Monday, December 22, 2008

Είναι εδώ...


Έναν χρόνο πριν, τέτοιες μέρες, με την απειλή της ταχείας αύξησης του όγκου, με το χειρουργικό τραπέζι ρεζερβέ, ετοιμαζόμασταν να γιορτάσουμε τα πιο παγωμένα Χριστούγεννά μας και ταυτόχρονα αυτά που θα θέλαμε να είναι τα πιο όμορφα από όλα. Όπως και να το κάνεις, ήταν οι πιο δύσκολες γιορτές μας....

Τα κατάφερε όμως η Λυδία μας. Δεν μπορώ να το πω διαφορετικά. Αυτές τις ημέρες έχουμε πήξει στα αντιβιωτικά και τα εισπνεόμενα και στην κλεισούρα, λόγω ακροαστικών που της έκαναν μια "ασθματικού" τύπου αναπνοή, περιμένουμε με σχετική αγωνία τα υπερηχογραφήματα που θα γίνουν μετά τις γιορτές, ενώ πλησιάζει ταχύτατα και η επόμενη μαγνητική στα τέλη Ιανουαρίου. Όμως καθημερινά μια σκέψη περνάει συνεχώς από το μυαλό μας και μας αφήνει με έναν συνδυασμό απορίας, χαράς και ευγνωμοσύνης: τα κατάφερε η παλιόφατσα, έβγαλε πέρα δύο χειρουργεία, πλήρες σετ ακτινοβολίες με 26 συνεχόμενες ναρκώσεις και 5 μήνες θαλιδομίδη, όλα αυτά τους τελευταίους 12 μήνες, και είναι σήμερα εδώ, προσπαθεί να συνηθίσει τα garfield γυαλάκια της, γκρινιάζει που τα μαλλιά της δεν μακραίνουν αρκετά γρήγορα, αλλάζει ρούχα 10 φορές την ημέρα (στην κυριολεξία, δεν υπερβάλλω), εάν θέλει να κάνει κάτι το προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις και δεν παραιτείται, έχει τρελάνει κόσμο με τα νάζια και τα λογάκια της, τσακώνεται και πλακώνεται με τον αδερφό της και ... βασικά είναι εδώ, είναι εδώ, είναι εδώ....



Όπως καταλάβατε εγώ το δώρο μου για φέτος το πήρα. Μπορεί ακόμα να παλεύω (και θα παλεύω πολύ καιρό ακόμα) με τον εαυτό μου, με τη συσσωρευμένη κόπωση, με τις αδυναμίες και τις αστοχίες μου, με τις εικόνες και τις σκέψεις που στοιχειώνουν όλες τις στιγμές μου... όμως η Λυδία είναι εδώ! Ένα άρρωστο βρέφος που είχε λίγους μήνες περιθώρια έχει γίνει σήμερα ένα μικρό παιδί, έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της ζωής της και βάζει πλώρη για τον επόμενο.

Πέρισυ το σπίτι ήταν πιο στολισμένο, είχαμε ήδη κάνει σχέδια για το πώς να είναι πιο εντατικές οι μέρες μας, ψάχναμε με περισσότερη αγωνία τα δώρα για τα παιδιά. Φέτος, εάν δεν το καταλάβατε, λέω απλά να απολαύσω το γεγονός ότι η Λυδία είναι εδώ.

174 comments:

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

thinking4G said...

Δοξα τον Θεο,ολα πανε κατευχην και σας ευχομαι με ολη την δυναμη της ψυχης μου ,ολα να ειναι παντα ετσι.Απο το καλο στο καλυτερο,ολα να ειναι καλα.Να ειστε δυνατοι,το κοριτσακι σας και εσεις και και να βγαινεται παντα νικητες,οπως τωρα.!Χαρουμενα Χριστουγεννα και χαρουμενη Πρωτοχρονια..!!!
Μαμα Ειρηνη

Anonymous said...

Και θάναι για πολλά χρόνια.....

Με τόση αγάπη και τόση φροντίδα....

Να είστε καλά και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Μαριλένα said...

εμείς πάντως, το πηραμε το δώρο μας :))
αυτή η απίστευτη φατσούλα, με τα φοβερά γυαλάκια, ειναι ό,τι καλυτερο για μας!
να είναι καλά (που θα ειναι), να περάσετε πολλα πολλά, μα πάρα πολλά Χριστούγεννα όλοι μαζί (που θα περάσετε) και η ευλογια του Θεού, πάντα στο σπιτικό σας.
σε ΟΛΟΥΣ σας..

Anonymous said...

Ναυτίλε να ξέρεις οτι σας αγαπάμε...
και χαιρόμαστε που σας δόθηκε το καλύτερο, το μεγαλύτερο δώρο...
να έχετε το γλυκό σας κοριτσάκι μαζί...

είναι φάτσα, είναι γλύκα, είναι θηρίο... της πάνε τα γυαλάκια της είναι μια κουκλίτσα...

να τα χαιρόσαστε και τα τρία, σας ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας οτι καλύτερο, οτι πιο ευτυχισμένο, οτι πιο γλυκό για την οικογένεια θησαυρό που είσαστε...

Ναυτίλε καλή δύναμη, καλή συνέχεια... Ευτυχισμένα Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο Καινούργιο Έτος... πάλι του Χρόνου τέτοιες χαρές να έχουμε...
για όλους τους ανθρώπους...

Anonymous said...

Την έχουμε λατρέψει αυτή την υπέροχη φατσούλα. Ευχαριστούμε Ναυτίλε για το δώρο σου και σας ευχόμαστε να περάσετε πραγματικά χαρούμενες γιορτές.

Λυδιάκι έχεις ήδη νικήσει. Είσαι εδώ και θα είσαι για πολύ καιρό ακόμα. Πού να ξερες κιόλας ότι από τόσο μικρούλα δίνεις κουράγιο και σε εκατοντάδες ακόμα ανθρώπους.

Anonymous said...

Είναι εδώ...

:)))

Μακάρι να είχαμε όλοι τη θέληση για ζωή και τις αντοχές της Λυδίας.

Ευχές από καρδιάς
για κουράγιο και δύναμη,
Μ.

Spark D' Ark said...

Μια πολύ σημαντική νίκη
που εύχομαι να δώσει δύναμη και κουράγιο σε πολλούς πολλούς ακόμα που τώρα ξεκινούν να παλεύουν, ή που κουράστηκαν να παλεύουν...

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ

TEO

Anonymous said...

Καλά Χριστούγεννα! Να είστε όλοι καλά!

φάβα said...

Βρε πως μεγαλωσε!!! Τι γυαλακια ωραια ειναι αυτα, αχουυυ!!!
Καλες γιορτες και ολα να ερθουν κατ' ευχην, πολλα φιλακια!

Anonymous said...

