Saturday, March 08, 2008

Τέλος 2ης εβδομάδας και ..κούνιες σήμερα!

Τελείωσε και η δεύτερη εβδομάδα χωρίς σοβαρά απρόοπτα και δυσκολίες. Είχαμε λιγότερα κλάμματα καθώς η Λυδία έχει αναπτύξει μια θαυμαστή συνεργασία μαζί μας την ώρα που γίνεται η ετοιμασία για την νάρκωση, και με λίγη γκρίνια η διαδικασία ολοκληρώνεται σχετικά ήπια. Στο μόνο σημείο που η Λυδία έχει αντικειμενική ενόχληση είναι όταν μπαίνει στην φλέβα το φάρμακο της νάρκωσης, το οποίο δημιουργεί τσούξιμο. Ο αναισθησιολόγος άλλαξε το σκεύασμα με ένα που θα έπρεπε να πονάει λιγότερο, και πράγματι έτσι έγινε. Την Παρασκευή δεν έκλαψε καθόλου.

Χτες Σάββατο πήγαμε στις κούνιες! Μπαμπάς και Λυδία μόνοι τους! Ήταν στην αρχή μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καταφέρουμε την Λυδία να πάει κάπου χωρίς τη μαμά της. Ντυθήκαμε με χαρά, αλλά όταν κατάλαβε ότι θα πήγαινε βόλτα χωρίς τη μαμά ... μας άκουσε η γειτονιά! Κλάμα και για να μπουμε στο αυτοκίνητο και για λίγα λεπτά ακόμα. Όταν αρχίσαμε να λέμε αστειάκια και να της τραβάω την προσοχή με ό,τι βλέπαμε γύρω μας τα πράγματα βελτιώθηκαν. Όταν φτάσαμε πια στο πάρκο, όλα ήταν μέλι γάλα, η μαμά ξεχασμένη και η μικρή ακάθεκτη προς τις κούνιες και τις τσουλήθρες. 

Οφείλω να παραδεχτώ πως μου έφυγε η μισή ψυχή εκείνη τη μία ώρα. Ήθελε να κάνει όλα όσα έκανε μέχρι τις γιορτές και να σκαρφαλώσει στην τσουληροκατασκευή από το πιο δύσκολο σημείο. Το ωραίο είναι ότι τα κατάφερε κιόλας. ΟΚ εγώ ήμουν στον πόντο πίσω της συνέχεια, μάλλον θα παραξένεψε πολλούς αυτή η φοβερά υπερπροστατευτική συμπεριφορά μου... Η Λυδία κουράστηκε αρκετά γρήγορα, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά μόνο η υπενθύμιση της ύπαρξης της μαμάς στο σπίτι στάθηκε τελικά ικανή να μας ξεκολλήσει. 

Φωτεινή μέρα σήμερα. Το κορίτσι μου και πάλι στις κούνιες! (ναι η λάμψη που είδατε έξω από το παράθυρο ήταν το χαμόγελό της).

Για δωράκι σας δίνω το link προς το ινδιάνικο Navajo τραγούδι που εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες το ακούμε οπωσδήποτε δέκα φορές την ημέρα, με το οποίο έχουμε περάσει ολόκληρες νύχτες στο repeat, το οποίο παίζει στο αυτοκίνητο πάλι στο repeat από τη στιγμή που θα μπουμε μέχρι την στιγμή που θα βγούμε. Τον δρόμο από το σπίτι στο Παίδων τον μετράμε με yeha noha (ο τίτλος του τραγουδιού) (περίπου 3 αν δεν έχει κίνηση), ενώ η αδελφή της το έχει μάθει και το τραγουδάει κανονικά! Κυρίες και κύριοι το yeha noha από τους sacred spirit!, ένα τραγούδι εξαγνισμού του πολεμιστή μετά από την μάχη!?!? (τι ταιριαστό!)

 

56 comments:

ράγες said...

Δηλαδή; Θα βγείτε έξω βολτίτσα; Επιτρέπεται; Τι ωραία!!!! Καλά να περάσετε και να ξεδώσετε λίγο μαζί με τα αγγελούδια σας από την καθημερινότητά σας!!
Εύχομαι οι μέρες μετά τη θεραπεία, να ΄ναι χαρούμενες σαν Κυριακές, γεμάτες μελωδίες, φωνές και πλάκες από τα πιτσιρίκια σας!!

