Wednesday, September 19, 2007

Ευχαριστούμε πολύ silent walker!

Πολύ όμορφο slideshow από την silent walker. Ευχαριστούμε!

19 comments:

Anonymous said...

TELEIOOOOOOOOOOOO!!!H Lydioyla mas 8a nikhsei k 8a ginei sigoura kala!!!!!!!!!!!!!
Giwta-8essalonikh

Anonymous said...

Να είναι καλά το κοριτσάκι μας! Ο θεός να σας δίνει δύναμη και ελπίδα. Έχετε την σκέψη και τις ευχές όλων μας...

Sophey-Franny said...

να πειτε στη Λυδια να χαμογελαει στις φωτογραφιες--της πηγαινει πιο πολυ! (-:

Δεν σας ξεχναμε--καθε μερα ελεγχω το μπλογκ... περιμενω νεα σας κι ας μην σας ξερω....

Ευχομαι να γινει καλα το κοριτσακι σας... Στ' αληθεια το ευχομαι μ' ολη μου την καρδια!

μιχαλησ said...

Ξέρεις, φίλε μου (μου επιτρέπεις φαντάζομαι), κάθε νέο post σου και μια μαχαιριά στην καρδιά μας. Αγγίζεις κάποιες λεπτές χορδές μας, με κάποιο μαγικό τρόπο. Δεν ξέρω αν το κάνεις εσύ ή η αύρα της Λυδίας. Αν είναι η αύρα της, τότε δεν ανησυχώ, για αυτή. Είναι τόσο δυνατή που τίποτα δεν μπορεί να την νικήσει και δεν σου το γράφω για να σε κάνω να νοιώσεις καλύτερα, εξάλλου δεν το έχεις ανάγκη η ζωή σε έκανε δυνατό (αυτό φαίνεται). Σου το γράφω γιατί έτσι το αισθάνομαι. Έτσι είναι. Δεν ξέρω σε πόσους δικτυακούς τόπους, μπορεί κανείς να εισπράξει συναίσθημα, αλλά σε αυτόν εδώ, σίγουρα γίνεσαι κοινωνός συναισθημάτων. Συγκινείσαι, δακρύζεις, πονάς, ελπίζεις, φοβάσαι, κλαις (ναι έχω κλάψει σε αυτό το site και δεν το κρύβω, άλλες φορές από χαρά και συγκίνηση και άλλες από πόνο).Το σίγουρο είναι ότι έχεις αγωνία για κάποιο νέο και όσες μέρες μπαίνεις και δεν βλέπεις νέα, ανησυχείς και αναρωτιέσαι και ξαναμπαίνεις και ξανά και ξανά. Αυτή είναι η αύρα της Λυδίας. Έντονη, δυνατή, επιβλητική. Αυτή είναι η Λυδία και τίποτα δεν την νικά.

Φιλικά
Μιχάλης

xryc agripnia said...

Ευχομαι να ειναι χαρουμενη και τρυφερη οπως αυτο το τραγουδακι.Φανταζομαι οτι της πηγαινει πολυ.

Και εσεις να ειστε δυνατοι.
Eχετε τη σκεψη ολων μας.

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Ότι κι αν κάνετε.., όλα καλά να πάνε..
Όλοι μας

marilia said...

Τι γλυκό βιντεάκι!!! :)

Φιλάκια τόοοοοοοοοοοοοοοοοοσα!

kwstask said...

Ειμαστε ολοι με την Λυδιουλα μας!Αυτο δεν σηκωνει συζητηση!Ειναι στανταρ! Το post εδωσε ρεστα!Υπαρχει καποιο link?Θα ηθελα να το περασω στο μπλογκ μου,αν δεν εχει αντιρησση ο Πατερας Ναυτιλος.Πατερα Ναυτιλε εχεις αντιρησση?

Anonymous said...

Λυδία μου, καρδούλα μου πολλά πολλά γλυκά φιλιά! Σου στέλνω την αγάπη μου ζουζούνα από τα βάθη της ψυχής μου και τελικά βαθιά μέσα μου πιστεύω οτι η αγάπη όλων μας θα είναι η ασπίδα σου εναντίον του εχθρού.

Anonymous said...

Τώρα διάβαζω από την δουλειά μου για πρώτη φορά το blog και έχω πάθει σοκ! Βέβαια, το δέος για τους γονείς αυτούς και για την μικρούλα αλλά υπέροχη Λυδία είναι ακόμη μεγαλύτερο. Απλά συγχαρητήρια για τον αγώνα σας και κουράγιο. Ό,τι και αν λέμε εμείς οι απέξω σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να περιγράψει αυτά που νιώθετε εσείς για το βλαστάρι σας. Ένα μέρος της ψυχής μας όμως έχει δημιουργήσει ένα μικρό, αλλά ξεχωριστό χώρο για το αγγελούδι σας. Ο θεός θα σας ανταμείψει. Δεν αδικεί ποτέ κανέναν. Απλά να τον πιστέψετε όσο και αν φαντάζει δύσκολο και ουτοπικό αυτή την ώρα.

iLiAs said...

