Monday, July 09, 2007

Ένα ήσυχο Σ/Κ

Όλα καλά. Αυτό το Σ/Κ πήγαμε για το τρίτο μας μπάνιο. Η Λυδία πλέον μπαίνει άνετα στο νερό χωρίς γκρίνιες. Αυτή τη φορά μάλιστα δέχτηκε να χτυπήσει λίγο ποδαράκια και χεράκια, αγκαλιά πάντα με την μαμά της.

Η Λένια είναι πλέον δελφίνι σωστό! Ο Γιώργος έχει ακόμα μια δυσκολία να μπει στο νερό χωρίς να φοβάται, αλλά το παλεύουμε!

Αυτά το Σάββατο, γιατί την Κυριακή φυσικά πήγαμε για κούνια-μπέλα (όχι θα μας ξέφευγε!). Κάναμε όμως και λίγες βόλτες με το τρίκυκλό μας, ναι! Ζηλέψαμε από τα άλλα δύο που έκαναν ποδήλατο. Ψόφια και τα τρία το βράδυ, κοιμήθηκαν πριν προλάβουμε ούτε καληνύχτα να τους πούμε.





Με τον εχθρό έχουμε εκεχειρία. Αποφασίσαμε να μην κάνουμε τώρα την καινούρια μαγνητική για να περάσουμε τις διακοπές "ξένοιαστοι". Εάν την κάναμε τώρα και εμφάνιζε επιτάχυνση της αύξησης του όγκου θα είμασταν πιεσμένοι να προχωρήσουμε στην επέμβαση. Διαλέξαμε για χάρη της Λυδίας, των άλλων δύο πιτσιρικιών και δικής μας να μείνουμε στην "άγνοια" και να ξεκινήσουμε την καινούρια αυτή μάχη/φάση του πολέμου στα τέλη Αυγούστου. Μαγνητική πάλι τότε και ό,τι μας δείξει... Εκτός εάν στο μεταξύ ο εχθρός κάνει την δική του απρόβλεπτη κίνηση...

Οι φωτογραφίες είναι για εσάς που ζητάτε περισσότερο θέαμα! :-) Το κοκκινάκι στο μάγουλο είναι από το κακό το " 'πούπι " που μας τσίμπησε ένα βράδυ.

29 comments:

Anonymous said...

Λυδία όμορφή μου, μέσα στο σκέρτσο και στο νάζι είσαι. Αχ! ο μπαμπάς τι έχει να τραβήξει σε λίγα χρόνια..
Να ακολουθήσεις την αδερφούλα σου στο νερό να κολυμπάς του χρόνου σαν δελφινάκι.
Τα μεγαλύτερα αδερφάκια έχουν πάντα πολλά ωραία παιχνίδια να σου μάθουν και κόλπα για να παιδεύεις τον μπαμπά σου περισσότερο!
Να προσέχετε τα πανέμορφα μαγουλάκια από τα πεινασμένα κουνουπάκια γιατί κάνουνε βούλες στο δέρμα και θα μοιάζεις με πασχαλίτσα στο τέλος.
Μπαμπά της Λυδίας 1000 ευχαριστώ που μοιράζεσαι την ομορφιά της οικογένειας σου μαζί μας.

Anonymous said...

καλη εβδομαδα οικογενεια!
Γιωργο γερα! πρεπει να εισαι πρωτος στην θαλασσα για να βοηθας τις αδερφουλες σου..
καλα μπανακια! και προσοχη στα κουνουπακια και στα διαφορα πετουμενα..
αν και με το πουπι μια γλυκια φατσα ειναι η Λυδια...
ελπιζω στα καλυτερα τελη αυγουστου...

Anonymous said...

Γειά σου Λυδιάκι!!!

Είμαι ο Γιώργος της Λένας. Έχω κι εγώ τρίκυκλο καλέ!!!

Και μάλιστα, θέλω πολύ να βολτάρουμε τα δυό μας κάποια στιγμή! Τον Σεπτέμβρη θα κλείσω τα τρία, οπότε δεν σου πέφτω και τόσο μικρός πια! :)

Ελπίζω να καταφέρουμε να συναντηθούμε σύντομα!!!

Φιλιά πολλά,
Γιώργος

(και για την απομαγνητοφώνηση, μαμά Λένα)

Υ.Γ. Ελπίζω ο δικός σου ο Γιώργος και η Λένια να με συμπαθήσουν. Αλλιώς με βλέπω να τρέχω γύρω γύρω με το τρικυκλάκι μου και να τραγουδώ με "κυνηγούν τ' αδέέέέέρφιααααααα σουουουουου", ως άλλος Ηλιόπουλος :)

Aurellia said...

