Sunday, February 08, 2009

Επείγουσα νοσηλεία

Νέα νεώτερα: η μαγνητική έγινε και έδειξε ότι δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί την κατάσταση της Λυδίας. Πήραν καλλιέργειες και άλλες ιολογικές εξετάσεις και συνεχίζουν να το ψάχνουν. Πριν από λίγο έφαγε 4-5 κουταλιές σούπα. 

Νεώτερα: αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή να μας καλέσουν για μαγνητική. Η κατάσταση της Λυδίας είναι σήμερα χειρότερη. Έχει πυρετό που δεν πέφτει, δεν κουνάει παρά ελάχιστα τα χέρια και τα πόδια και η ομιλία της παραμένει θολή.

Είμαστε από το μεσημέρι στην κλινική. Κάναμε μια αξονική και ένα υπερηχογράφημα κοιλιάς και τώρα περιμένουμε να δούμε εάν αύριο θα καταφέρει το νοσοκομείο να χωρέσει και την μαγνητική που φαίνεται να πρέπει να γίνει άμεσα.

Μετά από δύο εβδομάδες που παρατηρούσαμε κάποια συμπτώματα, όπως η μικρή επιδείνωση στο κινητικό και κάποια προβλήματα στην ομιλία, και μετά από την χτεσινή μας βόλτα στην παιδική χαρά όπου έντρομος την είδα να μην μπορεί να κάνει αυτά που έκανε λίγες μέρες πριν, σήμερα η Λυδία παρουσίασε μεγάλη θόλωση στην ομιλία, ζαλάδα και συνεχές κλάμα, άρνηση τροφής, δυσκολία στην κατάποση κυρίως στερεών αλλά και υγρών τροφών, αρρυθμίες στην αναπνοή στο ύπνο, δυσκολία να γυρίσει το κεφάλι της δεξιά, εμφανή επιδείνωση της κινητικότητας στο δεξί χέρι και πόδι, ατονία και υπνηλία. Κοινώς πλήθος συμπτωμάτων που μας λένε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η αξονική, την οποία εγώ ακόμα δεν έχω δει, έδειξε σύμφωνα με την ΝΧ όχι σοβαρές μεταβολές που να δικαιολογούν τα συμπτώματα. Ψάξαμε και την κοιλιά για προβλήματα στην παροχέτευση της βαλβίδας, αλλά όλα φαίνονται καλά εκεί. Ο νευρολόγος που την εξέτασε υποστήριξε ότι έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα στο στέλεχος. Όλοι οι γιατροί συμφωνούν ότι πρέπει να γίνει άμεσα μαγνητική με σκιαγραφικό, ώστε να σχηματιστεί μια σωστή εικόνα για το τι συμβαίνει. Ελπίζουμε εντός της ημέρας (Δευτέρας) να βρεθεί χρόνος στον μαγνητικό του Παίδων ή σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο. Πιθανές αιτίες των συμπτωμάτων: πρόβλημα στη βαλβίδα, εξέλιξη του όγκου.

Και να φανταστεί κανείς ότι είχα ήδη ετοιμάσει, μετά από ένα "τεμπέλικο" διάστημα, να κάνω ρελανς με καλές αναρτήσεις: ότι μας εγκρίθηκε από το "Κάνε μια Ευχή" το ταξίδι στην Ντίσνευλαντ, ότι η Λυδία έχει ξεκινήσει εργοθεραπεία με μια καταπληκτική κοπέλα που ήδη την θεωρεί "γιακάλα της"  και έχει ξετρελαθεί, ότι μετά από μήνες θεραπείας βλέπω λίγο φως στα μέσα μου ...... ότι....

Ας είναι όμως. Θα περιμένουμε να δούμε πού βρισκόμαστε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εάν είναι οι βαλβίδες, τα πράγματα μπορούν να ελεγχθούν ευκολότερα. Εάν είναι ο όγκος...θα δούμε τα δεδομένα και θα πράξουμε. Έχω και άλλα τέσσερα τρομαγμένα ματάκια που πρέπει να φροντίσω να κρατηθούν σε ισορροπία. 

