Saturday, September 27, 2008

Ο Πρωτέας επέστρεψε

Όπως μας είχαν πει, ο πρωτέας είναι ζόρικο πράγμα να το πολεμήσεις. Επανήλθε λοιπόν και μαζί του τα νυχτερινά "ποτίσματα" του κρεββατιού. Και πάλι χωρίς πυρετούς ή άλλες ενοχλήσεις.

Ευτυχώς είναι πάλι ευαίσθητος στο zinadol οπότε πάλι θα πέσει "πίκρα", αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστούμε ούτε αυτή τη φορά νοσηλεία. Εάν κάποιος έχει κάποια εμπειρία πώς να κάνουμε τη zinadol λιγότερο απαίσια, ας μας πει...

Ελαφρά η επιστροφή του εκζέματος, ελπίζω να διατηρηθεί έτσι. 

Τα 150 mg θαλιδομίδης μας έχουν "ρίξει" λιγάκι, αλλά θα τα συνηθήσουμε πιστεύω.

Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία για την μαγνητική. 

Ίσως να μην το έγραφα αυτό το post εάν δεν επέμενε η μαμά Της ότι δεν θέλει να βλέπει και να διαβάζει πρώτο κάθε φορά που μπαίνει το προηγούμενο. Με την δική μου ισορροπία εντελώς διαταραγμένη, η δική της εύθραυστη αλλά ανθεκτική ψυχή αποτελεί αυτή τη στιγμή το κυριότερο στήριγμά μας. "Δουλεύουμε" λοιπόν τα διάφορα θέματα με ήπιο τρόπο ώστε να μην "σπάσουμε" τελείως και οι δύο και ώστε να καταφέρουμε να ανασυγκροτηθούμε εγκαίρως, πριν ο εχθρός αποφασίσει να κάνει άλλη μια επίθεση. 


61 comments:

Anonymous said...

Ν'αφήσεις τον εχθρό στην ησυχία του. Να "παίρνει" τον ύπνο του δικαίου... μέχρι να καταφέρει το Λυδιάκι μας να τον ξαποστείλει...
Συμφωνώ με τη Μαμά Της, είναι πολύ "όμορφο" να μπαίνεις στο site και να διαβάζεις καινούρια πράγματα.
Φιλιά και κουράγιο σε όλη την οικογένεια.
Χαρούλα

Anonymous said...

Το μόνο που μπορώ να γράψω είναι ότι είστε μια έξοχη οικογένεια.
Νίτσα

stalamatia said...

Περαστικός είναι ο Πρωτέας Ναυτίλε μας θα τον κεράσουμε και θα πάει από εκει που ήλθε.Να ακούς τη Μαμά Της.
Πολλά φιλιά στο κοριτσάκι μας.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Μανιτάρι του Βουνού said...

Προς τη μαμά:

Κράτα γερά το χέρι του άνδρα σου και των παιδιών σου και κοιτάκτε προς το άπειρο.

Εκεί είμαστε όλοι εμείς ω άστρα και Ήλιος σας στέλνει τις Άκτιστες ακτίνες Του...

Stardustia said...

μου τη δίνουν τα blog spam...
μου τη δίνουν τα blog spam...
μου τη δίνουν τα blog spam...
μου τη δίνουν τα blog spam...
μου τη δίνουν τα blog spam...
μου τη δίνουν τα blog spam...
μου τη δίνουν τα blog spam...
μου τη δίνουν τα blog spam...
μου τη δίνουν τα blog spam...
...

Stardustia said...

@μανιτάρι του βουνού
[ανεβάσαμε προφανώς ταυτόχρονα τα σχόλιά μας...]

σε ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια...

Anonymous said...

Καλησπέρα Ναυτίλε!!!!!!!!! Θάρρος όλα θα πάνε καλά!!!! Είμαστε εδώ μαζί σας........... ΟΜΩΣ

Ρε απαράδεκτε theo! Βρήκες χώρο να διαφημιστείς στο μπλοκ της Λυδίας; Το περιεχόμενο του blog σου επισημαίνεται ήδη ως "απαράδεκτο" από ό,τι είδα. Εδώ ρε τεράστιε Ελληναρά, επικοινωνούμε άνθρωποι με τον Ναυτίλο και μεταξύ μας. Ενώνουμε τις αγωνίες μας και την αισιοδοξία μας για την Λυδία και για όλες τις Λυδίες του κόσμου! Κι εσύ βρήκες χώρο να διαφημιστείς; Τι να σου πω ρε τεράστιε!!!!