Anonymous said...

Να απολαυσετε την βολτίτσα σας..!! Μπραβο το μωρό μας, αχ και αυτο το σφιγμενο χαμογελακι, να γίνει τεράστιο τεράστιο χαμογελο...!!


ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΡΟΔΟΣ

andreas vlachos said...

Aksia antamoibh sth mikrh Indiana!!! Kouragio gia ths dyskolh synexeia!

Anonymous said...

Μπράβο! Καλή διασκέδαση

butterfly said...

Κούνιες; Ναυτίλε, πόσον καιρό έχεις να γράψεις για κούνιες; :) Πολύ χάρηκα τώρα! Λοιπόν, καλές κούνιες, βόλτες, παιχνίδια, τραγούδια και γέλια να έχετε! (Μόνο τη φατσούλα της τιγρίας να έβλεπα από μια μεριά στις κούνιες...)Να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο.

Anonymous said...

κούνιες, κούνιες, κούνιες, κούνιες!!!!!
Άντε να χαρεί λίγο η ινδιάνα μας, να ξεχαστεί από τις ταλαιπωρίες... Και εσείς μαζί της βέβαια. Να περάσετε πολύ-πολύ όμορφα. χίλια φιλιά, Μαρία-Κρήτη

Anonymous said...

...Και λίγοι στίχοι από ένα τραγουδάκι αγαπημένο, για το Λυδιάκι...

Κοριτσάκι μου με τα’ άσπρα
μην πολυδιαβάζεις τ’ άστρα
τη ζωή σου πάντα μέτρα
με το χώμα και την πέτρα
μην αφήνεσαι στον ταύρο
με το μέτωπο το μαύρο
και ποτέ απ τους ιχθείς
συμβουλή να μη δεκτείς

ράγες said...

Όταν έγραψα το πρώτο σχόλιο, υπήρχε μόνο ο τίτλος και όχι το κείμενο της ανάρτησης, για αυτό το σχόλιο είναι λίγο άκυρο!!
Τώρα χάρηκα όμως πολύ, που η Λυδία έχει τόση ενέργεια και ζωτικότητα! Κάθε μέρα όλο και καλύτερα, κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά! Είναι να μην πιστεύεις στα θαύματα Ναύτιλε; Γιατί η Λυδία είναι ένα μεγάλο θαύμα!!!

Anonymous said...

"... Φωτεινή μέρα σήμερα. Το κορίτσι μου και πάλι στις κούνιες! (ναι η λάμψη που είδατε έξω από το παράθυρο ήταν το χαμόγελό της). ...".

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, είμαι κουτός, έπρεπε να είχα καταλάβει γιατί η μέρα ήταν τόσο χαρούμενη...

ria said...

ώστε το "πεισματάρικο φτερό" πήγε στις κούνιες χωρίς τη μαμά; φοβερό!
μάλλον είναι καλύτερα απ' ότι νομίζουμε!
ήμουνα σίγουρη ότι θα είχες καλά νέα να μας μεταφέρεις ναυτίλε, ήταν ο ήλιος πιο λαμπρός και το αερακι πολύ ήπιο, ήθελε να χαρεί και η φύση για το κοριτσάκι μας!
δώσε σε όλα τα ζουζούνια ένα φιλάκι και στη μαμά πολλά μπράβο που τα κατάφερνει να μοιράζεται στα τρία!
καλή εβδομάδα (άντε τελειώνουν τα βάσανα)...

Ιφιγένεια said...

Το καλύτερο νέο που άκουσα μέσα στο 2008 μέχρι σήμερα !! Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!!!
Μπράβο μικρή γλυκιά πριγκίπισσα !!! Η υπόλοιπη οικογένεια είναι καλά ??
Καλημέρα !

Anonymous said...

Πολύ όμορφα νέα!!! Μου δώσατε την εξήγηση για την λάμψη της ημέρας!!! Το τραγουδάκι τέλειο!!!
Μπράβο σας!!! Καλή συνέχεια!!!

Anonymous said...

ΚΟΥΝΙΕΣ!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΕΜΕΛΑ !!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!
ΚΟΥΝΙΕΕΕΕΕΣ!!
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Alkmini said...

Ναυτίλε Ηρωα, μακάρι η υπολοιπη παιδική ζωούλα της να ειναι γεματη με κουνια , τσουλιθρες, τραμπαλες και ινδιανικη μουσικουλα που της αρεσει.
Ευχες να πανε (που θα πανε) ολα καλα.
καλο 3ημερο.