63 comments:

Anonymous said...

Καλή δύναμη! Εύχομαι να είναι όλα αντιμετωπίσιμα χωρίς ταλαιπώριες. Η σκέψη μου είναι κοντά σας! Φιλιά σε όλα τα υπέροχα πλασματάκια σας!

Anonymous said...

Σας αισθανόμαστε όλοι πολύ κοντά μας. Θα έδινα τα πάντα για να μπορούσατε να το νιώσετε αυτό έστω και για μια στιγμή. Σας σκεφτόμαστε διαρκώς και το παλεύουμε κι εμείς στη σκέψη μας όλο αυτό.

Anonymous said...

Εύχομαι να είναι μόνο μία μικρή κρίση και να την ξεπεράσετε κι αυτή με υπομονή και ψυχραιμία. Κουράγιο!

Chris Zlatis said...

Όλα καλά θα πάνε. Είναι κάτι παροδικό που ήρθε να ανατρέψει λίγο τα σχέδια σας!

Ναυτίλε, πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό παρατηρώ ότι έχεις ξεπεράσει τις αρνητικές σκέψεις και όπως πολύ σωστά λες "έχει να φροντίσεις και να προστατέψεις και τα τέσσερα άλλα φοβισμένα ματάκια".

Δύναμη και κουράγιο τόσο σε εσάς όσο και στη μικρή ηρωίδα μας.

Θα πάτε σύντομα στο πάρκο και πάλι!

KΑΡΜΕΝ said...

Αγαπημένη μαμά της Λυδίας,
Ότι και να σου πει κανείς τώρα είναι τίποτα μπροστά στο μεγάλο Γολγοθά που περνάς. Αναρωτιέμαι πως βρίσκεις τόση δύναμη. Και αυτό δεν σου τα γράφει κάποια που δεν έχει ιδέα, γιατί πέρασα και εγώ ένα τροχαίο με το μόνο παΐδι μου, όπου ήταν έτοιμο για… άλλου. Και πέρασα και άλλες (κάπως) τέτοιου είδος δυσκολίες, τις οποίες τις περνάτε και εσείς. Εύχομαι με όλη την καρδιά μου να ξεπεράσετε το πρόβλημα, όπως το κάνατε στο παρελθόν και ακόμα καλύτερα… όλα να σας φαίνονται ένα εφιάλτη που πέρασε και έφυγε…
Όλα τα άλλα μετά.
Καλή δύναμη, με αγάπη.

Unknown said...

καλημέρα! εύχομαι να βρεθεί εύκολα άκρη με τη μαγνητική, και με τη βοήθεια του θεού ο συναγερμός που χτύπησε τώρα να είναι απλώς μια κινητοποίηση χωρίς αρνητικές εξελίξεις.
ένα είναι σίγουρο: ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΛΥΔΙΑ.
ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΣΑς, που χάρη σ'αυτές τις αναρτήσεις την έχουμε γνωρίσει, αγαπήσει, και νιώθουμε κοντά στους γονείς και τα αδελφάκια Της...

παρακαλώ το Θεό να βοηθήσει.

δείξτε όλη σας την αγάπη, όπως και το κάνετε. αυτό είναι ό,τι καλύτερο και για τη λυδία, και για τα αδελφάκια της, αλλά σίγουρα και για σας τους δυο. εύχομαι τα καλύτερα.

Bleeding Soul said...

Πολύ στεναχωρήθηκα...Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να το ξεπεράσετε σύντομα...Άλλωστε η Λυδία δεν "μασάει"...Θα δώσει μια μάχη πάλι,όπως μόνο εκείνη ξέρει..Να προσέχετε!!!!

Anonymous said...

kalhmera kai kalh ebdomada.
elpizo ola na pane kala kai na mhn einai tipota to toso sobaro poy tha sas kanei na allajete ta sxedia sas gia to aggeloudi sas!!!
olos o kosmos parakolouthei ton agona sas kai alithia sas to lew oloi mas aisthanomaste poly mikroi mprosta sthn dynamh sas san goneis (toylaxiston egw etsi aisthanomai)
polla filia sthn lenio kai ston giorgo kai se esas tous dyo!!
polla filia kai sto lydiaki
na eiste kala
mia mama apo thn athina

BUTTERFLY said...

