Wednesday, May 20, 2009

Πέντε χρόνια μετά


Σήμερα κλείνουν 5 χρόνια από την διάγνωση της Λυδίας.

Η Λυδία είναι μαζί μας, στην αγκαλιά μας. Όταν την αγκαλιάζουμε, κλείνουμε μέσα μας τη ζωή της (είναι πλέον σε εκείνο το μικρό % που φτάνουν τα 5 χρόνια από την διάγνωση), την δύναμή της, τον καρκίνο της, την γενναιότητά της, το πείσμα της ("οκ, αυτό το χεράκι δεν δουλεύει, πάμε τώρα να κρεμαστούμε στο μονόζυγο, που έχει πλάκα;
"), το γέλιο της, τα μάτια της, τα σημαδάκια στο κεφαλάκι
και στο στήθος και στην κοιλίτσα της, την πίστη της, τις δυο τρεις άσπρες τρίχες στα μαλλιά της, την ελπίδα της, την τσαντίλα της ("οκ, εσύ να πηγαίνεις κάθε μέρα νοσοκομείο και εγώ να πηγαίνω να παίζω μπάλα"), την όρεξή της για τη ζωή που μοσχοβολάει όταν καθρεφτίζεται στα μάτια της ("θέλω να μου δώσεις ένα λεφτάρικο να πάω στην καφετέρια να πιω καφέ και να κάνω ένα τσιγάρο").

Κλείνουμε στην αγκαλιά μας την ζωή και τον θάνατο. Και την αγαπάμε όπως Εκείνη μας έμαθε.



108 comments:

ΚΩΣΤΑΣ said...

Όπως είχα πει και σε παλαιότερο post, oι στατιστικές υπάρχουν για να διαψεύδονται. Όλες οι επιλογές που κάνατε από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα, αποδείχτηκαν σωστές.Η ερεύνα, η αγάπη, το πείσμα και η ορθολογική ανάλυση των δεδομένων σε συνδιασμό με τη θέληση της λυδίας για ζωή έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάμε λοιπόν να διαψεύσουμε και τις υπόλοιπες στατιστικές!!!

Νάντια Καντζούρα said...

Έχετε πολλή δύναμη και ακόμη περισσότερο μέλλον!!! Θέλω να μαθαίνω μόνο καλά νέα από σας. Σας σκέφτομαι πολύ!
Νάντια Καντζούρα

Anonymous said...

Μόνο καλά νέα από δω κ μπρος! Η Λυδία θα διαψεύσει όλες τις στατιστικές.....και θα είναι η ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!!!
Την αγάπη μου σε όλους σας.

Φιλιά
Μια ακόμα μαμά

ronin said...

Telika, orea mera simera :-). Alloste afto tha pei statistiki: apousia vevaiotas.

citystamps said...

Κανονισε τωρα το επωμενο Post να ειναι για τα 6α γενεθλεια.

Τεμπελουλη

Λοιποων ξανα χρονια σας πολλα και βημα βημα παμε για τα 6

Φιλια απο Θασο
Πετρος

Anonymous said...

Πολύχρονη για τη γιορτή της μέσα από την καρδιά μας.
Ένας αγώνας που έχει για οδηγό την Αγάπη πάντα κερδίζεται!
Χρίστος-Μαίρη-Σοφία-Πηνελόπη

Anonymous said...

Οι καλύτερες ευχές μας μέσα από την καρδιά μας για την ονομαστική της γιορτή. Να χαίρεστε τη μικρή ηρωίδα που έχετε κοντά σας, ο Θεός να σας στηρίζει.
Με την αγάπη μας κάποιοι φίλοι
Υ.Γ. Χρόνια Πολλά και για τη Λένια σας που γιορτάζει αύριο. Νομίζω ότι και κάποιος έχει γενέθλια. Να Τον χαίρεστε κι αυτόν.

martha said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ.ΤΙΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΑΝΗΨΙΕΣ. ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ 2 ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΣΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ....
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
ΜΑ ΑΓΑΠΗ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Χρόνια πολλά Λυδία μας .
Ναυτίλε, ο πόλεμος κερδίζεται σιγά - σιγά .
Εχει κόστος, το ξέρω , αλλά η νίκη είναι εκείνη που μετρά .
Φιλιά ,στα δύο της μαγουλάκια .

ραχήλ

Μαμά Ειρήνη said...