Anonymous said...

Γιουπιιιιιι!!!!!!!!!Πηγαμε κούνιες πω,πω τη μεγάλη χαρά είναι αυτή!!!Χαίρομαι που ο μπαμπάς και η Λυδία μας, περάσανε πολύ όμορφα οι δυο τους...χεχε Από εδω και πέρα η ζωή της να είναι μονο κούνιες και παιχνίδια...Να είναι ηλιόλουστες οι μέρες της και γεμάτες ξεγνοιασια.Ευχομαι να περάσουν γρηγορα οι μέρες και να έρθουν γρηγορα τα χαρμόσυνα νέα...Ο άγγελος μου θα γίνει καλά,το ποθούμε και παρακαλάμε γι'αυτό τόσοι άνθρωποι.Ο Θεός θα μας ακούσει,γιατι η αγάπη μας όλα μπορεί να τα νικήσει.Να περνάτε καλά,με πολλά τραγουδάκια και παιχνίδια.Σε λίγο καιρό δεν θα ξεκολλάτε απο τις κούνιες!!!χαχα Σας στέλνω σε όλους τα φιλιά μου και την μεγαλύτερη αγκαλιά μου!!! Ο Θεός μαζί σας.
ΧΑΡΑ

Anonymous said...

Καλημέρα.
Αυτό το έχεις υπόψη σου;

Anonymous said...

φίλε Ναυτίλε,μια μεγάλη φωτεινή καλημέρα για τη Λυδία σας-μας και για όλη την οικογένεια .

εύχομαι,προσεύχομαι κι ελπίζω ,να χορέψουμε όλοι μαζί,τον ινδιάνικο Χορό της Ανατολής του Ηλιου όταν θα γιάνει πλήρως το πονεμένο αγγελουδι σας.

http://youtube.com/watch?v=AimSHqCq0Go

Anonymous said...

Μπράβο Τιγράκι!
Είδες Ναυτίλε ότι τα κατάφερε να σκαρφαλώσει;
Και που είσαι ακόμα!
Αυτό το κοριτσάκι δείχνει μεγάλο πείσμα να τα καταφέρει! Μού έχει κάνει εντύπωση η γενικότερη συνεργασία της, η αγάπη για τη ζωή, η δύναμή της να ξεπερνάει τα εμπόδια..
Πρέπει να είναι πανέξυπνο το μικρό και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει όλα!
Καταβάθος, όσο και να σας κάνει εντύπωση, έχει συνειδητοποιήσει πολύ περισσότερα πραγματα απότι εμείς φανταζόμαστε..
Σε παρακαλούμε Ναυτίλε συνέχισε να μας ενημερώνεις!
Αυτό το πλασματάκι μπήκε στη ζωή μας και μας ενδιαφέρει ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητά του!
Διάβασα το σχόλιο της lena και συνειδητοποίησα ότι έτσι είναι!
Οι άνθρωποι είναι πιο πολύ ο εαυτός τους στο διαδύκτιο και όλοι αυτοί που γράφουν εδώ πράγματι έχουν αγαπήσει την οικογένειά σας και το παιδάκι σας κι έυχονται τα καλύτερα.
Είναι ωραίο να καταφέρεις να έχεις τόσους σύμμαχους στον αγώνα!

Anonymous said...

Κούνιες, ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
Στα λεγά δε στα λεγά!!!!!!
Ζηλιάρη μπαμπά!!!! Με το που πήγες την στρουμφίτα στις κούνιες "τέρμα" η "μαμακίαση" χιχιχιιχιχιχιχιχ :)
Δεν θέλω να φανταστώ το τι θα γίνει αύριο με το χαρταετό!!!! Πόλεμος με τους "ινδιάνους"!!!
Φιλιά από όλους μας!!!
Χαρούλα

nautilus said...

ανώνυμε, το ξέρω το link, παρακαλώ όλους να μην αναπαράγετε τετοιου είδους λινκ εδώ μέσα, εαν μη τι άλλο, ας μην τους δίνουμε επιπλέον hits. Ευχαριστώ.

Unknown said...