Μέσα στη δύνη της κατάπτωσης των πάντων, μέσα στην απογοήτευση της καθημερινότητας, μοναδική, αληθινή νότα χαράς και αισιοδοξίας η παιδική μα τόσο αποφασιστική για ζωή, φατσούλα που μάς χαμογελά...
Είναι το παιδί μας!!
Υ.Γ.
Μήν χάνετε το θάρρος σας,nautile...Μας διδάσκετε αξίες ζωής...
LefMe

ria said...

τι κουκλί είναι αυτό?
τα επόμενα χριστούγεννα και τα επόμενα και τα μεθεπόμενα, πάντα θα είναι το δωράκι σας αυτή η παλιόφατσα όπως λες!
καλές γιορτές και πολύ δύναμη. είμαστε όλοι κοντά σας και μοιραζόμαστε το δώρο σου!

Meli said...

Μπράβο σας, μπράβο σας, μπράβο σας!
Αυτό είναι το νόημα. Είναι εδώ!
Καλά Χριστούγεννα!
Σας αγαπούμε και σας θαυμάζουμε.

Anonymous said...

Διαβάζω εδώ και πολύ καιρό το blog σας και διστάζω να στείλω ένα μήνυμα. Φοβάμαι πως θα πω κοινότυπα και χιλιοειπωμένα πράγματα. Είμαι μαμά δύο μικρών παιδιών και παίρνω κάθε φορά που σας διαβάζω κουράγιο και δύναμη για τα μικρά και καθημερινά και βασανίζομαι από ενοχές για τα ασήμαντα που με κάνουν να χάνω το κέφι μου.
Αυτά οι ματάρες που μας κοιτάζουν ευθεία είναι μια ζωντανή απόδειξη πως αξίζει κανείς να προσπαθεί και η κάθε μέρα είναι ένα δώρο.
Ευχές για χαρούμενες και ήρεμες γιορτές.
Χρ.

Anonymous said...

Σημασία έχει αυτό τό ¨"Ειναι εδώ"
και θά είναι καί γιά τά επόμενα χρόνια .. Αυτό είναι τό καλύτερο Δώρο . τό Δωρο Ζωής .. Να έιστε καλά όλοι καί νά περάσετε ¨οσο πιό Υπέροχα μπορείτε . Καλά Χριστούγεννα καί ενα σκαστό φιλάκι στήν Αγωνίστρια Λυδία μας .

Mάρα .

Anonymous said...

pw, pw nautile.. afta einai!
i kathe stoigmi einai simantiki oxi moo giati i mikri palevei, alla apla epidi i zwi einai toso efthrafsti pou epivallete merikes fores na xalarwnoume k na apolamvanoume.
mou dwse ena terastio xastouki sti mapa to keimeno s. EFXARISTW PARA POLY.
na xairesai tin oikogenia s k sigxaritiria stous goneis s giati dimiourgisan ena anthropo p mporei na didaksei ti paei na pei megalopsixia k anthropia.
exw mathei polla apo sena.. pragmata p ta vivlia den tha mporousan pote na m didaksoun. pragmata p ta vlepa mprosta m k ta agnoousa.

EFXOMAI OLOPSIXA EFTIXISMENA XRISTOUGENNA.

Maria
"emeis"

sou zitisame xtes na mas "valeis" sto pnevma twn xristougenwn. ilikrina egw prosopika exw na niwsw etsi apo toot p pisteva ston ai-vasili.
EFXARISTW

Anonymous said...

Η Λυδία τα κατάφερε. Τα κατάφερε η μαμά Ζωή, ο Γιώργος και η Ελένη, όλοι σας. Η Λυδία είναι εδώ, η ελπίδα είναι εδώ, τα Χριστούγεννα είναι εδώ. Ευχαριστούμε για τη "κουταλιά από το βαζάκι του γλυκού" που μας έστειλες. Ευχόμαστε πολλά δώρα στο δέντρο και θέλουμε περισσότερες φωτογραφίες. Σας αγαπάμε και σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Anonymous said...

Φατσουλίνι, να είσαι καλά. Ολοι να είστε καλά. Καλή δύναμη και καλές γιορτές. Υπέροχααααααα.

Anonymous said...

Αυτο δεν ήταν 'κουταλακι απο το βαζακι του γλυκου' - 'ηταν ολόκληρο το βάζο!!!
Αυτη η φατσούλα ειναι υπέροχη!!

Να'στε όλοι καλα, Ναυτιλε, να περάσετε υπέροχα αυτες τις μερες!

Καλά Χριστουγεννα!

Anonymous said...

Για να σου πω "κύριε Ναυτίλε"!!!!
Τι νομίζεις ότι μπορείς "πρωι-πρωι" να με κάνεις να κλαίω;Άντε από εκεί δεν ταιριάζουν μελομακάρονα με κλάματα, (λέτε να πιάσει το μέλι καλύτερα;).
Και εκτός αυτού ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να πιστεύεις ότι δεν τα καταφέρει το Παιδάκι Μας!!!!
Είπαμε στον γάμο Της θα είναι το μεγαλύτερο πάρτυ για όλους μας!!
Εκκλησάκι έχουμε, κτήμα έχουμε και γαμπρό έχουμε..... άμα μας θέλετε :P) (και άμα δεν μας θέλετε θα σας βρούμε άλλον, σιγά μη κάτσουμε να σκάσουμε.....)
Πολλά Φιλιά σε όλους
Χαρούλα

Anonymous said...

Ξέχασα.... κούκλα είναι με τα γυαλάκια της!!!!
Είδες που είχα δίκιο το δώρο μας ήταν αυτό που έβαζε κάτω από το δέντρο.... ανάρτησες φωτογραφία της.
Χαρούλα

tdjm said...

Κόντρα σε όλα και σε όλους Λυδία.

Κόντρα κι εγώ ...μαζί σου!!

Ευχομαι απλά.....καλά Χριστούγεννα!

Γιωργος Μανουσακης said...

χρόνια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά

Anonymous said...

Έτσι μπράβο!

Πέρυσι σας είχα ευχηθεί τα φετινά Χριστούγεννα (2008) να είναι τα καλύτερα της ζωής σας. Προφανώς η ευχή μου πραγματοποιήθηκε και εφέτος σας εύχομαι ΚΑΘΕ Χριστούγεννα στο εξής να είναι τα καλύτερα της ζωής σας!

Πολλές ευχές και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους.

Υ.Γ. Δε μπορώ να σου πω Ναυτίλε πόσο καλύτερα ακούγεσαι!

Το Ψωλικό Εξπρές said...

xairomai gia sas!!

kales kai dimiourgikes giortes na exete!!
min to vazeis katw, esena xreiazetai tora i mikroula!
na sai vevaios pos i sigouria pou ependioume sti ludia tha epivevaiothei kai me to parapanw!!!!

Anonymous said...

Η ζουζούνα σου είναι μια κούκλα.
Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλη την οικογένεια και για το όμορφο μουτράκι με τα πολύ εκφραστικά μάτια πολλά φιλάκια!!!
Είναι εδώ και θα μείνει εδώ!

