Tuesday, July 08, 2008

Αγρύπνια

Είμαστε εδώ με τη Λένια και μιας και πρέπει να μείνουμε ξύπνιοι μέχρι το πρωί, το έχουμε ρίξει λίγο έξω!

Με τη σειρά όμως τα πράγματα: Η Λένια πρέπει να μείνει ξύπνια γιατί το πρωί έχει ηλεκτροεγκεφαλογράφημα  ύπνου, που σημαίνει ότι πρέπει μείνει ξύπνια οκτώ ώρες για να "ξεραθεί" γύρω στις οκτώ το πρώι και να της βάλουν τα βυσματάκια για να παρακολουθήσουν τα εγκεφαλικά ης κύματα. Και εκεί που θα την έχει πάρει ο πολύ βαθύς ο ύπνος...τσακ! θα την ξυπνήσουν για να της κάνουν την ίδια εξέταση και ξύπνια. Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει κατά τα φαινόμενα κανένας σοβαρός λόγος για τον οποίο γίνεται αυτή η εξέταση. Απλά επείδή παραπονέθηκε για κάποιους πονοκεφάλους και άλλα συμπτωματάκια, οι γιατροί είπαν να φτάσουν την διαλεύκανση της υπόθεσης στα άκρα! 

Άρα μας περιμένει μια διασκεδαστική και περίεργη νύχτα απόψε! Τώρα η Λένια βλέπει μίκυμάους και εγώ κάνω κάτι δουλίτσες για το γραφείο αύριο. Σε 2 ωρίτσες θα ξυπνήσω την καλή μου να αναλάβει το "γερμανικό" της. Τώρα βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος να ξυπνήσει και η Λυδία, οπότε θα γίνουμε όλοι μαζί μια ωραία ατμόσφαιρα! Ε, ρε, τρελά ξενύχτια!

Αν βάλει κανείς και τις δύο μαγνητικές της Λυδίας, Πέμπτη και Παρασκευή, αυτή θα είναι  εβδομάδα αφιερωμένη στο "Παίδων". Δεν πρόλαβε καν να μας λείψει... 


34 comments:

butterfly said...

Καλησπέρα Ναυτίλε! Έχετε λοιπόν αρκετό στοκ σε μίκυ μάους για τη Λένια με τα μεγάλα μάτια; Μάλλον θα της αρέσει το βράδυ μόνη με τον μπαμπά της, ε;

Άντε, καλά να περάσετε απόψε και να μην είναι τίποτα. Κι εμένα μου είχανε κάνει μικρή.

Σας φιλούμε και σας σκεφτόμαστε! Καλό σας βράδυ και καλό μαραθώνιο κόμιξ.:)

ΜαΚου said...

Καλησπέρα σας.
Μπήκα να στείλω τελευταία mail δουλειάς, είπα να δω πως είσαστε και είδα ότι, βασικά, είσαστε στο πόδι!!!
Περαστικά θα είναι, είμαι σίγουρη οπότε κρατήστε δυνάμεις για τις μαγνητικές και για το καλοκαίρι που έρχεται και θα μας στείλει στις παραλίες για "μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο" που λέει και ένας φίλος. Καλή σας νύχτα και στους 5 σας.

Anonymous said...

Να πάνε όλα καλά. Σας σκεφτόμαστε.

Με αγάπη από τα Χανιά.

Anonymous said...

καλά αποτελέσματα σε όλα. Και μετά, όπως έλεγε η αξέχαστη Μελίνα- Ιλια στο Ποτέ την Κυριάκή, θα πάμε όοοοοολοι στην ακρογιαλιά!!!!

Dr_MAD said...

Εύχομαι 2 καθαρές μαγνητικές Ναυτίλε. Το ΗΕΓ θα είναι ΟΚ, μη σκας ;-)

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΥΤΙΛΑΚΙΑ!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ

Anonymous said...

Καλημέρα.

