Friday, May 16, 2008

σύντομη ενημέρωση

Το πρώτο διάβασμα της μαγνητικής (δεν την έχουμε πάρει στα χέρια μας ακόμα με την πλήρη γνωμάτευση) που ζητήθηκε από τους ογκολόγους έδειξε ένα εκτεταμμένο οιδήμα που φυσικά πιέζει τον εγκέφαλο και δημιουργεί όλα τα προβλήματα των τελευταίων ημερών. Εισαχθήκαμε άμεσα και ξεκινήσαμε κορτιζόνη. Το οίδημα μάλλον οφείλεται στις ακτινοβολίες. Ελπίζουμε σύντομα η κορτιζόνη να την ανακουφίσει. Προς το παρόν εξακολουθεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τουλάχιστον βρήκαμε μια άκρη. Τέτοιου τύπου οιδήματα μετά την ακτινοθεραπεία είναι σχετικά συνηθισμένα και περνάνε αρκετά γρήγορα. Τα στεροειδή βέβαια έχουν τις δικές τους παρενέργειες, θα προσπαθήσουμε με αισιοδοξία να τις αντιμετωπίσουμε. Με ανησυχεί λίγο το τι έχει δείξει η μαγνητική σε σχέση με τον ίδιο τον όγκο: έχει φύγει τελείως, έχει μείνει κάτι; Θα μάθω αύριο που θα έχουμε τα πλήρη αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ θερμότατα όλους για την συμπαράστασή σας και τις ευχές σας. 

64 comments:

Anonymous said...

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΑΛΙ...ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ 2 ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΜΟΛΙΣ 9 ΜΗΝΩΝ ...ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ..

ΑΝΤΩΝΙΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Καλά νέα δηλαδή σήμερα αφού το οίδημα είναι κάτι συνηθισμένο. Αύριο περιμένουμε να μας πεις και τα υπόλοιπα καλά νέα.
Δώσε της πολλά πολλά φιλάκια και μια μεγάλη αγκαλιά. Ολα θα πάνε καλά.

Anonymous said...

Κι αύριο καλά θα είναι τα νέα...
Κουράγιο και υπομονή.
Φιλιά πολλά στη μικρούλα.
Όλοι εδώ είμαστε από ό,τι βλέπεις για οτιδήποτε χρειαστεί.
Κ.

Αννα said...

Δε θα υπάρχει ποια όγκος!!!Αυτο νιωθω και αυτο θελω...Δε μπορει...Τοσοι ανθρωποι το θελουμε θα γινει..Ευχομαι να περασει γρηγορα αυτη η περιπετεια και να γυρισετε συντομα σε σπιτικό σας...
Φιλακια στα μωρα σου!!!

Anonymous said...

Καλά τα νέα. Είδες; Στα λέγαμε :)
Όσο για τον όγκο, μη ανησυχείς. Εξαφανισμένος θα είναι. Το Λυδιάκι είναι δυνατό!

Anonymous said...

Πολλά φιλιά στο μικρο ζουζουνακι! Σας σκεφτόμαστε - όλα θα πάνε καλά!!

Fatale said...

Και αύριο να χετε καλά αποτελέσματα..το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου..

Φιλάκια πολλά πολλά
στην μικρούλα μας

Anonymous said...

Perastika kai grigora!

Anonymous said...

Teleia, teleia, teleia.Etsi na synexisete!!!!!

Anonymous said...

Όλα θα πάνε καλά.
Η αγωνία είναι φυσιολογική. Όμως όλες αυτές οι προσευχές και σκέψεις ενωμένες θα αποδώσουν. Είμαι βέβαιος γι' αυτό. Έχετε λοιπόν ΠΙΣΤΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ. Τίποτε άλλωστε δεν πρέπει να είναι δεδομένο στην ζωή μας, όλα είναι ένας διαρκής αγώνας.
Προσεύχομαι για την μικρούλα Λυδία και για όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ .ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΑΤΕ.
ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΟΓΚΟΥ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΝΕΑ. ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Περιμένουμε με αγωνία και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Εύχομαι από καρδιάς όλα να είναι καλά, όσο πιο καλά γίνεται. Υπομονή και κουράγιο. Θα περάσει, και αυτό μαζί με τόσα άλλα, ταλαιπωρίες και θυμό και θλίψη. Όμως η Λυδία είναι εδώ και τα αποζημιώνει όλα...
Η σκέψη όλων μας, και άλλων πόσων, είναι μαζί σας... Με αγάπη και μια αγκαλιά τεράστια στο Λυδιάκι...

