Wednesday, May 14, 2008

θεματάκια που επιμένουν

Σήμερα ήταν έντονη και δύσκολη ημέρα. Η Λυδία ξύπνησε και πέρασε όλη τη μέρα με αισθητή πτώση των λειτουργιών της. Το κεφαλάκι της συνέχιζε να γέρνει την περισσότερη ώρα αριστερά, είχε απανωτές κρίσεις αφαίρεσης, παρουσίαζε υπνηλία, δυσκολευόταν στην ομιλία. Είχε όμως κανονική κατανόηση, προσπαθούσε να κάνει τα αστειάκια της και ήταν η κανονική Λυδία στον τρόπο αντιμετώπισης του κόσμου γύρω της - μόνο που όλα τα έκανε σε αργή κίνηση. Γενικά η εικόνα της ήταν, και παρέμεινε μέχρι πριν από λίγο που κοιμήθηκε, ανησυχητική.

Γενική αίματος, ιοντόγραμμα και βιοχημικά βγήκαν όλα φυσιολογικά. Η βασική παθολογική εξέταση δεν έδειξε προβλήματα σε αναπνευστικό, κοιλιά και καρδιακή λειτουργία. 

Έκανε επείγουσα αξονική που σύμφωνα με τον νευροχειρουργό δεν δείχνει διάταση κοιλιών, αιμορραγίες ή άλλη δυσλειτουργία. Επίσης δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη ένδειξη από πλευράς όγκου, αν και η εξέταση έγινε χωρίς σκιαγραφικό, με την Λυδία να κλαίει και να κουνιέται και με στόχο να φανούν τυχόν σημεία πίεσης και όχι οι ογκολογικές λεπτομέρειες. Άρα τα χειρότερα σενάρια (αύξηση όγκου, δυσλειτουργία βαλβίδας, εγκεφαλική αιμορραγία) φαίνονται να αποκλείονται.

ΟΜΩΣ, η κακή εικόνα παραμένει. Και κανείς δεν μας έδωσε σήμερα εξήγηση πού οφείλεται και τι πρέπει να κάνουμε για να αναστραφεί. Το πρωί πάμε πάλι μέσα για να δούμε τον παιδονευρολόγο για να κοιτάξει την μόνη άλλη εύλογη πιθανότητα, να χρειάζεται αναπροσαρμογή στη δόση του αντιεπιληπτικού. Εάν αυτή δεν δώσει σε λίγες μέρες αποτελέσματα, θα αρχίσουν προφανώς να εξετάζονται και άλλες λιγότερο αναμενόμενες υποθέσεις.

Είμαστε μετέωροι, ευχαριστημένοι που δεν φαίνεται να είναι κάτι άμεσα πολύ κακό (πάντα αυτό το "φαίνεται" το κρατάμε γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας - π.χ. παιδί στο οποίο διέγνωσαν το πρόβλημα στη βαλβίδα όταν ήταν πια πολύ αργά) και εξαιρετικά ανήσυχοι γιατί όταν δεν ξέρεις πού οφείλεται κάτι, δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις και αυτό είναι εκνευριστικό. Ελπίζω η νέα ημέρα να είναι πιο διαφωτιστική.

37 comments:

Anonymous said...

Εύχομαι η νέα ημέρα να είναι διαφωτιστική με καλά νέα και πολύ φωτεινή!

Με αγάπη από τα Χανιά

sadwolf13 said...

νεα οχι καλα αλλα οχι και κακα ...
παντως πολυς κοσμος εχει σημαδια καταπτωσης γυρω μου . Η μαμα μας εδω και δυο μερες εχει ιλιγγους και ζαλαδες ( εγγυμοσυνη αποκλειεται ) ενω και αλλα 3 -4 ατομα που ξερω εχουν υπνηλια και καταπτωση . Ισως να ειναι ο καιρος ισως καποια ιωση ...
Η αγωνια μας μπορει να συγκριθει μονο με την αγαπη μας για σας και τον αγωνα σας ...
Κουραγιο και οι προσευχες μας μαζισας

Anonymous said...

