Monday, January 28, 2008

αξονική και επέμβαση

Η αξονική και η επέμβαση έγιναν σε χρόνο ρεκόρ.  Η αξονική έδειξε αύξηση του υδροκέφαλου και το χειρουργείο (σε μέρα μη εφημερίας) ετοιμάστηκε μέσα σε μισή ώρα. 

Όπως είπε ο νευροχειρουργός η πίεση του υγρού στον εγκέφαλο ήταν "τρομακτική". Αυτό σημαίνει ότι τώρα κάπως θα ανακουφιστεί και ίσως δούμε και βελτίωση στους άλλους τομείς. Τους ανησυχεί λίγο η ομιλία και κατά πόσο έχει επηρεαστεί από την πίεση, αλλά είναι κάτι που θα δούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Προς το παρόν, λόγω της τομής στο περιτόναιο, παραμένει τελείως οριζόντια και χωρίς φαγητό και νερό μέχρι το πρωί. Φαίνεται να πονάει λίγο. Από όσο μπόρεσα να δω τα ματάκια της και τα άκρα τα κινεί. Ελπίζουμε να αποφύγουμε τους πυρετούς αυτή τη φορά ώστε να αναλάβει δυνάμεις γρήγορα.

106 comments:

Anonymous said...

Ολα να πάμε καλά!!! Ειμαστε δίπλα σας!!! ypofosfataimia.pblogs.gr

Anonymous said...

Μακάρι από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά!!

Anonymous said...

Τώρα χωρίς το υγρό στο κεφαλάκι, όλος ο οργανισμός της μικρούλας θα λειτουργεί καλύτερα!

Anonymous said...

Ναυτίλε, δόξα τον Θεό, μάλλον τελικά όπως είπες το Λυδιάκι θα νοιώσει ανακούφιση. Μακάρι!!! Το εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου! Εύχομαι να τη δείτε πιο ευτυχισμένη πολύ πιο σύντομα. Όσο για την ομιλία... τι να πω; Εδώ οι προσευχές μου θα είναι μαζί σας να πάνε όλα καλύτερα.
Προσεύχομαι για εσάς τους ΗΡΩΕΣ γονείς και το αγγελούδι σας που πονά αλλά θα δικαιωθεί, πιστεύω! Πραγματικά τα όσα μας περιγράφεις δείχνουνε πόση δύναμη χρειάζεται ένας γονέας για κάποιες τέτοιες περιπτώσεις! Αν και σίγουρα το "τι" νοιώθετε δεν περιγράφετε ακριβώς με λόγια. Σε εσάς η δύναμή σας, η αγάπη σας, είναι ολοφάνερα δώρα! Δίνετε το καλύτερο για το Λυδιάκι σας Ναυτίλε! Κάνετε πραγματικά ότι μπορείτε. Έτσι εύχομαι να συνεχίσετε και θα δικαιωθείτε. Εύχομαι να μην υπάρξει άλλη επέμβαση και η επόμενη εξέταση, να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε κι εσείς κι εμείς. Ας προσευχηθούμε στον Θεό και στη Παναγιά μας για ότι καλύτερο! Κουράγιο! Κουράγιο! Κουράγιο! Καλή δύναμη και σε εσένα, στη μαμά της, στα αδερφάκια της και σε όλους όσους πονάνε για την Λυδία.
Εύχομαι ότι καλύτερο!
Ο Θεός και η Παναγιά μαζί σας!!!

Anonymous said...

Μακαρι να πανε ολα καλα! Το ευχομαι με ολη μου την ψυχη! Υπομονή.

Anonymous said...

Καλή ανάρρωση στο μικρό σας αγγελούδι Ναύτιλε! Καλή δύναμη σε σένα και την ακούραστη μαμά!!

Εύχομαι να σας χαρίσει ένα γλυκό χαμόγελο το συντομότερο. Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και οι δείκτες την επόμενη φορά να είναι απροσδόκητα καλοί!!

Η σκέψη μου και οι προσευχές μου είναι πάντα κοντά σας!

Anonymous said...

Προσεύχομαι κάθε στιγμή για το μωράκι μας! Ο Θεός να δίνει δύναμη σε Σένα και στην Μανούλα και να τα φέρει όλα θετικά! Είμαστε όλοι μαζί σας! Καλή δύναμη!

Anonymous said...

Υπομονή και Δύναμη!
Τι άλλο να πω ...
Εύχομαι, αλλά και το πιστεύω με όλο μου το είναι, οτι Η Λυδία μας θα ανακουφιστεί και θα ανακάμψει σύντομα!