Ιφιγένεια said...

Αφου είναι έτσι τότε όλα είναι αντιμετωπίσημα και καλά , ετσι ?
Ευχομαι να εχετε μια ησυχη νύχτα και αυριο να παρετε τα καλυτερα νέα για τον όγκο , να εχει εξαφανιστεί !!
Καλό ήσυχο βράδυ !

moukelis said...

Ουφ,πήγε η καρδιά μου στη θέση της.Εντάξει αφού είναι κάτι συνηθισμένο θα περάσει.Για τον όγκο μην ανησυχείτε...η χαρά και το κουράγιο της Λυδίας τον έχουν ροκανίσει χιλιοστό-χιλιστο.Αυριο θα πάνε όλα καλά!

Anonymous said...

Ελπίζω για το καλύτερο.
Μια αγκαλιά για όλους σας.

Αλέξανδρος.

Anonymous said...

Ναυτίλε και αύριο καλά θα είναι τα νέα.Μην χάνεις το θάρρος σου,όλοι εμείς αλλά πρώτα από όλα εσείς, η ναυτιλοοικογένεια, έχουμε φτιάξει ένα τοίχος προστασίας γύρω από τη Λυδία.
Κανείς δεν θα την πειράξει.Νά'χετε μια ήρεμη νύχτα.

Anonymous said...

Το μπουμπούκι μας θα τα καταφέρει γιατί τη νοιάζονται και την αγαπάνε τόσοι άνθρωποι και είμαι σίγουρη πως θέλει να τους κάνει να χαρούν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε αύριο και πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Φιλιά πολλά στη Λυδία!

Με αγάπη από τα Χανιά

magsoulini said...

Για να κάνει οίδημα, την έχει κάνει ο όγκος κι αν έχει μείνει λιγουλάκι φεύγει. Διαρκούν ένα τρίμηνο οι δράσεις και άμεσες παρενέργειες από τις ακτινοβολίες, θα επανέλθει πλήρως και θα τα ξεχάσει όλα. Σοβαρές επιπλοκές δεν υπάρχουν θα είχανε φανεί, υπομονή και πολύ γρήγορα θα είναι όλα πολύ καλά!

Anonymous said...

Αμάν πια τώρα κατάφερα και διάβασα το ποστ.... 10.25..... Ναυτίλε είδες για κούνιες είμαστε η κορτιζόνη δεν είναι τίποτα.... την Τρίτη θα είμαστε έτοιμοι για πάρτυ. Όχι και τίποτα άλλο έχουμε και κλόουν και τον Μίκυ.. (δεν βρήκαμε spiderman που ήταν η απαίτηση και συμβιβαστήκαμε στον Μίκυ.... μετά απο παρότρυνση της μεγάλης :))
Πάντως αν υπάρχει και η ελάχιστη πιθανότητα να μπορείτε καθημερινή Τρίτη δηλαδή και μετά τις 6,30 σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ... στείλε μου μύνημα να σου δώσω οδηγίες!!!!
Φιλιά από το δικό μου τρίο στούτζες...
Χαρούλα

Anonymous said...

ΛΑΘΟΣ μου....
είστε όλοι (όσοι διαβάζετε όλα τα ποστ της Λυδίας) καλεσμένοι μας.
τηλ. 6936790843 Χαρούλα

Anonymous said...

