Saturday, April 05, 2008

Ακτινοβολώντας...

...Έτσι μας είπαν πως θα πετύχουμε νίκη περιφανή στον πόλεμο αυτό.

...Έτσι κι εμείς αυτές τις μέρες διαβαίνουμε τα μονοπάτια της νέας αυτής χαρούμενης εποχής.

Εδώ και δυο μέρες μπήκαμε στην Άνοιξη. Αποχαιρετήσαμε με ευγνωμοσύνη τα ξωτικά των ακτίνων. Βγάλαμε για μια τελευταία φορά γλώσσα στους ακτινοθεραπευτές και τον αναισθησιολόγο (ναι αυτον το "χαζό" που "βρωμάνε τα μαλλιά του"). Σιγουρευτήκαμε ότι "φλέβα" δεν έχουμε στο χεράκι. Πήραμε την απόφαση να επιταχύνουμε τη διαδικασία ώστε τα τσουλούφια στο κεφάλι μας να γίνουν πάλι μαλλί.

Η επιχείρηση "επέμβαση και ακτινοθεραπεία" τελείωσε με αγωνία, με δύσκολες στιγμές και με μια σαφή ανακούφιση στο τέλος. Είδαμε τη Λυδία στην εντατική για μια ακόμα φορά, την πήραμε ζωντανή και ακέραιη πάλι στα χέρια μας, χάσαμε τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας για όσο δεν μας μιλούσε και δεν ανταποκρινόταν στην επικοινωνία, την είδαμε και την βλέπουμε από τη μια μέρα στην άλλη να κάνει τρομερές προόδους σε όλους τους τομείς.

Είμαι απίστευτα χαρούμενος και απίστευτα ευγνώμων γιατί έχω ακόμα το παιδί μου στα χέρια μου να μου γελάει, να μου μιλάει, να μου κάνει νάζια, να μου λέει πόσο χαρούμενη είναι, να μου περιγράφει τι θα κάνει στο σχολείο που θα πάει όταν μεγαλώσει. Μπορεί να είμαι σωματικά ράκκος, μπορεί με την μαμά Της να περάσαμε δύσκολες από πολλές απόψεις ώρες, μπορεί ακόμα η ταλαιπωρία να φαίνεται στην συμπεριφορά και στα φοβισμένα μάτια των άλλων δύο παιδιών, αλλά η ελπίδα έχει έρθει και έχει ανάψει τη φωτιά της που σιγά-σιγά μας φωτίζει και μας ζεσταίνει.

Ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Ξέρουμε ότι ο εχθρός δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια - ούτε όμως κι εμείς. Το σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης των επιθέσεών του έχει ήδη μπει σε εφαρμογή. Όμως οι μέρες αυτές είναι μέρες γιορτής και ανάπαυλας. Βάζουμε στη σειρά τα ωραία πράγματα που δεν έχουμε κάνει ακόμα, φτιάχνουμε στο μυαλό μας τις ωραίες μέρες που δεν έχουμε ζήσει ακόμα.

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο "απίστευτα, υπέροχα, απόλυτα τέλειο" (που θα έλεγε και η Λόλα) είναι να ξαναρχίζει η καρδιά σου να χτυπά.

123 comments:

Anonymous said...

Κι η δική μου καρδία χτυπάει με τους ρυθμούς της χαράς και της ανακούφισης σας. Με θαυμασμό και σεβασμό... αλληλεγγύη και όσες ακτινοβόλες καλές ευχές έχω για τα καλύτερα που θα έρθουν.
Κ

Anonymous said...

Υπέροχα!!!!

Ό,τι καλύτερο...το αξίζει η ινδιάνα :)

sadwolf13 said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΑ ... H ANAMONH AYTH HTAN MEΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ...
ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΓΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ...
Η ΛΥΔΙΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΡΦΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ . ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΙΣΤΡΟΣ . ΟΣΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥΣΑ ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗς ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ . Η ΑΝΟΙΞΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ . ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ . ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ !! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ !!! ΘΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ . ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΟ" ΚΟΣΜΟ . ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΓΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .ΕΣΕΝΑ ΝΑΥΤΙΛΕ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΙΣΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ . ΤΗ ΔΕ ΜΑΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΥΡΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΔΕΙΛΙΝΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΗΔΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥς ΤΡΑΓΟΥΔΙ ... ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ . Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΙΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ . ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΨΙΜΑΧΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΛΟΑ ΝΑΥΤΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ . ΑΠΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ...
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ . ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΞΕΓΝΟΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ...

ria said...

πάλι κλαίω που σε διαβάζω ναυτίλε αλλά αυτή τη φορά από χαρά!
πάντα άνοιξη και ζεστό καλοκαίρι στη ζωή σας.
έχεις μια θαυμάσια οικογένεια και ακόμα πιο θαυμάσια κόρη, θαραλέα, υπομονετική, μαχητική...
και θέλει να πάει και σχολείο!

φιλιά σ' όλους σας

υ.γ. περιμένουμε φωτογραφίες και μην πας να γλιτώσεις το πάρτυ σε ένα χρόνο...

Anonymous said...

Δάκρυα χαράς με πλημμυρίζουν καθώς μαθαίνω τα νέα σας. Όλες τις προηγούμενες ημέρες ήμουνα νοερά κοντά σας και προσευχόμουν για την Λυδία και τ' άλλα παιδάκια...

Ο Χειμώνας πέρασε κι άφησε πίσω του σημάδια-μνήμες σ' όλους μας.
Η Άνοιξη έρχεται και φέρνει στις καρδιές μας το χαρμόσυνο μήνυμα:
η ΝΙΚΗ είναι κοντά!!!

Εύχομαι ό,τι καλλίτερο για την συνέχεια. Με πολύ αγάπη...
Δ. Σ. Ν. Χ. Π.

ypomoni said...

Δόξα τω Θεώ... για όλα!!!

Η Λυδία είναι στις προσευχές μας και θα συνεχίσει να είναι... και όλα τα παιδάκια που υποφέρουνε...

Anonymous said...

μια ζωή akouna matata για το Λυδιάκι.την αξίζει και θα την έχει.

Anonymous said...

Ναίίί!!! :D
Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά για το Λυδιάκι και θέλω να ξέρετε πως σας σκέφτομαι και όταν διαβάζω τέτοια χαρούμενα νέα νιώθω κι εγώ σαν να μου έκαναν το καλύτερο δώρο!

Anonymous said...

synexiste...

Oti kalytero mesa apo thn psyxh mou! \o/

Anonymous said...

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΙΑ ,ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

stalamatia said...

Η Άνοιξη Ναυτίλε να είναι πάντα στη καρδιά σας και στο σπίτι σας .Υπέροχα νέα για τη Λυδούλα μας.Μπράβο στη κούκλα μας που άντεξε τόσα και το παλεύει και βέβαια θα πάει σχολείο ,τότε το μόνο που θα διαβάζουμε εδώ μέσα θα είναι για το πόσο καλή μαθήτρια είναι .Φιλιά σε όλους.

Anonymous said...

Μαθήματα ζωής απο κάποιον που έχει καταλάβει την αξία της!!!!!!
Δεν είχα καταλάβει πόσο αμόρφωτη ήμουν μέχρι που άρχισα να σας διαβάζω.Να είστε πάντα καλά και το λουλούδι σας να είναι πάντα ανθισμένο και μυρωδάτο.
Ο Θεός μαζί σας.LILAX

mamma said...