Οι προσευχες μας κοντα σας! Και η αγαπη μας! Περαστικα! Και γρηγορα!

Anonymous said...

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σας.
Έχω καλό προαίσθημα γι αυτήν την παρένθεση στην ομαλή σας πορεία, πιστεύω ότι θα λήξει σύντομα χωρίς να σας ταλαιπωρήσει πολύ.
Φυσικά και περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας.

Φιλιά στα παιδιά.

Anonymous said...

Σας ευχομαι καλη δυναμη, υπομονη και κουραγιο που μονο καποιος που περναει προβλημα διαθετει. Μακαρι να ειναι ολα παροδικα και συντομαι να εχουμε τα καλυτερα νεα.

Anonymous said...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.

euaggelia said...

Δυσκολεύομαι να πιστέψω την αλλαγή της πορείας της Λυδιούλας μας....ίσως δεν θέλω και να την πιστέψω...
Λοιπόν, αυτή η βαλβίδα είναι σίγουρα, το ταξίδι θα γίνει και τα υπόλοιπα ματάκια θα φωτιστούν και πάλι!

Anonymous said...

Δεν ξέρω τι να σου γράψω. Κουράγιο; Αυτό το ξέρεις ήδη καλά και μας το διδάσκεις.
Απλά να πω ότι οι σκέψεις μας κι οι προσευχές μας είναι μαζί σας.

Μαμά Ειρήνη

Anonymous said...

Εύχομαι να είναι κάτι που θα το ξεπεράσετε, όπως τόσες και τόσες άλλες φορές!

Me:Moir said...

Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να μην είναι τίποτα, και το σημερινό κιόλας απόγευμα να σας ξαναβρεί στην παιδική χαρά. Σας σκέφτομαι και στέλνω όλη την αγάπη μου, και θετικές σκέψεις.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ.ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ 4 ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΚΙΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΑ? ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΙ" ΑΡΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.ΤΟ MAIL ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

tdjm said...

Ψυχραιμία!........

..Να δούμε πρώτα...

Anonymous said...

Εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά, και να είναι σε εξέλιξη μόνο το θέμα της βαλβίδας.
Σας σκέφτομαι τόσο πολύ.
Κουράγιο παιδιά. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω.

Perseus said...

Se diavazw mines, exw grapsei kai comment san anonymos.
Sxolia i symvoules den 8a sou dwsw, eisai poly pio dynatos apo emena.
Apla vazw kai egw tin symvoli mou san ena akoma sxolio sta polla. Oloi mazi 8a sas voi8isoume(oso ginete) kai 8a 3eperastoun ola...

Anonymous said...

Που εισαι θεε μου!!Κανε το θαυμα σου!!!
Υπαρχει πολυς πονος αλλα ,ελα κοντα μας ,μην πανικοβαλλεσαι,.

Anonymous said...

Που εισαι θεε μου ?

Anonymous said...

Που εισαι θεε μου!!!

Anonymous said...

Σήμερα έπεσα επάνω στη σελίδα σου. Δεν χρειάζεσαι λόγια παρηγοριάς, εσύ δίνει παρηγοριά σε όλους μας. Είμαι 44 χρονών, πατέρας 4 υπέροχων παιδιών. Δεν ξέρω τι θα έκανα, ούτε και θέλω να το σκέφτομαι, όμως δεν μπορώ.

Έχασα πριν πολλά χρόνια την πίστη μου ότι κάποιος ή κάτι βοηθάει, δυστυχώς δεν μου έτυχε ποτέ...

Μάζεψα όλη μου την αρνητικότητα και την κάνω θετική σκέψη. Εάν μπορεί κάποιος ΘΕΟΣ, να βοηθήσει νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

Λυδία, μακάρι να μπορούσα να πάρω χρόνια από την άχρηστη ζωή, που πέταξα και να στα χαρίσω. Θα το έκανα ευχαρίστως.