Μπαμπά Ναυτίλε

Σαν άλλες καμήλες (όχι πολιτικώς ορθή η παρομοίωση αλλά αρκετά κατάλληλη για την περίσταση :)) γεμίζετε κι εσείς τις καμπουρίτσες σας με χαμόγελα και φως για να βγει κι η επόμενη εβδομάδα... Σας στέλνουμε λοιπόν κι εμείς πολύ πίστη και μια μικρή δόση μαγείας ελπίζοντας σε ακόμη πιο φωτεινές μέρες και χαμόγελα μεγαλύτερης διάρκειας (από αυτά που ομορφαίνουν την ζωή μας).

Ααα, να μη ξεχάσω και τις ευχούλες μας... αυτές γεμίζουν πολλές καμπουρίτσες!

stalamatia said...

Κούνια μπέλα όμορφη κοπέλα ,που λέγαμε όταν είμασταν μικρές ,αλλά την ομορφιά και τη δύναμη αυτής της κοπέλας της Λυδίας μας δεν την είχε καμιά μας.Μπράβο σας να περνάτε όμορφα.

Equilibrium said...

Δε σας φιλώ αυτή τη φορά γιατί ακόμη είμαι βαριά αρρωστούλης :)

Καλά Κούλουμα σε όλη την οικογένεια! :))

Nena said...

Επειδή θα λείψω αρκετές μέρες απ το διαδίκτυο γενικώς θέλω για άλλη μια φορά να ευχηθώ να γίνει πολύ γρήγορα καλά το Λυδιάκι σας/μας. Να είναι πάντα χαρούμενη και γυριστρούλα κι εσείς να ηρεμήσετε να απολαύσετε και τα τρία παιδάκια σας γερά και χαρούμενα. Με την αγάπη μου.

Anonymous said...

Μεγάλη χαρά μας δώσατε σήμερα, ευχόμαστε αύριο να πετάξετε τον χαρταετό σας όσο πιο ψηλά μπορείτε!
Καλή Σαρακοστή

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ , ΣΤΟ BLOG ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ,
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΤΗΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ,
ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ,

ΝΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ !!!

Anonymous said...

Μπράβο το κορίτσι μας!Αυτά είναι νέα!!
Έψαχνα τη δύναμη να σας πω κι εγώ μια κουβέντα,γιατί γνωρίζω την ιστορία της Λυδίας μας εδώ και καιρό και θεώρησα οτί είναι μια καλή ευκαιρία τώρα :-)
Έχω κλάψει πολλές φορές,αλλά αυτή τη φορά έκλαψα από χαρά, βλέπω τη μικρή ινδιάνα και πραγματικά δεν τη χορταίνω!
Αυτό το παιδί έχει τεράστια δύναμη μέσα του, που εγώ στα 21 μου χρόνια ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι δεν τη φτάνω (όπως και οι περισσότεροι από μας). Μπράβο Λυδίτσα μου, μπράβο και στους μαχητές γονείς που έχεις.
Πάντα τέτοια να ακούμε μπαμπά ναυτίλε, αλλά όπως και να 'χει η αγάπη μας και η σκέψη μας είναι πάντα κάπου εκεί δίπλα σας.. :-)) Φιλάκια πολλά στα γλυκά μαγουλάκια της κουκλίτσας μας!

Anonymous said...

καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλή δύναμη!

ellinida said...

Τι ωραία! Κούνιες! Και το τραγούδι όμορφο.

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΟΥ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.
ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...
ΕΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΣ!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΔΩ

Anonymous said...

vzrjΚουκλάκι είναι το τιγράκι μας!
Αντί να σας δώσω θάρρος και αισιοδοξία μου δίνετε εσείς!!!
Είμαι πεποισμένη ότι θα νικήσετε στην μάχη σας σαν άλλοι ινδιάνοι-πολύ όμορφο το τραγούδι σας!
Κράτα γερά μπαμπάκα !
Φιλιά πολλά σας αγαπάμε!

Μιλ1 said...

Τι καλά!!!
Να βλέπουμε συχνότερα τέτοια post γεμάτα κούνιες, παιχνίδι, αστειάκια, με πρωταγωνίστρια ένα πάντα χαμογελαστό Λυδιάκι!
Κουράγιο και δύναμη!

Anonymous said...

Η Λυδία θα γίνει καλά.Δεν γίνεται αλλιώς, με τόση αγάπη που έχει γύρω της!

Anonymous said...

