Tuesday, September 04, 2007

Αναμονή...

Η πρώτη ματιά δείχνει αύξηση του μεγέθους, "όχι δραματική" λέει ο γιατρός. Δεν υπάρχει διασπορά σε άλλα σημεία, δεν φαίνεται να πιέζει την μέση γραμμή. Αύριο το βράδυ θα έχουμε τα πλήρη αποτελέσματα.

Το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι να δούμε εάν ο ρυθμός ανάπτυξης είναι ο ίδιος ή έχει αλλάξει, καθώς και εάν παρουσιάζει περαιτέρω διείσδυση στον υγιή ιστό.

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και την άποψη των γιατρών σχετικά με το αν και πότε πρέπει να προχωρήσουμε στην επέμβαση.

Για να γλυκάνει αυτό το post, ας βάλω και αυτές τις φωτογραφίες. Ο εχθρός αυξάνει τις δυνάμεις του, αλλά κι εμείς δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια!


27 comments:

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Συνεχίστε απτόητοι. Δε ξέρω τι κάνετε και πως, αλλά μοιάζει να το κάνετε καλά.
Όλοι μας
Υ.Γ.Αγαπητέ Ναυτίλε θα κμου επιτρέψεις να παρατηρήσω, ότι πρόκειται περί αθλοπαιδειών ελαφράς έως μηδενικής δυσκολίας (αναφέρομαι στη τελευταία φωτογραφία) :))))))

Anonymous said...

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Ε?ΕΦΗ

Anonymous said...

Καλο κουραγιο!!! Μια μεγαλη αγκαλια για τη Λυδια που μου θυμιζει την δικη μου μικρη!!! Εμεις εχουμε τις δικες της εξετασεις για τα νεφρα την Παρασκευή 14/9. Φοβαμαι, αλλα ελπιζω. Μακαρι να γινουν καλα και να μην ξαναπερασουν ποτε μα ποτε στην ζωη τους απο γιατρους , νοσοκομεια , τσιμπηματα,και ολα αυτα τα ωραια...
Keep smiling!!! Μαρια και Κατερινα

nautilus said...

Φωτούλα, η δυσκολία εξαρτάται από παράγοντες όπως χρονική διάρκεια άσκησης, θερμοκρασία περιβάλλοντος, κινήσεις της αμαζόνας προς κάθε κατεύθυνση, άλλα ταυτόχρονα βάρη, κλιση και ανωμαλία του εδάφους κ.λπ. Δεν διεκδικώ δάφνες δεκαθλητή, ό,τι μπορώ κάνω ... ;-)

Έφη, ευχαριστούμε!

Μαρία και Κατερίνα ευχαριστούμε! Καλό κουράγιο και σε εσάς. Τα καλύτερα αποτελέσματα εύχομαι.

Anonymous said...

Μπαμπά "καμήλα" οι Λυδίες είναι πολύ μαχητικές και ανθεκτικές κατά κανόνα.
Όταν συμβαίνει να είναι και τόσο όμορφες όσο η δική σου τότε κάνουν θαύματα.
Έχει ημίχρονα ακόμη αυτός ο αγώνας αλλά είστε καλά προπονημένοι και έχετε και πολύ κόσμο στην κερκίδα να σας ενθαρύνει.
Η έκβαση θα σας ανταμείψει!
Δύναμη και Ελπίδα και είμαι εδώ για κάθε είδους υποστήριξη.

Anonymous said...