Anonymous said...

Αγαπητέ Ναυτίλε,
Δεν ξέρω αν η Λυδία παίρνει ή αφήνει το δώρο ;) !
Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι φοβερή φατσούλα και, πάνω απ' όλα, Αγωνίστρια!
Εύχομαι σε όλη την οικογένεια
Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά!
Να' στε πάντα καλά και δυνατοί!
Φίλα μου σε παρακαλώ το γλυκό μουτράκι και πες της ότι το "γυαλί" είναι και πολύ πρώτο! :)

Anonymous said...

Χρόνια σας πολλά και καλά με όλα τα ζουζούνια σας τριγύρω, ζωηρά, απαιτητικά, φασαριόζικα, ζουζούνια σε όλο τους το μεγαλείο.

Στέλλα

Anonymous said...

Χαρείτε την μικρούλα σας Λυδία.
Χαρείτε όλα σας τα παιδιά.
Χαρείτε την αγάπη σας.
Χαρείτε και την δική μας αγάπη.
Δώστε μας μαθήματα ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!
Σας ευγνωμονούμε από καρδιάς !!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ !!!
Γιώργος

Anonymous said...

Αυτό είναι δώρο. Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Ιφιγένεια said...

Υπέροχη !! Και με ύφος .... τρομερό !!!! Σωστή πριγκιπισσα παιδί μου !!!

Χρόνια πολλά και καλά !!

Νομίζω πως το καλύτερο δωρο σας για πολλάάάάάά ακόμα χρόνια θα ειναι το Λυδιάκι !!!

Να περάσετε ήσυχα , ηρεμα και όμορφα !!!!!

Φιλιά και ευχές σε όλη την Λυδιο-οικογένεια ! :)))

BUTTERFLY said...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!
Ειναι εδω και τη χαιρεστε κι εσεις και τα αδελφακια της! Ρουφηξτε καθε στιγμη, γιατι ωραιοτερο δωρο δεν υπαρχει!!!
Χρονια πολλα, καλα και υγειη!!!!

euaggelia said...

Σας χαίρομαι όσο τίποτ'άλλο...
Συγχαρητήρια στην Λυδιούλα μας, συγχαρητήρια και σε εσάς....

Σας εύχομαι τα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα....

Ευαγγελία Τόνις Χριστοφοράκος

Giannis said...

Σας εύχομαι να είναι εδώ για πάντα.
Τουλάχιστον όσο θα είστε κι εσείς εδώ.

Anonymous said...

Κ Α Λ Ε Σ Γ Ι Ο Ρ Τ Ε Σ!!!!

Anonymous said...

Το έχεις quotάρει άλλωστε κι εσύ καλέ μου Ναύτιλε:
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away" και ας είναι ολίγον ασθματικές, θα το ξεπεράσει κι αυτό η τιγρία μας.

Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους σας.

Equilibrium

Anonymous said...

... και θα ειναι εδω για πάντα ...
Η ευχη μας για "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" βρισκει το νοημα της και δεν ειναι μια τυπικη ευχη...
Το ξερουμε και εμεις πολυ καλα ..
Να ειστε παντα χαρουμενοι και ευτηχισμενοι ολοι σας.
σας αγαπαμε

Γιαννης + ντομη + θεοδωρα + Στρατος

Coco said...

έβγαλε ήλιο!
καλά Χριστούγεννα!

Μοναδικά και χειροποίητα said...

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ...
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Anonymous said...

Τρυφερό μου παιδί, σε ευχαριστώ.Πολλά τα έτη σου.


Σας φιλούμε,
Άννα και Χαράλαμπος

Anonymous said...

Αγάπη μου...αγάπη μου...αγάπη μου...μικρή και όμορφη φατσούλα μου...γλυκουλίνι μου...Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά μικρό και όμορφο μου!!!!!!! Μπράβο για όλα όσα έχεις καταφέρει νεραιδούλα!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα Ναυτίλε, μαμά και στα 2 αδερφάκια !!!!!!!
Δύναμη....δύναμη...δύναμη!!!!!!!
Και να είστε σίγουροι ότι τα επόμενα Χριστούγεννα θα είναι ακόμα καλύτερα!!!!!!!

Σας σκεφτόμαστε όλοι πολύ και πάντα !!!!!!!

Κατερίνα

Anonymous said...

Καταλαβαίνεις, φυσικά, ότι μας έδωσες μεγάλη χαρά! Χρόνια Πολλά σε όλους σας!

Anonymous said...

Οικονομικά, πώς τα πάτε;
Ιωαννίδης Ν.Ιωάννης,
ioa@zervaslawfirm.gr

Anonymous said...

Tα λογια φτωχα για να περιγραψουν τα συναισθήματα που μου δημιουργησες διαβαζοντας αυτο το αρθρο σου (και ολα τα υπολοιπα φυσικα). Αλλα αυτο ηταν ενα μυνημα ζωής... Ευχομαι ΟΛΟΙ να ειστε καλα και να περασετε πολλα πολλα χριστουγεννα μαζι.
Φιλια πολλα σ ολους
Γαβριελλα

Anonymous said...

Χίλια μπράβο για τη στάση ζωής που έχετε. Η αξία των πραγμάτων είναι στα απλά.Αυτό έχει πράγματι σημασία.. που υπάρχει, είναι εδώ το μικρό αγγελούδι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά σας. Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετα καλές γιορτές. Είσαι πολύ καλός μπαμπάς!!

Anonymous said...

Εύχομαι να έχετε αυτό το πανέμορφο και πολυτιμότερο δώρο για πάαααααρα πάααααααρα πολλά χρόνια ακόμα!!!!

Καλά Χριστούγεννα και στους πέντε σας.

Νικόλ

elekat said...

Πως μεγάλωσε!!!
Είδες που στα λέγαμε;
Το ξέραμε εμείς ότι θα τα καταφέρει η γάτα με πέταλα!
Αυτό δείχνει πάντως ότι έχει πολύ γερό οργανισμό και κράση, ψυχολογία καλή και θέληση για ζωή!
Σε 80 χριστούγεννα ακόμα βλέπουμε!

Μαρία Έλενα said...

Είναι το ομορφότερο δώρο
Να είσαστε πάντα καλά με την κουκλίτσα σας
Καλά Χριστούγεννα με όλη μου την αγάπη
Φιλάκια ...

Αννα said...

Με του Χριστού τη γέννηση
κάνω ευχές για σένα
να ‘ναι τα χρόνια σου πολλά,
καλά κι ευτυχισμένα

Ευχομαι να ειναι εκει για πολλα πολλα πολλα Χριστουγεννα ακομα!!!
Το δωρο που θα παρεις για τη νεα χρονια να ειναι η πεντακαθαρη επομενη μαγνητικη!!!

Alexandra said...

Ολες μα όλες οι ευχές αυτού του κόσμου μαζί σας... Ξανά... Και φέτος και του χρόνου και για πάντα.
Καλές γιορτές

Anonymous said...