Δε νομίζω πως έχω να πω κάτι. Δε το θέλω αυτό, θα ήθελα να μπορούσα να πω κάποιο σχόλιο, αλλά είναι αδύνατο... Το μόνο που με αφήνει η συγκίνηση να πω είναι να χαίρεστε το κορίτσι σας, πάντα με υγεία από εδώ και πέρα, και να δώσετε και ένα φιλάκι και σε αυτό και στο άλλο το κορίτσι που γιορτάζει αύριο. 'Αντε και ένα ακόμη και στον παίδαρο, για να μην μείνει παραπονεμένος.

Anonymous said...

polyxrono to koritsaki sas!!!!

na einai gero k tyxero k omorfo k exypno k kyriws peismatariko k panta na vgainei nikhtria!!!!! ase tis statistikes na lene, ola kala tha pane. h mikroula sas tha einai edw gia polla xronia akoma!
xronia polla,
xronia kala,
xronia eytyxismena,
mesa apo thn kardia mas!

o theos na sas exei kala!

Anonymous said...

Πρώτη φορά σας γράφω. Αυτό το μικρό τυπικό "σκαλοπάτι" της 5ετίας είναι ένα τεράστιος ορόσημο κουράγιου. Σας έυχομαι πραγματικά ολόψυχα να τσαλαπατήσετε οποιαδήποτε στατιστική. Το ίδιο εύχομαι και στη μαμά μου, η οποία μέχρι τώρα είναι νικήτρια και καθαρή.

Κώστας

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το blog σας, αν και τελείως διαφορετικές περιπτώσεις μου έδωσε αφάνταστο κουράγιο, ένα πράγμα το οποίο πως να το μεταδίδω δεν μου μάθανε ποτέ στην ιατρική.

Anonymous said...

σας εύχομαι 5 και άλλα 5 και άλλα 5 και πολλά 5ντάρια χρόνια στη σειρά, τόσα πολλά που να μην σας απασχολούν πια πόσα είναι

και 5 και άλλα 5 και άλλα 5 φιλιά στη Λυδία και στους συναγωνιστές της

Στέλλα

ntavos said...

Kούκλα μου γλυκιά μας δίνεις δύναμη και πνοή να ζήσουμε.Λυδία σ'ευχαριστούμε.....

Anonymous said...

για την λυδια ευχηθηκα και στο προηγουμενο ποστ σου... εσυ δηλαδη τι νομιζες ρε πατερα??????????????????? οτι δε θα γιορταζαμε τα πεντε??????? και αυτα και πολλα πενταρια ακομα μεχρι να γινει διψηφιος αριθμος και να ξεκιναει απο 7.....


σου πα οτι εινια και μια ΘΕΑ με το γυαλι το τρομερο.... ετσι και να βγαζει γλωσσα γιατι απο τωρα η λυδια σας εχει ξεγελασει ολους και μας δουλευει ολους ψιλο γαζι.....

να χαιρομαστε και το λενιο αυριο αλλα αυτα θα τα πουμε αυριο.....

κελλυ

BUTTERFLY said...

Διαβαζω ξανα και ξανα αυτες τις αραδες σου! Στεκομαι στις παρενθεσεις. Αυτες οι παρενθεσεις ειναι η Λυδια, ειναι η αποδειξη πως το μουτρο δεν το βαζει κατω με τιποτα! Και η πεισματαρα φατσουλα στη φωτογραφια ειναι σαν να βγαζει τη γλωσσα στον εχθρο περιπαιχτικα!
Νομιζω πως η γιορτη της εχει περασει, αλλα δεν χρειαζεται να ειναι η ονομαστικη της εορτη για να ευχηθω σε αυτο τον αγγελο χρονια πολλα, χρονια καλα! Καθε μερα που ειναι εδω και γερη ειναι απο μονη της γιορτη! Να χαιρεστε τα πανεμορφα παιδακια σας και να καταρριπτετε παντα κανονες και στατιστικες!!!

Stardustia said...

η γιορτή της είναι σήμερα,
η "τέλος πάντων" επέτειος διάγνωσης,
αύριο...

αλλά όπως και αν έχει, butterfly, έχεις δίκιο έτσι θα έπρεπε να είναι πάντοτε για όλους μας: κάθε μέρα γιορτή.

Anonymous said...