Εύχομαι να βρούμε όλοι μια μέρα, κομμάτι από αυτό που έχεις μέσα σου. Ένας Άγνωστος.

apneagr said...

Όλα θα πάνε καλά nautile δεν θα "μασήσεις" τώρα.

Όλη μας η θετική σκέψη είναι σε εσάς.

travelbug said...

sas stelno apo ta vathi tis 4ixis mu tin efxi mu yia oti kalitero! ke exe pisti!

Anonymous said...

Να ειναι περαστικο και να πάνε όλα καλά! Καλή δύναμη και κουράγιο και στους πέντε σας. Ο καθένας και όλοι μαζι δίνετε φοβερό αγώνα. Να ειστε όλοι καλά και να σες δίνει δύναμη ο Θεος!

Anonymous said...

Όλες μου οι ευχές μαζί σας.

Στέλλα

Anonymous said...

Ένιωσα τόση ταραχή με τα νέα της γλυκειάς Λυδίας. Όμως εύχομαι καλή συνέχεια, ώστε με ψυχραιμία, που την έχετε κατακτήσει περισσότερο απ' όλους μας σ' αυτή τη ζωή, να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Συμφωνώ με προηγούμενο σχόλιο, Ναυτίλε, ακούγεσαι ψύχραιμος και λογικός- μπράβο. Σπουδαία υπόθεση η καλή ψυχολογία του γονιού... Το λέω γιατί και 'γω σαν παιδί πέρασα πρόβλημα υγείας και ξέρω. Καλή δύναμη

Anonymous said...

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά! Ο Θεός είναι μεγάλος , δε μπορεί , θα βοηθήσει τη Λυδία.Καλή δύναμη σε όλους!

Anonymous said...

Ευχές και προσευχές για το μικρό αγγελούδι από μακρυά...

Anonymous said...

Καλή δύναμη, κουράγιο και θετική σκέψη!Σοφία

lemon said...

Καλή δύναμη, και μπράβο σου που σκέφτεσαι όλα τα ματάκια της οικογένειάς σας! Σαν μια γροθιά, τους 5 σας σκέφτομαι, να ξέρεις.
Καλή δύναμη να έχεις-να έχετε.

lila said...

Να γυρίσετε γρήγορα στο σπίτι με χαμογελα!
Καλή δύναμη και ο θεός μαζί σας

Anonymous said...

Είμαστε μαζί σας,
όλα να πάνε καλά!

Γιάννης-Ευγενία

Anonymous said...

Αχ Ναυτίλε, αχ...
η καρδιά μου πονάει και σφίγγεται...
εύχομαι μέσα απο όλο μου το είναι να είναι το λιγότερο κακό και γρήγορα όλοι πίσω στο σπίτι σας...
δύναμη, δύναμη και πολύ πολύ κουράγιο...
μια μεγάλη μεγάλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη και αγωνία...
σας φιλώ...
Ε.Μ.

ΙΩΑΝΝΑ said...

Αν χαθει μια μαχη, δεν χανεται κι ο πολεμος. Η Λυδια εχει αποδειξει οτι ξερει να πολεμα και να μαχεται με περισσιο θαρρος.Κι αυτος ο πολεμος ειναι δικος σας ,εισαστε σιγουρα οι νικητες!Ευχομαι τα καλυτεροτερα για ολους σας.Περιττο να πω ποσο σας θαυμαζω,ειναι αυτονοητο.Συγχαρητηρια!
ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

mamastinkomotini said...

Η σκέψη μου και η προσευχή μου μαζί σας. Και θα τα καταφέρετε, γιατί έχετε μέσα στην καρδιά σας, τον πιο δυνατό σύμμαχο: την πίστη.

Anonymous said...

Διαβάζοντας σε σήμερα η καρδιά μου σφίχτηκε. Φαντάζομαι η δική σου καρδιά τι έπαθε, Ναυτίλε. Δεν ξέρω όμως γιατί ένοιωσα αμέσως μια γλυκιά αισιοδοξία. Ελπίδα, προαίσθημα; Δεν ξέρω.
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά. Πραγματικά το εύχομαι και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...

