Wednesday, March 25, 2009


Όπως είχα υπαινιχθεί σε προηγούμενα μηνύματα, με την ευγενική προσφορά και την αστείρευτη δουλειά και αγάπη των ανθρώπων του "Κάνε μια Ευχή", σχεδιάζουμε το ταξίδι-ευχή της Λυδίας στην Eurodisneyland! Το σχέδιο είναι να πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούνιο, εάν όλα πάνε καλά.
Έχουμε το οκ από τους γιατρούς, έχουμε βγάλει διαβατήρια και κάρτες υγείας για όλους, έχουμε δει όλα τα σχετικά βιντεάκια στο youtube, έχουμε "κατεβάσει" όλους τους οδηγούς και τα προγράμματα εκδηλώσεων και ξέρουμε απέξω όλες τις ατάκες του Μίκυ και της υπόλοιπης παρέας του Μικυ club house!

Εάν κάποιος έχει κάποια άλλη ιδέα για το τι προετοιμασία μπορούμε να κάνουμε, σας ακούμε!

Λοιπόν, η Μίνυ παραπάνω, είναι μια καρτούλα που έστειλαν από το "Κάνε μια Ευχή" στη Λυδία για να της υπενθυμίσουν το ταξείδι και για να τη "φουντώσουν" κι άλλο. Εννοείται ότι θα πάμε και οι πέντε μαζί, και τα δύο μεγαλύτερα μελετούν εντατικά τα παλιά τεύχη του Μίκυ και του Ντόναλντ, καθώς και τις σχετικές ταινίες. Ο Γιώργος έχει ένα μικρό φόβο για το αεροπλάνο (κανένα τους δεν έχει ξαναμπεί σε αεροπλάνο), αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα το ξεπεράσουμε!

Για να πω την αλήθεια, η εμπειρία μας μάς κάνει να μην αφήνουμε ακόμα ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό μας, γιατί κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει στο ιατρικό μέτωπο, αλλά η προσμονή της εμπειρίας αυτής μας κάνει όλους σίγουρα πιο χαρούμενους και μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε σχέδια για το λίγο πιο μακρυνό μέλλον - μια ανάσα που την έχουμε όλοι μας στερηθεί πολύ.

Λοιπόν: "Μίσκα, Μούσκα, Μίκυ Μάους!" και φύγαμε για Γαλλία!


63 comments:

Anonymous said...

Μπράβο nautile mou. Xarika kai ego me ti xara sas kai pisteuo oti ola tha pane kala. An theleis pisteueis kai emena to oneiro mu einai ena ta3idi sthn eurodisney ala opos vlepeis ta provlimata igeias mu mas klonisan kai ston oikonomiko tomea. By the way sas agapo poli kai sas skeftome. Filia sta tigrakia sas. Maria 23 xroni apo kypro.

Το χρυσό ΠιΠι said...

ευχομαι τίποτα να μη χαλάσει αυτή την εκδρομή σας

Anonymous said...

Υπέροχα!Σας εύχομαι να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ και να γυρίσετε ανανεωμενοι και πιο δυνατοι!

Anonymous said...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Α!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΑΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ... ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Ένα έχω να σας πω για να σας "φουντώσω" κ άλλο: είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ - έχω πάει!!! Μόλις θα μπείτε στην Eurodisney, θα νομίζετε ότι μπήκατε σε ένα παραμύθι....
Καλό ταξίδι, με το καλό να γυρίσετε με πολλές πολλές φωτογραφίες.

Anonymous said...

ΑΧ! τι ωραία νέα! Σίγουρα όλα θα πάνε καλά και θα περάσετε υπέροχα στην Eurodisneyland! Μπράβο, είναι βέβαιο ότι τόσο η Λυδία, όσο και τα μεγαλύτερα αδελφάκια θα ενθουσιαστούν. Εγώ, αναπολώ συχνά αυτό το ταξίδι με την κόρη μας, αν και έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε. Είναι σαν να είσαι μέσα σ' ένα παραμύθι, που δεν θέλεις να τελειώσει, θέλεις να μείνεις πάντα παιδί!
Να είστε όλοι πάντα καλά και χαρούμενοι! Εύχομαι το ταξίδι αυτό να σας μείνει αξέχαστο!

Όλγα

Anonymous said...

