Sunday, August 31, 2008

Μια ανάσα

Ανάμεσα στον μπαμπά και τη μαμά Της κοιμάται. Η μαμά υποχρεωτικά ανάσκελα. Ακουμπισμένη η μυτούλα στον ώμο της μαμάς, άγκυρα η μυρωδιά σε λιμάνι απαραίτητο. Το χεράκι πάνω στην θηλή που ήταν το αποκούμπι της όταν τα φάρμακα και οι άλλες αηδίες τής αφαιρούσαν την διάθεση για οποιοδήποτε άλλο φαγητό. Το ποδαράκι προς τα πίσω απλωμένο, το πατουσάκι αισθητήρας παρουσίας του μπαμπά. 

Μια ανάσα και περνάει στον κόσμο των ονείρων. Γελάει συχνά στον ύπνο της. Η μαμά Της είπε προχτές: το πιο ευτυχισμένο μέλος της οικογένειας είναι η Λυδία. 

Πάρε μια ανάσα και μπες στον κόσμο των ονείρων. Αυτό είναι όλο...

69 comments:

Anonymous said...

Η καλύτερη φωτογραφία...........

Meli said...

Είστε υπέροχοι!!!!

Anonymous said...

Kai na sinexisei na gelaei ston ipno tis gia polla polla xronia akomi. Mono oi athooi geloun ston ipno tous!

Anonymous said...

paidia egw eimai 28 xronwn k kathe fora p girnaw sto patriko mkoimamai m tin mama k ton mpampa m!!
op oti vlepw k i lidioula to idio tha kanei!!
maria
bratislava

Το Ψωλικό Εξπρές said...

:):):):)

Anonymous said...

μια εικόνα μαγική!
μια δύναμη μοναδική!

να είσαι καλά Ναυτιλοοικογένεια να μας γεμίζεις μαγεία...

Ρίτα

Anonymous said...

Αχχχχ. Τι όμορφα!

Unknown said...

Καλυτερο το κείμενο και από την οποιαδήποτε φωτογραφία. Σας εύχομαι απο καρδιάς να γελάτε για πολλά πολλά χρόνια και στον ύπνο και στο ξύπνιο σας.
Πάτρε την απαραίτητη δύναμη από τα μικρά αυτά ψήγματα οικογενειακής ευτυχίας. Τα μικρά και τα ασήμαντα μας κάνουν όλους πιό δυνατους.
Παναγιώτης

Anonymous said...

τι υπέροχη εικόνα....

Anonymous said...

Asto kalo pali tha dakrysw. Kai den einai h prwth fora.

Mono ayto to blog...

Lydiaki kouragio!

Anonymous said...

Και νόμιζα ότι είμαι η μόνη...επειδή κλαίω εύκολα!
Τέλειο..

Anonymous said...

Τέλεια εικόνα "εγώ δεν είμαι ποιητής" που λέει κι ο Νικόλας ο Παπάζογλου για να σχολιάσω ανάλογα, αλλά ένα θα σου πω Ναυτίλε!!!! Αυτό το χαμόγελο στον ύπνο είναι το πιο σπουδαίο σημάδι ότι όλα πάνε καλά. Σταθερά και σταδιακά!!!! Πολλά φιλάκια στην μικρή!!!

ΧΑΪΝΗΣ

Anonymous said...

θυμηθηκα μικρη που ξαπλωνα κι εγω αναμεσα στον μπαμπα και την μαμα.

Και θα το εκανα ακομα, παρα τα 28 μου χρονια, αν η μαμα μας δεν ειχε φυγει πριν 5 χρονια μετα απο 2 χρονων σκληρη μαχη με τον καρκινο.

Τελικα πηραν κι εμενα τα κλαματα.

μακαρι να εξακολουθειτε να κοιμαστε αγκαλια για πολλα-πολλα ακομα χρονια!!

tdjm said...

Πάντα όνειρα γλυκά κορίτσι μου!!!

euaggelia said...

Mόνο ευτυχισμένα όνειρα αξίζει να έχει ένα τέτοιο πλάσμα όπως η Λυδιούλα.....

