Thursday, January 24, 2008

Αποτελέσματα και ενέργειες

Η αξονική έδειξε πως υπάρχει ένα μικρό υδροκέφαλο που πιέζει τον εγκέφαλο. Δευτέρα ή Τρίτη θα μπει πάλι χειρουργείο για να της βάλουν "βαλβίδα" ώστε να παροχετεύεται το εγκεφαλονωτιαίο υγρό. Μέχρι τότε θα συνεχιστούν οι αντιβιώσεις και τα αυξημένα αντιεπιληπτικά και θα προστεθούν και κάποια άλλα καινούρια φάρμακα. Μικροδυσκολίες και στην ενυδάτωσή της, αλλά όταν μαζεύονται πολλές μικροδυσκολίες το "σπάσιμο" είναι αθροιστικό.

Η τοποθέτηση της βαλβίδας δεν είναι σπουδαία υπόθεση, μετά όμως υπάρχει πλέον ένα ξένο σώμα στο κεφαλάκι της που προσθέτει κινδύνους μόλυνσης, φλεγμονής κ.λπ. Πολλά παιδιά έχουν τέτοιες βαλβίδες, συνήθως όλα πάνε καλά, σε ορισμένες περιπτώσεις παρουσιάζονται προβλήματα. Είναι μια μικρή υποχώρηση στην ποιότητα ζωής της και ελπίζαμε να μην χρειαστεί, αλλά τώρα είναι απαραίτητο και θα προχωρήσουμε με αυτό.

Επίσης βγήκε και η ιστολογική. Μολονότι τα κείμενα των ιστοχημικών είναι εξαιρετικά περίπλοκα να τα διαβάσει κανείς και να καταλάβει τι λένε, η ουσία είναι ότι πρόκειται για τον ίδιο τύπο με τον αρχικό όγκο (αναπλαστικό επενδύμωμα), μόνο που είναι αυξημένοι όλοι οι δείκτες κακοήθειας. Αυτό ήταν κάτι που αναμενόταν, γιατί σχεδόν πάντα ένας ΟγκΕγκ που ξαναεμφανίζεται είναι "πιο κακοήθης" από την προηγούμενη εκδήλωσή του. Μολονότι στην βιβλιογραφία υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, ο δείκτης Ki-67 θεωρείται ένας από τους δείκτες καλής/κακής έκβασης και σε εμάς αυτή τη στιγμή είναι πάνω από το κατώφλι που δηλώνει "κακή". Βέβαια και στην πρώτη εμφάνιση ήμασταν πάνω από το κατώφλι και η Λυδία είναι ακόμα εδώ. Απλά τώρα είμαστε ακόμα παραπάνω...

Η παραμονή λοιπόν της Λυδίας στην κλινική παρατείνεται αρκετά με δυσμενείς επιπτώσεις στην διάθεσή και την ψυχολογία της. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχει νέα ερεθίσματα, αλλά δεν είναι εύκολο να της μικρύνεις την διαφορά μεταξύ κάθομαι ξάπλα όλη την ημέρα κοιτώντας έναν γαλάζιο τοίχο και κάνω κούνιες και τσουλήθρες κατά βούληση μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες μου. Είναι όμως ένα γενναίο κορίτσι και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει και σε αυτή τη φάση.

Σήμερα είμαι ακόμα πιο περήφανος για αυτήν!

68 comments:

andreas vlachos said...

Elpizw ola na pane kala! Kathe fora pou sas diavazw den mporw na mh thaymasw thn antoxh mikrwn kai megalwn... Sas aksizei h nikh!

Anonymous said...

Ελπίζω και στην περίπτωση της Λυδίας μας να ισχύει η ρίση του λαού μας κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Δεν ξέρω τι αλλό να πω το μονό που σκέφτομαι και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι όλα να είναι περαστικα και σε μερικά χρόνια τα σκέφτεσται σα μια κακή ανάμνηση, η οποία όμως θα σας έχει διδάξει πολλά!!