Γεια σου μικρό μου αγαπάκι!
Καλό καλοκαιράκι και καλά μπανάκια!
Όσο για τα κακά τα¨"πούπια" που σε τσιμπάνε....αχχχχ και να δεις τι θα τα κάνουμε....τα άτιμα που πείραξαν το όμορφο το κορίτσι μας..που είδανε αφράτο, ροδαλό μαγουλάκι και δεν κρατιούνται ( όχι ότι δεν τα καταλαβαίνω βέβαια...) αλλά λέμε τώρα....
Να περνάς καλά μικρό μου!

λόγια του αέρα said...

A, η Λυδία μας είναι και κορμάρα!
Καλά μπάνια σε όλους, καλο καλοκαίρι!

elafini said...

καλά μπάνια και με ότι καλύτερο στην επιστροφή...τώρα θυμήθηκα ένα τραγουδάκι...θα το ψάξω και θα επανέλθω..

Unknown said...

Τίποτα δε θα κάνει ο εχθρός φίλε. Θα του δώσει μια κλωτσιά ο κορίτσαρος σου και θα τον στείλει απ'κεί που ήρθε.
Καλή δύναμη.

Greca said...

Κοριτσάκι μου!
Τι κουκλάκι που είσαι τελικά... ε ρε καντάδες που έχεις να ακούσεις και αγοράκια που έχει να καταβρέξει ο μπαμπάς! Χμμ τελικά τα κορίτσια μαθαίνουν πιο γρήγορα μπάνιο ε? Αυτό που λένε από μικρές στα βαθιά??? :p Καλές βουτιές να κάνετε και αν προκύψει και καμιά πατητή ακόμα καλύτερα! :D άμα δέχεστε παραγγελιές για φωτογραφίες να ζητήσω και γω κατιτίς? Μια φωτογραφία με τα καστράκια που κάνουν τα παιδιά στην άμμο... Την κατάθεση της ψυχούλας τους μέχρι το επόμενο κυματάκι της θάλασσας... Οικογένεια φιλιά πολλά! μαζί με ένα οικογενειακό παγωτό!!!!
Φιλιά
Ειρήνη

kwstask said...

Η Πουπι το κουνουπι,ε;χι,χι,χι!!! καλο καλοκαιρι κουκλα μου γλυκεια!!! φροντισε να το περασεις οσο καλυτερα γινεται!!!οσο για τα"πουπια"πατερα Ναυτιλε υπαρχει κατι σαν λαδακι(δε θυμαμαι πως λεγετε)που το αλειφεις στο σωμα και στα μαγουλακια(προσοχη!οχι κοντα στα ματια!)της λυδιουλας-αδελφουλας,αλλα και σ'ολο το σοι και τα"πουπια" περνουν δρομο.ενναλακτικα υπαρχει και το τσεροττο......

Anonymous said...

Κουκλίτσα να περάσεις ενα όμορφο καλοκαίρι, και να είναι ενα απο τα πολλά που θα έρθουν.

Αλέξανδρος

freedom for my soul said...

Γεία σου Λυδία κούκλα!
Αγάπη μου καλό και ήρεμο καλοκαίρι σου εύχομαι. Να διασκεδάσεις με τα αδερφάκια σου και να χαρήσεις πολλά χαμόγελα στον μπαμπάκα να φωτογραφίζει και να τα βλέπουμε κι εμείς να μας ομορφαίνουν την ημέρα!

Σου στέλνω ένα φιλάκι ψυχή μου και θα πω στα 'πακια' να σ'αφήσουν ήσυχη....μα τι να κάνουν κι αυτά; Είσαι τόσο γλυκιά που δεν μπορούν να αντισταθούν!!!:)

Καλή σας μέρα! Μπαμπά Λυδίας σ'ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις στιγμές της όμορφης οικογενειάς σου μαζί μας!!!

Anonymous said...

Λυδία, πρόσεχε τον μπαμπά και μην του επιτρέψεις να καταβρέχει τους κανταδόρους! Απ' ότι κατάλαβα άρχισαν ήδη να καταφθάνουν!

Μπαμπά της Λυδίας, δώσε φιλάκια σ' όλες τις φατσούλες και στη μαμά (ελπίζω να μην την ξεθεώσατε)! Χαίρομαι πραγματικά που είστε καλά. Α, και την επόμενη φορά κάντε καμμιά βουτιά και για μας που μένουμε και τρώμε τη σκόνη της Αθήνας!

iLiAs said...

Να περάσετε όμορφο, ξέγνοιαστο καλοκαίρι και τον Αύγουστο όλα θα πάνε μια χαρά! :))
φιλιά!

Anonymous said...

Τέλειο το Σ/Κ της οικογένειας! ΚΑΙ θάλασσα ΚΑΙ κούνια-μπέλα! Και έξτρα βόλτες με το τρίκυκλο! Αυτά είναι!