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Ναυτίλε ...είσαι υπέροχος.
Λυδία είσαι ανεπανάληπτη.
Ενα υπέροχο φθινόπωρο σας εύχομαι. Την καλημέρα μου αφήνω και την αγάπη μου.

Anonymous said...

Το πορτραίτο σας αποπνέει ηρεμία, αγάπη και ενότητα.

Με συγκινείτε (πάντα).

Να είστε πάντα καλά.

popelix said...

Καταπληκτική εικόνα ...

Φιλιά πολλά και ευχές!

Bleeding Soul said...

H Λυδεία έχει μια δύναμη και μια θέληση για ζωή που λιγοστά άτομα την έχουν...Πραγματικά υπέροχη εικόνα...Να είστε καλά...

Anonymous said...

αυτή η τρομερή "εικόνα" στάζει μέλι και αγάπη και μας θυμίζει το πραγματικό νόημα της ζωής ...
σας φιλούμε για ακόμη μία φορά..

Χριστίνα

Sophey-Franny said...

ενα χαμογελο κι απο εδω . .

Anonymous said...

"Μιαν ανάσα ειμ' από σένα
μια κι απ' τον καθένα"
Χαΐνηδες

Nena said...

Μα τι ωραίοι που είστε!΄Οπως πάντα με βάζετε στη θέση μου αν σκεφτώ κάτι αρνητικό για τη ζωή. Χαίρομαι που πήρατε και την απόφαση να το αντιμετωπίσετε και οικογενειακά. Η αισιοδοξία θα βοηθιέται απ όλους σας. Η φωτογραφία σας υπέροχη!

Anonymous said...

ευχομαι να υπαρξουν πολλες ακομα.
Ζω μια παρομοια κατασταση και απλα θελω να ξερετε πως οι προσευχες μου ειναι μαζι σας.

Θα την χαιρεστε πολυ καιρο ακομα, δεν ηρθε για να φυγει τοσο συντομα.

Μαζι με τις προσευχες στελνω και την αγαπη μου. Και ευχομαι να ηταν αρκετη για να σας στηριξει

Anonymous said...

μέχρι κ εμείς γευτήκαμε τη γλύκα της Λυδίας..

Anonymous said...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!!ΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΘΑ ΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!

pinelopi t. said...

βλέπει όμορφα όνειρα η Λυδία μας, γιατί πλαισιώνεται με απέραντη αγάπη!!Αυτή η αγάπη είνι που της δίνει και τόση δύναμη..
να σαι καλά ναυτίλε!

Anonymous said...

:-)

Anonymous said...

η Λυδία μπορεί να κρατά δεμένη την οικογένεια σαν μια γροθιά στα πεδία των μαχών που κατά καιρούς δινει, αλλά στην ανακωχή δεν παραλείπει να μας δείξει και το πόσο τρυφερή ψυχή είναι, με συγκινεί ο επαγγελματισμός της. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα και θα γίνει και ένας σπουδαίος άνθρωπος...

ευχές για ένα αισιόδοξο χειμώνα
silentscream

Anonymous said...

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΧΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ [ΤΟΥ COMPUTER ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ]. ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΡ* ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Η ΠΙΚΡΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΣΤΗ ΧΟΖΟΒΙΩΤΙΣΣΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΡΙΚΑ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ...ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

marilia said...

:)

BUTTERFLY said...

Εικονες και αισθηματα γεματα απο γλυκο χαμογελο! Το βαζακι ξεχειλισε αυτη τη φορα και μας κερνατε ολους!
Φιλια στον αγγελο σας/μας! Να ειστε καλα!

Anonymous said...

Εδώ και δύο μέρες που τυχαία σας βρήκα, η μικρή Λυδία δεν φεύγει από το μυαλό μου και τις προσευχές μου.Έχοντας και εγώ καρκίνο μαστού πριν ενάμιση χρόνο, 4 χειρουργεία και χημειοθεραπεία, νοιώθω ότι μπροστά στον αγώνα της Λυδίας , ο δικός μου ήταν τίποτα.Σίγουρα είστε συγκλονιστικοί γονείς με μεγάλα αποθέματα δύναμης.Ο Θεός μαζίσας στην δοκιμασία της Λυδίας.
Aνθούλα από Ρόδο.