Anonymous said...

Aχ, Ναυτίλε μου εύχομαι να πάνε όλα καλά μεσα από την ψυχή μου!!!
Να μην κάνει πυρετό και η αυριανη μέρα να είναι καλύτερη και γρήγορα να αναρρώσει και οι δυνάμεις της και η ψυχολογία της να πάρει τα πάνω της...Τιγράκι μου μικρό,κάνε κουράγιο μωρό μου και θα τελιώσει κι αυτό...Ευχομαι από εδώ και πέρα να πάνε καλύτερα τα πράγματα για εσένα και να μην ξαναπονέσεις...
Μόνο παιχνίδια,κούνιες,τραγουδάκια
και πολλά πολλά χαμόγελα να έχεις!!!Η Παναγία να σε προστατεύει
μωρό μου και να σου χαρίσει υγεία
και κάθε ευτυχία που την αξίζεις.
Είσαι δυνατό κορίτσι και δεν σε φοβάμαι γρήγορα θα επανέλθεις και
θα τρελάνεις τον μπαμπά και την μαμά σου στα φιλιά και θα τους ζητάς κούνιες και με τα αδερφάκια σου θα παίζεις και θα κάνεις τα πείσματα σου,έτσι μωρό μου;Κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά,λίγο ακόμα πάλεψε για να γίνουν όλα γρήγορα...να πάς και στο σπίτι σου.
Υπομονή μπαμπά και μαμά και αδερφάκια η Λυδία μας θα νικήσει και θα γίνει καλύτερα κι από πρίν.
Ο Θεός μαζί σας και δεν θα πάψουμε να ζητάμε το καλύτερο για εσάς μέχρι να γίνει...φιλιά και στους πέντε και πολλές αγκαλιές στο Λυδιάκι μας!!!
ΧΑΡΑ

tk said...

Πέρασα για γλυκό φίλε μου!

Πάμε πάλι από την αρχή. Με καινούρια κουράγια.

Εδώ είμαστε...

Όλοι...

MonachusX2 said...

Κρατάω την ανακούφιση που θα έχει νιώσει και εύχομαι αυτή να ήταν και η τελευταία ταλαιπωρία που υπέστη. Από αύριο να αρχίσουν τα χαμόγελα.

Anonymous said...

Kai oi foitoites iatrikis sxolis Bratislavas konta sas. An mporoume na voithisoume se kati tha maste oxi apla prothimoi alla perifanoi na prosferoume oti mporoume gia tin MIKROULA mas alla k gia sas pou eisate toso ipomonetikoi k dinatoi.
O theos mazi sas.. Den tha grapsw alla an kai i kardia mou ksexilizei..
Kalo vradi k kalo kouragio.

Anonymous said...

εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε όσο καλύτερα γίνεται. Το Λυδιάκι φαίνεται να πολεμάει με όλη της τη δύναμη, και αυτό δίνει πολλά κουράγια και ελπίδα. Κουράγιο, υπομονή και εύχομαι η ταλαιπωρία να τελειώσει πολύ σύντομα. Φιλιά, Μαρία-Κρήτη

butterfly said...

Καλησπέρα σας! Άντε, έγινε και αυτό, και μάλιστα γρηγορότερα από ό,τι περιμένατε. Ελπίζω αυτό να σημάνει ότι θα υπάρξουν λιγότερα άγχη. Το πιστεύω κι εγώ μαζί σας ότι ίσως το Λυδιάκι παρουσιάσει βελτίωση μετά από αυτό! Το καταλαβαίνω ότι λυπάστε που πονά τώρα, και μάλιστα σήμερα που έσκασε και το χαμογελάκι...αλλά κουράγιο. Θα χαμογελάσει και πάλι. Σας φιλώ πολύ γλυκά όλους.

Anonymous said...

Εύχομαι να πάνε όλα καλα!!! Ελπίζω μετά και από τη τελευταία επέμβαση να δείτε πολύ μεγάλη βελτίωση σε μικρό χρονικό διάστημα!!! Σας σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε συνέχεια για εσάς!!!

La Gigi said...

Δύο πράγματα έχω να πω, το πρώτο δεν θα κουραστώ να το λέω κι ας γίνομαι κουραστική ΟΛΑ θα πάνε ΚΑΛΑ, είμαι απολύτως σίγουρη γι' αυτό πείτε το ένστικτο πείτε το όπως θέλετε πάντως το θέλουμε όλοι μας πολύ για να μη γίνει.
Και το δεύτερο είναι ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς του Αγία Σοφία και η αντιμετώπιση της κατάστασης της Λυδίας είναι μια απάντηση προς όλους εκείνους που για το παραμικρό τρέχουν στο εξωτερικό να βρουν τους καλούς γιατρούς.
Περιμένουμε σύντομα τα καλύτερα νέα να διαβάσουμε.