Δε νομίζω ότι είναι τυχαίο που η Λυδία αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα...Δεν ήταν γραφτό από την αρχή. Η Λυδία ζει γιατί γεννήθηκε στη συγκεκριμένη οικογένεια, γιατί πέρασε ό,τι πέρασε με εσάς δίπλα της, που κάνατε συγκεκριμένες επιλογές όχι μόνο όσον αφορά τη θεραπεία της, αλλά κυρίως όσον αφορά το πώς θα ζει και πώς θα ζείτε εσείς, οι υπόλοιποι της οικογένειας, εκτός νοσοκομείου, στην καθημερηνότητά σας. Να είστε πάντα δυνατοί και να έχετε πάντα τόση αγάπη ο ένας για τον άλλο. Αυτό είναι που σας κάνει να αποτελείτε την εξαίρεση στον κανόνα.

Anonymous said...

Είναι σκέτη γλύκα, να την χαίρεστε!!!

tdjm said...

Χρόνια πολλά Λυδία Τιγρία...

Χρόνια πολλά!!!

Φωτεινή Κανάκη said...

Έτσι Λυδία να κάνεις..βγάζε γλωσσίτσα σε κάθε δυσκολία-παίρνουμε δύναμη να κάνουμε το ίδιο, και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο!!!φιλιά***

stalamatia said...

Mπράβο τιγράκι μας η ζωή ξέρει ότι σου ανήκει και θα είναι μαζί σου .Γλωσίτσα τέλεια να ποζάρεις συχνά με ότι γκριμάτσα σου αρέσει να σε βλέπουμε.Πολλά φιλιά.

Anonymous said...

Τι κουκλίτσα έχει γίνει!!! Είναι πολύ γλυκειά και εύχομαι με τη σειρά μου να' ναι πάντα γερή, δυνατή, πάντα πεισματάρα και να τη χαίρεστε!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ. Πέρα από τα άλλα της δώρα (φαντάζομαι θα είναι πολλά), στείλε της Θεέ μου, μόνο Υγεία.
Και του χρόνου τέτοια μέρα, εδώ όλοι μαζί θα τα ξαναλέμε!!!

Άπειρες ευχές για τη γιορτούλα της με πολλή αγάπη

Όλγα

Υ.Σ. Πάντα υπάρχει standard error σε όλες τις στατιστικές. Είμαι βέβαιη ότι υπάγεστε σε αυτήν την κατηγορία!!!

tessy!!! said...

Tι μαγουλάκια στρουμπουλά και ομορφα ειναι αυτα? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αλλη μια χρονιά και άλλη μια και 100 άλλες θα είναι εδώ το Λυδιάκι μας..Και θα ανηκει στο 0% που φτάνουν ως τα 100 .. γιατί μπορεί η ζωή να μας κάνει λιγάκι άπιστους.. άλλα θαυματα πάντα γίνονται! Φιλιά σε όλη την οικογένεια!

danini@in.gr said...

Ναυτιλε
αντε δωσε στο κοριτσι ... ενα λεφταρικο... να παει για καφε και τσιγαρο
αντε λοιπον τι περιμενεις......

Νασται ολοι καλα

Νικολας Μινα Μιχαλιος

Unknown said...

Χρόνια πολλά στην Λυδία σας ότι καλύτερο.

"Από το κήπο του ουρανού Φεγγάρι βιόλες κόψε στην αγκαλιά της να τις πας γιατί ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ!!"

...Φυσικά Χρόνια πολλά και στην Λένα σας για αύριο.

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ.ΝΑ ΠΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΛΥΔΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!

Anonymous said...

Μπήκα για να ευχηθώ και κατέληξα εγώ να πάρω δώρο αυτή την υπέροχη φωτογραφία της μικρής μας! να είναι χιλιόχρονη και πάντα τσαμπουκάς! πολλά φιλιά

Maria Nefeli D said...

KALI MOU NERAIDA LYDIA: "YOU CAN DO WHAT YOU WANT TO, THERE'S NO ONE TO STOP YOU"!!!!!!!
KRATISE TO KALA AUTO.
KAI ESI KALI TIS MAMA KAI PAMPA EISASTE MEGALOI NIKITES KAI AGONISTES.TO SIGOURO EINAI OTI I LYDIA SAS, ZEI GIATI 8ELEI NA EINAI KONTA SAS POU TIS XARIZETAI APEIRI AGAPH. KAI AUTO POU SAS LEO TORA SAS TO DIAVAIVAIO ME APOLITI SIGOURIA.

Anonymous said...

στα σαραντα μου χρονια με δυο πραγματα δακρυζω παντοτε. Το ενα ειναι οταν σας επισκεπτομαι.

Να ειστε παντοτε ολοι καλα! Θα νικησετε!

Χριστίνα (lbt) said...

Χρόνια Πολλά στο Λυδιάκι!!
Να το χαίρεστε όλη η Ναυτιλοοικογενεια!