Πολλά φιλιά και αγάπη,
Πωλίνα!!!

Anonymous said...

Δεν έχω να πω κάτι σημαντικό. Με άφησε ανάπηρο από το αριστερό πόδι έναν καρκίνο (αδαμαντίνωμα) και μπορώ -σε έναν βαθμό- να καταλάβω την ψυχολογία της Λυδίας: Μη σας φανεί σκληρό αυτό που θα πω, αλλά ψυχολογικά είναι δυσκολότερο για εσάς παρά γι την Λυδία. Φαίνεται ότι είναι παιδί που ξέρει να παλεύει αυτό που έχει.
Το καλύτερο φάρμακο που μπορείτε εσείς να της χορηγήσετε, το ξέρετε άλλωστε μιας και εξ αρχής της το προσφέρετε, είναι να της φτιάχνετε την ψυχολογία. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση οι γιατροί έλεγαν ότι παίζει μεγάλη σημασία και παθολογική.
Όλα θα πάνε καλά, γιατί το θέλει η Λυδία.

Anastasia said...

Σήμερα σας γνώρισα για πρωτη φορά.Στις προσευχές μου θα είστε πάντα μέσα.

iLiAs said...

..περήφανοι είμαστε όλοι, για τα παιδιά που μας δίνουν μάθημα για το θάρρος και το κουράγιο τους.

glam said...

Θα ξεπεράσει και αυτή την δυσκολία!
Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε
έστω και λίγο.....

Anonymous said...

Κι εμείς είμαστε περήφανοι Ναυτίλε για το ΘΑΡΡΟΣ που δείχνετε όλοι σας.
Είμαι σίγουρος ότι η τελική νίκη πλησιάζει. Απλά θα χρειαστούν περισσότερες μάχες.

Anonymous said...

Μπράβο μπαμπά Της. Περηφάνεια για αυτό το μικρό πλάσμα που αντέχει τόσα και επιμένει να μην παραδίδεται. Ελπίδα και Πίστη στην θέλησή της.
Όσο για την βαλβίδα, τυγχάνει να γνωρίζω κάποιον που είναι 35 χρονών και έχει και εκείνος τέτοια βαλβίδα από μικρό παιδί και η ζωή του δεν έχει χάσει τίποτα από την ποιότητά της. Κάνει τα πάντα όπως όλοι και σε τίποτα δεν τον έχει εμποδίσει.
Σας αγαπώ πολύ, κρίμα που δεν μπορεί κανείς μας να σας φανεί χρήσιμος αυτές τις ώρες.

νατασσΆκι said...

Και κάθε μέρα θα είσαι πιο περήφανος γι' αυτήν, κι αυτή για σας-κι ας μην ξέρει ακόμα να σας το δείξει.
Κουράγιο σε όλους σας - να προσέχεις τη Μαμά της και τα δυο άλλα παιδάκια.

Πολλά φιλιά, κι όλη μας την αγάπη.

Anonymous said...

Πόσο λυπάμαι για την Λυδία,ήθελα να βγεί καθαρη η αξονική και να πάει καλά,ώστε να βγαινε γρήγορα, για να πάει σπίτι και να άλλαζε η ψυχολογία της...Το μικρό τιγράκι όμως δεν θα το βάλει κάτω και θα γίνει καλά...θα ξαναπάει στις
κούνιες και θα παίξει με τα αδερφάκια του σύντομα...Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθησω σε κάτι,μου
την δινουν κατί τέτοιες στιγμές,
νιώθω εντελώς άχρηστη...Μόνο με την προσευχή μου μπορώ να σας βοηθήσω...εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Υπομονή,πίστη,ελπίδα,προσευχή,με αυτά τα όπλα θα τον νικήσουμε τον εχθρό...Ο Θεός μαζί σας!!!Σας αγκαλιάζω με την σκέψη μου και σας φιλώ όλους γλυκά...Είμαι περήφανη για εσάς και χαίρομαι που σας γνώρισα έστω κι έτσι,γιατι μας δίνετε μαθήματα ζωής!!!Να προσέχετε
και εαν χρειαστείτε,κάτι εδώ
είμαστε...
ΧΑΡΑ

φάβα said...