Αγαπητέ Ναυτίλε,

σου εύχομαι ολόψυχα, αυτό το ταξίδι να είναι η αρχή μια πολύ μεγάλης σειράς οικογενειακών ταξιδιών.
Επειδή έχω πάει, το μόνο άσχημο ήταν δυστυχώς οι ατέλειωτες ουρές. Δεν ξέρω τι προβλέψεις υπάρχουν, αλλά αν δεν φροντίσατε γι'αυτό, κάντε το. Φαντάζομαι πως θα μπορούσε να γίνει κάποια πρόνοια από τη διεύθυνση της Eurodisney για ειδική μεταχείριση της Λυδίας στις ουρές. Θα είναι πολύ κρίμα να πάτε και να χρειάζεστε να περιμένετε κατά μέσο όρο 40-50 λεπτά για αρκετά από τα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι και τα υπόλοιπα παιδιά θα πάνε επίσης.

Επίσης, μιας και θα βρεθείτε στο Παρίσι, θα πρότεινα να μην παραλείψετε και μια επίσκεψη και στο πάρκο Asterix όπου και εκεί είναι πολύ ωραία.

Και τέλος, για τα παιδιά με επιστημονικά ενδιαφέροντα μια επίσκεψη στο La Villette (http://www.cite-sciences.fr) θα ήταν ότι έπρεπε.

Με το καλό σας εύχομαι να πάτε και να μας έρθετε αναζωογονημένοι.

Anonymous said...

Καλές προετοιμασίες...

Αν βρείτε χρόνο, μπορείτε να επισκεπτείτε και το πάρκο του Αστερίξ στο Παρίσι. Είναι επίσης πολύ όμορφο...

Unknown said...

τέλεια!
προσοχή στα πολύ γρήγορα τρενάκια, και στα παιδιά σας!
κοντά στο θέατρο σαγιό, έχει ένα ακουάριουμ που τρελλάθηκαν τα παιδιά μου όταν πήγαν, με 145.00 ψάρια και βάλε! χάρηκαν και τα τρία πολύ.
στη ντίσνει είναι πράγματι υπέροχα. είναι και κάτι βαρκούλες πολύ ήρεμες, που σου κάνουν το γύρω του κόσμου με μαριονέτες που τραγουδάνε, μέσα σ'ένα ήπιο προφυλαγμένο περιβάλλον.
πάντως δεν είναι παντού ασφαλές το περιβάλλον, προσοχή και στα άλλα πιτσιρίκια! φιλιά στο λυδιάκι μας και τα αδελφάκια της και τους γονείς της!
εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Anonymous said...

πόση χαρά μου δώσατε πάλι, θα περάσετε απλά συγκλονιστικά, οσό για τους ανθρώπους του Κανε μια ευχή, ξέρω οτι θα σας κανούν να νιώσετε μοναδικοί και θα γίνουν για λίγο η οικογένεια σας, ειδίκα η κυρία που συνεργάζεται μαζί μας. Η Άνοιξη λοιπόν ήρθε γαι το Λυδιάκι μας και έχει σκοπό να την ξεσκηκώσει για τα καλά!!!

Anonymous said...

ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!Είμαι σίγουρη πως ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι :))) Κι εγώ θα ήθελα πολύ να πάω κάποτε στη Eurodisney!'Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους του "Κάνε μια ευχή" για αυτό το μεγάλο δώρο που θα σας χαρίσει στιγμές χαράς,παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς και στους πέντε!!!

Πολλά φιλάκια!!!

Anonymous said...

1) Δεν αρκεί μία ημέρα, φροντίστε να μείνετε τουλάχιστον δύο. Δεν ξέρω βέβαια πως είναι το πρόγραμμα σας, πάντως σε μία ημέρα δεν θα τα προλάβετε όλα.
2) Προσπαθήστε να φτάσετε νωρίς το πρωϊ (νομίζω πως ανοίγει στις 9:00) και πάρτε το τραινάκι που υπάρχει αμέσως μετά την είσοδο και το οποίο κάνει τον γύρο του πάρκου. Κατεβαίνετε σε κάθε σταθμό. Με τα πόδια δεν βγαίνει η διαδρομή.
3) Προσπαθείστε να βγάζετε "fast pass" με το που φτάνετε σε κάθε θεματικό πάρκο. Υπάρχει συγκεκριμένο μέρος που θα βγάλετε αυτά τα "ειστητήρια προτεραιότητας" (φαίνονται οι πινακίδες) και με τα οποία είναι σίγουρο ότι θα γλυτώσετε αρκετή ώρα αναμονής.
4) Μην χάσετε την μεγάλη παρέλαση της ημέρας που γίνεται το απόγευμα. Είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!
5) ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στα παιδιά. Από το χέρι ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Δεν ξέρω αν είναι ασφαλές ή όχι το πάρκο, αλλά ο κόσμος είναι πολύς!!!
6) ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, θα είναι όντως για τα παιδία (αλλά και για εσάς, Πατέρα και Μητέρα) μια αξέχαστη εμπειρία!!!!!!!!!!
Γιώργος

nautilus said...