Anonymous said...

Έτσι όπως ακουμπούν τα σώματα, ακουμπούν και οι ψυχές σας. Είστε ένα συνεχές, μια δυνατή ολότητα. Γι' αυτό και στο τέλος θα νικήσετε :)
Καλό φθινόπωρο, με περισσότερα χαμόγελα και στον ύπνο και στον ξύπνιο!

Anonymous said...

Μ’ έχεις φέρει εδώ Θεέ μου
Για να μάθω ν’ αγαπώ.

Σ’ ένα δωμάτιο με τέσσερις τοίχους και παράθυρα.
Όταν ένα παράθυρο ανοίγει,
Ο αέρας ορμάει με ηχηρά μηνύματα.
Κι εγώ προστατεύομαι κοιτάζοντας, μόνο κοιτάζοντας,
ένα παιδί που κοιμάται.

.20-4-2007 abttha.blogspot.com
εύχομαι η ανάσα Της να μιλάει γι' αγάπη, πάντα!

ελένη και σεραφείμ

Anonymous said...

Διάβασα χθες μονορούφι όλο το blog. Ήθελα να μπω να γράψω δυο λόγια αλλά δεν ήξερα τι να πω.....

Πόση δύναμη Χριστέ μου και πόση αγάπη έχει η οικογένεια σας!!!Πραγματικά σας θαυμάζω! Νιώθω τόσο άσχημα με τον εαυτό μου που στενοχωριέμαι και θυμώνω για τα μικρά και ασήμαντα.....

Να είστε πάντα αγαπημένοι και δυνατοί και όσο για το μικρό Λυδιάκι θα έχει πάντα μια θέση στις προσευχές μου!! Μακάρι να γίνεις γρήγορα καλά μικρή μου! Πολλά φιλιά και πολλή αγάπη σας στέλνω... Είστε υπέροχοι.

Α.

φάβα said...

υπεροχη εικονα :)
φιλι σε ολους!!!

Anonymous said...

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί στο παιδί αυτό, αλλά μόλις το διάβασα μου ήρθε η Λυδίτσα στο μυαλό.... Το κείμενο είναι αντιγραφή από την Espresso.
Εύχομαι ότι καλύτερο για το παιδί μέσα από την καρδιά μου.

Σκότωσαν" όγκο στον εγκέφαλο με χρήση λέιζερ 2.9.2008
Αποστολή Εκτύπωση Γάλλο νευροχειρουργοί για πρώτη φορά παγκοσμίως κατάφεραν να καταστρέψουν το μεταστατικό εγκεφαλικό καρκίνο με τη βοήθεια ενός λέιζερ που κατηύθυναν με τη χρήση απεικονιστικής τεχνολογίας.

Η ομάδα του καθηγητή Αλεξάντρ Καρπεντιέ, νευροχειρουργού στο νοσοκομείο Pitie-Salpetriere του Παρισιού, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες στην επιστημονική επιθεώρηση «Neurosurgery» ότι κατόρθωσαν να καταστρέψουν τους καρκινικούς όγκους μετάστασης καρκίνου στον εγκέφαλο χωρίς να ανοίξουν το κρανίο του ασθενούς, ο οποίος ήταν ξύπνιος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, που έγινε με τοπική αναισθησία. Ο ασθενής είναι ξαπλωμένος σε ένα μαγνητικό τομογράφο, ο οποίος επιτρέπει τον εντοπισμό με μεγάλη ακρίβεια του όγκου που πρέπει να καταστραφεί. Στη συνέχεια οι νευροχειρουργοί μέσα από μία οπή τριών χιλιοστών εισάγουν μια οπτική ίνα, στην άκρη της οποίας υπάρχει το λέιζερ. Οταν αυτό εστιάσει στο σωστό σημείο και έρθει σε επαφή με τον όγκο που πρέπει να καταστραφεί, το λέιζερ ενεργοποιείται, θερμαίνει τον ιστό του όγκου και τον νεκρώνει. Οπως διαπιστώθηκε, αυτή η μέθοδος βοηθάει στην επιμήκυνση του προσδόκιμου ζωής των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο στον εγκέφαλο. Ενώ μέχρι τώρα το διάστημα που ζούσαν μετά την εμφάνιση της μετάστασης στο κεφάλι δεν ξεπερνούσε τους τρεις μήνες, οι έξι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε αυτήν την επέμβαση με το λέιζερ και τη μαγνητική τομογραφία, κατάφεραν να επιβιώσουν πάνω από εννέα μήνες.

