Thursday, January 24, 2008

Αξονική σήμερα

Η Λυδία έχει προγραμματιστεί για αξονική σήμερα για να δουν την κατάσταση στις κοιλίες του εγκεφάλου. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στην κατάστασή της. Απλά η διάθεσή της για συνεργασία είναι πεσμένη, είναι εμφανές ότι έχει μπουχτίσει απίστευτα εκεί μέσα τόσες μέρες και επειδή δεν έγινε πράξη η υπόσχεσή μας να βγει γρήγορα από κει μέσα (μην τάξεις σε άγιο κερί και σε παιδί ...εξιτήριο) έχει απογοητευτεί. 

Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου γιατί πήγα και κόλησα μια ίωση και τώρα βήχω και δεν μπορώ να κάτσω μαζί της όσο θα ήθελα, να παίξουμε και να κάνουμε χαζομάρες. Δίπλα της στο δωμάτιο είναι τώρα ένα παλικαράκι γύρω στα 14 με ΟγκΕγκ κι αυτό (τελείως βάζελος, ευτυχώς που η Λυδία δεν έχει τις καλές της γιατί ως "μπιακός" κατακόκκινη που είναι θα είχαμε επεισόδια). Παλεύει δέκα χρόνια τώρα και αυτές τις μέρες μπήκε εκτάκτως γιατί πάλι κάτι παρουσιάστηκε. Σας το έχω πει πόσο άδικη είναι αυτή η ασθένεια; 

30 comments:

Anonymous said...

Έχεις δίκιο Ναυτίλε, είναι εντελώς άδικη η ασθένεια αυτή.
Σε παρακαλώ με την πρώτη ευκαιρία πες μας εαν πηρατε τα αποτελέσματα της βιοψίας (συγνώμη εαν σε κουράζω).
Κάντε υπομονή, σε λίγο οι μέρες της νοσηλείας θα είναι μια κακιά ανάμνηση.
Περαστικά και σε εσένα.

Χρήστος.

Anonymous said...

Θα τα καταφέρετε και πάλι, πάλι θα γελάσει το Λυδιάκι και θα τους σκίσει όλους τους βάζελους (μαζί της με τα μπούνια, και εγώ "μπιακός" είμαι). Αλλά να δουν τα ματάκια της και καμία χαρά πρώτα, για την ώρα είναι μέσα στους απερίγραπτους μπελάδες.

Στέλλα

phospholipid said...

Αγαπητέ Ναυτίλε, χαίρομαι που έθιξες το θέμα των ομάδων. Ένα αστείο: ο σύντροφος μου και εγώ μένουμε στην Αγγλία και μας κάνουν συνεχεια παράπονα οι γείτονες γιατί φωνάζει όταν παίζει ο Ολυμπιακός και το βλέπει στο internet. Δεν καταλαβαίνουν τι λέει και νομίζουν ότι με κακοποιεί! Και ένα σοβαρό: ελπίζω να πάνε όλα καλά με την αξονική σας σήμερα. Μπορεί να είμαι μονο μια άγνωστη αλλα από τότε που βρήκα το blog σας, σας σκέφτομαι και εύχομαι όλα να πάνε καλά για την οικογένεια σας.

Anonymous said...

Αχ, Ναυτίλε, και να μη μας τό'λεγες, όλοι ξέρουν για την αδικία της αρρώστειας αυτής.
Μόλις αναρρώσεις από τη βρωμοϊωση, δώσε φιλί στην πριγκηπέσσα και πες της ότι το γρήγορα πλησιάζει
Φιλιά από όλους μας

Anonymous said...

ANTE ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
ΑΔΙΚΗ .ΟΜΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ
ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Η Λυδία θα περάσει τη δεκαετία με και ακόμα παραπάνω, με "ποιότητα" ζωής..θα το δείτε. Όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.. Σας σκέφτομαι και προσεύχομαι.. Γρήγορη και καλή επιστροφή στο σπίτι σας, γιατί τα άλλα δυο σας έχουν ανάγκη και την περιμένουν.. ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

BUTTERFLY said...

Ναυτιλε μου, ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι, πως να μην κολλησεις! Και σταματα πια να εισαι τοσο αυστηρος με τον εαυτο σου, κανεις ο,τι καλυτερο μπορεις, ολοι σας δηλαδη και με το παραπανω!
Αντε να βγουν τα αποτελεσματα της βιοψιας και της αξονικης, γιατι εχουμε πολλη αγωνια! Η αδικια και η αγριοτητα αυτης της αρρωστιας δεν περιγραφονται! Δυστυχως ολοι εχουμε αντιμετωπισει κατι παρομοιο στο σπιτι μας,στο περιβαλλον μας.
Υπομονη ομως, γιατι σιγα σιγα χανει εδαφος ο εχθρος και το Λυδιακι θα γινει καλα! Και τοτε θα του πουμε εμεις του Βαζελου, να' ναι καλα το παιδακι!

elpi said...