Ευχαριστώ πολύ! το ταξείδι συνολικά θα είναι 5 ημέρες, οπότε θα προλάβουμε να κάνουμε αρκετά πράγματα πιστεύω. Θα έχουμε ειδική κάρτα προτεραιότητας που πάντα παίρνουν τα παιδιά του "Κάνε μια Ευχή" ώστε να μην περιμένουμε.

Όσοι λοιπόν έχετε και άλλες ιδέες και πληροφορίες, πείτε μας! Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε αρκετό χρόνο για να ετοιμαστούμε κατάλληλα!

Anonymous said...

Xarika nautile mou pou tha exete protaireotita giati apo tin ora pou ematha kai episis egrapsa sto proto comment mou anisoixousa gia to an telika tha exete protereotita giati opos fainetai kai akougete einai diskolo me tis oures pou tha sinantisete. Gia akomi mia fora gia simera thn agapi mou kai ta filia mou se olous sas kai pou 3eeis mexri to telos ths imeras mporei na xsanasxoliaso.MARIA 23XRONI APO KYPRO.

Μαριλένα said...

αυτά τα όμορφα σχέδια για το μελλον, ειναι το δικό σας δώρο!
κι ένα μέλλον, που σίγουρα θα ειναι, οπως ακριβώς το σχεδιάζετε :)))

k1 said...

Τι ωραία νέα! Ναυτίλε, το Παρίσι είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. Αν χρειαστείς οτιδήποτε πριν έρθεις ή κατά τη διάρκεια, στείλε μου mail με να μιλήσουμε. Θα είμαι εδώ όλο τον Ιούνιο. koupepia@gmail.com

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ

Anonymous said...

Πολύ όμορφο νέο! Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά και να καμαρώσουμε όλη τη Disney-οικογένεια χαμογελαστή και καμαρωτή να ποζάρει ξέγνοιαστη!

Όλα θα πάνε καλά!
Σας φιλώ

Anonymous said...

Entaksei telos. Molis mou eftiakse h mera. Mprabo sas kai kalo taksidi!

Efthimia said...

Nαι,ναι!!! Ολα θα πανε μια χαρα και θα πατε το ομορφο ταξειδι σας!!!!
Χαιρομαι τοσο πολυ για σας!!!!
Σας φιλω ολους και μια μεγαλη αγκαλια στην αγαπημενη Λυδια!!!
Καλη διασκεδαση φιλοι μου, την αξιζετε ολη η οικογενεια!!!

Anonymous said...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΤΟΣΟ-ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

KΑΡΜΕΝ said...

Χαίρομαι πολύ για όλους σας. Εύχομαι να είστε όλοι γεροί και δυνατοί και να έρχεστε ακόμα πιο δυνατοί και ανανεωμένοι. Όλα να σας πάνε καλά!
Μπράβο σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στο «Κάνε μια ευχή»!

Sophey-Franny said...

prtoteinw kai mia megali volta sto uperoxo Parisi... stis gwnies tou kai sta paka tou... an theleis Naftile borw na sou proteinw kai merh!! :)

ola kala mexri... padote!!!!

tdjm said...

Μπράβο ....μπράβο ....μπράβο...

αχ εύχομαι να περάσετε τέλεια!!
Και το ταξίδι αυτό στο παραμύθι ...όταν θα γυρίσετε να μας το φέρετε μαζί...

Φιλιά πατέρα...ολα καλά θα πάνε ..μην ανησυχείς!

gismogl said...

Σας εύχομαι να περάσετε φανταστικά γιατι το αξίζετε!!! Έχω πάει και πραγματικά είναι σαν να είσαι σε παραμύθι, αυτό που πιστεύω θα σας εντυπωσιάσει πιο πολύ απ όλα είναι το "its a small small world"... περιμένουμε εντυπώσεις. Να είστε πάντα καλά

Anonymous said...

Μπράβο ρε παιδιά!