Anonymous said...

zografikos pinakas !!!!!!!!!!!!!!
otan eimoun mikri ebrexa to krevati mou eos ta 6 xronia mou o logos htan epeidi efeuge i mama mou gia doulia den mporousa na to antekso.
eisaste mia teleia oikogenia sas agapo olous

Anonymous said...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΛΥΔΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ Τ Ι Π Ο Τ Α....Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΥΔΙΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ Σ Α Σ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ...

Φιλιά πολλά και αισιοδοξία,
Ειρήνη

nautilus said...

ειρήνη, (όσο κι αν ανεβαίνει η πίεση της πατρικής καρδιάς μου τώρα που το γράφω αυτό) έχω την εντύπωση πως όταν μεγαλώσει δεν θα είμαστε η πρώτη της επιλογή για συντροφιά στο κρεββάτι...αλλά έτσι είναι η ΖΩΗ...

Anonymous said...

!!!

αυτό ξαναπέστο βρε ναύτιλε!!!...όπως βλέπω ανήκεις και συ στην κατηγορία των μπαμπάδω με κόρες που θα φυλάνε καραούλι όταν αυτές αρχίσουν τα ξεπορτίσματα...μονάχα μην αρχίσεις να σχεδιάζεις και σύ από τώρα τις μεταμεσονύχτιες "παρακολουθήσεις" στα στέκια των νέων σαν τον δικό μου...γιατί σας βλέπω σε καμιά δεκαπενταετία και τους δύο γιαουρτομένους!!!

φιλιά πολλά....και πολλά χαμόγελα ε!

μια ακόμη μαμά...

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΥΤΙΛΕ!!!!
ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΣ "ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ".ΜΠΗΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

lila said...

Όνειρα γλυκά Λυδιάκι...

ATHENA said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΝΗ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ...

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ :)

Anonymous said...

Nαυτίλε είπες την καλή την κουβέντα, την ωραία και την σπαθάτη. Έτσι είναι φίλε. Όταν μεγαλώσει θα την παιρνεις τηλέφωνο και θα σου απαντάει ο αυτόματος: "αυτή την ώρα απουσιάζω, πάρτε αργότερα". Κάτι σου είχα πει Ναυτίλε. Σκέφτηκες ποτέ σου τι πεθερός θα γίνεις;;;; Μπααααα δεν το πιστεύω...γιατί από τώρα σου κακοφαίνεται πως μάλλον δεν θα προτιμάει να κοιμάται μαζί σας.

Πολλά φιλιά στο μικρό και σε όλα τα μικρά και λίγο μεγαλύτερα παιδάκια...Σας σκεφτόμαστε, η προσευχές σας μαζί σας. Κι όταν όοολα αυτά περάσουν αν θες το γλεντάμε σε θερινό σινεμ,α όλη η παρέα. Σε κάποιο έργο του Ντισνευ, μαζί και η μικρή Λυδία, ο Γιώργης κι η Λενιώ, να αναστενάξουν πατατάκια και ποπ κορν!!!

ΧΑΪΝΗΣ

Anonymous said...

Σε ευχαριστώ που υπάρχεις και μας θυμίζεις το μεγαλείο του Ανθρώπου.
Ελένη

Anonymous said...

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΕΘΕΡΟ....ΑΛΛΑ 101 ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ 101 ΠΕΘΕΡΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΤΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ....ΑΡΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ....ΧΙΧΙΧΙΧΙ
NAUTILE ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ε Σ Υ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 20 ΚΑΙ ΣΤΑ 80 ΤΗΣ!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΟΙΔΙΠΟΔΑΚΙ ΕΤΩΝ 25

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ,

ΕΙΡΗΝΗ

Anonymous said...