Είναι η πρώτη φορά που κλαίω καθώς σε διαβάζω... επιτέλους, μια πραγματικά καλή είδηση.
Καλή άνοιξη!
Φιλιά σε όλη την οικογένεια.

Αννα said...

Δεν είναι η πρώτη φορά που κλαίω καθώς σε διαβάζω...
Η διαφορά είναι πως κλαίω σήμερα απο χαρά....
Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι...
Πάντα να έχουμε ευχάριστα νέα!!!
Φιλί στο Λυδιακη και μια μεγαλη μεγαλη αγκαλιά και στα 3 σου παιδιά!!!

Meli said...

Ο sadwolf13 με εκφραζει απολυτα. Δυστυχως δεν εχω την ευχερεια να τα πω ετσι ομορφα αυτα που νοιωθω.
Χαιρομαι για σας, σας αξιζει ο τι καλυτερο.

Ιφιγένεια said...

Επιτέλους !! Το περίμενα πολύ καίρο ενα τέτοιο χαρούμενο post !!!! Εύχομαι και προσεύχομαι να μην χρειαστεί να περάσετε κάτι τέτοιο !!
Βάλτε τα πιο γλυκά χαμόγελα , όλη η Λυδιο-οικογένεια , και να έχετε την ομορφότερη άνοιξη !!
Εμείς Ναυτίλε , θα είμαστε πάντα εδώ και θα περιμένουμε τα νέα σας !!

Πολλά πολλά πολλά φιλιά σε όλους σας !!!!!!!!!!!

Me:Moir said...

Τα φιλιά μου και πολλές ευχές απο τα βάθη της καρδιάς μου: ο εχθρός να παραδώσει τα όπλα, και το μόνο που θα απασχολεί το μικρό μας τιγράκι να είναι οι τσουλήθρες και οι κούνιες.
Σας σκέφτομαι.

fevis said...

Σας διαβάζω καθημερινά αλλά σχολιάζω σπάνια.. Συχνά, απλά, δεν ε΄χω τι να πω... Σήμερα όμως σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα από εδώ και μπρος όσο καλύρα γίνεται.. Να είστε πάντα δυνατοί, ενωμένοι και το Λυδιάκι να βγαίνει πάντα νικήτρια στην ζωή του... Πάντα και παντού...

iLiAs said...

..ειθε αυτος ο μηνας να ειναι αισιοδοξος, χαρουμενος :)

φιλια σε ολους.

Anonymous said...

Ολα καλα!!!!

Sawolf13 μας εστειλες!!!

Λες και ειμαστε ολοι στην παραμυθοχωρα

Σας λατρευω

Anonymous said...

Και 'γω που ξύπνησα με πονοκέφαλο!!!!
Μου πέρασε κατευθίαν! Είστε το καλύτερο panadol!!! :)
Φιλιά Χαρούλα

Anonymous said...

τις προηγουμενες φορες που διάβαζα τις γραφές σου Ναυτίλε, ημουν δακρυσμένη, με το χέρι στην καρδιά και με προσευχή για κουράγιο... αυτές τις φορές που ερχόντουσαν τα βλασταράκια μου ολο ανυσηχία και ρωτουσαν "γιατι κλαίς" και με ερωτηματικά τις φωτογραφίες της πανεμορφης Λυδίας...οταν τους περιέγραφα τις μάχες της τα ερωτηματικά διναν την θέση τους σε θαυμασμό... ναι η πενταχρονη κορη μου και ο 8 χρονος γιος μου θαυμαζουν τοσο τους αγώνες σας...
σήμερα λοιπον που με ειδαν δακρυσμένη με δισταγμό με ρώτησαν αν εγινε κάτι... και σήμερα χαμογελάσαμε και οι 3 ολο ανακουφιση (οι δυο που μπορουσαν χοροπήδηξαν κι ολας...)τι ομορφη που ειναι η ανοιξη!!!!
τωρα θα θαυμάζουμε τις φωτογραφίες σας γεμάτες χαμόγελα και λουλουδια ζωής....απολαυστε το και θα το απολαμβάνουμε μαζί σας!!!!

marilia said...

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Μετά χοροπηδήματος, πλατιού χαμόγελου και αποστολής σβουριχτών φιλιών. Σε όλους σας! :)))))))

Το Ψωλικό Εξπρές said...

μια πνοή ανακούφισης μου χάρισε το ποστ...! καλή συνέχεια στο δύσκολο και επίπονο δρόμο που έχετε να διανύσετε. Η Λυδία είναι "παλληκάρι" και το έχει αποδείξει! Καλή δύναμη σε σένα και τη σύζυγό σου. Να κάνετε όνειρα...μόνο αυτά θα μας σώσουν!
Μια μπορντώ καλημέρα απο το νησί του Ήλιου!

Anonymous said...

Ναι, ηρθε η ανοιξη στις καρδιες μας με αυτα τα υπεροχα νεα!!
Απιστευτη χαρα μας εδωσες.

Ξεκουραστειτε και αρχιστε να χαιρεστε τις ομορφες στιγμες που ερχονται απο εδω και περα.



Νικόλ

Anonymous said...

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
ksipnisa, (twra na prin 10 lepta), k eixa ena poli kalo proesthima gia sas! tin wra pou plenomoun skeftomoun ti tha sas egrafa! haha. eimai k egw toooooooso xaroumeni pou i kouklitsa mas paei kala- i kouklitsa i dikia sas, i dikia mou k tou kosmou olou. opos sas eixa ksanapei, den tha afisei o theos afti tin iperoxi oikogenia na ipoferei allo!!

na stai panta kala k panta tetia nea na xete na mas lete!!

kali sas mera, k kalo savvatokiriako.
dwste stis kounies na katalavoun!!

maria
bratislava

moukelis said...

Μπράβο και πάλι σε όλους σας!ΝΑ παίξετε,να γελάσετε,να χαρείτε,να κάνετε σχέδια,και να κάνετε πολύ κούνια!Τα φιλιά μου στο αστέρι μας,στη μαμά και το μπαμπά,στο Γιώργη και τη Λενιώ,και σε όλους όσους σας στήριξαν.Δεν μας σταματάει τίποτα λέμε,ακούς εχθρέ! :@)

Το χρυσό ΠιΠι said...

απο δώ και μπρος ευχομαι κανένα σύννεφο να μην σκιάσει τις ηλίολουστες καρδιές σας και όλη σας η μετέπειτα ζωή να είναι μία παρατεταμένη άνοιξη.

Anonymous said...

Εδω χτυπαει η δικη μας η δικη σας δε θα χτυπαει?αφου δεν εχει σπασει ακομα παλι καλα!!!!!Μπραβο για την υπομονη σας ευχομαι να μη ξαναχρειαστει ποτε να ταλαιπωρηθητε.Εμπρος για τρελες και παιχνιδιαααα!=)
Μη μας ξεχασετε θελουμε να βλεπουμε πως μεγαλωνουν τα μαλλακια της Λυδιουλας!
Γιωτα - θεσσαλονικη

Anonymous said...

Τα καλύτερα, τα πιο υπεροχα νέα που έχω ακούσει!!!!

elekat said...