Και μην αφήσετε καμία απειροελάχιστη πιθανότητα κάποιου εμποδίου να σας χαλάσει την προσμονή! Βάλτε στο φουλ της μηχανές της ανυπομονησίας και της φαντασίας, έτσι ώστε μέχρι τον Ιούνιο να έχετε πάρει τουλάχιστον την μισή απόλαυση.

Φαντάζομαι θα μένετε μέσα στη Disneyland, έτσι; Τα φιλιά μου στον Donald (που είναι ο αγαπημένος μου)...

Anonymous said...

Όλα θα πάνε τέλεια!!! Σας σκέφτομαι πολύ.
Νάντια Καντζούρα

Anonymous said...

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!!!
ΕΤΣΙ ΜΑΓΙΚΑ Κ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Κ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΝΕΡΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ Κ ΑΛΛΗ ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ.. ΝΑ ΜΗ ΞΕΜΕΙΝΩ ΛΕΕΙ..
ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΙΡΙΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!!
Δ.

Anonymous said...

Καλημέρα Ναυτίλε
Χρόνια Πολλά στο Λυδιάκι
Στο Παρίσι πήγαμε την Πρωτοχρονιά και φυσικά μια μέρα ολόκληρη στη DisneyLand.
Εγώ αν ξαναπήγαινα θα αφιέρωνα δύο μέρες και θα σας πρότεινα να μείνετε ένα βράδυ στο ξενοδοχείο μέσα στη DisneyLand, για τα παιδιά είναι σαν να ζουν μέσα σε παραμύθι και για τους μεγάλους βέβαια μην κρυβόμαστε.
Εύχομαι να περάσετε όμορφα και είμαι σίγουρος ότι θα ερωτευθείτε το Παρίσι όπως εμείς.
Φιλάκια

Sike said...

Να ζήσει! Γιορτάζει σήμερα :)

philos said...

Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία εύχομαι στην Λυδία μας!
Διαλέχτε ημέρες καθημερινές για την Eurodisney και όχι Αγ. Πνεύματος ή 6 Ιουνίου που μαζεύεται κόσμος για την επέτειο της Απόβασης στην Νορμανδία!
Γενικά μαζεύει απίστευτα πολύ κόσμο και έχει ατελείωτες ουρές μέχρι και για την τουαλέττα ή τα εστιατόρια σε βαθμό απελπισίας!


Από Μικυ Μάους ότι υλικό θέλετε στην διάθεση σας. Διαθέτουμε άπειρο...

BUTTERFLY said...

Αχ τι ωραια! Το ταξιδι της ζωης της θα ειναι! Θα ξετρελλαθει! Ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα πολυ καλα!!!

Anonymous said...

Να περάσετε καλά και να πάρετε υπ'όψη σας όσα γράφει ο κ. Γιαννίκης Γεώργιος. Συμφωνώ μαζί του, καντε κάτι για τις ουρές. Με τα τρία παιδιά θα είναι εξαντλητικό, ειδικά αν πάτε Σαββατοκύριακο.
Φιλιά σε όλους σας

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και καλά στη Λυδία που γιορτάζει σήμερα και όλα να είναι ένα κακό όνειρο σε λίγο καιρό.

Anonymous said...

Xronia polla sto koritsaki sas. Na to xaireste kai ola tha pane kala.

Stardustia said...

@ Sike και @ Ανώνυμο

ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές αλλά η Λυδία μας γιορτάζει 20 Μαϊου, της Λυδίας της Φιλιππισίας.

[μικρή παρένθεση από τη μαμά της Λυδίας]

Stardustia said...

ουπς και @ George


[δε σας προλαβαίνω... ;-)]

Anonymous said...

χρονια πολλα στο ομορφω κοριτσι!!!

BUTTERFLY said...

Σημερα γιορταζει η Λυδια; Γιορταζει δε γιορταζει, να ζησει χρονια πολλα πολλα και με υγεια!

andreas vlachos said...

Καλησπέρα! Μπήκα για να πω Χρόνια Πολλά και βρήκα δώρο μια μεγάλη κουτάλα απο το γνωστό γλυκό! Καλό ταξίδι και εύχομαι το ταξίδι τους αυτό να το ακολουθήσουν πολλά ακόμα!

Anonymous said...

Για εμας το Λυδιακι γιορταζει παντα.Σας σκεφτομαστε και σας αγαπαμε.Και στην εκδρομη θα περασετε τελεια.Ζηστε καθε στιγμη της ζωης.Το αξιζετε, ολοι σας.BACI

Anonymous said...