Κουράγιο, ηρεμία και δύναμη-ψυχική και σωματική... Μακάρι να μπορούσα να κάνω ένα μαγικό και να σας τα χαρίσω. Σας καταλαβαίνω και σας παρακολοουθώ ανελλιπώς, περνἀω τα ίδια με τον μπαμπά μου, όλα να σας πανε καλά!

Anonymous said...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Anonymous said...

Η ΛΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΑΧΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΟΡΙΚΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΥΦΕΡΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ -ΑΠ' ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ, ΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΥΧΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΗ, ΝΟΣΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ. ΤΕΡΜΑ Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ: ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΔΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ; ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ - ΜΙΛΑΩ ΝΤΟΜΠΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΥΣΤΙΚΑ!!! ΜΑΡΩ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ

Anonymous said...

Χθές ήταν μιά συννεφιασμένη μέρα,
σήμερα ο ήλιος λάμπει και όλα θα είναι τέλεια. εκτός από τον γιατρό θα δεις θα πάτε και στις κούνιες.

Φιλία Χαρούλα

Meli said...

Η σκέψη μας μαζί σας.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Η ΛΥΔΙΑ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΡΙΠΗ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. Ο ΒΗΧΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POST ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ.

"ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ."

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΙΓΜΩΝ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ.
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

tdjm said...

Σας σκέφτομαι !

Anonymous said...

Σας στέλνω την αγάπη μου.

Ιφιγένεια said...

Καλημέρα !
Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι πιο φωτεινή από την χθεσινή και το Λυδιάκι να ξυπνησει καλύτερα από εχθές !
Υπομονή , πίστη και ελπίδα Ναυτίλε !
Όλη η θετική σκέψη και ενέργεια του κόσμου είναι δίπλα σας !

Ιφιγένεια said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Σήμερα είναι η ημέρα της οικογένειας. Την αφιερώνω εξ'ολοκλήρου σε σας, την πιο θαυμαστή και θαυμάσια οικογένεια.
Εύχομαι τα θεματάκια να εξαφανιστούν γρήγορα.
Πολλά φιλιά.

Anonymous said...

Ας επικεντρωθούμε όλοι στο ότι δεν έχει βρεθεί άμεσα κάτι κακό, και ας είμαστε αισιόδοξοι ότι σήμερα όλα θα είναι καλά.

Αχ βρε Ναυτίλε μου, μακάρι να μπορούσαμε να σου σταθούμε πιο αποτελεσματικά. Μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδί και όλα αυτά να τέλειωναν άμεσα..

Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις, μέσα σε όλα έχεις και εμάς να σκέφτεσαι. Εννοείται ότι περιμένουμε το συντομότερο τα ΚΑΛΑ νέα!

Anonymous said...

Δε Μασάμε, τίποτα δε θα μας σταματήσει να ΄γινουμε απολύτως καλά...η Λυ΄δια ξέρει να μάχεται, και έχει στο πλευ΄ρό της ήρωες, όχι απλά γονείς. Όλα θα πάνε καλά, τα νέα θα είναι καλά.

Anonymous said...

Όλα καλά θα είναι Ναυτίλε. Μην αφήνεις το μυαλό σου να πηγαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια και να συγκρίνεις, είναι λάθος. Όλα καλά θα πάνε.

Anonymous said...

Καλημέρα Λυδία, Ναυτίλε, Ζωή, Λένια, Γιωργή.
Σήμερα ξημέρωσε μία καινούρια μέρα αγώνα, πίστης, αισιοδοξίας και απέραντης αγάπης. Θα τα καταφέρουμε. Είμαστε όλοι μαζί. Άλλοι πιο κοντά, άλλοι πιο μακρυά με τις προσευχές μας να ενώνονται και να μετουσιώνονται σε φως αγάπης και θεραπείας.
Μαριάννα

Anonymous said...