Προσπαθησε να σταθεις ορθιος γιατι αν ξαπλωσεις με αυτη την ιωση, θα μεινεις στο κρεββατι...Χυμους, υγρα και κοιτα να συνελθεις για να σταθεις στοκοριτσι μας...Φιλια σας σκεφτομαστε

joanna said...

Έχεις δίκιο ότι είναι άδικη αυτή η αρρώστεια.Όμως πιο άδικο είναι όταν βλέπεις παιδιά να αρρωσταίνουν απο αυτή.Ο θεός δεν έπρεπε να το επιτρέπει αυτό.
Άντε,καλά αποτελέσματα να έχουμε & σύντομα.
πολλά φιλάκια στην πριγκηπέσσα μας(έστω και απο μακριά)

Anonymous said...

Εύχομαι να'ναι καλά τα αποτελέσματα, Ναυτίλε, και το Λυδιάκι να συνελθει γρήγορα απο αυτη την περιπέτεια!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Δε μιλάω... γιατί αν εγώ σου πω τί πιστεύω για ...την που@@@α τη ζωή που μας χρεώσανε... θα με κυνηγάτε...
Εγώ να δεις πόσο θυμωμένη είμαι με όλα αυτά που συμβαίνουν σε τρυφερά παιδικά κορμάκια...

Ο-ΧΙ!!!!!, έχει δίκιο η Λυδία ΜΑΣ

Thalassini said...

Αδική δεν λες τίποτα αλλά υπομονή (και άλλη) να έχετε για τη συνέχεια! Και εμείς οικογενεικώς "μπιακός" και είσαστε πάντα στις προσευχές μας! Κοντά σας!

Anonymous said...

Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα από την αξονική!

Anonymous said...

Μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα από την αξονική Ναυτίλε μου...Ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να πάνε όλα καλά και γρήγορα η Λυδία μας να βγει να πάει σπίτι και θα δείς πως όλα εκεί θ'αλλάξουν...Θα ηρεμήσει και θα παίξει με τα αδελφάκια της και θα αλλάξει και η διάθεση της...Υπομονή...Περαστικά από την ιωση και να φύγει γρήγορα,
για να παίξετε και να μπορείς να παίρνεις και κανένα φιλι...Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και στο Λυδιάκι μας για να κάνει κουράγιο
και θα τελιώσουν γρήγορα τα βασανα της...ελπίζω...Στην μαμά κουράγιο
για να αντέχει...και στα αδελφάκια,
γιατί σας θέλουν όλους μαζί σπίτι.
Σας σκεφτόμαστε και περιμένουμε νέα...Σας στέλνω την αγάπη μου μια αγκαλιά για όλους και πολλά φιλια,αλλά στην Λυδία μας τα περισσότερα.Ο Θεός μαζί σας!!!
ΧΑΡΑ

Anonymous said...

Αχ ρε Ναυτίλε, η ασθένεια αυτή δεν υπολογίζει τίποτα, ούτε ηλικίες ούτε τίποτα. Πρέπει να μαζέψετε όλο σας το κουράγιο, όλη σας τη δύναμη, όλη τη θετική σας ενέργεια και στο τέλος θα βγείτε νικητές! Είμαι σίγουρη. Μέρα με τη μέρα το Λυδιάκη θα δυναμώνει, θα χαμογελάει περισσότερο, και θα τα χώνει στο βάζελο δίπλα της! Περαστικά και σε σένα, να γίνεις γρήγορα καλά και να πας να δώσεις πολλά πολλά φιλιά στο αγγελούδι σας. Φίλιά σε όλους σας.

euaggelia said...

Καλημέρα Ναύτιλε!

Έυχομαι όλα να πάνε καλά και με την αξονική.
Πριν λίγο είδα την παιδίατρο του Χριστόφορου που είναι επιμελήτρια στο Παίδων , στα νεογνά. Την ρώτησα εάν γνωρίζει κάποιο 4χρονο κοριτσάκι Λυδία, και μου είπε ότι αυτή την εποχή το νοσοκομείο είναι ασφυκτικά γεμάτο όχι μόνο από ιώσεις αλλά και από σοβαρά περιστατικά όπως καρδιοπάθειες κτλ.
Εύχομαι όλα τα παιδιά να γίνουν γρήγορα καλά,και με οδηγό τη Λυδιούλα να μπορέσουν να χαρούν την ομάδα τους όποια και να είναι αυτή...