Ναυτίλε σας διαβάζω καθημερινά και με τρομερό ενδιαφέρον, γιατί αυτό το κοριτσάκι και η οικογένειά του, έχετε μπει στην καρδιά μου με τις δυναμικές και αποφασιστικές κινήσεις σας.
Ξέρω ότι έχετε περάσει πολύ μα πολύ δύσκολα.
Ομως το παλεύετε πολύ "στρατηγικά", το μικρούλι έχει φοβερή θέληση και η έκβαση δεν μπορεί παρά να είναι η καλύτερη!
Ο εχθρός είναι δυνατός, εσείς όμως αποδεικνύεστε σοφότεροι κα αυτό είναι που μετράει σε έναν πόλεμο!
Τις ολόθερμες ευχές μου για ένα υπέροχο μέλλον για όλη σου την οικογένεια!

Stardustia said...

από εδώ συνήθως μιλάει ο μπαμπάς της οικογένειας, αλλά διαβάζοντας τα σχόλια δεν μπορούσα νε μείνω αμέτοχη...

σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και τη στήριξη και την παρουσία σας εδώ.

Ευχαριστούμε δε ιδιαίτερα και τους δύο φίλους που μας είδαν στο σούπερ-μάρκετ και στην Κατεχάκη, ναι, εμείς ήμασταν, ο τόπος και ο χρόνος ήταν σωστοί. Και σας ευχαριστούμε για την διακριτικότητά σας, ενώ θα μπορούσατε να δώσετε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες, δεν το κάνατε.

Στο σημείο αυτό θέλω επίσης να ευχαριστήσω και την Άννα αλλά και τη Βάσω, ξέρουν εκείνες γιατί...

Από την άλλη όμως, καλέ μου θλιμμένε λύκε και όλοι οι άλλοι φίλοι, μπορείτε άνετα να μας μιλήσετε. Ήδη με κάποιους από εσάς με τον έναν ή άλλον τρόπο έχουμε γνωριστεί.
Δεν είμαστε ούτε ντίβες, ούτε απρόσιτοι, απλώς την οικογένειάς μας θέλουμε να προστατέψουμε από άλλους που θα επιθυμούσαν να μας κάνουν θέαμα.

Αλλά από εσάς κάθε καλημέρα ή χαμόγελο είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα.

Ζωή
μαμά της Λυδίας

taexei400 said...

Τα καλύτερα έρχονται. Καλή δύναμη.

Anonymous said...

Δεν μπορω να μαζεψω το χαμογελο απο το προσωπο μου.Τα περιμενα τα νεα σας με την καρδια σφιγμενη. Τωρα ομως ολα ειναι ηλιολουστα κι ας εχει εξω συννεφια. Φωτιζει τα παντα το φως των ματιων της Λυδιας.Μονο μια ευχη εχω. Απο εδω και μπρος μονο γελιο, παιχνιδι και χαρα για ολους σας. Σας ευχαριστουμε γιατι μας κανετε καλυτερους ανθρωπους.
Θα περιμενουμε παντα νεα σας, νεα της πανεμορφης Λυδιας γιατι γινατε και δικη μας οικογενεια.
Φιλια σε ολους σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Anonymous said...

Είστε απίστευτοι και υπέροχοι - και οι πέντε! Καλή ξεκούραση, καλώς όρισες άνοιξη! Μαρία-Κρήτη

ΑΝΑΣΑ said...

Λ Υ Δ Ι Α

Λήθη
Υακίνθου
Δάκρυα
Ιερής
Αιθάλης

VassilisK said...

πάντα άνοιξη και καλοκαίρι στη ζωή σας!
φιλιά στην Ινδιάνα!

andreas vlachos said...

Poly xairomai pou ki ayth h dokimasia kseperasthke, xarh sth dynamh ths Lydias kai thn pisth ths oikogeneias ths sth zwh!

Eyxaristoume pou moirazeste th xara sas mazi mas!

Anonymous said...

Μόλις έβαλα τα μικρά για μεσημεριανό νάνι, και διάβαζα ξανά τα comments. Πάντως για να πω την μαύρη μου αλήθεια stardustria προσωπικά δεν ξέρω αν εγώ θα ήμουν τόσο διακριτική όσο οι άλλοι μάλλον θα είχα κατέβει από το αμάξι και θα είχα δώσει κανα δυό ρουφηχτά φιλιά στο Λυδιάκι (και μιας και δεν μπορώ μήπως μπορείτε να το κάνετε εσείς για μένα?). Βέβαια μάλλον θα ήταν ατυχές γιατί το παιδάκι θα έλεγε τι θέλει αυτή η τρελή αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν διάβασα το comment (έτυχε και εγώ να είμαι στην ίδια διαδρομή την ίδια ώρα αλλά δυστυχώς με το μετρό, οπότε μάλλον ζηλεύω αυτόν που είδε την στρουμφίτα από κοντά).
Γράφω μάλλον ασυνάρτητα αλλά πραγματικά είναι πολύ έντονο αυτό που νιώθω κάθε φορά που σας διαβάζω και σας σκέφτομαι.
Χαρούλα

Stardustia said...

χα, χα...
χαρούλα...

δυο ρουφηχτά φιλιά...

ξέρεις...

η ατρόμητη μικρή ινδιάνα, που αν δεν την ζουπήξουμε και αυτήν όπως και τα άλλα δυο, πέντε-έξι φορές την ημέρα δεν ησυχάζει, είναι ένα μικρό ντροπαλό λαγουδάκι, όταν αντιμετωπίζει κόσμο που δεν γνωρίζει, ή που δεν γνωρίζει καλά...

πράγματι, το πολύ πολύ θα είχε σηκώσει το χεράκι της και θα είχε κρυφτεί από πίσω του, όπως κάνει όποτε θέλει να θέσει τα όριά της...

πάντως, μόλις η γυρίστρω, που λείπει με τον μπαμπά της από το πρωί

-αλήθεια, βρε παιδιά, μήπως την πήρε κανενός το μάτι;-

θα της σκάσω τα φιλάκια σου

Stardustia said...

μόλις επιστρέψει η γυρίστρω, ήθελα να πώ...

Anonymous said...

Δυστυχώς, stardustia, εγώ δεν τους είδα!
Ειλικρινά δυστυχώς. :-(
Εύχομαι υπέροχες μέρες, με γέλια, χαμόγελα και φιλιά!

Anonymous said...

Γλυκειά μου Ζωή και Ναυτίλε,
τις καλύτερες ευχές μου, βγαλμένες μέσα βαθειά από την καρδιά μου, για τις όμορφες, ξέγνοιαστες, γαλήνιες, χαρούμενες μέρες που έρχονται για την υπέροχη οικογένειά σας.

Είναι φοβερό να διαβάζει κανείς αυτά τα σχόλια. Είναι πέρα για πέρα λόγια αληθινά. Θα αρχίσω να πιστεύω ότι όλη αυτή η συσωρευμένη θετική ενέργεια μπορεί και να βοήθησε λιγάκι. Νοιώθουμε πια σαν μια ομάδα που μας ενώνει κάτι κοινό. Και έχει πλάκα που είναι τελικά κοινή μας φαντασίωση το να σας συναντήσουμε τυχαία στο δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε διακριτικοί κι ασ' πηγαίνει η καρδιά μας να σπάσει.

Anonymous said...

περιμεναμε μερες τα νεα σας μας κανατε χαρουμενους παντα τετοια νεα να εχετε φιλια πολλα

Anonymous said...