και εμεις... κουραγιο!

butterfly said...

Αχ, όσο και αν τα αποτελέσματα είναι δύσκολα, τουλάχιστον τώρα σας έφυγε η αγωνία. Κάτι είναι και αυτό. Οι δείκτες σίγουρα δείχνουν πολλά, αλλά όπως είπες κι εσύ δεν τα δείχνουν όλα. Και πώς να μην έχει βαρεθεί η ζουζούνα! Κάτι θα σκεφτούμε για να απασχοληθεί...:)Σας φιλώ γλυκά όλους!

stalamatia said...

Όλοι είμαστε περήφανοι για τη Λυδία ,σας σκέφτομαι και προσεύχομαι.Όλα θα πάνε καλά .

ράγες said...

Και εμείς είμαστε υπερήφανοι Ναύτιλε, για σένα, την οικογένειά σου και την Λυδία... Θα περάσει κι αυτό, όπως και τόσα άλλα. Άλλο ένα εμπόδιο στην κούρσα της ζωής της, που θα το υπερπηδήσει με ευκολία, κοιτάζοντας τον εχθρό από ψηλά με υπερηφάνεια και βοτσαλένιο βλέμμα...

Anonymous said...

Ναι! Η Λυδία είναι ένα γενναίο μικρό κορίτσι με ηρωίδα μαμμά και ανθεκτικό πατέρα. Και αδελφάκια που την περιμένουν. Και η Λυδία θα τα καταφέρει. Γιατί την άνοιξη οι κούνιες και οι τσουλήθρες μένουν πολλές ώρες ανοιχτές. Καιεμείς προσευχόμαστε για να γίνει καλά και ξαναπάτε στις κούνιες και τις τσουλήθρες...

Γιάννης

Anonymous said...

Εύχομαι ολόψυχα, όλα να πάνε καλά παρά τα νέα δεδομένα!!!!!

Η Λυδία θα τα καταφέρει!!!!!

John Karakatsanis said...

Όλα να πάνε καλά παιδιά!
Φιλιά στη ΛΥΔΙΑ!

moukelis said...

Υπομονή,είναι ένα μικρό σκαλάκι πριν την νίκη!Μόνο περήφανος μπαμπά;Πενταπλά περήφανος,μια περηφάνια για όλους σας!Καλή επιτυχία κοριτσάκι,όλα θα πάνε καλά!

Anonymous said...

Θα το περάσουμε κ αυτό!!!! Έχει ο Θεός!!!Καλή συνέχεια!

Anonymous said...

Ola tha pane kalaaaaa!!!
UPOMONI KAI DUNAMH!!!
One love

marilia said...

Τις (προσ)ευχές μας για να τελειώνουν όλα σύντομα και η Λυδία να είναι μες στα χαμόγελα και την ενέργεια για να... κουνιέται και να... τσουλάει μέχρι να σας εξαντλήσει. χεχε!

Αγκαλιές σε όλους σας

Anonymous said...

Ειστε τοσο δυνατοι μπραβο που συνεχιζετε ετσι μη το βαζετε κατω δεν εχει μεινει πολυ ακομα ολα θα στρωσουν θα περασουν οι μερες αυτες που θα παει δεν θα περασουν?Ειμαστε ολοι κοντα σας,οπως ο καθενας μπορει.Δωστε τα φιλια μας στο Λυδιακι μας.

Γιωτα - Θεσσαλονικη

NdN said...

Όλοι είμαστε περήφανοι για τη Λυδία.

Να είστε καλά και να δεις που στο τέλος όλα θα πάνε καλα!

Την αγάπη μου από το Λονδίνο.

Νίκος

κυκλάμινο said...