Έλα τώρα Ναυτίλε τα έχουμε πει αυτά..... δίκανο με σκάγια από αλάτι :) από τώρα τα ετοιμάζει ο δικός μας μπαμπάς για τις κορούλες του, χιχιιχι μη τυχόν και δει κοντή φουστίτσα ή μπλουζάκι στην μεγάλη γίνετε "τούρκος" :P
Αχ αλίμονό σας.... τα μισά από αυτά που κάνατε εσείς να σας κάνουν τα παιδάκια σας και να είστε ευχαριστημένοι.
Φιλιά σε όλους Χαρούλα

magsoulini said...

"Το πιο ευτυχισμένο μέλος της οικογένειας είναι η Λυδία" όσα μπράβο κι αν πω σε όλους και τη Λυδία είναι λίγα...

Anonymous said...

Εδώ είμαι και εγώ .Αυτές οι μέρες
ήταν λίγο δύσκολες για μένα ,αλλά
το παλεύω.Ναυτίλε μου ευτυχία στην
ζωή μας είναι ακριβώς αυτές οι
στιγμές που μας περιέγραψες .
Σου εύχομαι να έχετε πολλές στιγμές ευτυχίας για πάρα πολλά χρόνια πάρα πάρα πολλά
Σας φιλώ και σας αγαπώ
μαμα Μαρίνα

Anonymous said...

Πέστα Ειρήνη!!! Φαντάζεσαι όταν έρθει η ώρα της επισημοποίησης της σχέσης της Λυδίας να περιεργάζονται τον υποψήφιο 101 μάτια!!! Τέτοιο σοκ δεν θα το 'χει περάσει κανείς. Να μην προχωρήσω στις 101 ερωτήσεις που θα του υποβληθούν για την εντιμότητα συναισθημάτων προς την μικρή, χώρια οι δευτερεύουσες ερωτήσεις. Το γλυκό του κουταλιού θα του κάτσει στο λαρύγγι!!!!

ΧΑΪΝΗΣ

Anonymous said...

Συγγνώμη για την κατάχρηση χώρου, θα με βαρεθήκατε!!! Απλά θα θελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έμαθα πως κάποια φίλη θα πάει Ιεροσόλυμα για προσκύνημα. Το πέρασα λίγο στο ντούκου. Με ρώτησε τι θέλω να μου φέρει κλπ. Ε! Τι να τις φορτώνομαι, σκέφτηκα, "τις εντυπώσεις σου μόνο" απάντησα. Τότε μου λέει: Γράψε ονόματα να διαβαστούν στις λειτουργίες που γίνονται στους Αγίους Τόπους. Και φυσικά μη με ρωτήσετε...Το πρώτο-πρώτο όνομα που ούτε καν το σκέφτηκα και το έγραψα πρώτο-πρώτο ήταν το τιγράκι μας η Λυδία!!!!

Όλα θα πάνε καλά!

XAΪΝΗΣ

Anonymous said...

Aγαπητέ Ναυτίλε. Υπάρχει κάποιο μεηλ σου για επικοινωνία;
Ευχομαι τα καλύτερα για την μικρούλα!!!

nautilus said...

ανώνυμε, υπάρχει και στο προφίλ, lydiatigria@gmail.com

Anonymous said...

Ναυτιλο-οικογένεια,
Έχεις ήδη κερδίσει όσα οι περισσότεροι δεν θ' αποκτήσουν ποτέ ούτε καν θα ονειρευτούν σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Anonymous said...

Σας σκεφτόμαστε συνεχώς...
Φιλιά σ΄ όλη την υπέροχη οικογένεια.

Με αγάπη από τα Χανιά

spyros1000 said...

koyragio,koyragioooo

Aνεμος said...

καμιά φορά σας έχει τύχει να μη μπορείς να πεις τίποτα>>/??να αρθρώσεις λέξη?>

π. ΛίΒυος said...

Σιωπώ και σας χαίρομαι..... Άλλωστε το σημαντικό είναι να ζούμε το τώρα... το αύριο δεν υπάρχει.... και το τώρα σας είναι τόσο Όμορφο...