Δόξα σοι ο Θεός! Είστε νικητές σε μια μάχη ακόμη!
Πιστεύω ότι θα νικήσετε όλο το πόλεμο!
Το αξίζετε! Διότι η αγάπη σας, υ πομονή σας, η δύναμή σας, η υπαρξή σας είναι παράδειγμα!...ή μάλλον... πολύ περισσότερο από παράδειγμα!
:)))
Τα καταφέρατε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού και πάλι, θα τα καταφέρετε!
Τώρα η δική σας χαρά είναι αυτή που σίγουρα δε περιγράφεται! Είναι πραγματικά απερίγραπτη!!
...Χαίρομαι κι εγώ όμως Ναυτίλε-σίγουρα όχι όσο εσείς, σαν γονείς- διότι ξέρω ότι αυτός ο εχθρός, αυτός ο πόλεμος έχει πάρα πολλές και δύσκολες μάχες! Κι εσείς σχεδόν νικήσατε όλες τις μάχες... κάτι λίγο μένει ακόμη που σύντομα θα ηττηθεί κι αυτό! Είμαστε όλοι σίγουροι για τη νίκη! Έτσι πιστεύω!...!
Ο Θεός και η Παναγιά μαζί σας!

Anonymous said...

Ζωή καλή μου,
έχω αυτή τη στιγμή τέσσερα μικρά ζουζούνια μέσα στο κεφάλι μου, συγνώμη στο καθηστικό μου εννοούσα χιχιχιχιχιιχ. (τρία δικά μου και τον ανηψιό μου 6-4-2-2 ηλικίες)
Μόλις φάγαν απογευματινό και τώρα τρέχουν γύρω γύρω διαλύοντας τα πάντα, ξέρω ότι ξέρεις τι εννοώ......
Πάντως στην δική μας παιδική χαρά δεν πέρασε η τίγρη μας. Καλοδεχούμενη όποτε είναι στην γειτονιά μας !!!!! Έχουμε και σκυλάκια και κοτοπουλάκια και ψαράκια και ΚΟΥΝΙΕΣ χιχιιχιχιχι και το πιο σημαντικό είμαστε και στην εξοχή. Στον δρόμο για την "Ντήνο" αν φύγετε από Ραφήνα σας περιμένουμε.
Φιλιά Χαρούλα

Anonymous said...

agapitoi stardustia, nautile, lenia, giorgi, lydia,
einai pragmatika iperoxi i prooptiki pou anoigetai mprosta sas. Epitelous,mporeite na ksanakanete oneira, na gennieste ksana mesa apo tis staxtes, na metousionete ton pono kai tin psixiki eksouthenosi se elpida kai orama-( Exo vevaia tin adiorati aisthisi oti oi diergasies aftes de stamatousan akomi ki otan eixate mprosta sas tis melanoteres endeixeis!). I diathesi sas na roufiksete kathe stigmi apo to paron sas kai i anakiriksi tis poiotitas zois vs tis posotitas ilis, se ipertato agatho, einai telika kai to vraveio aftou tou agona. xareite loipon, xorepste thriamveftika giro apo tis floges , xlevaste ton exthro sas, eisaste nikites!
me sevasmo kai ektimisi

Equilibrium said...

Και η Άνοιξη που ξημέρωσε θα'ναι μακριά κι όμορφη για όλους σας!..

Μάκια

Anonymous said...

Μας δίνετε απίστευτη χαρά. Από δω και πέρα μόνο καλά νέα θέλουμε και θα τα έχουμε!!!!!

Anonymous said...

Χαίρομαι μαζί σας.

Anonymous said...

Περίμενα και εγώ μέρες τα νέα σας. Άξιζε η αναμονή. Η Λυδία θα τον πατήσει κάτω τον εχθρό. Να είστε σίγουροι! Πολλά φιλιά στο κοριτσάκι σας.

Με αγάπη από τα Χανιά

Anonymous said...

Πω πω Ναυτιλε... Τα καλυτερα νεα που ακουω σημερα για την μικρή Λυδια. Δεν μπορεις να φανταστεις το ποσο χαρουμενη με κανει! Ευχομαι απο εδω και περα να ειναι ολα ΜΟΝΟ χαρουμενα και να μας γεμίσεις φωτογραφιες :) :)

Με ολη μου την αγαπη κ εκτιμηση
Γαβριέλλα

Anonymous said...

Μας δώσατε μεγάλη χαρά σήμερα! Ο Θεός και η Παναγία να σας σκεπάζουν πάντοτε.

sadwolf13 said...

Τραγικη και απαραδεκτη παραλειψη μου . Στην ονειροχωρα τιιτικη θεση εχουν Ηλενιω και ο Γιωργης . Αυτα τα δυο θαυματα θα τα αναλαβουν οι συννεφολυκοι και θα τα τρεξουν με ολη τους τη δυναμη σε μια τουρνε ολων των μυστικων σημειων της ονειροχωρας ... Ισως ολοι να ταυτιζομαστε με τους δυο ηρωικους γονεις αλλα εξισου μεγαλο φορο τιμης πρεπει να αποτισουμε στα δυο αδελφακια που διδασκουν , ηθος και αλληλεγγυη ( βλεπε περιστατικο με καπελο στις κουνιες ) αλλα και κουραγιο και στωικοτητα στερουμενα εστω και σε μικρο βαμθο την πληρη προσοχη της μαμας και του μπαμπα . Η τηρηση ισορροπιων σε μια τετοια κατασταση ειναι λεπτεπιλεπτη υποθεση .
Καλη μου Stardustia ποτε ενας Λυκος δεν σε πλησιαζει αν δεν τον καλεσεις . Παντα , αν σε αγαπησει , θα σε παρακολουθει , θα σε προσεχει , θα φυλαει το δρομο σου και τις φεγγαροφωτες νυχτες θα σου τραγουδαει. Για να βαδισει ομως διπλα σου σε καποιο μονοπατι πρεπει να τον καλεσεις κοντα σου επειδη θελει να ξερει οτι εισαι ετοιμη να περπατησεις διπλα του . Ιδιαιτερα οταν στη μεση υπαρχουν παιδια το θεμα ειναι ακομα πιο λεπτο ... Τουτος εδω ο Λυκος επειδη εχει δικο του παιδι ξερει οτι τα παιδια δεν ειναι παντα ανοιχτα σε αγνωστους . Ιδιως οταν ειναι ταλαιπωρημενα . Ολοι μας εδω αγαπαμε τη Λυδια αλλα πρεπει να τη σεβαστουμε . Ισως οταν θα εχει περασει λιγος καιρος και η κουρασει εχει ξεθωριασει στη μνημη και το σωμα της τοτε να μπορεσουμε να την πλησιασουμε και να την γνωρισουμε καποιοι απο κοντα . Ισως σε καποιο παρτυ να παιξει με το γιο μου . Αυτο ειναι κατι που το αποφασιζει η μοιρα και εσεις .
Μεχρι τοτε για μενα η Λυδια θα ειναι η Νυμφη της ιστοριας μου . Ενας φωτεινος ηλιος που γεμιζει μαζι με τον Αρκουδο και το Γιο μου τις σκεψεις μου τη μερα και τα ονειρα μου τη νυχτα . Ενας φαρος ελπιδας και αγωνα μεσα στην ληθη και την αδρανεια . Μια σταγονα δροσιας σε μια ερημο αισθησεων και χρωματων .
Ενα νεκταρ που δεν ειναι δικο μου να μεθυσω αλλα και μονο η γνωση οτι υπαρχει κανει τη μερα μου γεματη ζεστασια .
Σας χαιρετω λοιπον Μαγικη Πενταδα .Να ειστε καλα και να ξερετε οτι παντα η δικη μου οικογενεια θα σας υμνει στις προσευχες της και στην πανσεληνο θα βλεπει παντα τις μαγικες σας μορφες στον ασημενιο δισκο της σεληνης .
Υ.Γ.
Η ιστορια μου Of wolf and nymph παροτι γραφτηκε σε αλλες εποχες και για αλλους λογους τελικα ηταν προφητικη και αφιερωνεται στη Λυδια και στην μαγικη της οικογενεια .