Mε το καλό να πάτε και να περάσετε υπέροχα! Τέλειος προορισμός για μια οικογένεια με μικρά παιδιά. Ειδικά για τη Λυδιούλα φαντάζομαι ότι θα 'ναι μεγάλη χαρά!!

Anonymous said...

Χρόνια πολλά για τη Λυδία!!! Να τη χαίρεστε και να μεγαλώσει όπως επιθυμείτε!

wintersea said...

Καλές βόλτες!!!!!!!!!!!!!!!!

Sad_Vampiress said...

καμια προετοιμασια δεν χρειαζεται!!!!
ισως μονο προετοιμασια για να περασετε καλα!!!!!!
Και να μας φερετε πολλες πολλες χαρουμενες φωτογραφιες!!!!!

Anonymous said...

Εύχομαι πολλά ζεστά κρουασάν και άπειρα φρέσκα κατσικίσια τυράκια.

Δεν τα τρώνε στο Μίκυ Μάους αυτά βέβαια αλλά τα τρώνε στη Γαλλία.

Καλό σας ταξίδι παιδιά, και τα πέντε παιδιά παρακαλώ!!!

Στέλλα

marilia said...

Χρόνια πολλά και καλά στο Λυδιάκι και ευχές για να περάσετε τέλεια στο ταξίδι σας! Ε, χμ, Ναυτίλε, μπορείς να πεις στη Λυδία να δώσει ένα φιλί στον Γκούφυ από μένα, σε παρακαλώ; :)

σνουποφιλάκια

Anonymous said...

La crêperie des Champs-Elysées
5,rue Washington
75008 PARIS
M:George V
ΤΗΛ.01.45.63.42.47

Μικροι και μεγαλοι θα ξετρελαθουν με τις κρεπες και το διακοσμο!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Anonymous said...

Nautile mu mipos 3ereis an tha sas afisoun kai mia mera apo tis 5 gia na kanete shopping oti thelete? vevaia tha mu peis den exei sxesi alla epidi tha pame kai eeis se kapoia fasi me exei trelanei i mikri mu an tha exei ekei rouxalakia kai otidipote alo gia na agorasei epidi einai
3etrelameni stus iroes tis disney.

Anonymous said...

Καταπληκτική εμπειρία η Disnayland για όλους (ίσως περισσότερο για εμάς τους μεγάλους).Αν μείνετε έστω και μια μόνο βραδυά μέσα, στο ξενοδοχείο sants fe ίσως, που είναι και το πιο οικονομικό, είναι πολύ όμορφη εμπειρία καθώς θα μπορέσετε να την δείτε και φωτισμένη για την νύχτα. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την όμορφη αναμονή.΄Ολα θα πάνε καλά.Α και τα παιδιά ας έχουν απο ενα μπλοκάκι και ενα στυλό καθώς οι ήρωες του DISNEY δίνουν αυτόγραφα σε όποιον το ζητήσει.Φιλιά

Anonymous said...

Κανένα νέο παιδιά?

Anonymous said...

Μείνετε μέσα στη disneyland. έχει φοβερά ξενοδοχεία και είναι καλύτερο για τα παιδιά. Άλλωστε είναι κουραστικά τα παιχνίδια

Loginos said...

Το ότι θα περάσετε πάρα πολύ καλά αυτό είναι σίγουρο είναι χρόνια που έχω πάει αλλά ακόμα το θυμάμαι και χαμογελάω. Μιά πρόταση έχω να σας κάνω γιατί και σε εμένα φάνηκε χρήσιμη. Πάρτε πρώτα από όλα το τραινάκι που κάνει το γύρο της Eurodisney ώστε να έχετε μιά πρώτη γεύση του τι θα δείτε και βέβαια πάρτε το χάρτη που δείχνει που είναι κάθε τι (εγώ το είχα πάρει πριν μπω στο τραινάκι τώρα δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί τα έντυπα)θα συμφωνήσω βέβαια για τις ουρές που και σε εμένα δεν έκαναν καλή εντύπωση .
Υ.Γ.
Ναυτίλε να σκεφτείς ότι είχα πάει για δουλειά στο Παρίσι και το επισκέφτηκα με ένα συνάδελφο, μπήκαμε πρωϊ πρωϊ και φύγαμε μόλις έκλεινε με ένα τ ε ρ ά σ τ ι ο χαμόγελο στα χείλη μας.
Άν μείνετε μέσα στην Eurodisney θα ήταν το καλύτερο αν και υπάρχει μετρό που δεν το συνιστώ όμως λόγω της Λυδίας.