Anonymous said...

αντε ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΑΦΟΥ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ
ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΟΥ

ΜΑΜ ΜΑΡΙΝΑ

Αννα said...

Αντε ολα να πανε καλα και γρηγορα στο σπιτι σας!!!

Anonymous said...

Εντάξει. Αλλο ενα εμπόδιο πέρασε. Μπαμπα, Μαμά κουράγιο. Υπομονή. Τα πράγματα θα πάνε καλά.
Πολλα φιλιά σε όλους σας.

Αλέξανδρος.

Anonymous said...

αν σκεφτείτε ότι από το πρωί είχα την αγωνία για την εξέλιξη και μπήκα τώρα να διαβάσω εάν υπήρχαν νεώτερα.
Εύχομαι τώρα να είναι όλα μα όλα θετικά για το μωρό σας και στο εξής μόνο ευχάριστα να διαβάζουμε για την πορεία της Λυδίας μας.
Βιώνω έστω κι απο μακριά την αγωνία σας ακόμη κι αν δεν σας ξέρω γιατι μπορώ να καταλάβω τον γολγοθά των γονιών όταν κάποιο παιδί τους ασθενεί.
Ταχεία ανάρωση και γρήγορα στο σπίτι σας στην θαλπωρή και την ζεστασιά όλης της οικόγενειας ενωμένης.

καλό βράδυ, ήσυχο με μόνο θετικές σκέψεις και ευχάριστα όνειρα.
Περαστικά στο Λυδιάκι, φιλάκια πολλά στο αγγελούδι σας.

Η ευαίσθητη μανούλα Εύα

Anonymous said...

K egw gia glyko!
Mia stalia, etsi na dei posso poly to exoume anagkh oloi na thn doume na skaei ayto to xamogelo!
Na kanei ton mpampa kai thn mama na paroun kouragio kiallo. Ta adlfakia na doun kai ayta ligo thn adelfoula..na paei spiti kala k dynath!

Still praying and thinking of you all!

cinderella said...

Όλα καλά θα πάνε!! Είμαι σίγουρη!! Μια ζεστή αγκαλιά για όλους σας και πολλά φιλιά για γρήγορη ανάρρωση!! :))

Anonymous said...

Καρδούλα μου όμορφη, γλυκιά μου Λύδια, το ξέρω ότι από αύριο κιόλας θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα! Το ξέρω μωρό μου ότι τώρα πονάς, αυτό θα περάσει όμως και όλα θα είναι καλύτερα! Και τα χαμόγελα θα είναι πιο πολλά και πιο πλατιά, και σε λίγο θα αρχίσουν και οι κούνιες και τα παιχνίδια με τα αδερφάκια σου, οι σκανδαλιές και τα γέλια! Λίγο υπομονή ακόμα καρδούλα μου! Και τώρα θα έχεις πάρα μα πάρα πολλόύς φίλους για να παίζεις, γιατί μέσα από αυτό το blog απέκτησες πολλούς καινουργιους φίλους που σε αγαπάνε πάρα πολύ και περιμένουν πως και πως να παίξουν μαζί σου! Μαμά και μπαμπά της Λύδιας είστε απίστευτοι άνθρωποι, εύχομαι να μην στερέψει η δύναμη και η υπομονή σας! Είστε πάντα στη σκέψη μου και στις προσευχές μου!

Anonymous said...

Περαστικά στο μωρό και τις καλύτερες ευχές μου!
Κουράγιο στη μαμά και στο μπαμπά και πολλά φιλιά στα άλλα δυο παιδάκια!
Αύριο θα αισθάνεται πολύ καλύτερα!

Anonymous said...

Θα ανοίξει τα γλυκά της ματάκια, θα σας χαμογελάσει, όλα θα βελτιωθούν. Κουράγιο και αισιοδοξία.
Γιάννης

euaggelia said...

Kαλημέρα
Θέλω να πιστεύω ότι τα δύσκολα πέρασαν... τώρα από μέρα σε μέρα η κατάσταση της Λυδιούλας θα βελτιώνεται.Είμαι σίγουρη για αυτό!

Anonymous said...

Ελπίζω σήμερα να είναιμια καλύτερη ημέρα!

