!!!

Anonymous said...

Κουραγιο παιδια.
Σίγουρα θα βελτιωθεί.
Ο χρόνος ειναι ο καλυτερος γιατρός.

Ιφιγένεια said...

Εγώ ξέρω ότι μετά από την καταιγίδα παντα βγαίνει το ουράνιο τόξο !! Ετσι θα χαμογελασει το Λυδιάκι σας και όλη αυτή την περιπέτεια θα την θυμάστε σαν μια κακή ανάμηνηση !!!
Λυδία σε περιμένω για κούνιες !!!
Πολλά πολλά φιλία και αγκαλιές σε όλη την οικογένεια !!

Anonymous said...

Naυτίλε,καλημέρα και ναι,θέλουμε και παρακαλάμε όλοι η Λυδία μας να γίνει όπως πρίν και ακόμα καλύτερα,
χωρίς ττην ασθένεια μέσα της...
Κάνε υπομονη και όλα θα γίνουν καλύτερα από πρίν!!!Ευχομαι το μικρό τιγράκι μας ν'αναρρώσει γρήγορα και να πάτε στο σπίτι σας.
Ν'ανεβεί και η ψυχολογία της και θα κάνει πρόοδο σε όλα...Η Παναγία μας θα την βοηθήσει την Λυδία μας...κι όλα θα πάνε καλά...Σ'ευχαριστούμε που μέσα σε όλα που περνάς έχεις κι εμάς να ενημερώνεις!!!Έχετε γίνει οικογενειά μας και ανησυχούμε,
μπαίνω συνέχεια για να βλέπω τα νέα σας,γιατί αγωνιώ...Από την σκέψη μου και να ήθελα,δεν μπορώ να σας βγάλω,χαχαχα!!!Από την προσευχή μου είναι αδύνατον να ξεχάσω το Λυδιάκι μου,αλλά και όλη την οικογένεια σας.Υπομονή,επιμονή,
αγάπη,αισιοδοξία,όλα τα έχετε και γι'αυτό όλα θα πάνε καλά!!!Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και στους πέντε!!!Ο Θεός μαζί σας!!!
ΧΑΡΑ

alfie said...

Κουράγιο παιδιά. όλα θα περάσουν και το Λυδιάκι θα γίνει πιο ζωηρό από ποτέ. τόσα που περνάει και πάλι καλά που βρίσκει το κουράγιο και προσπαθεί.
δωστε της μπόλικα ρουφηχτά φιλάκια απο την Ελευθερία και την μαμά της και πέστε της ότι την αγαπάμε πολύ.
ενα μεγάλο φιλί και σ όλους εσάς.

euaggelia said...

Καλημέρα Λυδιούλα!
Όλοι περιμένουν τόσα πολλά από εσένα. Προσπαθώ να καταλάβω πόσο πολύ υποφέρεις και αγανακτείς για όλα αυτά που ανεξήγητα σου συμβαίνουν!
Κάνε υπομονή! Θα σε περιμένω να πάμε για κούνιες μαζί...
σ'αγαπώ πολύ, ψηλά στον ουρανό, στ'αστέρια, όπως λέω και στην μαμά μου.

Χριστόφορος

Υ.Γ Είσαι η ηρωίδα μου.. Ποιός spiderman και superman που μου λένε οι άλλοι φίλοι μου .......
κανένας δεν σε φτάνει!

Anonymous said...

Φίλος αγαπημένος (ο ίδιος αγωνίζεται αντίστοιχο αιματηρό άθλημα), μου έστειλε τις δημοσιεύσεις σας.
Είμαστε μαζί σας, είμαστε όλοι 'Ενα Σώμα. Ευχαριστώ που μοιράζεστε το μαρτύριό σας με μας. Κομματιάζοντας την άθλια ύπαρξή μας, μας φέρνετε όλους πιο κοντά σε αυτό το βουβό, αληθινό 'Ενα.
Ο Καλός μας Θεός να σας στηρίζει.

island said...

Μην φρικάρετε...μετά από μία τόσο σοβαρή επέμβαση το παράξενο θα ήταν να μην υπάρχουν κάποιες παρεέργειες.Εφ'όσον υπάρχουν πιστεύω ότι πάνε καλά τα πράγματα.Δεν είναι εύκολο αλλά θα γίνουν όλα όπως πρέπει γιατί είναι μικρή και έχει πολλές δυνάμειςε μέσα της.Με τον καιρό θα ξεπεραστούν όλα.Τα φιλιά μου και τις ευχές μου...

Περιμένω τα νεώτερα με αγωνία

Anonymous said...

θελω να ελπιζω οτι ολα θα πανε καλυτερα τις μερες που θα ακολουθησουν....η σχεση της μαζι σας πως ειναι?συνεχιζει τα φιλια τις αγκαλιες?

Ioannana said...

Ας φύγουν οι πυρετοί και τα οργανικά και οι παρενέργειες στον ψυχισμό της θα φύγουν σίγουρα με την αγάπη σας και την υπομονή σας και φυσικά μόλις βγείτε από το νοσοκομείο...

Πολλά πολλά φιλιά σε όλους και ακόμα πιο πολλά στο Λυδιάκι

Anonymous said...

Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου μαζί της και μαζί σας.
Να πάνε όλα καλά!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Μέρα και νύχτα η σκέψη και οι προσευχές μου κοντά ΣΑΣ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Αθηνά said...