ΧΑΪΝΗΣ

Anonymous said...

Καλά έκανε η μαμά Ζωή και επέμενε γιατί είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Ο Πρωτέας είναι ζόρικος αλλα η Λυδία είναι αγωνίστρια με αντοχές και νίκες στο ιστορικό της. Άνοιξε την αγκαλιά σου στα παιδιά σου και στη γυναίκα σου. Μια σφιχτή αγκαλιά θα σε τονώσει. Αισιοδοξία! Τόσα και τόσα δύσκολα περάσατε. Τώρα που η μαμά "άρχισε το σχολείο" θα υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητα που ίσως βρίσκονται στο υπόβαθρο της κουρασής σου. Όλα θα πάνε καλά. Σας αγαπώ και προσεύχομαι να γίνουν όλα καλύτερα. Για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω μη διδστάστε στιγμή.

Anonymous said...

kouragio...ola tha perasoun...exei apodeiksei to ludiakh mas posh dunamh exei...polemaei...as ths dwsoume kouragio loipon kai aisidoksia!!!ta kalutera sas euxomai!!!

ola tha perasoun...
to pisteuw toso poli oso to pisteuei kai to mwro mas!!!!

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ? ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ.

Anonymous said...

ΑΧ ΝΑΥΤΙΛΕ ΜΑΣ!!ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΙΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ "Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ" ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ!!ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

SPIROS said...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΛΥΔΙΑ
ΣΠΥΡΟΣ

SPIROS said...
This comment has been removed by the author.
Eclipse said...

καλό σας κουράγιο :) αυτό που με ευχαριστεί είναι που είστε δεμένοι :)αν συνεχίσετε έτσι θα το ξεπεράσετε. προσεύχομαι για αυτό...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Μια καλημέρα και ένα φιλί στο ομορφότερο πλάσμα του κόσμου.
Στην Λυδία μας.
Ολά θα πάνε καλύτερα.

Anonymous said...

o πρωτέας είναι επίμονος, αλλά όχι ανίκητος.
ειχε γνωστο μου κοριτσάκι και με επιμονή υποχώρησε.
τίποτα το φοβερο.

εδω ειμαστε παντα για σας.

Anonymous said...

Δοκιμασα να γραψω κατι στο προηγουμενο φαινομενικα απαισιοδοξο ποστ αλλα τελικα "κολλησε" στο ανεβασμα και χαθηκε και βαρεθηκα να το ξαναγραψω.

Ηθελα να πω, εγω που δε σας ξερω αλλα διαβαζω ενα χρονο καθημερινα για εσας, οτι η ψυχολογια σας δεν ειναι καθολου ευθραυστη και ας το νομιζεις αυτη τη στιγμη αυτο. Ειναι μια θεμιτη αντιδραση μετα απο μια μεγαλη μαχη, σε εναν πολεμο που δεν εχει κριθει οριστικα αλλα αυτη τη στιγμη εχει κυρηχθεί εκεχυρία.

Ειναι η στιγμη που σε εγκαταλειπει η ενταση και η εκγρηγορση που δεν επιτρεπει να αναλογιστεις τον κινδυνο και την πιθανοτητα της απωλειας, και σε κυριευει ο φοβος, η συναισθηση της πραγματικοτητας, η πιθανη εξελιξη, η απωλεια. Τωρα ειναι η στιγμη του θρηνου για τις μαχες που δοθηκαν και την ψυχικης αναταξης.

Και οταν ακουσεις τα τυμπανα του πολεμου στον αερα ξανα, ολα αυτα θα ξεχαστουν, η αδρεναλινη θα σε κατακλυσει και θα ριχθεί χαλυβδωμενος παλι στη μαχη οπως και πριν.

Για το zonadol, δοκιμαστε να τς δινετε λιγη Bitter σοκολατα μολις πριν τη δοση της. Αν πετυχετε να την τρωει (δεν αρεσει σε ολα α παιδια), μπορειτε να της δινετε ενα μικρο κομματι μαζι με το zonadol. H και γαλακτος γιατι οχι???

ATHENA said...

ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΠΑΛΙΟΠΡΩΤΕΑ !

Anonymous said...