Ας ανακουφιστεί το κοριτσάκι μας, και όλα τα άλλα, κίνηση, ομιλία, χαμόγελα, όλα θα τα φτιάξετε εσείς, είμαστε όλοι σίγουροι γι αυτό.

Καλή δύναμη και ας μη ξεχνάμε το ..σύνθημά μας: ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

(Εννοείται ότι ξεροσταλιάζουμε στο blog για λίγα ευχάριστα νέα...)

tdjm said...

Κι εγώ για γλυκό ήρθα...
Κι όπως λέει ο Μορφέας...όλοι εδώ είμαστε...
Πάμε πάλι από την αρχή...με δύναμη μεγαλύτερη!!
Και απαίτηση επίσης.

Anonymous said...

Το Λυδιάκι μας θα συνέλθει και πάλι. Έχει πιο πολύ δύναμη από όλους εμάς μαζί. Φιλάκια στο Λυδιάκι και στη γλυκιά μανούλα της!!!

Anonymous said...

Καλή ανάρρωση στη Λυδιούλα, είμαι κι εγώ σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά... Έφυγε κι η επέμβαση και δεν έχετε άλλο να ανησυχείτε γι' αυτήν... Ο πόνος θα περάσει γρήγορα! Αισιοδοξία! :)

Anonymous said...

Μακάρι όλα να πάνε καλά απο δω και πέρα για το Λυδιάκι σας!

Anonymous said...

καρουδλίνα μου ομορφη και γλυκειά... ολα θα πανε καλα απο αυριο θα νιωθεις καλύτερα!

σας αγαπω πολυ ομορφιά μου!!! και να γελας παντα στη μαμα και στο μπαμπα!

κελλυ

Anonymous said...

Μαθαίνουμε από εσάς και το κουράγιο σας να ξετρυπώνετε το χαμόγελο όπου και να πάει να κρυφτεί.

Όλες μου τις ευχές

Στέλλα

Anonymous said...

Στέλνω στη Λυδία τη θετική μου σκέψη και την ελπίδα μου για ίαση και φως.
Υπέροχοι, δυνατοί γονείς, προσευχηθείτε στον Γέροντα Πορφύριο και ζητήστε την ευλογία του. Θα βοηθήσει αμέσως τη Λυδία. Το Μοναστήρι "Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπου μπορείτε να προσκυνήσετε το κελί του βρίσκεται στον Μήλεσι Ωρωπού. Μην ξεχάσετε να πάρετε λαδάκι από το καντηλάκι του να το βάλετε στο κεφαλάκι της.

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ??
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

....

Ιφιγένεια said...

Καλη ανάρρωση αστεράκι !!!

Anonymous said...

Ο Θεός μαζί σας

BUTTERFLY said...

Ευτυχως η επεμβαση τελειωσε! Τωρα τα πραγματα θα αρχισουν να αλλαζουν προς το καλυτερο! Υπομονη και καλη δυναμη! Την αγαπη μου!

Anonymous said...

Οποτε ειστε κοντα της να δειχνετε ευτυχισμενοι και φανερη περιφανεια που πολεμαει και νικαει σαν τιγρις.

Ernesto said...

H kollhtoula tha einai mia xara..tha ginei sigoura...molis diabasa ta nea sas...oraia..ola kala...pame gia ta kalytera tora...kouragio sas dino k ego oso mporo apo edo p briskomai..

Na dosete ena filaki sthn kollhtoula apo mena!!


Ernesto

τo τέρας της «αμάθειας» said...

KOYΡΑΓΙΟ ΛΥΔΙΑ!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ...

Anonymous said...

Το χαμόγελο τρομάζει και τον πόνο και το κακό και την απελπισία! Μη σταματήσετε να χαμογελάτε. Η ίδια η ζωή γίνεται πιο γενναιόδωρη σ' αυτούς που της χαμογελούν!

marilia said...

Κουταλάκι γλυκό χαμόγελο, παρακαλώ, και όλα θα πάνε καλά. :)

Anonymous said...

υπομονή!υπομονή,να βγείτε νικητές από κει μέσα και να γυρίσετε στο ζεστό σας το σπιτάκι και στις κούνιες και στα παιχνίδια!

Χρύσα

alfie said...

Καλή ανάρρωση παιδιά να χει το Λυδιάκι να μας χαρίσει κι άλλα χαμόγελα. Άντε να πάτε σπίτι σας να ξαναπάρει η ζωή σας τους ρυθμούς που χε και πριν.
Σας σκεφτόμαστε με πολύ αγάπη, συνέχεια αν και λίγο μακριά.
Πολλά φιλιά σ όλους σας αλλά ιδιαίτερα στη μαμά της Λυδίας και φυσικά στην μικρή μας κουκλίτσα πριγκίπισσα.
Ελευθεράκι κι Αργυρώ

Iris said...
This comment has been removed by the author.
Iris said...