Καλημέρα σε όλους.
Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό και να μην έχει να κάνει με το ιστορικό της Λυδιούλας. Σας σκεφτόμαστε όλοι και σας στέλνουμε την θετική μας ενεργεια και τα φιλιά μας.
Μην στενοχωριέσαι Ναυτίλε δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Θα το είχαν δείξει άλλωστε οι εξετάσεις που κάνατε χθες.

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Kαλημέρα! Καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλά, όπως είπε και η Εva, αν ήταν κάτι σοβαρό, κάτι θα είχαν δείξει οι εξετάσεις. Περιμένουμε τα καλά νέα σήμερα και την επόμενη Τρίτη να γιορτάσετε - γιορτάσουμε τη Λυδία μας χωρίς "θεματάκια".
Πολλά φιλάκια και μια μεγάλη αγκαλιά στη Λυδία!

euaggelia said...

Καλημέρα, Ναύτιλε!
Χαίρομαι που οι εξετάσεις πήγαν καλά.
Θα χαρώ περισσότερο όταν και η Λυδιούλα θα επανέλθει τελείως.
Πολλά φιλάκια σε όλη την Ναυτιλοοικογένεια.

Anonymous said...

Εύχομαι Ναυτίλε μου να είναι παροδικό και να επανέλθει πολύ σύντομα!
Μα αφού έχει αφαιρεθεί ο όγκος έτσι δεν είναι;

Anonymous said...

ίσως το αντιεπιληπτικό μας κάνει την ιστορία... υπομονή και όλα καλά!! Με αγάπη από το Ηράκλειο, Μαρία-Κρήτη

Anonymous said...

ouuuffff

Anonymous said...

Εύχομαι να πάνε όλα καλα!

butterfly said...

Καλή σας μέρα! Πράγματι, όχι καλά νέα αλλά όχι και κακά! Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει και με τα αντιεπιληπτικά, και προσπαθήστε να ξεκουράζεστε - φαντάζομαι όλη αυτή η αναμονή θα είναι κουραστική, ψυχικά και σωματικά.

Τι γίνεται με τις φυσιοθεραπείες της; Κάνει ακόμη;

Σας φιλούμε γλυκά!

Anonymous said...

Μήπως είναι παρενέργεια των ακτινοβολιών? Δεν ξέρω βρε παιδιά καταλαβαίνω το πως θα είσαστε ψυχολογικά τώρα αλλά μήπως θέλει κι άλλο ψάξιμο? Αφού ήταν μια χαρά η Λυδιούλα έτσι ξαφνικά να έχει αυτή την κάμψη?
Για να δούμε μπορεί να είναι παροδικό.

Anonymous said...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΚΑΛΑ ΝΕΑ
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟ ΦΙΛΟΙ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Θα το βρείτε και θα το διορθώσετε. Η Λυδία θα έχει ένα πανέμορφο καλοκαίρι με όλους εσάς.

Όλες μου οι ευχές μαζί σας.

Στέλλα

moukelis said...

Τι έχει μωρέ πια η ινδιανα μας;Ό,τι και να έχει να περάσει γρήγορα μην ταλαιπωρεί τη μικρή μας...Περιμένουμε αγωνιωδώς νέα.

Anonymous said...

Η σκέψη μας είναι κοντά σας,εάν αυτό μπορεί να σας ανακουφίσει λιγάκι. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε λίγη από την αγωνία σας. Είμαστε πολλοί γύρω σας, μια ασπίδα προστασίας & θετικής σκέψης για τη Λυδία.Και όπως λένε στο χωριό μου ΜΑΤΙΑ ΨΗΛΑ.

Φιλη απο Κυπρο said...