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ said...

Να 'στε καλά όλη η οικογένεια!... Η Αγάπη και το κουράγιο σας μάς συγκινεί!...

lemon said...

Να είστε καλά όλοι σας, και να τη χαίρεστε (και να τη βοηθάτε, όπως μέχρι τώρα) και να μας βοηθάει κι εκείνη, όλους εμάς να συνεχίζουμε, στα ευκολα και στα δύσκολα.

Aθηνά said...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ!!!!Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικόγενεια σου που σε λατρεύει!!!!Να την χαίρεστε και να ζείτε πάντα στιγμές σαν αυτές με το "λεφτάρικο" και ακόμα καλύτερες :)))
Είστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

Πολλά εορταστικά φιλάκια!!!!

Ξενοφών Φ said...

Σήμερα που η Λυδία έχει την γιορτή της, της εύχομαι χρόνια πολλά, έντονα, ζωντανά, ευτυχισμένα, με Υγεία και πολύ πολύ Αγάπη.

Anonymous said...

Λυδία Τιγρία κανονική! Πάντα γερή και σιδερένια!
Χρυσόστομος

Anonymous said...

Λυδιάκι γλυκούλικο γλυκούλικο (μα πραγματικά είναι απίστευτα γλυκιά και πονηρή φατσούλα, μου έρχεται να μπω μέσα στην οθόνη και να τις τσιμπήσω τα υπέροχα στρουμπουλά μαγουλάκια) χρόνια πολλά πολλά να είσαι πάντα γερή και μαχήτρια όπως είσαι μέχρι τώρα. Ναυτίλε οι στατιστικές είναι για να καταρίπτονται, το τιγράκι έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια, η θέληση για ζωή είναι το μεγαλύτερο πράγμα. Να την χαίρεστε και να είστε σίγουροι ότι με την πίστη και την αγάπη σας τα 5 χρόνια θα γίνουν 50. Πολλά φιλάκια στο τιγράκι μας (μου έχετε γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια κάθε μέρα μπαίνω και μαθαίνω νέα σας) και σε όλη την οικογένεια.
Βένια Γιδοπούλου

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΗ λΥΔΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΠΑΝΤΟΤΕ!!
ΠΑΡΙΣΙ 20 ΜΑΙΟΥ 2009

Anonymous said...

Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα, με υγεία, αγάπη, ηρεμία και χαμόγελα..... σε ΟΛΕΣ τις δυσκολίες της ζωής, να βγάζεις αυθάδικα τη γλώσσα, για να φοβούνται αυτές και να το βάζουν στα πόδια....

NdN said...

Εχει πολύ μέλλον ακόμα η κούκλα! Να είναι καλά και εσείς για να την χαίρεστε!

jf said...

ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ κούκλα!!

Unknown said...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!

Anonymous said...

Χρονια Πολλά στη Λυδία μας.
Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι συχνά.
Δύναμη, κουράγιο, χαμόγελο και αγάπη! Τα καλύερα φάρμακα για να διαψεύσουμε τις στατιστικές.
Τάσος-Θεσσαλονίκη

Anonymous said...

Α ρε Ναυτίλε....
εύχομαι πολλά πολλά χρόνια να της χαρίσει ο Θεός. Να την βλέπετε να αλλάζει, να μεγαλώνει, να τσαντίζεται, να..., να.., και εμείς εδώ να περιμένουμε να ακούσουμε νέα απο τον αγώνα σας και ένα τεράστιο χαμόγελο να έρχεται πάντα και να κάθεται στα χείλη μας...
Καταλαβαίνω τις αγωνίες σας και το άγνωστο και αβέβαιο μέλλον....
αλλά κάποτε είχες γράψει ότι το δώρο του Αϊ Βασίλη το έλαβες για φέτος γιατί η μικρη Λυδία είναι εδώ..
Ναι, ΝΑυτίλε... είναι μέσα στο μικρό % που έγραψες και Δόξα τω Θεό είναι εδώ....
:-)))))))))))))
σας αγαπάμε....
(είναι μια μικρή κουκλίτσα)
ελενη

Meli said...

1000 και 1 ευχές για την κορούλα σας!
Χρόνια της πολλά και καλά!
Είστε σπουδαίοι!

Anonymous said...