Κι εγω το πηρα το δωρο μου.Σ'ευχαριστω Λυδια.
Συλβια

Anonymous said...

Πραγματικά το καλύτερο δώρο μετά από όλα αυτά που κατάφερε το κορίτσι μας (γιατί νιώθω σαν να την ξέρω)!!!!Να έχετε ευτυχισμένα και χαρούμενα Χριστούγεννα μέσα απ΄την καρδιά μου :))))
Πολλά φιλάκια σε όλη την οικογένεια!!!

Αθηνά από Θεσσαλονίκη

La Gigi said...

χθες ήρθα και ήθελα να σου πω ακριβώς αυτό που γράφεις σήμερα. τι συζητουσαμε εδώ ένα χρόνο πριν και τι σήμερα! του χρόνου θα λέμε για τα καινούρια της τρέντυ γυαλάκια και για το σουπερ μακρύ μαλλί της!!
Τις καλύτερές μου ευχές σας στέλνω και πολλά φιλιά :)

takis said...

σου γραφω για 2 φορα.σαν και γω πατερας 2 κορων στην ηλικια της δικιας σου νιωθω τι ειναι ναζι στο κοριτσι το να ντυνεται 10 φορες την ημερα κλπ.σιγουρα ομως Εσυ το νιωθεις πιο εντονα πιο αληθινα να πω ας μου επιτραπει Και ειλικρινα σε ΘΑΥΜΑΖΩ και σου ευχομαι ΠΑΝΤΑ να τα ζεις πιο αληθινα πιο εντονα απο ολους μας .ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ο ΘΕΟΣ μαζι σας και μαζι μας...

Μικρός ήρωας said...

Ένας ολόγλυκος άγγελος!!Μπράβο μπράβο ήρωα μου μικρούλη..εύχομαι το 2009 να είναι όπως σου αξίζει!!Πολλά πολλά φιλάκια και μια τεράστια δόση δύναμης και θαυμασμού για όλα όσα μου έχετε δείξει..

Anonymous said...

Δάκρυσα :)

Πολλές φορές ξεχνάμε πως το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι ακριβώς αυτό... ότι οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι εδώ :]

Ευχαριστώ που μου το ξαναθυμήσατε!

Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

ΥΓ: Στο youtube έχει ένα πάρα πολύ ωραίο παλιό παιδικό, τους 12 μήνες... που εμένα μικρούλα μου είχε μείνει αξέχαστο, και πραγματικά αξίζει να το δεί κανείς... Είναι και Χριστουγεννιάτικο!

http://www.youtube.com/watch?v=XLdlZYihRoU

Ελπίζω αν το δείτε, να σας αρέσει όσο κ σε εμένα!

Anonymous said...

ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ

Anonymous said...

naste oloi kala !
na xaireste tis stigmes kai na tis giortazete panta me ygeia kai xara

Spiros

Unknown said...

μετά από τόσους άλλους κι εγώ,
μόλις διάβασα το γράμμα σου, μπαμπά της λυδίας μας, τη λέξη 'αγαπημένοι μας', που μου κατέκλεισε το μυαλό και μου φουρτούνιασε στην καρδιά ήθελα να γράψω!
κι είδα ότι αυτή τη λέξη γράφουν όλοι!
σ'ευχαριστούμε που υπάρχεις, μπαμπά της λυδίας.
που γράφεις εκ μέρους της οικογένειας.
που γράφεις ως ο μπαμπάς της λυδίας
που δεν παύεις να είσαι ο σύζυγος της μαμάς της
που δεν παύετε να είσαστε οι γονείς και τα μεγάλα παιδιά του σπιτιού για όλα σας τα παιδιά
που μας στηρίζεις όλους με το δικό σου αγώνα.
όλοι έχουμε αγαπήσει τη λυδία.
όλοι προσευχόμαστε γι'αυτήν με δάκρυα στα μάτια!
να μου τη φιλήσεις κι εμένα
τη θέλουμε πάντα εδώ!
να τσαμπουκαλεύει με τη ζωή!
να σας γεμίζει χαρά!
χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα σε όλους σας!
με πολλήν αγάπη
ελένη κονδύλη

Tzeve said...

τι να πώ...φατσούλα...πάντα να είσαι καλά...

χρόνια πολλά και καλά...με υγεία...

είσαι δύναμη

Anonymous said...

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι υγεία στο κοριτσάκι "μας". Σας διαβάζω εδώ και ένα χρόνο, μαθαίνω τα νέα σας, χαίρομαι όταν όλα πάνε καλά και αγωνιώ μαζί σας όταν εμφανίζεται κάποιο συννεφάκι. Ξέρω πως όλοι όσοι διαβάζουμε τα νέα της ΛΥΔΙΑΣ, αν μας έδιναν το δικαίωμα να κάνουμε μόνο μία ευχή στην ζωή μας που θα γινόταν πραγματικότητα, αυτή θα ήταν να γίνει καλά. Σας εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΕΥΗ

χ@χΛιΔάΚι said...

Ένα χαμόγελο έσκασε πολύ μεγαλο και πλατύ.....

Χρόνια πολλά στην οικογένειά σας.

Dr_MAD said...

το καλύτερο δώρο!

Anonymous said...

Εύχομαι κάθε χρόνο να απολαμβάνετε το ίδιο δώρο, την παρουσία της Λυδίας και όλης της οικογένειας ενωμένης και αγαπημένης!
Καλά Χριστούγεννα!

Anonymous said...

Στη μικρή Λυδία
και στην υπόλοιπη οικογένεια-τιγρία...

Ευχές
από καρδιάς
για
Καλές Γιορτές
και κάθε επιτυχία
στα όνειρα
και τους στόχους
της νέας χρονιάς...

Anonymous said...

Εύχομαι ο παρακάτω τίτλος της σελίδας, στην οποία τυχαία μπήκα,
σύντομα να αλλάξει από:

Η Λυδία πολεμά με τον καρκίνο
σε
Η Λυδία νίκησε τον καρκίνο.

Καλά Χριστούγεννα-Καλή δύναμη σε όλους σας!

coby said...

Εύχομαι ολόψυχα φέτος και στο μέλλον και σε όλες τις γιορτές να είστε όλοι εκεί, να ζείτε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή μαζί. Η Λυδία νίκησε, όπως φαίνεται ότι θα κάνει και η Ειρήνη

glam said...

Χρόνια πολλά και καλά, από καρδιάς.

Anonymous said...

Αξίζετε αυτές τις ήρεμες στιγμές, την ισορροπία, την ξεκούραση. Μακάρι στο εξής κάθε μέρα σας να είναι έτσι!
Μετά από όλα αυτά...
Εσείς ίσως μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα από εμάς τη Γέννηση.
Να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα με τα 3 Θαύματά σας.

Ευγενία

Bleeding Soul said...