Ναυτίλε μου όλα θα πάνε καλά,κι αύριο τα νέα θα είναι καλά,δεν θα υπάρχει τίποτα πια στο κεφαλάκι της μικρής μας(εκτός από το οίδημα)...Ο Θεός θα εισακούσει τις προσευχές μας,τόσοι αγωνιούν για την μικρή μας,δεν μπορεί να μας λυπήσει.Να έχετε υπόμονή και αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα ηλιόλουστη και με ευχάριστες ειδήσεις...Θεέ μου πόσο το εύχομαι και το θέλω αυτό!!!Να περάσετε όμορφα και με λιγότερο άνγχος,για να μπορέσετε ν'απολαύσετε υπέροχες στιγμές με τα αγγελούδια σας.Σας στέλνω την μεγαλύτερη αγκαλιά μου και τα φιλιά μου σε όλους σας!!!
Ο Θεός μαζί σας!!!Εύχομαι να τελειώσει κι αυτό γρήγορα και να είναι το τελευταίο...
ΧΑΡΑ

joanna said...

Ναυτίλε μου
είδες; οίδημα ήταν τελικά!!!!
Οι προσευχές πιάνουν τόπο.Αύριο θα είναι ακόμα καλύτερη μέρα.
"ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ"
Πολλά πολλά φιλιά σε όλα τα ζουζουνόπαιδα.
Ιωάννα

Anonymous said...

Πήρατε μια ανάσα και θα πάρετε άλλη μια βαθύτερη όταν μάθετε τα πλήρη νέα της μαγνητικής. Είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι παραπάνω από καλά! Το εννοώ! Είναι αίσθηση και πίστη. Τόσα πολλά "μακάρι" από όλους μας για το κοριτσάκι σας θα ενωθούν και θα συντρίψουν τον εχθρό! Η Γερόντισσα Γαβριηλία λέει "3 πράγματα πρέπει να έχει ο άνθρωπος: πίστη, πίστη και πίστη"...

Raven.

Anonymous said...

ola tha einai teleia avrio...tha to deite..tosoi anthrwpoi noiazontai gia afto to koritsaki...tosi agapi kai tosi skepsi sigoura tha exoun apotelesma...kalo sas vradi xwris afxos kai asximes skepseis...

VassilisK said...

:)

lyd said...

υπομονη..
ολοι εδω ειμαστε μαζι σας..

ellinida said...

Περιμένουμε όλοι τα ευχάριστα νέα.

Anonymous said...

οσο αργα κιαν γυρισω απ τη δουλεια η πρωταιρεωτητα μου ειναι να δω τι εξελιξεις ειχε το Λυδιακι μας και μετα να παω για υπνο.
Μακαρι να πανε ολα καλα.Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

ypomoni said...

Προσευχόμαστε...

Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στη Λυδία και σ΄ εσάς τους γονείς...

Όλα να πάνε καλά, στέλνουμε την αγάπη μας...

ο Θεός μαζί σας...

Anonymous said...

Σας σκέφτομαι. Ελπίζω τα νέα να είναι καλά.

Me:Moir said...

"Hρθε μια γρια απο την πολη
και εφερε το φυγει-φυγει
Παναγιτσα μου να φυγει!"

Ετσι θα λεμε ολοι μαζι και ο ογκος θα φυγει μια και καλη.
Δεν μπορει να τα βαλει με τοσο κοσμο που αγαπαει τη Λυδια,χωρις καν να την ξερει.

Anonymous said...

Με όλη τη δύναμη μου προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.

Μανώλης

Anonymous said...

Ναυτίλε,
να είστε αισιόδοξοι!
Όλοι ελπίζουμε σε ευχάριστα νέα και σας σκεφτόμαστε με αγάπη και θαυμασμό.
Διάβασα πως τα στεροειδή έχουν παρενέργειες όταν χορηγούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αλλά στην περίπτωση των οιδημάτων μετά από ακτινοβολία έχουν άμεσα αποτελέσματα. Οπότε, αν η Λυδία παίρνει κορτιζόνη για λίγο καιρό, οι παρενέργειες μπορεί να είναι λίγες και μικρής έντασης...εύχομαι να υποχωρήσει γρήγορα το οίδημα.
Περιμένουμε νέα σας για τα αποτελέσματα της μαγνητικής.
Φιλιά σε σένα, τη γενναία μαμά, τα άλλα δυο πετράδια σας, αλλά περισσότερα βιταμινούχα φιλιά και πολλές αγκαλιές στη Λυδία.
Γιώτα

stalamatia said...

Αφού με τη κορτιζόνη θα υποχωρήσει το οίδημα ,τότε το κοριτσάκι μας θα γίνει καλά.Περαστικά και πολλά φιλιά στο Λυδάκι μας.Όλα θα πάνε καλά.

Anonymous said...

Και η κορτιζόνη θα κάνει τη δουλειά της και η αγάπη μας και η προσευχή μας θα συνεχίσουν αδιάλειπτες. Εύχομαι η λεπτομερής μελέτη της μαγνητικής να δώσει αισιόδοξα μηνύματα. Φιλιά σε όλους και ειδικά στη Λένια που γιορτάζει σε τρεις μέρες.

butterfly said...

Αχ, άντε μπράβο, ένα οίδημα. Καλή συνάντηση σήμερα για τα αποτελέσματα της μαγνητικής, να μην είναι τίποτε! Εντάξει, βέβαια τα στεροειδή έχουν τις δικές τους παρενέργειες, αλλά εξαρτάται κι από τον οργανισμό, κι αν είναι να την ανακουφίσουν, δεν έχει σημασία.

Σας φιλούμε γλυκά, ενημερώστε αν θέλετε κάτι, να ξεκουράζεστε.

Anonymous said...

Χαίρομαι που πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο μα τόσο ανυσηχιτικά, αλλά ίσως έχω και μια αισιοδοξία ότι όλα τελικά θα είναι καλά!!
Χάρηκα όμως και που είπες ότι θα το αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία!
Λογικά τώρα ή σε λίγο Ναυτίλε, θα πάρετε τα τελικά αποτελέσματα... Προσευχές λοιπόν για ότι καλύτερο!
Ο Θεός και η Παναγιά μαζί σας!!!

Anonymous said...

Είμαι σιγουρη ότι όλα θα πάνε καλά δε γίνεται να είναι διαφορετικά.Είμαστε τόσοι άνθρωποι ενωμένοι με τις προσευχές μας. Περιμένουμε με αγωνία τα καλά νέα.

Anonymous said...

Κουράγιο, δύναμη, υπομονή, σφίξιμο χεριού από μας, περιμένουμε νεώτερα........

Anonymous said...

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη, σας σκέφτομαι όλους διαρκώς, είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσετε σύντομα και αυτό. Όλα θα πάνε καλά! Δύναμη!

nautilus said...

δυσκολο το διάβασμα της μαγνητικής. Θα ψάξω τους γιατρούς για να καταλάβω τι γίνεται. Φαίνεται κάτι (εκτός από το οίδημα που είναι πραγματικά πολύ μεγάλο), δεν ξέρω πώς αξιολογείται...

Anonymous said...

Μπήκα με μια αισιοδοξία πως θα διαβάσω ευχάριστα νέα για την μικρή μας και μόλις είδα το πιο πάνω σου σχόλιο,μου κόπηκαν τα γόνατα...Δεν ξέρω Ναυτίλε μου,
προσεύχομαι να μην είναι τίποτα,να
μην πεί τίποτα αρνητικό ο γιατρός.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και το οίδημα όσο μεγάλο κι αν είναι να φύγει,όπως ήρθε από την μικρή μας, για να μην ταλαιπωρηθεί αλλο. Υπομονή και θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας.Ο Θεός μαζί σας!
ΧΑΡΑ

Ιφιγένεια said...

Ναι βρε Ναυτίλε ... ψάξε να τους βρεις ... θα περιμένουμε εδω μεχρι να έχουμε νέα σου ...

Anonymous said...

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ .ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΟ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ .
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

φάβα said...

Ολα θα πάνε καλά Ναυτίλε, ολα θα φτιάξουν ξανα, λίγο ακόμα υπομονή...

Giannis123 said...

Οι ευχές και οι προσευχές μου μαζί σας.
Εύχομαι να επόμενα νέα να είναι καλύτερα.

Anonymous said...