Σοφή η απόφαση για "διακοπές" νομίζω - όλοι τις χρειαζόμαστε, κι εσείς πιο πολύ. Και όλα θα πάνε καλά, σίγουρα.

Γεμίστε μπαταρίες και οι πέντε, βρείτε ευκαιρία για μπάνια, βόλτες και κούνιες.

Φιλιά πολλά σε όλους σας. Και, για τις φωτογραφίες,τι να πω;θα φροντίσω να μην τη δει ο 8χρονος γιος μου, και τρέχουμε...!

tzotza said...

καλο καλοκαιρι σε ολους σας!!!
να περασετε καλα και να οπλιστητε απο τα ατιμα κουνουπερς!!!!(ετσι τα λενε τα δικα μου καμαρια!!!)
κρατα γερα μπαμπα και μαμα..κουβαλημα ειναι ενα αναγκαιο κακο το καλοκαιρι!!! :))))
φιλια πολλα και τι ομορφες φωτογραφιες!!!

nautilus said...

Λυδία, τίποτε δεν θα τραβήξει ο μπαμπάς γιατί θα έχει φροντίσει να κάθονται όλοι φρόνιμα, άντε τώρα πάλι θα μου την ανεβάσετε την πίεση!

Σπύρο(θ) Πάτρα, αυτό του λέω κι εγώ του Γιώργου, αλλά ο κουτούτσικος φοβάται ακόμα.

Γιώργο της Λένας, γειά σου! Γιώργος και Λένια είναι ανοιχτά μυαλά, φρόντισε μόνο μην κάνεις καμιά στραβή γιατί θα φας κουτουλιά κακομοίρη μου! Για βόλτα με το τρικ είμαστε ΟΚ!

Glizz, καλημέρα «το τσιμπάς τώρα ή δεν το τσιμπάς» που έλεγε και η παλιά διαφήμιση…

Λόγια του αέρα, φυσικά και είναι κορμάρα το κορίτσι (έχει δώσει γονίδια καλά η μαμά…)

elafini, περιμένουμε το τραγουδάκι…

Ο Έτσι, πάτε καλά από ό,τι είδα στο blog σου. Ελπίζω να το συνεχίσεις, είναι πολύ ωραίο. Σκέφτομαι κι εγώ να αρχίσω να γράφω ό,τι μπορώ (μαζί με την γυναίκα μου που έτρωγε όλο το λούκι μέσα στο νοσοκομείο) από την εμπειρία των θεραπειών. Μου λείπει ο χρόνος, αλλά θα το προσπαθήσω. Καλό κουράγιο και σας εύχομαι σύντομα να ξεμπερδέψετε και να μείνει η μικρή καθαρή για πάντα.

Ειρήνη, την παραγγελία θα την φροντίσω όταν πάμε σε παραλία με άμμο. Τους κουβάδες με το νερό τους έχω ήδη έτοιμους. Όσο για τα βαθιά, άσε τα έχουμε πιάσει από πολύ νωρίς, δεν μασάμε.

Kwstask, την κρεμούλα για τα κουνούπια την έχουμε, αλλά δεν κρατάει όλο το βράδυ και μας την έχουν στημένη τα άτιμα. Εντωμεταξύ τώρα είμαστε σχετικά χαλαροί γιατί δεν κινδυνεύει άμεσα από τα κουνούπια. Όταν είμαστε σε φουλ ανοσοκαταστολή, όπως χαρακτηριστικά λέει Ο Έτσι, κουνούπι να έκλανε στο διπλανό δωμάτιο βρισκόμασταν χαλάρα μέσα για δεκαήμερη αντιβίωση («σε ποιο δωμάτιο μας βάλατε είπαμε; Με θέα Τουρκοβούνια δεν έχετε; Τι κρίμα!»)

Αλέξανδρε, ευχαριστούμε πολύ!

freedom for my soul, μπα από χαμόγελα τίποτε, όταν την φωτογραφίζω συνήθως με κοιτάει σοβαρή. Τις άλλες ώρες όμως είναι εντάξει, έχει απλώς λίγες περισσότερες «σοβαρές» στιγμές από ό,τι τα άλλα δύο. Και φυσικά όταν βάζει το σακιδιάκι της και πάει για «βουλειά» όπως ο μπαμπάς είναι πάντα πολύ σοβαρή – και εμείς οι υπόλοιποι στο πάτωμα!