να πρωτεας ειναι ζορικος μαλλον κανεις δε του μιλησε του ατιμου για το Λυδιακι μας!!!! πες του να παει να δει αν ερχομαι και να μη τολμησει να πατησει το ποδι του ξανα εδω.... αιντε απο κει...

εκτος απο σοκολατιτσα υγειας ή και γαλακτος κανα γλυκο του κουταλιου?? τα τρωει το λυδιακι μας? αν ναι εχω φτιαξει καταπλητκικο σταφυλι υγειινο και σπιτικο αρκετα γλυκο ετσι ωστε με μια ρογιτσα θα παει κατω το παλιο φαρμακο

επισης για το λυδιακι μας διαθετουμε και σπιτικες μαρμελαδες οτι θελει το κοριτσι μου...

παρε τη Ζωη σου απο το χερι κοιταχτητε παρτε ανασα και βημα μπροστα.... ο γαιδαρος μας τελειωσε... καντε υπομονη και ειπαμε τα καλυτερα ειναι εδω.

στειλε μαιλ για οτι γλυκο χρειαστεις!!!!! οχι μονο για τη Λυδια μας... και για το Γιωργη μας και το Λενιο μας!! ολη η φαμιλια θα βαλει χερι στο βαζο!@!!!

σας φιλω γλυκα
κελλυ

Anonymous said...

Καλώς μας όρισες ξανά Ναυτίλε!! Και ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ αγκαλιά στην μαμά που σε ωθεί (Πόσα αξίζουν και σε εκείνη!!!!)!!
Αλήθεια νοιώθω ότι έχεις πεταχτεί κάπου, ένα μικρό ταξιδάκι στην "Πηγή" για ανεφοδιασμό σε πρώτες ύλες!! Ε, κάπου τελειώνουν κι αυτές και ο ανεφοδιασμός ...άκρως απαραίτητος!!
Ωραία λοιπόν, πάρε το χρόνο σου, μα μην "ξεμείνεις" εκεί!!
Ο Πρωτέας μοιάζει με ενοχλητικό "πούπι"σε ζεστή καλοκαιριάτική νύχτα, (μπροστά στα άλλα...) ένα zinadol θα τον στείλει απο εκεί που ήρθε. Μας ταλαιπωρεί βέβαια και δεν μας χρειάζονται επιπλέον ταλαιπωρίες, μα θα το ξεκάνουμε κι αυτό το "πούπι"! Αμέ!!!!
Ναυτίλε μου, επέτρεψέ μου ένα σχόλιο, σε παρακαλώ.
Ο ρεαλισμός αρκετές φορές γίνεται το πιο δυνατό μας όπλο σε πολλές μάχες. Άλλες φορές όμως (τις περισσότερες) δουλεύει ύπουλα, σαν πονηρός και σιχαμένος Εφιάλτης, ανοίγει κερκόπορτες στην ψυχική μας δύναμη και μας αδειάζει απο ελπίδες και όνειρα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να του δίνεις λοιπόν αυτή την ευχέρεια!! Γιαυτό θα συμφωνήσω με την Χαρούλα...
"Ν'αφήσεις τον εχθρό στην ησυχία του. Να "παίρνει" τον ύπνο του δικαίου... μέχρι να καταφέρει το Λυδιάκι μας να τον ξαποστείλει..."
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ!!!

Αγάπη πολλή πολλή σε όλους σας!!!
Κι ένα πεταχτό φιλάκι στο μυτάκι της Λυδίας μας...

Μ.Θ

tdjm said...

Kαλημέρα!!

Anonymous said...

Βρε παιδιά;; Πότε είναι η μαγνητική μας;;; Σήμερα;; Αύριο;;
Φίλοι της Ναυτιλοοικογένειας...Οργανωθείτε!!
Η Οικογένειά Μας χρειάζεται την ολόθερμη προσευχή μας!!
Το Λυδιάκι μας θέλει όλη την θετική μας ενέργεια και όλη μας την ΑΓΑΠΗ!!
Εμπρός λοιπόν...Ξηλωθείτε!!!!
Ο καθείς και τα όπλα του!!
Επίθεση Αγάπης, ΄Πίστης, Αισιοδοξίας!!!!! Τ Ω Ρ ΑΑΑΑΑ!!!
τα τα ρα τα ρα τα ταααααα!!!!
Ναυτίλε, Μαμά Της, Λένια, Γιώργη...
Όλα θα πάνε μια χαρά, όλα!!
Λυδία μου σε σένα δεν το λέω γιατί το ξέρεις κάλύτερα απο όλους εμάς!!!!!
ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ

Μ. Θ

euaggelia said...