Anonymous said...

Σας αγαπάμε πολύ!!!
Πονάμε μαζί σας,
ελπιζουμε μαζί σας...

Χριστόφορος-Ρίτα-Αχιλλέας

andreas vlachos said...

Κουράγιο! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και η Λυδία, τα αδέρφια της και οι γονείς να βγουν νικητές ξανά!

Anonymous said...

Έλα ρε γαμώτο, πάλι... Καλό κουράγιο σε όλους σας :)

Anonymous said...

have you seen this?
http://troktiko.blogspot.com/2009/02/dca.html

Anonymous said...

Oxi re! Oxi pali gamwto!

Alla gia na mh fainetai tipota sth magnhtikh vgazw to (afeles) symperasma oti mallon einai parenergeies apo tis therapeies.

Elpizw na teleiwsoun syntoma. Efage pollh aktionobolia kai polla xhmika to Lydiaki kai dysxtyws to talaipwroun.

Anonymous said...

Οπως λαμπρός είναι σήμερα ο ήλιος
ετσι λαμπρά να είναι και τα νέα σας
Σιγά τώρα μην σας τρομάξει ενα μελτεμάκι
Νικόλας Μίνα Μιχαλίος

Anonymous said...

Δύσκολο να βρει κανείς τα λόγια, δύσκολο και να τα αρθρώσει, για να σας δώσει κουράγιο. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα, αυτό το κρύο-ζεστό είναι που κάνουν αυτή την αρρώστια μαρτύριο. Μόνο με τον τίτλο της ανάρτησης παγώσαμε. Τι να πω; Για να δούμε, αφού υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα από την μαγνητική, θα περιμένουμε να πάνε όλα καλά. Θυμήσου τα γενέθλιά της και φαντάσου τα επόμενα. Όπως κερδήθηκαν αυτά τα 5 χρόνια λιθαράκι-λιθαράκι, θα κατακτήσουμε και τα επόμενα. Ένα-ένα, σιγά-σιγά, με υπόμονη, με όμορφες στιγμές όπως το ταξίδι που περιμένετε. Τι άλλο να πω, θεέ μου, θεέ μου.........

Anonymous said...

αντε παλι...... λοιπον ποδια κατω βαθια ανασα και ξανα απο την αρχη.
ναυτιλακο μου και Ζωη μου βαθια ανασα. αλλα 4 ματια περιμενουνε και 2 της Λυδιας και εχουμε και ταξιδι στη disneyland.

θελω να πιστευω πως απλα ειναι οι παρενεργειες απο τις παλιοθεραπειες που τωρα καθαριζει το κορμακι της. δε θα ειναι κατι θα δεις.

Δυναμη! ειμαστε εδω.

φιλια πολλα πολλα και στο λυδιακι μου και σε ολους

Κελλυ

Anonymous said...

Δεν ξέρω τι να γράψω θα ακουστεί χαζό αν πω ότι είναι "ανάδρομος ο Ερμής" αλλά είναι το μόνο που με έκανε να γελάσω καθώς έκλαιγα......
Θα πάτε το ταξίδι στην Ντίσνευλαντ, και άλλα πολλά ταξίδια μην μου στεναχωριέστε..... Η αγάπη μας και η θέλησή σας θα τα κάνουν όλα πιο "εύκολα".
Η προσευχές μας είναι μαζί σας και να ξέρετε ότι ό,τι και αν χρειαστείτε το τηλέφωνο το έχετε Πάρτε με.
Φιλία Χαρούλα (με όλη την οικογένεια)
όχι τίποτα άλλο σήμερα ήθελα να σας στείλω τούρτα από τα γεννέθλιά της Τσούχτρας μας :)

Anonymous said...

Υπομονη ,μην πανικοβαλλεστε..μονο να πονατε ,αλλα ψυχραιμια.
Παρτε ενα απο τα παιδια σας αγκαλια σφιξτετο στην αγκαλια σας ,θα παρετε δυναμη.Βρεθηκα πριν απο χρονια σε δυσκολη διαφορετικη φαση αλλα επαιρνα δυναμη απο το δευτερο παιδι.