Πάντοτε φωτεινές μέρες να σας γεμίζουν με κούνιες χαρά και αισιοδοξία. Γιατί το έλεγα και τις δύσκολες μέρες που πέρασαν. Η άνοιξη έρχεται και οι κούνιες σας περιμένουν. Φιλιά σε όλους σας.

Anonymous said...

Το τραγούδι ΣΥ-ΝΑΡ-ΠΑ-ΣΤΙ-ΚΟ, σε καθηλώνει.
Ακριβώς όπως ΕΣΥ, η οικογένειά σας, η ψυχή σας, όλα σας ......

Anonymous said...

Επιτέλους χαλάρωσε το κοριτσάκι μας και λίγο και η μαμά !
Λυδία μου, σε λίγο που θα τελειώσουν αυτά, θα φορέσω τα φτερά μου και θα χορέψω μαζί σου το ινδιάνικο τραγουδάκι και θα διώξουμε μακριά όλα τα κακά πνεύματα :)

euaggelia said...

Kαλημέρα! Καλή Σαρακοστή!
Εύχομαι αυτές οι μέρες που απομένουν μέχρι το Άγιο Πάσχα να φέρουν όμορφες και ξένοιαστες στιγμές σαν αυτές που περάσατε στις κούνιες.
Πολλά φιλάκια στην Λυδιούλα μας

Ευαγγελία - Χριστόφορος

Anonymous said...

Με κάνετε πολύ περήφανη.
Όλοι σας.

moukelis said...

Κούνιες,κουνιες,κουνιεεεεεεεες!
Μόλις ένιωσα σαν να έκανα εγώ κούνια!Μου είπαν τα γελαστρόνια που πέταξαν μέχρι εκεί ότι περάσαατε πολύ όμορφα μπαμπά!Ας κάνει όσες διακοπές θέλει η ΔΕΗ,με τόσα χαμόγελα να αντανακλούν στα τζάμια τι να το κάνουμε το ρεύμα!

Anonymous said...

Σας είπα, θα τον φάμε λάχανο, πήρε το μαθηματάκι του και στρίβει, όχι θα του πέρναγε. Εϊμαστε κοντά σας πάντα.

BUTTERFLY said...

Σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΤΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΡΗ εχετε!!!
γενναία, πεισματάρα & διεκδικητική
πρέπει να καμαρώνετε μπαμπά και μαμά για την καλή δουλειά που κάνετε!
ελπίζω από δω και πέρα να βγαίνετε όλο και πιο συχνά για κούνιες και βόλτες!
Φιλιά στη μικρή ινδιάνα με το ανυπότακτο πνεύμα!!!

Anonymous said...

Θέλουμε κι άλλες κούνιες κι άλλες βόλτες κι άλλες φωτεινές μέρες με χρώματα και πολλά πολλά χαμόγελα!
Σιδερένια να είναι Παναγία μου!

Anonymous said...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ!!!!!!

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ Η ΙΝΔΙΑΝΑ!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!
ΚΕΛΛΥ

Anonymous said...

Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για ανανέωση ψυχικών δυνάμεων, για να ξεκινήσει η τρίτη εβδομάδα με όσο γίνεται καλύτερη διάθεση!!!

Καλή συνέχεια παιδιά!!

Anonymous said...

Εχω την απορία αν η γενναία μαμά της Λυδίας είναι συγγραφέας Γιατί μπήκα στο link stardustia κι έμεινα άφωνη από τον τρόπο που γράφει. Ή συγγραφέας ή αστροφυσικός μήπως; :)

Anonymous said...

Σημειωτέον δε ότι είδα το "Η ΛΥΔΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ" και αλήθεια το "γουστάρισα" πολύ πολύ.

Anonymous said...

καλή βδομάδα λυδιάκι!!

ελπίζω να τις ξεθέωσες τις κούνιες και να γέμισες δύναμη για να νικήσεις και αυτήν την εβδομάδα το θεριομηχάνημα.....

πολλά φιλιά και αγκαλίες σου στέλνω....

ότι καλύτερο μαμά και μπαμπά.....

μια άλλη μαμά...

Anonymous said...

Όμορφη που είναι η Άνοιξη μετά από τα σημερινά σας νέα!
Πάντα τέτοια, σε ευχαριστούμε Ναυτίλε που μοιράζεσαι μαζί μας και τις χαρές σας!
Λυδία

Μαριλένα said...