Chrisa said...

Είστε συνέχεια στο μυαλό μας!!
Φιλιά πολλά στην μικρή μας princess!!

Φιλιά πολλά στα αδελφάκια της!!!

Υ.Γ. Το παιδί δεν θα μπορούσε να ήταν και άλλη ομάδα εκτός απο Ολυμπιακός!!!!!!

Anonymous said...

Περιμένουμε με αγονία τα αποτελέσματα από την αξονική που φυσικά θα είναι πολύ καλά : ). Σας εύχομαι καλή δύναμη.

philos said...

Εδώ εμείς 2 μερες κραταμε τον μικρό σπίτι με ίωση και σαλτάρει! Πόσο μάλλον η Λυδία!
Εύχομαι να έχετε καλά νεα και να πάτε σπίτι να ξεκουραστείτε.
Οι πιο ομορφες σκέψεις μου πάντα σας συντροφεύουν!

Anonymous said...

Πολλά περαστικούλια!!! Η αλήθεια ειναι πως αυτή ασθένεια είναι πολύ άδικη!!! Πολλά φιλιά, κουράγιο και υπομονή σε όλους σας!!!

Λυδία

Anonymous said...

Από ιώσεις φέτος άλλο τίποτα! Με το που άλλαξε ο χρόνος πέσαμε όλοι ξεροί! Αλλά γιατί τα πήρες με τον εαυτό σου; Μήπως μπορείς και να προβλέψεις πότε θα κολλησεις;
Όσο για το παλλικαράκι ελπίζω κι αυτό να είναι καλά και να νικήσει κι αυτό. Εσύ όπως ξέρεις κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και κάθε περίπτωση ξεχωριστή.
Το Λυδιάκι σίγουρα μπούχτισε. Αν σε παρηγορεί, να σου πω ότι η μεγάλη μου κόρη (6 χρονών)έχει εδώ και 4 ημέρες πυρετό και βήχα και μας έχει πεθάνει στη γκρίνια!!!
Περαστικά και προπαντός καλά αποτελέσματα !!!

Equilibrium said...

Άδικη αλλά στο τέλος θριαμβεύει το δίκαιο :)

Φλκ κι ας είναι από έναν βάζελο :)

moukelis said...

Άντε οι αξονικές είναι πρόσχημα μου φαίνεται για να κρατάτε τον γαύρο μας μακριά από την ενεργό δράση!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά,περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα!

Greca said...

καλησπερα!!!!
στο τελος παντα νικαει το καλο να το θυμαστε ολοι!!!
δυναμη στο μικρο μας! και σε σενα περαστικα!!! βιταμινη C φουλ!!!! να ανακαμψεις για να παιζετε οοοοοσο εχετε ορεξη!!!!
τα φιλια μου σε ολους σας!!!

Anonymous said...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ 17

marilia said...

Φιλί και αγκαλίτσα :)

Nena said...

Ναυτίλε σε παρακαλώ γράψε μας τ αποτελέσμτα της αξωνικής. Είναι άδικη η κ... αρρώστια και βλέπεις δεν διαλέγει καν ηλικίες.΄Ομως με τόσο κουράγιο όλων σας, δε μπορεί, κάτι βλέπει...

Anonymous said...

μια μεγάλη αγκαλιά στο Λυδιάκι! και βαρέθηκε βέβαια, αλλά υπομονή - λίγο ακόμα και ουστ παλιονοσοκομείο... Μαρία

sealike2 said...

Kαλησπέρα, εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη με την πεποίθηση ότι όλα θα πηγαίνουν κάθε μέρα και καλύτερα!Πράγματι αναριωτιέμαι με ποιά λογική έχουν μοιρασθεί οι δοκιμασίες στον κόσμο???

Unknown said...

η μικρη λυδια ειναι παραδειγμα προς μιμηση για πολλους...ευχομαι να πανε ολα καλα για να μας δωσει περισσοτερα μαθηματα επιβιωσης(και οχι μονο)..ειναι λογικο που εχει αυτη την συμπεριφορα ειναι παιδι και τα παιδια καταλαβαινουν τα παντα...και σαν παιδι φυσικα περιμενει απο την μαμα και τον μπαμπα να λυσουν το οποιο προβλημα υπαρχει...γιαυτο και σας εχει μουτρωσει...ολα καλα θα πανε λιγο υπομονη και κουραγιο χρειαζετε ακομα...φιλια στα αγγελουδια σου και στην μαμα