Πιστεύω οτι η Λυδία θα μείνει για πολλά χρόνια κοντά μας και θα τον νικήσει τον εχθρό.Έχει μεγάλη δύναμη μέσα της και το έχει αποδείξει..Να περνάτε όμορφα..

Anonymous said...

Την αγαπώ πολύ. Να περάσετε όμορφα!!

sikam said...

Οχι μόνο γιατι στο σπιτι μας περνάμε παρομοιο Γολγοθά αλλα για τη Λυδία σας ενα δάκρυ χαράς απο μένα ναστε πάντα νικητές απο μέσα απ την καρδιά μου δωστε της κι ενα φιλάκι απο μένα εναν αγνωστο μπαμπά.

Anonymous said...

μου εφτιαξες τα χριστουγεννα θα ειμαι νοερα και εγω εκει για να γλυτωσω απο την μοναξια μου. καλες γιορτες σε ολους.

KΑΡΜΕΝ said...

Εύχομαι ότι καλύτερο. Σε σκέπτομαι, όχι μόνο σήμερα… Εύχομαι ένα καλύτερο κόσμο για όλα τα παιδιά και για όλους αυτούς που έμειναν ακόμα άνθρωποι.
Καλή δύναμη σε σας, στην Λυδία, σε όλα τα παιδιά!

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Anonymous said...

Kαλά Χριστούγεννα

ΟΛΑ θα πάνε καλά.

Ο Θεός Ζει και γνωρίζει καλύτερα απ' όλους μας

Anonymous said...

Εύχομαστε ολόψυχα στην γλυκιά Λυδία και σε όλη την οικογένεια Καλά Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να φέρει μόνο χαρές!!
Μεταξία-Μανώλης, Θωμαή και Μιχαλάκης.

Anonymous said...

αχουτο μωλεεεε!!! τι φατσούλα ειναι αυτη;

Μπράβο Λυδία! τον έκανες τον εχθρό κομμάτια μεχρι τωρα!

Χρονιά πολλα σας ευχομαι, αγάπη, ΥΓΕΙΑ, ευτυχία και οτι αλλο αγαπάτε!!!

Φιλάκια!

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Kαλά Χριστούγεννα Λυδία μας!Είσαι το καλύτερο δώρο για τους γονείς σου....

Anonymous said...

Η Λυδία είναι εδώ!!!!
και ολοί εμείς νοερά κοντά σας
Ευτυχία Χαρά Αγάπη για ολούς σας
Ναύτιλε γερά
ετσι μπράβο παλληκάρι μου

Νικόλας Μίνα Μιχαλιός

Anonymous said...

Χρόνια Καλά!!!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!

Χρόνια Ευτυχισμένα!!!!

Κ Α Λ Α Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και καλά. Πολλά φιλια στο Λυδιάκι. Έχει καρδιά λιονταριού η μικρούλα. Εύχομαι ο Άι Βασίλης να σας φέρει δύναμη και ξεκούραση σύντομα και όλα αυτά να φαντάζουν σαν ένα κακό όνειρο.

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Ολα θα πάνε καλά είμαι σίγουρος.
Πάνος4

Nissl said...

Σας εύχομαι να ζείτε τη στιγμή και τη ζωή με χαρά.

Η ζωή είναι ένα πολύπλοκο φαινόμενο και τέτοιες μέρες νομίζω όλοι μας ερχόμαστε πιο κοντά στο νόημα της ζωής.

Η κάθε στιγμή μετράει- καλό κουράγιο, καλή δύναμη και μην απογοητεύεστε.

Anonymous said...

ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΑΣ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Anonymous said...

Είναι όντως δώρο και καλά κάνετε και το χαίρεστε. Καλή χρονιά, καλύτερη από την προηγούμενη εύχομαι από καρδιάς.

Roadartist said...

παντα τετοια..να διαβαζουμε..
Και εμεις το πηραμε το δωρο μας σας ευχαριστουμε, πολλα πολλα φιλια. Καλα Χριστουγεννα!

Anonymous said...

Χρόνια πολλά!

Gwgw said...

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο!!! Εύχομαι να είναι παρούσα σε όλη σου την ζωή!!! Φιλιά σε όλους σας!!!

Anonymous said...

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο!!! Εύχομαι να είναι παρούσα σε όλη σου την ζωή!!! Φιλιά σε όλους σας!!!

(προηγουμένως ξέχασα το όνομά μου)

Anonymous said...

Στην υπέροχη γλυκιά Λυδία ΜΑΣ, την αγωνίστρια που μας κάνει να δακρύζουμε από χαρά που είναι εδώ πολλά πολλά φιλιά.Στην υπέροχη οικογένεια της να είναι καλά και κάθε χρόνο τέτοια μέρα να παίρνουν σαν δώρο την αγγελική παρουσία της.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανθούλα από Ρόδο

Anonymous said...

I PANAGIA NA EINAI KONTA SAS KAI NA MESITEUEI YPER TIN YGEIA TIS KOROULAS SAS.

MARIANTHY
NEW YORK

Spy said...

Σας εύχομαι ολόψυχα
η καινούργια χρονιά να σας χαρίσει όση ευτυχία σας στέρησαν οι προηγούμενες.

Να είστε πάντα καλά και δυνατοί.

Anonymous said...

μεγειαααααααααααα τα γυαλλακια τα garfield!!!καλες γιορτες και καλη χρονια με υγεια στο μουτρακι αυτο το τοσο μοναδικο =0)

Το χρυσό ΠιΠι said...

χρονια πολλα στο τιγράκι μας και σε όλους σας. να έχετε πάντα την ίδια αγάπη μεταξύ σας.

Anonymous said...

Ειχα καιρο να την δω. Θεε μου ποσο μεγαλωσε!!! Καλες γιορτες και ολες οι ευχες σας να πραγματοποιηθουν ;)

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ said...

Αυτόν τον καιρό τον σύγχρονο καιρό υπάρχει ανάμεσα μας ένα μικρό κοριτσάκι που ζει με την υπέροχη οικογένεια της κάπου στην Ελλάδα.
Αυτά τα Χριστούγεννα όπως και πολλά - πολλά επόμενα θα χαίρεται τέτοιες γιορτινές μέρες με τους αγαπημένους της κόντρα στις προβλέψεις της επιστήμης, κόντρα στην απαισιοδοξία και την μιζέρια που υπάρχει στον κόσμο μας.
Γιατί; Γιατί απλά αυτό το παιδί έχει την θέληση να ζήσει, να παίξει, να μεγαλώσει, να φτάσει τα αδέρφια να σκαρφαλώσει στην θέση του μπαμπά και της μαμάς και όταν έρθει η ώρα να γίνει και αυτή ένας υπέροχος γονέας με τεράστια αποθέματα αγάπης, υπομονής και επιμονής ακριβώς σαν τους δικούς της.
Το όνομα της ΛΥΔΙΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.