Μάθημα ζωής το να διαβάζει κανείς πως αντιμετωπίζετε εσείς και η ίδια η Λυδία αυτήν την άδικη μάχη (το κατάσταση μου φάνηκε πολύ λίγο...). Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά!

Anonymous said...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ
ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΑΥΤΕΑ ΦΟΡΑ
ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ
ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς
ΑΝΕΜΕΛΑ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

είμαστε πάντα κοντά σας ... για ότι χρειαστείτε

Anonymous said...

ελπιζουμε σε πιο χαμογελαστες μερες απο τη μικρη. αυτο θελουμε για να παιρνουμε κουραγιο.

Σε παρακαλω ενημερωνε μας, ξερουμε οτι ειναι δυσκολο αλλα εχουμε πολυ μεγαλη αγωνια.

Anonymous said...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΟ .ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(3,5 ΧΡΟΝΩΝ) ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.!!!!

thinking4G said...

Κοπελιτσα μας όλα να πάνε και θα πάνε καλά...
Περιμένουμε νέα σου απο τον καλύτερο που μπορεί να μας τα μεταβιβάσει,τον μπαμπά σου..
Κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
Ο Θεός μαζί σου.!

Anonymous said...

Δεν ενημερώσατε σήμερα και κάπως υπάρχει ένα κενό. Είναι δύσκολο βέβαια αλλά αγωνιούμε πιστεύω όλοι όσοι γράφουν εδώ να μάθουμε νέα σας, έστω και μια λέξη...
Αν μπορείτε κι έχετε την διάθεση.

Ελπίζω όλα να είναι καλά και τώρα και στο μέλλον καλύτερα για το μωρό σας για όλους σας.

Anonymous said...

Γλυκουλίνι περασστικά, να γίνεις γρήγορα καλά!

George said...

Εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου να πάνε όλα καλά.

LINAa said...

Με τόσες ευχούλες στο πλευρό της... όλα θα πάνε καλά!!!!
ΛΙΝΑ

Ioannana said...

Σας στέλνω κι εγώ πολλή πολή αγάπη σε βαζάκια και εύχομαι το επόμενο χαμόγελο να έρθει πολύ σύντομα!

Πολλά φιλιά σε όλους (κι ένα ξεχωριστό στο τιγράκι μας)!

Anonymous said...

I will pray for her.
Would you like to check this site?
www.issels.com
O THEOS MAZI SAS.

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
ΟΤΙ ΣΥΝΗΛΘΕ ΟΤΙ ΔΕ ΠΟΝΑΕΙ
ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

I leave in United States (Florida).
Let me know if i can help.
All of our love to Lidia and family.

Anonymous said...

ευχομαι ολα να πηγαν καλα μαμα και μπαμπα της Λυδίας, καλό κουραγιο και καλή τυχη για τα αποτελεσματα της επέμβασης
καλη δυναμη και σε εσας
πολλα φιλια και στα αλλα 2 μωρα σας
μια μαμα απο τη Αθηνα

Only santi said...

Υπομονη ! Ολα να πανε καλα...

Anonymous said...

Καλημερα,
τι κανει η κοκονα μας? πως παει? οταν μπορεσεις στειλε μας μια μικρη ενημερωση ναυτιλε

τα φιλια μου και την αγαπη μου ....

κελλυ

Anonymous said...

ολες οι προσευχες του κοσμου να σας βοηθησουν να ξεπερασετε αυτο το γολγοθα.

σας ευχομαι ΟΤΙ καλυτερο!

Anonymous said...

Δύναμη, πίστη και αισιοδοξία. Ο Θεός είναι μαζί σας. Συνεχίστε έτσι και η ζωή θα είναι γενναιόδωρη με τη Λυδία.
Πολλή αγάπη σε όλους σας, Μαριάννα

Anonymous said...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!ΜΑΚΑΡΙ Η ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ.ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Anonymous said...

Ίσως να μην υπάρχουν νέα και γι'αυτό δεν ενημερώνει ο πατέρας της Λυδίας μας αλλά εγώ δεν ξέρω έχω μια ανησυχία ίσως παράλογη, μακάρι όλα να είναι μια χαρά. Αυτό προσεύχομαι κάθε μέρα για το Λυδιάκι κι όλα τα παιδιά του κόσμου.

Anonymous said...

