Monday, January 28, 2008

επίσπευση

Λόγω εμετού-ρουκέτας το πρωί, πάμε για επείγουσα αξονική (κι άλλη ακτινοβολία γμτ...) και χειρουργείο για την βαλβίδα σήμερα, εάν τελικά βρεθεί διαθέσιμος χρόνος. 

Μαζεύουμε εντωμεταξύ τα απαραίτητα έγγραφα και εξετάσεις για να τα στείλουμε σε συγκεκριμένο γιατρό/κέντρο στις ΗΠΑ, ο οποίος είναι ειδικευμένος στα επενδυμώματα ραδιοογκολόγος, ώστε να έχουμε την καθοδήγησή του σχετικά με την ακτινοβολία. Με τον συγκεκριμένο διατηρούμε επαφή ήδη από την πρώτη φάση της νόσου και μας έχει βοηθήσει αρκετά (αυτός και τα άρθρα του) να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στην συγκεκριμένη νόσο και τι σημαίνουν οι επιλογές που έχουμε. 


34 comments:

Anonymous said...

τώρα τι ήταν αυτό; τι να πω δεν πρόλαβα να γράψω για το ευχάριστο χαμογελάκι της και τώρα....
καλή επιτυχία εύχομαι .

Anonymous said...

Αν βρείτε το χρόνο και την διάθεση ενημερώστε μας για τις εξελίξεις σας παρακαλώ.
το Λυδιάκι να είναι καλά πάνω απ'όλα.

euaggelia said...

Εύχομαι να είναι καμία ιωσούλα που ίσως κόλλησε τώρα που ο οργανισμός της είναι εξασθενισμένος και η αξονική να βγεί καθαρή.
Όλα να πάνε καλά, Θεέ μου!

Anonymous said...

Εύχομαι αυτό που είπε η Ευαγγελία να είναι, και τίποτε άλλο...

Και αν βρείτε χρόνο και διάθεση (όπως τα είπε η Εύα.....)...πείτε μας και εμάς.

Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας μαζί σας...

Maria Mikro Analogo said...

Ελπίζω να είναι κάτι τυχαίο. Περιμένουμε νέα! Καλημέρα.

Anonymous said...

...

Anonymous said...

ο Θεός μαζί σας.

Anonymous said...

Αχ,Ναυτίλε μου από την μία πήραμε χαρά για το χαμόγελο της Λυδίας μας και τώρα πάλι αυτό...μακάρι να πάνε καλά όλα και να τελιώσει η ταλαιπωρία της...Υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες και όλες οι άσχημες θα σβήσουν!!!Η προσευχή μας και η αγάπη μας για έσας είναι πια δεδομένη...Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και να σας προστατεύει!!!
Μικρή μου Λυδία κάνε κουράγιο μωρό μου και θα τελιώσουν τα βάσανά σου.
Σου στέλνω την αγάπη μου,μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλιά!!!
Καλή επιτυχία μωρό μου!!!
ΧΑΡΑ

ntina said...

Το μεγαλείο της αγάπης!
Συγκινήθηκα πολύ διαβάζοντας τις περιγραφές σας και συνειδητοποίησα άλλη μια φορά πόσο μικρόψυχοι είμαστε εμείς οι άλλοι....
Ο θεός να σας δίνει δύναμη και να σας αποζημιώσει για όλα τα δύσκολα που περνάτε τώρα.
Λυδία θα τα καταφέρεις!

Μαριλένα said...

Eντάξει, στα νοσοκομεία ολα παίζουν, το ξέρεις καλύτερα από μενα.
Κάτι θα "άρπαξε" το μωρό μας, μπορεί και η κακή διαθεση απλως.
Από τα πιο απλα ξεκινάμε, περίμενε να δουμε.

Anonymous said...

Δε θα είναι τίποτα.
Κουράγιο!

butterfly said...
This comment has been removed by the author.
butterfly said...

Eyxomai ta apotelesmata na einai kala, kai na einai apla h kourash. Makari na vreite xrono shmera gia thn epemvash. Mhn anhsyxeis gia thn aktinovolia ths ct se ayth th fash kai agxwneis akoma perissotero ton eayto sou. Gia kalo einai.

Kalh epityxia me thn organwsh twn stoixeiwn sas. An xreiazeste full-text arthrwn pou den einai eleythera prosvasima, peite to mou, mprow na ta katevasw mesw panepisthmiou. Glyka filakia sth Lydia!:)

elpi said...

Εχε πίστη,αναψε κανενα κερι παρε δυναμη απο ολους μας....και κανε κουραγιο-ξερω δυσκολη λεξη-...τι αλλο να πω ..

Αννα said...

Ολα θα πανε καλαα..Και το χαμόγελο θα είναι μόνιμο πια και στη Λυδία και σε όσους την αγαπάνε..Η αξονική το ξέρω θα βγει καθαρήη!!!Καλη επιτυχια στην επέμβαση!
Δε τη ξεχναω ποτε στην προσευχή μου!!!

Anonymous said...

Για να είναι ρουκετοειδής ο έμετος, από τα λίγα που ξέρω, πρέπει για κάποιο λόγο να αυξήθηκε η πίεση μέσα στο κεφαλάκι της μικρούλας.Δεν πρέπει να είναι απλή ίωση.Για αυτό μάλλον την στείλαν και για αξονική.Αλλά τώρα που θα μπει και το σωληνάκι θα βελτιωθεί η κατάσταση σίγουρα.Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο χαμόγελο θα έρθει σύντομα και σε λίγο καιρό θα είναι συνεχώς με το χαμόγελο στα χείλη.Καλά κουράγια για τις επόμενες μέρες στη μικρή πριγκήπισσα και στους γονείς της!

Anonymous said...

Εγώ είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Και ότι όλα καλά θα πάνε. Έχετε πίστη και υπομονή. Δύσκολο πράγμα το ξέρω, τόσο καιρό παιδεύεστε, πρέπει όμως να μην χάνετε το κουράγιο σας και σύντομα η πριγκιπέσσα σας θα σας χαρίσει πολλά πολλά χαμόγελα και αμέτρητα φιλάκια! Να γεμίζεις βάζα και να μην τελειώνουν! Όσο για την επέμβαση σήμερα, η Λύδια είναι μαχητής, δεν μασάει! Θα το ξεπεράσει και αυτό!
Σας σκέφτομαι και προσεύχομαι για εσάς!

Anonymous said...

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG Κ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ. ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

neraidoskoni said...

Κουράγιο σε όλους, θα περάσει και αυτό! το χαμογελάκι της μας έκανε να χαμογελάσουμε και εμείς παρέα...
Καλή επιτυχία μέσα απ' την καρδιά μου, και ενημερώστε μας το συντομότερο αν τα καταφέρετε...

Anonymous said...

Κάθε μέρα μπαίνω για να μάθω νέα σας.
Νέα για τον αγώνα που δίνεται, εσείς και η τέλεια κορούλα σας.
Είστε καταπληκτικοί γονείς, απίστευτοι, δυνατοί, με συγκλονίζετε κάθε μέρα.
Ο Θεός να σας έχει καλά και εσάς και το κοριτσάκι σας και όλα θα πάνε καλά, τώρα και για πάντα.

Sophey-Franny said...

σ' αυτη τη φαση δεν εχει κλαματα και λιγοψυχιες... πανω κ πρωτα απ ολα η Λυδια. Μοναχα εκεινη εχει το "προνομιο" να κλαιει και να στεναχωριεται και να σφραγιζει τα χαμογελα της σε μυρωμενο φακελο... Οι υπολοιποι απλα γυρευουμε αυτον τον υπουλο εχθρο να του σπασουμε τα παιδια!!!!!!!!!!!!

καλη δυναμη Ναυτιλε, Ζωη, Γιωργη και Λενια!

φιλια

Equilibrium said...

Το χαμογελάκι της θα υπερισχύσει κι αυτής της αντιξοότητας :)

MonachusX2 said...

Όλα θα πάνε καλά. Θα το δείτε. Και θάρθουν πολλά χαμόγελα γλυκά και μόνιμα στο μουτράκι της. Την αγάπη μου και κουράγιο σε όλους σας.

Anonymous said...

Να πάνε όλα καλά. Και να χαμογελάσει ξανά το αγγελούδι.

Anonymous said...

.........

Anonymous said...

Όταν λειτουργήσει η παροχέτευση όλα θα βελτιωθούν. Μη χάνεις την ελπίδα σου και μην απογοητεύεσαι. Οι προσευχές μας και η αγάπη μας σας συντροφεύουν.
Γιάννης

moukelis said...

Μα τι καπροτσιόζικο κορίτσι έχετε κάνει πια,αμάν,όλο στο ψηστήρι να μας εχει,μην τυχόν και προλάβουμε να καλομάθουμε με το χαμόγελο,αμέσως να μας προσγειώσει.Παρακαλώ να μεταφερθεί το αίτημα του φαντάσματος του Πρίγκηπα Γελαστρόνι:Επιθυμούμε περισσότερα χαμόγελα και κουκλοθέατρα,και λιγότερα απρόοπτα.Όλα θα πανε καλά.Καλή σας επιτυχία!

Anonymous said...

Καλή επιτυχία !! Είμαι σίγουρη !!
Με το σωληνάκι όλα θα καλυτερέψουν.
κράτα γερά Ναυτίλε. Είναι μια μικ΄ρη φουτρούνα κι αυτό. Θα ξανάρθει η γαλήνη και πολλά πολλά χαμόγελα !!!
Σας φιλώ και σας σκέφτομαι.

BUTTERFLY said...

Ελπιζω να μην ειναι τιποτα...Οσο για το χειρουργειο, καλυτερα ετσι. Οσο πιο νωρις γινει, τοσο πιο νωρις θα τελειωσετε και μ'αυτο να συνεχισετε επιτελους τηε ζωη σας! Αναψτε και κανενα κερακι στον Αγ Εφραιμ που γιορταζει σημερα και ειναι λενε και θαυματουργος...Την αγαπη μου!

Anonymous said...

NAYTILE ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΣΑΤΕΙΣ
ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ....

ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

elekat said...

Τις ευχές μου.. Την συμπαράστασή μου.. Κουράγιο και δύναμη.. Περιμένουμε όλοι τα αποτελέσματα της αξονικής και ευχόμαστε για το καλύτερο και ΣΥΝΤΟΜΑ γιατί βαρέθηκε το παιδί και ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Μαρία Έλενα said...

Κουράγιο και να θυμάστε πως το κοριτσάκι σας η μικρή Λυδία έχει τις ευχές πολλού κόσμου και θα βγει νικήτρια.
Με όλη μου την αγάπη.

Greca said...

καλησπερες!
ευχομαι η βδομαδα που ξεκινησε με ρουκετα να δωσει την ωθηση που ολοι μας περιμενουμε και να οδηγησει τη μικρουλα μας σε σταθερη ανοδικη τροχια βελτιωσης... εξαλλου με τη βαλβιδα θα αποσυμφορηθει η πιεση... προσευχομαστε και περιμενουμε το καλυτερο... και η μικρη μας αυτο πιστευει το ξερετε εσεις πρωτα απο ολους...σας το εδειξε με το χαμογελακι της εξαλλου...

τα φιλια μου σε ολους σας!
καλη επιτυχια!
συνεχιζουμε! εσεις εκει και μεις απο εδω~γυρω σας... (αν καποια στιγμη θελησετε να ειμαστε ολοι εκει το ξερετε οτι δε χρειαζεται τιποτα περισσοτερο απο ενα νευμα εστω και μεσα απο το νετ~περναει!)

Maria said...

Δεν είναι η πρώτη φορά που σας διαβάζω. Είμαι από τους συμμάχους σε αυτόν τον πόλεμο. Γιατρός δηλαδή. Η κατάρα για μας τους γιατρούς είναι πως ξέρουμε πάνω-κάτω πού να αποδώσουμε το κάθε σύμπτωμα. Προσπαθούσα να κάνω ό,τι έκανα με τη Αμαλία, να κρατήσω αποστάσεις μη γράφοντας σχόλια, στην περίπτωσή της για να μη μου λείψει πολύ. Δεν έκανα καλά όμως. Γι' αυτό αποφάσισα να σας γράψω και να προσπαθήσω να σας δώσω όσο κουράγιο μπορώ!