ολα τα λεφταρικα δικα σου ματια μου!!! (καλα το τσιγαρο να το συζητησουμε λιγο ε? χιχι)
Ναυτιλε, εχεις να δινεις χαρτζιλικι για καφεδες κ για βολτες για πολλα χρονια, ετοιμασου, να το ξερεις αυτο :)
Σας φιλω ολους και ολα θα πανε καλα, σας αγαπω πολυ και ας μην σας εχω δει ποτε...

BIKY said...

Χρόνια της πολλά είμαι σίγουρη πως θα ήμαστε εδώ για να γιορτάσουμε άπειρες φορές ακόμα
Ολα θα πάνε καλα
Φιλιά πολλα

Anonymous said...

:-)
αυτά είναι!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΕΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ...

Anonymous said...

sagapw. stoxw ksanapei kai 8a sto ksanapw!!! :-)))

ixnilatis said...

Aγάπη μου, ψυχούλα μου, μόλις πέρασες άλλο ένα εμπόδιο και είμαι σίγουρος ότι θα νικήσεις γιατί απόδειξες ότι μόνο εσύ γνωρίζεις τον τρόπο.
Να ξέρεις αγάπη μου ότι εσύ είσαι η ελπίδα η δύναμη και το κουράγιο των γονιών σου, πάλεψε ψυχούλα μου πρώτα για' σένα και ύστερα για τους γονείς σου που σε λατρέυουν.
Αυτά τα λόγια σου τα λέω εγώ που
έχω ένα κοριτσάκι ακριβώς σαν κι εσένα, που κι αυτό τώρα έχει αφήσει αυτά τα 5 δύσκολα χρόνια πίσω του και βλέπει το μέλλον δυναμικά με την δύναμη του νικητή.
Δεν είσαι μόνη. Ποτέ δεν ήσουν μόνη.
Πάντα είχες και θα έχεις δίπλα σου φίλους που σε στηρίζουν.
Πάλεψε καρδιά μου, έφτασες στην νίκη.

ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!!!!

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Ευλογημένη και τώρα και πάντα

Anonymous said...

Τι να πω κι εγώ...όλα έχουν γραφτεί! Με κάλυψαν όλες οι ευχές των φίλων σας! Εύχομαι να διαβάζω πάντα με δάκρυα χαράς αυτό το blog!

Anonymous said...

Η κορη η δικια μου, αγαπημενοι μου, δεν τα καταφερε... Μονο 10 μηνες αντεξε...
Μαζι με την Λυδια, ειναι σαν να τα καταφερε και η Ελενιτσα μου...
Χαιρομαι τοσο πολυ για σας...
Σας φιλω
Με αγαπη
Ευθυμια

Anonymous said...

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΕΝΙΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολους
κελλυ

Me:Moir said...

Συγκινήθηκα μ'όλα αυτά που διαβασα σ'αυτό το μικρό ποστ. Είναι στη σκέψη μου αυτό το σκανδαλιάρικο μουτράκι, καθημερινά.
Φιλάκι.

:)

Anonymous said...

$#&!!)($&(@~&($#!(! $#@!#$@
ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ........ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ........
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΥΦΟΥΛΑ (ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ)

ΧΑΡΟΥΛΑ

euaggelia said...

Ναύτιλε, για ακόμα μία φορά με έκανες να συγκινηθώ...... πολύ
Αυτό το κοριτσάκι είναι ένα κομμάτι από όλους μας πίστεψέ με Θεέ μου, να την έχεις πάντα καλά......

Anonymous said...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΝΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΗ.ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΥΔΙΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΙΩ.

Βασιλική said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ για τη Λυδία χτες και την Ελένη σήμερα!
Να είστε πάντα καλά όλη η οικογένεια!

elekat said...

Μου φαίνεται ότι το θηρίο νικιέται σιγά σιγά!!

Χρόνια πολλά Λυδία για την γιορτή σου και εύχομαι ποτέ μα ποτέ ξανά να μην εμφανιστεί τίποτα κακό στη ζωή σου!!

Y. K. said...

υπεροχο φατσακι η κουκλα :)
να ειναι καλα, να ειστε καλα.

φιλια δυνατα

megoulino said...

τι μαλλια ανεμελα και τι γυαλλια και τι στυλλλλλλλ φτου σου κουκλάρα μου τιγρακι μου τάραξε τους ολους =0)!!!

Anonymous said...

Σας θαυμαζω και σας αγαπω πολυ για το κουραγιο, για την αισιοδοξια και το χαμογελο που μοιραζετε σε ολους μας! Να σας εχει ο Θεος καλα!!!

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά κσι στην Λενιώ για την ονομαστική της εορτή.
Με αγάπη
Βένια

marilia said...