Να είστε όλοι καλά!!!!!

Anonymous said...

ναυτιλε αυτο το κεφαλαιο Τ οταν αναφερεσε στην Μ Α Μ Α ΤΗΣ με συγκινει μπορει να μην το εχουν προσεξει πολυ αλλα εγω συγκινουμε καθε φορα.
ολες οι θετικες σκεψεις μαζι σας

Anonymous said...

Mamagiota, το έχω προσέξει και εγώ εδώ και πολύ καιρο!!! Άξιοι και υπέροχοι γονείς και για τα τρια παιδιά τους.....
Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα παιδιά που σας χάρισε ο Θεός ...

Φιλιά κ περιμένουμε καλά νεά από το Λυδιάκι μας.

xaos said...

Πολύ τρυφερή ανάρτηση.Φιλάκια στη Λυδία.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Φεύγω σιωπώντας και δακρυσμένη από τη συγκλονιστικά τρυφερή εικόνα.
Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!

Η Κυρά των Γλαρων

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ said...

ΕΝΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΔΙΑ

Χαρά μου μάτια μου γλυκά
βλέφαρα στολισμένα
της χρυσαυγής τα χρώματα
έχεις ταξιδεμένα
Χαρά μου στόμα μου γλυκό
με το χαμόγελό σου
να σεριανάς τον άγγελο
που έχεις στο πλευρό σου

Κοιμήσου αγγελούδι μου
βελούδινο το βράδυ
το στήθος μου προσκέφαλο
και η ψυχή μου χάδι

Φεγγοβολάς βλαστάρι μου
στ'όνειρο ταξιδεύεις
τους γαλαξίες τριγυρνάς
και το Θεό γυρευέις
Ο ύπνος που σε τύλιξε
τώρα σε φέρνει πίσω
και'γω που είμαι πλάι σου
χάρες να σε στολίσω

Anonymous said...

Το νανούρισμα με συγκλόνισε. Βασιλιά της μοναξιάς "Έγραψες"! Ελπίζω να μη σε πειράζει να το οικειοποιηθούμε για τα δικά μας βλαστάρια?

Ναυτίλε, που χαθήκατε. Γράψε δυο γραμμές για το πως πάει η συμβουλευτική, αν είναι όλα καλά με την αγωγή. Δυο γραμμές δε θέλουμε παραπάνω - απλά πιο συχνά.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ said...

Elena

Αν είναι δυνατόν να με πειράζει!
Γι αυτό το έστειλα.
Άσε που δεν είναι καν δικό μου.
Είναι ένα υπέροχο τραγούδι-νανούρισμα που θα χαρώ πολύ να το στείλω σ' εσάς και σε όποιον/αν
το θέλει γιά να γαληνεύει την ψυχή και να κρατάει συντροφιά σ' εσάς και στα βλαστάρια σας.
Εσείς ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο
beefriend@msn.com

Ηρακλής

Anonymous said...

Ψάχνοντας κάτι τυχαία βρέθηκα από τη μηχανή αναζήτησης σε μια γωνιά που ξεχειλίζει αγάπη και δύναμη... 5 σειρές μόνο. 5 σειρές μόνο και δεν μπορώ να εξηγήσω τι νιώθω. Μεταξύ άλλων νιώθω και περήφανη για το κοριτσάκι σας που λάμπει μέσα από τη φωτογραφία του. Νιώθω περήφανη για αυτή κι ας μην τη ξέρω. Και η Λυδία θα είναι πάντα ευτυχισμένη και πάντα θα χαμογελάει γιατί έμαθε τι πταγματικά αξίζει στη ζωή με το που τη γνώρισε. Να είστε καλά όλοι σας... Καλή δύναμη. Βιβή

Neraida said...

Tώρα που είναι δύσκολα, όταν όλα είναι άσχημα, θυμίσου αυτή την είκόνα. Εγώ αυτό θα φέρνω στο μυαλό μου, όταν όλα δεν θα μου φαίνονται καλά. Σας σκεφτόμαστε κι ας μην σας ξέρουμε. Μέσα από το μπλοκάκι σας, σας έχουμε αγαπήσει!