Φίλε μου, με πονάει η ψυχή μου κάθε φορά που σας διαβάζω!
Ήθελα να το πω και την προηγούμενη φορά, αλλά δεν ήξερα πως θα το πάρετε. Υπάρχει ένας Άγιος πολύ θαυματουργός και γοργοπόδαρος. Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει και άλλους γνωστούς μου. Ζητήστε την βοήθειά του και είμαι σίγουρη πως όλα θ' αλλάξουν για την μικρή Λυδία!
Συγγνώμη, δεν κάνω κατήχηση, δεν το συνηθίζω, αλλά, θέλω πολύ να βοηθήσει τη Λυδία!
Όλα να πάνε καλά, μέσα απ' την καρδιά μου!

Anonymous said...

Εύχομαι στην μικρή κουκλίτσα σας να συνεχίσει και στην μετέπειτα ζωή της να είναι τόσο γεναία όσο είναι αυτή τη στιγμή.Πραγματικά αξίζει και σε 'κείνη και σε σας ένα μεγάλο μπράβο για το κουράγιο και τις προσπάθειες σας.Όσον αφορά την εγχείρηση που θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα το Λυδιάκι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι για κάτι.Είναι απλή εγχείρηση (έχω κι εγώ τέτοιο σωληνάκι γι αυτό στο λέω).Η μικρούλα σας όντως δεν θα έχει καμία επίπτωση στη ζωή της απ' το σωληνάκι.Το μόνο άσχημο είναι που μέσα σε όλη σας την ταλαιπωρία έγινε κι αυτό.Αλλά κουράγια σε σένα Ναυτίλε,στην γυναίκα σου και πάνω απ' όλα στην γλυκιά σας κορούλα.Είμαι σιγουρος επειδή σε αυτή τη ζωή όλα είναι δανεικά πως μια μέρα θα της το ξεπληρώσει η ίδια η ζωή γι αυτό που τώρα περνάει η κορούλα σας.Απλα κάντε υπομονή και κάποια μέρα ολα αυτά θα αποτελούν απλά μια πολύ άσχημη ανάμνηση.

Anonymous said...

to ''mpiakaki'' geni8ike gia na nikhsei.to mono pou prepei na prosekseis nautile einai to na gemhseis thn wra ths ayto ton kairo me eyxaristes asxolies.yparxoun para polla pragmata pou 8a thn kanoun na ksexnietai kai na diaskedazei sto krevati.sigoura 8a exeis sto nou sou kapoia.pantws an xreiasteis kainourgies idees sigoura 8a mporoume na se voh8hsoume apo edw..

pws na mhn eisai perhfanos nautile??
oloklhrh aytokrateira ''mpiako'' exeis!!
thn agaph mou se olh thn oikogeneia

Unknown said...

ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ,ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο κος ΡΟΛΟΓΗΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ METROPOLITAN ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΠΙΣΤΗ,ΔΥΝΑΜΗ....
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΥΔΙΑ ΣΑΣ.

Κατερίνα said...

Μικρή πολεμίστρια βάστα γερά να κουράσεις τον εχθρό.
Κί υστερα θα πιαστούμε όλοι χέρι-χέρι και θα τον χλευάζουμε που σε αναστάτωσε τόσο καιρό κι αναστάτωσε και τους γονείς σου.

Anonymous said...

κ βεβαια να εισαι υπερηφανος για το μικρο τιγρακι.....εχει πολεμησει πολυ...εχει αντεξει πολλα...λιγο ακομα εμεινε....ολα θα πανε καλα στο τελος...να το δεις....πολλα φιλια στην ¨μπιακο ¨ φιλη μου

τo τέρας της «αμάθειας» said...

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙ!!
ΚΙ ΕΣΕΙΣ...

Anonymous said...

καλημερα μαμα και μπαμπα της Λυδιας, καλημερα Λυδια και καλημερα και στα αλλα 2 μικρά μωρα σας,
κουραγιο και δυναμη απο τυα βαθη της καρδιας μου
να ξερετε οτι σας σκεφτομαστε ολοι
μια μαμα απο την Αθηνα

Anonymous said...