Μια λεξούλα σήμερα, κι ας μην είναι ακριβώς όπως την περιμένατε, είναι ένα ακόμα βηματάκι. Αύριο θα'ρθει μια ακόμα και προτού το καταλάβετε, θα'ρθει και το πρώτο χαμογελάκι... Ε, ρε γλέντια που θα κάνουμε όλοι τότε μπρος στα πι-σι μας ;-)

kwstask said...

Ειμαι γαιδουρι και δεν δεχομαι αντιρησση επ'αυτου!Χαθηκα τοσες μερες!Ομως και γω δεν ειμαι και τοσο καλα.Ειχα τσιμπισει μια ιωση,συνηλθα και τωρα τσιμπισα μια αλλη ιωση!Οποτε δεν εχω και πολυ διαθεση να σερφαρω.../Πατερα Ναυτιλε-μαμα Zoe κουραγιο.Ακομα και η ποιο απλη επεμβαση εχει τις παρενεργειες της. Ομως ολα θα περασουν και η Λυδια θα ζησει υγιης μεχρι τα βαθια(μιλαμε για πολυ βαθος...Εδω θα κολλαει αυτο που λενε:Βαριεμαι που ζω!Για τοσο βαθος μιλαμε!Χι,χι,χι!)της γεραματα!Υπομοη χρειαζεται και ολα θα πανε υπερ-καλα!

Μαριλένα said...

Eνα ακόμα βήμα: ο πυρετός δεν ήταν ανησυχητικός, η "αφαίρεση" αναμενόμενη, η κακή διάθεση, ε, και μια χαρά να εισαι, ο εγκλεισμος έτσι σε κανει.
Με τη βοήθεια του Θεού θα πανε καλά και τα "σοβαρά" αποτελέσματα και θα συνεχίσετε πλέον δυο δυο τα βήματα στη σειρά :)

Anonymous said...

Όλα θα αντιμετωπιστούν με υπομονή πίστη και δύναμη Θέλει χρόνο όλη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Περιμένουμε όλοι με αγωνία τα αποτελέσματα της ιστολογικής. Σας σκεφτόμαστε συνέχεια και σας αγαπάμε.
ΕΥΗ

Anonymous said...

Καθε μερα διαβαζω πως παει η μικρη.Ειμαι συγκρατημενα χαρουμενη για την προοδο της.Νομιζω οτι καταλαβαινω λιγο πως αισθανεστε, γιατι πριν 2 χρονια εχασα την μητερα μου απο εναν πολυ κακο καρκινο.Απο την ολη ιστορια καταλαβα δυο πραγματα.Το πρωτο ειναι οτι οτι μεσα μας εχουμε τοση δυναμη που σε διαφορετικες συνθηκες δεν θα φανταζομασταν οτι υπαρχει και δευτερον οτι δεν πρεπει να ειμαστε εγωιστες.Εννοω οτι οταν κλαιμε στη γωνια μας δεν πρεπει να σκεφτομαστε τι θα κανουμε εμεις αλλα πως αισθανεται ο ανθρωπος μας. Πιστευω πως ειστε δυο αξιολογοι ανθρωποι και μακαρι ολοι οι γονεις να ηταν σαν εσας.

iLiAs said...

Δίπλα σας οι σκέψεις μας, η αγωνία μας.
Καλή δύναμη.

Anonymous said...

Μπαίνω κάθε μέρα για να διαβάσω τα νέα σας, για να βεβαιωθώ ότι έστω και κάτι από όλα αυτά που τόσα άτομα παρακαλάμε δεν είναι πια σκέψεις και ευχές, αλλά έχουν γίνει πραγματικότητα. Θυμώνω με όλα αυτά που συμβαίνουν, πνίγομαι στα γιατί και αισθάνομαι τόσο "μικρή" μπροστά στο μεγαλείο αυτού του παιδιού... Όσο για το δικό σας κουράγιο τι να πώ!!! Υποκλίνομαι... Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω κάπως... Καλή συνέχεια...

Anonymous said...

nautile prin ligo eida kai gw tyxaia ton agwna pou dinei h omorfia sas kai eseis mazi ths.ypoklinomai se esas gia thn dynamh sas,alla pio poly sthn AYTOKRATEIRA.to mono pou mporw na sou pw gia arxh einai oti apo tis foto pou eida katalava oti h aytokrateira den 8a to valei katw pote.ta matakia ths vgazoun peisma,dynamh kai 8arros..ayrio kiolas 8a dwseis ena terastio fili sthn aytokrateira apo emena!!
nautile allos enas einai mazi sas,8a sas skeftetai ka8e mera kai 8a proseyxetai gia thn aytokrateira ....

Dr_MAD said...

Οι αφαιρέσεις τύπoυ petit mal που περιγράφεις είναι ένα τίποτα και θεραπεύονται με το χρόνο. Αφού υποχώρησε κι ο πυρετός όλα θα πάνε περίφημα. Τώρα θέλει υπομονή μέχρι να επανέλθει πλήρως. Στην ομιλία, στα παιχνίδια, στη διάθεση. Θέμα χρόνου όλα. Καλό κουράγιο εύχομαι. Με τόση αγάπη πάντως δε νομίζω να βγείτε λαβωμενοι από τη μάχη τούτη. Καλημέρες και φιλί γλυκό στο Λυδιάκι ;-)

Anonymous said...

Υπομονή και δύναμη...
Η Λυδία έχει ήδη δείξει οτι είναι δυνατή. Θα βγει νικήτρια απο αυτή τη μάχη!
Η σκέψη μου είναι μαζί σας...

Anonymous said...

ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ! Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ!ΥΠΟΜΟΝΗ!