Καταλαβαίνεις τον προβληματισμό μας μόλις ξεκινήσαμε την ανάγνωση του post. Σχεδόν κοψοχολιάσαμε, αλλά ήταν εμφανής η καλή σου διάθεση, και σε ευχαριστούμε γι αυτή!
'Όλα θα πάνε καλά και σήμερα και αύριο και μεθαύριο.

Εννοείται ότι περιμένουμε νέα σας.

Χιλιάδες ευχές μαζί σας.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 270 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ.ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΙΣΙΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 24ΩΡΟ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΝΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΜΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ-ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ-ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ (ΠΟΛΛΑ) ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΛΑΓΑΩ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ ΚΑΙ 9 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΟ "ΣΑΛΑΗΣΜΑ" ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

euaggelia said...

Καλημέρα Ναύτιλε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις σας. Πολλά φιλάκια σε όλη την οικογένεια..

Anonymous said...

Αχ βρε Ναυτίλε μου...υπομονή..τι άλλο .. πού θα πάει..

Anonymous said...

Καλημέρα,
Διάβασα το ποστ τώρα οπότε μάλλον έχει τελειώσει η ολονυκτία και δεν μπορώ να πω να σας κάνω παρέα.....
Καλά αποτελέσματα πάντως!
Ναυτίλε περιμένουμε νέα και την Πέμπτη και την Παρασκευή! :)

Μαμά Μάρθα από που είσαι και ξέρεις και το σαλαγάω ? το σφύριγμα το έχεις ή να φέρω σφυρίχτρα??? Εμείς την τελευταία εβδομάδα που βγαίνουμε κάθε απόγευμα για πατίνι στο δρόμο (4 πιτσιρίκια με πατίνια, και η μικρή με ποδηλατάκι) έχουμε πάρει σφυρίχτρα για να τα ελέγχουμε!!!!!
Φιλιά Χαρούλα

Anonymous said...

ola kala pane file mou. na deis pou ola tha ftiaksoun.
proseuxomai gia sas.

Anonymous said...

ΑΛΛΟ ΤΟΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΛΕΝΙΟ?????????????? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΠΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΤΕ????

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ... ΒΛΕΠΩ Η ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΛΙΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ Ε?????? ΧΑΧΑΧΧΑΑΧ Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ....

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΔΙΑ...

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ

ΚΕΛΛΥ

Anonymous said...

Βρε Χαρούλα, επειδή έχω καταμπερδευτεί, πες μου σε παρακαλώ, ακριβώς ΠΟΣΑ παιδιά έχεις;

Anonymous said...

καλημέρα Ναυτίλε. Προσφάτως γύρισα από την πρώτη δόση διακοπών και είμαι λίγο lost in space.
Εύχομαι όλα να είναι καλά και με το Λυδιάκι και με το Λενιώ. Τώρα αυτό ήταν λίγο ξαφνικό αλλά οι γιατροί με τα παιδιά (και καλά κάνουν) είναι περισσότερο ψακτικοί.
Ολα καλά θα είναι και με τις δύο κοράκλες σου θα το δεις.
Να μου τις φιλήσεις.
Νεα θα γράψεις δεν το συζητώ :)

Καλά αποτελέσματα!!!

Ευδοκία

Anonymous said...

Μαμά Ειρήνη,
έχω 3 παιδάκια ηλικίες 2-4-7 και τον ανηψιό μου που τον κρατάω εγώ γιατί δουλεύει η αδερφή μου 2. Άρα καθημερινά το μίνιμουμ είναι 4 αλλά ποτέ δεν είμαστε με κάτω από 5-6 πιτσιρίκια μέσα στο σπίτι μια που η μεγάλη μου θέλει πάντα να έχει κάποια φίλη της (ευτυχώς έχουμε 2 κοριτσάκια στην γειτονιά που κάνουν πολύ παρέα - παθαίνουμε στέρηση αν δεν τα δούμε 2 φορές τη μέρα.
Οπότε το σπίτι είναι πάντα γεμάτο!!!
Ευτυχώς δεν είμαι η τυπική νοικοκυρά, δεν σκάω αν είναι και λίγο σκονισμένα ή αν δεν σφουγγαρίσω καθημερινά :P
Προτιμώ να ασχολούμε μαζί τους! Εντάξει υπάρχουν φορές που "φρικάρω" αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό.
Ναυτίλε συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου. :)
Χαρούλα