ειμαστε ολοι περηφανοι
ολοι σασ θαυμαζουμε ειμαστε μαζι σας σε αυτον τον αγωνα.θα βγει νικητρια θα κατατροπωσει τον εχθρο

να μας την φιλησεις μαμα μπαμπα κρατα γερα σας περιμενει μια ζωη με τη κοπελα σας σας περιμενει

σας αγαπαμε

μαμα μαρινα

tdjm said...

Kαλημέρα Πατέρα...!!
Oλα θα πάνε καλά...

Anonymous said...

Είναι τόσο σημαντικό για ένα κοριτσάκι να νιώθει ότι ο μπαμπάς του είναι περήφανο γι' αυτό!

Anonymous said...

Ο.Κ. αναμενόμενα κάπως τα αποτελέσματα. Όπως ξέρεις η πορεία της προς τη νίκη θα έχει βήματα μπροστά αλλά και πισωγυρίσματα. Πόλεμος είναι.
Είμαστε μαζί σου. Προσευχόμαστε για όλους σας. Για τη Λυδία να γίνει καλά, για εσάς να έχετε περίσσιο κουράγιο να εμψυχώνετε τη Λυδία μας.
Ελπίζω ο Θεός να μπαίνει στο Internet να βλέπει πόσο πολύ θέλουμε όλοι να γίνει καλά και να την στείλει γρήγορα σπίτι :)

BUTTERFLY said...

Οχι ρε γαμωτο! Επιμονη ομως ο ατιμος, εκει μην την αφησει λιγο να ξαποστασει! Εννοια σου ομως και θα τα παρει καποια στιγμη η μικρη και θα τον κανει να τρεχει, τον αθλιο! Μην κοιτας τωρα που ειναι πεσμενη και κουρασμενη...αμα την πιασει το γινατι...ποιος ειδε το Θεο και δεν τον φοβηθηκε!
Εν τω μεταξυ, ειναι σε καλη κατασταση? Μηπως καμια εκπληξουλα της εφτιαχνε το κεφι? Επιτρεπεται να της στειλουμε κατι, εναν κλοουν ισως, παιχνιδια κατι τελος παντων η δεν κανει ακομα?
Περηφανος να συνεχισεις να εισαι για την κορουλα σου...αλλα να θυμασαι οτι βρηκε να μοιασει!

Anonymous said...

Υπομονή παιδιά, περάσατε τόσα και τόσα, θα το ξεπεράσετε και αυτό!
Η σκέψη μας είναι κοντά σας!

Anonymous said...

Εύχομαι ολόψυχα κ ελπίζω αληθινά ότι η μικρόυλα σας θα τα καταφέρει...
πίστη κ δύναμη ψυχής χρειάζεται κ τις προσευχές ολων μας...
Κουράγιο κ χαμόγελο στην μικρούλα για να παίρνει θάρρος από εσάς κ όλα με την βοήθεια του Θεού θα πάνε καλά...

euaggelia said...

Kαλημέρα Ναύτιλε.
Όσο περήφανος είσαι για την Λυδιούλα τόσο περηφάνεια και θαυμασμό αισθανόμαστε όλοι εμείς για εσένα και την οικογένειά σου! Και το εννοώ!
Εάν κάτι χρειαστείτε, το έχουμε πει ξανά είμαστε στην διάθεσή σας. Εγώ για παράδειγμα μπορώ να κρατήσω τα άλλα δύο παιδάκια σας το Σαββατοκύριακο που δεν εργάζομαι. Ίσως είμαι υπερβολική, δεν με γνωρίζετε, δεν ξέρετε τί άνθρωπος είμαι, τα κατανοώ όλα αυτά και πολύ περισσότερα - είμαι και εγώ πολύ προσεκτική και καχύποπτη ως άνθρωπος και ως μητέρα - αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε εμένα και πολλούς άλλους blog φίλους σας. Το email μου είναι euadimitriou73@yahoo.gr.