'Ετσι μου έρχεται να πάρω τηλέφωνο στο νοσοκομείο...Ξέρει κανείς τίποτα;

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Κουράγιο παιδιά και καλη δύναμη στη μικρούλα !

Μακάρι να εισακουστούν οι προσευχές μας και να βάλει ένα χεράκι να βοηθήσει !!!

Anonymous said...

υπάρχει ιατρικό απόρρητο και κανείς δεν μπορεί να μάθει από το νοσοκομείο τίποτα.
ούτως ή άλλως δεν έχουμε επώνυμο ούτε άλλα στοιχεία για να ρωτήσουμε, δυστυχώς.

kwstask said...

Καλησπερα παιδια.Θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τον Ναυτιλο μηπως μαθω κατι και θα σας ενημερωσω./Λυδιουλα κρατα γερα!Γερα με τσαμπουκα!Ολα θα πανε καλα.Και θα πανε καλα,οχι γιατι το λεω εγω,αλλα γιατι ετσι επιβαλλεται!

kwstask said...

Μολις μιλησα με την Zoe και εχω να σας πω ευχαριστα νεα!Η Λυδιουλα ειναι απυρετη,μιλαει και χαμογελαει!Ολα πανε καλα!!!

Anonymous said...

Ευχαριστουμε, kwstask!

Anonymous said...

Επιτέλους!!!! Τα καλύτερα νέα της ημέρας!

Μπράβο Λυδιάκι!!!!

butterfly said...

Yperoxa nea! Eyxaristoume, kwstask!:)

Anonymous said...

ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!
απο την χαρα δεν μπορώ να γράψω.
Μπερδεύομαι

nautilus said...

Φίλοι με το μαλακό! Τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά δεν περιμένει κανένας από την μια μέρα στην άλλη να έχουμε θεματικές εξελίξεις. Πάμε προσεκτικά και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Δεν έχουμε κάποια μη αναμενόμενη αντιξοότητα.

Αργά το βράδυ θα γράψω αναλυτικότερα τα νεώτερα. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και για ....την αγωνία.

Anonymous said...

Όλα να πάνε καλά.Δεν είναι δυνατόν να υποφέρει άλλο, η μικρούλα μας. Από δω και μπρος όλα πρέπει να αλλάξουν προς το καλύτερο!! Όλοι αυτό ευχόμαστε και περιμένουμε. Υπομονή και κουράγιο, σιγά σιγά όλα θα περάσουν.....
Φιλιά

Όλγα

Anonymous said...

Να' σαι καλά kwstask - έμπαινα και ξανάμπαινα σήμερα στο blog μήπως και διαβάσω κανένα νέο, και ...ξαφνικά να το το καλύτερο!

Αααχ! (στεναγμός ανακούφισης...) Μου 'φτιαξε τη διάθεση!
Είπαμε, είναι γερή πολεμίστρια η Λυδία!
Είναι κατανοητό να φοβάσαι, Ναυτίλε, τόσα που έχουν συμβεί, αλλά αν σκεφτείς ότι πριν δεν μιλούσε, ούτε χαμογελούσε, δεν είναι μια καλύτερη αφετηρία αυτό; Είναι πολύ ουσιαστικό το να προχωράς με "έστω-και-προσεκτική αισιοδοξία" ! Περιμένουμε τα αναλυτικά νέα το βράδυ. Φιλιά σε όλους σας!

Anonymous said...

Eυχαριστούμε Ναυτίλε μου για τα ευχάριστα,κι εσένα Κώστα...Είμαι ευτυχισμένη τώρα και ήρεμη,αν και δεν αγωνιούσα γιατί ήξερα πως όλα θα πάνε καλά, μέσα μου...Λυδία μου καρδιά μου συνέχισε κορίτσι μου και θα έρθουν ακόμα πιο καλύτερες μέρες!!!Με πολλές κούνιες και πολλά
παιχνίδια εννοείται...Φιλιά πολλά σου στέλνω και ο Θεός μαζί σας!!!
ΧΑΡΑ

Anonymous said...

Μπαμπά Ναυτίλε ήταν αυθόρμητος ο ενθουσιασμός, καταλαβαίνεις πως είναι για μας εδώ που δεν ξέρουμε και δεν βλέπουμε από κοντά.
Sorry, καλύτερα "συγκρατημένη αισιοδοξία" ετσι;
Φιλιά στο μωρουλίνι σας.
Υ.Γ Έχω κι εγώ μια μικρούλα 3 ετών
Στέλλα και είναι νούμερο.

stalamatia said...