Α!!! και μαμά Κέλλυ κάτω τα χέρια από τη νύφη έχουμε και μεις γαμπρό!!! και ένταξει μπορεί να μην έχουμε πισίνα αλλά έχουμε λιμνούλα με χρυσόψαρα!!!
Ναυτίλε άνοιξε ένα πόστ να βάζουμε τις προσφορές για την νύφη για να ξέρεις τι προίκα έχεις να λαμβάνεις!!!

Anonymous said...

Μπράβο Χαρούλα, συμφωνώ και εγώ με το σκεπτικό σου, ακολουθώ και εγώ το μοτίβο: το σπίτι πάντα χάλια, αλλά τα παιδιά πάντα με παρέα.

το ήξερα ότι έχεις 3 παιδιά, έχω σταμπάρει τους 3τεκνους+ της παρέας, γι αυτό μπερδεύτηκα με τα τελευταία νούμερα.

Εντάξει Ναυτίλε, σταματάμε την ψιλοκουβεντούλα και σειρά σου τώρα να μας πεις τα νέα σου.....

Anonymous said...

ΜΑΜΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΕΣ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΤΣΙ(ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΩ)
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...
ΔΗΜΗΤΡΑ

BUTTERFLY said...

Καλα αποτελεσματα ευχομαι σε ολες τις εξετασεις!

nautilus said...

τζάμπα το ξενύχτι. Επειδή λέει δεν κοιμήθηκε το πρώτο λεπτό που μπήκε μέσα, της είπαν να κάτσει απλώς ακίνητη και με κλειστά τα μάτια. Άρα ΗΕΓ ύπνου δεν της έκαναν όπως προβλεπόταν! Εμένα με είχαν βγάλει έξω και στο τέλος μου έκλεισαν την πόρτα χωρίς πολλές εξηγήσεις. Θα βρω τον γιατρό που έγραψε την εξέταση να μάθω εάν αυτό που έγινε ήταν σωστό ή όχι... Δεν πιστεύω ότι θα έδειχνε ούτως ή άλλως κάτι, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι η εξέταση έγινε όπως πρέπει. Όταν είχε κάνει η Λυδία ΗΕΓ (τρεις φορές) πάντα την έπαιρναν κοιμισμένη και η γνωμάτευση διαφοροποιούσε πάντα την συμπεριφορά των κυμάτων στον ύπνο και στην εγρήγορση. Ουμφ!

Anonymous said...

Τζάμπα το ξενύχτι, πραγματικά.... Κυρίως όμως εύχομαι ολόψυχα όλα τα αποτελέσματα να είναι τόσο καλά που να ξενυχτάτε γελώντας και φωνάζοντας!! Πολλά φιλιά στην υπέροχη οικογένεια, σας σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη.

Anonymous said...

ευχομαι να εγινε σωστα η εξεταση για να μη ταλαιπωριθειτε και με αλλο ξενυχτι...τωρα θα κοιμουνται τα ματακια μου,ε? ονειρα γλυκα..
δημητρα

Anonymous said...

ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΞΕΝΥΧΤΙ??? ΦΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.. ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ.... ΦΤΟΥ... ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΣΩς ΤΩΡΑ ΕΙΝΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ? ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΕ ΤΟ ΛΕΝΙΟ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΥΔΙΑ....

ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΛΙΚΙ .. ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ.... ΟΥΤΕ ΠΙΣΙΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΟ...... ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΩ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΨΩ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ.


ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΕΛΛΥ

Meli said...

Περιμένουμε με αγωνία όλα τα αποτελέσματα αυτής της εβδομάδας! Η σκέψη μας μαζί σας!