Όλα θα πάνε καλά.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Πολλά φιλάκια στη Λυδιούλα.

Ευαγγελία - Χριστόφορος

roadartist said...

Η μικρή Λυδία σας είναι απο τα πιο γλυκά παιδιά που έχω δει. Εχει τεράστια δύναμη, μπράβο σας. Ολα θα πανε καλα, εγω το πιστευα απο την αρχη. Δωστε της πολυ αγαπη οπως και κανετε. Η αγάπη ΟΛΑ τα νικά φιλιαααααααααααααααα :)

Anonymous said...

Δε μασάει η μικρούλα από τέτοια μικρά πισωγυρίσματα.Πολεμάει από τον πρώτο χρόνο της ζωής της κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει και τώρα.Τώρα κάνει κρύο, δεν είναι για κούνιες.Αλλά όταν θα πιάσουν οι ζέστες θα είστε σίγουρα όλοι οικογενειακά εκεί.
Αυτά από ένα φανατικό βάζελο, που λόγω αυτού του blog έχει αρχίσει να συμπαθεί τον Ολυμπιακό.

Chrisa said...

Την πιθανότητα να εισαγάγουμε λαθραία μια κούνια μέσα στο δωμάτιο και να κάνει έστω και 2 λεπτά...???????

Χμμμ επίσης λέω να βγάλετε φωτό απο όλες τις κούνιες και να κατοστρώσετε μαζί της ένα πλάνο για τις μέρες που θα τις επισκεφθείτε με το που βγεί απο το νοσοκομείο...

Chrisa said...

....συνέχεια.. Μπορέιτε να τις ονομάσετε κιόλα ςτις κούνιες με ονόματα... όπως: Αστραπη 8000 και άλλα τέτοια ονόματα με την βοήθεια της μικρής μας της Λυδίας!!

Anonymous said...

Όλα καλά να πάνε!!!

Anonymous said...

'Οταν θα βγείτε από την κλινική, όλα θα είναι καλύτερα. Συνεχίστε να απαιτείτε το παιδί σας πίσω, και όλα θα πάνε καλά.

Εγώ εξακολουθώ να είμαι μαγεμένη από 3 πράγματα:

1. Το κουράγιο της μικρούλας

2. από το πως εσύ και η μαμά καταφέρνετε να είστε τόσο καταπληκτικά δεμένοι μετά από αυτές τις δοκιμασίες. Κάτι τέτοιο θα είχε εξοντώσει πολλά ζευγάρια από την πρώτη στιγμή..

3. από το πόσοι καλοί άνθρωποι υπάρχουν που σας σκέφτονται και σας αγαπούν και ας μη σας έχουν δει ποτέ.

Ευαγγελία, πρέπει να είσαι αστέρι παιδί, αν έρθεις Θεσσαλονίκη, σφύρα να πιούμε καφέ.

Φυσικά, δε μιλώ μόνο για την Ευαγγελία..τι να πω για την Μαρίνα, για τη Χρύσα (που μια χαρά τα λέει!), Ηλίας, Πωλίνα, glam, που να σας αναφέρω όλοι, είστε τόσοι πολλοί, και όλοι οι ανώνυμοι που αφήνετε ευχές αλλά όχι όνομα, αλλά και όλοι αυτοί που προσεύχεστε για το πιτσιρίκι χωρίς να αφήσετε κάποιο ποστ (ξέρω εγώ, υπάρχουν πολλοί!).

φανταστείτε λοιπόν, σύντομα που θα είναι καλά η Λυδία, να κάναμε ένα πάρτυ και να σας συναντούσα όλους εκεί.. μια χαρά θα περνούσαμε.

Nena said...

Εύχομαι να έχετε το κουράγιο να παρακολουθείτε τα γλέντια της όταν θα βγει απ αυτό το χάος. Σας θαυμάζω και σας σκέπτομαι.

Greca said...