Η Λυδία φαίνεται πως δεν μασάει. Μπράβο της. Μπράβο και σε σας.
Έχω ένα ζευγάρι φίλους, που το κοριτσάκι τους έχει μια μορφή καρκίνο του δέρματος. Τους γνώρισα όταν η μικρή ήταν 6 χρονών και γίναμε φίλοι καρδιακοί. Η μικρή φέτος μπήκε στο πανεπιστήμιο κι ας της έχει απαγορευτεί αυστηρά ο ήλιος και το φως κι άλλα πολλά. Κι ας έχει περάσει άσχημες στιγμές με τους γιατρούς και τα νοσοκομεία. Το παλεύουν συνέχεια κι αυτοί όπως κι εσείς και θα το παλεύουν για πολλά χρόνια ακόμα περιμένοντας μια ολική θεραπεία. Κι ας τους είχαν πει τότε στην Ελλάδα τα χειρότερα. Δεν το έβαλαν κάτω κι ήρθαν στο εξωτερικό. Με ελάχιστα οικονομικά μέσα. Όμως η κορούλα τους έγινε κοτζάμ κοπέλα. Κι ας την κοροϊδευαν τα παιδιά στο σχολείο. Κι ας την έβγαζε η ηλίθια η δασκάλα στον ήλιο ενώ απαγορευόταν (βλέπετε ζουν στην επαρχία όπου ήταν ταμπού η αρρώστια της!) Εκείνη σε πείσμα όλων τα κατάφερε και συνεχίζει να τα καταφέρνει. Η Λυδία σας μου την θυμίζει. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να ζήσει να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα όπως η μικρή μου φίλη, που από φέτος ζει και μόνη της και είναι και μια κούκλα.
Να στε όλοι καλά.
Αργυρώ

Anonymous said...

στην αναμονη μαζι σας...
ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο μεσα στον αγωνα σας να εχετε και αυτο το εργο της ενημερωσης αλλα απο χτες περιμεναμε τα νεα :)
οχι ασχημα νεα ειναι καλα νεα ελπιζω και συνεχιζω να εχω την σκεψη μου στην μικρη Λυδια και την οικογενεια των δεκαθλητων :)
τα post σε αυτο το ιστολογιο ειναι παντα γλυκα αλλα μαζι με τις φωτογραφιες ειναι πολυ καλυτερα γιατι βλεπουμε οτι το χαμογελο σε ολη την οικογενεια δεν λειπει ποτε...

καλα αποτελεσματα και για Μαρια και Κατερινα της παρεας μας...

Thalassini said...

Η Τιγρία θα δείξει τα νυχάκια της και .... όλα θα πάνε καλά!


Είμαστε κοντά σας!

Anonymous said...

Δεν σου κρύβω ότι την ζήλεψα τη Λυδία, σε αυτή την όμορφη αμμουδιά!!!! Όσο για την βόλτα πάνω στον μπαμπά της, δείχνει πανέμορφη από ψηλά! Να είστε καλά που μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας μαζί μας!
Όσο για τα αποτελέσματα, όλα καλά θα πάνε. Υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα και θα δείτε πως τα χαμόγελα θα συνεχιστούν. Πολλά φιλιά κι αγκαλιές στα ζουζούνια σου. Μόλις επιστρέψω από ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σας στείλω μειλ, με θαλασσοπεριπέτειες! Καλή δύναμη!

Anonymous said...

Σας εύχομαι ολόψυχα πολλές μελλοντικές φωτογραφίες και σε όλες να είσαι καμήλα. Σου πάει. Πολλές φωτο, και με διασπορά σε πολλά χρόνια. Αυτό.

Anonymous said...

Μπαμπά ναυτίλε σε πείσμα των κακών, σε πείσμα των μαγνητικών και των καιρών εγώ σου εύχομαι να κουβαλάς αυτό το "φορτίο" στις πλάτες για πολλά πολλά χρόνια. Μέχρι που αυτό το "φορτίο" απο μόνο του θα κατεβεί γιατι θα έχει μεγαλώσει αρκετά ή θα θελήσει να σου φορτώσει για λίγο το δικό του "φορτίο". Δεν σε βαρύνω αυτή τη στιγμή κι ας φαίνεται!! Απλά σε πείσμα των κακών, σε πείσμα των μαγνητικών εγώ φτιάχνω εικόνες! Που όλο και μεγαλώνουν!! Λυδία φιλιά σου στείλα;; Δεν σου στειλα! φιλιά καρδιά μου!!

iLiAs said...

Ωραίες χαρούμενες φωτογραφίες και έπονται ακόμα περισσότερες.

Λυδία φιλιά κουκλάκι!

marilia said...

Μωρέ έχει να φάει ο εχθρός υγρές μπάλες άμμου κατάμουτρα που... θα υποχωρήσει ατάκτως!!!! :)

Γλυκοφιλάκια και τεραστιοαγκαλίτσες! :)

Anonymous said...