Έτσι, έτσι! Γλωσσίτσα έξω και πάμε δυνατά! :):) Πάντα νικήτρια και χαμογελαστή!

Να χαίρεστε και την Ελένη σας! :) Σβουριχτοφιλάκι ζουμερό

George said...

Xronia Polla. Na xaireste to aggeloudi sas. Ola tha pane kala.

pinelopi t. said...

Η Λυδία έμαθε σε όλους μας τι σημαίνει αγάπη για ζωή κι εσείς τι σημαίνει να αγαπάς αληθινά..Σας ευχαριστούμε όλους και αυτά τα πέντε χρόνια να γίνουν ακόμα τόσα, κι άλλα τόσα, κι άλλα τόσα και η Λυδία να ζήσει μιαζωή όπως την θέλει και όπως ξέρει να τη ζει.. γεμάτη πείσμα και αγώνα για το ακατόρθωτο που τελικά μπορει να κατακτιέται

Αθηνά said...

Χρόνια πολλά Λυδιάκι, για τη γιορτή σου και τη "γιορτή" σου! Χρόνια πολλά Λένια και Μαμά Της!
Πολλές γιορτές μαζί τούτες τις μέρες. Μαζί μ'εσάς, γιορτάζει και ένα κομμάτι της καρδιάς όλων μας που σας έχει αγαπήσει, τόσον καιρό τώρα και που, μαζί σας, αγωνιά, ελπίζει, προσεύχεται και πανηγυρίζει.

Anonymous said...

πέντε κι άλλα 15 κι άλλα 105 χρόνια για το Τιγράκι και για όλους σας με υγεία και δύναμη!

Σας αγαπάμε

Χρύσα

Thalassenia said...

Ευχές εχθές για την όμορφη Λυδία, ευχές σήμερα για την όμορφη Λένια, αλλά και για την όμορφη και δυνατή Μαμά.
Χρόνια Πολλά στη Ναυτιλοοικογένεια.

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά στην δυνατή οικογένεια.

Γεωργία said...

Χρόνια Πολλά στη Λένια και τη Μαμά! Να τις χαίρεστε!

Κωνσταντίνα said...

Χρόνια Πολλά για την γιορτή της.

Να είσαστε σίγουροι ότι η Λυδία θα είναι μαζί σας και τα επόμενα 105 χρόνια, γιατί η Λυδία είναι μια ειδική κατηγορία ποσοστού απο μόνη της.

Τα φιλιά μας και τις ευχές μας σε όλη την οικογένεια

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά στη Λυδία, στη Λένια,στη Μαμά.Να τις χαίρεσαι
Ναυτίλε , η ζωή είναι μπροστά.
ΕΛΕΝΗ Π.

Anonymous said...

Να τα χαίρεστε τα αγγελούδια σας...
Όλα θα πάνε καλα.
Τα δύσκολα πέρασαν!!!
Ευχαριστώ για τη φωτογραφία.
Την περίμενα πως και πως..

Α.

ΞΩΤΙΚΑΚΙ said...

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!
Ε, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!

.. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ, ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ!!

ΤΑ ΝΕΡΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ..
ΣΤΕΛΝΩ ΝΕΡΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΧΧΧ

Ιωάννα-Παναγιώτης said...

Να είστε καλά ΟΛΟΙ σας και το Λυδιάκι να συνεχίσει να έχει Τόσο γλυκειά φατσούλα :):):)
Σας σκεφτόμαστε..

Anonymous said...

Ετσι να βγάζει πάντα τη γλώσσα στην αρρώστεια και στις δυσκολίες.
Και να είναι νικήτρια.
Εύχομαι τα καλύτερα

Anonymous said...

Η Παναγια να σας δινει δυναμη και υγεια παντα και να περασετε και αλλα 105 χρονια μαζι!

Aθηνά said...

Χρόνια Πολλά στην υπέροχη ΜΑΜΑ και την γλυκιά Λένια!Δεν τα κατάφερα να ευχηθώ χθες,αλλά καλλιό αργά παρά ποτέ :)Για το Λυδιάκι ευχήθηκα την ημέρα που έπρεπε :D

Φιλάκια γλυκά!

Anonymous said...

Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα.Ναι είναι είστε πάντα καλά όλοι σας

Anonymous said...

Να την χαιρεστε! Χρόνια πολλά και από μένα...
Από ευχές... με κάλυψαν οι απο πάνω! χεχεχε
Να είναι πάντα δυνατή και εσείς να στεκεστε άξια όπως αυτά τα πέντε χρόνια δίπλα της!
Συγχαρητήρια! Αντε και του χρόνου θέλουμε γλυκό! :P

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος said...