και μεις ειμαστε περηφανοι για τη μικρη μας!!! ειμαστε ολοι κοντα σας εστω και με τη σκεψη μας η την προσευχη μας!!!

μη σε ανησυχει η επεμβαση με τη βαλβιδα! εχω δει αρκετους να εχουν κανει αναλογη επεμβαση κα να εχουν τη βαλβιδα... ωστοσο δεν αντιμετωπισαν φλεγμονες η μολυνσεις!

ολα θα πανε καλα στο τελος! τι στο καλο! δε γινεται να γινει αλλιως! ειμαστε τοσοι! δε θα αφησουμε του περασει του κακου! με τιποτα!!!

οι προσευχες μας παντα για τη μικρουλα μας!
σας φιλω!

Ιφιγένεια said...

Ολα θα πάνε καλά και ακόμα καλύτερα !

Ζω για την μέρα που η Λυδιούλα ΜΑΣ (το "ΜΑΣ" είναι γιατί προσωπικά εμένα έχει γίνει το τρίτο μου παιδί !! ) θα βγει νικήτρια από το νοσοκομείο !

Ναυτίλε κάνε από τώρα προπόνηση γιατι έχει πολύ κούνια η υπόθεση !!!!!!!!!!!!
Εντάξει , θα έρθω κι εγώ να βοηθήσω !!!!

Anonymous said...

Το όνομά του, Άγιος Εφραίμ! Τόσο συγκινημένη που δεν έγραψα το όνομά του!
Ένιωθα πως κάτι παρέλειψα...
Καλημέρα και όλα θα πάνε καλά!
Κατερίνα

Μαριλένα said...

Kι όλοι εμείς, είμαστε Ναυτίλε περήφανοι.
και θα τα καταφέρει, με τη βοήθεια του Θεού, για άλλη μια φορά.
κουράγιο.

Anonymous said...

Θα τα καταφέρει και πάλι! πολλά φιλιά και να έχετε δύναμη, όσο δύσκολο και αν είναι.. Για να δίνετε κουράγιο και σε κείνη. Μαρία - Κρήτη

eva said...

κουράγιο κι οι νικητές αυτού του άνισου και άδικου αγώνα θα είσαστε εσείς.
Χθες ήταν της Οσίας Ξένης και για να μην επεκταθώ προσευχήθηκα κι άναψα κεράκι για την υγεία της Λυδία σας και τώρα πια Λυδία μας. Εύχομαι την γρήγορη επιστροφή στο σπίτι σας χωρίς άλλα προβλήματα.

Φιλάκια στην κορούλα σας από μια ευαίσθητη μανούλα!!!

tk said...

Πέρασα, διάβασα, δάκρυσα, φεύγω...

Anonymous said...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ.
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ 17

Anonymous said...

Μπαμπάκα της Λυδίας μας πρέπει να είσαι δυνατός κι εμείς όλοι εδώ πέρα θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.. Η μικρούλα σου είναι ένα τιγράκι θαραλλέο και πανέμορφο. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μια όμορφη κοπέλα όταν μεγαλώσει και όταν θα βλέπει όλα αυτά που ειπώθηκαν σ' αυτό το Blog θα χαμογελάει και θα ευχαριστεί τον μπαμπάκα αλλά και την μανούλα της..
Κουράγιο.. Το τέλος θα είναι αίσιο!

Anonymous said...

otan me to kalo to Asteri tha ginei kala (kai tha ginei!!!!!) tha mazeftoume oloi mazi kai parea me to Asterakisou tha kanoume ena trelo PARTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Ντρέπομαι για μένα..... που δάκρυσα....
Δεν την ήθελα άλλη ταλαιπωρία για τη ΛΥΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

Γλυκό γιλί στο τρυφερό της χεράκι και μια μεγάααααλη αγκαλιά

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΘΕΛΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ
ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΑΛΟΥ Η ΛΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ
ΝΑΥΤΙΛΕ ΚΑΤΑΝΤΑΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ
ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ
ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

........

La Gigi said...