Ένα απ' τα πράγματα που πραγματικά θαυμάζω σ' εσάς είναι η δύναμη σας!

Με την δύναμη σας, το πείσμα της Λυδίας μας και την σκέψη όλων μας, δε νομίζω ότι υπάρχει ανίκητος εχθρός. Κανένας εχθρός δεν μπορεί να μας νικήσει όλους....

Άσε που νομίζω ότι όλοι θέλουμε να γίνουμε "καμήλες"...

Δύναμη και προχωράμε, είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα σας.

Anonymous said...

Με πίστη στο Θεό βουνό μετακινείς!Η Λυδία θα γίνει καλά.Το πιστεύω αυτό.Να έχετε δύναμη,όλα θα περάσουν.Γιώτα, Θεσσαλονικη.

kwstask said...

Υπομονη πατερα Ναυτιλε κι ολα θα πανε καλα!Δε μασαμε εμεις και το αστερακι μας!Θα νικησουμε ρε!!!Πατερα Ναυτιλε οι καλυτερες ευχες/σκεψεις μου να σας συντροφευουν...

Μαριλένα said...

Ετσι, να συνεχίσετε ακάθεκτοι.
Οπως το 'πε κι η Νερίνα, ό,τι κάνετε το κάνετε καλά.

Την έχω κάθε μέρα στο νου μου, προσεύχομαι γι' αυτήν όπως και για τα δικα μου παιδιά. Μαζί.

Efthimis Lekkas said...

Έτσι, όπως έγραψες την γνωμάτευση και βλέποντας τις φωτογραφίες της Λυδίας, εχώ να πω πως ο "εχθρός" κατάλαβε πως δεν σας παίζει κι απλά περιμένει το τελειωτικό σας χτύπημα. Μια προσπάθεια ακόμη, δυναμικά και θα μείνουν μόνο τα χαμόγελα.

A. said...
This comment has been removed by the author.
A. said...

Λυδία κουκλάρα μου μην μασάς!!!
Ένα πράγμα θα σου πώ..

Πάρε την καμήλα σου και μην αφήσεις τίποτα όρθιο στο πέρασμά σου!

Άντε, γιατί πολύ αφήσαμε την κουφάλα τον εχθρό να μας τρώωει χρόνο από την θάλασσα και τις παραλίες!

Anonymous said...

Krata mas enimerosu gia oti matheis nai? exoume mpei mes tin diadikasia mazi sas, kai sas katsikwthikame ston sverko sta kala kathoumena, alla einai adinaton an ginei alliws.

Ston sverko vre na sou kathete mexri na geraseis! :-)

na pane ola kala...mono afto.

Maria Mikro Analogo said...

Να πάνε όλα καλά!!! Τα φιλιά μου στη καλοκαιρινή Λυδία :-)

Όνειρα γλυκά.. said...

Παιδιά θαυμάζω το κουράγιο σας .. Μακάρι ο Θεός να σας δίνει τόσο όσο να δείτε την κούκλα σας απαλαγμένη από ότιδήποτε κακό..

Anonymous said...

Κουράγιο και δύναμη για την συνέχεια! Όλα θα πάνε καλά!! Το Λυδιάκι πανέμορφο. Συνεχίστε έτσι-είναι σίγουρο ότι τελικά θα τα καταφέρετε!!
Μάιρα-Πειραιάς

eρωτακι said...

Ένας τέτοιος κορίτσαρος αξίζει μόνο το καλύτερο.

Η αποψινή μου προσευχή θα είναι μόνο για το κοριτσάκι.

Κουράγιο, κι εμείς εδώ. Όλοι μαζί μια φωνή, μία ελπίδα, μια προσευχή.

Aurellia said...

Η ψυχή μας και οι προσευχές μας μαζί σου μικρό μου μέρα και νύχτα!
Μπαμπά και Μαμά...
ΔΥΝΑΜΗ!...ΠΙΣΤΗ!...ΘΑΡΡΟΣ!..και ΔΥΝΑΜΗ!!!! Στο τέλος ΟΛΑ θα πάνε ΚΑΛΑ!

imikrimarika said...

Μια ζωντανή κούκλα με προσωπικότητα και τσαχπινιά !