Anonymous said...

η γιορτη κρατα 40 μερες... χρονια πολλα πολλα χρονια καλα χρονια επομενα με πολλα χαμογελα ΥΓΕΙΑ και στο χω πει θα τη καμαρωσουμε νυφουλα.....

ετοιμαζε φωτογραφικες μηχανες φορτισε μπαταριες θα περασετε ΥΠΕΡΟΧΑ μονο αυτο εχω να σου πω. παρισι δεν εχω παει αλλα απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου που πηγα ηταν μια τρομερη εμπειρια!!!!! παρτε ανετα παπουτσακια οπλιστειτε με διαθεση πολυ και ολα θα ναι τελεια!!!! και πιστεψε με ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ δε θα σας χαλασει τα σχεδια... το πεισμα της Λυδιας για τη ντισνει ειναι πολυ μεγαλυτερο .....

να ρθουμε και μεις?????? εεεε φανταστικε μπαμπα????? :))))))))

Anonymous said...

Ξεχασα να σας πω πολλα φιλια καλη βδομαδα!!!

κελυ

Anonymous said...

Καλημέρα στη Λυδία, τους υπεροχους γονεις και τα αδελφάκια της.
Για τη EuroDisney έχω να σας πω πως εκτός από τα τρενάκια τα οποία είναι πραγματικά γρήγορα και... αγχωτικά, κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι ο καιρός. Αν η θερμοκρασία είναι πάνω από 25 βαθμούς αυτό συμαινει καύσωνας για την συγκεκριμένη περιοχή(!) Λόγω υγρασίας η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική. Ήμουν εκει με 29 βαθμούς και δεν μπορούσες να κυκλοφορίσεις... Οπότε φροντίστε να έχετε τα αναλογα ρούχα - μη σας ξεγελάει το βόρειο γεωγραφικό πλάτους του Παρισιού :-)
Να πάνε όλα καλά και να περάσετε υπέροχα! - Μαρία

Nena said...

Αχ, μωρέ, τίποτα απ όσα μελετήσατε δεν θα σας χρειαστούν. Είναι όλα τόσο μελετημένα μαγικά που θα παρασυρθείτε απόσα βλέπετε ακούτε, γεύεστε. Αν αντέχετε τη διαδρομή με έντονα σκαμπανεβάσματα κάντε το γκραν κάνυον. Είναι εμπειρία. Γενικά απολαύστε το κι οι πέντε. Σας αξίζει.

Dr_MAD said...

Θα περάσετε άψογα! Πήγα κι εγώ με τη δικιά μου και δεν ξεκολλούσε! Θα είναι άψογα! Φιλιά στα μουτράκια

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Χαράς ευαγγέλια για την οικογένεια.
Ευχές να γίνει πραγματικότητα και τίποτα να μην αναβάλλει την χαρά των παιδιών...άντε και των γονιών.
Την αγάπη μου.

Tonia said...

Aααα!Τι ωραία νέα!Προετοιμασία για ταξίδι:πολύ αναζωογονητικό για μικρούς και μεγάλους!Μπράβο σας!Εύχομαι όλα να κυλούν καλά και να πάτε χαρούμενοι και αισιόδοξοι στον αγαπημένο προορισμό των παιδιών!Να περάσετε πανέμορφα και να γυρίσετε πιο δυνατοί από ποτέ!Καλή συνέχεια!Πολλά φιλιά!

Μαριλένα said...

Εμείς είχαμε πάει στη Disneyland όταν εγχειριζόταν ο μικρός στο Νεκέρ για το ολιγοδενδρογλοίωμα και όλα μέχρις στιγμής δείχνουν να πηγαίνουν αρκετά εντάξει. Νομίζω και εύχομαι να φέρει και σε σας γούρι.

Anonymous said...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑΞΑΝΑΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ....

Neraida said...

Nautile, an xreiasteite vohtheia, metafrash, otidhpote, mh distasete n'apeuthyntheite sthn palia sas filh! (Syggnwmh gia ta greeklish, alla grafw apo internet café kai den exei ellhnika o ypologisths!) Ton Iounio tha eimai sto Parisi, opou spoudazw kai menw ta teleutaia 4 xronia! Na mou eiste kala kai mh distaseis, edw eimai egw! :-)