Dr. Feleki said...

Καλη δυναμη. Καλη υπομονη. Και ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ. Και γλυκες γιορτες να εχετε, ολο χαμογελο.

Nena said...

"Απίστευτα υπέροχο,απόλυτα τέλειο"! Το κρατώ, το υιοθετώ και μπράβο σας για όσα μας διδάξατε και για τα καλύτερα που σας περιμένουν και περιμένετε. Φιλιά στη Λυδία και μια δυνατή αγκαλιά.

Anonymous said...

Αγαπητοί μου φίλοι. Μόλις επέστρεψα από τον Ιερό Ναό που είμαι Εφημέριος και πήρα αγκαλιά τη μικρή μου κόρη, για να διαβάσουμε μαζί τα, ευχάριστα όπως αποδείχθηκε, νέα της όμορφης οικογένειάς σας. Τα ονόματά σας είναι συνέχεια στο μυαλό μου κατα τις καθημερινές Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που διανύουμε. Να ξέρετε ότι όλοι στη ζωή μας σηκώνουμε ένα Σταυρό, άλλοι μικρό και άλλοι μεγάλο, αλλά όπως η Μεγάλη Εβδομάδα, δεν τελειώνει την Μεγάλη Παρασκευή αλλά την Κυριακή του Πάσχα, έτσι και οι μικροί ή μεγάλοι Γολγοθάδες της ζωής μας τελειώνουν πάντα με την προσωπική μας Ανάσταση. Αυτή είναιο η ευχή μου και η προσευχή μου για σας. π. Ιωάννης απὀ Κρήτη.

Anonymous said...

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΕΙΧΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ.

La Gigi said...

καλά ο εχθρός μετά από αυτή τη συντριπτική ήττα θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν ξανάρθει. και είμαι σίγουρη πως δεν θα ξανάρθει :)

Anonymous said...

Περαστικά σου (και αγύριστα να'ναι!) Λυδία! Καλή ξεκούραση Μαμά, Μπαμπά και αδερφάκια Της.

butterfly said...

Αχ, να που ήρθε η άνοιξη! Να'ναι ξεκούραστη, χαρούμενη, γεμάτη παιχνίδια, γέλια και τραγούδια, μόνο!
Όλα να πάνε καλά από δω και στο εξής. Και πέρα από το κουράγιο και την ευαισθησία σας, τη δική σας και της Λυδίας και των παιδιών, να θυμάστε τώρα ότι τελικά πήρατε τη σωστή απόφαση. Και για όλες τις δυσκολίες που περάσατε αυτούς τους μήνες, τώρα απολαμβάνετε την άνοιξη - και αν κι όταν χρειαστεί, ο πόλεμος πια θα συνεχιστεί με τους δικούς σας όρους.

Πολλά γλυκά φιλιά!
Υ.Γ. Πρόσφατα άκουγα ένα podcast για τη μουσικοθεραπεία, που μιλούσε για τις ευεργετικές ιδιότητές της μεταξύ άλλων σε παιδιά και ενήλικες που έχουν υποστεί δοκιμασίες στον εγκέφαλο. Εσείς φυσικά το εφαρμόζετε έτσι κι αλλιώς!:)

Anonymous said...

Δεν μπορούσα να μην ξαναγράψω διαβάζοντας τα σχόλια..
Είναι φοβερό πως κάποιοι άνθρωποι εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, σε αυτό το blog, γίνανε ένα υπέροχο σύνολο, τρομερά αληθινό, γλυκό...
Το μπράβο όμως θα πάει στον Ναυτίλο και τη Ζωή, που άθελά τους και χωρίς να το καταλάβουν, δώσανε ένα στίγμα, νόημα ζωής, μαθήματα χωρίς να το παίζουν θύματα,
ένα φοβερό blog που χρήζει κοινωνικής, ψυχολογικής, ανθρωπιστικής ανάλυσης.
(που εύχομαι να μη γίνει ποτέ αυτή η ανάλυση, γιατί θα χαλάσουν όλα..)!

apneagr said...
This comment has been removed by the author.
apneagr said...

Μπράβοοοοοοοοοοοο
βαστάτε μωρέ όλοι μαζί δεν θα μας νικήσει
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ

Anonymous said...

καιρος να βγαλουν ολα τα μικρα σας γλωσσα στις απαγορευσεις και στο μεσα.
οσο πιο πολυ μπορειτε βολτιτσες απο δω και περα..
μακαρι αν σας δω κι εγω καπου να καμαρωσω τη Λυδία εστω κι απο μακρια.

Anonymous said...

Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΞΙΖΕ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ....ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ..

nautilus said...

καλημέρα!

πολλές κούνιες το ΣΚ! Αν και ο καιρός το Σάββατο ήταν χάλια, τα καταφέραμε και χτες βγήκαμε την πρώτη πραγματικά πλήρη οικογενειακή βόλτα μετά από καιρό. Κούνιες και μετά φαγητό στην παρακείμενη πιτσαρία. ΟΚ πάλι θα μου πείτε ότι λέω τα ίδια, αλλά η οικογενειακή έξοδος σε κλειστό χώρο ήταν απαγορευμένη κουβέντα για όλους τπυς τελευταίους μήνες και βέβαια για πολύ περισσότερο καιρό στην αρχή της περιπέτειας της Λυδίας.

Μαμά Μάρθα, όχι δεν σταματάει αυτό το blog. Παρά την καλή έκβαση της επέμβασης και την ολοκλήρωση της ακτινοθεραπείας, ο αγώνας συνεχίζεται. Όταν ένα παιδί ασθενεί από καρκίνο του εγκεφάλου ουσιαστικά δεν παύει να είναι ποτέ ασθενής. Ξέρουμε παιδιά με επενδύμωμα που έχουν "ξανακυλήσει" 5,7,10 φορές...δεν είναι σπάνιο αυτό στα επενδυμώματα. Αλλά και ποτέ να μην ξαναεμφανιστεί ο όγκος, οι μακροπρόθεσμες συνέπειες από τις βαρύτατες θεραπείες είναι σημαντικές και απαιτούν διαρκή έλεγχο και έγκαιρη αντιμετώπιση. Συνεπώς, από πλευράς πολέμου δεν υπάρχει περίπτωση αδράνειας... Εξάλλου αυτό το blog ξεκίνησε το 2006 εντός θεραπειών και συνεχίστηκε το 2007 με την ασθένεια σε ύφεση και χωρίς ιδέα για το τι πραγματικά θα ακολουθούσε.

sadwolf, ευχαριστώ για την αφιέρωση της ιστορίας. Είμαι σίγουρος πως τον δημιουργικό οίστρο τον έκρυβες επιφανειακά κάπου γι'αυτό και δεν άργησε να ξεπεταχτεί...

ria και λοιποί που ζητάτε φωτογραφίες: με το μαλακό! όλα θα γίνουν...

σχετικά με πάρτυ κ.λπ.: ως καλός κακός λύκος με την πολυκοσμία και τις λαοσυνάξεις δεν τα πάω καλά. Υποθέτω πως σε λίγα χρονάκια η Λυδία, δασκαλεμένη κι από τα μεγάλα μου, θα διοργανώνει τα δικά της πάρτυ και τότε θα σας φωνάξω να βρεθούμε να πάρουμε τα υπογλώσσια και τα λεξοτανίλ μαζί...

ypomoni, στην Αγία Υπομονή ήταν το τελευταίο προσκύνημά μας πριν την επέμβαση....

χαρούλα, από panadol πάμε καλά, με τρία να ζουζουνίζουν ολημερίς, είναι απαραίτητα. Ώστε μεσημεριανό νάνι ε;; για να κοιτάξω λίγο στο ερμηνευτικό λεξικό....

ανάσα, ωραίο, ευχαριστούμε.

ΟΚ δεν σας προλαβαίνω όλους, συγνώμη. Καλή δύναμη και δύο κουταλιές γλυκό χαμόγελο!

Anonymous said...

Ναυτίλε, σου το είχα πει ότι η κούκλα μου δεν θέλει άλλη παρέα στον παράδεισο. Λυδιάκι, μας έκανες όλους υπερήφανους. Τον τσακίσαμε τον άτιμο καρκίνο.

Anonymous said...

KAI ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ(ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!)ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ .ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
HASTA LA VISTA
VENCEREMOS

ROVESPIEROS!

ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!

Anonymous said...

kalhmera sas kai kalh ebdomada na eiste kala
polla filia

Anonymous said...

ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΧΑΡΕΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ & ΔΥΝΑΤΟΙ.ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑ ΠΟΤΕ.

MonachusX2 said...

Πολυ χαίρομαι που ήρθε η άνοιξη και για σας και για το Λυδιάκι. Όλα θα πάνε καλά. Κρατάω αυτό που λέτε για τα σχέδια της για το μέλλον. Είναι σπουδαίο το μωρό σας και θα το χαίρεστε και θα σας χαίρεται πάντα.

Φιλη απο Κυπρο said...

Τι καλά νέα! Μπράβο σε όλους! Αξιζετε τα πιο ομορφα και δροσερά καλοκαιρια και τους πιο όμορφους ζεστούς χειμώνες....
Το post σου Ναυτίλε ειναι ο πιο όμορφος τρόπος να αρχίση μιά εβδομάδα και να μας θυμήση οτι μια καινούργια Δευτέρα ειναι ευλογία και οχι δυστυχία.....
Ελπίζω μέσα απο την καρδιά μου, να μην μας ξεχάσης και να μασ ενημερώνης για την ομορφη σου οικογένεια (το εχεις υποσχεθεί!)και να βλέπουμε φωτογραφίες της Λυδίας να μεγαλώνη και να ομορφαίνει...
Φλυαρώ το ξέρω..... αλλά συγχωρα με...ειναι απο την χαρά μου....
Ρομπίνα

Kira said...

:)

Δεν ξέρω τι να πω. Χαίρομαι πάρα πολύ για όλους σας. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου τα νέα από εδώ και πέρα να είναι πάντα μόνο ΚΑΛΑ. Και όλα τα άλλα, τα άσχημα και τα περίεργα, θα ξεχαστούν.

Φιλάκια στο Λυδιάκι.

Anonymous said...

καλημέρα!!!!!

ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ!!!!!

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!

τα υπέροχα νέα σας γκυκίτατοί μου τρίτεκνοι σημαίνουν την αρχή μιας υπέροχης άνοιξης και ενός τέλειου καλοκαιριού!!!!

μπράβο λυδιάκι!!! μπράβο σε όλους σας!!!

να 'στε καλά!! γεροί!!! δυνατοί!!!

δεν ξέρω τι άλλο να σας ευχηθώ....δεν μπορώ να σκεφτώ πολύ τώρα.....θέλω να πάω να πάρω το μωρό μου και να το χορέψω βάλς για να γιορτάσουμε την νίκη σας!!....

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΧΧΧ (ένα για κάθε τέκνο σας...)


μια ακόμη μαμά...

Anonymous said...

Με συγκίνηση -για μια ακόμη φορά- διαβάζω το τελευταίο post, που το περίμενα με αγωνία.

Θα ήθελα, αλλά δε μπορώ να εκφράσω αυτά που νοιώθω (στερούμαι παντελώς κάθε ταλέντου έκφρασης, είναι και αυτός ο κόμπος στο λαιμό από τη συγκίνηση που με δυσκολεύει..).

'Ετσι, απλά σας εύχομαι στο μέλλον να είναι όλα εύκολα και ρόδινα για την οικογένειά σας, και το μωρό σας να μη χρειαστεί να νοσηλευτεί ξανά, ούτε για ...γρίπη.

Ελπίζω να γνωρίζετε ήδη ότι είμαι πάντα κοντά σας.

Για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε που μοιράζεστε τη ζωή σας μαζί μας.

Anonymous said...

Τέλος καλό όλα καλά. Εύχομαι κι εγώ μέσα από την καρδιά μου τίποτα να μην σκιάσει ξανά τον δρόμο σας. Αρκετά ήταν τα μέχρι τώρα.
Πολλά φιλιά και μόνο καλά νέα ! Και μια γερή δυνατή οικογένεια !!

euaggelia said...

Ωραία μέρα... Ωραία νέα...

Σ'ευχαριστώ Λυδιούλα που με κάνεις τόσο ευτυχισμένη... να'σαι πάντα καλά!

Anonymous said...

Προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου (γιατί είμαι και στο γραφείο και μακιγιαρισμένη) αλλά δεν μπορώ.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου
ΟΛΑ ΚΑΛΑ να έχετε πάντα ευτυχισμένες στιγμές όλοι μαζί και να μην ξανασυμβεί τιποτα μα τιποτα που θα διαταράξει την οικογενειακή σας γαλήνη.
Το παρτυ που πρότεινα ισχύει από μερους μου το χρόνο και τον τόπο τα αφήνω σε σας.
(ολη την διοργάνωση θα την αναλάβω εγώ, και το οικονομικό βεβαια).
Σας σκέφτομαι πάντα. Φιλάκια πολλά στο Λυδιάκι και στ'αλλα δύο ζουζούνια σας.
:)

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Καλημέρα!! Από το Σάββατο έχω δει το post και κάθε μέρα διαβάζω τα σχόλια. Θέλω να κάνω μόνο μία ευχή: να πραγματοποιηθούν τα όνειρα της Λυδίας και να πάει όπου θέλει όταν μεγαλώσει, μόνο να μην μας ξεχνάει και να μαθαίνουμε νέα της από την ίδια πια!
Πολλά φιλιά!

Anonymous said...

Δεν είχα διαβάσει ακόμα το σχόλιο του Ναυτίλου οπότε άκυρο το παρτυ υποθέτω. Δεν πειράζει το ΛΥδιάκι να είναι καλά και δεν θα προλαβαίνει από τέτοια.
Την αγάπη μου σε όλους σας

nautilus said...

eva, εντάξει μην κλαίς, κι εγώ τελικά (παρά την κλειστή μου φύση) μέσα είμαι για πάρτυ και "φασαρία", αλλά οι καιροί είναι πονηροί....Θα δούμε...

ELENA said...

Xαμογελάω με τέτοια ικανοποίηση σαν να πρόκειται για δικό μου άνθρωπο και είναι πλέον το Λυδιάκι έχει γίνει ο δικός μας άνθρωπος ! Μπράβο παιδιά , πάντα νίκες , πάντα τέτοια έτσι να ζεσταίνει η Άνοιξη της καρδιές σας !

Anonymous said...

Φίλε τα σέβη μου.Έχεις το πιο δυνατό κορίτσι του πλανήτη.Έχει και έχεις και γενικά έχετε αντέξει τόσα πολλά που είναι η ώρα η κατάλληλη για ξεκούραση περισυλλογή και γιορτή.Να στολίσεις το σπίτι με λουλούδια και να βγάλεις άπειρες φωτογραφίες στην Λυδιούλα.Καλή συνέχεια και καλά κουράγια στην συνέχεια(αν και έχετε δείξει πως τα έχετε).

Anonymous said...

μπραβο!! σας έχω τόσο μα τόσο στην καρδιά μου, όπως και όλοι αυτοί που γράφουν εδώ... τόσες προσευχές ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ...δεν το δέχομαι!!
πολλά φιλιά στην αγωνίστριά μας, που μας κάνει όλους και ανατριχιάζουμε με το κουράγιο και τη δύναμή της... πολλά φιλιά στα τρομερά αδερφάκια της και σε εσάς, τους ΓΟΝΕΙΣ-ΗΡΩΕΣ...
Πραγματικά σας αγαπώ πάρα πολύ όλους σας!!!!

Αλεπού said...

Η Λυδία είναι γεννημένη νικήτρια κι ο εχθρός καλά θα κάνει να το καταλάβει αυτό κι επιτέλους να ξεκουμπιστεί.

Σας στέλνω ολόψυχα τις ευχές μου!

Anonymous said...

Αχ βρε παιδιά, πώς μας φτιάχνετε τη διάθεση, τη μέρα, τη βδομάδα... Ένα μεγάλο μπράβο για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και για το θάρρος που είχατε να μοιραστείτε όλα τα άσχημα μαζί μας (γιατί τα καλά είναι εύκολο να τα μοιράζεσαι)! Πολλά φιλιά στο μικρό τιγράκι και στα αδερφάκια του, από μία ακόμα άγνωστη αναγνώστρια-σχολιάστρια..... Καλή άνοιξη σε όλη την οικογένεια, εύχομαι από καρδιάς :)

Anonymous said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ .
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ....(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...)

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

tdjm said...

Mπράβο.....!!!!!!!!

και γιούπι γιαγια γιούπι για.....

Πατέρα...μπορεί πάρτυ να μην της κάνουμε ακόμα.....!!!

Μα στο γάμο της , θα σύρουμε όλοι μαζί τον χορό ,έστω και νοερώς!!!

Κι αυτό είναι προαίσθημα..και ξέρεις εσύ τι είναι τα δικά μου προαισθήματα...

Τα μάτια μας χιλιαδεκατέσσερα....!!!

BUTTERFLY said...

Κρατησε αυτη τη μερα! Ειναι τα δευτερα γενεθλια της Λυδιας, ειναι η μερα που ξαναγεννηθηκατε ολοι!Δεν φανταζεσαι τι χαρα πηρα! Να' στε καλα! Παντα καλα! Μπραβο στο τιγρακι μας! Μην ξεχνας να μας γραφεις που και που πως μεγαλωνει η κουκλιτσα μας! Σας αγαπαμε! Φιλια σε ολους και αφθονο γλυκο χαμογλο!

Anonymous said...

Ευχές για μια πάρα πολύ πλούσια άνοιξη με τα τρία λουλούδια να ανθίζουν.

Στέλλα

tk said...

Είναι φίλε μου, και απίστευτο και υπέροχο και τέλειο...

Και για όλους εμάς...

Δως της τα φιλιά και την αγκαλιά μου

marilia said...

φιλάκι και χαμογελάκι :)

Anonymous said...

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ,ΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ,ΜΕΡΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ,
ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ.
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Μετά από 2 χρόνια περίπου μια πολύ χαρούμενη στιγμή ήρθε για να μας φτιάξει την διάθεση. Όλων την διάθεση. Ελπίζω από εδώ και πέρα να έχετε μόνο τέτοια νέα. Φιλιά στη όμορφη Λυδία.
Μιχ.

Anonymous said...

Κάθε μέρα που ξημερώνει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Μια μεγάλη αγκαλιά για όλη την οικογένεια.
Με αγάπη από τα Χανιά

taexei400 said...

Άν και η μέρα στη δουλεία απο το πρωί είναι χάλια, η ανταμοιβή είναι τα νέα για την μικρή μας φίλη και την όμορφη παρέα μας.
Καλή δύναμη στους γονείς που μας δείχνουν πολλά πράγματα.

Anonymous said...

Επιτέλους καλά νέα !
Έχετε μιά θέση στην καρδιά όλων μας.
Εβίτα.

neraidoskoni said...

Ποτέ ξανά εύχομαι να μην χρειαστεί να μπει το τιγράκι μας σε τόσο δύσκολη διαδικασία! Να μπορέσετε μακροπρόθεσμα να τα ξεχάσετε όλα!
Την καλύτερη εποχή βγήκατε από αυτό τον εφιάλτη!
Τώρα που η φύση ξαναγιεννιέται, μαζί κι εσείς όλοι, θα κάνετε μια νέα αρχή!
Η πίστη μας σε εσάς δεν σταμάτησε ποτέ!
Από ένα μεγάλο φιλί σε όλα τα παιδάκια, στο τιγράκι, στη λένια και στο γιώργη, που είναι όλα τους από τόσο μικρή ηλικία, οι μεγαλύτεροι μαχητές!

Anonymous said...

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ!!!!!!!!!!

χαχαχαχα καλημεραες ομορφες ζεστες και χαρουμενες ανοιξιατικες. επιτελους τελος η ιστορια και μια μεγαλη νικη!!!! ελειψα μερες λογω δουλειας και τωρα ηρθα στο γραφειο να διαβασω τα ευχαριστα!!!!

ερχονται και τα παρτυ Ναυτιλε και ολα τα καλα!!! λεξοτανιλ κερναω εγω αμα θελεις γιατι θα κυνηγας τους γαμπρους.

φιλια πολλα ανοιξιατικα σε ολους!!!

ΕΙΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.....

κελλυ

Anonymous said...

ΝΑΥΤΙΛΕ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΛΥΔΙΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΛΟΥ.ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

Anonymous said...

Η δύναμη, η πίστη και αυτή η ανείπωτη χαρά και ευλογία να συντροφεύει όλη σας την υπέροχη οικογένεια που μας έχει μάθει τι σημαίνει αγάπη, δύναμη και αγώνας.

Να'στε καλά και να ακούτε πάντα τον συγκλονιστικό ήχο της καρδιάς.
Μαριάννα

Anonymous said...

Είναι απίστευτη η χαρά που νιώθω μέσα μου με τα καλά και αισιόδοξα νέα σας.

Σας φιλώ γλυκά και τους πέντε ....

manetarius said...

Εύχομαι ολόψυχα κάθε μέρα και καλύτερα!!!
:)

Anonymous said...

Καλύτερα να μην υπάρχει ενημέρωση και να είναι όλα πάντα καλά. Δεν μου λείπει η αγωνία. Φιλάκια στα μωρά σας.:)

andreas athanasopoulos said...

oles tis maxes na kerdisete,,,,apo ta kamena tis pio thermes mas eyxes!!!

Μιλ1 said...

Ζωή και Ναυτίλε, δόξα το Θεό, οι προσευχές σας/μας έφτασαν στον προορισμό τους!
Η οικογένειά σας αξίζει άνοιξη 365 μέρες το χρόνο. Την εύχομαι ολόψυχα!
Μας κάνετε ευτυχισμένους!

Πολλά σβουριχτά φιλιά και στα τρία παιδάκια σας!

Giannis123 said...

Οι αγωνίες σας ..... προσευχές μου.
Η χαρά σας ..... χαρά μου.
Οι ευχές μου μαζί σας.
Και ο Θεός μαζί σας.

Φιλιά σε όλους.

Αθηνά said...

Άνοιξη από σήμερα και για πάντα στη ζωή σας, Γενναία Οικογένεια!
Όσοι ζήσαμε νοερά μαζί σας τον τελευταίο καιρό τις αγωνίες, τα σκαμπανεβάσματα, τις εξετάσεις, την επέμβαση και τις θεραπείες, δεν παύουμε να στέλνουμε τις ευχές και τη θετική μας ενέργεια για να ζήσετε πολλές, άπειρες όμορφες μέρες σαν τη σημερινή.

Pitufita said...

Σας βρήκα, εύχομαι, στο τέλος αυτής της περιπέτειάς.
Μέσα σε ένα απόγευμα διαβάζοντας το blog έκλαψα, από λύπη, από χαρά, από θαυμασμό απέναντι στην οικογένειά σας και κυρίως απέναντι σε αυτό το απίστευτο ξωτικούλι.
Εύχομαι ολόψυχα στην Ινδιάνα-Λυδία καλή ξεκούραση, και πολλά πολλά χαμόγελα και γλωσσίτσες.
Από χθες έχετε κερδίσει μια θέση στις σκέψεις μου και την καρδιά μου.
Οι ευχές όλων μας να σας αγκαλιάζουν και να σας προστατεύουν

Anonymous said...

Μην ξανατολμήσεις κάβουρα να πειράξεις αυτήν την οικογένεια.

Εδώ έχασες. Δε σε παίρνει.

hasapi grammata said...

den einai polemos...
einai mia niki pou exei kerdithi...
o xronos einai o monos astathmitos paragodas.
milas me xronia astheni kai pistepse me, otan milaga gia polemo, argouse i lisi... otan milaga gia lisi, vriskotan amesos
tin agapi mou
kai exete pada koda sas ti skepsi mou
an xriastite otidipote, apo aima mexri oti na einai, enimeroste me

alfie said...

Απο τα πιο ωραία νέα που έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βγείτε μια για πάντα νικητές. Είναι δύσκολος ο αγώνας αλλά εσείς είστε πολύ καλοί παίχτες και δύσκολα θα σας κερδίσει κανείς.
Όμως συνεχίζουμε κι εμείς τις προσευχές μας για να γίνει η Λυδία τελείως καλά μα και όλα τα παιδάκια που υποφέρουν.
Εύχομαι οι μέρες σας από δω και στο εξής να ναι πιο ήρεμες και πάρα πολύ χαρούμενες. Έρχεται το καλοκαίρι και περιμένουμε να δούμε τη Λυδία με μαγιό όπως και πέρσι.
Οι κούνιες σ όλο τον κόσμο περιμένουν μ αγωνία να δουν και να φιλοξενήσουν το Λυδιάκι και τ αδερφάκια της και δεν πρέπει να τις απογοητεύσετε.
Σας στέλνουμε οικογενειακώς πολλά φιλάκια απο μια πυρόπληκτη περιοχή της Ελλάδας, την Αρχαία Ολυμπία.
χχχχχχχ

Anonymous said...

APO EDO KAI MPROS MONO XARESSSSS

Anonymous said...

Αναπνεύστε!!
Βαθειά, Λυτρωτικά!
Ας μείνουν πίσω οι εφιαλτικές μνήμες, οι αποστειρωμένες κλινικές, οι εικόνες...
Η ΖΩΗ αξίζει στη ΛΥΔΙΑ, γιατί πολέμησε γι' αυτή! Βέβαια, τι θα ήταν ο αγώνας χωρίς άξιους συμμάχους...
Να γεμίσετε τις μέρες σας με γέλιο, με αγάπη, με αισιοδοξία. Ίσως να μη θυμάστε πώς είναι η καθημερινότητα μιας οικογένειας χωρίς εχθρούς σαν αυτούς που πολεμούσατε ως τώρα, αλλά επιτέλους ήρθε ο καιρός να μπείτε σε ρυθμούς προβλέψιμους και φυσιολογικούς. Ευχές για ό,τι καλύτερο!

Φιλιά στα πετράδια σας!

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος said...

Δηλωνω παρον.

Anonymous said...

Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΛΥΔΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΟΤΕ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ. ΘΕΩΡΩ ΟΜΩς ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΄Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Δακανάλη Μαρία said...

Kalispera, sas diavazo edo kai kairo... kai kathimerina blepo tin exeliski tis mikris ludias!!!!
H xara olon ton bloggers einai aperigrapti... gia to sthenos tis mikris mas prigkipissas...!!!!
8a ti leo prigkipissa... kai opos kapote me eixan pei emena prigkipissa gia to sthenos moy poy ezisa , an kai gennithika 5,5 minon... etsi ego brika ti mikri ludia gia na mou deixei oti nai uparxoun aggeloi sti gi poy prospathoun na mas deixoun me ti dunami toys, oti axizei i zoi na ti ziseis mexri ti teleutaia tis stagona!!!
Ta filia mou, ti xara moy kai tin agapi sou se oli tin oikogeneia sas!!!!
Maria D.

Giorgos Varvakis said...

...τις πιο όμορφες μέρες μας(σας) δεν τις έχουμε(ετε) ζήσει ακόμα
κι αυτό που θέλω να σου πω
το πιο όμορφο απ όλα
δε σ τόχω πει ακόμα!!

(Ναζίμ Χικμέτ)

Αγάπη για όλους σας

sadwolf13 said...

ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ . ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ . ΠΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ...
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ . ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΑΛΥΧΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ .

Anonymous said...

Καλέ μου sadwolf πιστεύω ότι είναι περίοδος ξεκουράσης για την μαγική πεντάδα που λες κι εσύ.
Ζουν τις στιγμές τους κι αναπληρώνουν κενά κι έτσι πρέπει.
Ας γράψει όποτε νομίζει ο Ναυτίλος, εμείς αναμένουμε και στέλνουμε πάντα την αγάπη μας μέσω της σκέψης μας για όλους οικογενειακώς.

sadwolf13 said...

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕς

Sweet December said...

Καλησπέρα!και εγώ νόμιζα πως είμαι η μόνη ;-)Μεγάλη ιδέα έχω για τον εαυτό μου;Μάλλον το ευχόμουν για το καλό όλων σας εκεί έξω. Μακάρι να μην αρρώσταινε κανείς,μακάρι τα δάκρυα που στα μάτια μας να ήταν μόνο και πάντα δάκρυα χαράς. Η ζωή όμως δεν είναι έτσι, τουλάχιστον όχι σε αυτό τον κόσμο. Και εγω δοκιμάστηκα και όσο περνά ο καιρός και τόσοι άλλοι!Όμως χρειάζεται να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τους άλλους!Φιλιά και κουράγιο!