Ο εχθρός δεν θα τολμήσει να ξανακάνει την επίθεσή του....
Λυδία σ'αγαπάμε πολύ
Ευαγγελία - Χριστόφορος

Anonymous said...

καλημερα και καλη εβδομαδα
πολλα φιλια σε εσενα Ναυτιλε, stardustia, Λυδια, Γιωργο και Λενιώ, ολα ελπιζω να σας πανε καλα αυτη την εβδομαδα,
οσον αφορα αυτο το πικρο πραγμα, λιγη ζαχαρη στο κουταλακι λιωμενο μαζι με το zinadol ισως βοηθησει λιγο παραπανω ..αλλα πάντα θα ειναι τρομερα πικρο (το ξερω γιατι πριν το δωσω στην κορη μου το ειχα δοκιμασει)
πολλα φιλακια σε ολους και καλο κουραγιο
μια μαμα απο την Αθηνα

Anonymous said...

Καλά κάνεις και ακούς την Μαμά σας, το έχουμε ξαναπει: Οι μαμάδες έχουν ΠΑΝΤΑ δίκιο.

Εμείς το Zinadol το αραιώνουμε με λίγο χυμό πορτοκάλι. Πάλι αηδία είναι, αλλά έτσι αραιωμένο, είναι περισσότερο ρευστό και καταπίνεται πιο εύκολα. Επίσης, η πικρίλα του ανακατώνεται με το όξινο του πορτοκαλιού, και βελτιώνεται η γεύση του φαρμάκου (λέμε τώρα...).

Καλή δύναμη σε όλους σας.

Anonymous said...

Με καινούργια ανάρτηση μας βάζεις και εμάς να σου γράφουμε. Σωστή η μαμά.
Τα κουράγια είναι δεύτερα, η αγάπη πρώτη. Αυτή σας περισσεύει.

Καλή μας μέρα ολονών.

Στέλλα

Anonymous said...

Καλημέρα Ναυτίλε,
η Ελευθεροτυπία του Σαββάτου 27/9/08 έχει ένα άρθρο που σε ενδιαφέρει.
Συγνώμη για το απότομο του post μου, αλλά είμαι στο γραφείο...
Φιλικά
Άρης

Anonymous said...

O Άρης είμαι πάλι.
Αν δεν την βρίσκεις την εφημερίδα την έχω κρατήσει.
Το email μου είναι akokkas@motorpress.gr

nautilus said...

Άρη, τα βρήκα από το enet.gr. Τρία αρθράκια. Ευχαριστώ, δεν τα είχα πάρει είδηση. Το πρόβλημα με το ακτινοθεραπευτικό μού είναι γνωστό (πολύ γνωστό...). Το τρίτο άρθρο με τα λόγια της Τρυφωνίδου είναι αυτό με "στοιχειώνει" αυτόν τον καιρό...

Anonymous said...

Καλησπέρα!Ίσως μπορείτε να αλείψετε τη γλωσσίτσα και τον ουρανίσκο της με λίγη μερέντα, ίσα να μην καταλαβαίνει πολύ την πίκρα..Έτσι έκανε η μαμά μου.Δεν ξέρω αν είναι καλό για τη Λυδία.

Nena said...

Θα φύγει κι αυτός όπως όλα σιγά-σιγά. Θ ανασάνετε κι οι υπόλοιποι τέσσερις και το Λυδιάκι θα βγεί νικήτρια και απ αυτό. Σας σκέπτομαι πολύ. Πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι μπορώ - εκτός της προσευχής - να κάνω ενεργά για να βοηθήσω. Ίσως σας βοηθήσω στα πρακτικά κάπως να ξαλαφρώσετε απ αυτά? Εδώ είμαι. Φιλιά και στους πένε σας πολλά.

nautilus said...

nena, πώς τα πας;

kostas said...

Κουραγιο παιδιά.Μολις χθες εμαθα για την σελιδα και διαβασα το καθε τι.Πρεπει να ειστε πολύ υπερήφανοι για τον μικρο σας άγγελο.Να ξέρετε οτι σας σκεφτομαστε και προσευχόμαστε για την μικρη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Anonymous said...