Είμαστε όλοι εδώ και περιμένουμε τα νέα σου όποτε μπορέσεις.Μια μεγάλη αγκαλιά για τη Λυδία.
Ελένη

Anonymous said...

Η αγωνία μεγάλη...
Είμαστε εδώ να μοιραστούμε την όποια χαρά ή δυστυχία σας!!!...
Είμαστε όλοι εδώ!!!
Ο Θεός και η Παναγιά μαζί σας!!!

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

όλοι εδώ, και όλοι με τη σκέψη της Λυδίας. Κουράγιο. Γράψε μας όποτε μπορέσεις. Όλα καλά θα πάνε!!!!

Anonymous said...

Αγαπητέ Ναυτίλε και οικογένεια,
Ο σύζυγός μου εγώ και τα 2 παιδάκια μας προσευχόμαστε από τα βάθη της ψυχής μας όλα να πάνε καλά...!
Φίλιά στο Λυδιάκι, περιμένουμε τα καλύτερα.

Anonymous said...

Η μαγνητική όταν υπάρχει μεγάλο οίδημα δεν μπορεί να δείξει κάτι αξιόπιστα. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!Όλες οι προσευχές μας για εσάς.

Anonymous said...

Ναυτίλε μου πάντως χωρίς να το έχω διαβάσει το πόστ σου απόψε άναψα και τα δύο καντηλάκια στον Αη Γιώργη μας.... με μπόλικο λαδάκι..
Φιλιά Χαρούλα

marilia said...

Όλα καλά θα πάνε. :)

φιλάκι γλυκό

Anonymous said...

ολες οι ευχες για εσας. ο θεος να σας προστατευει καινα σας δεινει κουραγιο.ολα θα πανε καλα. δεν μπορει τοσες ευχες απο τοσους θετικους ανθρωπους μονο καλο αποτελεσμα μπορει να εχουν.

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
ΝΑΥΤΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ
ΕΔΩ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Εύχομαι όλα να είναι καλά και τα νέα σας να μην είναι δυσάρεστα. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την αγάπη μας και τις προσευχές μας...Στέλνω την αγάπη μου,την μεγαλύτερη αγκαλιά μου,για
να σας χωρέσει και τους πέντε και πολλά πολλά φιλιά,για να τα μοιραστείται.Η Παναγία μας να πρεσβεύει για εσάς και κάθε κακό μακριά να στέκει...Υπομονή και θα ξημερωσει μια ηλιόλουστη και γεμάτη όνειρα ημέρα και για εσάς.
Σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου...
ΧΑΡΑ

ΑΝΑΣΑ said...

Κουράγιο ...να κάνετε θετικές σκέψεις και θα είναι όλα καλύτερα...το Λυδιάκη θα πάει μιά χαρά

Anonymous said...

Ολά καλά Παναγία μου να πάνε..

ria said...

όλοι περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου ναυτίλε.
είμαστε εδώ, να ενώνουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας για το λυδιάκι...
δεν έχω λόγια...

Anonymous said...

Ας είναι όλα καλά!
Σας σκεφτόμαστε, είμαστε μαζί σας.

Anonymous said...

Τουλάχιστον τώρα έχετε βρει την άκρη του νήματος ... και έτσι θα μπορέσετε να το παλέψετε και βγείτε γρήγορα και από αυτό το "τούνελ"...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ... ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ... ΥΠΟΜΟΝΗ ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Anonymous said...

λόγω της δουλειάς μου θα μείνω άγρυπνη όλη τη νύχτα γράφοντας ένα βιβλίο... παρέα μου ως το ξημέρωμα θα καίει το καντηλάκι της Παναγίας που έχω ανάψει για να προσευχηθώ για το Λυδιάκι μας...ελπίζω η φλόγα του να ενωθεί με την φλόγα των προσευχών όλων όσων σας αγαπάμε και σας σκεφτόμαστε και να ζεστάνει τις καρδιές σας που έχουν παγώσει από την αγωνία ... ελπίζω η αγάπη όλων μας να γίνει ασπίδα προστασίας για σένα Λυδία μου και να γίνεις γρήγορα τελείως καλά...