Νά είναι η τελευταία ταλαιπωρία της Λυδούλας μας ,όλα να πάνε καλά .

cinderella said...

Δόξα τω Θεώ!! Ευχαριστούμε μπαμπά Ναυτίλε για την ενημέρωση!Φιλιά στο μωρό μας!! :)))

ploutarxaki said...

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά νεα! Καλή ανάρρωση και φιλιά πολλά στην κουκλίτσα μας!

Greca said...

μετα απο δυο τοσο σοβαρες και τοσο συντομες επεμβασεις η ανυπαρξια στην παρουσα φαση επιπλοκων ειναι πολυ μεγαλο πραγμα! ετσι ανε αυτα! υπομονη και συνεχη επιφυλακη!!!
τα καλυτερα ευχομαι!!! μικρα βηματα σταθερα καλυτερα παντα!
τα φιλια μου!

Anonymous said...

Πολύ καλά τα νέα!Περιμένουμε αναλυτική ενημέρωση το βραδάκι!

Anonymous said...

BELIEVE BELIEVE BELIEVE.
I don't wish. I just believe in miracles.(akoma kai sta diskola)
O Theos mazi sas.

Giannis123 said...

Ομολογώ ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Μας καλόμαθες με την καθημερινή ενημέρωση.
Όταν διάβασα όμως τα νέα, πρώτα από τον Κώστα και μετά από σένα, την αγωνία διαδέχθηκε ένα ρίγος ανακούφισης.
Αυτό το παιδί άρχισα να το νοιώθω και δικό μου παιδί.
Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
Είμαι σίγουρος.

Φιλιά σε όλους.
Κουράγιο και δύναμη στη ΜΑΜΑ και στον ΜΠΑΜΠΑ.
Υπομονή στα άλλα δύο αγγελούδια που ίσως νοιώθουν λίγο ... διαφορετικά.
Και στο τιγράκι ένα μεγάλο ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!!!!

BUTTERFLY said...

@kwstask
Επιτελους! Εμπαινα και ξαναμπαινα ολη μερα...ευτυχως τα νεα ειναι πολυ καλα!

@Ναυτιλος
Μα τι λες; Ειναι υπεροχα τα νεα, πως να μην ενθουσιαστουμε; Η κουκλα μας μολις δυο μερες εγχειρισμενη και ηδη μιλαει και χαμογελαει! Το γλυκουλι μου, θα της πιεζε φαινεται το κεφαλακι, γι' αυτο ηταν ακεφο. Τωρα που πηρε φορα, δε θα σταματαει!!!

andreas vlachos said...

Kouragio se mikrous kai megalous gia thn nea fash ths maxhs! Elpizw ola na pane kala!

Ioannana said...

Πως να μην ενθουσιαστούμε βρε Μπαμπα της Λυδίας; Αφού μιλάει και γελάει και δεν έχει και το βλάκα τον πυρετό που την ταλαιπωρούσε!

Περιμένουμε επίσημα νέα και να μας πεις πως είσαι κι εσύ και η Μαμά της μικρούλας!

Anonymous said...

Τι ωραία νέα ήταν αυτά σήμερα! Έχω συνέχεια το μωρό σας στο μυαλό μου! Μπαίνω καθημερινά και πολλές φορές την ημέρα για να μάθω νέα σας. Έτσι πριν λίγο που μπήκα και έμαθα τα νέα χάρηκα πολύ! Πόλεμος είναι, και πρέπει να τον κατακτάται μάχη με την μάχη. Και αυτή η μάχη ήταν νικηφόρα! Εύχομαι τα πράγματα από εδώ και πέρα να είναι πιο εύκολα χωρίς περιπλοκές και σύντομα το Λυδιάκι να τρέχει ανέμελα, να κάνει κούνιες, να χαμογελάει αβίαστα και να παίζει με τα αδερφάκια της και τους πολλούς πολλούς νέους φίλους της! Όλα καλά θα πάνε! Το λέω συνέχεια, απλά έτσι νιώθω! Ότι όλα θα πάνε καλά!

MonachusX2 said...

Σήμερα άκουα το "Μαγισσάκι" του Ελύτη και στο μυαλό μου ζωγραφίστηκε το Λυδιάκι. Για σένα Λυδιάκι- μαγισσάκι, νάσαι πάντα καλά με το μαγικό ραβδάκι.