ΤΑΣΟΣ - ΜΑΡΙΑ - ΚΛΑΙΡΗ

ATHENA said...

ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Anonymous said...

Επιτελους ήρθες πίσω από το τάξιδι σου τους τελευταίους μήνες. Ναι είναι εδώ:
Cause life is so complicated until we see it through the eyes of a child.

By the way είναι πολυ μούρη!

Χρόνια πολλά.
Ελενα

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Anonymous said...

Το πανέμορφο κοριτσάκι σας θα τον κάνει στάχτη και μπούρμπερη τον εχθρό. Είναι αγωνίστρια και θα τον πατήσει κάτω!

Καλή χρονιά με υγεία σ' όλη την οικογένεια!

Με αγάπη από τα Χανιά.

Anonymous said...

ματάρες μου όμορφες!

όλα τα λεφτά! -λεπτα ωρες μερες μηνες χρονια δικα της!

και δικα σας!


χρονια πολλα!

Sophey-Franny said...

afto akrivws naftile... ena vrefos pou me vash ola ta iatrika vivlia den eixe para ligous mhnes.. einai edw! to thafma to zeis kathe mera dipla sou... edw kai 4 xronia!! hdh!! einai apo ta megalutera thafmata :)

apolafse to!!

Anonymous said...

Είναι εδώ, εδώ , εδώ

Αυτό μονο.

Είναι γλύκα!!!!

George said...

Λυδία μου χρόνια καλά και πολλά πολλά.
Να κάθε μέρα να γίνεσε πιό δυνατή. Κόντρα σε όλους και σε όλα.
Και η δική μας ενέργεια μαζί σου κούκλα με τα απίθανα γυαλάκια σου.
Καλή Χρονιά (και να προσέχεις την υπέοχη μαμά σου).

ΑΝΩΝΥΜΗ said...

kai euxomai mesa apo thn psixi mou na einai EKEI, gia polla polla polla xronia, gerh dynath kai naziara!Kala xristougenna!

Anonymous said...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ....
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ

Sike said...

Χρόνια Καλά κι από μένα και πίστη στο Θεό, στον Άγιο Στυλιανό που είναι για τα παιδιά, στον Άγιο Παρθένιο για τον καρκίνο και στον Άγιο Λουκά της Κριμαίας το Γιατρό :)

Anonymous said...

ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ) ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ
ΜΑΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

stalamatia said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ναυτιλοοικογένεια.
Και πάντα εδώ θα είναι μέχρι να κάνει όλους τους κύκλους της ζωής της
Και πολύ γυαλί η μουρίτσα !!!
Σας εύχομαι καλή χρονιά.

Anonymous said...

Πολύ απλά! Έβαλε τα γυαλιά στο "τέρας" και που είστε ακόμη!

Α! Τα γυαλάκια της πάνε τέλεια της μικρής γραμμάτέως μας.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

ΧΑΪΝΗΣ

Anonymous said...

Είστε στη καρδιά μας, σας σκεφτόμαστε και σας θαυμάζουμε! Καλά δύναμη! Καλή Χρονιά!
Φιλιά σε όλους σας από καρδιάς!

Anonymous said...

Να την είχα εδώ μπροστά μου, να τη ζουλήξω στα φιλιά, να σου πω εγώ μετά :-) :-)
Χρόνια πολλά σε όλη τη ναυτιλο-οικογένεια, καλές γιορτές να έχετε.
Σας φιλώ αγωνιστικά

Neraida said...

Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία! Φιλιά στη μικρή νεράιδα, αλλά και σε όλη την οικογένεια!

Alkmini said...

Χρονια σας Καλα με τη Λυδια ετσι κουκλα με τα γυαλακια της και τα μαλλακια της :)
Υγεια!!!

kalamari said...

Πως αντεχεται τοσος πονος;...
και που στο καλο ειναι ο θεος και δεν βλεπει;

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΔΙΑ
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ

Anonymous said...

EINAI MIA KOYKLA MIA THEA....

χρονια πολλα και καλα αγαπημενοι μου!!!! και του χρονου θα ναι δω και του παραχρονου και για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ!!!

καλη χρονια με δυναμη κουραγιο και φετος θα ειναι πολυ λιγοτερη η ταλαιπωρια για τη λουλουδενια μας. το ξερω και ειμαι σιγουρη......

χρονια καλα!!!!

κελλυ

Ovelix said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

pajeroclub

Anonymous said...

Τι όμορφο κοριτσάκι είναι αυτό;;;!! φτού-φτού ζουζουνίτσα!
Καλή Χρονιά!
ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ και μόνο ΥΓΕΙΑ!!!

Anonymous said...

Χρόνια πολλά με υγεία... Η μοναδική ευχή που αξίζει να ειπωθεί γιατί περικλείει όλες τις υπόλοιπες!
Να χαίρεστε και τα τρία σας παιδάκια και ο καινούργιος χρόνος να έρθει με ελπίδα και ότι καλύτερο για τη Λυδιούλα! Να μου την φιλήσετε αυτή και τα "μεγάλα" Ναυτιλόπουλα!

Anonymous said...

Κάθησα σήμερα και διάβασα όλη την ιστορία καθηλωμένη στην οθόνη του υπολογιστή μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά να πάνε όλα καλύτερα για τη Λυδία. Θέλει πολύ κουράγιο και γερά νεύρα για να αντιμετωπίσεις τον εχθρό... Η Λυδία είναι πολλή δυνατή!
Καλή πρωτοχρονιά, θα περιμένουμε τα νέα σας!!!
Νάντια Καντζούρα

Anonymous said...

Υπέροχη πανέξυπνη φατσούλα. Χρόνια σας πολλά. Και να μην έχετε καμία αμφιβολία οτι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο δώρο η Λυδία το έχει ήδη εδώ και πολλά χρόνια , και είστε Εσείς.

Nena said...

Είναι πολύ όμορφη κι όσο θα μεγαλώνει θα γίνεται ωραιότερη γιατί έχει μυαλό ξουράφι και βλέμα που διαπερνά τα πάντα. Σωστά καμαρώνεις και ακόμα πιο σωστά χαίρεσαι. Ευτυχώς όλα πάνε όλο και καλύτερα κι αυτό σας εύχομαι πάντα. Με αγάπη απ την καρδιά μου σας εύχομαι η καινούργια χρονιά να φέρει ακόμα περισσότερη χαρά σ όλη την οικογένειά σου.

Φιλη απο Κυπρο said...

καλημερα και χρονια πολλά σε ολη την παρέα του blog!
Χρόνια πολλά μέσα απο την ψυχή μου και κάθε χρόνος να είναι πιο όμορφος! Η Λυδία είναι εδώ και χαίρομε που ''ακούω'' τον μπαμπα της να το βροντοφωνάζει!!!
Φιλιά και τις καλύτερες μου ευχές

Anonymous said...

Καλή Χρονιά σας εύχομαι για αυτήν που έρχεται ναύτιλε και Λυδιάκι...