και μαζι με σας κι ολοι εμεις την αγαπαμε, την αγαπαμε, την αγαπαμε!

angelina said...

τα λόγια είναι περιττά....υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας...

Τυπος Νυχτερινος said...

Άντε Ναυτίλε μου! Σφίξου γιατί στα επόμενα χρόνια θα σου ζητήσει κι άλλα λεφτάρικα! (Έτσι είναι οι κούκλες, έχουν απαιτήσεις!)

Να 'σαι καλά κοριτσάκι, να χαμογελάς πάντα και να βγάζεις πάντα γλώσσα.

Να 'στε κι εσείς όλοι καλά.

LEMESOSNEWS said...

Αυτή είναι η πρώτη φορά που διαβάζω το blog και πραγματικά δάκρυσα.Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω...Εμείς διασκεδάζουμε και δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχουν τόσοι άλλοι άνθρωποι που είναι σε πολύ κακή κατάσταση... Κάθε μέρα και κάθε νύχτα θα προσεύχομαι για τη μικρή σας Λυδία...Μακάρι να γίνει καλά...(δεν ήξερα τι να κάνω και έτσι σκέφτηκα να σας κάνω ένα link στον ιστότοπο μου,μπάς και βρεθεί κάποιος που να μπορεί να σας βοηθήσει...http://lemesosnews.blogspot.com/)

Anonymous said...

Και εμείς σας κλείνουμε νοερά στην αγκαλιά μας. Και σας αγαπαμε, και ευχόμαστε τα καλύτερα. Σας ευχαριστούμε για τα μαθήματα ελπίδας και επιμονής. Και για τη μεγάλη κουταλιά από το βάζο με το γλυκό.
Γ.Β.

Tonia said...

Να είστε πάντα η εξαίρεση!Θα είστε!Να έχετε πάντα τόση δύναμη και μόνο καλά νέα!
Φιλάκια πολλά!

Sophey-Franny said...

proswpika den m aresoun ta megala logia gi afto kai ena aplo kai megalo xronia polla :)

Anonymous said...

...Έτσι είναι τα αγριμάκια-τιγράκια..Βγάζουν και γλώσσα, και νύχια και δόντια αν χρειαστει στον εχθρο...μέχρι αυτος να φύγει.
Και θα φύγει..
Ετσι πρέπει και έτσι θα γίνει!!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Λυδιάκι μου, σε σκέφτομαι, πάντα (προσ)εύχομαι και σ' αγαπάω

Φιλάκι και Γλαρένιες αγκαλίτσες

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ..

ΓΙΟΡΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ..

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΕΜΕ!!

emeis

Loginos said...

Μακάρι να "μάθουμε" καλά το μάθημα που μας διαδάσκει η Λυδία, Ναυτίλε και οικογένεια να την χαίρεστε.
Υ.Γ.
Στην Eurodisney από ότι την βλέπω ετοιμάσου για ποολύ τρέξιμο.

Anonymous said...

όλα τα "λεφτάρικα" δικά σου ματάκια μου!!!

Anonymous said...

Πω πω σαν να βγάζει τη γλώσσα στον καρκίνο είναι στη photo!!
Μπράβο της!!!
Αγωνίστρια, μαχήτρια!
Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο!

Anonymous said...

Lydiaki na ta katosthseis kai panta na bgazeis th glwssa se osa se enoxloun.

Nena said...

Μπορώ πολύ καλά να καταλάβω γιατί αργείς να γράψεις. Όμως έτσι, κάπου-κάπου ρίχνε καμιά τέτοια φωτογραφία να χαίρομαι που την βλέπω να δουλεύει/κοροϊδεύει όλο τον κόσμο κι αυτή την κωλοαρρώστια, που άλλωστε την φτύνει κατάμουτρα η Λυδία μας.

ellinida said...

Αυτή η φωτογραφία ήταν ότι πρέπει γιά να μου φτιάξει η διάθεση.
Να είστε όλοι καλά.

Anonymous said...

ΤΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΤΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!

Anonymous said...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...
ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Η ΜΙΚΡΗ ΓΑΛΗΝΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ...ΤΩΡΑ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
μαμα Ολγα

Anonymous said...

Προσευχές για τη μικρή Γαλήνη

ΔΩΡΑ said...

Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για την Λυδία και για εσάς.
Πέρασα κι εγώ από αυτά τα μονοπάτια με τον γιο μου τον Παναγιώτη. Το μονοπάτι της λευχαιμίας.
Να είστε πάντα όλοι σας καλά και να χαίρεστε τη Λυδία σας. Σας σκέφτομαι. Φιλιά πολλά.

ΔΩΡΑ said...

Και κάτι ακόμη...
Διάβασα ότι θα πάτε στην Eurodisneyland. Πήγαμε κι εμείς. Αυτή ήταν και του Παναγιώτη μου η ευχή. Και το "Κάνε μια Ευχή" το έκανε πραγματικότητα και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!! Μοναδική εμπειρία και για τα παιδιά και για εμάς. Όλοι τους από το "Κάνε μια Ευχή" ήταν ΑΨΟΓΟΙ.
Όσο για το τι θα χρειαστείτε, τουλάχιστον έναν άδειο σάκο για να βάλετε μέσα τα πράγματα που θα αγοράσετε από εκεί, μερικά ζεστά ρούχα γιατί έχει διαφορετική θερμοκρασία από ότι εδώ στην Ελλάδα και σίγουρα αναπαυτικά παπούτσια γιατί έχει πολύ περπάτημα αλλά είναι υπέροχο.
Ακόμη θα χρειαστείτε πολύ κέφι, χαρά και γέλιο, αλλά αυτά τα ξέρετε ήδη.
Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα.

nautilus said...

Μαμά Όλγα: Η Γαλήνη έχει τις προσευχές και την θερμή σκέψη όλων μας. Εάν χρειαστείτε κάτι στο οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε, πείτε μας.

Anonymous said...

PAIDIA ISOS NA GNORIZETE TO BLOG TIS GLIKIAS KOPELITSAS MARIAS http://mariatweety.blogspot.com

EK MEROUS OLON TON FILON TIS SAS ANAKINONO OTI TO MARAKI MAS NOSILEUETAI SE POLI SOVARI KATASTASI LOGO EPEIDINOSIS TOU EGKEFALOU TIS ETSI AS ENOSOUME OLOI BLOGGERS ALLA KAI OLOI ALLOI TIN PROSEUXI MAS ELPIZONTAS OTI 8A NIKISEI GIA AKOMI MIA FORA TI MAXI

AS AFISOUME KAI SXOLIA STO BLOG TIS GIA SIMPARASTASI TON FILON TIS

ELPIZO NA MAS SIGXORESEI O MPAMPAS TIS LYDIAS ALLA KAI I LYDIA POU SAS LEME NA PROSEUXI8OUME OLOI MAZI

OSOI DEN 3ERETE AUTO TO BLOG AS TO DOUN TORA

EINAI KRIMA TETIA NEA KOPELITSA RE PAIDIA KAI ADIKO

FILIKA PANOS

Unknown said...

Καλή μέρα,

Είμαστε ένας νόμιμος και αξιόπιστος δανειστής χρημάτων. Δάνουμε χρήματα σε άτομα που χρειάζονται οικονομική υποστήριξη, δίνουμε δάνεια σε ανθρώπους που έχουν κακή πίστωση ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους για να επενδύσουν στην επιχείρηση. Έτσι αναζητάτε ένα επείγον δάνειο; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε επειδή βρίσκεστε στο σωστό μέρος που προσφέρουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 2%, οπότε αν χρειάζεστε ένα δάνειο αναμένεται να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: mobilfunding1999@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:

1) Πλήρη ονόματα: ............
2) Φύλο: .................
3) Ηλικία: ........................
4) Χώρα: .................
5) αριθμός τηλεφώνου: ........
6) Επάγγελμα: ..............
7) Μηνιαίο εισόδημα: ......
8) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .....
9) Διάρκεια δανείου: ...............
10) Σκοπός του δανείου: ...........

Ευχαριστώ

Great mani said...

Γεια σας είδα σχόλια από άτομα που είχαν ήδη πάρει δάνειο από την Pure Heart Lady και στη συνέχεια αποφάσισα να υποβάλω αίτηση σύμφωνα με τις συστάσεις τους και μόλις πριν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα στον προσωπικό μου τραπεζικό λογαριασμό συνολικό ποσό 50.000 ευρώ που ζήτησα. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα και συνιστώ σε όποιον χρειάζεται πραγματικό δάνειο να υποβάλει αίτηση μέσω του email του Dellastaylors@yahoo.com.
WhatsApp στο +1 (209) 251-1529

Susan Benson said...

Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
* Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
* Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
* Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.