Από τους χρόνους τους παλιούς
τό'χω βαθύ μεράκι
να βγώ στις πέρα θάλασσες
να βρώ το μαγισσάκι
Τ' άπιαστο σαν αερικό
στην εμορφιά του Μάη
που αν κάνεις να τον μυριστείς
αλοιμονό σου εκάεις
Εβγα έβγα μαγισσάκι
χτύπα χτύπα το ραβδάκι
ντό και ρε και μι και φα
μες στα ροζ τα σύννεφα
Τι ζουμπούλια και τι κρίνα
τι και τούτα τι κι εκείνα
ντό και ρε και φα και μι
φούχτα μου και δύναμη
Ποιός θα μου δώκει δύναμη
κι ένα μακρύ καμάκι
να βγώ στις πέρα θάλασσες
να βρώ το μαγισσάκι
Που'ναι σπηλιά του ο ουρανός
άγγελος η μαμά σου
κι αφρός το φουστανάκι του
στην άκρια του κυμμάτου
Χτύπα χτύπα το ραβδάκι
γίνε το νερό στ'αυλάκι
φα και ρε και μι και ντό
μες στο μπλέ το ξάγναντο
Τα παπιά και τα βαπόρια
παν μαζί και πάνε χώρια
έξι τέσσερα κι οχτώ
γούρι μου και φυλαχτό
Ανοίξτε πύλες κι εκκλησιές
ανάψω ένα κεράκι
να κάνει στα κρυφά
για με το μαγισσάκι
Που να κοιμάμαι ξυπνητός
να τρέχω ξαπλωμένος
και να με λεν χωρίς καρδιά
μα να'μαι ερωτευμένος
Εβγα έβγα μαγισσάκι
χτύπα χτύπα το ραβδάκι
ντό και ρε και μι και φα

μες στα ροζ τα σύννεφα
Τα παπιά και τα βαπόρια
παν μαζί και πάνε χώρια
έξι τέσσερα κι οχτώ
γούρι μου και φυλαχτό...

Chrisa said...

Αγωνια....αγωνια...αγωνια.....

Anonymous said...

Κουράγιο μπαμπά,κουράγιο μαμά,κουράγιο Λυδία το τούνελ τελειώνει και μέτα μόνο φως, παιχνίδι,αγκαλιές και φιλιά.Μετά μόνο γέλια και χαρά.
Πίστη και δυναμη.

Ειστε πάντα στην προσευχή μου

Α.

Αθηνά said...

Απ'ότι γράφει ο ο kwstask αλλά κι ο Ναυτίλος, η παραγωγή χαμόγελων φαίνεται ότι έχει αυξηθεί θεαματικά ;-)
Η σκέψη μου όπως πάντα κοντά και στους 5 σας.

Anonymous said...

Βγάζω το καπέλο σ'αυτούς τους υπέροχους γονείς-μαχητές, και στο κοριτσάκι με την μεγάλη ψυχή! Όλα θα πάνε καλά γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, το χρωστάει η ζωή στη Λυδία και σε σας. Λίγη υπομονή και όλα αυτά θα μείνουν πίσω...

Anonymous said...

Χιλιάδες ευχές για καλύτερα κι όλο και καλύτερα! Να είστε πάντα καλύτερα! Σήμερα από χθές, αύριο από σήμερα. Ευχές και για τους 5! Είστε πάντα στη σκέψη μου!

La Gigi said...

Τα καλύτερα νέα μάθαμε σήμερα!! Μπράβο της για το θάρρος και τη δύναμη και μπράβο σας για το κουράγιο.

Μύθος said...

Μπράβο ρε παιδιά! Ειχα δει που δεν έμπαινε καινούριο post και είχα τρελαθεί! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Γερά παιδιά, το Λυδιάκι και τα μάτια σας. Υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε εμείς, εκτός από το να προσευχόμαστε και να αγωνιούμε; Μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως; Χαζή ερώτηση, αλλά πρέπει να την κάνω...

Κουραγια και δύναμη μαμά, μπαμπά!

Anonymous said...

κουραγιο, υπομονη,θαυμαζω τη μαμα!

Anonymous said...

Από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχόμεθα η Λυδία να αποκατασταθεί πλήρως και όλη σας η περιπέτεια να αποτελεί μόνο ένα κακό όνειρο που πέρασε.

Anonymous said...

ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ....
ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ!!!!!!!

Impressed Guy said...

Συγκινήθηκα πάρα πολύ διαβάζοντας όλα αυτά που περνάει και το μωράκι σας και εσείς.

Θέλω να σας στείλω τις ευχές μου και τη συμπαράστασή μου. Η σκέψη μου είναι ήδη μαζί σας.

Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά.

Ένα μεγάλο μπράβο για το κουράγιο σας. Είστε ήρωες.