Ολα καλά θα είναι με το κουκλάκι!
Φιλιά στη Λυδία!

Anonymous said...

Υπέροχη !!!!
Να ναι παντά καλά και δυνατή.
Όπως γράφει και στις φωτογραφίες την θυμόμαστε πάντα και πρώτη στις προσευχές μας. Με τις ευχές μας να γίνει σύντομα καλά, θα νικήσει!!!

Απο Κύπρο

nautilus said...

Καλημέρα σε όλους!

Το βιντεάκι δεν είναι δικό μου, είναι της Silent walker, όπως λέει και ο τίτλος. Άρα δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να δώσει την άδεια. Αν έχει αντίρρηση η silent walker ας κάνει ένα σχόλιο εδώ ή ας μου στείλει email.

Για να το χρησιμοποιήσετε σε άλλη σελίδα, ή κάνετε κλικ επάνω του και σας πάει σε ένα site που δίνει τον κώδικα για embed ή πατάτε το μικρό κουμπάκι menu και μετά επιλέγετε share και από εκεί παίρνετε τον κώδικα.

Πρέπει να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ και το γραφικό που έχει φτιάξει η Λένα radiofonaki.pblogs.gr (κάτω, κάτω στην σελίδα και το δίνει σε όποιον θέλει)

Stefanogiannis said...

Ρίξτε μια ματιά στο Blog μου, stefanogiannis.blogspot.com. Έχω γράψει βιβλίο για τον καρκίνο και αρθρογραφώ τακτικά με θέμα αυτή τη νόσο. Ίσως κάποια άρθρα μου να σας βοηθήσουν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε...

stalamatia said...

Όλα να πάνε καλά για τη κούκλα μας σας σκέφτομαι και προσεύχομαι ,ο έτσι έχει καιρό να γράψει του έστειλα μήνυμα αλλά τίποτα ξέρεις κάτι?

Anonymous said...

Λυδια μου η Αναστασια σου στελνει πολλα πολλα φιλια γεματα δυναμη και αγαπη.
Η ιδια παει στο νηπιο πια με οτι συνεπαγεται ολο αυτο.......
Εχεις γινει πολυ ομορφη καλη μου ,κι αυτη η ομορφια δεν εχει σχεση με τον ναρκισσισμο ,εχει σχεση ματια μου με την δυναμη που κατατροπωνει το κακο,εισαστε υπεροχα παιδια εσεις και εχετε ηδη καταφερει τα ακατορθωτα...
Ειμαστε οι πιο ευτυχισμενοι γονεις του κοσμου νομιζω εχοντας εσας.
_αφιερωμενο_
'τα μικρα παιδια ,τα μικρα παιδια
που κρατουνε στο χερι τους
σαν τον ηλιο τον χαρτινο τις ελπιδες μας....'

Anonymous said...

γεια χαρά!
η Παναγιά μαζί σε σας και στη μικρή σας εκ προοιμίου. Γράφω πού και πού στον Μαγικό Αυλό του φίλου μου του dreamon(ww.blackflute.blogspot.com).Ωραία τα γράμματα και οι ευχές, αλλά καλό θα ήταν να με ενημερώσετε πώς μπορώ να βοηθήσω έμπρακτα. Είμαι εθελοντής αιμοδότης.
Π.Β.

nautilus said...

κ.Στεφανογιάννη, ευχαριστούμε για το link. Μπήκα λίγο και είδα ενδιαφέροντα πράγματα. Μόλις έχω λίγο χρόνο παραπάνω θα το κοιτάξω καλύτερα.

stalamatia, όχι ούτε εγώ έχω κάτι νεώτερο για τον έτσι. Ελπίζω να είναι που τελειώνουν όπου να'ναι οι θεραπείες και θα τρέχουν να βγάλουν άκρη με εξετάσεις κ.λπ.

μαρία, κιόλας νηπιαγωγείο! Ελπίζω να πηγαίνει καλά η προσαρμογή. Κανονικό ή κάποιου τύπου ειδικό; Έχει πολλά πολλά φιλιά από Λυδία!

ανώνυμε Π.Β., ευχαριστούμε, έχω την εντύπωση πως η τελευταία αυτή ιδιότητά σου σύντομα ίσως μας χρειαστεί.

Καλημέρα σε όλους!

Anonymous said...

Στη διαθεσή σας. Θα επισκέπτομαι το site τακτικά.
Π.Β.