Εντάξη, καταλαμβαίνω απόλυτα πως νοιώθεις.Πρίν πολλά χρόνια, πέρασαμε ασχημη αρρώστια με την κόρη μας που κινδυνεψε άμεσα, και μετά πήρε καιρό και πολλες-πολλές εξετασεις για να ξέρουμε σε τι κατάσταση θα ήταν για την υπολοιπη της ζωή. Ομως ξέρεις τι? Σήμερα ειναι μιά πανέμορφη, πανέξυπνη κοπελλάρα 15 χρονών, πρώτη στο σχολείο και πρώτη στο χορό! Μέχρι σήμερα ομως, τρέμουμε σε οτι συμβεί - οπως π.χ η προχτεσινη λυποθυμία. Οταν εισε γονιός και ειδικά όταν περάσεις δυσκολες εμπειρίες/καταστάσεις, ποτέ μα ποτέ δεν μπορεις να θεωρησης τίποτα ''μικρο'' η ''τυχαίο''.
Συγνώμη αν είπα πολλά, δεν θέλω να να κουράζω με παλιές 'και 'ξεχασμένες'' ιστορίες, απλα θελω να πω Ναυτίλε, οτι καταλαμβαίνω, σας σκεφτομαι, περιμενω τα καλά νεα και σας αγαπώ ολους. ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ναυτίλε ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνεις και μας ενημερώνεις..ειλικρινά σε ευχαριστούμε
Αύριο είμαι σίγουρη ότι η μέρα θα είναι ηλιόλουστη επιτέλους, γιατί σήμερα την βλέπω λιγο μουντή και με ρίχνει πολύ..
Δώσε 1.000.000.000.000 φιλιά στο όμορφο κεφαλάκι της πριγκήπισας και άλλα τόσα στα 2 μεγαλύτερα παιδάκια σου.
στη γυναίκα σου και σε σένα θα ήθελα να σας δώσω εγώ από μια τεράστια αγκαλιά αν μπορούσα και να πάρω όλες σας της έννοιες και να της πετάξω μακριά μακριά για πάντα.......
σας σκεφτόμαστε πολύ και ευχόμαστε τα καλύτερα για όλους σας :-))))

Χριστινα-Γιαννης-Ρανια

andreas vlachos said...

Hmm, katalabainw thn anhsyxia sas. Mexri na breite ti trexei eimai sigouros oti h Lydia tha to exei nikhsei monh ths! Filia, Andreas

phoinix said...
This comment has been removed by the author.
taexei400 said...

Καλή δύναμη, εύχομαι να μήν είναι τίποτα.
Την αγάπη μας στην ινδιάνα.

Anonymous said...

Ευχομαι καλη δυναμη και ολα να ειναι μια φυσιολογικη αντιδραση του οργανισμου της, στην ταλαιπωρια της προηγουμενης περιοδου. Τα αντιεπιληπτικα ειναι συνηθισμενα σε τετοιες περιπτωσεις (συγγνωμη αλλα ειμαι ασχετη με το θεμα). Θεε μου, τοσο καιρο μοιραζομαστε την αγωνια σας σα να προκειται για δικο μας παιδι (ετσι θελουμε να νομιζουμε - οτι τη μοιραζομαστε) αλλα δε νομιζω οτι αντιλαμβανομαστε το μεγεθος ουτε της αγωνιας σας ουτε της ταλαιπωριας σας. Καλη δυναμη και το κεφαλι ψηλα!

Anonymous said...

Τάσο και Ζωή,
δεν έχω λόγια...
Ας είναι αυτή η τελευταία "λαχτάρα" που περνάτε.
Δεν είναι καλά τα νέα, αλλά δεν είναι και απογοητευτικά. Έχετε βιώσει χειρότερες καταστάσεις, άρα μπορείτε να φανείτε δυνατοί και τώρα.
Πολλά χαμόγελα σε όλους σας,
φιλιά στη Λυδία,
όλα θα πάνε καλά και εύχομαι την άλλη εβδομάδα τέτοια ώρα να είστε σπίτι και να έχετε αφήσει πίσω και αυτή την ταλαιπωρία.
Γιώτα