Xiozil, είδες αρχίσαν ήδη οι αγορομαμάδες εδώ μέσα να στήνουν κατάσταση! Και μην ανησυχείς και εμείς τη σκόνη τρώμε ακόμα, μόνο ένα απόγευμα την κάνουμε για παραλία και μετά πάλι μέσα. Όσο για την μαμά, πιο «μέσα» δεν θα μπορούσες να πέσεις, «Σ/Κ από την κόλαση…»

ilias, ευχαριστούμε! Και σε σένα ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Natassaki, άλλη αγορομαμά από εδώ! στη σειρά σου! Καλό «γέμισμα» και σε σας!

Tzotza, κουνουπερς! Καλό! Ευχαριστούμε!

tk said...

Ένα φιλί, ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, ένα ποδήλατο... Τι μεγάλος που είναι ο κόσμος των παιδιών. Δε θα 'πρεπε να έχει χώρο για στεναχώριες. Ένα χάδι κι από μένα για όνειρα γλυκά.

VassilisK said...

ωχ! Μπαμπά Της...
...την έχεις κάτσει τη βάρκα...

δε θα προλάβεις να ξεκουράσεις τα χέρια σου από την κούνια και θα 'χεις να τα βάλεις με όλους αυτούς τους παραγεμισμένους με ορμόνες νεαρούς...

το κορίτσι είναι το 10 το καλό!

Anonymous said...

Λυδία είσαι φοβερή με το κουβαδάκι σου. Ελπίζω να χάρηκες τη θάλασσα και να την ξαναδείς γρήγορα πάλι...
Μπράβο σου που δεν φοβάσαι το νερό, άντε και σύντομα να σε δούμε σε βουτιές!
Καλά μπάνια οικογένεια, και μην σκέφτεστε το βαβά της, υπάρχει χρόνος ακόμα μπροστά σας να χαρείτε το καλοκαίρι και ο ένας τον άλλον!
Είστε στις σκέψεις μου....και ελπίζω να σας συναντήσω μια ημέρα, είμαι σίγουρη ότι η Λυδία θέλει να μάθει πολλά για την θάλασσα!
Γλυκά φιλιά σε όλους.......

Greca said...

κοριτσακι μας!
γειαααααααα!!! ολα καλαααααα?
χμμ πες του μπαμπα να φυτεψει βασιλικους εξω απο το σπιτι..διωχνουν τα πουπια και ολο το σοι τους... εντολες απο τη μαμα μου...
φιλια!!!!!!
Ειρηνη
Ωχ και φυσικα σε ολη την οικογενεια δροσερες καλησπερες!

Γιώργος Μαργαρίτης said...

Πανέμορφη η μικρούλα!
Καλο καλοκαίρι εύχομαι σε όλους σας, ξέγνοιαστο και γεμάτο χαρές.

Να 'στε πάντα καλά!

Haris said...

Έχεις ένα πανέμορφο κοριτσάκι...
Μπράβο!

kopelitsa said...

ενα γλυκό φιλάκι στο μικρό κοριτσι για να περάσει το κουνουπάκι του...
και απο 2 γλυκά φιλάκια στη Λένια και στο Γιώργο, να μην τους ξεχνάμε αυτούς...

Victoria said...

Υπεροχο σαββατοκυριακο για την οικογενεια... ευχομαι ολα τα επομενα να ειναι εξισου αν οχι ακομη πιο υπεροχα... Το Λυδιακι μας ειναι μια κουκλιτσα και σιγουρα τραβαει ολα τα βλεμματα οπου βρισκεται... υπομονη μπαμπα... σωστη η επιλογη σας για τις διακοπες... ευχομαι να περασετε τελεια και απο τελη αυγουστου ολα να πανε καλα... πολλα πολλα φιλια και αγκαλιες απο μενα και στους πεντε σας...

Anonymous said...

Παρακολουθώ εδω και καιρό το blog της Λυδίας
Απλά τις πιο καλοκαιρινές (θερμότερες) ευχές μου ...
Να σας ΖΗΣΟΥΝ γερά και ευτυχισμένα !!!

Anonymous said...

http://www.in.gr/innews/article.asp?lngEntityID=815512&lngDtrID=252

Anonymous said...

Στα γερμανικα ειναι.Γινεται αναφορα σε μια ελπιδοφορα ανακαλυψη-θεραπεια.Ευχομαι ολα να πανε καλα.http://www.uni-protokolle.de/nachrichten/id/110687/

helorus said...

Κοιτάζω τις φωτογραφίες και λέω είναι άδικο στο πλάσμα αυτό οτιδήποτε παρά παιχνίδι και χαρά να πλησιάζει. Ε ναι λοιπόν μονάχα το καλύτερο του αξίζει. Στέλνω την αγάπη μου.

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Είχα σχεδόν ξεχάσει ότι κάποιες φορές ακόμα και το τσίμπημα ενός κουνουπιού μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία. Σας ευχαριστώ που μου το θυμίσατε.
Φιλιά σε όλους σας