Ιφιγένεια said...

... δεν πειραζει καλέ μου Ναυτίλε ! Ευχομαι να εχουμε καλά νέα από όλες σας τις εξετάσεις !!
Θα περιμενουμε με πολύ αγωνία !

φιλια στην Λυδιοοικογενεια !!!

Anonymous said...

Δεν πειράζει Ναυτίλε κάνει πρόβες για τα 13 της, εκεί να δείς ξενύχτια με το δίκανο θα την περιμένεις :P O άντρας μου από τώρα ξεκίνησε τον προγραμματισμό για τα ταβόρ όταν θα μεγαλώσουν οι τσούπρες του!!!! Εγώ του λέω πάντως ότι θα το βρούμε από την μικρή, πολύ μεγάλη σουπιά και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα.....
Φιλιά σε όλους!
Περιμένουμε νέα και την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Χαρούλα.

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ INTERNET.
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.Η ΛΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ H ΜΠΟΡΕΙ KAI NA ZΕΣΤΕΝΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΧΑΡΟΥΛΑ: ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΜΟΡΓΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ.ΤΟ ΣΑΛΑΓΑΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ [ΣΑΛΑΓΑΩ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ-ΖΩΑ].
ΚΕΛΛΥ:ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ.11 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙΑ[ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ].ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ

pinelopi t. said...

αχ, Ναυτίλε μου.. δεν πειραζει για το ξενυχτι αρκει ολες οι εξετασεις για τα αγγελουδια σου να ειναι καθαρες και ξενυχταμε κι εμεις μαζι σας να σας δινουμε δυναμη...
περιμενουμε νεα σας!

ria said...

καλό κουράγιο ναυτίλε!

το καημένο το λενιώ να κάτσει ξύπνιο όλη νύχτα είναι λίγο βάρβαρο αλλά ευτυχως σε μερικές μέρες δε θα το θυμάται

το λυδιάκι πως πάει?

περιμένουμε εναγωνίως τα νέα σας!

euaggelia said...

Για άλλη μία φορά το Δημόσιο νοσοκομείο έκανε το θαύμα του......
Τέλος Πάντων......
Ελπίζω να πέρασε ο πονοκέφαλος της Λένιας για να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί ξανά.
Καλή επιτυχία αύριο και μεθαύριο στις εξετάσεις της Λυδιούλας.
Ένα μεγάλο ρουφηχτό φιλί στο μαγουλάκι της από μένα και τον Χριστόφορο!

butterfly said...

Καλημέρα Ναυτίλε! Κρίμα αν έμεινε ξάγρυπνο τζάμπα το Λενιώ. Ρώτα το γιατρό, πάντως, ίσως να είναι χρήσιμη η εξέταση και έτσι. Κι εμένα όταν ήμουν μικρή ξύπνια μου την είχαν κάνει, με κλειστά τα μάτια.

Καλή σας μέρα και πολλά γλυκά φιλιά.

kwstask said...

Kαλησπερα Ναυτιλε.Αν τα αποτελεσματα ειναι οκ(που θα ειναι δηλαδη),χαλαλι το ξενυχτι για την Λενια.Ομως ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναξενυχτησετε...Ευχομαι τα καλυτερα για την Λυδια./Λοιπον αν ειναι να εχουμε συμπεθερεματα,εγω κουμπαρος!Δεν σηκωνω αντιρησσεις επ'αυτου!Χι,χι,χι,χι!

stalamatia said...

Ναυτίλε μου ξέρω ότι έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά θέλω να σου πω ,ίσως και να το ξέρεις βέβαια ,πέρασα από τον Έτσι είναι εδώ και είναι όλα καλά.

Anonymous said...

Λυδία τέλειωνε με τις εξετάσεις γιατί σε περιμένουμε στη Ζάκυνθο να παίξουμε. Πολλά φιλιά σε σένα και στην υπέροχη οικογένειά σου.

ένα νεογέννητο χελωνάκι καρέτα-καρέτα