Αχ, μωρε, ειναι απαίσιο το zinadol - ο τρόπος που εχουμε βρει βρει εμεις στο σπιτι, 1-2 φορες που χρειαστηκε να παρουμε, ήταν οι καραμελες. Διαλεγε ο μικρος 1-2 καραμελες-ζελεδάκια με τις πιο αγαπημενες του γευσεις, τις κρατουσε στο ενα χερι έτοιμες, ανοιχτες, και με το άλλο έκλεινε τη μυτη. Καταπινε το φαρμακο με κλειστη τη μυτη και αμεσως να έχωνε στο στομα τις καραμελες για να φυγει η κακη γευση.

Anonymous said...

Μια λύση για να μην καταλαβαίνει η πιτσιρίκα σας την αντιβίωση είναι να την βάζετε στο γάλα της με λίγη ζαχαρίτσα, το γάλα όμως δεν πρέπει να είναι καυτό αλλά χλιαρό γιατί καταστρέφετε η δράση της και αυτό δεν το θέλουμε εμείς ,αυτό είχαμε κάνει όταν η πρώτη μου κόρη είχε κολήσει τον Πρωτέα και έπαιρνε seclor που έχει και αυτή απαίσια γεύση. Έτσι την ώρα που ήταν να πάρει την αντιβίωση της δίναμε γάλα με την αντιβίωση μέσα.

Anonymous said...

Κι εγώ ανώνυμη θα μείνω... Ισως δεν αντέχω την αναβίωση, ίσως δεν παράδέχομαι τη δύναμη της αρνητικής έκβασης. Εχουμε συμπέσει μάλλον στο Αγ. Σοφία, εκεί, κάπου στον 3ο όροφο, στο θάλαμο με τα boxes κατά τα τέλη Μαρτίου. Δε θα πω λεπτομέρειες...δε θέλω... Μπορεί να μας χειρούργησε κι ο ίδιος χειρουργός (το όνομα θυμίζει κάτι από λαϊκό τραγουδιστή). Μας είχαν πει λίγο πριν διαβούμε το κατώφλι του παίδων ότι τα πράγματα είναι σκούρα, η εξεργασία μεγάλη και το σημείο καθόλου εύκολα προσπελάσιμο. Το παιδί μου, το μοναδικό μου παιδί ήταν τότε 10 μηνών. Υπήρχαμε μόνο εγώ, ο μπαμπάς, ο μικρός μας Ηρωας κι ο Ουρανός. Κοιτούσα ψηλά και τον έβλεπα μόνο δυνατό και γελαστό κι ας μη μπορούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου. Σήμερα, 6 μήνες μετά, ξέρω πως ο νόμος της έλξης μπορεί να λειτουργήσει αν θέλουμε. Ταλαιπώρείται ο ηρωάκος μας αφάνταστα αλλά θα βγει νικητής γιατί εμείς δε δίνουμε εναλλακτική. Τον βλέπω, τον ακούω, τον νοιώθω μαθητή, φοιτητή, μπαμπα κ.ο.κ. κι έτσι θα γίνει. Πονάω αφάνταστα και η "θετική ενέργεια" δε μου είναι εύκολη. Ομως εγώ θα πιστεύω. Η Λυδίτσα θα γίνει καλά. Να με πιστέψετε

ATHENA said...

ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ 16ΜΗΝΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!
ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Anonymous said...

Μαζεύουμε όλα τα χαμόγελά μας, τα βάζουμε σε βαζάκια και σας τα στέλνουμε να σας κάνουν παρέα και να σας δίνουν δύναμη και θετική ενέργεια.
Φιλιά Χαρούλα.
(Ενδιαφέρεστε για κανένα πάρτυ....καμιά 40 πιτσιρίκια σπίτι :P . Λέω τώρα.... αν θέλετε έχουμε την Παρασκευή κοπιάστε όλοι)

Anonymous said...

Καλημερα και καλο μηνα
οικογενεια ταξιδευτων,
με μπαμπα Ναυτιλο
και με την μικρη (ΜΕΓΑΛΗ)κυβερνητη του σκαφους σας

ΟΡΤΣΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ
ΑΓΑΝΤΑ ΓΕΡΑ!!!!!

Anonymous said...

καλημέρα, καλό μήνα και καλή δύναμη!

ναύτιλε και stardustia έγινε η μαγνητική?

ανώνυμη μανούλα κράτα γερά καισύ!

όπως πάντα...όλες μου οι ευχές και προσευχές!...όλες!

μια ακόμη μαμά...

Anonymous said...