Είμαστε όλοι περήφανοι γι' αυτό το παιδάκι που δίνει μαθήματα θάρρους, δύναμης, υπομονής και επιμονής σε όλους μας. Όλα θα πάνε καλά σε πείσμα όποιων δεικτών...γιατί πολύ απλά το θέλει Εκείνη.

Anonymous said...

Ναυτίλε, κουράγιο, δύναμη, πίστη και αισιοδοξία για κάτι καλύτερο. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι μια δύσκολη δοκιμασία όπου με αγάπη, θέληση, προσπάθεια, πίστη δύναμη και θάρρος θα αντιμετωπιστεί. Εσείς τα έχετε όλα αυτά, διότι είστε δυο καταπληκτικοί γονείς. ΗΡΩΕΣ γονείς!!!
Η αρρώσια αυτή Ναυτίλε, πραγματικά είναι πολύ άδικη... μεγάλη αρρώστια. Αλλά ο Θεός είναι μεγαλύτερος!!! Πίστεψε σε αυτό Ναυτίλε και θα δεις ότι όλα θα είναι καλύτερα.
Η Παναγία μας Ναυτίλε, έζησε τον μητρικό πόνο, τον πόνο του γονέα. Ας προσευχηθούμε λοιπόν σε αυτή που σας "καταλαβαίνει καλύτερα", να αγκαλιάσει το μικρό σας αγγελουδάκι και να πάνε όλα καλύτερα... ΠΟΛΥ καλύτερα!
Εύχομαι όλες οι ευχές αυτών των καλών ανθρώπων που γράφουν εδώ στο blog και όσων πονάνε για εσάς να πραγματοποιηθούν!!!
Ο Θεός και η Παναγιά μαζί σας!!!

Anonymous said...

De 8elw na sas kourazw alla 8a h8ela na sas parakalesw na steilete suntoma kainourgia nea gia th katastash ths Ludioulas mas!!!!!!!

Anonymous said...

αχ να μπορουσα να κανω κατι ουσιαστικο για τη Λυδία!!
περα απο το ότι ευχομαι και προσευχομαι να έχετε καλύτερες εξελίξεις !
είναι άδικο ,θεε μου αν βλέπεις
απαλλαξε απο τα προβλήματα τα μικρα παιδακια!

Anonymous said...

το κακο νεο στην περιπτωση μας ειναι οτι θα μεινει μεσα και αλλο και αυτο δεν ειναι καλο για ενα μικρο κοριτσι. ισως αμα της αλλαζαν δωματιο μετα, με νεες ζωγραφιες και καθε μερα ενα καινουριο παραμυθι κ μια αλλη δραστηριοτητα.

Anonymous said...

Ελπιζω να πανε ολα καλα! Μια μεγαλη αγκαλια σε ολους σας!

Σπύρος said...

Κουράγιο και ευχομαι όλα να πάνε καλά στην νέα μάχη . . . τις πιο θερμές ευχές μέσα απο την καρδιά μου. Φιλια

thinking4G said...

Κάθε φορά που διαβάζω δεν μπορώ να εκφραστώ,δε έχω λόγια.
Είναι απο τις φορές που σκέφτομαι πόση αδικία υπάρχει.
Όλα θα πάνε καλά,το κοριτσάκι σας παλεύει και θα παλεύει,σταθείτε στο ύψος σας όπως κάνετε και όλα θα πάνε κατ'ευχήν.
Οι προσευχές μας μαζί σας!
Δύναμη και κουράγιο,όσο κοινό και αν
ακούγεται.
Κουράγιο κοπελιτσα μας.

Anonymous said...

Αχ, αυτές οι ακαταλαβίστικες αναφορές... τίποτα δεν είναι μπροστά στις ματάρες του αστεριού σας...

Εύχομαι η λάμψη του να είναι πάντα έντονη και δυνατή και να φωτίζει τις ψυχές όλων μας για το κουράγιο και τ' αποθέματα δύναμης που έχει. Να την προσέχετε και να σας προσέχετε...