καλή αυτή και ακόμη καλύτερη η επόμενη!

μεγαλώνει το τιγράκι...και κάθε μέρα είναι μια νίκη....

Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α !!!

με πολλή σκέψη και αγάπη..

μια ακόμη μαμά...

Anonymous said...

Nαι,είναι εδώ .Δόξα τω θεώ .
Μια κουκλίστικη παρουσία που κρύβει μιαν μεγάλη αγωνίστρια .
Να την χαίρεσθε Ναυτίλε, και ο νέος χρόνος , να ρθει φορτωμένος με τα πολυτιμότερα δώρα της ζωής .

ραχήλ
υγ δυο σβουριχτά φιλιά στα μαγουλάκια .( προσοχή στα πανέμορφα γυαλιά ).

Anonymous said...

Καλύτερο δώρο σε εσάς αλλά - πίστεψέ μας - κι εμάς δεν μπορούσες να κάνεις. Εσύ - εμείς έχουμε το πάνω χέρι τώρα, αργότερα όλη αυτή η μάχη θα είναι μια (κακιά ομολογουμένως) ανάμνηση, και η Λυδία θα είναι μια χαρά. Τις καλύτερες ευχές μας για το 2009. Θα σου είμαστε ευγνώμονες αν ανατρέχοντας στα email σου (αν ποτέ βριες το χρόνο δηλαδή, καταλαβαίνουμε απόλυτα) και απαντούσες σε ένα ερώτημα που σου κάναμε. Φιλιά στη Λυδία και σε όλη την οικογένεια. Διασκέδασε και λίγο αυτά τα Χριστούγεννα εσύ και η γυναίκα σου, η Λυδία καιτα Αδελφάκια της, το Αξίζετε ρε Ναυτίλε!!! Κυριάκος και Δήμητρα από Ρόδο

Marialena said...

Καρδούλα μου... με τα γυαλάκια της δείχνουν υπέροχα τα ματάκια της!

Τα παιδιά σου είναι το καλύτερο δώρο όχι μόνο για την οικογένειά σου Ναυτίλε, αλλά και για όλους εμάς που μας επιτρέπεις να μαθαίνουμε τα νέα σας και να αφουκραζόμαστε τις σκέψεις σου...

Καλή χρονιά για όλους σας εύχομαι και η Λυδία του χρόνου τέτοιον καιρό να μας χαρίσει μια ακόμη φωτογραφία της που θα μας δίνει δύναμη!

Ευλογημένοι να είστε και να αγαπιέστε, πολύ!

Ράνια said...

Να το χαίρεστε το αγγελούδι σας!είναι πανέμορφο με τα πιο 'ομορφα γυαλάκια!!!Να είστε καλά να χαίρεστε την οικογένεια σας και εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει περισσότερα παιδικά χαμόγελα και πάνω απο όλα υγεία!!!Καλή χρονία!!!

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά! Να είστε γεροί, δυνατοί και πάντα χαμογελαστοί! Καλή Χρονιά!

Μαρία

nautilus said...

Κυριάκο και Δήμητρα, προσπάθησα να σας απαντήσω, καθυστερημένα είναι η αλήθεια, πριν από λίγες μέρες αλλά το μήνυμα γύρισε πίσω με ένδειξη ότι ήταν λάθος η διεύθυνση. Θα μπορούσατε να ξαναστείλετε ένα μήνυμα; Ευχαριστώ.

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Όμορφη χρονιά να έχετε
Από όλους μας για όλους σας

Anonymous said...

γερα δυνατα και με καθε επιτυχια στο στοχο σας για το 2009.
καθε καλο για την οικογενεια σας
χρονια πολλα
αγγελικη

Μικρός ήρωας said...

Τιγράκι μου εύχομαι το 2009 να είναι ένα όμορφο παραμύθι για εσένα..Να κλείσουν όλες οι πληγούλες σου και τίποτε να μοιάζει την δύσκολη χρονιά που πέρασε!!Σου κρατάω το χεράκι,θα τα καταφέρουμε..

Φιλάκια πολλά,Εύη :):):)

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος said...

Λυδια σου ευχομαι (τι ευχομαι, ειμαι σιγουρος δηλαδη) το 2009 να ειναι γεματο υγεια, χαρα και ευτυχια σε σενα και σε ολη την υπεροχη οικογενεια σου.
Πολλα φιλια απο τον φιλο σας exoaptonkyklo.

Anonymous said...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟ.ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 11 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Πω πω πόσες φορές την ημέρα την πνόγεις στα φιλιά?

Unknown said...

καλή χρονιά, όσο γίνεται καλύτερη!
υγεία για το λυδιάκι μας και για όλους σας, χαρά, και κάθε καλό!

MANALISS said...

Και εμείς είμαστε μαζί σας. Μπορεί να μην αφήνουμε τη καλημέρα μας κάθε φορά αλλά περνάμε για μια καλημέρα. Σας εύχομαι να απολαύσετε για πάρα πολλά χρόνια ακόμα αυτή την οικογενειακή γιορτή όλοι μαζί. Το στόλισμα είναι δεύτερο. Να περνάτε καλά.

Unknown said...

Σας εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου, Δύναμη - Κουράγιο και Υπομονή στον αγώνα που δίνετε για τη Λυδία και τα αδέλφια της, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Και επειδή δεν είναι κακό να είσαι αισιόδοξος σας εύχομαι το 2009 να δούμε όλοι και να ζήσουμε την ΗΤΤΑ του ύπουλου εχθρού.
Οι προσευχές μου για σας είναι ότι μπορώ να σας δώσω απλόχερα.
Παναγιώτης από Πύργο

Anonymous said...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ&ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ&ΣΤΟ ΕΞΗΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ,ΠΟΥ ΑΝ Κ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ!ΒΕΒΑΙΑ&Η ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΕΡΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ,ΕΣΑΣ!ΤΟ 2009 ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ&ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ&ΦΥΣΙΚΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ&ΣΕ ΣΑΣ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ&ΕΥΤΥΧΙΑ!

Anonymous said...

τι να προτοευχηθω αγιεσ μερεσ που ναι...να γεννηθουνε οσα ποθεισ ,χωρισ να σταυρωθουνε!!καλη χρονια!!!

Αννα said...

Όσα χωρούνε στ’ όνειρο
κι ό,τι ο νους σου βάνει,
ο νέος χρόνος πού ‘ρχεται
χαρές να σου τις κάνει

Λύρες, λαγούτα, μπαλωτιές,
Πρωτοχρονιά στην Κρήτη,
Χαρά-ευτυχία, δύναμη
Και στο δικό σας σπίτι

ζέλιγκ said...

Μπράβο σας!
Να είστε καλά και γεροί όλοι σας.

Anonymous said...

Ευτυχισμένο το νέο έτος! Χρόνια Πολλά και καλά. Τα γυαλιά είναι τέλεια, και ακόμα πιο τέλεια είναι η φατσούλα που τα φοράει!!!