καλο μηνα ναυτιλε μας και ομορφη φαμιλια... βαστα γερα και μεις εδω ειμαστε..

παρτακι ακουω και δε με καλεσατε και μενα??????? χμμμμ δε πειραζει θα θρω μονη μου. :))))))

ανωνμη μανουλα εδω θα βρεις πολλους φιλους που θα σε σκεφτομαστε και θα σε ακουμε και θα σου στελνουμε πολυ πολυ αγαπη θετικη σκεψη και ενεργεια σε σενα στον μπαμπα και στον μικρο σου πριγκηπα!!! να του δωσεις ενα μεγαλο φιλακι απο μενα.

σας φιλω
kelly

nautilus said...

ανώνυμη μαμά, κουράγιο και δύναμη σου εύχομαι. Μάρτιο δεν είμασταν στον 3ο (λίγο από 6ο περάσαμε) και στα boxακια δεν χωράμε πια, όποτε χρειάζεται, εδώ και πάνω από 2 χρόνια, μπαίνουμε σε κανονικό δωμάτιο. Χειρουργός μας ήταν ο διευθυντής της κλινικής.

Η "θετική ενέργεια" πράγματι δεν είναι εύκολη και καμιά φορά σου τελειώνει - πρέπει να βρίσκεις πηγές να την ανανεώνεις, αλλά και αυτό μερικές φορές είναι δύσκολο. Παρόλα αυτά, κάθε που έρχονται τα πιο δύσκολα, δεν προλαβαίνεις καν να σκεφτείς εάν αντέχεις ή όχι. Ελπίζω σύντομα ο μικρός ήρωάς σου να αρχίσει να ταλαιπωρείται λιγότερο, μέχρι την τελική θεραπεία. Σου εύχομαι ολόψυχα να τον δεις και στην πραγματικότητα όπως τον βλέπεις στις ελπιδοφόρες σκέψεις σου. Ίσως αυτή τη στιγμή δεν είμαι στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να σου πω κάτι ιδιαίτερα ενισχυτικό, αλλά ό,τι χρειαστείς από πληροφορίες ή για να "τα βγάλεις από μέσα σου" όταν πάνε άσχημες σκέψεις να σε καταβάλουν, εδώ είμαστε ...ελεύθερα...

Anonymous said...

Το πάρτυ είναι για όλους!!! Συγνώμη που δεν το ανέφερα αλλά το θεώρησα δεδομένο... όπως και στο προηγούμενο!!! Όποιος αντέχει τις φωνές και τον χαμό από τα πιτσιρίκια καλώς να ορίσει!!!! (το κιν. τηλέφωνό μου το έχω αναρτήσει, αν δεν το έχετε γράψτε να το ξαναβάλω).
Μόνο έναν όρο έχουμε.... ιωσούλες δεν δεχόμαστε... μπας και μας τιμήσει η Λυδία :P)
Χαρούλα

Anonymous said...

kalo sas mina!!!!

nautilus said...

άστα Χαρούλα, δεν παίζει το σενάριο... η Λυδία είναι ήδη με ίωση (μυτούλες και βηχαλάκι, χωρίς πυρετό). Μην κοιτάς που δεν τα γράφω αυτά τα πταίσματα. Εδώ που τα λέμε όχι και τόσο πταίσμα γιατί εξαιτίας της ίωσης αυτής πάει πίσω και η μαγνητική μας...Τέλος πάντων, καλά να περάσετε! Στο επόμενο πάρτυ μην μας ξεχάσετε, μπορεί να είμαστε καλύτερα...

L' Aesthete Soleil said...

Σας συγχαίρω για το κουράγιο σας και συγχαύρω και την μικρή Λυδία για τον αγώνα της.

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ. Ο ΘΕΟΣ
ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΥΔΙΑΣ.ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ.

Anonymous said...

Κουράγιο και δύναμη σε όλους σας...σας σκέφτομαι καθημερινα.

Magda said...