Ετσι!! Μπαίνει η άνοιξη στην ψυχή μου, οχι λογω καιρού, απ' το χαμογελο στις κουνιές του μωρου μας :))
θα θυμηθείς να μου τη φιλησεις στο μαγουλάκι;
(εγώ σας θυμάμαι, καθε βράδυ στην προσευχή μου :)

Stardustia said...

Καλή μου Ευα,
όπως σίγουρα μπορεί να σε διαβεβαιώσει και ο Ναυτίλος, ούτε συγγραφέας είμαι ούτε αστροφυσικός.
Απλώς εκείνος είναι ο χώρος μου που δραπετεύω για λίγο...

φιλικά

Ζωή

ΥΓ σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. :-)

La Gigi said...

Πωπω τι νέα!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα εξελίσονται τόσο καλά.
Εκτός από γενναίο το κορίτσι μας έχει και γούστο, για τις μουσικές της προτιμήσεις λέω!!
Τέλεια, μπράβο σε όλους σας και θέλουμε φωτογραφία με σούπερ φωτεινά ματάκια και τεράστιο χαμόγελο!!
Και όχι η συμπεριφορά του μπαμπά της δεν μας φαίνεται καθόλου υπερβολική μετά από τόσα που έχετε περάσει.

Anonymous said...

Προς τους αναγνώστες αυτού του blog: Βλέπετε τι διαμάντια υπάρχουν δίπλα μας. Ας παραδειγματιστούμε όλοι και ας προσπαθήσουμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι, ας βγάζουμε κάθε μέρα και παντού τον καλύτερό μας εαυτό, ας μην ευτελίζουμε την ύπαρξή μας. Αυτή η υπέροχη οικογένεια που έχει περάσει τόσα, μας δείχνει το δρόμο με απίστευτη δύναμη και αξιοπρέπεια.

Anonymous said...

Καλή Σαρακοστή σε όλους.Η μέρα σας σήμερα δεν ξέρω πως ήταν,αλλά ελπίζω πως όλα πήγαν καλά.Αλλή μια μέρα πέρασε και το τιγράκι μας βαδίζει πρός το τέρμα...Όλοι θα είμαστε εκεί να το χειροκροτήσουμε και να το γεμίσουμε φιλιά και αγκαλιές...Του αξίζει,γιατι πέρασε τόσα πολλά και είναι θαρραλέο και δυνατό.Του αξίζουν όλα τα καλά του κόσμου,γιατι πολέμησε για να τα κερδίσει...Θα σβήσουν όλες οι άσχημες στιγμές και όλες οι μουντές μέρες και τότε θα λάμψει για πάντα στην ζωή της ο ήλιος...
Σας εύχομαι η ζωή σας ν'αλλάξει προς το καλύτερο και όλα να πάνε καλά,γιατι το αξίζετε!!!Σας στέλνω την πιο μεγάλη μου αγκαλιά και πολλά φιλιά σε όλη την γενναία οικογένεια.Ο Θεός μαζί σας.Η σκέψη μας είναι κάθε στιγμή μαζί σας...
ΧΑΡΑ

Anonymous said...

Τι υπέροχα νέα!!!! Δεν χωραει η χαρα μου στις 2-3 γραμμες που γράφω!
Αντε, κοντεύουμε! Κι έρχονται κι άλλες φωτεινές μερες με βόλτες και παιχνιδια!!!

Anonymous said...

Καρδούλα μου όμορφη, σήμερα έκατσα και διαβασα όλο το μπλοκ σου από την αρχή (πάλι!).
Το νιώθω μέσα μου ότι όλα θα πάνε καλά και θα το νικήσεις το κακό θηρίο που σε κυνηγάει από μωρο!
Το νιώθω ότι η νική σου πλησιαζει!
Λίγο έμεινε, υπομονή!
Θα την κερδίσεις τη ζωή που σου αξίζει!
Και μετά σε περιμένουν μόνο κούνιες, παιχνίδια με τα αδερφάκια σου και τους αμέτρητους καινουργιούς φίλους σου, βόλτες και γέλια, πολλά γέλια!
Σας σκέφτομαι συνέχεια, προσεύχομαι για εσάς και σας στέλνω όλη μου την αγάπη και όλη τη θετική μου ενέργεια!
Φιλιά πολλά σε όλη την υπέροχη οικογένεια!
Και μια ζεστή αγκαλιά!