Anonymous said...

Καλή χρονιά παιδιά.

Να ζει, να αγαπά, να μαθαίνει

Το παιδί σας θα μεγαλώσει, θα γίνει γυναίκα και μάλιστα ωραία από ότι φαίνεται.

Από τη μαμά πήρε;

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΦΙΛΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

Anonymous said...

Καλή Χρονιά στους Fantastic Five!

Evita T. said...

Kalh sas xronia apo olous mas!

Sas 8umomaste pantote me polu agaph kai apeirh 8etikh energeia!

Evita, Markos kai Oresths

magsoulini said...

Και θα είναι εδώ για άλλα 100 Χριστούγεννα..τουλάχιστον! Είναι σούπερ!!! Μια ακόμη πιο καλή χρονιά εύχομαι! Πολλά Φιλιά!

Anonymous said...

Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2009 με υγεια και χαρά και πολλή αγάπη!

Ό,τι επιθυμείτε, στην αγκαλιά σας να το βρείτε ;)

Anonymous said...

Καλή χρονιά κι ευλογημένη! Υγεία κι Αγάπη στο σπίτι σας και μόνο χαμόγελα!
Από Βιρτζίνια (U.S.) με αγάπη,
Παναγιώτα και μαμά Νικολέττα

Sophey-Franny said...

καλη χρονια :)

Φιλη απο Κυπρο said...

Καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,
Μακάρι φέτος να έχετε ΜΟΝΟ καλά νέα, καλά αποτελεσματα σε όλες τις εξετάσεις και η Λυδία μας να γίνετε καλύτερα μέρα με την μέρα.
Και εύχομε στον Λυδιομπαμά και την Λυδιομαμά να μπορέσουν επιτέλους να αναπνεύσουν ελεύθερα και να είναι ήρεμοι να χαρούν τα τρία τους παιδάκια.....
Με πολλη πολλη αγάπη. Ρομπίνα

Sophia Kollia said...

Έχω περάσει αρκετές φορές, και τις περισσότερες δεν είχα το κουράγιο καν να διαβάσω το κείμενο. Με πιάνουν τα κλάμματα και πονάει το κεφάλι μου. Είχε περάσει το παιδί μου μια βαριά πνευμονία, και να ακούς τους γιατρούς να λένε, αν ..
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...δεν υπάρχει...Χαίρομαι που τα κατάφερε το παιδάκι...Δεν ακούγεται ηλίθιο αυτό τώρα? Τι θα πεί χαίρομαι...δεν υπάρχουν λόγια για τέτοια συναισθήματα. Έπρεπε να υπάρχουν άλλες λέξεις. Αν υπήρχαν να εκφράσουν τέτοιες καταστάσεις, θα κλαίγαμε με απεπλησία η από ανακούφιση λιγότερο, θα κτυπιόμασταν λιγότερο..Μόνο τα λόγια της προσευχής μένουν.
Εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου να ακούτε καλά νέα, όλοι οι γονείς που έχουν παιδάκια στα νοσοκομεία, και όλα τα παιδάκια να έχουν κουράγιο να γίνουν καλά..
Και του χρόνου σπίτι σας.

Christopher said...

Καλή χρονιά, υγεία και πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένης ζωής στη Λυδία και σε σας. Θάρρος...

Χριστίνα (lbt) said...

Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη σε όλη την οικογένεια!

cinderella said...

Κι εμείς είμαστε εδώ και σας κρατάμε σφιχτά το χέρι. Μαζί σας, κοντά σας!!
Καλή Χρονιά και στους 5 σας. Ναι, θα τα καταφέρετε, δεν χωρά αμφιβολία!!
Εμείς απλά εδώ, δίπλα σας!!

Anonymous said...

Ο Θεός να την έχει καλά για πάααααρα πολλάααααα, αμέτρητα ακόμα χρόνια! Και να είναι η ζωή της τόσο γλυκιά, όμορφη και τσαχπίνα, όσο είναι και η ίδια, αυτό το απίστευτο κουκλίστικο μουτράκι! Έτσι απίστευτα κουκλίστικη να είναι η καινούρια χρονιά και ό,τι ποθείτε να πραγματοποιηθεί τάχιστα!!!

Ναυτίλε, να προσέχεις και τη δική σου υγεία -ψυχική και σωματική!

marilia said...

Καλή Χρονιά! Φιλάκια πολλά και πολλές ευχές σε όλους σας για ό,τι καλύτερο! :)

Anonymous said...

Ανακάλυψα τυχαία το blog για τη Λυδία περίπου πριν από 7 μήνες.Έκτοτε, επισκέπτομαι συχνά την ιστοσελίδα σας,για να μαθαίνω τα νέα της μικρούλας.Εύχομαι ολόψυχα ο καινούριος χρόνος να σας φέρει μόνο ευχάριστα νέα και από τα βάθη της ψυχής μου όλα να πάνε καλά για τη Λυδία και για όλα τα παιδάκια του κόσμου.Καλή ψυχική δύναμη κ κουράγιο στην οικογένεια σας!!

Μαρία Σεφέρου said...

Εύχομαι, από τα βάθη της ψυχής μου, η καινούργια χρονιά να φέρει την πλήρη θεραπεία στη Λύδια και η ευτυχία να πλημμυρίσει τις καρδιές της οικογένειάς της.
Ίσως θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά στο δωρεάν βιβλίο μου "Ο Kαρπός της Ελπίδας" στην ιστοσελίδα μου http://www.seferou.net
Περιέχει ιστορίες ανθρώπων που πάλεψαν επιτυχώς με τον καρκίνο.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ.ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Eύχομαι μία καλύτερη χρονιά... βήμα βήμα ... κόντρα σε όλους και σε όλα ...

Υπέροχα τα γυαλάκια της Λυδίας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Λυδία μου
Χρόνια σου Πολλά
για τα γενέθλιά σου.
Κι' εσείς Ναυτιλοοικογένεια
να την χαίρεστε και να την καμαρώνεται.

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Να τα εκατοστήσεις Λυδία!!!

Anonymous said...

Ευτυχισμενα γεννεθλια Λυδια! (ελπιζω να θυμαμαι σωστα) Να την χαιρεστε κ να την καμαρωνετε!

Anonymous said...

Λυδιακι μας,γλυκυτατη μας φατσουλα εσυ,να τα εκατοστησεις!Σε αγαπαμε πολυ :))

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και καλάααααααα!!!
περιμένουμε φωτογραφίες με τα κεράκια και την τούρτα :))))
Φιλιά Χαρούλα

Σας περιμένουμε τα Φώτα να ρίξουμε τον Σταυρό στο λιμάνι.... να πέσουμε και μεις!!!!

Anonymous said...

να είστε πάντα καλά δυνατοί, ενωμένοι, αγαπημένοι και πάντα ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Anonymous said...

Γιατί σιωπήσατε?

thinking4G said...

πως ειστε???