Καλημέρα σε όλους!!
Χθες δεν κατάφερα να μπω κι έτσι, με μια μέρα καθυστέρηση, εύχομαι σε όλους μας καλό καλό μήνα!!!
Ναυτίλε μου... κάθε εμπόδιο για καλό. Ίσως η καθυστέρηση της μαγνητικής να μας αποζημιώσει με τα πιο καθαρά αποτελέσματα!!
Χαρούλα... θα ήθελα να έρθω στο πάρτυ σας αλλά δεν ξέρω το...πως!;!
Ανώνυμη Μανούλα, είναι αλήθεια ότι η "θετική ενέργεια" δεν βρίσκεται πάντα στο σημείο που την θέλουμε και ειδικά όταν την αναζητάμε εναγωνίως. Μα εδώ που ήρθες θα βρεις φορτία ολόκληρα και από θετική ενέργεια, και από αγάπη και από πίστη και από αισιοδοξία!!
Μη διστάσεις να πάρεις ό,τι και όσο σου χρειάζεται!!
Συνέχισε να "νοιώθεις" το αντράκι σου, έτσι όπως το νοιώθεις, και όλα θα πάνε καλά!! Το εννοώ και το πιστεύω!!!
Είμαστε πολλοί μαζί και η νίκη όσο κι αν αργήσει θα είναι για τα παιδιά σας!! Για τα παιδιά ΜΑΣ!!!!
Πολλή αγάπη ψυχούλες!!!

Μ.Θ

Anonymous said...

Καλημέρα, σας σκεφτόμαστε συνεχώς.

Anonymous said...

Σας αγαπάμε και σας σκεφτόμαστε.
Πολλά φιλιά στη Ναυτιλοοικογένεια.
ΕΠ

Anonymous said...

Άργησα λιγο αλλα γραφω ακομη μια φορα. Θα ευχηθώ απλα καλο μήνα και να ξέρετε οτι αυτον τον άτιμο τον πρωτέα τον κυνηγάμε...! έχουμε εντοπίσει που ειναι και θα τον πιάσουμε! λίγο κουράγιο ακόμα και θα δείτε οτι όλα θα πάνε καλα με τις ευχές και τις προσευχές μας! Φιλιά πολλα!

Anonymous said...

Gia kapoio logo shmera eimai poly aisiodoksos kai mphka na dwsw ligh apo ayth thn aisiodoksia pou niwthw kai se sas.

Thetikh energeia kai mporei sth magnhtikh na exoume megales ekplhkseis! Pros to kalo fysika.

euaggelia said...

Στον 16μηνο ήρωα της Ανώνυμης Μανούλας και στην συναχωμένη Λυδιούλα στέλνουμε τις προσευχές μας και την αγάπη μας......

Ευαγγελία - Χριστοφοράκος

Anonymous said...

Καλό μήνα σε όλους σας και κυρίως στη Λυδία μας από Ζάκυνθο!

Anonymous said...

Το σημερινό μήνυμα (συγνώμη Ναυτίλε) είναι για την ανώνυμη. Μέσα από την καρδιά μου, σου εύχομαι μέχρι την οριστική νίκη να έχεις τη δύναμη που έβγαλες στο προηγούμενο ποστ σου και ο ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ σου να βγει αλώβητος από τη μάχη.

Σας λέμε κοινότυπα κουράγιο, όλα θα φτιάξουν, θετική ενέργεια αλλά ρε γαμ... σας θαυμάζω για τη δυναμή σας. Ναυτιλο-οικογένεια, ανώνυμη οικογένεια και όσοι άλλοι δίνεται τη μάχη σας, όταν σας παίρνει από κάτω να σκέφτεστε ότι ακόμη και η χειρότερη στιγμή στη δική σας ψυχολογία υπερβαίνει σε μεγαλείο τα πιο τρελά μας όνειρα.

Anonymous said...

Πάντα να έχετε τη δύναμη Ναυτίλε, ανώνυμη μαμά και όλοι οι γονείς που παλεύουν για τα αγγελούδια τους να συνεχίζετε..Εύχομαι να είναι καλά τα παιδάκια σας, να τα καμαρώνετε.

Anonymous said...

μηπως το επιθετι της νονας αρχιζει απο Θεο.......?

Anonymous said...

Ναυτίλε μου,
για το επόμενο πάρτυ μάλλον θα πρέπει να μας καλέσετε ... χιχιιχιχι... η επόμενη είναι η τσούχτρα μας 10/2 οπότε μάλλον είστε μια βδομάδα νωρίτερα :P
Φωτογραφίες από το πάρτυ στο mail σου, έτσι για να καταλάβετε τι χάσατε.... (τον πανικό εννοώ)
Φιλιά Χαρούλα

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα για το πότε είναι η μαγνητική.

nautilus said...

ανώνυμε, κοντά είσαι, όχι της Λυδίας. Εάν θέλεις κάτι περισσότερο, στο email.