Anonymous said...

καλη δυναμη με μπολικο κουραγιο.... ναυτιλε το λυδιακι ειναι μαχητρια κ ολα θα τα ξεπερασει...

Anonymous said...

Ψηλά το κεφάλι, μην το βάζετε κάτω.
Έτσι κι αλλιώς η Λυδία το'χει αποδείξει,είναι αγωνίστρια.
Να προσέχετε και να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας.Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο.
Φιλιά σε όλους.
ΕΛΕΝΗ Π.

Nena said...

Πιστεύω πως κι αυτά θα αντιμετωπίζονται κι εύχομαι γρήγορα μια νέα σου καλή ανάρτηση. Περιμένουμε. Για την ώρα οπλιστείτε με την καλή υπομονή σας και τις ευχές όλων μας πιστεύω.

Anonymous said...

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά. Η καλή μαγνητική είναι θετικά νέα. Θα παλαίψει η μικρή και θα κερδίσει. Σας στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια. Θα σας σκέφτομαι όλη την οικογένεια. Κουράγιο...το έχετε!
Αλλη μια μαμά!

Anonymous said...

Ειχα καιρό να μπω να διαβάσω νέα σας - στεναχωρήθηκα πολυ. Ομως οπως όλοι, εύχομαι όλα να'ναι παροδικά συμπτωματα που θα μπορέσειτο Λυδιάκι να ξεπεράσει συντομα.
Μεσα απο την καρδιά μου σας ευχομαι καλή δυναμη, να' ναι όσο καλύτερα γινεται τ'αποτελέσματα απο τις εξετάσεις και να πανε όλα καλά!!

k1 said...

Ναυτίλε όλες μας οι σκέψεις είναι μαζί σου. Τις πράξεις μένει να τις ζητήσεις. Μην τα παρατήσεις τώρα

elekat said...

Αφού η μαγνητική δεν δείχνει κάτι, πάει να πεί ότι είναι κάτι άλλο που ενδεχομένως δεν είναι σοβαρό!
Οι ευχές μου μαζί σας!

Anonymous said...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ!
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ!

ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Η ΛΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!
Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ! ΠΙΣΤΗ..ΠΙΣΤΗ..ΠΙΣΤΗ!!!!!

ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ

BUTTERFLY said...

Δεν καταλαβαινω...αν η μαγνητικη δεν δειχνει τιποτα, τοτε αυτο ειναι μαλλον καλο ε; Θελω να πω, μπορει να ειναι καμια βαρια ιωση η οχι; Τι αλλο μπορει να ειναι;
Υ.Γ. Το οτι μας ενημερωνετε σε τετοιες στιγμες ειναι μεγαλη τιμη! Ευχαριστουμε!

Anonymous said...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ -ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ !!!-ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΙΑ "ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ" ΤΟΥ RICHARD WALTERS ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΑΛΚΥΩΝ".

Μαριλένα said...

μαζί σας με τις προσευχές μας.
πάντα!

Anonymous said...

Μπαινω καθε μερα στο blog για να μαθω νεα και μας ειχες συνεχεια στο περιμενε και δεν ελεγα τιποτα...

Ελεγα απο μεσα μου, ασε ρε τον ανθρωπο να περναει καλα με την οικογενεια του

Ας ειναι καλα και ας μας εχει γραμμενους εμας..

Ετσι μια αναρτηση στις 20 μερες για ναχαμε να λεγαμε και τωρα......

Αντε κλαμα παλι

Λοιπον ολα θα πανε καλα. Κραταμε γερα και δεν αλαζουμε πορεια

Θα νικησουμε εμεις ακους!!!!!

Γερα!!!!

Την αγαπη μου και τισ προσευχες μνου απο Θασο

Anonymous said...

τι κάνει το μωρό μας; υπάρχει κανένα καλό νέο;

Anonymous said...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΞΙΖΕΤΕ.