Monday, March 30, 2009

Αρχίζουμε "εντατική" αποκατάσταση

Από αύριο ξεκινάει η Λυδία πλήρες πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, εργοθεραπείας και λογοθεραπείας. Θα απασχολείται 4-5 ώρες την εβδομάδα περίπου, στον ίδιο χώρο. Οι άνθρωποι και ο χώρος φαίνονται καταπληκτικοί. Ίσως μπορέσουμε να την εντάξουμε και σε ένα "ημερήσιο πρόγραμμα" απασχόλησης στο ίδιο κέντρο.

Επίσης θα ξεκινήσουμε (μάλλον καθυστερημένα) την διαδικασία με ΚΔΑΥ και "παράλληλη στήριξη" για το νηπιαγωγείο του χρόνου. Έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά αρνητικά πράγματα για το θέμα αυτό. Θα δούμε πώς θα πάει.

Η φάση αυτή είναι γεμάτη πλήθος αντιφατικών αισθημάτων: είναι πρωτόγνωρη γιατί δεν έχουμε καμιά θεραπευτική της νόσου παρέμβαση να επηρεάζει την καθημερινότητα της Λυδίας. Η Λυδία αισθάνεται πιο μακρυά από τους γιατρούς όσο ποτέ. Οι παρεμβάσεις που ανέφερα παραπάνω μας δίνουν μια εξαίσια αίσθηση ότι πηγαίνουμε σε πιο ομαλές καταστάσεις, με μια δύσκολη καθημερινότητα αλλά με προοπτική για κάτι καλό. Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο, δεν ξέρουμε πότε ο εχθρός θα αποφασίσει να επιτεθεί πάλι ... και η αλήθεια είναι πως στο βάθος του μυαλού μου γυρνάνε απειλητικά τα ερωτήματα: εάν σε λίγο καιρό που θα έχει μπει στο πρόγραμμά της και που θα έχει αρχίσει να κατακτά ακόμα περισσότερα πράγματα, συμβεί κάτι πώς θα της τα εξηγήσουμε όλα αυτά; τι νόημα θα έχουν για εκείνη όσα θα συμβαίνουν; είναι πια πέντε χρονών και "πιάνει" τα πάντα, είναι ένα παιδί πλέον και όχι ένα νήπιο. Έχει αποκτήσει τα περισσότερα από τα προσωπικά της χαρακτηριστικά. Πώς πρέπει εμείς να την αντιμετωπίζουμε; Ανεξαρτητοποιείται, απολαμβάνει τη ζωή της όλο και περισσότερο, ζητάει από τη ζωή της όλο και περισσότερα. Όσο ανεβαίνεις μια σκάλα απότομη χωρίς κάγκελα, πάνω από το χάος, τόσο περισσότερο σε κυριεύει η ζαλάδα και ο φόβος γιατί ξέρεις ότι περισσότερος θα είναι ο πόνος όταν πέσεις.

Όχι, δεν με έπιασαν οι μαύρες μου πάλι. Απλά, ήθελα να πω πως αυτές είναι μόνιμες, καθημερινές κινήσεις του ταραγμένου μυαλού ενός γονιού που έχει δει πολλές φορές να του φεύγει η ζωή του παιδιού του από τα χέρια του και ίσως να δώσω άλλη μια εικόνα της ανθρώπινης τραγικότητας όπως την ζει πραγματοποιημένη τούτη εδώ η οικογένεια.

145 comments:

Anonymous said...

Κανείς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει αύριο- κι ως συμπάσχουσα της Λυδίας έχω πλήρη συναίσθηση αυτών που γράφω-όμως αν ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί,αυτή η νίκη είναι στην καθημερινότητα,στο ταξίδι στην Eurodisney,στο νηπιαγωγείο του χρόνου,στην επόμενη μέρα.Συνεχίστε,πάντα όρθιοι.

Anonymous said...

Αχ βρε Ναυτίλε... όλα όσα γράφεις είνια τόσο ανθρώπινα αλλά και αναμενόμενα απο έναν γονιό που το παιδάκι του έχει να αντιμετωπίσει κάτι τόσο δύσκολο...
όμως, το κεφάλι πρέπει να το έχεις ψηλά, την ελπίδα βαθιά ριζωμένη στην καρδιά και την δύναμη να αντιμετωπίζεις συνεχώς τα πάντα...
σε αγαπάμε πάρα πολύ, σε σκεφτόμαστε πάρα πολύ και σας ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας ότι καλύτερο... Χρόνια Πολλά για το κοριτσάκι σας (αν δεν κάνω λάθος γιόρταζε τις προάλλες) και εύχομαι το ταξίδι στον κόσμο του Μίυ έστω για λίγο να βγάλει όσο είναι δυνατόν την στεναχώρια απο την ψυχούλα σας...
σας αγαπάμε...

Λεμέσια said...

Ίσως ακριβώς επειδή η Λυδία μεγαλώνει και μπορεί σιγά-σιγά να εκφράζεται και να συμμετέχει στις αποφάσεις, θα σας βοηθήσει και εσάς ως προς την κατεύθυνση που θα παίρνετε κάθε φορά, είτε για θεραπεία, είτε για ξεκούραση, είτε για ο,τιδήποτε επηρεάζει τη μικρή της ζωή...Όπως συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα παιδάκια που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον κόσμο και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους...

:)

Anonymous said...

Ti na sou po nautile mou. Ta idia ais8anomai kai ego ka8imerina. Den 3ero an 8a 3ipniso omos prospa8o, agonizomai kai zo. I lydia sas einai mikri stin xronologiki tis ilikia alla megaaaaaaaali agonistria kai to deixnei ka8imerina. Sas agapo. Sas to leo sinexeia mexri na me vare8eite an den exete eidi varethei. Sas filo kai............23 xroni Maria apo kypro.

Anonymous said...

Κουράγιο ..
Να είστε πάντα δυνατοί να είστε δίπλα της.. σας αγαπά και σας χρειάζεται.. και όλα θα πάνε καλά..

Anonymous said...

Αγαπητή μας Λυδία,

Κάθε φορά που μαθαίνουμε νέα σου, και μάλιστα ευχάριστα, νιώθουμε μεγάλη χαρά και γινόμαστε και εμείς μέτοχοι της δικής σου χαράς.

Επιθυμούμε να γνωρίζεις ότι πάντοτε σε σκεπτόμαστε, πολλές φορές την ημέρα, και προσευχόμαστε ανελλιπώς και με θέρμη για την πορεία της υγείας σου.

Ευχόμαστε σύντομα και με τις πιο ευοίωνες συνθήκες να πραγματοποιηθεί το ταξίδι σου στο Παρίσι, στη Disneyland μαζί με τα αδερφάκια σου και τους γονείς σου.

Ποιος ξέρει; ίσως ανταμώσουμε, εδώ, στη μεγάλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, στο χαρούμενο Βασίλειο του Disney. Αλλά και αν αυτό δεν συμβεί, θα σε συναντούμε καθημερινά και για πάντα με την σκέψη και την προσευχή που αυτή τη «συνάντηση» κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει ή να την ματαιώσει.

Anonymous said...

Ναυτίλε εύχομαι ο θεός να σου δίνει δύναμη και φώτιση για σωστές αποφάσεις. Μακάρι να μπορούσα να σβήσω το φόβο και τις ανασφάλειες που νοιώθεις για τη Λυδία σου.
Σε θαυμάζω.
Σας στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου για να έρθει ότι καλύτερο στην οικογένεια σας.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ. ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ.Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΥ Η ΚΕΔΔΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟΤΕ.ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ FOCUS ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ
Υ.Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ

Anonymous said...

Ipomoni kai..........

BUTTERFLY said...

Ναυτιλε μου, οσο κλισε κι αν ακουγεται, το αυριο ειναι το ιδιο αγνωστο για ολους μας. Παρολο που λογικα στο μυαλο σου φερνεις τον εχθρο και το οτι, εφοσον υπαρχει προϊστορια, υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες υποτροπης...αλλα η ζωη ειναι παραξενη. Μπορει η Λυδια να ζησει μεχρι τα 100 και εγω που θεωρητικα ειμαι υγιης να πεθανω αυριο κιολας! Το θεμα ειναι πως ΤΩΡΑ ειναι καλα, ΤΩΡΑ ξανακερδιζει εδαφος, ΤΩΡΑ ειναι ελευθερη απο θεραπειες εξαντλητικες και γιατρους και φοβους, ΤΩΡΑ γελαει...κι αυτο κανεις ποτε δεν μπορει να σας το παρει!

Νάντια Καντζούρα said...

Σίγουρα τα πράγματα είναι περίεργα, αλλά, όσο κοινό κι αν ακούγεται, ζήστε όσο καλύτερα μπορείτε το παρόν. Έχετε πολλή δύναμη, και αυτό είναι σημαντικό. Όλα θα πάνε καλά!
Φιλιά
Νάντια

euaggelia said...

Συνήθως λέω καλημέρα Ναυτιλοοικογένεια! Σήμερα, θα πω καλημέρα στην πιο όμορφη οικογένεια που εύχομαι κάθε άνθρωπος στη γη να αποκτήσει. Τίποτ'άλλο......

ΞΩΤΙΚΑΚΙ said...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!

Η ΛΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.. .. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.. ..

CARPE DIEM ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ .. ..

μια μαμα said...

Δεν μπορει κανεις να διώξει εύκολα τις σκέψεις και την αγωνια για το τι θα γινει αυριο - όμως μην αφήνετε αυτο το άγχος να σας στερησει ούτε τόσο δά απο τη χαρά το να σας κοιτουν αυτα τα πελώρια ματια και να σας χαμογελα αυτο το τσαχπινικο μουτράκι! Συνεχίστε να χαίρεστε μαζι της την κάθε στιγμη, και να μας γράφετε καλά νεα..

Anonymous said...

"Όσο ανεβαίνεις μια σκάλα απότομη χωρίς κάγκελα, πάνω από το χάος, τόσο περισσότερο σε κυριεύει η ζαλάδα και ο φόβος γιατί ξέρεις ότι περισσότερος θα είναι ο πόνος όταν πέσεις."
Αν και δεν είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές σε σας, μου έρχονται μόνο σκέψεις στο μυαλό που θέλω να σας πω.
Αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να σώσεις κάποιον που κρέμεται, αυτή είναι μόνο όταν τον κρατάς γερά...
Κρατηθείτε γερά, όλοι μαζί, όπως το κάνετε ήδη άλλωστε..

Anonymous said...

Αυτά που γράφεις, βρίσκουν κάθε άνθρωπο που έχει παιδιά κατευθείαν στην καρδιά.Νοιώθουμε και δεν λέω καταλαβαίνουμε, ό,τι ακριβώς λες αλλά και ό,τι δεν λες και είναι πίσω απ' τις λέξεις σου.
Όμως θα'θελα να σου πω το εξής:Ξέρω μια οικογένεια(φίλοι φίλων μου)στο παιδί τους διαγνώσθηκε στους 6 μήνες της ζωής του αμφοτερόπλευρο ρετινοβλάστωμα, εκ γενετής(γονιδιακής προέλευσης πιθανολογήθηκε).
Η πρόβλεψη ήταν πάντα κακή και το προσδόκημο πάντα μικρό.'Εκαναν τα πάντα. Το παιδί σε πείσμα όλων των προβλέψεων είναι 19 χρονών και σπουδάζει.Στη διάρκεια αυτών των 19 χρόνων, "έφυγαν" 3 άλλα παιδιά γνωστών και φίλωνπου γεννήθηκαν υγειέστατα.Μη έίνεις στο διαφορετικό νόσημα και στη διαφορετική συμπεριφορά της νόσου.Σκέψου όλα τ' άλλα.Φιλιά στο μωρό, αγαπάτε την πολύ και δυνατά.

Nena said...

Είστε αυτοί που είστε και έτσι να παραμείνετε. Η Λυδία μας, παίρνει το δρόμο της ομαλά. Φερθείτε της ομαλά κι εσεις για να τα βγάλει πέρα ακόμα πιο θαρρετά και καλά.

Anonymous said...

Όχι σκέτο "γειά" αλλά ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. η μικρούλα και εσείς δίνετε παράδειγμα θέλησης και δύναμης. Να είσαστε πάντα καλά.

magsoulini said...

Αυτή είναι η εικόνα ενός παιδιού που μεγαλώνει και δυο γονιών που πολλές φορές δεν άφησαν να φύγει η ζωή του παιδιού τους από τα χέρια τους!

Anonymous said...

Δεν έμπαινα στο ιστολόγιο για πολύ καιρό,φοβούμενος τι θα διαβάσω...
Όμως κι όταν δεν γράφουμε σάς θυμόμαστε,σάς θαυμάζουμε,σάς αγαπάμε σιωπηλά!
Μπαμπά Ναυτίλε και Μαμά Stardustia,είστε μεγάλες ψυχάρες!
Τα σέβη μου,once again!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ said...

Ναυτίλε, όσο ανεβαίνει την σκάλα, πάμε καλά.
Την κοιτάμε.
Την θαυμάζουμε .
Αγωνιάμε.
Ευχή μην αρχίσει ποτέ το κατέβασμα.
Για το πέσιμο είμαι σίγουρος για την δύναμη της Λυδίας και δεν το φοβάμαι.
Φιλιά πολλά.
Πάντα τέτοια.

Παναγιώτης Θ. Τουμάσης said...

Η Λυδία πολεμά και θα νικήσει!
Σαν παιδί θα βγει να παίξει και θα ζήσει!
Οι κακές τούτες στιγμές θα ξεχαστούνε!
Υπάρχει άγγελος χρυσός, κοντά της που 'ναι!

Παναγιώτης Θ. Τουμάσης (Ποιητής)

Anonymous said...

Αχ, Ναυτιλε μου...αχ...
Δεν ξερω τι αλλο να σου γραψω...
Ποσο λυπαμαι...
Ευθυμια

marilia said...

Ναυτίλε, στη "σκάλα" ανεβαίνει η Λυδία μόνη της και δε νομίζω ότι... σκιάζεται και πολύ! Εσείς -και πολύ πιο πίσω εμείς- ακολουθείτε -και ακολουθούμε- έντρομοι μην και πέσει. Πέντε χρόνια τώρα, μια χαρά τα καταφέρνει και μας εκπλήσσει όλους! Και θα εξακολουθήσει! Τα παιδιά δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου. Το φόβο τον έχουν οι μεγάλοι. Βλέπεις κάναν μεγάλο εδώ μέσα; :):)

σνουποφιλάκι γλυκό και ευχές να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά

Ellie said...

Καλησπέρα!
Δεν θα ήθελα να γράψω τίποτε περισσότερο από κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο στο μέλλον: Επειδή γνωρίζω λόγω επαγγέλματος ότι τα ΚΔΑΥ (ή ΚΕΔΔΥ με την νέα ονομασία) έχουνε τρομερή αναμονή (περίπου 1,5 χρόνο είχανε πέρυσι) γιατί δεν δοκιμαζέτε το Ιατροπαιδαγωγικό του Παίδων; Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι κάνει την ίδια δουλειά με τα ΚΔΑΥ με αποτέλεσμα να έχουνε αρκετά μικρότερη αναμονή!

tdjm said...

Kαλημέρα .

Σιγά σιγά ....και θα τον αγγίξουμε τον ήλιο πατέρα.
Μόνο σιγά σιγά !!!

Anonymous said...

....... Έχω αρκετό καιρό να μπω και να δω τα νέα σας, μια το ένα μια το άλλο η καθημερινότητα είναι που με αποπροσανατολίζει πολλές φορές.
Χάρηκα που άκουσα για το "ταξιδάκι" σας και μπορώ να πω ότι ζηλεύω λίγο αυτή την ομαδική εκδρομή.... Ελπίζω και μεις κάποια στιγμή στο επόμενο "10ετές" να τα καταφέρουμε όλοι μαζί... (δηλαδή να πείσουμε τον μπαμπά μας....)
Τώρα για τα μαθήματα νομίζω ότι στο έχω ξαναπεί ότι πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ το Τιγράκι Μας.
Φιλιά σε όλη την Ναυτιλοοικογένεια και ελπίζω να σας δω σύντομα.
Χαρούλα :)))))

ΞΩΤΙΚΑΚΙ said...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!

ΣΤΕΛΝΩ ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΑ!! ΤΑ ΝΕΡΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΩ ΠΟΤΕ!!

ΜΟΥΑΤΣ!! :)

Μαμά Ειρήνη said...

Αυτό που ζείτε τώρα, ότι το παιδάκι σας αισθάνεται πιο μακρυά από τους γιατρούς όσο ποτέ, είναι αυτό για το οποίο προσπαθούσατε τόσα χρόνια όλοι μαζί. Κάντε μια παραπάνω προσπάθεια να το απολαύσετε όσο μπορείτε παραπάνω μπορείτε, το αξίζετε!

Και αν μου επιτρέπετε: επειδή πάντα διαβάζω τα όλα τα σχόλια των φίλων (με άπειρο θαυμασμό για την αγάπη τους προς εσάς που τους είστε στην ουσία άγνωστοι), μήπως να πιείτε ένα καφεδάκι με την Μαμά Μάρθα....?
΄

Καλημέρα και σε σένα Μάρθα, νομίζω ότι είσαι πολύ ωραίος τύπος!

exoaptonkyklo said...

Εχετε μαθει πλεον να ζειτε με ενα σωρο απο τετοια ερωτηματικα. Θα τα καταφερετε και σημερα. Ειμαστε παντα κοντα σας. Τα σεβη μου.

Anonymous said...

αχ βρε ναύτιλε...τι να σου πω...να μην ανησυχείς? είναι δυνατόν?...εδώ εμείς ανησυχούμε που δεν γράφεις.....αλλά από ότι καταλαβαίνω είναι κι αυτό ένα από τα σημάδια της πιο "κανονικής" καθημερινότητάς σας......που χρόνος για νετ και μπλα μπλά...

αλλά δεν πειράζει...να είστε εσείς καλά και το ζουζούνι σας κι ας μην μας γράφετε!.....

όταν ξαναβρείς χρόνο όμως, πές μας σε παρακαλώ και για τους άλλους δύο μικρούς ήρωες της πεντάδας σας περισσότερα.....

πολλά πολλά φιλιά και ευχές στο τιγράκι!!!

...μια ακόμη μαμά

Elias said...

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away!

Ναυτίλε, εσύ τα λες αυτά, μην ξεχνάς αυτά που πίστευες...Εμείς είμαστε όλοι μαζί σας!!!

Ηλίας

Anonymous said...

Ναυτίλε μου, δε βοηθάει να σκέφτεσαι το μετά. Κανείς δεν ξέρει τί θα συμβεί αύριο. Το θέμα είναι να ζείτε την κάθε στιγμη και να ελπίζετε για το καλύτερο.
Είστε τόσο καλοί γονείς και κάνετε το καλύτερο δυνατό για το Λυδιάκι σας και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και ότι κάθε φορά που θα έρχεστε αντιμέτωποι με μία καινούρια κατάσταση θα την αντιμετωπίζετε πάντα όπως κρίνετε εσείς ότι είναι σωστό.
Προσπάθησε να απολαμβάνεις κάθε όμορφη στιγμή με την οικογένεια σου!

Σας σκέφτομαι πολύ!
Νικόλ

Anonymous said...

Ναυτίλε μου τις ίδιες ανησυχίες με σένα,αλλά βέβαια σε μικρότερη έκταση,έχουμε όλοι οι γονείς.Για τα πάντα.΄Οχι βέβαια πως αυτό σε ανακουφίζει ιδιαίτερα αλλά....αγάντα.Ζήστε το σήμερα και αν έρθον τα δύσκολα ξανά,λέω άν θα το αντιμετωπίσετε τότε.' Αλλωστε μην ξεχνάς πως έχουμε τεράστια αποθέματα δύναμης μέσα μας και τα παιδιά δύναμη και ωριμότητα που ούτε καν φανταζόμαστε.Πάντα σας σκέφτομαι και προσεύχομαι για εσάς.

Theodota said...

Είχα πολύ καιρό να προσευχηθώ, χρόνια. Κάθε φορά όμως που διαβάζω τα νέα του μικρού κοριτσιού σας, προσεύχομαι, γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ελπίζω να περάσετε αξέχαστα στη Eurodisney. Εύχομαι το καλύτερο προφανώς στη Λυδίτσα, σε εσάς, αλλά και στα δυο μεγαλύτερα παιδιά σας που σίγουρα θα ζορίζονται και εκείνα.

Anonymous said...

Gia sou kai apopse nautile mou.Pos ta pate autes tis imeres? Euxomai ta pragmata na pigainun esto kai ligo pio omala. Ego autes tis meres vriskomai stin xiroteri fasi tis zois mou apo thema igeias ennoo alla den to krivo oti eimai kai poli pesmeni psixologika pou auto to pragma den thimame na to
3anaeniosa. Prospatho tulaxiston psixologika na anevo gia na min kano ti mama mou na lipate. Auta prostoparon perimeno nea sas sintoma kai elpizo toulaxisto esas na einai poli poli kalitera. Sas filo kai fila mou ta tigrakia.

Anonymous said...

3exasa na sas po oti eimai i 23xroni apo tin Kypro. Kai pali filakia sta tigrakia sas.

xenios said...

Όλα θα πάνε κατ' ευχήν, το βιώσαμε μαζί σας και τώρα χαιρόμαστε μαζί σας.

Anonymous said...

Ας με συγχωρήσει η Λυδία και ο μπαμπάς της, που χρησιμοποιώ το blog της,για να στείλω την αγάπη μου στη φίλη από την Κύπρο. Αυτή η σελίδα της Λυδίας μας έχει κάνει όλους πιο ανοιχτούς στις δοκιμασίες που περνάνε κι άλλοι άνθρωποι γύρω μας και προσευχόμαστε για όλους .
Αγαπητή φίλη, δεν μπόρεσα να μη συγκινηθώ με τη φράση σου ότι προσπαθείς να μην κάνεις τη μαμά σου να λυπάται. Ως μαμά που έχει περάσει δύσκολες στιγμές με το πρώτο της παιδάκι καταλαβαίνω ότι ο πόνος του γονιού για το παιδί του που υποφέρει είναι πολύ δυνατός. Κάνε κουράγιο σε σκέφτονται πολλοί.
Με αγάπη
Ελένη από ΑΘήνα
Υ.Γ. Οι ευχές μας στη Λυδία είναι δεδομένες!

elekat said...

Κανείς μας δεν ξέρει τι του ξημερώνει το αύριο!
Ζούμε για το σήμερα και το κοντινό μέλλον!΄
Ολους μας πιάνουν ανασφάλειες για το αύριο!
Κι εμείς σαν γονείς με υγιή παιδιά τρέμουμε κάθε μέρα για το μέλλον, τι να λέμε!
Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για μια καλή ζωή!

rall said...

ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ

Βασιλική said...

Γεια σας,κι εγώ είμαι απ'αυτούς που σας διαβάζουν,θαυμάζουν τη δύναμη και το κουράγιο της Λυδίας αλλά και όλης της οικογένειας και προσεύχονται για σας.
Βρήκα τυχαία αυτό το ποίημα του Ρίτσου "Για την κόρη του".Σας το παραθέτω με αγάπη μόνο και μόνο ως μια ακόμα σταγόνα ομορφιάς στη ζωή αυτή που με τέτοιο αστείρευτο πείσμα κυνηγάτε και κερδίζετε κάθε μέρα.
Να είστε πάντα καλά!

Κοριτσάκι μου,
μὲς στὸ βουβὸ πηγάδι τοῦ φεγγαριοῦ
σοῦ ῾πέσε ἀπόψε τὸ πρῶτο δαχτυλίδι σου.
Δὲν πειράζει.
Ἀργότερα θὰ φτιάξεις ἄλλο
νὰ παντρευτεῖς τὸν κόσμο μὲς στὸν ἥλιο.
Γιατὶ δὲν εἶναι κοριτσάκι
νὰ μάθεις μόνο ἐκεῖνο ποὺ εἶσαι,
ἐκεῖνο ποὺ ἔχεις γίνει,
εἶναι νὰ γίνεις
ὅ,τι ζητάει
ἡ εὐτυχία τοῦ κόσμου.
Ἄλλη χαρὰ
δὲν εἶναι πιὸ μεγάλη
ἀπ᾿ τὴ χαρὰ ποὺ δίνεις
Νὰ τὸ θυμᾶσαι κοριτσάκι.

Κοριτσάκι μου,
θέλω νὰ σοῦ φέρω
τὰ φαναράκια τῶν κρίνων
νὰ σοῦ φέγγουν τὸν ὕπνο σου.
Θέλω νὰ σοῦ φέρω ἕνα περιβολάκι
ζωγραφισμένο μὲ λουλουδόσκονη
πάνω στὸ φτερὸ μιᾶς πεταλούδας
νὰ σεργιανάει τὸ γαλανὸ ὄνειρό σου.
Θέλω νὰ σοῦ φέρω
ἕνα σταυρουλάκι αὐγινὸ φῶς
δυὸ ἀχτίνες σταυρωτὲς ἀπὸ τοὺς στίχους μου
νὰ σοῦ ξορκίζουν τὸ κακὸ
νὰ σοῦ φωτᾶνε μὴ σκοντάψεις.

Anonymous said...

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ EURODISNEY. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. φΙΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΙ ΟΠΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG (http://mariatweety.blogspot.com/)

Anonymous said...

Elpizo auti i siopi sas na einai epidi 3ekourazeste ligo apo ta trexamata pou exete.Ta paidakia sas ola ti kanoun? Perimeno nea sas sintoma.

stratos o ψήστης said...

πριν απο δύο χρόνια ο καρκίνος χτύπησε και την δική μας πόρτα...
κάντε κουράγιο και είμαι σίγουρος
οτι η Λυδία θα τα καταφέρει.

Anonymous said...

έχω καιρό να γράψω κάτι για σας στα σχόλια, όμως διαβάζω πάντα τα μυνήματα σας.
Εγω νομίζω σαν γονείς έχετε κάνει και κάνετε το καλύτερο για το παιδί σας, έτσι φαίνεται απο εδω μέσα τουλάχιστον. Μην αμφιβάλλετε για αυτό. Η Λυδία όσο και αν έχει μεγαλώσει δεν μπορεί η ίδια να πάρει αποφάσεις για τον εαυτό της. Στόχος είναι το παιδί να ζήσει, και σε αυτή την κατεύθυνση κινήστε και σίγουρα η Λυδία πρέπει να υπομείνει κάθε ταλαιπωρία.
Η Λυδία μια μέρα θα σας ευχαριστήσει για όλα.

silentscream

Unknown said...

σας σκεφτόμαστε με αγάπη και προσευχή.

Tzeve said...

ήρθα να πω μια καληνύχτα και τις ευχές μου για μια δυνατη εβδομάδα...

decor said...

Καλή δύναμη, Ναυτίλε, και καλό Πάσχα να έχουμε. Η ασθένεια χτυπάει όλες τις οικογένειες, άλλες πολύ, άλλες λίγο, άλλες νωρίτερα, άλλες αργότερα. Εύχομαι η Λυδία να σταθεροποιηθεί αυτή τη φορά. Για να μην ξανανιώσετε ποτέ να παγώνει το αίμα στις φλέβες σας... αλλά να νιώθετε ένα ζεστό ήλιο να σας λούζει. Φιλιά στη Λυδία

Anonymous said...

Πώς πήγε η πρώτη βδομάδα της καινούριας ζωής για τη μικρή πριγκίπισσα;Ελπίζω καλά κι εύχομαι ν'ακολουθήσουν μόνο τέτοιες απο δω και πέρα.

tweety apo kypro said...

.Nautile mou kanena neo? Auti i siopi me tromazei. Elpizo na einai stathera ta pragmata.
23xroni apo kypro.

Κωνσταντίνος Α. said...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΛΥΔΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

Maria Nefeli D said...

Ola kala?

Anonymous said...

Αγαπητή μας Λυδία,


Τώρα που πλησιάζουν οι ημέρες του Πάσχα και αρχίζει και πάλι η πορεία του Κυρίου προς τον Γολγοθά μια πορεία μαρτυρική και ένας δρόμος αγωνίας και πόνου, ο νους και η καρδιά μας στρέφονται και πάλι σε Εσένα και σε συνοδεύουν με λόγια προσευχής και ικεσίας θερμής.

Τώρα που και η κτίσις όλη σιγά ατενίζουσα τον Θεό να πάσχει τον Δημιουργό της καρφωμένο εκουσίως στον Σταυρό,

Τώρα που τα δάκρυα της Παναγίας Μητέρας Του και των στενών μαθητών Του θα ποτίσουν και πάλι τη γη της Επαγγελίας και της αχαριστίας,

Να θυμάσαι πως για τον καθένα μας υπάρχει ένας Γολγοθάς κι ένας Σταυρός που τον περιμένουν να τα διαβή και να τα ανέβη!

Με τις σκέψεις μας αυτές, ευχόμαστε να πάρεις δύναμη μεγάλη από το Πάθος του Χριστού και χαρά πολλή από την Ανάστασή Του!

Είθε το Φως Του να διαλύει όλα τα σκοτάδια….!

Χριστός Ανέστη! Λυδία!

venia said...

kalimera kai kali anastasi se olous. Eimai mia nea fili tis mikris glikitatis Lidias mas. Tha ithela na efxitho sto glikitato koritsaki mas na ginei kala, (an kai afto einai sigouro einai enas iroas me apistefti dinami kai tha ta kataferei), giati mprosta tis tin perimenei i ipoloipi zoi tis na megalosei, na kanei ola afta pou emeis theoroume aftonoita. Mpampa tis kai mama tis eiste pragmatika paradeigma gia olous mas, niotho san na sas xero me ola afta pou diavasa edo.
Kalo sas Pasxa, kali Anastasi, kalo taxidi stin mageftiki Eurodisney, igeia kai pano apo ola poli poli agapi stis kardies sas.
Venia

Anonymous said...

Προσεύχομαι για σας..

Unknown said...

Χαιρόμαστε που η Λυδία είναι καλύτερα και προχωράει στην αποκατάσταση του λόγου και του έργου. Σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε Ιατροπαιδαγωγικό κέντρο της περιοχής σας και όχι στα ΚΔΑΥ,γιατί για βεβαίωση για το ασφαλιστικό ταμείο και εκτίμηση του παιδιού θα σας κλείσουν ραντεβού σε 2 χρόνια. Επειτα το Ιατροπαιδαγωγικό διαθέτει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, και είναι καλύτερο.

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ said...

Μ' έστειλε η Μαρία κι εμένα... καλό κουράγιο σε όλη την οικογένεια!...
Θα ενημερωνομαι κι εγώ, σαν όλους για το αγγελούδι σας!...

Anonymous said...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Anonymous said...

Ευχομαι κι εγω ολη αυτη η περιπετεια να γινει καποτε ενα κακ
ο ονειρο που περασε κι εφυγε. Καντε κουραγιο εχετε ΠΙΣΤΗ και η μικρη σας ηρωιδα θα ξεπερνα παντα ολα τα εμποδια που δημιουργουνται απο το ανανδρο θηριο που τα βαζει με μικρα παιδια.Γνωριζω κι εγω μια μικρη ΛΥΔΙΑ που αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα ενα χρονο τωρα και στις 9 Μαιου χειρουργειται για δευτερη φορα γιατι το θηριο ξαναεκανε τη θριαμβευτικη του εμφανιση... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολες τις Λυδιες του κοσμου ... Προσευχομαστε και σας σκεφτομαστε...

ΞΩΤΙΚΑΚΙ said...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ,
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΚΑΛΟ
ΠΑΣΧΑ !!
ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!
ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ..
Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, Η ΣΚΕΨΗ Κ Η ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!
ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΙΡΙΚΑΚΙΑ!!

Tonia said...

Δυστυχώς η ζωή έχει πολλές δυσάρεστες στιγμές, στους περισσότερους από εμάς δίνει πολύ πόνο και στενοχώριες.Έχει όμως και όμορφες στιγμές.Και έχουμε χρέος απέναντι στους εαυτούς μας και τους ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε να γευόμαστε αυτές τις χαρές,παρά τις δυσκολίες και τις άσχημες καταστάσεις.Χωρίς αυτές τις λίγες ή πολλές χαρούμενες στιγμές τι μας μένει;H ζωή τούτη είναι το μόνο που έχουμε.Γι'αυτό εκείνο που είναι τελικά ίσως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε (κυρίως για αυτούς που αγαπάμε )είναι να έχουμε πίστη(σε ό,τι ή σε όποιον και αν πιστεύει ο καθένας μας)και να αντιμετωπίζουμε την κάθε κατάσταση σαν άλλη μία μάχη που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κερδίσουμε.Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο.Η πίστη μας δίνει δύναμη.Και κάποιες φορές,αρκετές, νικάμε.Αλλά από όλες τις μάχες,νικηφόρες ή μη, κάτι μαθαίνουμε.Κάτι παίρνουμε που μας κάνει πιο σοφούς και συχνά πιο καλούς ανθρώπους.Κ εγώ θα προτιμούσα η ζωή όλων και η δική μου να ήταν πιο εύκολη, με περισσότερη χαρά και καθόλου πόνο και ας μην αντλήσω ποτέ σοφία από πουθενά.Όμως η ζωή είναι αυτή που είναι.Αλλά δεν μπορούμε και δεν πρέπει να την αφήνουμε έτσι. Αντλούμε από αυτήν ό,τι καλύτερο μπορούμε και την τροποποιούμε όσο περισσότερο μπορούμε προς το καλύτερο.Αυτά που μπορούμε, οφείλουμε σε όσους μας νοιάζονται και τους νοιαζόμαστε, να τα κάνουμε.Ό,τι και αν καταφέρουμε τελικά.Πολλές φορές ο προορισμός δεν εξαρτάται από εμάς.Το ταξίδι όμως εξαρτάται και από εμάς.Στο δρόμο μας εμφανίζονται σκόπελοι,ύφαλοι και φουρτούνες αλλά εμείς είμαστε στο πηδάλιο και αποφασίζουμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε.Εμείς θα πούμε ότι όλα τελείωσαν εδώ και θα τα παρατήσουμε ή ότι μπορεί και να τα καταφέρουμε οπότε αξίζει να παλέψουμε.Και αν τελικά ξεπεράσουμε το εμπόδιο, χαιρόμαστε, πανηγυρίζουμε.Ακόμη και αν υποπτευόμαστε ότι κάπου παρακάτω ίσως υπάρχει και άλλο.Πού ξέρεις; Αποκλείεται να το ξεπεράσουμε και εκείνο;Δεν ξέρεις..Ποτέ δεν ξέρεις..Ποτέ κανείς μας.. Γι'αυτό, αγωνιζόμαστε συνέχεια, ακόμα και όταν λυζίζουμε ή εξαντλούμαστε(ψυχικά ή σωματικά)και πέφτουμε, οφείλουμε να ξανασηκωθούμε.Για όλους εκείνους που μας θέλουν όρθιους.
Να είστε δυνατοί και να συνεχίσετε να αντιμετωπίζεται τη ζωή όπως το κάνετε μέχρι τώρα!Θα νικήσετε!Είστε ήδη νικητές!Σας αγαπάμε και σας ευχόμαστε όλοι τα πιο καλά!Σε όλο τον κόσμο τα πιο καλά!

Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους μας...!

Anonymous said...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

marilia said...

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! :)

φιλιά σε όλη την οικογένεια

Anonymous said...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ.ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

Με τη σειρά μου να ευχηθώ στην υπέροχη αυτή οικογένεια να περάσει όσο καλύτερα γίνεται αυτές τις γιορτινές μέρες. Ιδιαίτερα η Λυδία μας, γιατί έτσι την αισθανόμαστε σα δικιά μας, να είναι χαρούμενη, υγιής, γελαστή..... Δεν ξεχωρίζω βέβαια και τα αδελφάκια, καθώς και τους υπέροχους γονείς τους.
Περιμένουμε ένα μήνυμα ότι όλα πάνε καλά, μόλις μπορέσετε

Πολλές ευχές σε όλους
Όλγα

apneagr said...

Καλό Πάσχα Ναυτίλε με υγεία...
apneagr

Anonymous said...

Καλό Πάσχα σε όλη την
οικογένεια.Πολλά φιλάκια
στη ΛΥΔΙΑ
ΕΛΕΝΗ Π.

Maria Nefeli D said...

Nutilako mou ti ginaiste? Na 3eris oti den sas 3exno pote.

Anonymous said...

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή Ανάσταση, να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα.
Και προσεύχομαι να γίνει το θαύμα για τη Λυδία, και για εσάς που την αγαπάτε και τη στηρίζετε, και να έρθουν όλα όπως τα θέλετε.
Να έχετε υπομονή, πίστη και αισιοδοξία!!!

Unknown said...

Μόλις χθες επισκέφτηκα το μπλογκ σου για πρώτη φορά. Ακόμη προσπαθώ να διαβάσω όλη την ιστορία. Επειδή πιθανότατα δε θα προλάβω μέχρι την Ανάσταση θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα για εσένα και την οικογένειά σου. Καλή Ανάσταση

Anonymous said...

Καλή Ανάσταση ολόψυχα και από καρδιάς!!!Σοφία

Anonymous said...

καλο Πασχα και καλή Ανασταση Ναυτιλοοικογενεια!;-)
Να ειστε ολοι σας καλα και να περασετε υπεροχα με πολλες πολλες βολτες και πολλες πολλες αγκαλιες!!!
μια μαμα απο την Αθηνα

Μαμά Ειρήνη said...

Χρόνια Πολλά και του Χρόνου με Υγεία.

Anonymous said...

Καλό Πάσχα. Εύχομαι να σας έρθουν τα πράγματα ακόμα καλύτερα από αυτά που ελπίζετε! Φιλιά στη Λυδία.

Με αγάπη από τα Χανιά.

Anonymous said...

Kαλο Πασχα, χρονια πολλα στην Λυδια και σ'ολη την οικογενεια!!!
Υγεια στο γλυκο σας κοριτσακι...
Με αγαπη
Ευθυμια

Albatrus said...

τις πιο θερμές ευχές μου στη λυδία και τους γονείς της, για τις άγιες τούτες μέρες του Πάσχα.

καλή ΑΝΆΣΤΑΣΗ!

Αποστόλης

Anonymous said...

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! Να έχετε πάντα αγάπη μεταξύ σας και όλα θα βρούνε τη λύση τους...

Βασιλεύετε στην σκέψη και στην καρδιά μας,(όπως και σε όλων, όσων περιμένουν καθημερινά τα καλά νέα σας) και σας νιώθουμε ποιό δικούς μας και από τους δικούς μας. Να έχετε τα καλύτερα!!!

Ρίτα - Αχιλλέας

Anonymous said...

Καλή Ανάσταση!!
Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να σας χαρίσει υγεία και χαρές.

Ανθούλα

Unknown said...

καλή ανάσταση Λυδία μας!
καλή ανάσταση σε όλη την Οικογένεια!

ΣΟΥΛΗ said...

Το φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές όλων μας!!
Ας αφήσουμε την αγάπη να ξεχειλίσει κι ας την σκορπίσουμε απλόχερα σε όλο το κόσμο γύρω μας!!
Με δύναμη και αισιοδοξία ας φτάσουμε ο καθένας στους στόχους μας χαμογελώντας σε ένα καλύτερο αύριο!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

Anonymous said...

Καλή Ανάσταση. Κυριολεκτικά και μεταφορικά!

ΦΟΥΛΗ said...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!
Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσουν γρήγορα οι περιπέτειες σας

Anonymous said...

XRISTOS ANESTH KAI XRONIA POLLA

KΑΡΜΕΝ said...

Εύχομαι το Αναστάσιμο μήνυμα Ελπίδας και Δύναμης του Κυρίου να χαρίζει σε όλους ευτυχία και υγεία. Χρόνια πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και προσωπικές επιτυχίες!

Anonymous said...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Λεμέσια said...

Στο Τιγράκι, όπως και σε όλη την οικογένεια Ναυτίλου, εύχομαι χρόνια πολλά και αγαπημένα...

Anonymous said...

...και του χρόνου, με ΥΓΕΙΑ σε όλους, μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου.. φιλάκια στο τιγράκι μας

tdjm said...

Χριστός Ανέστη....

Χριστίνα (lbt) said...

Χρόνια Πολλά
Χριστός Ανέστη!

Anonymous said...

Xronia Polla!!! Xristos Anesth!!!!

Na xaireste ton Giorgaki sas!!! Na einai polyxronos, geros k tyxeros!!!!!!!!

Polla filakia se olous!!!

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά στο Γιωργή σας!! Να είστε όλοι καλά να τον χαίρεστε!

Αθηνά said...

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!!Να χαίρεστε τον Γιωργάκη σας :)))) Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα το Πάσχα!!!

Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλάκια σε όλη την οικογένεια :)

Γωγώ said...

Χρόνια πολλά του Γιώργου σας! Εύχομαι να είστε όλοι καλά...όποτε μπορέσετε πείτε μας κάποιο νέο.

Anonymous said...

Γράψε κάτι άνθρωπέ μου! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Anonymous said...

Ευχομαι να περασατε ενα ομορφο και ξενιαστο Πασχα.

ΞΩΤΙΚΑΚΙ said...

ΕΙ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ!! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!! ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!
ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑΙΔΑΚΙΑ..

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!
Υ.Γ: Κ ΣΥΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ" ..

Αννα said...

Χρονια Πολλά

Γωγω said...

Ξωτικάκι, δεν ζορίζουμε κανένα...αν μπορεί και όποτε μπορεί και αν θέλει είπα να γράψει. Αυτό έλειπε να απαιτούμε κι όλας. Όχι βέβαια!! :-)

ΞΩΤΙΚΑΚΙ said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΩΓΩ.. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.. ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ" .. Κ .. .. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ.. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΟΥΛΑΣ.. ΑΛΛΑ.. !!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!! :)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ...
η γιορτη κρατα σαραντα μερες λενε.
χρονια πολλα στο γιωργη μας να τον χαιρομαστε ολοι!!! ελπιζω να ειστε καλα μια και δε γραφετε και να τρεχετε να ετοιμαζετε βαλιτσουλες για το παρισι!!!!!

ολα καλα να ναι και ας μη μας γραφετε. σας λατρευουμε φιλια στη λενιο στο γιωργη στη ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΛΥΔΙΑΚΗ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!

κελλυ

Anonymous said...

Ελπίζω ότι αυτή "η σιγή" είναι αυτό που λέμε no news good news...
Φιλιά σε όλους Χαρούλα

Anonymous said...

οικογένεια???....

όλα καλά??..

αν είναι οι ετοιμασίες για eurodisney που σας κρατούν μακριά, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!...

ένα γεια όμως?....ε?...ένα μικρό γειά?


...μια ακόμη μαμά

Anonymous said...

Ελπιζω κι εγω με τη σειρα μου να περασατε ομορφες Πασχαλινες διακοπες και να ειναι ΟΛΑ καλα, ηρεμα,ομορφα, χαρουμενα και χωρις απροοπτα... Περιμενουμε ανυπομονα απ'οτι εχετε καταλαβει για νεα σας... ΝΑΥΤΙΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πρ
οσευχομαστε να ειστε ΚΑΛΑ.

Τα φιλια μας και την αγαπη μας...
μαμα Ολγα

Anonymous said...

Ένας μήνας χωρίς νέα.....Μια λέξη μόνο, ότι όλα πάνε καλά..... Καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, αλλά είναι πολύ εγωϊστικό να σας πούμε ότι περιμένουμε με λαχτάρα τα νέα σας??? Φιλιά
Όλγα (επίσης μαμά -μεγάλων παιδιών-)

Anonymous said...

KAΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ,ΛΥΔΙΑ (ΜΑΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...
ΝΕΑ?... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ... ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. ΕΝΑ ΣΑΣ ΣΗΜΑΔΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... PLEASE
φιλια πολλα
μαμα Ολγα

Μαριλένα said...

καλό μήνα οικογένεια
καλό μηνα με πολλή πολλή αγάπη, απ' ολους μας!

Thalassenia said...

Τώρα πρωτοδιάβασα την ιστορία σας, με μια γρήγορη αναδρομή στο παρελθόν.
Δεν θα πω συγκινήθηκα και λυπάμαι.
Θα πω πόσο θαυμάζω τη δύναμή σας και τη στάση σας.
Θα πω πόσο τυχερή είναι ή ΛΥΔΙΑ που έχει εσάς γονείς.
Πόσο τυχεροί είστε εσείς που έχετε τη ΛΥΔΙΑ και τα άλλα σας παιδάκια.
Μείνετε έτσι όλοι μαζί, δυνατοί για πάντα.
Καλό μήνα, καλές και χαρούμενες ώρες και μέρες και χρόνους, για όλη την οικογένειά σας.

Αννα said...

Καλό μηνα!!!
Ευχομαι ολα να ειναι καλα!!!

pinelopi t. said...

kalo mina se oli tin oikogeneia nautile.. me omorfes stigmes kai polla xamogela! perimenoume nea sas.
polla filia sto Ludiaki!!

Anonymous said...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ" ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

Anonymous said...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ.

moukelis said...

Καλημερα,χρονια πολλα!
Πως πανε οι παριζιανικες ετοιμασιες;Τα φιλια μας σε ολη την οικογενεια!

logia said...

Η μικρή μας Νεφέλη
ήταν 5 και η διάγνωση "λευχαιμία".
Μπήκαμε στον χώρο που θα της έκαναν την παρακέντηση στην σπονδυλική στήλη και γύρω έβλεπα μαμάδες με τα παιδάκια με τα ξυρισμένα κεφαλάκια και την σύριγγα χωμενη κάπου στο κρανίο στην αγκαλιά τους.
Και τότε σκέφτηκα "οκ, θα μπούμε και μείς σ' αυτό το σύνολο και θα το παλέψουμε και μεις όπως όλες οι μαμάδες και όλα τα παιδάκια του κόσμου που τραβάνε τον ίδιο δρόμο. Δεν μπόρεσα ούτε λεπτό να σκεφτώ γιατί το δικό μου παιδί, γιατί η απάντηση ερχόταν από μόνη της να μου τρυπάει το μυαλό "και γιατί το άλλο παιδάκι;"...
Η Νεφέλη μας είναι σήμερα 19 και είναι δόξα τω θεώ ένα χρυσό υγιές κορίτσι!!!
Μακάρι και σεις να καμαρώνετε τη Λυδία σας στα 19 και στα 29 και στα 99 και πάντα.
Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου νάναι καλά και όλοι οι μπαμπάδες και οι μαμάδες να τα καμαρώνουν.
Να είστε δυνατοί και να πιστεύετε το καλύτερο.
Είμαστε όλοι κοντά σας

Anonymous said...

καλημέρες πολλές και ηλιολουστες!!!!

το οτι μας λείπεις ενα μηνα τωρα σημαίνει οτι προετοιμαζεσαι αλλα γαλλικά να μας την κάνεις? τι κάνετε πως είστε? φανταστικέ μου ναυτίλε??? ενα γεια ένα αντιο (αλα γαλλικά ομως ε?? μη ξεχνιομαστε ο μικυ περιμένει).

να ειστε καλά εσεις και ας μας λείπεις.

σας φιλω γλυκα ολους και ανοιξιάτικα!!!!

κελλυ

BUTTERFLY said...

Καλο μηνα! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα σου, ελπιζω αυτο να σημαινει πως ολα βαινουν καλως! Μια αγκαλια σε ολους κι ενα σβουριχτο φιλι στην πριγκιπεσσα!

Stardustia said...

επειδή ο Ναυτίλος μας όντως τρέχει και δεν ξέρω πότε θα ανεβάσει το επόμενο ποστ
να σας πω ότι όλη η οικογένεια χαίρει άκρας υγείας.
Απλώς τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα κάναμε ένα ταξιδάκι στη Βόρεια Ελλάδα και τώρα μας κυνηγούν ένα σωρό εκκρεμότητες...

φιλιά σε όλους

μαμά της Λυδίας

Sophey-Franny said...

:)

Anonymous said...

ημουν τοσο σιγουρη!!!!

μπραβο μαμα μας!!!!

maria said...

iremise i psixi mou re pedi mou!... :-)

Anonymous said...

Λίγο ακόμα και θα έσκαγα. Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Φιλια πολλά πολλά πολλά

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ said...

@S.
"να σας πω ότι όλη η οικογένεια χαίρει άκρας υγείας."
Ωραία!
Μπράβο! Μπράβο!...

Anonymous said...

Ευχαριστούμε!
Να κάνετε πάντα χαρούμενα και ανέμελα ταξίδια.

Με αγάπη από τα Χανιά.

Anonymous said...

Δόξα τον Θεό.... αυτό ήθελα και σίγουρα όλοι μας θέλαμε να ακούσουμε...
:-)))))))))))))

ΞΩΤΙΚΑΚΙ said...

ΓΙΟΥΠΙΙ..
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ.. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΥΔΙΟΥΛΑ!! :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΜΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Ιφιγένεια said...

Φαντάζομαι πως το ταξιδακι σας θα ηταν θαυμα !!!!

Να περνάτε ετσι πάντα καλά !

Φιλιά σε όλη την Λυδιο-οικογενεια :))

Anonymous said...

Έπεσα τυχαία πάνω στη σελίδα σας & στεναχωρέθηκα που ένα παιδάκι ταλαιπωρήθηκε τόσο. Επίσης θαύμασα εσάς, την υπόλοιπη οικογένεια που φαίνεστε τόσο αξιοθαύμαστοι & δυνατοί. Μακάρι να μην ξαναδιαβάσω για εσάς, για παρόμοιες δυσκολίες, αλλά μόνο για ευχάριστες για εσάς & την οικογένειά σας περιστάσεις. Και φυσικά όλα τα καλά του κόσμου για το κοριτσάκι σας & τα άλλα δύο παιδάκια σας.

Anonymous said...

μας ανησυχήσατε...
ευτυχώς όλα καλά...

Anonymous said...

Μαμά της Λυδίας, του Γιώργη και της Ελένης. "Μαμά Της" αλλά και σύντροφε ζωής του Ναυτίλου. Για την επερχόμενη γιορτή της μητέρας, ρόλου που σε θαυμάζουμε για όσα πετυχαίνεις, ευχές και προσευχές να πάνε όλα ακόμα καλύτερα.
Γιάννης Β.

Anonymous said...

Ευχαριστούμε για τα ευχάριστα νέα σας. Είμασταν σίγουροι ότι όλα πάνε καλά,αλλά θέλαμε μια επιβεβαίωση. Νάστε πάντα όλοι καλά και να περνάτε τέλεια. Τα καλύτερα έρχονται.....
Φιλιά σε όλους σας, περισσότερα όμως στην Λυδία.

Όλγα

Υ.Σ.Χρόνια πολλά στην ηρωίδα μαμά της Λυδίας, αλλά και σε όλες μας, να χαιρόμαστε και να καμαρώνουμε τα παιδιά μας!!!!

Dr_MAD said...

φίου! φιλάκι στην πριγκιπέσσα!

Anonymous said...

Μόλις χθες σας ανακάλυψα, διάβασα όλη την ιστορία σας και σήμερα αποφάσισα να σας γράψω πως 'εχετε άλλη μια φίλη που σας σκέφτεται, σας συμπονά και αγωνιά για την μικρή - χαμογελαστή και αγωνίστρια Λυδία.. Εύχομαι να είστε καλά.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χάνετε την ελπίδα σας όσο δύσκολο κι αν ακούγετε αυτό...

Η μικρή Λυδία παραδίδει μαθήματα θάρρους, δύναμης και πείσματος... Μακάρι να κερδίσει όχι μόνο τις μάχες αλλά και τον πόλεμο... Θα το εύχομαι κάθε μέρα που περνάει, θα την σκέφτομαι, θα σας σκέφτομαι και θα προσεύχομαι για σας..

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου και σε εσάς τους γονείς της και στη Λυδία μας αλλά και στους άλλους δυο μικρούς ήρωες της οικογένειάς σας.. το Γιώργο και τη Λένια...

:)

Anonymous said...

Χαιρομαι αφανταστα που ειναι ολα

καλα. Καλες, γελαστες ζουζουνενιες προετοιμασιες για το ονειρεμενο ταξιδι σας...

Ειχα αναφερει πριν απο καιρο την περιπτωση της μικρης μας φιλης... ΓΑΛΗΝΗ ειναι τονομα της που χειρουργειται δευτερη φορα στις 19/5.Παρομοιος τυπος με της Λυδιας μας. Θα υπενθυμισω απο την προηγουμενη μερα για την ωρα για να απευθυνουμε ολοι εμεις μαζι μια προσευχη να πανε ολα καλα και να στειλουμε ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ κοντα σε αλλο ενα μικρο πλασματακι που αντρικια πολεμα με το θηριο.
Συγνωμη που χρησιμοποιω το blog της Λυδιας Ναυτιλε μου αλλα νομιζω πως δεν θα εχετε αντιρηση...
Οσοι μπαινουν εδω κατανοουν τη σοβαροτητα της καταστασης και ειναι διατεθειμενοι να προσφερουν προσευχη και πολλη δυνατη θετικη στοχευμενη σκεψη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...
Ευχομαι να ειναι ολα ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ Κ Α Λ Α ΚΑΙ Η Ρ Ε Μ Α.
Φιλια πολλα
μαμα Ολγα

Thalassenia said...

Μαμά της Λυδίας, Χρόνια Πολλά σε σένα, στα παιδιά σου, στην οικογένειά σου. Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται γερή, ευτυχισμένη και δυνατή μαμά.

μαμα από Ηράκλειο Κρήτης said...

Mαμά Της ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Να είσαι καλά να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Πολλά φιλιά στη Λυδία

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά στη μαμά της Λυδίας...Όλες τις φορές που διαβάζω τα σχόλια του Ναυτίλου μαντεύω και την αγωνία της ηρωικής μαμάς. Πολύ χάρηκα που είστε όλοι καλά με την ευχή να είστε πάντα γεροί και δυνατοί
Πολλά φιλιά
Εύη
ΥΓ πολλές ευχές και καλό κουράγιο στη μικρή Όλγα και τη δική της μαμά

Anonymous said...

καλημερα και καλη εβδομαδα.

χρονια πολλά Μαμά Ζωη!!!! χρονια πολλα σε ολες τις μαμαδες!!!

ελπιζω να ετοιμαζετε βαλιτσουλες σιγα σιγα!!!

κέλλυ

manitari tou bounou said...

Δεχτείτε και τη δική μου καλημέρα. Ναι έχω καιρό να γράψω κάτι, αλλά είστε στη μνήμη μου, με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται...

ΥΓ Αλλά και εσείς καιρό έχετε να μας γράψετε κάτι... Καλή σας συνέχεια και φιλιά.

Anonymous said...

Mαμά Όλγα, μαμά Της... μαμάδες και μπαμπάδες όλου του κόσμου, που αγωνίζεστε, που φοβάστε, που ελπίζετε...
Ειμαι σίγουρη, πως όλοι αναγνώστες αυτού του blog, προσεύχονται για τη Λυδία και για κάθε Λυδία που υπάρχει...

Τώρα για να ξεφύγουμε από τα μελοδράματα, έχω μια απορία... πως πάνε οι ετοιμασίες για τη eurodisney;;;; Αχ... Εννοείτε ότι θα πάρετε πολλά giga μνήμης και θέλουμε φωτογραφίες με τη Λυδία και το Micky αγκαλιά! Εντάξει;;;;

Η σκέψη μου μαζί σας....

Anonymous said...

kalispera, xairomai pou ola einai kala kai i mikroula mas einai kala. Etoimazoume valitsoules gia EuroDisney? Ante na pate me to kalo kai perimenoume polles polles foto. Polla filakia sta 3 pitsounakia sas alla idiaitera sti kouklitsa mas. Xronia polla sti mama tis kai se oles tis manoules tou kosmou

marilia said...

Τι νέα από το γλυκουλάκι μας; Όλα καλά;

σνουποφιλάκια σβουριχτά

Anonymous said...

ZITAME 5 LEPTA AP TON XRONO SAS GIA UPDATES:p!!
XXXXXXX
EMEIS

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑΥΤΙΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ DISNEY ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ LAPTOP ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΚ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΑΙ Η EURODISNEY ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΡΚΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ BLOG ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΗΡΕΜΗΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΖΩΗ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ.
Υ.Γ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ)

Unknown said...

Να είστε πάντα καλά...
Να παίρνετε κουράγιο και δύναμη από τα χαμόγελα της Λυδίας...
Σας σκςφτόμαστε πάντα...